Прагляд Поўнай Версіі : MARELLI MJET давайце вучыцца!
вы 5100giri выразаць усе
саветы delta 1600 120cv
калі вы хочаце, каб вам месца ў мяне ў маей мэты, і зрабіць больш? у 5000giri
ducati83
07-04-2014, 22:41
абмежавальнік ? усталяваны ў серыі 5500...так што калі памер перад тым, як трэба змяніць іншае..або лепш, вы павінны падняцца карты, зацікаўленых....чаму? як ен да 5500 мы павінны прыбыць...
ducati83
07-04-2014, 23:52
я, павярнуўшы ўздоўж і папярок ен карту y70cv.....і адзіная карта, якая мне здаецца, гэтых дасягненняў ? гэта ў дадатку....
BP павінны быць НМ да 240 і абаротаў рухавіка, 4688, як звычайна, на многіх картах...
усярэдзіне з пераўтварэннем іду ад 12 да 25 градусаў наперад ад нізкіх абаротаў на высокія абароты, такім чынам, можа адпавядаць, што вы думаеце?
Мая дакладна прыліпла да дыягностыцы 5100 кожнага руху спрабаваў спыняецца
Або бачыў, калі хочаш, заўтра табе спрабую, што вы маеце на ўвазе coll
ducati83*
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
абмежавальнік ? усталяваны ў серыі 5500...так што калі памер перад тым, як трэба змяніць іншае..або лепш, вы павінны падняцца карты, зацікаўленых....чаму? як ен да 5500 мы павінны прыбыць...
Я павінен падняцца ......прыклад???
Ducati, але дзе ? я абмежавальнік на 5500?!? На 69cv, як правіла, стаіць на 5200..на 75, тое ж самае.
Anniver, зірніце ў раене t inj
ducati83
08-04-2014, 00:31
я кажу пра 70cv.....і я думаю, што тое ж 90.....на 75cv яшчэ не атрымалася яго знайсці....але ? толькі пытанне часу....
калі ў вас есць файл 70cv даступна бачыць вас месца....
Нават не 70, і нават 90-х яны 5500...
ducati83
08-04-2014, 01:01
не, я знайшоў іх і есць....заўтра як раз пачну ў залежнасці пк ад працы табе месца...
Mo цікава, кидаем ў**** на зямлі адзін раз і для ўсіх, з добрым рэзюмэ ўсіх адкрыццяў, зробленых у гэты пост
і пацвердзіце, што 70 л.с. не год карту педаль наадварот .....
Пусты мяшок робячы ўсе, гатовы на ўсе, мне здаецца, што не выпадак, даць некаторыя падказкі, я бачу нашмат больш? разумны.
І вочы свае адкрыла я паказаў, не ? на 5500 абмежавальнік, але на 5200, як ты anniver, вы выявілі. Гэта, як гаворыцца, калі ў вас есць 69cv, пошук значэння каля 5200.
Калі ў вас есць 75/90, ей не адказвай, 2, адзін з якіх каля ін'екцыі.
ducati83
08-04-2014, 10:55
вось яны......
Я не ведаю, калі тыя сапраўды былі актыўныя ў 5500 абаротаў, але, вядома, не я іх.
Памер 5200 абаротаў прыкладна, а не 5500
ducati83
08-04-2014, 11:19
ну я адправіў мой вопыт і тых, хто рухаецца і ўсе астатняе аўтамабіля перавышае 5500, не muovendoli спыняецца ў 5500.....
вядома, мы тут, каб даць нам парады ... калі вы заўважылі, побач есць таксама біт абаротаў халастога ходу....рухаемся тыя, alzie лік зваротаў халастога ходу.....
бачыў, што я бачу, вы падрыхтавалі... ы? ззаду я адправіў карту, што на маю думку, такія поспехі вы маглі б даць нам паглядзець і выказаць ваша меркаванне?
дзякуй
asp asp asp...
Ваш 1.3 mjet таму 5500 абаротаў серыі?!?
Чаму? калі серыі гэтыя значэння каштуюць 5500, мне здаецца дзіўным, што тварам 5500 ад золата...
Вы кажаце мне, hw і sw экрана?!? Або па спасылцы з банка дадзеных?
Ducati кажаце, што калі intervengho іх павелічэнне абмежавальнік абаротаў першага і мін і макс другі
ducati83
08-04-2014, 12:35
anniver не разумею....
дэні, я толькі кажу, што ад золата не існуе прыбыцце ў 5500 і нават калі рухаюся толькі абмежавальнікі....але калі mappo і таму я раблю ўсе, як трэба, паставіўшы фарсункі, турбіна і г.д. і да т.п. тады я дасягаю вас 5500... і калі я хачу іх, я....затым блок гэтыя біты робяць.....я рабіла тэсты і іх 4000 і працуюць...
на мой запыт авансаў?нічога?
Выбачайце, серыі гэтыя біты, як яны?
Калі яны, як вы кажаце, 5500, xke anniver спыняецца на 5200 абаротаў прыкладна?
Аб прагрэсе, я ўсе яшчэ вучуся. .
Прабачце за падвойны пост
ducati83
08-04-2014, 14:37
серыі стаяць 5500 на 70cv па крайняй меры....калі спыняецца на 5200 і абмежавальнікі знаходзяцца ў 5500 азначае, што трэба пакрыць карту і rescale, што вам неабходна...
Мне падаецца, што гэта да 5200. Мне пастаў Спасылку файла экрана?
Што мы можам зрабіць, я павінен падняцца??? Я ці ўжо стварылі, як у абмежавальнік крутоўнага моманту ўпырску бесперапыннага графіка з драйвера
riccardo92
08-04-2014, 16:15
Карту перадаплаты павінна быць прыкладна такі (узяты з файла пункту 69cv)
X: Пра
Y: IQ (каэфіцыент пераўтварэння 0.002941)
Z: Дасягненні асноўнага ўпырску (каэфіцыент пераўтварэння 0.015625), варта чытаць наадварот
7640
ducati83
08-04-2014, 18:10
ок, я бачу...мне здаецца, вы выкрытыя-й? раз гэтай карце
anniver не ведаю, што вы можаце зрабіць, я не ведаю, які файл вы спрабуеце...cos? на вока я не магу сказаць,....есць шмат такіх пастак ў гэтыя карты....
Той размешчана рычард, я, здаецца, авансы...
Пра абмежавальнік, ducati, дасце мне адрас, які вы знайшлі спасылку на файл, калі ласка?
riccardo92
08-04-2014, 18:43
Пра абмежавальнік, ducati, дасце мне адрас, які вы знайшлі спасылку на файл, калі ласка?
Але ? карту адразу ж пасля двух абмежавальнікі крутоўнага моманту на панеттоне,што ад ecm?
riccardo92
08-04-2014, 19:26
Не, не ? тое, аб файле кропкі ? адрас 0667B0
Загадзя аб файле пункту 1065P351 знаходзіцца ў 667B0
7641
ducati83
08-04-2014, 20:33
тое, як файл добра любой 70cv, адрасы, зрабіце пошук з десятичным значэннем 5500...знайшлі два блізка адзін да аднаго, як паказана вышэй....і, вядома, знаходзіцеся таксама два абмежавальніка абаротаў халастога ходу 750 заўседы побач з яшчэ 5500.....калі ў вас цяжкасці? дайце мне ведаць.
ducati83
08-04-2014, 20:42
ок ? роўна таксама і для іншых 70 конскіх сіл, адзінае сумнеў,....неабходна разглядаць, наадварот, увесь або толькі асобныя крывыя?
riccardo92
08-04-2014, 20:58
толькі восі x варта чытаць наадварот. Па восі y-няма, чаму? да росту IQ растуць, час ўпырску і, такім чынам, трэба больш загадзя.
З tele, я не магу, пасля праверкі, як толькі вы вернецеся дадому.
Аб тым, абмежавальнік абаротаў, 69cv, што я зрабіў, я ўсе яшчэ ў 5200 абаротаў ? гэта, што я не растлумачу
ducati83
08-04-2014, 23:16
дэні postami файл нейкі 69cv, і я бачу, верагодна, што мы гаворым аб тым жа, што і, што на самой справе прылады, 5200 абмежавальнік на 70 ? мне вопыт
нагадаем, што рыкарда: асобныя крывыя ідуць злева направа, як павелічэнне абаротаў рухавіка, і асобна ў крывых градусаў наперад, гляджу на іх ад dx да sx на самай справе павышаюць cos?.
цяпер я хацеў бы зразумець, як разлік агульнай працягласці ўпырску і sottraggo то авансы?
гэта, відавочна, каб зразумець, на колькі градусаў, у канчатковым выніку надаць DPMS
дзякуй
riccardo92
08-04-2014, 23:40
тады, скіраваўшы абаротаў і IQ вы ідзяце і бачыце, колькі бар ціску ў магістралі rail ўказаны ў карце rail, а затым перайсці, каб убачыць, колькі зша доўжыцца ін'екцыі з карты, час, нарэшце, вы можаце канвертаваць зша ў градусах коленвала і параўнайце іх з градусамі загадзя.
7643
Ок, для дасягнення, бачанне з невялікім зум, я быў уведзены ў зман.
Аб тым, абмежавальнік абаротаў, я проста gurdato файл, і па-мойму, памер у 5200 абаротаў прыкладна...
Я карту ад карроцьере
я ўжо зрабіў файл робім пошук значэння 5200 пераўтворыцца мяне сыходзіць дыяграмы супадае апублікавана да мовы я павінен толькі чакаць, што ты вернешся аўтамабіля
Яшчэ некалькі дзен, і на 75 я павінен паспрабаваць розныя рэчы..
Але калі я магу, на гэтым тыдні, effetuo выпрабаванняў на p351 адной кропкі classic.
Асабліва пра тое, абмежавальнік абаротаў, xk? што-то мне incuriosendo.
7646ecco файл, які ці цяпер вышэй, які спыняецца ў 5100 абаротаў
ducati83
09-04-2014, 17:39
тады, скіраваўшы абаротаў і IQ вы ідзяце і бачыце, колькі бар ціску ў магістралі rail ўказаны ў карце rail, а затым перайсці, каб убачыць, колькі зша доўжыцца ін'екцыі з карты, час, нарэшце, вы можаце канвертаваць зша ў градусах коленвала і параўнайце іх з градусамі загадзя.
7643
ок дзякуй ? як для edc16 карацей...я зрабіў схему дасягненні ў гэтым....у uninca, што я хацеў бы ведаць, калі ў цэлым, як для 1,9 мы авансаў, што ў іх заўседы ў канцы ўпырску пасля ВМТ, або ў 1,3 есць некалькі фаз, у якіх мы ў канцы ўпырску перад ВМТ.
anniver do паглядзіце на файл, каб зразумець, як ніколі не знаходзіцеся ў гэтым абмежавальнік...
ducati83
09-04-2014, 19:32
anniver я даў адзін погляд на карту і зыходзячы з таго, што ? няпоўная і адсутнічае шмат рэчаў, якія.....я не думаю, што вы атрымаеце з гэтага файла....
затым ен прыбыў на 5100 абаротаў і з штуршком ritieniti пашанцавала....відавочна, што я не зорка, каб спытаць адрасы, я кашу, прыгожай і гатовы я не мела, але я вывучаў адправіў і атрымаў дапамогу ? тое, што фер? калі я магу, і калі вы па-ранейшаму будзеце studiarti файл....
Backgroop
09-04-2014, 19:50
7646ecco файл, які ці цяпер вышэй, які спыняецца ў 5100 абаротаў
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4580-MARELLI-MJET-impariamola!&p=72079&viewfull=1#post72079
выконвайце добра абмеркаванне
Ragazii, або 75 ? іншы, або 69 на крыніцу, а не таму 5500.
У 69 адзін, памеру 5200, але два біта stnno ў 5500....
ducati83
09-04-2014, 22:33
глядзець не значыць нічога, што да памеру, будучы іп? высокі абмежавальнік...на іншых аўто ў вас есць абмежавальнік, вышэй, але не атрымаеце яго, нават не аддалена ад арыентацыі на пэўных абарачэннях....
затым вы абмяркоўвалі абмежавальнік абаротаў, але з той карце, што рабіць?я кажу пра anniver....мы не хочам, да таго, як праблемы абаротаў....можа быць, дабрацца да 5200, як павінна.....
ducati83
09-04-2014, 23:34
ну, зноў жа, не ведаю, карта ў вас як ? было зроблена, але калі, як anniver, дзе адсутнічае ўсе, практычна ? нармальна, што не ўзносілася.....абмежавальнік абаротаў не ? адзіным спыніць абаротаў рухавіка....pr гэта кажу, што ў адзіночку практычна бескарысна...
Так, але на карце падобна на тое, што на 75, я заўседы спыняюся ў 5200. Разблакаваць абмежавальнік, прыбыцце ў 5550... :/ і Вось чаму.
Для?, спачатку я скончу вучобу, тое месца, я не хачу даваць ілжывыя "ілюзіі" і паняцці...
У першую чаргу я пачатковец машына ў turina delta 120 л.з. 1600, што я далека ў абмежавальнікі covvia вы думаеце, я не перабольшыў, я spigho лепшае, што вы можаце faree хоць, на самай справе, машына перадач залы .....не таму, што сані .....
acetto любое меркаванне....
cinqueturbo
10-04-2014, 05:50
У першую чаргу я пачатковец машына ў turina delta 120 л.з. 1600, што я далека ў абмежавальнікі covvia вы думаеце, я не перабольшыў, я spigho лепшае, што вы можаце faree хоць, на самай справе, машына перадач залы .....не таму, што сані .....
acetto любое меркаванне....
Я не ў крыўду, я б парэкамендаваў вам звярнуцца ў службу online або прафесіянал зон, чаму? ты вельмі далека..
я не разумею логікі, або палітыка, што любіў рабіць карту, што апублікавана..
кварт, што прапусціў яшчэ 4 абмежавальнікі крутоўнага моманту і іншых карт, з драйвера..
паўтараю, не ў крыўду.
А астатнія... З дыскусіі, чытанне ў спакоі і галавы, вы можаце атрымаць значна больш. Cos?, ідзе met? як можа... І я лічу, трохі дыму....
ducati83
10-04-2014, 11:20
Anniver не хвалюйцеся, тут вас ніхто не абвінавачвае, толькі, што мне дзіўна, што вам не растлумачыць, як гэта ніколі не падымаюцца абароты звыш таго, які вы ўказалі,калі для мяне карту ? амаль арыгінал....мала адрозніваецца....вось і ўсе...выконвайце за савет, перачытайце больш за 50 старонак, як я і зрабіў, і вы ўбачыце вынік....паверце...
дэні, мы вяртаемся заўседы, як правіла, прамовы, трэба праверыць карту на карту розніцу паміж 75 і 70 рэзюмэ, напэўна, мы знойдзем прычыну, па якой падымаецца да 5500, а другі-няма, як сказалі абмежавальнік толькі і робіць мала, мы павінны падняцца ўсе карты, як сказана вышэй, да anniver і што, што па-ранейшаму не зрабіць....вось і ўсе....калі мы станем па-мойму, мы знаходзім прычыну....мы павінны прымаць на разгляд два файла і параўнаць іх...толькі што ? доўгі, як тое, што так мала ў дзень, чаму? c'? трэба праводзіць працу.
cinqueturbo
10-04-2014, 11:50
Хлопцы, я павінен сказаць, праўда?..
мяне pi? легка паказаць яго яшчэ ўбачыць, што растлумачыць, дзе чужыя,
толькі, што я мог бы разарваць скрыні, хто-тое,
пагаворыце падняцца, PB, N75, т. д., т. д.,
і таксама рашэнне celavate перад вачыма..
я не кажу, што s? як зрабіць, каб 7000giri на 1,3 Увагі..
але, убачыўшы карту Anniver, што кажа, што робіць канавы ў зямлі,
і спыняецца ў 5200
Мммм я думаю, тое з маей просты метад ламае полуоси, і ен раздзірае шыны ад колы?
таму я хацеў бы растлумачыць яе ў спакоі нават сення вечарам..
ducati83
10-04-2014, 12:06
ну ўмяшання канструктыўнай таму заўседы прыемна...так што, калі вы жадаеце, вы можаце напісаць, каго хвалюе, ці не пярэчыце, я лічу, на самой справе...
Хлопцы, я павінен сказаць, праўда?..
мяне pi? легка паказаць яго яшчэ ўбачыць, што растлумачыць, дзе чужыя,
толькі, што я мог бы разарваць скрыні, хто-тое,
пагаворыце падняцца, PB, N75, т. д., т. д.,
і таксама рашэнне celavate перад вачыма..
я не кажу, што s? як зрабіць, каб 7000giri на 1,3 Увагі..
але, убачыўшы карту Anniver, што кажа, што робіць канавы ў зямлі,
і спыняецца ў 5200
Мммм я думаю, тое з маей просты метад ламае полуоси, і ен раздзірае шыны ад колы?
таму я хацеў бы растлумачыць яе ў спакоі нават сення вечарам..
магчыма, cinqueturbo:rolleyes:
Дакладнае Ducati!
Я за будаўніцтва...Асабіста мае, а не сліной за 5200, адкрываючы 2-абмежавальнікі, але без маштабавання абсалютна нічога, я раблю 5550 ў памеры карту. Гэта-тое, чаму? я не вяртаюцца рахункаў.
Я ўсе рэчы, якія вы ўзгадваеце ў 50 стар або зробленыя усе біты і г. д., але нічога не змяняецца, то перароблена, так і ў ціску ў рампы chr абаротаў, дыягназ ўсе роўна яго перарабіў, і ўмяшацца толькі ў абмежавальнікі крутоўнага моманту ў 2d nnt tabbelare я зрабіў усе, што прамыя лініі і падымаючы ўсе, каб ціскам не столькі паліць, нават толькі ў самым пачатку, што accelleri потым перастае
мы тут, каб вучыцца :)
вы кажаце, што я далека
я зрабіў 70 карт на гэтым ecu, і дзе я, а потым або сліной павольна, у гэтых колаў выступіў, вы кажаце, што можа быць лепш, чым яшчэ ??
Першы абмежавальнік крутоўнага моманту і карту педаль, але не карту з абаротаў наадварот
Карту педаль мае X (аб / мін) y(%) і z (Нм)
cinqueturbo
10-04-2014, 15:09
Хлопцы, але па-сапраўднаму мы робім?
тут мы, на асновах, але па-сапраўднаму да асноў...
- кажу я, але, як і можна..
Усе гэтыя абмежавальнікі першасных cio? тыя важныя
065AC0-065AD0 чытаюцца наадварот
065AE0-065AF0 чытаюцца наадварот
0680F8-068108 чытаюцца наадварот
cio? дзе вы чытаеце 4500giri ў рэальнасць 900giri, дзе і 700 на самай справе я 5000
065416-065436
065444-065458
06548C-0654BC
яны драўляныя, як правіла,..
068A44-068D42 ўпырску parzializzato вы чытаеце гэта на мой погляд нармальна..
затым Ціск у рэйл-й? канферэнц-й? памяншаюць час у зша..
першы крок, як я гэта называю на зямлю..
квадратныя і я зняў капрызы з так званых спецыялістаў..
мы гаворым аб рухавіках stok..
але гэтыя асновы і на іншых картах яны з'яўляюцца другаснымі, калі не так жа, недарэчнымі..
вы драйвер wish ідзе, ці пойдзе,адэкватны,
але паспрабуйце даць толькі 1000 ачкоў да лім пара і 5-15% да часу ўпырску ў правільным кірунку, і вы ўбачыце розніцу..
Цяпер руна пакласці на паднос з чыстага золата.
я ўпэўнены ў тым, што я кажу, цяпер справа за вамі, адмаўляць гэта..
вам слова..
cinqueturbo
10-04-2014, 15:12
Забыў, ці ўзяў у якасці спасылкі на файл Anniver..
затым MJD6JFHE01C 1065y154 70cv..
Але затым, калі абмежавальнікі ідуць ложка, наадварот, на 90 л. з. можа быць, гэта зроблена адтуліна, то я растлумачу, у зоне высокіх абарачэнняў у нас пара амаль 0, а затым, калі вы закон, наадварот, сапраўды, мы на нізкіх абарачэннях, дакладна?
riccardo92
10-04-2014, 17:08
Cinqueturbo дзякуй за саветамі! я не ведаў, што тры абмежавальнікі купалы пойдуць ложка наадварот
riccardo92
10-04-2014, 17:12
Але затым, калі абмежавальнікі ідуць ложка, наадварот, на 90 л. з. можа быць, гэта зроблена адтуліна, то я растлумачу, у зоне высокіх абарачэнняў у нас пара амаль 0, а затым, калі вы закон, наадварот, сапраўды, мы на нізкіх абарачэннях, дакладна?
Па мне дзірку ? у асноўным на карту, педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту f. тэмп астуджальнай вадкасці. Па-мойму, варта чытаць наадварот, што таксама, па-вашаму?
Хто-то ў стане зрабіць экран карты наадварот?
Хто-то змог выдаліць яго цалкам?
cinqueturbo
10-04-2014, 20:30
Хлопцы!! ці ведаеце вы, што ці толькі паведамілі, што напісана ў гэтым пасце 57 Старонак?
вам падабаецца каша гатовая ці не любіце чытаць?
riccardo92
10-04-2014, 20:41
Я ведаў пра існаванне гэтых карт! :) я толькі не быў упэўнены ў сэнсе чытання.
Вяртаючыся да прамовы авансаў, хто бачыў мой файл excel выклаў некалькі старонак таму маглі б даць мне яго меркаванне? Асабліва пра тое, што ін'екцыі скончыцца нават 4? перад ВМТ, у некаторыя моманты, і ў любым выпадку не павінен перавышаць, ? нармальны гэта што?
ducati83
10-04-2014, 23:32
Я ўсе рэчы, якія вы ўзгадваеце ў 50 стар або зробленыя усе біты і г. д., але нічога не змяняецца, то перароблена, так і ў ціску ў рампы chr абаротаў, дыягназ ўсе роўна яго перарабіў, і ўмяшацца толькі ў абмежавальнікі крутоўнага моманту ў 2d nnt tabbelare я зрабіў усе, што прамыя лініі і падымаючы ўсе, каб ціскам не столькі паліць, нават толькі ў самым пачатку, што accelleri потым перастае
мы тут, каб вучыцца :)
вы кажаце, што я далека
я зрабіў 70 карт на гэтым ecu, і дзе я, а потым або сліной павольна, у гэтых колаў выступіў, вы кажаце, што можа быць лепш, чым яшчэ ??
anniver месцаў ці не той файл, ці я не ведаю....ты ў карту не разблокируете ne абмежавальнікі turbo ne абмежавальнікі rail і не робіце нават карту rail, як лічыш сябе, што ідзе ў доўг?
не лічачы таго, што карты ад дыму і дасягненняў, як мне здаецца, не бачыць зробленыя....і няма ВР ? быў падняўся, то на якой падставе вы кажаце, што адкрываючы абмежавальнікі не падымаецца?калі не ? напісана, што мы павінны прыехаць, як нам прыедзеце?
Хлопцы!! ці ведаеце вы, што ці толькі паведамілі, што напісана ў гэтым пасце 57 Старонак?
вам падабаецца каша гатовая ці не любіце чытаць?
Пяць turbo згодны, што закон, наадварот, але .. (ці я зрабіў наступнае выпрабаванне, калі ва ўсей lacolonna ад 3000 да 4500 я tabbellare усе значэнне 0 машыны, паскарэння і спыняецца 3000
калі я раблю наадварот, т. е. на 700 абаротаў да 1000 абаротаў заўседы ў tabbellare пазней я не accellerea
такім чынам, я павінен зразумець, што 1-абмежавальнік крутоўнага моманту вы карту ў правільным кірунку
затым першы абмежавальнік варта чытаць у правільным кірунку ......
cinqueturbo
11-04-2014, 09:56
Пяць turbo згодны, што закон, наадварот, але .. (ці я зрабіў наступнае выпрабаванне, калі ва ўсей lacolonna ад 3000 да 4500 я tabbellare усе значэнне 0 машыны, паскарэння і спыняецца 3000
калі я раблю наадварот, т. е. на 700 абаротаў да 1000 абаротаў заўседы ў tabbellare пазней я не accellerea
такім чынам, я павінен зразумець, што 1-абмежавальнік крутоўнага моманту вы карту ў правільным кірунку
затым першы абмежавальнік варта чытаць у правільным кірунку ......
Пошта я хачу зразумець, што да зрабіў adocchio..
А cinqueturbo....
У любым выпадку, я зрабіла сення тэст. Карту, час і чыгуначных залатых медалеў, дасягненняў, крычы, але толькі абмежавальнік перамяшчаецца ў 5500 абаротаў у хвіліну. Іх назад....? мы гаворым пра 75. Але я амаль упэўнены, што таксама ставіцца і да 69.
Ах, я не падымаўся, няма карты.
Я спрабаваў змяніць час да трэцяй крывой, а затым дае вам 3% да all,апошні паварот паступаюць на 8%, то я змяніў абмежавальнікі і карта педаль, і выявіў прыкметнае паляпшэнне, то я дадаў break point на кожным павароце, і я заўважыў, што цягне аўто лепш, чым на высокіх.
І posibile і гэта было мае пачуцце
cinqueturbo
11-04-2014, 14:24
Размешчаны карты..
давайце спачатку на коз, што вы можаце? атрымаць і дзе і на выдатна..
7664
Мы вяртаемся ці заўседы вы кажаце тое пераказваюць....Я павінен выпрастаць мае папярэдняе зацвярджэнне...Пра карту педаль, я зрабіў так.
Прыбыцце, час і rail ori пры 5500 абарачэннях у хвіліну.
прывітанне ўсім... mjet мне ? здарылася пі? каго-тое зрабіць АСАБІСТА, для таго каб змяніць "адказ" рухавіка дзейнічаю ў першую чаргу на карту педаль, gi? іх дастаткова задавальненне, чаму? аўтамабіль "змяніць".
Затым, як кажа cinqueturbo, карту ўпырску, без перабольшання (10-15% максімум), інакш sfumazza занадта шмат, і лізаць на абмежавальнікі: я паняцця не маю, колькі рэзюмэ ен можа прыняць, пазбягаючы прапаганды, але gi? з гэтых 3 накіраваныя змены, паляпшае, і шмат.
У 70cv-й? усе ? тое, што я бачу лепш рэагаваць, 75 замест... sar? я, безумоўна, не ў стане... але я з дыхавіца.
У гэтыя дні я вучуся на mjd8, я бачу, што тут кажаце mjet ў цэлым: у вас есць уваход для карты педалі на гэтую мадэль ecu?
ECM адзіныя карты, якія прымушаюць мяне думаць пра "стары" карту педаль 6f 5 карт сумежных ін'екцыі, але не вельмі ўпэўнены...
Прабачце, што мяняецца паміж нажной педалі 6 і 8?
Прабачце, што мяняецца паміж нажной педалі 6 і 8?
Я не ведаю, калі ты ніколі не бачыў, аднак педаль на 6 есць дзве карты, 8x16, у той час як тыя, якія я, здаецца, карты педаль на 8 16x16.
Umh... я Не хачу сказаць, boiata, але мне здаецца, тыя ж. Таксама абмежавальнік на f тэмпературы вадкасці ? роўна
Umh... я Не хачу сказаць, boiata, але мне здаецца, тыя ж. Таксама абмежавальнік на f тэмпературы вадкасці ? роўна
Калі ласка, праверце, у самым пачатку карты, мне здаецца, што ў іх педаль. І ? вельмі падобна на 6
76657666queste есць дзве карты, якія я спрабаваў з breack point цягне лепш на высокіх можа быць або толькі адчуванне? я не змяніў rail і турба, таму што цяпер мяне цікавіць толькі паспрабуйце забраць адтуліну пад 2000 абаротаў, і ўжо магу сказаць, што з гэтых выпрабаванняў пачынае цягнуць з 1700 абаротаў, хоць па-ранейшаму не тое, што я шукаю
cinqueturbo
12-04-2014, 09:46
76657666queste есць дзве карты, якія я спрабаваў з breack point цягне лепш на высокіх можа быць або толькі адчуванне? я не змяніў rail і турба, таму што цяпер мяне цікавіць толькі паспрабуйце забраць адтуліну пад 2000 абаротаў, і ўжо магу сказаць, што з гэтых выпрабаванняў пачынае цягнуць з 1700 абаротаў, хоць па-ранейшаму не тое, што я шукаю
Ты зразумеў, што дакрануўся да lim.крутоўны момант у 700 і 900giri вы?
потым убачыў, што для мяне і есць дасягненне? растлумачце мне рэчы 08FF42-08FF80?
улічваючы, што гэта GPunto 90cv ў махавік bi-маса, і я раю вам, каб не патрабаваць занадта нізкія..
затым я хацеў бы, каб ўвага персаналу не толькі ў файл, але многія, што я бачу..
як вы можаце даць больш? 2000 кропак росту, і тут?
іх расстаўце з дакладны крытэр або паглыбленага вывучэння ўносіцца ў гэтых ****lli?
запал рухавікоў
12-04-2014, 11:52
Ты зразумеў, што дакрануўся да lim.крутоўны момант у 700 і 900giri вы?
потым убачыў, што для мяне і есць дасягненне? растлумачце мне рэчы 08FF42-08FF80?
улічваючы, што гэта GPunto 90cv ў махавік bi-маса, і я раю вам, каб не патрабаваць занадта нізкія..
затым я хацеў бы, каб ўвага персаналу не толькі ў файл, але многія, што я бачу..
як вы можаце даць больш? 2000 кропак росту, і тут?
cinqueturbo
12-04-2014, 12:46
Я б хацеў, каб значна больш? што каментаваць, дыпламатычна.. павер мне..
каб прышчапіць простыя правілы, заснаваныя на картах, што, магчыма, не жадаючы, я не магу зразумець..
напрыклад, я бачу карты, якія кажуць, вадино, на беразе мора моцны з лім.пара, адзін пераходзіць у шляху, а дзве іншыя ў іншы..
але блокі кіравання з яго файлаў свет ў нашых руках ........... для дзяцей?
s? адзін вы робіце 1200giri, а другі-ад 900 пу? ніколі не адказаць добра на гэты аўтамабіль?
але давайце 2000 2500 балаў, і тут, што лепш, чым раней, андрэ??
датычацца фазы ўпырску, калі, сапраўды, і бескарысна на рухавік сцек,
драйвер хачу і педаль вы ідзяце, адпаведным запыце крутоўнага моманту, але ў дадатак не трэба,
і як скараціць паскаральнік што такое?
ход акселератара, я, напрыклад, ідзе ад 0.10.20.30.40.50.60.70.80.90.100 правільна?
цяпер што трэба зрабіць, гэта 0.20.40.60.80.100?
вы sembrer? ісці-й? моцны, чаму? вы скарацілі рэакцыі на педаль, але, экскурсійнае коней заўседы тыя..
я мог бы працягваць вельмі і вельмі доўга..
тое, што я спрабую растлумачыць, і што вы перайшлі на логіку, на мой погляд..
і добра ведаюць, што інжынерамі Марелли або Бош, што яны не з'яўляюцца лушчака розуму..
аднак яны вымушаныя трымаць рухавікі на пэўнае правіла, забруджвання і надзейнасці?,
таксама кошт можа дадаць праблем, такіх як fap egr swirl..
тады запал рухавікоў каэфіцыенты пераўтварэння з'яўляюцца важнымі, але непатрэбнымі, калі выкарыстоўваць логіку, няма?
Мой, і толькі тэст, каб зразумець рэакцыю рухавіка, я не ведаю, зарэгістраваны, але толькі энтузіяст, і я хацеў бы зразумець, ecu маей машыны.
cinqueturbo
12-04-2014, 16:18
Мой, і толькі тэст, каб зразумець рэакцыю рухавіка, я не ведаю, зарэгістраваны, але толькі энтузіяст, і я хацеў бы зразумець, ecu маей машыны.
Паглядзіце, што я казаў у увогуле..
тады s? дазволіць нават я прафесіянал у галіне..
калі паглядзець на даты рэгістрацыі і ад іх або пачалося мае выпрабаванне з chiptuning..
Разумею, усе мы тут, каб вучыцца :-)
[QUOTE=cinqueturbo;89259]Пост я хачу зразумець, што
7675 так не паскарэння уласны
7676 так паскарэння і спыняецца
sportknight
12-04-2014, 21:23
але па-сапраўднаму ў таблічнай зразумець, што вы робіце?
cinqueturbo
13-04-2014, 03:16
[QUOTE=cinqueturbo;89259]Пост я хачу зразумець, што
7675 так не паскарэння уласны
7676 так паскарэння і спыняецца
Замест таго, каб прывесці да 0 толькі частка абмежавальнік і між іншым,толькі адзін, калі вячэру 3 гэтай сям'і.
(і тое, што вам прыносіць у той зыход) Дыферэнцыяльныя....
cinqueturbo
13-04-2014, 03:29
але па-сапраўднаму ў таблічнай зразумець, што вы робіце?
Ээээ вось вы ідзяце супраць плыні sportknight.. ;)
мне здаецца, змагацца супраць ветраных млыноў...
мы збіраюся здавацца..
c? хто будзе ўжо? мыць рукі ў маім месцы..
7677
7678
Cinqueturbo, але гэтыя абмежавальнікі з'яўляюцца тыя, якія варта прачытаць наадварот?!?
Я адправіў прыклад тым, каб зразумець да
Мы знаходзімся, чаму? не пішам формулу для таго, каб прымяніць каэфіцыенты пераліку
Але перавышаць 4000 абаротаў, што трэба чапаць, таму што я растлумачу, там ідзе да 4500, але вельмі стараўся, я спрабаваў даць больш дызель праз час inniezione, прымушаючы іх атрымаць да 15%, але нічога, толькі шмат дыму, і па праўдзе кажучы, мне здаецца, нават пагоршылася ўверх. Я нават паспрабаваў падняць абмежавальнікі крутоўнага моманту і паставіць новыя breakpoint заўседы абмежавальнікі у частцы абаротаў высокія, але нічога :-(
Забыліся, 5000 пра / мін, ракета, з turbo stock....
Аб часе ўпырску, як вы moddando?
Я выраслі ў працэнтах у' я дадаў break point да 10 % у машыне не паліць, але калі прыбыцце ў 15% аўтамабілі паліць шмат, і зверху здаецца, быць і горш
Я меў на ўвазе логіку...brack пуанкаре дададзеная бескарысная...
Фіксаваны IQ, у вас rail і працягласці ўпырску. Відавочна, што па меры росту rail, да таго ж IQ памяншае час. Кропка-пі? нізкім, ? калі ціск у магістралі rail ? максімальная. Лічыць, што яны маштабуюцца да 1900bar ціску....
dariuccio
23-07-2014, 23:45
пасля таго, як столькі часу, што я не хадзіла ў гэтую тэму, я перачытаў усе 15 старонак, што я страціў, і я хацеў бы выказаць свае думкі на нейкі
пост, які мяне заінтрыгаваў тыпу дотыку anniver карты педаль з тымі каштоўнасцямі, якія ен усталяваны ў нуль, ну і што з таго, што я аказваецца восі x
абаротаў рухавіка варта чытаць справа налева (дзе ecm-кажа 85 абаротаў у хвіліну павінны быць 5300), затым in bad dad так не дзівіць мяне, што ў 5200 спыняецца, запыт крутоўнага моманту ? нуль.
і што тычыцца абмежавальніка крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы, калі я правільна зразумеў, кажаце пра тое, што ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #2,
мне, здаецца, свайго роду суадносіны паветра/дызель самай справе, памножыўшы значэнне па восі z для 0,001302 (каэфіцыент пераўтварэння afr) я з рэальныя значэння
каля 11,5 - 12; калі мы гаворым аб гэтай карце
авансавыя плацяжы, як зменены і ў аснове, ці што? каэфіцыент пераліку ў чым
dariuccio
26-07-2014, 20:30
каэфіцыент пераўтварэння загадзя ? 0,015625. ідуць moddati у залежнасці ад колькасці? дызель ў любым выпадку і на падставе таго, што " спытаеце рухавіка.
асабіста я выкарыстоўваю іх таксама для зніжэння egt
Хто-то можа зрабіць адзін экран авансаў з на чытанне, так што вы можаце зразумець, на колькі абаротаў, адзін з якіх знаходзіцца
dariuccio
26-07-2014, 21:42
8320
гэта ? карту загадзя, opel corsa c у сэнсе чытання ? як я намаляваў стрэлку.
кожная крывая адпавядае адрозніваецца iq 65, 60, 55.... і ўяўляе вось y; прымаючы пад увагу толькі адну крывую, каб спрасціць і
правеўшы мышкай над адлюстроўвае колькасці абаротаў (вось x)
звярніце ўвагу, як адрозніваецца гэтая карта, па адносінах да гэтай кропцы з тых жа коней.
карту ў пытанне знаходзіцца перад ін'екцыяй parzializzato
dariuccio
28-07-2014, 13:54
c'? ніхто?
Вы dariuccio дзякуй screen
Exelion1986
08-09-2014, 14:43
прывітанне ўсім
бачыў, што ў мяне есць некалькі сяброў, якія маюць 1.3 70 л.с., я таксама буду вывучаць гэты эбу
спачатку я хацеў бы падзякаваць вас за выдатны абмеркаванне, я даведаўся вельмі шмат
у любым выпадку, нават пасля чытання ўсяго 4 ці 5 разоў, мне застаецца яшчэ некаторыя сумневы, асабліва адносна пераўтварэння фактараў
я бачыў, што ? было паказана, pi? раз каэфіцыент 0,5 для тэмпературы, але, параўноўваючы нават тыя каналы, што ў вас апублікавана, проста не магу, дапамажы мне вярнуцца
маю на ўвазе, напрыклад, з абмежаваннем крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы вады, я думаю, што есць нават зрушэнне
факт, не ? што гэта вельмі ўплывовым дакладна ведаць гэтыя значэння, каб змяніць, але я хацеў бы chiarirmi некалькі рэчаў, для паўнаты апісання
У абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы вады, у якой тэмпературы і каэфіцыента 0,5, і зрушэння -100
Exelion1986
09-09-2014, 14:44
дзякуй ? як я і падазраваў
іншая справа, што мне не вярнуцца ? каэфіцыент пераўтварэння абмежавальнік ціску ў магістралі высокага ціску для тэмпературы вады
вы паказалі eeprom*8-100, але не так? я ад высокіх значэнняў, амаль 4000 бар, а потым ? нармальны дыяпазон абаротаў ідзе ад 4167 да 18750?
аднак, звяртаючыся ў сеціве я знайшоў нейкі іншы карце, што можа быць цікава
адрасы 065AF0 і 065D30 файла y, такіх могуць быць і карты, курэнне, як фактар пераўтварэння 0,001302
у некаторых mod акрамя таго, я бачыў, што ? змененая карта адрасе 068138, з абгрунтаваннем, што ? абмежавальнік крутоўнага моманту, а таксама, што ў 0628A4, але гэта не я, няма інфармацыі
вам даецца што-то?
Raffaele87
25-09-2014, 15:04
добры вечар, я раффаэле і мяне гэта цікавіць у гэтай тэме... я хацеў бы ведаць, як падняць і змяніць абмежавальнік ціску
francescosparco
25-09-2014, 20:00
прывітанне хто мяне ведае, парайце, як змяніць абмежавальнік, каб страляць аўтамабілі? і той жа bosch??
Exelion1986
28-09-2014, 13:59
як я зразумеў, павінен быць біт толькі перад час ўпырску (ці як іх называе ecm ўпырску parzializzato), са значэннем у светла-6000
? я не спрабаваў, калі працуе
francescosparco
28-09-2014, 14:15
Мммм indaghero :)
Зменены біт 06748E (у мяне момант файл, але мае тыя жа адрасу, што і тут.. па крайняй меры для rail) і цяпер, нарэшце, дыягназ ціску ў мэту я значэнне, што ўсталеўваю ў карту rail.
Зрабіў карту ад 1600 бар... але машына не ідзе лінейны і загараецца сігнальная лямпа ўпырску. Пік даў мне 1509 бар, але ціск есць правалы і пікі, нават калі ціск аб'ектыў ? заўседы 1600 бар...
Зрабіў карту ад 1550 бар максімум я як мэта 1550 справядліва, але машына таму як першы доказ... ціск балерына... макс 1484 бар...
Памылка ўсе тая ж P1196 часовая памылка ціску паліва
Што я на самой справе праблемы з фільтрам?
Мы гаворым, што нават з картай у 1480 бар, як я раней без змены разрадных мяне здаралася, што некалькі разоў даваў памылку, але зрабіў гэта, калі tiravo больш за 4500 аб..., што вы ствараеце сапраўды дэпрэсія, так як патрабуе больш? дызельнае паліва, чым яно прыходзіць?
Хто-небудзь меў такія праблемы?
Добры дзень, вера, вы напісалі зменены біт 06748E...калі я правільна разумею, падымаючы той біт вы ідзяце, каб падняць абмежавальнік ціску ў магістралі высокага ціску?
Па мне c'? яшчэ некалькі бітаў, а не магу зразумець, добра, карту 67A06... абмежавальнік rail ў функцыі тэмпературы дызельнага паліва... у восі, у мяне тэмпература дызельнага паліва, але ў іншы павінна быць аб... але я не разумею, каэфіцыент пераўтварэння, і калі яны сапраўды абароты або няма...
Я кажу, cos? чаму? нават без змены гэтых 4 біт ложкамі, дзе вы казалі, тут, у абмеркаванні, калі я спрабавала пайсці з rail я таксама раблю памылкі карты ад 1450 бар у той час як, калі я правільна памятаю, некаторы час таму я спрабаваў карту ад 1480 бар і, што не даў мне памылку... цяпер не лічу-ы?.. есць pi? 110 пісання...
Альтэрнатывай было б змяніць біт ўзмацнення датчыка rail... ведаючы што ?... cos? рабіць пі? ці менш тое, што робіць модуль. Вядома, на дыягностыку трэба зрабіць карту, тыпу ад 1400 бараў, якія ў рэальнасці? потым будуць пі? так як датчык счытвае менш фактычнага ціску і, адпаведна, помпа штурхае-ы?... недахоп, што тады ? у якасці модуля аналагавага трэнду лінейнай і, такім чынам, я-й? ціск заўседы...
Цяпер я паставіў карту ў 1430 і ідзе, што ? спектакль, і перш за ўсе не шпіены. Тое, што з 1600 бар быў маей дакучлівай ідэяй, каб ўстаноўка фарсунак 1.3 ад 95 cv і прымусіць іх працаваць менавіта ў 1600 бар, ці што ? іх працоўны ціск.
для мяне лепшым рашэннем было б купіць сабе аўтамабіль, які вырабляе 140 конскіх сіл, і вы ўбачыце, што не будзе больш праблем...а я, прачытаўшы ўсю тэму і захапляюся вамі за ўсе выпрабаванні, што вы зрабілі сапраўды добра:)
Я думаю, што часам вы таксама павінны ведаць, калі механічныя кампаненты, як, напрыклад, чыгуначных такім чынам, помпа,фарсункі,флейта, фарсункі,датчык флейта ціску ў рампы, быць абсалютна цэлым, без якіх-небудзь праблем, чаму? дастаткова таго, што адзін з гэтых органаў механічныя функцыі ў доўг, вось, патлумачыў праблему, для аднаўлення.Гэта-тое, чаму? c'? людзі, якія не маюць праблем, памылак, звязаных з ціскам, нават калі modifcano два біта у выніку чаго ціск нават да 1600 мбар.
вы дзянек максімум балаў, калі павелічэнне ціску мне памылку здымаю павелічэнне дае мне больш за памылка, ці то:
праблема помпа
помпа не можа выйсці за гэты мяжа,
датчык не ? усталеўваецца той тып ціску
вынік:
лепш памяняць помпу ці купіць машыну з такой колькасцю коней больш...
Добры дзень, вера, вы напісалі зменены біт 06748E...калі я правільна разумею, падымаючы той біт вы ідзяце, каб падняць абмежавальнік ціску ў магістралі высокага ціску?
Вы, ? абмежавальнік ў адзін біт. Праблемы? як я зразумеў, заключаецца ў рэгулятар ціску, усталяваны на флейце. Я ачуняў флейта і рэгулятар ціску Grande Punto 90, і з гэтым павінна знікнуць праблема ціску балерына.
Я павінен? яшчэ сабраць усе гэта, чаму? я не вельмі шмат часу.
Я б нават BV35 сабраць і я б нават выпускны калектар ад змацаваць фланцы картэра з GTB1549V, атрыманых 2.0 Mjt 170 л. с., што, аднак, мне здаецца, трохі экстрэмальны, як і што рабіць.
На 69 cv p-rail ? ясна, са зрушэннем -100, то не факт, пераўтварэння...
Што тычыцца абмежаванняў, ен заўседы ў 1460, і ісці далей, ? усе словы, біт абмежаванне...я Павінен праверыць на 69, калі ен працуе, як толькі магу.
Ela.Toretto
03-10-2014, 17:26
Але дэні, на 75-ты справіўся? :)
Exelion1986
29-10-2014, 16:47
я прасейвання праз інтэрнэт шукае ўсе аб магчымых на гэтай ecu, і я натыкнуўся на цікавы дакумент
месца экранная такі дакумент, у якім ? дадзеную карту, якая, па іх думку, было б з preiniezioni
у файле спасылкі з першых пост знаходзіцца па адрасе 0695A0 і адпавядае табліцы, для? я паняцця не маю, каэфіцыентаў пераліку
хто-небудзь ведае што-то больш?
8740
У нас тэмпературы і колькасці абаротаў, а па восі z колькасць? дызельнае паліва, якія ўваходзяць такім чынам, гэтая карта кажа вам, што на 800 абаротаў, тэмпература -20 - 10 ?C entradno 10 мм3/ход...я ведаю, чаму вы прывязваеце змяняецца MJD8F
Exelion1986
31-10-2014, 20:49
вось экранная
8747
*ake85
гэта ? адзін 6jf, мне не вяртаюцца значэння, якія вы далі
магчыма, на mjd8 карту ? накшталт як форма, але avr? розных фактараў
выбачайце, l ўварвання, але адрасу 65416\65434 65446\65454 6548c\654ba павінны быць яшчэ тры пасткі,калі вы ведаеце, у залежнасці, што абмяжоўваюць?
all адрас 654dc да 6555a павінны быць лім крутоўнага моманту ў функцыі тэмпературы дызельнага паліва,ці не так?
потым я ўбачыў, файлаў, вядомых mappatori, якія тычацца наступныя крывыя:69664 да 69682, 6968e да 696ac,вы ведаеце, што такое?
вы ведаеце, біт 67c4a што такое? ori значэнне і 14252 і складальніка л прывяло да 47506.
Exelion1986
10-11-2014, 18:41
6548c\654ba ў рэальнасці? два атакавалі, аднак у функцыі абаротаў у хвіліну
654dc правільна
69664 не ведаю, не кранула
6968e тое ж самае, напэўна, падобная на папярэднюю
67c4a адключэнне egr
дзякуй за адказ.
калі не занадта шмат, каб спытаць,у дадатак да біт 775, што на маей машыны не працаваў c'? яшчэ некалькі біт moddare, каб не пайсці ў знікненні ціску дызель?
Exelion1986
15-11-2014, 16:29
як я зразумеў біт 775-павінны быць 2
то есць розныя карты рэгулявання на аснове p turbo, t вады, t дызель
Ela.Toretto
15-11-2014, 22:40
Exelion1986
17-11-2014, 18:20
pi? што яшчэ я раблю тэсты на opel, які мае карты трохі розныя
я купіў толькі дыягностыкі, але і не атрымаў шанец паспрабаваць яго на машыне ў пытанні
у любым выпадку 1600 бар я, здаецца, р? празмерна
1600 бар помпа ori мігоча...
запал рухавікоў
21-11-2014, 18:27
Прывітанне, здымаць на 1600 або p? pi? трэба помпа hp, rail, помпа bp і адпаведныя выпраўлення ў файл.....
прабачце, што шмат, калі я выходжу з тэмы, хто-то мне кажа аб тым, як адкрыць новае абмеркаванне? дзякуй
як я зразумеў біт 775-павінны быць 2
то есць розныя карты рэгулявання на аснове p turbo, t вады, t дызель
На 70 cv біты ? адзін на 90 л біты, два..., каб не даць памылку трэба змяняць значэння з сумневы, не выпадкова, і вучыцца добра damos
вось экранная
8747
*ake85
гэта ? адзін 6jf, мне не вяртаюцца значэння, якія вы далі
магчыма, на mjd8 карту ? накшталт як форма, але avr? розных фактараў
Савет, які я магу табе даць і не чапаць гэтыя карты, так як яны карысныя карты для ад'езду, для таго каб павялічыць тэмпературу ў камеры згарання! на самай справе, калі вы паспрабуеце змяніць некаторыя значэння, не табе іх назад, краніце вачэй наносіць шкоду:cool:
Exelion1986
26-11-2014, 13:12
ок, дзякуй за інфармацыю
мы будзем сумаваць, я не буду чапаць карты якіх я не ўпэўнены, на жаль, для? у damos не ў мяне
але тады preiniezioni, дзе яны?
потым убачыў, што я бачу, вы эксперт у гэтых ecu, калі я не карыстаюся таксама, я хацеў бы спытаць вас, іншая справа,
у карты педаль ? патрабуецца пара, але карту пераўтварэнні крутоўнага моманту iq, дзе ен знаходзіцца? я ўжо? прайшоў уздоўж і ўпоперак усе файлы-й? калі-то, але проста не магу знайсці яе
Ake85, на 75 л. с. з біт прарывы rail?!? Ты ўпэўнены?
Я сказаў, што на 70 л. на 75 і 90 л. с біт два :)
І два біта соль rail?!? У вас адбылося?!?
Гучыць для мяне дзіўна :D
Тое ж ставіцца да 69.
адбылося? я нанес на карту маей MJD8F я не магу дакранаецеся педалі, што ляціць :cool:
і потым я не сказаў, што проста падняць толькі гэтыя два біта, неабходна змяніць адпаведныя абмежавальнікі і карты rail, але я ўсе змяняецца поўную карту
змяніўшы гэтыя два біта, і ўсе біты, якія адносяцца да rail машына ідзе цуд не паліць нічога, і пасля націску на педаль падымаецца, і разлічвае, што міф таксама важыць...і нават не ўсталі, так шмат біт, магу даць яшчэ:)
Ок, калі вы так кажаце.
Я спытаў вас, калі вы пераканаліся ў дыягназе....Але я не бачу адказу. Блін, я ў роспачы для impossibilit? каб часопіс сур'езныя, на мой, і вас, што вы можаце не робіце?!?!
Dannazzzzzzzione!
Я вам ужо адказаў, вы, калі хочаце, вы адпраўляеце паштоўку :cool:
Ela.Toretto
26-11-2014, 18:50
Выбачайце, лепш, чым вялікая кропка, па меншай меры, не ? rimarchiata xD
Ela.Toretto
27-11-2014, 18:29
Exelion1986
28-11-2014, 21:17
дзякуй
на першай старонцы c'? файл, на які вы спасылаецеся для гэтага абмеркавання
Errecinque
05-12-2014, 20:56
Вау, я зрабіла гэта, я прыбыў у ніжняй частцы старонкі 66....чорт пабяры вашы!!!
Тады я пачну з пытання, відаць, што распрацоўкай карце opel corsa 70 конскіх сіл (дзякуй усім вам за час і высілкі) я c'? упаў вачэй. Я пачынаю глядзець на гэтыя 2 карты. У перапынак карце час ўпырску (драйвер ecm ін'екцыі parzializzato) я значэння IQ, якія ператвораныя мне даюць максімум 45 мм3. Чаму? гэтая розніца па-вашаму?
Я думаю, што калі я хачу надаць больш? 45 мы павінны карэктаваць гэты перапынак правільна? Ці я сказаў, фігня?
Errecinque
05-12-2014, 20:59
Прабачце, вы мне ? выдаленая радок.....
Тады я пачну з пытання, відаць, што распрацоўкай карце opel corsa 70 конскіх сіл (дзякуй усім вам за час і высілкі) я c'? упаў вачэй. Я пачынаю глядзець на гэтыя 2 карты. У перапынак карце час ўпырску (драйвер ecm ін'екцыі parzializzato) я значэння IQ, якія пераўтворацца даюць мне максімум 65 мм3, а ў перапынку карты rail ў нас есць максімум 45 мм3, Чаму? гэтая розніца па-вашаму?
Я думаю, што калі я хачу надаць больш? 45 мы павінны карэктаваць гэты перапынак правільна? Ці я сказаў, фігня?
Errecinque
06-12-2014, 15:54
Вы маеце рацыю, я б выказаць здагадку, што вы біт 0307 было толькі адно змяніць, і я бег то ў 0605BA...
Заўтра паспрабую і хто ведае, што я магу зразумець гэтыя апошнія 3 карты rail
У файле opel corsa 70 л. с., які мае розныя адрасы, я знайшоў 5 біт на 775. Я не damos і я не ведаю, калі ўсе яны ставяцца да prex rail. як вы думаеце заўседы толькі два біта, як у Y падняць? Або ў ход ідуць ўсталі ўсе 5? Дзякуй
Exelion1986
08-12-2014, 13:55
карта часу ўпырску, у рэальнасці?, будзе каліброўка фарсунак
верагодна, фарсунак арыгінальных на ім-да 65 мм3, а затым карту ? скажам, поўная, але калі глядзець з дыягназам вы ўбачыце, што арыгінальны аўтамабіль дасягае 40 мм3
па гэтай прычыне было б бескарысна пашырыць і на іншых картах больш за 45 мм3
? правільна сказаць, што ісці больш 45 мм3, неабходна скарэктаваць кантрольныя кропкі, але не толькі карту rail, але і ўсе тыя, у залежнасці ад iq, напрыклад, таксама авансавыя плацяжы
там я гляджу я таксама, але, для таго, каб павялічыць, трэба знайсці пераўтварэнне паміж момантам запыту з дапамогай карты педаль і iq
што тычыцца ціску ў рампы, як толькі ў мяне магчымасць, я павінен зрабіць некаторыя выпрабаванні нават з дыягназам, чаму? на гонцы мяне загараецца, калі ў вочы, я б сказаў, што я іду за 1450 бар
Для мяне праблема тое, не ? так справа? дызель... праблема ? справа? паветра, які хоча, каб рухавік...
Ад таго, што я бачу межы ўлады дабрацца, звязаныя з турбіны ў сабраным і колькі паветра можа ўвесці ў рухавіку... у адваротным выпадку ў нас будзе толькі дым.
З kp35 наўрад ці перавышае 100/105 л. с., з BV35 вы атрымаеце каля 110/115... з GTB1446 (1.6 Mjet) вы атрымліваеце каля 140 л. с.... і з GTB1549 (2.0 Mjet) вы атрымаеце каля 170 л. с....
Errecinque
08-12-2014, 14:21
карта часу ўпырску, у рэальнасці?, будзе каліброўка фарсунак
верагодна, фарсунак арыгінальных на ім-да 65 мм3, а затым карту ? скажам, поўная, але калі глядзець з дыягназам вы ўбачыце, што арыгінальны аўтамабіль дасягае 40 мм3
па гэтай прычыне было б бескарысна пашырыць і на іншых картах больш за 45 мм3
? правільна сказаць, што ісці больш 45 мм3, неабходна скарэктаваць кантрольныя кропкі, але не толькі карту rail, але і ўсе тыя, у залежнасці ад iq, напрыклад, таксама авансавыя плацяжы
там я гляджу я таксама, але, для таго, каб павялічыць, трэба знайсці пераўтварэнне паміж момантам запыту з дапамогай карты педаль і iq
што тычыцца ціску ў рампы, як толькі ў мяне магчымасць, я павінен зрабіць некаторыя выпрабаванні нават з дыягназам, чаму? на гонцы мяне загараецца, калі ў вочы, я б сказаў, што я іду за 1450 бар
Калі я правільна памятаю, чытаючы кіраўніцтва на марелли я бачыў гэтую карту пераўтварэнні. Проста я не магу ісці да ПК, кіравання і скажу. Але ты устань бітаў, якія стаяць на 775, па меншай меры, 850 (1500 бар)? Я ўсе яшчэ не магу загрузіць карту, якую я падрыхтаваў, чаму? у гонцы, якую я выкарыстоўваю ў якасці марской свінкі ? сябра.
Errecinque
08-12-2014, 14:25
Як вытрымлівае ціску turbo арыгінал стоячы ў працягу запас трываласці?
Як вытрымлівае ціску turbo арыгінал стоячы ў працягу запас трываласці?
1.5 бар з турбінай арыгінальны вы знаходзіцеся ў мяжы... Далей пачынае шумець, для мяне гэта musi ці вы рыхтуеце утулак... затым ен працягвае шумець, на працягу некалькіх дзен... Cos? невялікі кім"? ая arriver? да 200 000 абаротаў!
Errecinque
08-12-2014, 17:38
1.5 бар з турбінай арыгінальны вы знаходзіцеся ў мяжы... Далей пачынае шумець, для мяне гэта musi ці вы рыхтуеце утулак... затым ен працягвае шумець, на працягу некалькіх дзен... Cos? невялікі кім"? ая arriver? да 200 000 абаротаў!
Дзякуй, вера, не ведаючы яшчэ добра
Errecinque
08-12-2014, 17:43
Дзякуй, вера, не ведаючы яшчэ добра, аўтамабіль (? першае, што я раблю) я не ведаю, механічна межы. Я, здаецца, чытаў, што на врі працуе 1 бар і затым alzer? i lim ў карту 1.2 / 1.3 макс. Не я павінен рабіць, адна рэч, раздражнены
Errecinque
08-12-2014, 20:58
Калі я правільна памятаю, чытаючы кіраўніцтва на марелли я бачыў гэтую карту пераўтварэнні. Проста я не магу ісці да ПК, кіравання і скажу. Але ты устань бітаў, якія стаяць на 775, па меншай меры, 850 (1500 бар)? Я ўсе яшчэ не магу загрузіць карту, якую я падрыхтаваў, чаму? у гонцы, якую я выкарыстоўваю ў якасці марской свінкі ? сябра.
Мне выпраўляе.....я пераблытаў з іншага кіраўніцтва. У марелли 6jf не ведаю, калі c'? карту пераўтварэнні нм / iq, як у edc16
dariuccio
08-12-2014, 22:04
арыгінальны ход назад 1.1 пік і 0,9 канстанты.
але затым Вера карту ўпырску parzializzato не будзе "spulciata" усе, што ад ecu? таму ў рэальнасці? памер карты 16x16?
калі мы хочам атрымаць надаць 65mm3 дастаткова замяніць толькі фарсункі?
Errecinque
08-12-2014, 23:34
арыгінальны ход назад 1.1 пік і 0,9 канстанты.
але затым Вера карту ўпырску parzializzato не будзе "spulciata" усе, што ад ecu? таму ў рэальнасці? памер карты 16x16?
калі мы хочам атрымаць надаць 65mm3 дастаткова замяніць толькі фарсункі?
Паколькі я, разумеючы сее-тое ў гэтай ecu, калі з кампанентамі серыі не праходзяць 65 мм3 тэарэтычна не павінна служыць павышэнне часы, дакладна?
Дзякуй, вера, не ведаючы яшчэ добра, аўтамабіль (? першае, што я раблю) я не ведаю, механічна межы. Я, здаецца, чытаў, што на врі працуе 1 бар і затым alzer? i lim ў карту 1.2 / 1.3 макс. Не я павінен рабіць, адна рэч, раздражнены
Калі ? 70 cv мае перепускной затым, каб падняць ціск, трэба дзейнічаць, або на стрыжань перепускного клапана або, мяркуючы t і кран на шланг ад перепускного клапана.
За той час, як сказана вышэй ? табліцы каліброўкі фарсунак і, такім чынам, эбу калі неабходна впрыскивать малы мм3 пэўнага ціску ідзе чытанне, што час павінна пакінуць інжэктар басейн.
Але калі я змяніць гэтыя часы эбу sar? у любым выпадку, упэўненая, што варыць малы мм3, што і ціск, у той час як у рэальнасці? i мм3 ўводзяць будуць вышэй.
Errecinque
09-12-2014, 07:36
Калі ? 70 cv мае перепускной затым, каб падняць ціск, трэба дзейнічаць, або на стрыжань перепускного клапана або, мяркуючы t і кран на шланг ад перепускного клапана.
... З ke перепускной у мяне есць некаторыя знаемыя?.....
Errecinque
09-12-2014, 07:39
... З перепускного клапана ў мяне было шмат што зрабіць.....no problem
Прывітанне ўсім, хто-то пу? passarmi гэтага вядомага ангельскага кіраўніцтва, якое тлумачыць паводзіны гэтых ecu?
загадзя дзякуй
Errecinque
30-12-2014, 17:33
Пошук на ****** "кіраўніцтва marelli 6jf "
перайсці да rileggerti правілы, перш чым што-то спампаваць, трэба дасягнуць хаця б 80 msg
dariuccio
30-12-2014, 18:51
напішыце мне свае **** у мп, сення табе пасылаю
dariuccio
30-12-2014, 21:19
Яго месца, па-ранейшаму для ўсіх
9068
Dariuccio я напісаў мой адрас ***** і ў прыватных. тут мне не запампаваць... :/
Ela.Toretto
31-12-2014, 09:03
копію ліста Magneti_Marelli_6JF_Tuning_Guide_1.2.rar і напішы на ******... трэцяя спасылка (іншаземец) павінен пайсці....
я зрабіў гэта
таксама на гэтым сайце (беларуская) я не мае рацыю спампаваць..
Matty23p
31-12-2014, 14:33
Дзякуй за абмен dariuccio :)
Just beginning to learn, but also do not understand these efforts into learning
Я знайшоў многія іншыя біты, якія абмяжоўваюць гэтыя marelli але вы павінны праверыць іх па адным, улічваючы, што есць біт абароны
Ela.Toretto
26-01-2015, 17:45
напрыклад? rail, а што яшчэ? ;)
Errecinque
26-01-2015, 17:57
Я знайшоў многія іншыя біты, якія абмяжоўваюць гэтыя marelli але вы павінны праверыць іх па адным, улічваючы, што есць біт абароны
Страляйце, што адчуваем іх з задавальненнем ... ***** і свінкі, я магу выпрабаваць на Opel corsa 70 конскіх сіл 2003
Air temperature залежнага Rail Pressure corrective Map з файла ols з marelli мае адрас 1994F8 у двух словах выпраўляе ціску ў рампы ў залежнасці ад тэмпературы паветра!
я дзесятковыя значэння 65355 прывеў усе ў нуль зрушэнне + 1...на самай справе цяпер есць розніца p? адчувае сябе яшчэ лепш!
Затым іншыя біты, якія абмяжоўваюць крутоўны момант
18E690 limit крутоўны момант value
18E692 limit крутоўны момант value
біты абароны пара, але вы павінны праверыць іх па аднаму, таму што рызыкоўна
marelli 75 - 95 коней маюць значэнне ў момант 255 Нм пераўтворыцца з дакладнае значэнне.
для 70 л. с., калі хочаце, я прышлю вам фота-bit, то вам давядзецца яго знайсці
Errecinque
26-01-2015, 19:42
Мяне цікавіць, ці зможам пераадолець 1450 бар на Гонцы, што ен што-то іншае ў дачыненні да экю Fiat, які замест таго, пераўзыходзіць іх. Усе адрасы, розныя абмежавальнікі і біт, якія працуюць у сеткі 70cv на гонцы, не хапае. Калі ў вас есць каналы-гэта добра, тады я іх шукаю. Дзякуй
Exelion1986
27-01-2015, 06:47
вельмі цікава
маецца таксама я для праверкі ходу
Errecinque
27-01-2015, 07:22
Air temperature залежнага Rail Pressure corrective Map з файла ols з marelli мае адрас 1994F8 у двух словах выпраўляе ціску ў рампы ў залежнасці ад тэмпературы паветра!
я дзесятковыя значэння 65355 прывеў усе ў нуль зрушэнне + 1...на самай справе цяпер есць розніца p? адчувае сябе яшчэ лепш!
Затым іншыя біты, якія абмяжоўваюць крутоўны момант
18E690 limit крутоўны момант value
18E692 limit крутоўны момант value
біты абароны пара, але вы павінны праверыць іх па аднаму, таму што рызыкоўна
marelli 75 - 95 коней маюць значэнне ў момант 255 Нм пераўтворыцца з дакладнае значэнне.
для 70 л. с., калі хочаце, я прышлю вам фота-bit, то вам давядзецца яго знайсці
Але гэтыя адрасы, як файлы былі сасланыя?? У тым вывучэння ў пачатку паста?
гэтыя адрасы бяруцца з файла winols ols ў marelli MJD8F 75 і 95 л. с.
на наступным тыдні, калі ачышчана або dpf загрузіць файл для праверкі, і кажу
вельмі цікава
маецца таксама я для праверкі ходу
паспрабуйце іх усе бітаў torque, што абмежаванне крутоўнага моманту карты бяспекі! я рэкамендую адзін раз
Exelion1986
30-01-2015, 09:17
на жаль, я не мнк у 8F, ты не мог бы даць мне некаторую інфармацыю ў pi?, ці, магчыма, некаторыя спасылкі на файлы ў пачатку абмеркавання?
тут на форуме чалавек, ен pubblicatp файл ols ў marelli добра! скажыце мне, якую вы хочаце інфа
Exelion1986
31-01-2015, 07:01
ок, дзякуй за гэта мяне, я страчана
знайшоў, сення мы кідаю вочы
Хлопцы, хто-небудзь з вас шляхам паўторнага супастаўлення, каб добра 90cv у расход колькі ? удалося атрымаць?
Exelion1986
02-02-2015, 13:23
у 90-х я ніколі не супастаўляецца, 70 майго сябра спажывае прыкладна роўна раней, можа быць, ледзь-ледзь больш, у любым выпадку заўседы прыкладна 25 км/л, як у зша ен
вяртаючыся, замест гаворкі з-bit 8df ? занадта адрозніваецца ад 6jf, і я не змог іх знайсці
я заўважыў іншую рэч: у ols ? маецца біт абмежаванні ціску ў раене, які, здаецца, амаль супасці з 70
ці лепш гэтыя некалькі бітаў, скажам, адрэзаць ад файла y дадзенага абмеркавання? іх сустрэчы ў файл гонкі
раен, аб якім ідзе гаворка ? адрас 65568, і мы бачым, што ў файле opel ўведзеныя некаторыя біты ў pi? паміж трэцім і чацвертым пік, як і ў 8df
такім чынам, у тэорыі біт замест 800 павінна быць абмежаванне, каб? пошты да 1500 бар і, такім чынам, не павінна быць такога, што есць праблемы
бачыў, што тут мы кажам marelli не думаю, што я не па тэме, пытанне ? ў наступным: калі я адкрываю файл ori рухавіка mjet 1300 будзь то 70-75 0 90 cv а я лічу, драйвераў, якія працуюць у 16-разраднай версіі, змены, якія я магу зрабіць з драйвера, я іх у 8 ці 16 біт? дзякуй
З драйвераў трэба ведаць, калі карту ? 8 або 16 біт.
вы прабачце, але няведанне, як я магу прызнаць, калі карта ? 8 або 16 біт?
паглядзіце на enbrambi шляху, і паспрабуйце зразумець, як
Крыху вопыту, вы можаце зразумець,
час таму я адкрыў файл ori grande punto 1300 mjet 2мб, што ен драйвера 8-бітны motorola, азначае, што карта ? у 8 біт?
Exelion1986
04-02-2015, 17:55
не абавязкова ўсе
напрыклад 6jf ўсе 16 біт, 6f3 маюць некаторыя карты ў 8 і 16 іншых
у любым выпадку вам не давяраць, занадта шмат драйвераў, часта назвы не адпавядаюць таму, што ? у рэальнасці
Ela.Toretto
04-02-2015, 20:25
.- Антоніа.
05-02-2015, 07:57
Па гэтым ecu, некаторыя дэталі, ніхто не ведае, як зрабіць перамыкач-off dtc? Было б кіраўніцтва карысная.
Exelion1986
05-02-2015, 08:53
на самай справе б зручна са мной, я б адзін выдаліць
я паспрабаваў праверыць, ці dtc remover (пры ўмове, што элементы), але версія, што ў мяне не падтрымлівае marelli
.- Антоніа.
05-02-2015, 10:06
Б зручна ўсім.
Відавочна, памылкі служаць для абазначэння, што аўтамабіль, для? раз ? таксама карысна, каб выдаліць каго-то.
на самай справе я заўважыў, што шмат разоў драйверы titanium з'яўляюцца фіктыўнымі, дзякуй, адрозненне паміж 6jf і 6f3
.- Антоніа.
05-02-2015, 21:31
Гэтая дыскусія ? цікава, для? ? занадта доўга чытаць.
Было б выдатна, калі які-небудзь карыстальнік, дастаткова дасведчаны, абвінавачваючы кіраўніцтва ў фармаце pdf з інфармацыяй, якая змяшчаецца ў гэтай тэме.
puntospeed1.3
16-03-2015, 01:04
прывітанне ўсім, я чытаў гэтую тэму ўсю адразу, магчыма, трохі занадта хутка, і я знайшоў пацвярджэнне і цікавых адкрыццяў.
адна рэч, я прашу..не, я не ? parsa чытаць. Але на марелли 70 або 75 , c'? ці няма карту пераўтварэнні НМ IQ таксама тут, як і ў bosch? што карэлюе з i мм3 з НМ.?
дзякуй.
jacktheripper2
16-03-2015, 03:37
прывітанне ўсім, я чытаў гэтую тэму ўсю адразу, магчыма, трохі занадта хутка, і я знайшоў пацвярджэнне і цікавых адкрыццяў.
адна рэч, я прашу..не, я не ? parsa чытаць. Але на марелли 70 або 75 , c'? ці няма карту пераўтварэнні НМ IQ таксама тут, як і ў bosch? што карэлюе з i мм3 з НМ.?
дзякуй.
Есць карта эфектыўнасці, якія карэлююць i Нм колькасць? ўводзяць
puntospeed1.3
16-03-2015, 11:51
і да гэтага часу ніхто не казаў аб гэтым і знайдзіце?
тыя, якія ляжаць у аснове, калі вы хочаце зрабіць мод. 'паведамлена' або падмануў, што нават ведаючы, як да як ? узыходжанне.
мы ведаем, што ін'екцыі ? узыходжанне да 65 і rail да 1900. адсутнічае карэляцыя з парай, і які-то IQ limiter, можа быць, у той час як toruqe limiter, вы даведаецеся легка.
Exelion1986
17-03-2015, 19:14
ах, то, як я думаў, існуе
вы маглі б ласкава атрымаць якую-небудзь інфармацыю, у pi? на гэтай карце пераўтварэнні нм iq?
у любым выпадку абмежавальнік iq ? gi? вядома
Другі на мяне? праблема не ? справа? дызельнае паліва, або, дакладней, першае, што трэба зрабіць, каб трапіць pi? паветра ў гэтым рухавіку.
Калі вы робіце часопіс, вы заўважыце, што нават з колькасці? pi? нізкія IQ gi? мы так шмат дыму. З турбінай серыі, калі перавышае на 12/13% павелічэнне часу ўпырску ў вас вялікага дыму! Мы хочам турбіны, прыбіраеце ўнутры двайны паветра!
Рана ці позна, а я павінен пакласці на GTB1549 на 2.0 Mjet ! Я нават выпускны калектар тут, што яна глядзіць на мяне і чакае фланцам для турбіны сур'езна.
cinqueturbo
17-03-2015, 21:05
Другі на мяне? праблема не ? справа? дызельнае паліва, або, дакладней, першае, што трэба зрабіць, каб трапіць pi? паветра ў гэтым рухавіку.
Калі вы робіце часопіс, вы заўважыце, што нават з колькасці? pi? нізкія IQ gi? мы так шмат дыму. З турбінай серыі, калі перавышае на 12/13% павелічэнне часу ўпырску ў вас вялікага дыму! Мы хочам турбіны, прыбіраеце ўнутры двайны паветра!
Рана ці позна, а я павінен пакласці на GTB1549 на 2.0 Mjet ! Я нават выпускны калектар тут, што яна глядзіць на мяне і чакае фланцам для турбіны сур'езна.
Паліць і, у сувязі з тым, што расцягнуць час, а затым крокі, карыснае час гарэння..
Фаза Ўпырску..
Калі ўзяць Кропку, 70 л. с., kp35 паступлення 100/105 л. с., з bv35 паступлення 110/115 л. с., з GTB1446V паступлення на 140cv, з GTB1549 або GT1749V кажуць аб 170 л. с.
Машына мае невялікі рухавік, такім чынам, не маглі паставіць турбіну, занадта вялікай, што паміж мала пара і турба лаг потым стала б undriveable ў штодзенным выкарыстанні або ва ўсякім выпадку тое, што робяць 90% уладальнікаў гэтай машыны.
Я паставіў інжэктараў 95 л. з-ы? дасяжнасці, а затым час, каб прыняць, павінны быць больш? зніжаецца. Cio? калі больш за 3000 абаротаў у хвіліну, павялічваецца час на 13% з гэтых фарсунак паліць, што не паглядзець-й? дарога ззаду! Зараз не памятаю, але больш? 9% больш за 3200 абарачэнняў не маглі пайсці (з kp35)
Так ? таму я кажу, што па мне не ? праблема пайсці ў фарсаж, але... прадукцыйнасць і вывесці ў залежнасці колькі паветра нам удаецца паставіць. І пі? паветра, то можна даць яшчэ дызель... і на коней, пакідаюць іх.
puntospeed1.3
17-03-2015, 23:55
Калі ўзяць Кропку, 70 л. с., kp35 паступлення 100/105 л. с., з bv35 паступлення 110/115 л. с., з GTB1446V паступлення на 140cv, з GTB1549 або GT1749V кажуць аб 170 л. с.
Машына мае невялікі рухавік, такім чынам, не маглі паставіць турбіну, занадта вялікай, што паміж мала пара і турба лаг потым стала б undriveable ў штодзенным выкарыстанні або ва ўсякім выпадку тое, што робяць 90% уладальнікаў гэтай машыны.
Я паставіў інжэктараў 95 л. з-ы? дасяжнасці, а затым час, каб прыняць, павінны быць больш? зніжаецца. Cio? калі больш за 3000 абаротаў у хвіліну, павялічваецца час на 13% з гэтых фарсунак паліць, што не паглядзець-й? дарога ззаду! Зараз не памятаю, але больш? 9% больш за 3200 абарачэнняў не маглі пайсці (з kp35)
Так ? таму я кажу, што па мне не ? праблема пайсці ў фарсаж, але... прадукцыйнасць і вывесці ў залежнасці колькі паветра нам удаецца паставіць. І пі? паветра, то можна даць яшчэ дызель... і на коней, пакідаюць іх.
я выдатна зразумеў вашыя развагі, і вы таксама маеце рацыю.
але калі вы падніміцеся да 65mg/stroke або мм3(я да гэтага часу зразумець, што я павінен пайсці і змяніць час, калі я добры, што карысны.
усе цяпер анк спевы ' іа ў мяне есць карта класічная з часам зменены 15% на 70cv і 1.4 press і 1480 чыгуначныя.
я хацеў зрабіць іншы тып карты, каб не ўводзіць з кута ў кут, а быць больш дакладным, то рана.
cinqueturbo
18-03-2015, 02:18
Прабачце, але вы ведаеце, колькі ўпырскваюць фарсункі, 95 л. с., у мг x 400 удараў?
Прабачце, але вы ведаеце, колькі ўпырскваюць фарсункі, 95 л. с., у мг x 400 удараў?
О, тут вы мяне тэхнічны пытанне, на які я не ведаю,' адказаць на гэта. Я правяраў іх, чаму? я атрымаў іх па нізкай цане. Тады мне здавалася, што на высокіх абарачэннях яны пойдуць яшчэ горш. Але, магчыма, быў таксама і псіхалагічны фактар, мая ідэя, што, будучы гэтыя факты, каб працаваць у 1600 бар, а затым, прымушаючы іх працаваць да 1400 ці 1480-бар не працавалі ў спецыфікацыі. Але, паўтараю, можа быць ? толькі мае ўражанне.
Можа быць, параўноўваючы часы ў памеры ціску ў рампы і IQ файла 70cv, а файл 90/95 рэзюмэ можна зрабіць выснову, як ўводзяць у pi?. Толькі, што я не вельмі добра з формуламі...
Я прааналізаваў табліцы часу ўпырску, якія не тое, што табліцы і налады фарсунак. Тое есць час, каб надаць пэўным мм3 да пэўнага ціску.
1400 БАР мы гэтую сітуацыю
IQ-----------------------70CV----95CV
10 мм3------------------379-----369
15 мм3------------------445-----430
24 мм3------------------581-----532
36 мм3------------------770-----691
45 мм3------------------911-----795
55 мм3-----------------1068-----910
65 мм3-----------------1225----1026
Гледзячы, напрыклад, 70 л. мы бачым, што ў 911 us фарсункі ўпырскваюць 45mm3, і ў той жа час і адным і тым жа ціску ў магістралі rail фарсункі 95cv ўводзяць 10 мм3 дызельнага паліва ў pi?.
Тады я не ведаю, што там будзе? некаторую формулу, якая дазваляе вылічыць расход фарсунак
cinqueturbo
20-03-2015, 02:27
пераход ад pompista, што ен як табліцы страў, а таксама абсталяванне, каб вымераць..
Exelion1986
21-03-2015, 17:10
працоўны дыяпазон пу? вылічыць альбо з табліцы ўпырску, як ведаючы характарыстыкі інжэктара
у першым выпадку трэба інтэрпаляцыяй p? значэння, чаму? на самай справе час ўпырску на карту не ? фактычная, бенс? ўяўляе сабой час працягласці сігналу, як інжэктар
так ? уключаючы нават час, што інжэктар працуе адкрывацца
акрамя таго, ведаючы колькасць і дыяметр адтуліны фарсункі і ціску ўпырску, з парай формул гідрадынамікі, вы можаце? адсачыць расход
звярніце ўвагу, што абодва з'яўляюцца тэарэтычныя разлікі, дакладнае значэнне, як кажа cinqueturbo, варта вымераць ў школе
Аднак з гэтых фарсунак, плюс вы можаце выкарыстоўваць кароткія тэрміны, або жа з той жа час вы ўводзіце pi? дызель, не прыходзячы ў фарсажных камерай. Гэта, каб пацвердзіць мой тэзіс, што на гэты рухавік, мы не да мяжы з дызель ўпырскваецца, але мы на мяжы з мала паветра, што можа ўвесці турбіна арыгінал... Выбар, прадыктаваны, каб пазбегнуць турба лаг, асабліва ў рухавік, нізкі аб'ем.
Калі б ім давялося зрабіць 1.3 multijet спаборніцкага б паставіў, па меншай меры, GTB1549 або, можа быць, турбіны, нават больш? выдатна!
Exelion1986
21-03-2015, 19:19
gi?, на жаль, не c'? вельмі маржы на турбіну, і для таго, што ? механіка
вы можаце даць р? прырост на сярэдніх, але на высокіх проста мала, каб прымусіць яе паліць
колькі мг ўводзяць за ўсе вы пачнеце паліць mjet 70cv складзе?
Будзе цікава даведацца, нават мне.дзякуй
Exelion1986
24-03-2015, 11:52
раблю карту падмануў, я не ведаю дакладную суму, я ніколі не ставіў на лакаль
мы кажам, што a +12/13% на час ўпырску, хуткасцю, прамежкавых, а затым зніжацца да +6/7% на высокіх
такім чынам, паліць, злегку пры поўнай загрузцы, але ў любым выпадку accettabilissimo
нават я ведаю, што не паліць больш? арыгінал
cinqueturbo
24-03-2015, 13:32
Гаворачы аб аўто сцек,
мой кліент з panda 70cv патрабавальным і ведаць тое, што ішло супраць
я адключэння перепускного клапана, то выправіць карту ў залежнасці ад ціску турба, каб не зрабіць яе паліць..
ціск стабільнае 1,55-1,6 Бар, час ўпырску амаль з 22% - ы? з фазай ўпырску правільна..
цыркулюе ад іп? 2-амаль 3 гады без праблем,
нават procurandosi gi? турба для замены ў выпадку неабходнасці, але дарэмна..
Ela.Toretto
24-03-2015, 13:55
Гаворачы аб аўто сцек,
мой кліент з panda 70cv патрабавальным і ведаць тое, што ішло супраць
я адключэння перепускного клапана, то выправіць карту ў залежнасці ад ціску турба, каб не зрабіць яе паліць..
ціск стабільнае 1,55-1,6 Бар, час ўпырску амаль з 22% - ы? з фазай ўпырску правільна..
цыркулюе ад іп? 2-амаль 3 гады без праблем,
нават procurandosi gi? турба для замены ў выпадку неабходнасці, але дарэмна..
Але 1.55/1.6 бар з турбіны арыгінал? Я таксама паспрабаваў я, але і тыя, ціск пачынае рабіць дзіўныя гукі. Падобна на тое, што ўтулкі не трымалі абароты, неабходныя, каб атрымаць гэтыя ціску!
cinqueturbo
24-03-2015, 18:29
Ela.Toretto
не памятаю pi? я павінен ricalcolarlo..цяпер там такія вочы..
9355
Але 1.55/1.6 бар з турбіны арыгінал? Я таксама паспрабаваў я, але і тыя, ціск пачынае рабіць дзіўныя гукі. Падобна на тое, што ўтулкі не трымалі абароты, неабходныя, каб атрымаць гэтыя ціску!
Скажыце m'?.. залежыць ад турбо на турба,або аўто на аўто..
вы пачуеце легкі свіст, але нічога, і яму падабаецца, а таксама..
Ela.Toretto
24-03-2015, 19:30
Ela.Toretto
не памятаю pi? я павінен ricalcolarlo..цяпер там такія вочы..
9355
Але +22%, нават самыя апошнія "крывыя"? Я KP35 з крыльчаткой плюс зрушаная Renault, але, аднак, больш 15/16% паліць з 1.35 бар канстанты
cinqueturbo
24-03-2015, 21:22
Але +22%, нават самыя апошнія "крывыя"? Я KP35 з крыльчаткой плюс зрушаная Renault, але, аднак, больш 15/16% паліць з 1.35 бар канстанты
Хлопцы, мне было б цікава ўбачыць вашыя карты толькі для таго, каб дапамагчы вам больш? хутка..
аднак, гэта і экран часу ўпырску parlatosi gi? у гэтым пасце 73 старонкі..
9356
cinqueturbo
24-03-2015, 21:26
Хлопцы, мне было б цікава ўбачыць ваш файл, каб дапамагчы вам больш? хутка..
аднак, гэта і адзін экран фаза ўпырску 70cv ўзята з гэтага абмеркавання доўгай 73 старонкі..
9357
Ela.Toretto
24-03-2015, 22:04
rdponline
26-04-2015, 08:33
прыгожы абмеркаванне, мы павінны зрабіць хутка, ўсе 74 старонкі, дайшлі да гэтай кропкі, вы ідзяце наперад парады і ацэнкі, але ўсе карты ўжо былі раскрытыя. мы хацелі б каго-небудзь практычны ў тым, каб дакумент, напрыклад, pdf, каб укласці ўсе гэта.
на колькі градусаў вы, аказваецца, у вас абмежавальнік soi у марелли з 70cv?
Errecinque
29-04-2015, 14:17
Пацверджанне, калі ласка. на 6jf 70 рэзюмэ, мы ведаем амаль усе, але на 6f3, што я, гледзячы ў гэты перыяд, кіравання turbo з дапамогай ecu хацеў бы ведаць, калі 190 (напрыклад), таблічных карт turbo siginficano 0,9 бар рэальныя і значэнне 200 1,0 бар рэальныя. Дзякуй
cinqueturbo
29-04-2015, 15:29
Пацверджанне, калі ласка. на 6jf 70 рэзюмэ, мы ведаем амаль усе, але на 6f3, што я, гледзячы ў гэты перыяд, кіравання turbo з дапамогай ecu хацеў бы ведаць, калі 190 (напрыклад), таблічных карт turbo siginficano 0,9 бар рэальныя і значэнне 200 1,0 бар рэальныя. Дзякуй
Значэнне памнажаецца BSI cio? 14,5..
cinqueturbo
29-04-2015, 15:31
Значэнне памнажаецца BSI cio? 14,5..
Я прашу прабачэння за памылку ў надпісы "псі"
Errecinque
29-04-2015, 16:14
прабачце, але калі на вуліцы 85cv (cos? кажуць,....) я врі ў табліцы значэнне max = 192, значыць 192x14,5=2784 - 1000 = 1784mbar......не p? занадта шмат?
switing63
30-04-2015, 08:35
Выбачайце, чаму? калі PSI трэба памножыць на 14,5? PSI, калі я не памыляюся ? песня Pound per Square Inch або фунты на квадратны цаля і адпавядае прыблізна 0,07 бар (0,45359237/2,54^2), я не магу зразумець сувязь з 14,5, хто-то мне пу? растлумачце калі ласка?
cinqueturbo
30-04-2015, 12:19
Есць некалькі сігналаў на дакладнае пераўтварэнне PSI-БАР
я, аднак, яго вылічэнні x 14,5 і ў мяне не было ніколі праблем і з інструментам у руцэ, здаецца, супадаюць..
Напрыклад, 193x14,5=2,798-1024=1,77
cinqueturbo
30-04-2015, 12:21
я, аднак, яго вылічэнні x 14,5 і ў мяне не было ніколі праблем і з інструментам у руцэ, здаецца, супадаюць..
http://www.britishmetrics*****/Images/pis-бар.pdf
jacktheripper2
30-04-2015, 14:26
На mjd8 карты turbo не маюць пераўтварэнні 14.5. Толькі абмежавальнік ціску мае пераўтварэння 14.
Я зрабіў punto evo з gtb1549v і мае пракатнае 180 л. с. з 2 бар.
jacktheripper2
30-04-2015, 14:31
У адрозненне ад усіх таксама ? кіраванай дэпрэсіі карту (хоць бы 1.3 75 л. mjet2 з фіксаванай геаметрыі), і дзякуючы гэтаму мае вельмі мала часу і ўжо на 2600 абаротаў мае 1.8 бар.
cinqueturbo
30-04-2015, 15:25
На mjd8 карты turbo не маюць пераўтварэнні 14.5. Толькі абмежавальнік ціску мае пераўтварэння 14.
У адрозненне ад усіх таксама ? кіраванай дэпрэсіі карту (хоць бы 1.3 75 л. mjet2 з фіксаванай геаметрыі), і дзякуючы гэтаму мае вельмі мала часу і ўжо на 2600 абаротаў мае 1.8 бар.
Вы казалі, менавіта ў 6f3..
ne, або зробленыя на розныя тэмы, і ў 1500giri даю gi? 2,2 Бар на 100% педалі..
гэта тлумачыць таксама 180cv, толькі на дызель..
Помпа-фарсункі, як вы паклалі?
jacktheripper2
30-04-2015, 15:49
Вы казалі, менавіта ў 6f3..
ne, або зробленыя на розныя тэмы, і ў 1500giri даю gi? 2,2 Бар на 100% педалі..
гэта тлумачыць таксама 180cv, толькі на дызель..
Помпа-фарсункі, як вы паклалі?
Прабачце, я не зусім зразумеў.. з турба спытаеце 2.2 бар на 1500 аб? Чаму? турба-крычы не вытрымлівае гэта ціск (і я не думаю, я б усе роўна іх да 1500 аб), турбірованный, як у 1549 іх трымае, але да 1500 абаротаў не можа? іх.
Я нават не зразумеў, чаму? вы кажаце, што вы растлумачыць 180 рэзюмэ?!
Помпа-фарсункі з'яўляюцца врі і не абмежавана дызель, так як паліць шмат, нават з 2 бар канстанты і на час ўпырску не мае ні чисс? што крокам. Да 65mm3 з'яўляюцца крычы, а затым riscalati як мне трэба
cinqueturbo
30-04-2015, 18:25
Хахаха s? вы ўпэўненыя, што вы тое, што вы кажаце, і як вы думаеце, я што я магу зрабіць?
vienimi знайсці, што я пакажу вам, што я маю на ўвазе...
я ў правінцыі Салерно, недалека ад Пампей..
jacktheripper2
30-04-2015, 18:43
Хахаха s? вы ўпэўненыя, што вы тое, што вы кажаце, і як вы думаеце, я што я магу зрабіць?
vienimi знайсці, што я пакажу вам, што я маю на ўвазе...
я ў правінцыі Салерно, недалека ад Пампей..
Я працягваю не разумець вашу гаворка, але нічога не робіць.
І не турбуйцеся аб тым, што я ведаю рознымі 1.3 на поўдні, якія ідуць шмат. Адзін з y больш хуткія, што есць (калі не хутчэй) таму вялікі мой сябар.
Errecinque
01-05-2015, 12:07
http://www.britishmetrics*****/Images/pis-бар.pdf
Я спрабую проста зрабіць дарогі 85cv. Так што калі гэта cos? я ўжо? карта turbo max больш чым 1.7 бар (sti caxxi) ??? Жадаючы зрабіць карту media, толькі каб атрымаць "p"? бляск пад у рэжыме поўнай нагрузкі не мне, нават не датыкаючыся да яго хай ...лепш пакінуць ori правільна?