Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : MARELLI MJET давайце вучыцца!

Старонкі : [1] 2 3 4 5

mariodarkblue
04-11-2013, 10:59
Прывітанне, хлопцы..я адкрываю гэты пост, каб ведаць лепш Marelli Multijet.
Для пачатку пачні з 70л.с., затым мы прааналізуем 75 і 90 (вельмі падобныя адзін на аднаго).
Прымацаваны файл ? есць Lancia Ypsilon 1.3 multijet 70cv, вядома.
Для пачатку, давайце пачнем з карты, што ecm паказвае нам, спрабуючы растлумачыць сэнс і пераўтварэнні фактараў.

Для пачатку, давайце разгледзім карты педаль званкі ад ecm АБМЕЖАВАЛЬНІК КРУТОЎНАГА моманту 2
гэтыя дзве карты з'яўляюцца менавіта dw карты і выказваюць запыце пара:
x=абаротаў у хвіліну (тут пра рэальных, не трэба фактарам conv)
y=адсотак педаль газу (фактар 0.0004)
z=запыце пара (фактар 0.023438)

у гэтую карту і наступныя апрацоўвае запыт пара, якая складаецца рухавіка, particolarit? ? што есць кропкі, у мінус, на жаль ne disconosco прычына.

манро
04-11-2013, 11:39
я f? вельмі прыемна Марые, што вы кажаце гэта экю, у прыватнасці, я заўседы хацеў даведацца больш, так evvero, што я хацеў адкрыць, я tread падобнае магчыма, нават для ecu бензіну, улічваючы, што sconosco амаль цалкам, але я думаю, што я не меў поспеху, што ты атрымаеш.... у любым выпадку, віншую... і слухаць з вушамі, добра адкрытымі...
для вывучэння ў, калі я думаю, што marelli выкарыстоўваюць нейкае рэчыва незаконнай, таму што для мяне гэтыя карты павінны чытаць наадварот cio? не ад злева да справа, але наадварот....? затым зоны ў адмоўную, што так для мяне aquistano іншы сэнс....

mariodarkblue
04-11-2013, 11:44
я f? вельмі прыемна Марые, што вы кажаце гэта экю, у прыватнасці, я заўседы хацеў даведацца больш, так evvero, што я хацеў адкрыць, я tread падобнае магчыма, нават для ecu бензіну, улічваючы, што sconosco амаль цалкам, але я думаю, што я не меў поспеху, што ты атрымаеш.... у любым выпадку, віншую... і слухаць з вушамі, добра адкрытымі...
для вывучэння ў, калі я думаю, што marelli выкарыстоўваюць нейкае рэчыва незаконнай, таму што для мяне гэтыя карты павінны чытаць наадварот cio? не ад злева да справа, але наадварот....? затым зоны ў адмоўную, што так для мяне aquistano іншы сэнс....

Дзякуй за давер, ahhahaha:D
а, для кропкі ў мінус, шчыра кажучы, у мяне была тысяча ідэй і нейтралізаваць першую частку педалі на высокіх абарачэннях, або палегчыць вяртанне да мінімуму, толькі з высокіх абаротаў...але...я скептык..ты нейкай іншай ідэі?ха..я згодны, гаворка наркатычных рэчываў;)

манро
04-11-2013, 11:57
калі чытаць мапу, пачынаючы з dx, вы разумееце, што есць класічная форма карту педаль edc16 з заяўкамі на пару вельмі высокіх зонах нізкіх абарачэннях і % педалі, якія затым ідуць у пераліку на павышэнне абодвух фактараў у восі....
у гэтых раенах у адмоўнай дзень, калі я глядзеў у не туды, як я лічыў, "зоны cutt-off", але цяпер я думаю, што яны больш для карэкцыі, gi? уключыць у карту на педалі ж...cio?...ecu з дапамогай зон негатыўнага autocorregge DW і предоста? у момант, калі перавышае пэўны парог...

правільна, для паўнаты info карты педаль-гэта 8x16...
затым на кожнай крывой (8) ? адноснае у % педалі...
16 крок замест таго, каб у кожнай крывой звязаныя з Rpm...
але для мяне, у адваротным выпадку, як ecm-li ўяўляе сабой...
дзе мы чытаем "100% load) - 5700 rpm" для мяне іх павінна быць 13% load і 85rpm..

Backgroop
04-11-2013, 12:07
Добры дзень, пачнем з такім чынам, абмежавальнік крутоўнага моманту(2), як называе ecm не ? абмежавальнік крутоўнага моманту фактычнага, але бенс? гэта карты дызельнае паліва тэмпература тэмпература паветра ( ўпырск f(t.паветра))з картай у блізкім сваяцтве, у той час як адразу пасля знаходзіцеся pap карэкцыі ўпырску ў функцыі тэмпературы паветра (ўпырск або f(t.паветра)), на драйвер 70cv ecm вас прыводзіць іх як абмежавальнікі, але яны не з'яўляюцца. нумар два (2) побач з надпісам абмежавальнік крутоўнага моманту будзе азначаць, што дзве карты, асноўная і карту прыжываецца..

манро
04-11-2013, 12:25
няправільна backgroop....
названых у Марые карты педаль....
што я ведаю, у марелли не c'? няма карты дызельнае паліва ў залежнасці ад тэмпературы паветра на яго свае выпраўленне...
тую карту, што ecm называецца абмежавальнікам крутоўнага моманту*2 у рэальнасці ? абмежавальнік крутоўнага моманту ў функцыі тэмпературы рухавіка...

sportknight
04-11-2013, 12:26
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?2664-Marelli-1-3-mjtd

цюй? я тлумачу ўсе, што мне ўдалося высветліць, на 1.3 mjtd

sportknight
04-11-2013, 12:27
там быў дакумент на англійскай мове, які вучыў некалькі карт 1.3, але ніколі не змог знайсці,што edc15 і 16, а вы ..

хто-небудзь што-небудзь ведае?

манро
04-11-2013, 12:34
я c'? я...калі вы хочаце сабе такі крок...

sportknight
04-11-2013, 12:43
Калі вы можаце зрабіць мне ласку

манро
04-11-2013, 12:49
вядома, я магу, але не веру, хто ведае, што ен кажа вам....вы f? бачыць толькі p? карты з фактарамі пераўтварэнні....
рэчы, якія ў вас ужо? апублікавана таксама вы..***** unque табе ездзіць без праблем....

mariodarkblue
04-11-2013, 13:20
Так..***** і казаў, карты педаль менавіта, бясплатная паркоўка крутоўны момант у нм...і, як адзначае мунро-пры павелічэнні абарачэнняў, у памеры долі педалі памяншаецца попыт...затым гэтую карту варта чытаць наадварот..

гэта значыць у трэцяй радку адпавядае 10% педалі, розныя слупкі, замест гэтага яны ідуць чытаюць справа налева...г.зн. нізкія абароты знаходзяцца справа, высокія павярніце налева...

Backgroop
04-11-2013, 13:29
няправільна backgroop....
названых у Марые карты педаль....
што я ведаю, у марелли не c'? няма карты дызельнае паліва ў залежнасці ад тэмпературы паветра на яго свае выпраўленне...
тую карту, што ecm называецца абмежавальнікам крутоўнага моманту*2 у рэальнасці ? абмежавальнік крутоўнага моманту ў функцыі тэмпературы рухавіка...

Карту ў пытанні 6jf a2l winols з роднаснымі і наступную карту ўпырску, карэкцыі f(t паветра):

5933

ж карце на момант 75cv драйвер ecm да гэтага часу:

5934

манро
04-11-2013, 13:54
выявы занадта дробныя, не відаць нічога...
і, аднак таксама прызнаў, што тыя, якія мы называем mappepedale карты карэкцыі дызельнае паліва ў залежнасці ад тэмпературы паветра p..."сапраўдныя" карты педаль, дзе яны і якія??

mariodarkblue
04-11-2013, 14:53
Я згодны з манро..вобразы занадта малыя...і карты педаль, дзе?і потым, гэта фантом damos, што ты..? надзейна?

infinityecu
04-11-2013, 15:13
Я згодны з манро..вобразы занадта малыя...і карты педаль, дзе?і потым, гэта фантом damos, што ты..? надзейна?

Прывітанне mariodarkblue адмоўныя моманты, вы не павінны датыкацца да іх трэба працаваць вельмі на parzializzato і на пару, старанна, каб атрымаць выдатныя вынікі на гэтых рухавіках

mariodarkblue
04-11-2013, 15:17

xk? балы ў мінус ідуць не крануты?тлумачэнне?

манро
04-11-2013, 16:57
я павінен прызнаць, што Марые у гэтым tread перш хацелася б зразумець розныя карты, для чаго яны і як яны інтэрпрэтуюць....
тады, магчыма, вы, магчыма, пу? таксама абмеркаваць, які мод лепш, чым іншае, і чаму?......
у дадзены момант мы абмяркоўваем, якія яны на самай справе карты педаль......
вы ведаеце, infinityecu??

infinityecu
04-11-2013, 17:40
я павінен прызнаць, што Марые у гэтым tread перш хацелася б зразумець розныя карты, для чаго яны і як яны інтэрпрэтуюць....
тады, магчыма, вы, магчыма, пу? таксама абмеркаваць, які мод лепш, чым іншае, і чаму?......
у дадзены момант мы абмяркоўваем, якія яны на самай справе карты педаль......
вы ведаеце, infinityecu??

Карту педаль ? у абмежавальнік крутоўнага моманту маецца адрас 090886

xk? балы ў мінус ідуць не крануты?тлумачэнне?

Негатыўныя моманты не павінны быць закрануты менавіта, чаму? не маюць значэння прырашчэння, вы можаце мець праблемы аднаўлення і абмежаванне абаротаў на праводцы акселератара і інш....

mariodarkblue
04-11-2013, 17:46
Упэўнены, што адрас??

манро
04-11-2013, 17:54
карта заканчваецца ў 06FFFF ў 8 біт....
або, калі хочаце, у 06FFFE 16 біт.....
вашага адрасу няма ? у ўвазе..калі то давайце 009886 мы ідзем, у канчатковым выніку ў частку карты прысвечана sw.....

манро
04-11-2013, 17:56
Негатыўныя моманты не павінны быць закрануты менавіта, чаму? не маюць значэння прырашчэння, вы можаце мець праблемы аднаўлення і абмежаванне абаротаў на праводцы акселератара і інш....

манро
04-11-2013, 17:59
vabb? я напісаў "p"? у спешцы, але я думаю вы зразумелі.... калі не ? карту педаль, таму што, дакранаючыся кропак у неспрыяльны маюць праблемы з абмежаваннем абаротаў на педаль газу??

infinityecu
04-11-2013, 18:23
Упэўнены, што адрас??

Я не апублікавана нічога, калі ўсе былі ўпэўненыя, а тэст карту і неабходна дакладна размежаваць якія-небудзь сумненні,

vabb? я напісаў "p"? у спешцы, але я думаю вы зразумелі.... калі не ? карту педаль, таму што, дакранаючыся кропак у неспрыяльны маюць праблемы з абмежаваннем абаротаў на педаль газу??

Манро негатыўныя моманты, калі яны не будуць кранутыя, нічога не застаецца, што дзейнічаць на карту педалі, трэба сілы дакрануцца да іх, паспрабуйце зрабіць карту, і ты, можа быць, сябе вы разумееце, diquanto я сказаў вам,

mariodarkblue
04-11-2013, 18:39
Ок..мы гаворым паветра смажаныя...карты педаль, што на адрасы, якія НЕ ІСНУЮЦЬ, і кропкі ў карту і адмоўныя (якія не з'яўляюцца картамі педалі па-твойму), што зменены даюць памылку, вы не ведаеце, чаму?...

Backgroop
04-11-2013, 18:53
вось фатаграфіі:

5940

5941

mariodarkblue
04-11-2013, 19:38
Ад screen, затым тыя, якія будуць выпраўлення дызель?тады названыя фактары пераўтварэнні восяў і карту...а потым карту педалі, дзе б гэта было?

infinityecu
04-11-2013, 19:49
Я не бачу экран? гэты адрас ? дапушчальным я забыўся сказаць, што з winols

infinityecu
04-11-2013, 19:56
вось фатаграфіі:

5940

5941

З ecm карту педаль, калі я не памыляюся ? дата абмежавальнік крутоўнага моманту 2

dvdtuning
04-11-2013, 20:49
Карты педаль, і тыя, па дадзеных гільдыі, у першым экран манро ce n'? толькі...

манро
04-11-2013, 21:30
я не апублікавана screen... аднак, калі вы паглядзіце на карты ў winols вы разумееце, што гэта не карты педаль бенси sw называе injection engine protection F t cool....
і, паколькі p? англійская, думаю, што ведаю-гэта абарона рухавіка ўпырску паліва ў функцыі тэмпературы рухавіка(coolant)
таму і абмежавальнікам крутоўнага моманту або ўпырску дызельнага паліва называйце, як вам заўгодна, у залежнасці ад тэмп рухавіка.....
c'? нават іншы абмежавальнік дызель-пара ў функцыі тэмпературы дызельнага паліва....
карту dell экран backgroop на ecm-Gp 75cv ? заўседы карту педаль, што я і Марые continiuamo сказаць, што тыя, экрана, размешчаныя Марые....

манро
04-11-2013, 21:45
аднак, калі вы хочаце зняць сумневы адносна таго, што вы называеце карты педаль....проста восі, дзе вы верыце, бачыць працэнт педалі вы звярнуліся значэнне на восі для 0,004 каэфіцыент пераўтварэння справядлівым, каб праверыць, ці правільны працэнт і вы бачыце, што з'яўляецца.....
калі рахункі не вяртаюцца... пераўтварыць зноў у тое ж значэнне 0,5 і чароўна вы ўбачыце, тэмпература на восі....

Backgroop
04-11-2013, 21:50
Хлопцы, вы ўжо прабачце, але мне выпраўляе, сення ўвечары, праверыўшы, добра Damos я зразумеў, што я няправільна карту, карту педаль, і тое, што вы кажаце, я пераканаўся, чаму? загружаючы файл з пункту 75cv на ecm, я даваў, таксама карты дызель, я бяру назад усе, што я сказаў раней дасылаў поўную карту і метадаў пераўтварэння;

па восі X у нас абароты, як ужо? сказаў, ад вас адлюстроўваюцца ў рэальным без прымянення пераўтварэнняў
па восі y мы маем Становішча педалі акселератара,% фільтраваныя значэнне пераўтварэння 0,004000
на восі z маем N*m ( cio? пара, якая, арыентаванай на карту TrqPropReqTOff ) значэнне пераўтварэнні 0,023438

карты з'яўляюцца асноўнай і спецыяльнасцях, так як потенциометры педалі 2 (асноўны і дадатковы)

манро
04-11-2013, 21:58
для мяне, ці не ? нічога не адбылося...ціхі backgroop...важна ? пагадзіцца на particolait? гэтага ecu....
чаму ўжо? ? р? складанай, чым яго.....

mariodarkblue
04-11-2013, 22:07
hahahha okkk не хвалюйцеся...да шчасця..капусту!!там я губляў зрок:D
А, чаму? есць тыя кропкі, у мінус? для "нейтралізаваць" першыя % педалі на высокіх абарачэннях?каб спрыяць вяртанне да мінімуму на высокіх абарачэннях?

Backgroop
04-11-2013, 22:08
Гэтым, а ў тым, як прадстаўлены ў damos:

5948

Гэта і ў 3d:

5949

значэння ідуць не ў ложку, наадварот, адмоўныя моманты, як сцвярджае Манро служаць для таго, каб зрабіць выгляд, cut-off у гэтым выпуску, я заўважыў, што змяніць іх аўтамабіль застаецца злегку паскорыўся пасля sgassata поўнай нагрузкі

mariodarkblue
04-11-2013, 22:15
дакладна...гэта..вось і служаць, каб спрыяць вяртанне да мінімуму...але, так? робяць, напрыклад, 4500 абаротаў не avr? запыт крутоўнага моманту для першых % педалі...

манро
04-11-2013, 22:21
вельмі дзіўна тое, што карты педаль не прачытаць наадварот...
ад спасылкі sportknight відаць, што і абмежавальнікі крутоўнага моманту і класічныя часы inj вы чытаеце наадварот...
то, па логіцы ? гледзячы на форму карты справа да злева форма вельмі падобная на DW есць edc16c......
для гаворкі адмоўныя моманты...у экран winols чытаю: становішча педалі,% (працэнт) yn/Nm...
я застаюся ідэя аб тым, што ? адно выпраўленне ў карту на сваім выхадзе....гэта значыць, калі, напрыклад, апошні breack point ? 256nm(лічбы наўздагад)
ecu интерполирует або лепш адніманне адмоўнага значэння ў станоўчае значэнне для выпраўленне....

dvdtuning
04-11-2013, 22:24
Murno вы маеце рацыю, я заблытаўся, чаму? мне здавалася, ваш аватар...

Backgroop
04-11-2013, 22:26
дакладна...гэта..вось і служаць, каб спрыяць вяртанне да мінімуму...але, так? робяць, напрыклад, 4500 абаротаў не avr? запыт крутоўнага моманту для першых % педалі...

Мяркуючы па першай вонкавым выглядзе здаецца, што гэта cos?, але, па мне, уваходзіць у гульню, а таксама хуткасць? аўтамабіль, на самай справе на карту, кажа:
conversion метад (Eng. Speed працы. - Copy of rpmf for TB задачы ,Становішча педалі акселератара,% фільтрацыі)/ N*m

манро
04-11-2013, 22:26
Murno вы маеце рацыю, я заблытаўся, чаму? мне здавалася, ваш аватар...
- усе ў парадку...бывае.....:)

манро
04-11-2013, 22:32
conversion метад (Eng. Speed працы. - Copy of rpmf for TB задач
пераклад у агульным і кажа: метад пераўтварэнні хуткасці? рухавік працы(не s? так?) потым кажа, copiadella функцыя rpm for TB задач..., што не ведаю, што гэта значыць...

Backgroop
04-11-2013, 23:24
знайшоў спасылкі
практычна гэта масіў (вектар) :
conversion метад (eng. speed працэдуры - f(RMP) * ТБ задач , становішча педалі акселератара,%) / N*m

eng. speed працэдуры = 0,39062
ТБ task = ставіцца да каэфіцыент
значэнне 0,2344 N*m / km/h
становішча педалі акселератара,% = 100% на карту ад 100,000000 значэнне пераўтварэння 0,004000

Backgroop
04-11-2013, 23:46
удакладніць карту, што ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту 2, мы можам перайсці да таго, што называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #2.
карту ў пытанні знаходзіцца па адрасе 064A02 ? карту памерам 10x16 гэта абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы вады
па восі x мы пра rmp, выяўленыя ў рэальнай кошту без прымянення пераўтварэнняў
па восі y у нас тэмпература вады (у градусах па цэльсіі degC, або C? значэнне пераўтварэнні 0,500000
па восі z мы пара, выражаемая у Н*м, значэнне пераўтварэння 0,023438

як дзверы winols табліцы:

5951

як дзверы ecm 2d:

5952

infinityecu
05-11-2013, 00:52
удакладніць карту, што ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту 2, мы можам перайсці да таго, што называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #2.
карту ў пытанні знаходзіцца па адрасе 064A02 ? карту памерам 10x16 гэта абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы вады
па восі x мы пра rmp, выяўленыя ў рэальнай кошту без прымянення пераўтварэнняў
па восі y у нас тэмпература вады (у градусах па цэльсіі degC, або C? значэнне пераўтварэнні 0,500000
па восі z мы пара, выражаемая у Н*м, значэнне пераўтварэння 0,023438

як дзверы winols табліцы:

5951

як дзверы ecm 2d:

5952

Прабачце, на імгненне ecm titanium з абмежавальнікам крутоўнага моманту (2) ставіцца да карце perdale таму я ў пачатку паста я сказаў,

Backgroop
05-11-2013, 07:07
Прабачце, на імгненне ecm titanium з абмежавальнікам крутоўнага моманту (2) ставіцца да карце perdale таму я ў пачатку паста я сказаў,

Мы не робім, калі ласка, непатрэбныя каментары, чытайце добра і загружае карту

mariodarkblue
05-11-2013, 14:16
сапраўды, трэцяя карта, якая сустракаецца, праглядаючы файлы ? адзін limtazione крутоўнага моманту ў залежнасці ад T астуджальнай вадкасці.
Працягваючы шлях, вы сутыкнецеся з двума картамі Абмежавальнік крутоўнага моманту#3 , гэтыя я лічу-гэта простыя абмежавальнікі крутоўнага моманту, пачынаючы ложка наадварот?чаму? калі яны ідуць у ложку звычайна, так, пік крутоўнага моманту ? на 2000 абаротаў...

faberecu
05-11-2013, 15:23
я зрабіў сумесь за ўсе і створана база дадзеных супрацоўнікаў у map 3d ... цяпер пазнае ўсе карты таксама іншыя файлы ... накіраваныя ў бок правільнага , а цікавіць
проста паклаў яго ў тэчку і наперад , адточваць

вось, для інфармацыі спытаеце

манро
05-11-2013, 15:56
дзякуй за абмен faberecu.....
*марые тых, хто ад вас пазначаны толькі 2 з lim момант 7 поўных...
першы lim пара драйверы павінны быць у файле апублікавана 62C0C...

faberecu
05-11-2013, 16:43
абнаўленне файла db даеце нам okkio

mariodarkblue
05-11-2013, 18:45
Faberecu...вельмі добрыя падзяліцца...з тым, што я адкрываю map3d?

манро
05-11-2013, 18:59
вы нешта напісаў faberecu і экран map3d....
добрая праграмка... і па-мойму нават lim крутоўнага моманту ў дыяпазоне ложка злева направа....

mariodarkblue
05-11-2013, 19:02
манро...то бок ложка, як у х гадах bosch....
шкада, што map3d не ў мяне..і я не ведаю, дзе яго знайсці:( хадзіць не магу:(

манро
05-11-2013, 19:12
па-мойму, вы чытаеце ў зваротным кірунку....
мы хацелі б каго-небудзь з машыны, каб любыя выпрабаванні...
аднак у спасылцы sportnight вы divce, што вы чытаеце ў адрозненне ад bosch...
зрэшты, як я ўжо сказаў, калі педаль і раз вы чытаеце dadx да sx нават lim пары ідуць ложка, так...
для 3d-я магу passartelo я....

манро
05-11-2013, 19:18
спасылка выдалена
я спадзяюся, вы глядзіце добра....вага з пасады звязаны з sportnight...

mariodarkblue
05-11-2013, 19:23
Тады...працягваючы наш агляд...неўзабаве вы сустрэнеце карту ch ECM называецца ціскам parzializzato map1..., што павінна быць ціску ў рампы...
X=абароты рухавіка
Y=IQ каэфіцыент cnversione0.002941
z=prail у бар (увага зрушэнне 100бар)

Цяпер, карту на пытанне ? наадварот...г. зн. глядзець у 2d, кожная крывая ўяўляе сабой дугу абаротаў, напрыклад, апошні раз sar? з 4688 абаротаў, але iq для кожнай кропкі на крывой памяняліся месцамі...cio?, з больш высокім iq, каб паменшыць...? цікава, як ціск у магістралі rail, мае значэння вышэй за 20 бар для 30mm3, што не для наступных 45...чисс? чаму?...гэта не мне, я растлумачу...
Цяпер, падняўшы прэс-rail, va падняў абмежавальнік дзе ен...????
Я ведаю адзін у fboost all адрас 0674be
X=аб
y=mbar boost
z=prail фактар 7.51
іншы, які я ведаю і ў ftemp all адрас 067a04
x=аб
y=temp каэфіцыента 0,5, зрушэнне 100
z=prail фактар 1

зараз, есць і іншыя карты-то абмежаванні?біты кіравання, дзе яны?

mariodarkblue
05-11-2013, 19:25
*munro, калі б я мог passarmelo я хацеў бы вялікую карысць...спадзяюся, што не infrangiamo няма правілаў...

манро
05-11-2013, 19:41
Тады...працягваючы наш агляд...неўзабаве вы сустрэнеце карту ch ECM называецца ціскам parzializzato map1..., што павінна быць ціску ў рампы...
X=абароты рухавіка

Цяпер, карту на пытанне ? наадварот...г. зн. глядзець у 2d, кожная крывая ўяўляе сабой дугу абаротаў, напрыклад, апошні раз sar? з 4688 абаротаў, але iq для кожнай кропкі на крывой памяняліся месцамі...cio?, з больш высокім iq, каб паменшыць...? цікава, як ціск у магістралі rail, мае значэння вышэй за 20 бар для 30mm3, што не для наступных 45...чисс? чаму?...гэта не мне, я растлумачу...
X=аб
y=mbar boost
z=prail фактар 7.51
x=аб
z=prail фактар 1

ясна....цяпер вы, што вы пачынаеце, каб сур'езна....
шкада, што для? на форуме ў нас гуру гэтых ecu, але калі да гэтага часу не бачыў...
і я думаю, вы ніколі не будзеце бачыць? каб абысціся без p? яго ведаць.....
я разумею....але не падзяляю....
*марые час f? мы адчулі праз PM вы не захавалі ні адзін метад вышуку?
калі не infrangiamo правілы маглі б вы даць мне ваш логін skype, якая вас дадам у кантакты....
(mmhh...адчуваю пахне bann....спадзяюся, што не...)

mariodarkblue
05-11-2013, 19:48
ясна....цяпер вы, што вы пачынаеце, каб сур'езна....
шкада, што для? на форуме ў нас гуру гэтых ecu, але калі да гэтага часу не бачыў...
і я думаю, вы ніколі не будзеце бачыць? каб абысціся без p? яго ведаць.....
я разумею....але не падзяляю....
*марые час f? мы адчулі праз PM вы не захавалі ні адзін метад вышуку?
калі не infrangiamo правілы маглі б вы даць мне ваш логін skype, якая вас дадам у кантакты....
(mmhh...адчуваю пахне bann....спадзяюся, што не...)

ahhaha і мы спадзяемся, што мы не bannano...да мяжы проста напамін...
да жаль, аб rail я не маю дадатковая інфармацыя:( спадзяюся, што тыя, хто ведае...нам дапамагаюць:D

giary74
05-11-2013, 19:49
Я заяўляю, што я ў распараджэнні гэтага вядомага ангельскага кіраўніцтва аб якой гаварылася раней... калі хочаце, калі не violiamo якіх-небудзь правілаў, проста спытаеце мяне, што.
Для зараз, я проста "слухаць" вашы выступленні, так? я яшчэ непаўнагадовы. Тым не менш я даў, каб зрабіць і, пасля некалькіх спроб, я знайшоў карту, якая мае тыя ж адрасы што і дзе вы глядзіце...
Есць дастаткова, але я не магу зразумець, што вы маеце на ўвазе зрушэнне -100 у ціску ў рампы.
Хто-то можа прасьвятліць мяне?

mariodarkblue
05-11-2013, 20:10
Прывітанне...вы непаўнагадовы..але нік дзіўны..;))) а...зрушэнне-100 значыць, што да кошту паглядзець на карту, трэба зняць 100бар, каб мець рэальны кошт;)

манро
05-11-2013, 21:32
перш чым ісці далей, я хацеў бы спыняцца на карту egr(так, каб высвятляць усе карты вядомыя) і яго switch-off, каб адключыць усе элементы кіравання і звязаныя DTC...
у idirizzo 067C4A знайсці "выключальнік" з дзесятковы значэнне 14252 "выключыць" усе проста давесці гэта значэнне да 47506...
карту сістэмы рэцыркуляцыі ог знаходзіцца па адрасе 067CAC ? адзін 16x16 восі X есць rpm восі Y і Z мне невядомыя...

sportknight
05-11-2013, 21:46
ці магу я даць вам савет? часам ricapitolate усе карты,так? не блытайце і вы будзеце мець усе рамкі situazioe пад вочы..

leandro89
05-11-2013, 22:14
Кантакт Skype cos? як facebook і інш вы можаце? памяняць толькі ў абмеркаванне куплі-продажу.

leandro89
05-11-2013, 22:20
спасылка выдалена
я спадзяюся, вы глядзіце добра....вага з пасады звязаны з sportnight...

Выкарыстоўвае рэжым? пашыраны для прымацавання файлаў

mariodarkblue
05-11-2013, 22:32

Backgroop
05-11-2013, 22:57
X=абароты рухавіка

X=аб
y=mbar boost
z=prail фактар 7.51
x=аб
z=prail фактар 1

Хлопцы, карту ўпырску parzializzato як называецца ecm ? карта 16x24, ? карты, што называецца ў рэальнасці? асноўнага ўпырску, як на фота:

5966

вось X паказвае ціск ( Ціск у чыгуначныя магістралі-канструктарскіх і фільтрацыі), вымяраецца ў Бар каэфіцыент пераўтварэння 2,000000
вось y паказвае QI ( выклік у карту Qmain ) вымяраецца ў см3/вул каэфіцыент пераўтварэння 0,002930
вось Z паказвае час, выяўленае ў зша ( мікрасекунды ) без пераўтварэнні

у arrey карты ? conversion method ( Ціску ў рампы-канструктарскіх і фільтруюць , Qmain ) /uS

манро
05-11-2013, 22:58
я хачу купіць інструменты dvdtuning....:)

Backgroop
05-11-2013, 23:07
фатаграфіі карта асноўнага Ўпырску або parzializzata таблічнай і 3D:

5967

5968

манро
05-11-2013, 23:23
добра выглядае файл backgrop...
на карце паказана марые ? на самай справе карту rail і ? адзін 16x16....
ecm называе iniez parzializzato map1...
карту часоў ecm называе iniez parzializzato(1) і і 16X24..

mariodarkblue
06-11-2013, 09:34
вяртаюся..
backgroop што-тое, каб раз..мы зашчапкі на рэйку і яе абмежавальнікі..., што мы патлумачылі, дзе адсутнічае...біты абароны...ці ведаеце вы нам дапамагчы?
названай вамі ? апошняя карта, што ecm паказвае і час ўпырску

sportknight
06-11-2013, 09:40
а мне здаецца, памятаць, што фільтры ў магістралі высокага ціску былі дастаткова высокімі,таму нават павышэнне на 5%, чыгуначных(за якой, не ? дазволена пайсці) не маюць праблем,я кажу з асабістага вопыту,вось чаму? у іншай дыскусіі, я не стаўлю іх шукае

mariodarkblue
06-11-2013, 09:52
а мне здаецца, памятаць, што фільтры ў магістралі высокага ціску былі дастаткова высокімі,таму нават павышэнне на 5%, чыгуначных(за якой, не ? дазволена пайсці) не маюць праблем,я кажу з асабістага вопыту,вось чаму? у іншай дыскусіі, я не стаўлю іх шукае

хм...чаму? вы кажаце, што няма ? дазволена пайсці больш за 5%?потым, шчыра кажучы, мне не падабаецца, з дапамогай %...я аддаю перавагу даць падняцца да кропкі...

sportknight
06-11-2013, 10:00

а калі вам не ідуць добрыя працэнты, мы ідзем з...80 - 100,так лепш? :D

помпы далікатныя то ? лепш не падымацца занадта...

mariodarkblue
06-11-2013, 10:15

а калі вам не ідуць добрыя працэнты, мы ідзем з...80 - 100,так лепш? :D

помпы далікатныя то ? лепш не падымацца занадта...

Хм...глядзіце...я ўжо? спрабаваў у акуляры..паклаўшы два абмежавальніка, названыя ў каманду, і адбываецца толькі 50bar...мне ідзе ў адмову...так што c'? некалькі кавалачкаў дзе-то...

sportknight
06-11-2013, 10:26
ммм,дзіўна, чаму? у мяне зроблены дзесяць...

mariodarkblue
06-11-2013, 10:30
ммм,дзіўна, чаму? у мяне зроблены дзесяць...

на жаль, я спрабаваў на пару...і яны ідуць у адмову...c'? кі кажа, што c'? свайго роду блок-1480 і тых, хто кажа, што есць біт рухацца...

sportknight
06-11-2013, 10:38
сення мы do паглядзець

faberecu
06-11-2013, 13:28
Знойдзена карта цікавая ... кіравання дызельнае паліва/ паветра ???

Backgroop
06-11-2013, 13:47
Знойдзена карта цікавая ... кіравання дызельнае паліва/ паветра ???
Добры дзень, я Не разумею, у файл, што ты знайшоў гэтую карту, пакласці файл пад экзамен ? есць Lancia Y 1.3 mjet 70cv, які пачынаецца ад 0x000000 і заканчваецца ў 0x06FFFF, ваш адрас, як адкрыць ? 085e9c??

faberecu
06-11-2013, 13:53
заўседы, як правіла,

Backgroop
06-11-2013, 13:56
заўседы, як правіла,

Спецыфікацыя лепш??

faberecu
06-11-2013, 14:00
цяпер я ofsettato з вашым прабачце... файл быў абмеркавання, дзе вы спасылку на гэтым

манро
06-11-2013, 14:06
backgoop выглядае добра, экран...
адрас 16bit і 42F4E....
*faberecu...дзякуй за параду...

Backgroop
06-11-2013, 14:07
цяпер я ofsettato з вашым прабачце... файл быў абмеркавання, дзе вы спасылку на гэтым
тут мы гаворым пра іншы ? быў пастаўлены пад пільнай файл lancia y 70cv, і вы абмяркоўвалі карты ў такі файл, мы не робім блытаніны, калі ласка, gi? есць ecu не легка зразумець.. мы гаворым зацікаўлены ў тэме, мы прыйдзем да вырашэння іншых версій 1.3 mjet 75, 90 з час давялося

backgoop выглядае добра, экран...
адрас 16bit і 42F4E....
*faberecu...дзякуй за параду...
манро правярае адрас на файл і паглядзець, што 8, што 16 не знаходзіцеся карту

манро
06-11-2013, 14:12
ок..ок...маленькі промах, я прачытаў толькі цяпер, што faberecu ў шукалі і адправіў карту файла, што пост звязаны тут....
прашу прабачэння...

faberecu
06-11-2013, 14:46
мы можам падсумаваць , адрасоў і функцыі, магчыма, невялікай табліцы з каэфіцыентам пераўтварэння , я раблю базу дадзеных супрацоўнікаў map3d арыентацыі і правільныя значэння , то месца для ўсіх
проста пакладзеце яго ў тэчку map і vaiii

mariodarkblue
06-11-2013, 15:00
мы можам падсумаваць , адрасоў і функцыі, магчыма, невялікай табліцы з каэфіцыентам пераўтварэння , я раблю базу дадзеных супрацоўнікаў map3d арыентацыі і правільныя значэння , то месца для ўсіх
проста пакладзеце яго ў тэчку map і vaiii
Калі ў вас есць цярпенне, я буду;)

faberecu
06-11-2013, 15:02
вы можаце даць okkio у адрасы ?

faberecu
06-11-2013, 15:10
screem з аднадумцамі ... забыўся адкрыць
я праверыць

mariodarkblue
06-11-2013, 15:16
faber..я бачыў на экране, але гэты пк я не праграмы, каб адкрыць карту...але што вы маеце ў выгляду пад "люстэрка"??вы маеце на ўвазе, што карты з зваротным dilettura?

faberecu
06-11-2013, 15:19
выгляд у люстэрка ...

Backgroop
06-11-2013, 17:41
screem з аднадумцамі ... забыўся адкрыць
я праверыць
У гэтай публікацыі ў вас ? ін'екцыі parzializzato Map1 як называецца ecm gi? кажуць у папярэдніх пастах знаходзіцца па адрасе 0675be

вы можаце даць okkio у адрасы ?
Адрас 64a02 ? абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы не сярэдняе педалі ў screen ранніх выходзяць у святло ад мяне з winols c'? апісанне і канвертаваць

faberecu
06-11-2013, 18:08
ок, правільная назва.. было тое, што я меў на ўвазе, аднак,
але рай і абмежавальнікі адпавядаюць ??

Backgroop
06-11-2013, 18:55
ок, правільная назва.. было тое, што я меў на ўвазе, аднак,
але рай і абмежавальнікі адпавядаюць ??

Карту Ціску ў рампы тое, што Ecm называецца ціскам parzializzata map1 16х16, і размешчаны па адрасе : 0675BE
У той час як "абмежавальнік rail і адразу пасля" знаходзіцца па адрасе 067946 фота карта 8x8
5985

sa80libero
07-11-2013, 09:56
шкада, што мы не можам бачыць ўкладанні, было б карысна і мне вывучыць гэты тып ecu....

Дэні
07-11-2013, 11:05
Ок, каб абмежавальнік rail, але павінна быць што-то іншае. Нягледзячы на павышэнне гэтай "лесвіца", не падымаецца ціск максімальны, за 1480 бар, што досыць, калі ен застаецца з pmpa rail крычы, але не дастаткова, калі вы хочаце пайсці яшчэ далей і апрацоўкі. Калі ўзяць помпа 90, круціцца 1600bar ціха серыі, але вы не атрымаеце.
Я прагледзеў абодва файла для параўнання, 75 і 90, і c'? біт-рознаму, што ў 75 ? мацуецца на 775, і ў 90 на 900, мне здаецца...Спрабаваў змяніць, можа падняцца і на імгненне ціск, і затым выключае машыну для адмовы....
Ах, гэты біт ? перад карту rail...

faberecu
07-11-2013, 11:14
але калі вы паглядзіце на l ўкладанні ў экране map 3d, я знайшоў два магчымых limiter
таксама ціску ў рампы ясна 1460 бар ... можа быць есць адрасы

mariodarkblue
07-11-2013, 12:53
першую карту я таксама думаю, я як rail...з другога боку не ведаю:(

voglioimparare
07-11-2013, 13:00
але калі вы паглядзіце на l ўкладанні ў экране map 3d, я знайшоў два магчымых limiter

абмежавальнік ціску ў магістралі rail max і справядліва.падняўшы той біт перамяшчаецца абмежаванне;)

mariodarkblue
07-11-2013, 13:06
абмежавальнік ціску ў магістралі rail max і справядліва.падняўшы той біт перамяшчаецца абмежаванне;)

які вы маеце на ўвазе?

Backgroop
07-11-2013, 13:10
Хлопцы, хто-то, каб зрабіць тэст, c'??? трэба кропкі, lancia y або ідэя 70cv, каб пратэставаць карту на пытанне

манро
07-11-2013, 13:32
усе карты, размешчаныя ад faberecu падобныя адзін на аднаго, так і ў карту egr....
*faberecu...гэтыя адрасы ў каналы супадаюць, ім у файл ypsilon 70cv першы пост??

Backgroop
07-11-2013, 13:41
усе карты, размешчаныя ад faberecu падобныя адзін на аднаго, так і ў карту egr....
*faberecu...гэтыя адрасы ў каналы супадаюць, ім у файл ypsilon 70cv першы пост??
прывітанне манро, я праверыў, я файл з адрасамі, размешчаны faberecu на самай справе ад значэнняў, здавалася б, кіраванне чыгуначным або абмежавальнік, не магу знайсці іншыя спасылкі па гэтай нагоды, але мы можам праверыць яго карта знаходзіцца перад ін'екцыяй parzializato 24x16

Дэні
07-11-2013, 13:52
Я мог бы паспрабаваць на swift 69cv....
І пі? далей, на мой 75cv.....

манро
07-11-2013, 14:24
прывітанне манро, я праверыў, я файл з адрасамі, размешчаны faberecu на самай справе ад значэнняў, здавалася б, кіраванне чыгуначным або абмежавальнік, не магу знайсці іншыя спасылкі па гэтай нагоды, але мы можам праверыць яго карта знаходзіцца перад ін'екцыяй parzializato 24x16
Дзякуй Backgroop і Дэні....гэта ? дух правы...

Дэні
07-11-2013, 14:31

mariodarkblue
07-11-2013, 14:38

я, на жаль, не магу паспрабаваць...xk? сабралі ўсе 90cv!!помпа, флейта і фарсунак!!!

Дэні
07-11-2013, 14:41
Нічога не змяняй, калі ecu не адкрые ліміт, нікуды не падыходзіць, Марые! Ці магу я ўсталяваць помпа, які вытрымлівае 3000 бар, але ад ecu, на 69/75, вы заўседы фермі 1460bar, калі не чапаць я біт( многія лічаць, што гэта толькі адзін біт)

манро
07-11-2013, 14:50
дэні..паспрабуйце moddare той біт пазначаецца Faberecu.....

Дэні
07-11-2013, 14:55
Тут c'? у крычы, хлопцы, я не знайшоў біт, на якія спасылаецца. І' файл КРЫЧЫ, мы дакранаемся ТОЛЬКІ Rail, што робіць нагрузку на заўтра. Я ў цяперашні час пад коўдры паўплывала на максімум.
Ах, напішы адрас, крануты! :)

Backgroop
07-11-2013, 15:15
Нічога не змяняй, калі ecu не адкрые ліміт, нікуды не падыходзіць, Марые! Ці магу я ўсталяваць помпа, які вытрымлівае 3000 бар, але ад ecu, на 69/75, вы заўседы фермі 1460bar, калі не чапаць я біт( многія лічаць, што гэта толькі адзін біт)
Для 75cv і што-небудзь іншае, я спрабаваў на некаторых, я адправіў рашэнне і знаходзіцца ў зоне off-limits праблема і для 70cv..

mariodarkblue
07-11-2013, 15:28
Для 75cv і што-небудзь іншае, я спрабаваў на некаторых, я адправіў рашэнне і знаходзіцца ў зоне off-limits праблема і для 70cv..

Мы ведаем, што вы былі так ласкавы, каб падзяліцца...і што хто-то добра думаў, што паклаў яго ў раене offlimits;)

infinityecu
07-11-2013, 15:30

Паспрабуйце гэтыя 2 біта, рэдагаваць іх і дайце мне ведаць, 0675BE і 067A06

Дэні
07-11-2013, 16:49

Можа быць, не ведаеце...але хк? ? скончыўся off limits?!?

giary74
07-11-2013, 18:59
Хлопцы, хто-то, каб зрабіць тэст, c'??? трэба кропкі, lancia y або ідэя 70cv, каб пратэставаць карту на пытанне

у мяне lancia ypsilon 70cv, і я магу рабіць усе эксперыменты, якія я хачу, але я не разумею, як я павінен змяніць біт, згаданыя раней.
Файл врі ? гэта:

Backgroop
07-11-2013, 19:28
6005

Тут c'? у крычы, хлопцы, я не знайшоў біт, на якія спасылаецца. І' файл КРЫЧЫ, мы дакранаемся ТОЛЬКІ Rail, што робіць нагрузку на заўтра. Я ў цяперашні час пад коўдры паўплывала на максімум.
Ах, напішы адрас, крануты! :)

Прывітанне, Дэні, я толькі што праверыў ваш файл на карту і цалкам адрозніваецца ад той, што lancia y, адрас знайшоў faberecu не ? абмежавальнік ціску ў рампы нібыта вось фатаграфіі з файла адрас ? 624d2

6007

у мяне lancia ypsilon 70cv, і я магу рабіць усе эксперыменты, якія я хачу, але я не разумею, як я павінен змяніць біт, згаданыя раней.

дзякуй giary74 для вашага наяўнасці? але вы яшчэ не ўсе патрабаванні, неабходныя для спампаваць з форуму

giary74
07-11-2013, 19:37
я яшчэ не, але...
вы мне скажыце, як я павінен рабіць, і я раблю:p

infinityecu
07-11-2013, 21:24
Хто-то спрабаваў змяніць біт ад мяне, згаданых нейкую пасаду за што ??? Гэта значыць 0675BE і 067A06 .дайте мне ведаць,

sportknight
08-11-2013, 00:04
выбачайце,хлопцы, я не меў часу прачытаць усе абмеркаванне, але я не растлумачу-што,як не c'? ніхто не сумуе ўсе?
іншая справа..вы спрабавалі прачытаць абмеркаванне, што я даўно адкрыў???

вы зрабілі 12 старонак абмеркавання, каб атрымаць менш паловы? тое, што я напісаў, я,чаму? не спрабуйце забраць вас кі?

mariodarkblue
08-11-2013, 10:00
выбачайце,хлопцы, я не меў часу прачытаць усе абмеркаванне, але я не растлумачу-што,як не c'? ніхто не сумуе ўсе?
іншая справа..вы спрабавалі прачытаць абмеркаванне, што я даўно адкрыў???

вы зрабілі 12 старонак абмеркавання, каб атрымаць менш паловы? тое, што я напісаў, я,чаму? не спрабуйце забраць вас кі?

Прывітанне..вось рэзюмэ

mariodarkblue
08-11-2013, 10:02
Ах, не хапае, вядома, абмежавальнікі rail, так што мы не ўпэўненыя...

sportknight
08-11-2013, 10:16

mariodarkblue
08-11-2013, 10:18

іх два...адзін перад карту, і пасля яго...а таксама павышэнне тыя...prex не падымаецца..c'? яшчэ некалькі біт або блок праграмнае забеспячэнне...я, здаецца, паказвалі два біта ад дотыку..і мы чакаем доказаў...

mariodarkblue
09-11-2013, 11:01
Гэта было пробным x гл. rail??

Backgroop
09-11-2013, 11:25
Гэта было пробным x гл. rail??
Доказаў у мяне зроблена сення раніцай на панда, але вынік ? адмоўны гэта не карту Rail змяняецца ад версіі да версіі..

mariodarkblue
09-11-2013, 11:50
Доказаў у мяне зроблена сення раніцай на панда, але вынік ? адмоўны гэта не карту Rail змяняецца ад версіі да версіі..

хм...прыгожая кароста...цяпер становіцца больш складана..мне сказалі ke таксама павышэнне карту rail і двума лім, што мы знайшлі, rail не падымаецца...і c'? іншае, каб разблакаваць..

Backgroop
09-11-2013, 12:53
хм...прыгожая кароста...цяпер становіцца больш складана..мне сказалі ke таксама павышэнне карту rail і двума лім, што мы знайшлі, rail не падымаецца...і c'? іншае, каб разблакаваць..
там і біт змены на карту, у версіі 75cv і 90cv з DPF і не толькі, называецца "Rail pressure threshold for крутоўны момант limitation", ці не ? ясна на карту, неабходна памножыць на каэфіцыент канверсіі менавіта для 4,427083333333333

mariodarkblue
09-11-2013, 13:08
там і біт змены на карту, у версіі 75cv і 90cv з DPF і не толькі, называецца "Rail pressure threshold for крутоўны момант limitation", ці не ? ясна на карту, неабходна памножыць на каэфіцыент канверсіі менавіта для 4,427083333333333

мне здаецца, што для 75 і 90 гаворка ? розныя..і манро было апублікавана рашэнне...блок, які я чуў ? на 70cv

Backgroop
09-11-2013, 13:17
мне здаецца, што для 75 і 90 гаворка ? розныя..і манро было апублікавана рашэнне...блок, які я чуў ? на 70cv
рашэнне я. я і знаходзіцца ў Off-limits, для 70cv і тое ж, у мяне есць damos 70cv але ? пашкоджаны, але, шукаючы імя карту, адкрыўшы яго з дапамогай нататнік ( Rail pressure threshold for крутоўны момант limitation), але я не разумею, на які адрас..

sportknight
09-11-2013, 13:37
75 і 90, не маюць блакавання, праверана

mariodarkblue
09-11-2013, 13:56

Вельмі..таму вы павінны знайсці блок толькі на 70...

Backgroop
09-11-2013, 14:07

вось блок з 75 90cv

на Damos выгляд 2d
6019

на Damos выгляд табліцы са спасылкай карту
6020

sportknight
09-11-2013, 14:12
S? але, будучы высокім, як і мяжа не адправіць машыну ў recovery кіно пра 70-х, я хацеў сказаць,

Ен можа служыць толькі ў выпадку, калі вы хочаце пераадолець 1700 бар.... я не зраблю гэта, помпа стандарт

infinityecu
09-11-2013, 14:58
Вельмі..таму вы павінны знайсці блок толькі на 70...

Не мае сэнсу павялічваць ціск у магістралі rail-й? у 1550/1600 бар менавіта таму, што? помпа можа з'ехаць у тую краіну і ў любым выпадку-адрасы, якія я вам даў хто-то спрабаваў??

Backgroop
09-11-2013, 15:30
Не мае сэнсу павялічваць ціск у магістралі rail-й? у 1550/1600 бар менавіта таму, што? помпа можа з'ехаць у тую краіну і ў любым выпадку-адрасы, якія я вам даў хто-то спрабаваў??
прывітанне infinityecu я правяраў іх сення раніцай на panda 70cv але не ідзе, біты, якія кіруюць лямбда-зонд, індыкатар няспраўнасці памылка ў дыягназе..

infinityecu
09-11-2013, 15:37
прывітанне infinityecu я правяраў іх сення раніцай на panda 70cv але не ідзе, біты, якія кіруюць лямбда-зонд, індыкатар няспраўнасці памылка ў дыягназе..

Я ведаў, што абмежавальнікі rail былі нават тыя, печ? я, калі mappoi не дакранацца ніколі rail машыны едуць, могуць пайсці моцныя жа, пазбягаючы рогне :-)

mariodarkblue
09-11-2013, 17:38

Ela.Toretto
09-11-2013, 20:11

Дэні
10-11-2013, 17:04
Ок, каб падлучыць помпа 90, але калі вы не разблакаваць, ecu, не падымаецца, аднак, больш 1460...

Ela.Toretto
10-11-2013, 18:57

carbo92
11-11-2013, 19:37
Хлопцы, што тычыцца дасягненняў вам удалося знайсці што-то?

mariodarkblue
12-11-2013, 12:48
Хлопцы, што тычыцца дасягненняў вам удалося знайсці што-то?

Хлопцы, не deviamo гаворка...мы кідаем у rail...я там вучуся..я ведаю, што c'? блок 1430bar...але не магу знайсці яго...

Backgroop
12-11-2013, 13:32
Хлопцы, я, магчыма, знайшоў біт абмежаванне, і тэставаць я не аўтамабіль у распараджэнні па-ранейшаму знаходзіцца па адрасе 0602E2 значэнне hex 0323 памнажаецца на значэнне пераўтварэнні 4,427083333333333 ад 1429,94 cio? 1430 бар

mariodarkblue
12-11-2013, 14:57
Хлопцы, я, магчыма, знайшоў біт абмежаванне, і тэставаць я не аўтамабіль у распараджэнні па-ранейшаму знаходзіцца па адрасе 0602E2 значэнне hex 0323 памнажаецца на значэнне пераўтварэнні 4,427083333333333 ад 1429,94 cio? 1430 бар

Вы ўпэўненыя?у гэты ip-адрас на файл, размясціў у пачатку паста я карту...
вы прыкладаю screen
6070

voglioimparare
12-11-2013, 15:23
я размаўляў з хлопцам, што конус sce вельмі добра lemarelli, і я адзначыў, што абмежавальнік rail і пасля карта pressionerail і ясна, 8-разрадны...сачу за развіццем падзей, аднак, хлопцы! я спрабую з прабегам 70 л. mjet тым часам..;)

Backgroop
12-11-2013, 15:27
шчыра кажучы, мне не здаецца, карту, і праверыць, ці нават на 75cv і 90cv біт знаходзіцца ў верхняй частцы карты

6071

voglioimparare
12-11-2013, 17:59
шчыра кажучы, мне не здаецца, карту, і праверыць, ці нават на 75cv і 90cv біт знаходзіцца ў верхняй частцы карты

6071

вы маеце на ўвазе мой пост? я не зразумеў;)

Backgroop
12-11-2013, 19:43
вы маеце на ўвазе мой пост? я не зразумеў;)
не, я не маю на ўвазе ваш пост

Дэні
12-11-2013, 20:56
Назад, ці есць у вас каналы біта, што абмяжоўвае 75/90 л. с.?

Backgroop
12-11-2013, 21:06
Прывітанне, Дэні лі я Ўжо? апублікаваныя ў гэтай дыскусіі, кантралюе і паглядзець, што вы знойдзеце іх, вы можаце зрабіць некаторыя выпрабаванні на вашым opel??
вам рыхтую карту тэставанне і месца, вы маглі б паспрабаваць??

Дэні
12-11-2013, 21:13

Прабачце за падвойны пост....! Cooomunque, у мяне есць Suzuki 1.3 DDiS, я магу зрабіць тэсты, як толькі пастаўлю на матацыкл, без праблем. Але мы гаворым пра 75 конскіх сіл. Экран для 75 jaffa'

mariodarkblue
12-11-2013, 21:20
Прывітанне, хлопцы, я спрабаваў біт пазначаецца назад..нічога...не працуе...для бяспекі я зрабіў дзве карты ў камандзе, пазначаныя як " лім rail у папярэдніх пастах...нават той біт, але нічога...заўседы памылка на чыгуначных...

Backgroop
12-11-2013, 21:29
Прывітанне, хлопцы, я спрабаваў біт пазначаецца назад..нічога...не працуе...для бяспекі я зрабіў дзве карты ў камандзе, пазначаныя як " лім rail у папярэдніх пастах...нават той біт, але нічога...заўседы памылка на чыгуначных...

такім чынам, гаворка ішла не біта абмежаванне.. вы выпадкова зрабілі часопісаў ecu? дакладнае ціск, у чым ен абмежаваны?

Дэні
12-11-2013, 21:44
Мне здаецца, вы задумаецеся 1460 бар, але не без памылак.

tezzero
12-11-2013, 21:56
Ок, каб падлучыць помпа 90, але калі вы не разблакаваць, ecu, не падымаецца, аднак, больш 1460...
Помпы C R
ail штурхаюць усе, колькі без праблем каля 2000 бар, помпавыя работнікаў на bosch або 6,5 або 7мм з змяненнем аб'ему дызельнага паліва, у той жа час ўпырску не занадта

mariodarkblue
12-11-2013, 21:59
Помпы C R
ail штурхаюць усе, колькі без праблем каля 2000 бар, помпавыя работнікаў на bosch або 6,5 або 7мм з змяненнем аб'ему дызельнага паліва, у той жа час ўпырску не занадта

Backgroop
12-11-2013, 22:22
імя выдаленае дадаць мяне на skype

tezzero
12-11-2013, 22:22
Не вельмі падкаваны на гэтыя marellii...я магу даць свой уклад прадукцыйнасці dell,сістэма ўпырску

mariodarkblue
12-11-2013, 22:32

І як я гэта раблю?

Backgroop
12-11-2013, 22:35
І як я гэта раблю?

у маім профілі есць? мой кантакт або пад выявай профілю.. я знайшоў damos ў 70cv

mariodarkblue
12-11-2013, 22:48
паведамленне умераны

leandro89
13-11-2013, 02:17

асабістыя кантакты забароненыя паводле правілаў, я магу быць устаўлены толькі ў раздзеле куплі-продажу

mariodarkblue
13-11-2013, 09:32
асабістыя кантакты забароненыя паводле правілаў, я магу быць устаўлены толькі ў раздзеле куплі-продажу

Выбачайце:)
а..працягнем...
такім чынам, я зрабіў гэтыя выпрабаванні і не прынеслі нічога добрага...які-то адзін, больш пра казаў, што lim ? ясна, у 8бит..адразу пасля карту rail..я гляджу..і ancheusando пераўтварэнні фактараў я не магу знайсці нічога, што есць нейкая такая...

Backgroop
13-11-2013, 09:44
Выбачайце:)
а..працягнем...
такім чынам, я зрабіў гэтыя выпрабаванні і не прынеслі нічога добрага...які-то адзін, больш пра казаў, што lim ? ясна, у 8бит..адразу пасля карту rail..я гляджу..і ancheusando пераўтварэнні фактараў я не магу знайсці нічога, што есць нейкая такая...

Абмежавальнік, што ціск прыходзіць у дзеянне, я не ці машыны для выпрабаванняў на дадзены момант вы сапраўды ведаеце??

mariodarkblue
13-11-2013, 09:52
глядзіце...я зрабіла тэст: падняў rail 100 бар (1.600 ў таблічнай, так як c'?зрушэнне 100бар), два абмежавальніка, названыя ў 1650 каманда...нічога, не падымаецца вышэй за 1400!!!

Backgroop
13-11-2013, 09:54
глядзіце...я зрабіла тэст: падняў rail 100 бар (1.600 ў таблічнай, так як c'?зрушэнне 100бар), два абмежавальніка, названыя ў 1650 каманда...нічога, не падымаецца вышэй за 1400!!!

таму абмежаванне ? у 1400bar дакладных і круглых круглыя??

mariodarkblue
13-11-2013, 10:02
таму абмежаванне ? у 1400bar дакладных і круглых круглыя??

часам, канферэнц-нітка, але адразу паказвае на 1400!!!пракляты!

sportknight
13-11-2013, 11:03
учора я глядзеў трохі гэты ecu,цалкам адрозніваецца ад тых, на 75 і 90,я заўважыў, па-першае, што каэфіцыенты пераўтварэння
тое, што rail ? 1,але мне было цікава, і калі абмежавальнік не меў, як абмежавальнік 1? не usciremmo ніколі..

Дэні
13-11-2013, 13:58
У файле swift апублікавана чыгуначных памер 1460, хлопцы. І файл ? іншае....Нягледзячы на марелли, я ведаю, што не трапляюць na карыстацца?!

sportknight
13-11-2013, 14:59
Мне здаецца, што не чытаеце, што я пішу. .... :p

Дэні
17-11-2013, 20:53
S? але, будучы высокім, як і мяжа не адправіць машыну ў recovery кіно пра 70-х, я хацеў сказаць,

Ен можа служыць толькі ў выпадку, калі вы хочаце пераадолець 1700 бар.... я не зраблю гэта, помпа стандарт

Але хк? тады я не магу пайсці за 1460 бар? Riecso павялічыць rail на сярэднія, але не высокія...я Кажу пра Swift з 75cv.

mariodarkblue
18-11-2013, 09:56
Але хк? тады я не магу пайсці за 1460 бар? Riecso павялічыць rail на сярэднія, але не высокія...я Кажу пра Swift з 75cv.

хм...глядзіце, мне здаецца, што свіфт меў тыя ж рэчы ў 70cv. (c, c'? безумоўна, блок дзе-то...на жаль, тых, хто ведае, ці не кажа...

Дэні
18-11-2013, 10:47
Вядома, сон-пашанцавала, выходзіць! :) Я пачала жаніху файлы dell gp 75 па параўнанні з маей....Давайце паглядзім, калі есць кабель што-то іншае :confused:

Дэні
23-11-2013, 15:04
Свіфт зноў у рукі, хлопцы, даступныя, каб зразумець, што абмяжоўвае rail 1460 на 75cv......!

Дэні
24-11-2013, 03:33

6071

Back, адукаваў мяне? У screen апублікавана для 75cv і іх мяжа, не бачу, гасціны карты rail..вось вы кажаце, як адразу перад...вы можаце мне скрыншот, калі ласка?

Backgroop
24-11-2013, 12:42
Back, адукаваў мяне? У screen апублікавана для 75cv і іх мяжа, не бачу, гасціны карты rail..вось вы кажаце, як адразу перад...вы можаце мне скрыншот, калі ласка?
Sn gi? было дадзена з-screen, звязаныя з 75 і 90cv

Дэні
24-11-2013, 19:48
Але на экране, паміж 75 і 90 нічога не мяняе. У мяне 75 і я спынюся ў любым выпадку 1460

Ela.Toretto
25-11-2013, 14:22
але вы зрабілі змены знакамітага біт?

michele30
25-11-2013, 22:17
цот у мяне праблема з turbo гэтая машына, я з пакоя, ледзь вышэй sogli 2500 мбар і затым сыходзіць у recoveri, я павінен адрамантаваць turbo, але як ? мой шукаю абмежавальнік turbo, для павелічэння, у pochinio c'? што ніхто не ведае, дзе знаходзіцца?

tidus1985
25-11-2013, 22:47
прыгожа ідзе абмеркаванне не бачыў!!! я прыйшоў на добрае месца на gp 90cv, але ? карта не проста, як bosch, проста, каб зразумець карту часу, як яна пачала есць, я страціў гадзіну!!! да гэтага часу мне застаецца сумніўным, як выдаліць dpf, ад гэтых аўто

Backgroop
26-11-2013, 11:45
прыгожа ідзе абмеркаванне не бачыў!!! я прыйшоў на добрае месца на gp 90cv, але ? карта не проста, як bosch, проста, каб зразумець карту часу, як яна пачала есць, я страціў гадзіну!!! да гэтага часу мне застаецца сумніўным, як выдаліць dpf, ад гэтых аўто
Выдаленне dpf не ? што-то простае і змяняецца ад карты да карце і версіі, пасля таго, як нам атрымаць рукі вам будзе легка

Дэні
26-11-2013, 13:52
але вы зрабілі змены знакамітага біт?

Я не зразумеў, што будзе біт, xk? ен кажа, што ? у раене карце-Rail, і ад экраннай апублікавана ад добры Backgroop, у маей супадае ў 90-х (1600 серыі), то c'? што-то яшчэ,....

Ela.Toretto
26-11-2013, 15:49
паставіў на 900 ?

Дэні
26-11-2013, 23:56
Але, якой мы гаворым? То перад карту rail, што ў 75 варта 755, і ў 90 будзе 900?
Зрабіў тэст, і адразу па прыездзе ў 4000 абаротаў у хвіліну памер recovery...

Ela.Toretto
27-11-2013, 13:56
толькі тое, дзіўна, павінна працаваць...

але ад дыягназу, колькі бар паступлення?

Дэні
27-11-2013, 19:12
Пачакайце, вас падымаецца ціск, змяніўшы той біт?
І мне, чаму? чорт, выразаць?
Некалькі разоў я магу чытаць, каб 1500 хвілін, а потым выразаць...
Заўтра паспрабую!

ecuboost
30-11-2013, 10:02
прывітанне, у мяне есць карта з адрасамі, па якіх мы вывучалі, як і адрасы абмежавальнік prex rail бачу 4 адрасы(4 біта), пу? быць тут ключ? г. зн. можа быць 4 біт mod для перамяшчэння qst блаславіў ціск? як я магу праверыць, што есць?? я спрабаваў з каэфіцыент пераўтварэння, але ці не ведаю, выкарыстоўваць ці не атрымліваецца...

Дэні
30-11-2013, 10:17
трэба provrla.
Калі вы не avettura у наяўнасці, вы можаце? паспрабуйце пашукаць адрасы ў карту, якая ў вас есць у наяўнасці, каб паспрабаваць, і зрабіць часопіс на маршы....
Пошты, магчыма, некаторыя каналы

ecuboost
30-11-2013, 10:39
як я магу прымацаваць іх так, што не відаць дробных?

mariodarkblue
30-11-2013, 12:15
як я магу прымацаваць іх так, што не відаць дробных?

Добры дзень, зрабіце скрыншот і прыкладзеце яго:) або ўкласці толькі карту...прывядзі ўсе врі (калі вы не хочаце, каб убачыць rsto) і хай 4 кропкі, якія вы лічыце rail;)

ecuboost
30-11-2013, 15:42
паколькі кожны раз замест экрана вы бачыце малюсенькія, прыкладаю врі і txt з адрасамі...не прыкладаю мод не таму, што? я раўную(чаму? па-мойму ў пост qst, не павінна быць рэўнасці, то ніхто не супрацоўнічае), але бенси пу? скончыцца, хто гэта зрабіў. вядома, дайце мне ведаць, калі яны справядлівыя, я машына, я што не даказана, і цяпер я не магу паспрабаваць...

mariodarkblue
30-11-2013, 19:39
Добры дзень, я пацвярджаю, што вашыя адрасы усе правільныя..але ніхто з іх прыводзіць да росту ціску на рэйку!

ecuboost
01-12-2013, 10:15
ок, я спрабавала...але не паказвае...? біт, не ? скарб....

mariodarkblue
01-12-2013, 11:24
ок, я спрабавала...але не паказвае...? біт, не ? скарб....

Gi?...я зрабіў тысячу доказаў...і я не магу яго знайсці:/

Дэні
03-12-2013, 01:11
Тое ж самае я....А хто-тое, што ен паказаў, як рабіць, c'? быў(Backgroop)...Але для кіравання ? перамешчана ў zon OFF LIMITS, дзе нас агульныя, мы не можам атрымаць доступ....

elettro72
03-12-2013, 02:22
я не ведаю, калі я магу быць карысным для файла, які размясціў ecuboost.........карту rail 6967A у аснове, у вас і rpm-iq........абмежавальнік rail 6957A фактар x 7,5...... абмежавальнік rail у аснове ў вас rpm і тэмпературы паліва 69AC2

ecuboost
03-12-2013, 10:55
я не ведаю, калі я магу быць карысным для файла, які размясціў ecuboost.........карту rail 6967A у аснове, у вас і rpm-iq........абмежавальнік rail 6957A фактар x 7,5...... абмежавальнік rail у аснове ў вас rpm і тэмпературы паліва 69AC2

з гэтых адрасоў павінен падняцца pres rail?

ecuboost
03-12-2013, 11:02
Тое ж самае я....А хто-тое, што ен паказаў, як рабіць, c'? быў(Backgroop)...Але для кіравання ? перамешчана ў zon OFF LIMITS, дзе нас агульныя, мы не можам атрымаць доступ....
прабачце за off-topic:
мяркуючы, што ў тым форуме есць qst правілы, а затым-тых, хто хоча стаяць там будзе, я ведаю, што мяне ніхто не спытаў майго меркавання? тут, мне здаецца, што заканчваецца, што есць "вышэй" пакінуць "працоўных" нельга галаве, а затым, калі вы атрымаеце што-нешта канкрэтнае, перамясціць вынік у offlimits, бачачы часта, хто ўнес свой уклад у раздзел offlimits, быць выдалены ў тым жа раздзеле.
сказаў, што есць? я заплюшчваю гэты off-topic.

Backgroop
03-12-2013, 12:14
Хлопцы, не выходзім з схемы, я апублікаваў рашэнне marelli 75 і 90 л. з файла ад 2 мб ( калі вы зьвяртаеце ўвагу, перш чым пісаць мне намякалі, а таксама на гэтую пасаду рашэннем з малюнка, звязаныя пішыце), то тут мы разглядаем файл lancia y 1.3 mjet 70cv ад 448kb marelli 6jf, я таксама як і вы, мы, я, пляснуўшы.. ну градусаў без off-topic і іншыя

dvdtuning
03-12-2013, 21:07
Абмеркаванне ? вельмі канструктыўнай, і не мае нічога агульнага з зонай off limit, каб тое, звяртайцеся да адміністратара...я раблю шмат тэстаў, я таксама не пісаць у абмеркаванні, чаму? мне вельмі спадабалася рашэнне backgroop размешчана.

Дэні
03-12-2013, 23:18
Няма, няма, мой быў не каментар, павярнуўся Назад, але толькі ў тым, што "кіраўніцтва" ? перамешчана...
Адносна вырашэння праблемы, я не разумею, чаму? на мяне гэта не працуе...

dvdtuning
03-12-2013, 23:51
Я з часопіса зроблена на г. пункту 90 л. з прыбыцця шчасна 1680bar...

Дэні
04-12-2013, 00:08
Так, але на GP90cv...праблема ? прымусіць яго падняцца ў 69/75.

Backgroop
04-12-2013, 20:23
Я Знайшоў біт, які абмяжоўвае ціск у чыгуначныя магістралі на 70cv!!

шукаць у ESA радкі 00e1 0226 00af 0307

00e1 = Rail Press. Дзярж. - zR06: Rail pressure reference lower bound
0226 = Rail Press. Дзярж. - zR06: Rail pressure reference upper bound
00af = Rail Press. Дзярж. - Rail pressure gradient upper limitation
0307 = Rail Press. Дзярж. - PrailRef maximum value limitation

наш біт ? 0307 пераўтворыцца ў дзесятковы 775 значэнне пераўтварэнні 2,000000 x (Eprom) Зрушэнне -100
вынік 775 x 2 = 1550 - 100 = 1450 бар

6329

ecuboost
04-12-2013, 21:10

наш біт ? 0307 пераўтворыцца ў дзесятковы 775 значэнне пераўтварэнні 2,000000 x (Eprom) Зрушэнне -100

6329
віншую....дзякуй за абмен

для многіх dir? справай, але я падзяляю з кім ? менш дасведчаны, qst аўтамабілі-й? іншых ? карысна акругліць абмежавальнікі крутоўнага моманту...

dvdtuning
04-12-2013, 21:19

6329

Вялікі, я амаль хачу адмовіцца ад...

ecuboost
04-12-2013, 21:20
я бяру абавязацельства падвесці вынік усяго паста, так што пакіньце што-то сапраўды карысна, заўтра ў другой палове дня, што avr? pi? час sistemer? txt-усе рэзюмэ і прыкладаю.

Дэні
04-12-2013, 23:58
Назад, але вы спрабавалі?
Я 775 ? таксама прысутнічае ў маей 75 л. з, але як толькі ўстаю, паварочвае машына з збой ціску ў рампы. Калі яго далоў, я таму piccare менш ціску, але калі я ўстаю, адключае свой рухавік...

Backgroop
05-12-2013, 07:12
Назад, але вы спрабавалі?
Я 775 ? таксама прысутнічае ў маей 75 л. з, але як толькі ўстаю, паварочвае машына з збой ціску ў рампы. Калі яго далоў, я таму piccare менш ціску, але калі я ўстаю, адключае свой рухавік...

Вы павінны змяніць, а таксама іх lilimatori, не сумняваючыся ў адваротным выпадку не вырашайце нічога

Дэні
05-12-2013, 11:22
Паспрабую, паглядзім, калі ен таксама працуе на suzuki/opel 75cv.

Backgroop
05-12-2013, 11:45
Паспрабую, паглядзім, калі ен таксама працуе на suzuki/opel 75cv.

Спрабаваў на пункце 70cv,va стрэмка!! на opel вы кажаце файла ад 2 мб біт трэба змяніць, не ? толькі гэта, я лічу-гэта два (я думаю, я павінен праверыць, праверыць свой файл), паспрабуйце змяніць ну ўсе абмежавальнік Ціску ў рампы выконвайце добра пост ? вы зразумееце, і тры месяцы, што мы sbatto supra, губляючы час, паэксперыментаваць ператваралася ў кашмар, калі вы не выкарыстоўвайце яго логіка нам не прыходзіць, мне ўдалося экстрапаляваць імены бітаў будаваць damos marelli 6jf dannegiato, м, не адрасы, каб знайсці біт і паспрабаваць яго, я пачаў з часопісаў з examiner, каб зразумець, калі ціск быў абмежаваны, і, як..

Дэні
05-12-2013, 11:54
Паспрабуйце зірнуць, біт 775 ? роўна нават у 75 майго Swift-й? назад знаходзіцеся ўкладанне.

Ps мой файл ? 2.5 мб

Backgroop
05-12-2013, 13:03
Паспрабуйце зірнуць, біт 775 ? роўна нават у 75 майго Swift-й? назад знаходзіцеся ўкладанне.

Ps мой файл ? 2.5 мб

прымацаваны файл раней ад вас і swift 70cv 448kb як напісаў табе належыць вашаму сябру, прымацуеце ваш файл хачу праверыць

Дэні
05-12-2013, 13:15
Вы маеце рацыю, я думаў, што я загружаны, нават мой. Прашу прабачэння...
"Вось яно". Знаходзіцеся перад карту rail (10F4C0 ) крывой, падобнай на тую, што ў 69 ? лім-rail ў залежнасці ад ціску турба, і адразу ж, яшчэ да, біт(10F3F0 я не ecm на гэтым кампутары павінен быць ен?)

Backgroop
05-12-2013, 13:40
Вы маеце рацыю, я думаў, што я загружаны, нават мой. Прашу прабачэння...
"Вось яно". Знаходзіцеся перад карту rail (10F4C0 ) крывой, падобнай на тую, што ў 69 ? лім-rail ў залежнасці ад ціску турба, і адразу ж, яшчэ да, біт(10F3F0 я не ecm на гэтым кампутары павінен быць ен?)
6387

Вельмі цікавая карта, здавалася б, сумесь паміж 70 і 75 fiat, на самай справе тыя, пасля біт абмежаванне карты rail, таксама аб новых marelli mjt8 гэта экю, заслугоўвае даследаванні, акрамя

Дэні
05-12-2013, 13:49
І гэта вельмі падобна на файл mjet75 Grande punto, аднак іх ціск у чыгуначныя магістралі, ад таго, што я чытаў, канферэнц-без праблем...тут няма.

Мы адкрываем раздзел, прысвечаны? Думаю, што і opel аднолькавыя....

Ela.Toretto
05-12-2013, 19:12

Backgroop
06-12-2013, 01:20

Біт ? толькі той ужо? праверана на кропкі 70 конскіх сіл ідзе стрэмка, гэта справядліва толькі для 70cv для іншых версій біт змяніць ? яшчэ, ўвагу трэба рэдагаваць карты rail і адпаведныя абмежавальнікі у адваротным выпадку вы avr? няспраўнасці.

Ela.Toretto
06-12-2013, 11:24
а так то праўда, толькі для 70cv? і для нас 75? што мае значэнне? ;)

ecuboost
10-12-2013, 13:07
як і абяцаў, калі я што-то забыўся, ці я няправільна нешта, адправім і riallegate...

tidus1985
10-12-2013, 21:18
хлопцы.... і c'? нават тыя, хто кажа:"чаму мне ніхто не дапамагае"..... Калі вы не даведаецеся аб qyesto форуме, скажыце мне, дзе вы вучыцеся!!!
Ecuboost есць, дзякуй за вашу працу, каб вярнуць усе ў файл txt + сапраўды звязаны

Дэні
11-12-2013, 12:26
Вялікі Ecuboost! :)

А зараз я прывяду nua пытанне прыгожа і добра.
Абмежавальнік абаротаў, дзе яна?
Тое, што абмяжоўвае c'? у 75 л. з, да ўпырску parzializzata. Але абмяжоўвае у боку, калі б я хацеў пайсці за 5300, не падымаецца. C'? затым qulche іншае....Хто-небудзь што-небудзь ведае?

Backgroop
11-12-2013, 12:29
Вялікі Ecuboost! :)

А зараз я прывяду nua пытанне прыгожа і добра.
Абмежавальнік абаротаў, дзе яна?
Тое, што абмяжоўвае c'? у 75 л. з, да ўпырску parzializzata. Але абмяжоўвае у боку, калі б я хацеў пайсці за 5300, не падымаецца. C'? затым qulche іншае....Хто-небудзь што-небудзь ведае?

Прывітанне, Дэні, можна? перамяшчэння, а таксама абмежавальнік абаротаў, я там працую, як толькі магу размясціць вынікі.

Дэні
11-12-2013, 12:53

Backgroop
11-12-2013, 13:41
Каб змяніць абмежавальнік, што-крыніца ? усталяваны ў 5500 абаротаў і павелічэння абаротаў халастога ходу дзейнічайце наступным чынам:

Для перамяшчэння абмежавальніка:
Шукаць у ESA радок 157C 02EE пошук restituir? два выніку, біт, які нас цікавіць ? 157C
што ў дзесятковай сістэме мае значэнне 5500 аб.

Для перамяшчэння зваротаў халастога ходу:
Шукаць у ESA радок 157C 02EE пошук restituir? два выніку, біт, які нас цікавіць ? 02EE
што ў дзесятковай сістэме мае значэнне 750 пра

157c = AFM1:максімальны Парог абаротаў рухавіка (cond.актывацыі)
02EE = AFM1:мінімальны Парог абаротаў рухавіка (cond.актывацыі)

Увага! біт змены ў пары, а затым па два абмежавальніка і двух абарачэнняў халастога ходу

6451

Дэні
11-12-2013, 14:05
Ок, але тады хк? цяпер я назад, спыніцца 5300rpm? Я праверыў мой файл, аказваецца, усталяваны ў 5500, але там, па прыбыцці

Дэні
11-12-2013, 14:09
6452

Вось мой экран па адносінах да ограничителю

angelolsp
11-12-2013, 14:24
мы не паступлення паліва, то... за педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту-да 5500, і мы шчасна dovreti

Дэні
11-12-2013, 14:36
Umh, вы маеце на ўвазе, змяніўшы апошні раз крывая 2 драйвер, хачу дадаць яшчэ адзін пункт?
І тое ж самае на абмежавальнікі крутоўнага моманту?

angelolsp
11-12-2013, 14:45
i break point ў 2d, колькі абаротаў спыняюцца? калі апошняе, напрыклад, спыняецца ў 5300 обновитесь да 5500...

Дэні
11-12-2013, 14:51
Аб драйверах хачу спыняюцца адзін за 5500 і 5700.
У абмежавальнікі, c'? у 4688 ricorrende ўсюды...

angelolsp
11-12-2013, 14:57
у абмежавальнікі апошні перапынак у 4688? мне гэта здаецца дзіўным ...пошту файл

Backgroop
11-12-2013, 15:02
i break point ў 2d, колькі абаротаў спыняюцца? калі апошняе, напрыклад, спыняецца ў 5300 обновитесь да 5500...

Абнаўленне break point з абмежаваннем значэнняў, вы атрымаеце класічны стрэл у абмежавальнік, як бензінавых ;)

Дэні
11-12-2013, 15:07
Бэк, ты ўпэўнены? Калі вы глядзіце fil 69, да ін'екцыі знаходзіцеся дзвюх крывых, якія спыняюцца ў 6000 і адзін біт, які спыняецца ў 6000....
Ад іх атрымаеце стрэл.
У 75, першыя два ўзыходжання, адно прыходзіць на 5100 і 5200...у той час як біт ? заўседы ў 6000....

Дэні
11-12-2013, 15:10
Анел, некалькі старонак ззаду знаходзіцеся мой файл

angelolsp
11-12-2013, 15:12
Абнаўленне break point з абмежаваннем значэнняў, вы атрымаеце класічны стрэл у абмежавальнік, як бензінавых ;)

гэта дакладна!!! :D

Дэні
11-12-2013, 15:46
Вы ўпэўненыя?

mariodarkblue
11-12-2013, 18:29

pdtechnology
11-12-2013, 23:08
я ведаю, што гэта сапраўды перамяшчэнне абмежавальніка і ўсе астатняе ? тут што-то не ведаю...

Backgroop
11-12-2013, 23:23
я ведаю, што гэта сапраўды перамяшчэнне абмежавальніка і ўсе астатняе ? тут што-то не ведаю...
што б гэта было?

Дэні
11-12-2013, 23:37
Бачачы, 5200, я думаю, што вы паведаміце што-тое, што мае справу з макс. частата кручэння.

pdtechnology
12-12-2013, 10:07
калі паглядзець абмежавальнік ? 5100 порт усе біты у 5500, то іншы біт ? 6000 scendilo 5400, і вы атрымаеце стрэл у абмежавальнік..***** unque, ці магу я папрасіць для біт rail, як і інтэрнэт-усе працуе?я прачытаў зараз абмеркаванне

Дэні
12-12-2013, 10:40
Гэты абмежавальнік паказана вамі pd, біт, справядлівыя. Але не гэта прымушае мяне ісці далей 5300.....

angelolsp
12-12-2013, 12:03
але калі ўжо абмежавальнік і ўсталяваны ў 5500 у выніку чаго перапынак ўсе ў 5500, то есць у абмежавальнік, таму што трэба падняцца біт 6000?

pdtechnology
12-12-2013, 12:35
калі чытаць нармальна, я сказаў, што біт mod цы ў дыяпазоне ад 4800 да 5500 зробіце ўсе ў 5500 і біт-цы ? 6000 робіць прыпынку вось і ўсе

і ўсе тое, што не прымушае вас ісці за 5300 вы павінны кантраляваць іншыя параметры, вы павінны праверыць, ці, як вы хочаце запусціць рухавік...

Дэні
12-12-2013, 13:06
калі чытаць нармальна, я сказаў, што біт mod цы ў дыяпазоне ад 4800 да 5500 зробіце ўсе ў 5500 і біт-цы ? 6000 робіць прыпынку вось і ўсе

Gi? факт, я настроены на ўсе 5400. У маім файле, што частка ідзе ад 4900 да 5200. Зроблена практычна квадратны 5400, але спыняецца на 5300. Што яшчэ параметры трэба праверыць?

Fede78
16-12-2013, 22:03
Дзякуй Backgroop мне паказана гэта абмеркаванне ;)
Заўтра спрабую гэты біт rail!

Іншая справа, што было б цікава (па крайняй меры, для мяне... або для тых, хто плануе мантаваць турбіны розныя) знайсці фільтры turbo... на іншым форуме я здаецца чытаў, што павінны змяніць 3 рэчы... два біта і карты.
Што скажаце?

Іншая справа, што я не разумею, што вы маеце на ўвазе, каб стрэл у абмежавальнік?

Дзякуй!

Tuningmotor88
17-12-2013, 00:28
Дзякуй Backgroop мне паказана гэта абмеркаванне ;)
Заўтра спрабую гэты біт rail!

Іншая справа, што было б цікава (па крайняй меры, для мяне... або для тых, хто плануе мантаваць турбіны розныя) знайсці фільтры turbo... на іншым форуме я здаецца чытаў, што павінны змяніць 3 рэчы... два біта і карты.
Што скажаце?

Іншая справа, што я не разумею, што вы маеце на ўвазе, каб стрэл у абмежавальнік?

Дзякуй!

Прывітанне стрэл у абмежавальнік-гэта змяненне, калі фільтраў, якія існуюць па-за драйвер на multijet

Backgroop
17-12-2013, 11:08
Прывітанне стрэл у абмежавальнік-гэта змяненне, калі фільтраў, якія існуюць па-за драйвер на multijet

Я не разумею, што вы хочаце сказаць??