Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : MARELLI MJET давайце вучыцца!

Старонкі : 1 2 3 4 [5]

Дэні
можа, ты блытаеш? калі фарсункі распыляюць больш впрыскивать больш бензіну менш часу, так што вы можаце/павінны знізіць ціск.

І гэта таму, што? Мець роўныя ціску, і ёсць час яшчэ карацей, табе не здаецца, што зручнасць?
А праблемы заўсёды іх...Вывучыць і зразумець гульню, тузае цябе.
І гэта прасцей, чым ты думаеш.

alex210392
І гэта таму, што? Мець роўныя ціску, і ёсць час яшчэ карацей, табе не здаецца, што зручнасць?
А праблемы заўсёды іх...Вывучыць і зразумець гульню, тузае цябе.
І гэта прасцей, чым ты думаеш.

безумоўна, што-то выслізгвае ад мяне рукі, і іх вочы, будзе нейкі іншы біт кантролю, таму што ісці з перапынкамі ад 3000 абаротаў, то, каб потым мучыцца з кантрольная лямпа mil і памылкі, звязаныя размешчаны некалькі пастоў таму

Дэні
Тут не асобнымі бітамі.

lsdlsd88
калі мець ВЗ нізкія-гэта зручнасць не думаеш, што яны заўсёды рабілі ці rail з максімальным ціскам можна?

Дэні
Рабі помпа, які трымае 1600 бар пры 1800 аб / мін...
Не выпадкова, у памеры інжэктары, 90 паварочвае 200 бар у больш за 75, серыі.

lsdlsd88
не таму, што трэба надаць трохі больш дызельнага паліва таксама? але потым я ніколі не казаў аб 1800 аб / мін? бяры схемы, дзе помпа можа працаваць на максімум, скажам, ад 2500 да 4500. ты 1600 бар фіксаваныя? няма. калі б гэта было перавага, ты думаеш, што я гэтага не зраблю?

Дэні
Вакол, пытанне.
Калі гэта не перавага, гэта недахоп.
Чаму?

alex210392
Тут не асобнымі бітамі.

што трэба карэктаваць? біт разблакоўкі вымеранага і рэальнага я іх знайшоў

lsdlsd88
Вакол, пытанне.
Калі гэта не перавага, гэта недахоп.
Чаму?

мы кажам, што "на ўсё свой час".
калі вы скончыце ўводзіць занадта рана, значыць, што дызель будзе гарэць, нават занадта рана. выхад лепш у цябе, калі паліва гарыць павольна (для таго часу сумесь з кіслародам) і ў патрэбны час.

Дэні
абсалютна згодны...але, улічваючы тое, што дызельнае паліва становіцца шмат!
І праўда, час гэта ўсё роўна будзе занадта!

lsdlsd88
абсалютна згодны...але, улічваючы тое, што дызельнае паліва становіцца шмат!
І праўда, час гэта ўсё роўна будзе занадта!

але я не казаў аб колькасці дызельнага паліва. я кажу, што калі "пашырае дзіркі" фарсунак трэба маштабаванне карты жыцця, і знаходзіцца з час занадта кароткія, затым апусціце SOI і rail з'яўляецца абавязковым, ІМХО.

калі ты умываешь рукі, дазвольце жыцця арыгінальныя, гэта як калі б я рабіў карту, падмануў, а затым, змяніўшы впрыскивать больш бензіну, таму што адкрыць іх на такі ж час для гэтых гадзін. у гэты момант, безумоўна, дыму.

застаецца здзіўленне аб карыснасці змены менш, чым прэпараты, экстрэмальных, таму што, бачыце, арыгінальныя яны вельмі раздутыя.
тое, што дзяржавы мы гаворым?

Дэні
Гэта, якія ідуць пералічвае час, з'яўляецца бясспрэчным.
але гаворка ад цябе ўстаноўлены, было па-іншаму.
Я сказаў, што я знізіўся ў рампы, таму шмат часу вы ўсё роўна кароткія. Праўда, калі ў цябе інжэктар, больш штурхнуў, пералік часу (пры ўмове, што вы ведаеце iq і зша ў розных p-rail) у залежнасці ад новы інжэктар, але спачатку трэба апусціць ў рампы?
У асноўным змены для таго, каб мець ін'екцыі, хутчэй, па меншай меры, пры тым жа ціску ў рампы, але дакладна не самыя нізкія.
Кавалерыя, і 1.3 праходзіць 200 з ціскам semistock, cp1k3 і 183

cinqueturbo
З турба GTB1446Z г. зн. на 1,6 Mjet не трэба, фарсункі, плюс, ціск ў рампы на зоркі,і г. д. і г.д.
калі адзін не ведае, як прыбыць, каб даць правільны дызельнага паліва ў патрэбны час, дастаткова апырсквальнікі ў mjet 150cv..

Дэні

alex210392
З турба GTB1446Z г. зн. на 1,6 Mjet не трэба, фарсункі, плюс, ціск ў рампы на зоркі,і г. д. і г.д.
калі адзін не ведае, як прыбыць, каб даць правільны дызельнага паліва ў патрэбны час, дастаткова апырсквальнікі ў mjet 150cv..

у GTB1446Z гео зменнай я ў 105 л. с. з гэп фіксаваны павінна быць gt1446sz калі мне не змяняе памяць, для профі я б параіў тыя 147 1.9, цяпер турбуе мяне прыехаць у 1.6 з інжэктарам, чаму мне здаецца, бескарысна ісці далей, з невялікім дызельнае паліва ўпырскваецца

cinqueturbo

Некалькі? Занадта шмат?

cinqueturbo
у GTB1446Z гео зменнай я ў 105 л. с. з гэп фіксаваны павінна быць gt1446sz калі мне не змяняе памяць, для профі я б параіў тыя 147 1.9, цяпер турбуе мяне прыехаць у 1.6 з інжэктарам, чаму мне здаецца, бескарысна ісці далей, з невялікім дызельнае паліва ўпырскваецца

Вы ў гео.. ты чаму ты абраў да з РГ?

Дэні
Зыходзячы з таго, што я, здаецца, не экскурсійнае, але віртуальны барабан.
акрамя таго, сапраўды, мала пара, каб мець 180 конскіх сіл.
Затым, 1446, таму што максімальная магутнасць пазней turbo больш, мне не хапала...

Алекс, не трэба з пульверызатара. Вывучае і бачыш, што ідзеш наперад.

lsdlsd88
У асноўным змены для таго, каб мець ін'екцыі, хутчэй, па меншай меры, пры тым жа ціску ў рампы, але дакладна не самыя нізкія.
Кавалерыя, і 1.3 праходзіць 200 з ціскам semistock, cp1k3 і 183

добра, але аб чым мы гаворым? я меў на ўвазе колькасць псеўда, ці ўсё роўна на ціску ў рампы запыт у адпаведныя слупкі, у якіх.
калі затым вы кажаце мне 100mm3 дзякуючы google+, што вам трэба больш rail можна.

alex210392
Вы ў гео.. ты чаму ты абраў да з РГ?

я абраў гэтае рашэнне, таму, што ўжо быў усталяваны і зменены для 1.3 mjt, быў усталяваны на вялікі крок апрацоўваць адзін мой сябар, які зараз мантуе турбіны 2.0 mjt

cinqueturbo
Зыходзячы з таго, што я, здаецца, не экскурсійнае, але віртуальны барабан.
акрамя таго, сапраўды, мала пара, каб мець 180 конскіх сіл.
Затым, 1446, таму што максімальная магутнасць пазней turbo больш, мне не хапала...

Алекс, не трэба з пульверызатара. Вывучае і бачыш, што ідзеш наперад.

Стойка роліка 2x2 стары, але працуе..
287,7 НМ вы, здаецца, некалькі, але, калі яны скачуць скрынкі перадач занадта шмат..
1500RPM 80cv
2000RPM 115cv
2500RPM 160cv
3000RPM 180cv
навучыцеся чытаць графікі

Дэні
Мы робім, што перш, можа быць, месца, пасткі правільна, не зрабіў з power din бд 1.4 (банк не стары, але віртуальны) і 28 9 2009.
Затым робім, што 180 л. с. пры 3000 аб / мін з'яўляюцца чыста ўтопія ....

lsdlsd88
Стойка роліка 2x2 стары, але працуе..
287,7 НМ вы, здаецца, некалькі, але, калі яны скачуць скрынкі перадач занадта шмат..

1500RPM 80cv
2000RPM 115cv
2500RPM 160cv
3000RPM 180cv
навучыцеся чытаць графікі

я не магу бачыць малюнак, але я гарантую табе, што ты прымаеш вялізнага краба.

180cv ў 3 мін 427 Нм. калі матэматыка не з'яўляецца водгук. адпаведна, гэта чыстая ўтопія.

Ela.Toretto
Erre erre that combines? We can all make mistakes and according to me the part offensive you could save, Danny, you was just trying to explain that maybe your reasoning is not correct... Address rail I with the same turbine and the map informed, going from 1480 to 1600 bar, the difference is I view it (because if you notice in the last few years you are just looking for the increase of the rail pressure in all engines from all the mothers... That have taken a crab all??? There impuntate regardless ������

lsdlsd88
Гаворка ў рампы, я з тваёй жа турбіны і карту інфармацыі, пераходзячы ад 1480 да 1600 бар розніца ў тым, што я бачыў (і таму, што калі вы заўважылі, у апошнія гады вы шукаеце менавіта павелічэнне ціску ў рампы на ўсіх рухавіках ад дома маці..., Што мы ўзялі краба усе???
так, але тут вы кажаце сёе-тое яшчэ.
вы паставілі інжэктары большага?

Ela.Toretto
Для мяне тэма абмеркавання-гэта prex rail і як і чаму, давесці да 1600 без seghettamenti да 3000 абаротаў у хвіліну, то ўсё астатняе ён прыйшоў пасля...***** unque я ін'екцый наяўнасці.... Усе 180cv да 3000 пакідаю іх страціць ������

Дэні

Аб рампы, ва ўсякім выпадку для мяне, гэта заўсёды лепш мець ін'екцыі больш кароткім. І гэта праўда, што ў верхняй, як правіла, больш падаць ў рампы, але гэта таксама дакладна, што яны вельмі абмежаваныя пасля 4000, так што было б бескарысна мець 1600 бар і 20/15 мм3.

Errecinque
Erre erre that combines? We can all make mistakes and according to me the part offensive you could save, Danny, you was just trying to explain that maybe your reasoning is not correct... Address rail I with the same turbine and the map informed, going from 1480 to 1600 bar, the difference is I view it (because if you notice in the last few years you are just looking for the increase of the rail pressure in all engines from all the mothers... That have taken a crab all??? There impuntate regardless ������

О, я не маю ніякага дачынення....ты памяняў Нік, хоць мне здаецца дзіўным, што cinqueturbo стрэлы caxxate бясплатныя і на тых эбу, вельмі падрыхтаваны, вядома, што 180 л. с. пры 3000 аб / мін мне смярдзяць нават мне з такім невялікім пара ў тэорыі павінен цягнуць хаця б да 5000. Гэта ўсё яшчэ 1.3

cinqueturbo
Вядома, калі вы верыце, што адзін у 40 гадоў ён разгубіўся ў інтэрнэт або парадаваць, мне лепш змяніць форум..

я ведаю, сказаць цяпер, праз 20 хвілін на сотавы, што праграмнае забеспячэнне, якое вы, здаецца, фактычна набывае RPM тэмператур і г. д. з аўтамабіля, таму што дызель..
на бензін у гэты банк іншых злучэнняў..

Вобласці ў адкаце, я ў курсе мае Максімальны Крутоўны момант пры 3500RPM. 183cv ў 5500RPM
у мяне іншыя графікі заўсёды гэтага аўтамабіля з розных картах і розных праблем, якія ўзніклі па меры d + пара і г. д.
як прабуксоўка счаплення і г. д.
можа быць, я даў няправільны нумар, дыяграмы, але не ў гэтым справа, а тут заплюшчваю і гаворкі..

Ela.Toretto
О, я не маю ніякага дачынення....ты памяняў Нік, хоць мне здаецца дзіўным, што cinqueturbo стрэлы caxxate бясплатныя і на тых эбу, вельмі падрыхтаваны, вядома, што 180 л. с. пры 3000 аб / мін мне смярдзяць нават мне з такім невялікім пара ў тэорыі павінен цягнуць хаця б да 5000. Гэта ўсё яшчэ 1.3

Р даруй, я ведаю, навалялі ад малюнка профілю xD прашу прабачэння

Ela.Toretto
Вядома, калі вы верыце, што адзін у 40 гадоў ён разгубіўся ў інтэрнэт або парадаваць, мне лепш змяніць форум..

я ведаю, сказаць цяпер, праз 20 хвілін на сотавы, што праграмнае забеспячэнне, якое вы, здаецца, фактычна набывае RPM тэмператур і г. д. з аўтамабіля, таму што дызель..
на бензін у гэты банк іншых злучэнняў..

Вобласці ў адкаце, я ў курсе мае Максімальны Крутоўны момант пры 3500RPM. 183cv ў 5500RPM
у мяне іншыя графікі заўсёды гэтага аўтамабіля з розных картах і розных праблем, якія ўзніклі па меры d + пара і г. д.
як прабуксоўка счаплення і г. д.
можа быць, я даў няправільны нумар, дыяграмы, але не ў гэтым справа, а тут заплюшчваю і гаворкі..
Пяць ніхто не хоча нікога вінаваціць, каб зразумець, што адным, што закон 180 л. с. пры 3000 абаротаў у хвіліну, з 1,3 mjet кажа, і што гэта не самалёт? аднак, калі вы самі кажаце, што пара не была ў сувязі з гэтым адным вы спытаеце, пара-няма, аб'ём рухавіка прапускаю і sti л. с. з ду выходзяць? вось і ўсё...

Дэні
Скажам так.
Калі вы лічыце, што хлопец у 27 гадоў скажыце *********, мы можам скончыць тут абмеркаванне.
Давайце па парадку.
Праграмнае забеспячэнне, не банк, але віртуальны банк. Набывае адпаведна дадзеныя для разліку, у залежнасці ад адносіны змены, каэфіцыенты, вагі і многае іншае, магутнасць.

Кажуць таксама ўся. Вы спрабавалі ў гару, і на спуску, а не на раўніне. ( так напісана ў параўнанні двух графікаў)

Аб значэнні, у мяне ёсць дзве рэчы, каб адзначыць.
1)ты сказаў, што не ведаў, чытаць графік, і ты сказаў, што ў яго максімальная магутнасць пры 3000 абаротах у хвіліну.
2)ты кажаш, што мае максімальную магутнасць пры 5500 абаротах у хвіліну і максімальны крутоўны момант у 3500.

Дапусцім, што я не ўмею чытаць дыяграмы, якія маюць любы графік перад 1.3, калі вы знойдзеце максімальную магутнасць у 3000, ты разумееш, што гэта немагчыма... Таму, перш чым сказаць мне, каб навучыцца чытаць графік, звяртайце ўвагу на тое, што я пішу.
Акрамя таго, я прыйшоў, каб сказаць, як казалі раней. Растлумачце мне, крута, з 14, ты сілу пазней, чым turbo, безумоўна, больш?

Дэні
Я не хацеў памерці, абмеркаванне....
xD

puntospeed1.3
Так, калі вы бераце Na панда 4x4 робіць тое ж самае (ад якой зыходзіць файл крычы, што я выкарыстаў).

З файл ori panda 4x4, які робіць launch ўжо яго. Вы маглі б адмяніць ? Ведаць вобласці.. карты, як ты кажаш,
Дзе x можа хто ведае. Дзякуй.

генрых пантоны

Некалькі? Занадта шмат?

Дэні
Генрых, з 1549 , cp1k3 наяўнасці, вы робіце 200 л. с., на аснове mjt1

генрых пантоны
Генрых, з 1549 , cp1k3 наяўнасці, вы робіце 200 л. с., на аснове mjt1

з фарсунак ў наяўнасці? з які ціск? бачу, што вельмі цяжка....што тое cp1k3 не той, які збірае і 75 л. с.? які, дарэчы, трымае менш ціск cp1h3...

Дэні

генрых пантоны

Дэні
Генрых, я зрабіў 194cv з cp1k3 наяўнасці R55, nozzle і 1549.за 200 з 1549 і cp1h3 і inj наяўнасці, але на аснове кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 2.

bob125
Шчыра кажучы, не ведаю, што адпавядае, але гэта не абмежавальнік ціску трубы..

Разгледзім карту асноўнага ўпырску, як называецца ECM, гэта карта 16 x 24 ( 16 слупкоў і 24 лініі) бачная 16bit, многія сцвярджаюць, што гэта перавернутая карта, яшчэ няма.. але паняцце інтэрпрэтацыі карту, і ўсе не так, на самай справе не год, абароты x нагрузкі і інш.. але бенс? па восі X мы маем ціск ў магістралі высокага ціску, а па восі Y колькасць? ўводзяць IQ вымяраецца ў мм3/str (mm3/stroke)
імя карты ?: SR - Main inj. ctrl - Injector. map for small Qmain: f(Prail,Qmain)
значэнне X = (2 x Eprom) -100 зрушэнне - ціск
значэнне Y = (0,002930 x eprom) - IQ

...і што? калі кожная крывая не супадае абаротаў у хвіліну, што адпавядае? напрыклад, для крывой справа ( самы высокі), што адпавядае? на высокі ціск?? у высокі iq?
я магу сказаць, што, зняўшы ў таблічнай 40 ачкоў у ніжнім dx ( цыферблат dx) машына з абалонкай ў ніжняй і ў першай частцы акселератара, для гэтага, мне здаецца, усё назад!!

bob125
у damos тым не менш, павінны сказаць, калі ? адваротнае або няма...
формы і карту па мне...апошні выгіб на правай,самай высокай з усіх,адпавядае часу ўпырску, самая нізкая-press rail і больш нізкіх колькасцях? ўводзілі....на самай справе час ўпырску ? вельмі доўга..***** і ў звычайную карту Tinj, дзе менавіта гэтай крывой знаходзіцца ў пачатку ўсіх іншых, гледзячы на карту, заўседы ў 2d..

Прывітанне манро, я хацеў спытаць, калі ты думаеш заўсёды так? гэтая ваша фраза адукаваў мяне, і я растлумачу чаму:мне давялося на пункт 70 л. с., што
зняць у таблічнай 40 ачкоў у ніжнім dx ( цыферблат dx) машына з абалонкай ў ніжняй і ў першай частцы акселератара, для гэтага, мне здаецца, усё назад!! на практыцы я зняў у апошнія 4-5 крывых dx 40 ачкоў у ніжняй часткі крывых, дзейнічаючы такім чынам, у першай частцы гонкі акселератара і на нізкіх абарачэннях...нават па мінімуму...не puzzzava больш!! ха-ха, не зразумела нічога, пакуль я не прачытаў тваю фразу..

bob125
Прывітанне Турба,
першыя тры лім ок
іншыя 3 не ведаю іх, і я ўсталі на долю топ-3, хоць я не праверыў да
для часоў, а я не вярнуўся, таму што, зняўшы ў таблічнай 40 ачкоў у ніжнім dx ( цыферблат dx) машына з абалонкай ў ніжняй і ў першай частцы акселератара, для гэтага, мне здаецца, усё назад!!

bob125
Хлопцы, але па-сапраўднаму мы робім?
тут мы, на асновах, але па-сапраўднаму да асноў...
- кажу я, але, як і можна..
Усе гэтыя абмежавальнікі першасных cio? тыя важныя
065AC0-065AD0 чытаюцца наадварот
065AE0-065AF0 чытаюцца наадварот
0680F8-068108 чытаюцца наадварот
cio? дзе вы чытаеце 4500giri ў рэальнасць 900giri, дзе і 700 на самай справе я 5000
065416-065436
065444-065458
06548C-0654BC
яны драўляныя, як правіла,..
068A44-068D42 ўпырску parzializzato вы чытаеце гэта на мой погляд нармальна..
затым Ціск у рэйл-й? канферэнц-й? памяншаюць час у зша..
першы крок, як я гэта называю на зямлю..
квадратныя і я зняў капрызы з так званых спецыялістаў..
мы гаворым аб рухавіках stok..
але гэтыя асновы і на іншых картах яны з'яўляюцца другаснымі, калі не так жа, недарэчнымі..
вы драйвер wish ідзе, ці пойдзе,адэкватны,
але паспрабуйце даць толькі 1000 ачкоў да лім пара і 5-15% да часу ўпырску ў правільным кірунку, і вы ўбачыце розніцу..
Цяпер руна пакласці на паднос з чыстага золата.
я ўпэўнены ў тым, што я кажу, цяпер справа за вамі, адмаўляць гэта..
вам слова..

Прывітанне Турба,
першыя тры лім ок
іншыя 3 не ведаю іх, і я ўсталі на долю топ-3, хоць я не праверыў да
для часоў, а я не вярнуўся, таму што, зняўшы ў таблічнай 40 ачкоў у ніжнім dx ( цыферблат dx) машына з абалонкай ў ніжняй і ў першай частцы акселератара, для гэтага, мне здаецца, усё назад!!

bob125
не я згадаў, турба....

bob125
Па мне дзірку ? у асноўным на карту, педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту f. тэмп астуджальнай вадкасці. Па-мойму, варта чытаць наадварот, што таксама, па-вашаму?

у карты педаль, я чытаю кожную крывую наадварот, але крывыя нагрузкі расці заўсёды правільна..што вы думаеце??
абмежавальнік крутоўнага моманту f.тэмпература сцёкавых вод. не разумею!! здавалася б, усё наадварот, як асобныя крывыя, якія ўсе разам узятыя!!

bob125
Пяць turbo згодны, што закон, наадварот, але .. (ці я зрабіў наступнае выпрабаванне, калі ва ўсей lacolonna ад 3000 да 4500 я tabbellare усе значэнне 0 машыны, паскарэння і спыняецца 3000
калі я раблю наадварот, т. е. на 700 абаротаў да 1000 абаротаў заўседы ў tabbellare пазней я не accellerea

такім чынам, я павінен зразумець, што 1-абмежавальнік крутоўнага моманту вы карту ў правільным кірунку

затым першы абмежавальнік варта чытаць у правільным кірунку ......

Сапраўды?? асьпіда, то 2 абмежавальнікі ў купал, вы прачыталі правільна??

bob125
пасля таго, як столькі часу, што я не хадзіла ў гэтую тэму, я перачытаў усе 15 старонак, што я страціў, і я хацеў бы выказаць свае думкі на нейкі
пост, які мяне заінтрыгаваў тыпу дотыку anniver карты педаль з тымі каштоўнасцямі, якія ен усталяваны ў нуль, ну і што з таго, што я аказваецца восі x
абаротаў рухавіка варта чытаць справа налева (дзе ecm-кажа 85 абаротаў у хвіліну павінны быць 5300), затым in bad dad так не дзівіць мяне, што ў 5200 спыняецца, запыт крутоўнага моманту ? нуль.
і што тычыцца абмежавальніка крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы, калі я правільна зразумеў, кажаце пра тое, што ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #2,
мне, здаецца, свайго роду суадносіны паветра/дызель самай справе, памножыўшы значэнне па восі z для 0,001302 (каэфіцыент пераўтварэння afr) я з рэальныя значэння
каля 11,5 - 12; калі мы гаворым аб гэтай карце

Прывітанне Dariuccio..
вось...і так ні фіга сабе, як вы націснеце? тады гэта не абмежавальнік? тады, калі вы змесціце іх як абмежавальнікі робіш бардак!!!!

Errecinque
у карты педаль, я чытаю кожную крывую наадварот, але крывыя нагрузкі расці заўсёды правільна..што вы думаеце??
абмежавальнік крутоўнага моманту f.тэмпература сцёкавых вод. не разумею!! здавалася б, усё наадварот, як асобныя крывыя, якія ўсе разам узятыя!!

У рэшце рэшт я прыйшоў да высновы, і думаю, што гэта правільна, што карты педаль, чытаюць, як правіла, у 2d 8 panettoni, што працэнты педаль, і кожны момант кручэння ад 0 да 5700

alex210392
У рэшце рэшт я прыйшоў да высновы, і думаю, што гэта правільна, што карты педаль, чытаюць, як правіла, у 2d 8 panettoni, што працэнты педаль, і кожны момант кручэння ад 0 да 5700

так што вы злёгку ад sx ----> dx значэння кожнай крывой?

Errecinque
так што вы злёгку ад sx ----> dx значэння кожнай крывой?
Сапраўды, замест prex rail, напрыклад, няма, гэта наадварот

bob125

Я ведаю, што вы маеце рацыю, нават у параўнанні з іншы чалавек сказаў мне, што гэта так!! паколькі на практыцы нізкай load вас ёсць запыты крутоўнага моманту на нізкіх абарачэннях, у той час як у load высокія запыты перамяшчаюцца на больш высокія абароты..
трэба паспрабаваць так..я вам скажу, калі так лепш!! таму што так ты можаш даць магу крутоўнага моманту, дзе трэба, і зрабіць педаль, як вам падабаецца..

bob125
я думаў, што зразумеў час, а не тэст на машыну паставіў мяне ў замяшанне..
зніжэнне на 40 пунктаў сярэдняя частка ніжняя крывыя самых вялікіх ( у тэорыі высокіх нагрузак і высокіх абарачэннях; у таблічнай цыферблат правабаковы рух ўніз) машына страціла па нізкіх цэнах і ў першай частцы педалі...г-як гэта магчыма??

bob125

я згодны!! па-твойму, падымаючы ціск у дадзенай кропцы таксама павышае iq, або высокім ціскам, адпавядаюць больш нізкім( як вучыць нас карту час), але iq не мяняецца??

alex210392
я згодны!! па-твойму, падымаючы ціск у дадзенай кропцы таксама павышае iq, або высокім ціскам, адпавядаюць больш нізкім( як вучыць нас карту час), але iq не мяняецца??
павышэнне ціску ў рампы, у некаторых месцах нават застаючыся ўвесь час на тэарэтычна павінна павялічыць iq, таму што з той жа час адкрытым і дызельнага паліва будзе ўведзены хутчэй, паколькі ад павелічэння ціску ў рампы, дата раней, то прыйдзе больш дызельнага паліва

alex210392

ахахаха мне паверыш, калі я скажу, што я ў замяшанні?
затым, павялічваючы на педаль такім чынам, у карце, якую я прыкладаю, я даў крутоўны момант на нізкіх абарачэннях дае мала высокіх?

bob125
я да гэтага часу не магу спампаваць...г
калі вы павялічылі частка лева-крывых, верагодна, вы....таксама я зрабіла так...зараз паспрабую наадварот!

bob125
павышэнне ціску ў рампы, у некаторых месцах нават застаючыся ўвесь час на тэарэтычна павінна павялічыць iq, таму што з той жа час адкрытым і дызельнага паліва будзе ўведзены хутчэй, паколькі ад павелічэння ціску ў рампы, дата раней, то прыйдзе больш дызельнага паліва

я ведаю...справа ў тым, што карты звязаны.. таму, калі ты пытаеш, які iq ад педалі карту працуе на крывой iq( гэта час, каб зразумець), і ў залежнасці ад ціску, што вы выбралі ў карту rail закон у пэўнай кропцы крывой ...калі ты больш ціску на карце ў рампы, ён чытае ў партэр больш нізкай крывой часу ( dx), але iq запыце не мяняецца..

bob125
у damos тым не менш, павінны сказаць, калі ? адваротнае або няма...
формы і карту па мне...апошні выгіб на правай,самай высокай з усіх,адпавядае часу ўпырску, самая нізкая-press rail і больш нізкіх колькасцях? ўводзілі....на самай справе час ўпырску ? вельмі доўга..***** і ў звычайную карту Tinj, дзе менавіта гэтай крывой знаходзіцца ў пачатку ўсіх іншых, гледзячы на карту, заўседы ў 2d..

калі ціск ў рампы наадварот, то цалкам магчыма, што нават карту час так і ёсць, як кажа манро вышэй!!
проста паспрабуйце, і скінуць тры ці 4 крывыя iq лева-іта dx...толькі так вы прыбераце сумневы...я ведаю,

Errecinque
ахахаха мне паверыш, калі я скажу, што я ў замяшанні?
затым, павялічваючы на педаль такім чынам, у карце, якую я прыкладаю, я даў крутоўны момант на нізкіх абарачэннях дае мала высокіх?

А на наступны дзень, што вы можаце адкрыць карту ў 2d cn android я змагу адказаць хутчэй......

сиско
А на наступны дзень, што вы можаце адкрыць карту ў 2d cn android я змагу адказаць хутчэй......

Прывітанне Рупій, пры гэтым вы павінны быць у стане зрабіць, MapAnalyzer Mobile for Android v0.1.2 [Альфа]

Errecinque
Прывітанне Рупій, пры гэтым вы павінны быць у стане зрабіць, MapAnalyzer Mobile for Android v0.1.2 [Альфа]

Ты заўсёды ў патрэбным месцы ў патрэбны час, вялікія сіска

michell
добрай раніцы, хлопцы, я хацеў бы меркаванне ад экспертаў у галіне мод, ціск ў магістралі rail і турбонаддувом, машына едзе добра ,паварочвае да піка 2 бар і сталасць 1.6, я не магу скардзіцца.... але я хацеў, што які-то вялікі, больш дасведчаны на гэтым эбу можа даць мне некалькі саветаў....
і потым, калі гэта было магчыма, што я і застаўся загадкай ....
хто-то, і ўдалося зрабіць гэты блаславёны launch control, што я хлопец, мне сапраўды разбілі........ я зрабіў некаторыя выпрабаванні, але я не магу ..... дзякуй тым, хто

Fede78
добрай раніцы, хлопцы, я хацеў бы меркаванне ад экспертаў у галіне мод, ціск ў магістралі rail і турбонаддувом, машына едзе добра ,паварочвае да піка 2 бар і сталасць 1.6, я не магу скардзіцца.... але я хацеў, што які-то вялікі, больш дасведчаны на гэтым эбу можа даць мне некалькі саветаў....
хто-то, і ўдалося зрабіць гэты блаславёны launch control, што я хлопец, мне сапраўды разбілі........ я зрабіў некаторыя выпрабаванні, але я не магу ..... дзякуй тым, хто

Даруй, што turbo горы?
Дзякуй

michell
машына мае рухавік 95cv у камплекце ўсе, акрамя жалезнай, што і 70cv...
так што электроніка 70cv
Даруй, што turbo горы?
Дзякуй

Fede78
Але, як вы воздействуете на turbo vgt 95cv?

alex210392
Але, як вы воздействуете на turbo vgt 95cv?

я думаю, адрэдагаваныя з polmoncino шын, пазбягаючы такім чынам, кіраванне электроннае такое

Fede78
я думаю, адрэдагаваныя з polmoncino шын, пазбягаючы такім чынам, кіраванне электроннае такое

Затым працуе з перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй?

michell
вы не працуеце больш у дэпрэсію, але пад ціскам і працуе выдатна ...

alex210392
вы не працуеце больш у дэпрэсію, але пад ціскам і працуе выдатна ...

salvatoreragonese
Добры дзень, 95cv таксама прыносіць электрычнай часткі ў polmoncino без гэтага не ідзе ў адмову?

alex210392
Добры дзень, 95cv таксама прыносіць электрычнай часткі ў polmoncino без гэтага не ідзе ў адмову?

Прывітанне, няма, адмовы не прызначана minimamemte так што працуе ўсё з праводкай 70cv, і гэта вядомы факт, што на 70 л. с., кіраванне турба неактыўная, карту, але закон ціску залішняга ціску з дапамогай датчыка map месца на впускной калектар

salvatoreragonese
Прывітанне, няма, адмовы не прызначана minimamemte так што працуе ўсё з праводкай 70cv, і гэта вядомы факт, што на 70 л. с., кіраванне турба неактыўная, карту, але закон ціску залішняга ціску з дапамогай датчыка map месца на впускной калектар
Ах, даруй мяне, я думаў, што ён быў на мяжы новага не прачытаў, добра! Але хто-то ведае, што трэба, каб вядома, гэта электрычная частка?

alex210392
Ах, даруй мяне, я думаў, што ён быў на мяжы новага не прачытаў, добра! Але хто-то ведае, што трэба, каб вядома, гэта электрычная частка?

Служыць для рэгулявання адкрыцця лопасці для гео зменнай

salvatoreragonese
Служыць для рэгулявання адкрыцця лопасці для гео зменнай

Па-мойму, пазіцыя, таму што q c з'яўляецца дэпрэсія

alex210392
Па-мойму, пазіцыя, таму што q c з'яўляецца дэпрэсія
Я не настойваю, таму што не памятаю так добра, але, магчыма, ты маеш рацыю, таму што вакуумны помпа мае трубачку, якая даходзіць да all электрамагнітны клапан overboost таксама электронным кіраваннем

Fede78

Я зірнуў на карту, заяўка карты 65B30 і 65D70 павінны быць карты, лямбда, не ідуць па змяншэнні, замест таго, што павялічваецца?

alex210392
Я зірнуў на карту, заяўка карты 65B30 і 65D70 павінны быць карты, лямбда, не ідуць па змяншэнні, замест таго, што павялічваецца?

у момант, калі, як у маім зонд не хапае проста фізічна, таму што не плануецца (opel corsa 1.3), знаходзяцца перавагі moddare такія карты?

Fede78
у момант, калі, як у маім зонд не хапае проста фізічна, таму што не плануецца (opel corsa 1.3), знаходзяцца перавагі moddare такія карты?

На самай справе нават у пункце 1.3 70cv не ёсць зонд... у любым выпадку, калі для рэдагавання ў любым выпадку не ў парадку змяншэння?

lsdlsd88
Мне не ясна, хто распускае перакананне, што карты лямбда сурвэтка, што-то з лямбда-зонда.

Тэрмін лямбда паказвае толькі адзінку вымярэння АФРЫКІ.

cinqueturbo
Таксама сказаў, Air Flow Research = стехиометрическое суадносіны

lsdlsd88
AIR FLOW RATIO будзе ха-ха

і не з'яўляецца сінонімам стехиометрическое суадносіны. стехиометрическое суадносіны-гэта КАНКРЭТНАЕ значэнне AFR, які залежыць ад паліва, напрыклад 14.5 для дызельных oirt 9.8 на этаноле E85, і г. д. і да т. п..

lsdlsd88
вось ты мяне заблытаць, відавочна, гэта AIR FUEL RATIO....

cinqueturbo
вось ты мяне заблытаць, відавочна, гэта AIR FUEL RATIO....

Невялікі савет

ваш цыліндры і "1300"?

1300/4 Цыліндраў = 325 "ёмістасць x1 цыліндр"

325 x 1,5 "ціску турба" = 487,5 "ёмістасць масы паветра x 1 цыліндр"

487,5/ 14,5 "АФРЫКА" 33,62 мг

так што на ваш аб'ём рухавіка пры ціску 1,500 mbar
займае амаль 34 дызельнага паліва, каб мець адзін stechio ў 14,5..

lsdlsd88
гэта не так проста.

мы забыліся шчыльнасці паветра (адрозніваецца ў залежнасці ад IAT і PATM), і аб'ёмнай эфектыўнасці рухавіка, якая вар'іруецца ў асноўным у залежнасці ад абаротаў і залежыць у асноўным ад размеркавальнага вала, абмежаванні ў ўсмоктванне, аптымізацыі впускных каналаў, і г. д...

cinqueturbo
гэта не так проста.

мы забыліся шчыльнасці паветра (адрозніваецца ў залежнасці ад IAT і PATM), і аб'ёмнай эфектыўнасці рухавіка, якая вар'іруецца ў асноўным у залежнасці ад абаротаў і залежыць у асноўным ад размеркавальнага вала, абмежаванні ў ўсмоктванне, аптымізацыі впускных каналаў, і г. д...

Fede78
У любым выпадку гэтыя карты лямбда-павінны прыйсці змяншэння праўда?
Я павінен сказаць дзякуй, нават мішэль, які, прымаючы сігнал ад гэтай карце размешчана я зрабіў некаторыя змены, і мне ўдалося змяніць маю карту і здымаць на 1600 бар, што ў маіх тэстах некалькі гадоў ціск падымалася і апускалася, і выразаць..
Файл размясціў мішэль, аднак, адсутнічае абмежавальнік rail ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва.
У мяне рухавік 70 л. с., флейта і рэгулятар 90 л. с., інжэктар, 95 л. с. і BV35 (цяпер працуе на 1.2 бар)
Бачыў, што ў мяне цяпер ёсць перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, калі я пастаўлю ў любым выпадку кран можа падняцца ціск, як гэта робяць на kp35 арыгінал няма? па меншай меры, 1.5 бар павінна трымаць?

bob125
Я павінен сказаць дзякуй, нават мішэль, які, прымаючы сігнал ад гэтай карце размешчана я зрабіў некаторыя змены, і мне ўдалося змяніць маю карту і здымаць на 1600 бар, што ў маіх тэстах некалькі гадоў ціск падымалася і апускалася, і выразаць..
Файл размясціў мішэль, аднак, адсутнічае абмежавальнік rail ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва.
У мяне рухавік 70 л. с., флейта і рэгулятар 90 л. с., інжэктар, 95 л. с. і BV35 (цяпер працуе на 1.2 бар)
Бачыў, што ў мяне цяпер ёсць перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, калі я пастаўлю ў любым выпадку кран можа падняцца ціск, як гэта робяць на kp35 арыгінал няма? па меншай меры, 1.5 бар павінна трымаць?

Ні фіга сабе, не facipe збіраецца падняць ціск 70 л. з....я спрабую на адной кропцы, але ёсць шмат рэчаў, каб змяніць, дарэчы, карты, якія не разумеюць, ну..я магу паспрабаваць абагульніць, Вера, ты мне дапаможаш?

bob125
біт 6748e (775 значэнне , каб прынесці тып 875....1650 бар)

674be ...шмат крывых з пікамі, у 199...***** і вы мод...што гэта? на восі прэс-turbo і павароты

67946 8х8 ...крывой, якая вагаецца ад 100 да 1200....што гэта?

675be ёсць карта ціску класічны!! гэта я разумею...:-)

67a06 біт да 1500??

677be temp /iq 550 макс значэнне...hummm

То ёсць яшчэ??

Fede78
6748E prailrefmaximum абмежаванай value eeprom*2 -100
674BE lim rail f (boost) eeprom * 7.51
67946 не ведаю
675BE ціск ў рампы
67A06 lim rail (тэмпература дызельнага паліва) я змяніў усю карту
677BE не ведаю.. і я не чапаў

затым я б сказаў
605BA rail max pressure
655D4 онлайн HPUb1 - Rail pressure upper bound
655D8 онлайн HPUb2 - Rail pressure upper bound

Аднак вы бачыце, што я ўцякаў якой-то біт, што замест таго, на карце мичелл зменены.
Таксама маючы сваю кропку 1065P351 я прыняў гэта як аснову і зрабіў некаторыя змены, не маючы часу, каб зразумець, што біты былі
Дапусцім, што так, як гэты файл працуе на 1400 бар, змяняючы 67A06 і 674BE замест мяне ідзе ў 1600 бар без памылак
Тады не ведаю, калі патрэбен яшчэ і рэгулятар ціску 90 л. с. або, калі функцыі нават лепш, чым у 70 конскіх сіл. Я тое 90cv разам на флейце (гэта займае мадыфікацыі з t для вяртання паліва)

bob125
6748E prailrefmaximum абмежаванай value eeprom*2 -100
674BE lim rail f (boost) eeprom * 7.51
67946 не ведаю
675BE ціск ў рампы
67A06 lim rail (тэмпература дызельнага паліва) я змяніў усю карту
677BE не ведаю.. і я не чапаў

затым я б сказаў
605BA rail max pressure

Аднак вы бачыце, што я ўцякаў якой-то біт, што замест таго, на карце мичелл зменены.
Таксама маючы сваю кропку 1065P351 я прыняў гэта як аснову і зрабіў некаторыя змены, не маючы часу, каб зразумець, што біты былі
Дапусцім, што так, як гэты файл працуе на 1400 бар, змяняючы 67A06 і 674BE замест мяне ідзе ў 1600 бар без памылак
Тады не ведаю, калі патрэбен яшчэ і рэгулятар ціску 90 л. с. або, калі функцыі нават лепш, чым у 70 конскіх сіл. Я тое 90cv разам на флейце (гэта займае мадыфікацыі з t для вяртання паліва)
Humm...я да гэтага часу не магу спампаваць..
прабач, але абмежавальнік ў рампы, то пасля ў рампы, тое, што называюць у лінейцы вы змянілі? у 677de

bob125
і 674be ты падняў увесь? канцы высокіх у 199..ты тыпу дзверы ў 214?

bob125
прабачце, але калі на вуліцы 85cv (cos? кажуць,....) я врі ў табліцы значэнне max = 192, значыць 192x14,5=2784 - 1000 = 1784mbar......не p? занадта шмат?

Прывітанне erre, тыя каштоўнасці, звязаныя з змянянай геаметрыяй vgt..192= 75%...усе зачынена

bob125

Вера, але турба у 90 або 95, ( я не ведаю, роўныя ці яны) маюць той жа цокаль 70??
у маёй 70 turbo гульня( слуп...лапаткі тычацца слімак!!) і я павінен змяніць яго..., што нам надзець??
Лямбда, або afr, на марелли, павінны быць зніжаны..., чым трэба зразумець, з часопіса!!;-)

alex210392
Вера, але турба у 90 або 95, ( я не ведаю, роўныя ці яны) маюць той жа цокаль 70??
у маёй 70 turbo гульня( слуп...лапаткі тычацца слімак!!) і я павінен змяніць яго..., што нам надзець??
Лямбда, або afr, на марелли, павінны быць зніжаны..., чым трэба зразумець, з часопіса!!;-)
Павінна быць такі ж атакі, улічваючы, што галоўка ідэнтычная, такім чынам, супадае зборніка, магчыма, давядзецца мяняць трубы, пагрузкі/разгрузкі, турбінныя алею і, пры неабходнасці, зварыць труба выхлапнога газу, калі не знойдзеш, я табе кажу гэта таму, што на маім 1.3 я зрабіў змены, як гэта, але з турбінай, вытворны ад рухавіка 1.6 джульета

Fede78
І турба 90 л. с. павінен быць зменены шляхам ўстаноўкі перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, то ёсць, каб памяняць вадзяной шланг і трубка вяртання турба. Калектар не чапаць.
Я хацеў паставіць на GTB1549, што, калі я не памыляюся, усталёўваючы 2.0 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі... толькі тое, што іх трэба трахаць, каб змяніць выпускны калектар... але я думаю, гэта быў бы бязлітасны!
Трэба сказаць, што адзін раз зрабіў працу ў выпадку, turbo 2.0 і занадта вялікі... вы маглі б таксама паставіць турба на 1.6 mjt, які павінен мець такую ж отбортовку

alex210392
І турба 90 л. с. павінен быць зменены шляхам ўстаноўкі перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, то ёсць, каб памяняць вадзяной шланг і трубка вяртання турба. Калектар не чапаць.
Я хацеў паставіць на GTB1549, што, калі я не памыляюся, усталёўваючы 2.0 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі... толькі тое, што іх трэба трахаць, каб змяніць выпускны калектар... але я думаю, гэта быў бы бязлітасны!
Трэба сказаць, што адзін раз зрабіў працу ў выпадку, turbo 2.0 і занадта вялікі... вы маглі б таксама паставіць турба на 1.6 mjt, які павінен мець такую ж отбортовку

Вы сапраўды маюць такі ж фланец, змяненне не настолькі жорсткай ce ахвяраваць зборніка ўзяў у руінах, і сваривая фланец turbo вышэй, і змяніць разгрузкі і decatalizzarlo, як я зрабіў

bob125

Але змены ў перепускной мог бы зрабіць я..я павінен зрабіць спецыяліст?
шланг для вады??...у 70 не вады...можа быць, то ў 90 вы??!!
трубка вяртання турба так?

я спадзяюся, што не пойдзем на вуліцу, ot

alex210392
Але змены ў перепускной мог бы зрабіць я..я павінен зрабіць спецыяліст?
шланг для вады??...у 70 не вады...можа быць, то ў 90 вы??!!
трубка вяртання турба так?

я спадзяюся, што не пойдзем на вуліцу, ot
Я лічу, што вера мае намер алюмініевай трубы вады, якая ідзе для падлучэння цеплаабменніка, трубкі вяртанне будзе труба, якая знаходзіцца пад турба для зліву алею lubbrificazione ў блоку цыліндраў рухавіка

Fede78
Вы, вадаправод, у ўвазе таго, што ідзе ў цеплаабменнік, і, як шланг вяртання алею ад турбіны ў блок цыліндраў.
Цяпер, што мне прыходзіць на розум, я таксама замяніў трубкі падачы алею турбіны.

alex210392
Вы, вадаправод, у ўвазе таго, што ідзе ў цеплаабменнік, і, як шланг вяртання алею ад турбіны ў блок цыліндраў.

Fede78
усё гэта таму, што яны знаходзіліся ў розных кропках два турба праўда? чаму на маёй не я павінен змяніць усе гэта, адзінае, што я змяніў-гэта термостатический клапан, інакш помпа 90cv не ўваходзіў нават маліцца на арамейскай
Помпа rail 90 л. с.? Я яшчэ ў 70 л. с., і цяпер, здаецца, трымаць таксама ў 1600 бар

alex210392
Помпа rail 90 л. с.? Я яшчэ ў 70 л. с., і цяпер, здаецца, трымаць таксама ў 1600 бар
Я зламаўся, што 70 для гульні ў дызпаліва няякасных і паклаў яго прама ў 90

alex210392

6748E prailrefmaximum абмежаванай value eeprom*2 -100 ОК
605BA rail max pressure OK
ад damos 90cv ў гэтыя два адрасы 655D4 і 655D8 мне zAccwp і zeValvePosMn упэўнены, што біты rail pressure upper bound?

Fede78
6748E prailrefmaximum абмежаванай value eeprom*2 -100 ОК
605BA rail max pressure OK
ад damos 90cv ў гэтыя два адрасы 655D4 і 655D8 мне zAccwp і zeValvePosMn упэўнены, што біты rail pressure upper bound?
Я праверыў час таму ад damos і гэтыя біты і значэння іх я, лакалізаваныя ў гэтыя два адрасы

alex210392
Я праверыў час таму ад damos і гэтыя біты і значэння іх я, лакалізаваныя ў гэтыя два адрасы

кантралюе 693a8 і 693b8 павінны быць гэтыя біты згаданых

alex210392
67946 8х8 ...крывой, якая вагаецца ад 100 да 1200....што гэта?
677be temp /iq 550 макс значэнне...hummm

67946: вось Y мбар карты PrailRef warm-up factor map: f(Дэн, Patm)
Вось X : 67956 з
Вось Z: 67966

677BE: Вось Y з карты Crank timing map: f(rpmTB,TH2O)
677CE: Вось X аб / мін
677DE: Вось Z