Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : MARELLI MJET давайце вучыцца!

Старонкі : 1 2 3 [4] 5

Errecinque
01-05-2015, 12:23
Ці я кідаю l?.....не sar? што 193psi x 0.07 = 13.51 пераўтварэнні *0.1 = 1.351 бар, што мне здаецца-й? рэалістычна? Таксама бачыў, што я, здаецца, чытаў, што біт абмежаванне turbo яны яго 1570?

jacktheripper2
01-05-2015, 12:39
Канвертаваць ? 14 і скажу з упэўненасцю,

cinqueturbo
01-05-2015, 13:07
Ці я кідаю l?.....не sar? што 193psi x 0.07 = 13.51 пераўтварэнні *0.1 = 1.351 бар, што мне здаецца-й? рэалістычна? Таксама бачыў, што я, здаецца, чытаў, што біт абмежаванне turbo яны яго 1570?

Тэст 8 што я прапаную зрабіць "я" і праверыць з дапамогай манометра або інструмент у рукі..
аднак, я спадзяюся, вы не належыце на драйвер Ціта, што вы ведаеце, якую карту Турба-Лім.Turbo-Часы OverBoost..

gianni1001
04-05-2015, 19:42
Я чытаў, што некаторыя мяняюць гэтыя крывыя( 06959E), каб павялічыць ціск паліва, вы ведаеце, што? ? падман?

з павагай
прабачце, які блок вы кажаце?якая мадэль ?
Дзякуй

Дэні
04-05-2015, 22:15
Джэк, што не разумееце вы, хуткія аўтамабілі!

Cooomuqnue, каэфіцыент пераўтварэння ? 14, як таксама сказаў Джэк.
Адна рэч, cinqueturbo....100% педаль, што ты маеш на ўвазе?

Errecinque
04-05-2015, 23:35
Тэст 8 што я прапаную зрабіць "я" і праверыць з дапамогай манометра або інструмент у рукі..
аднак, я спадзяюся, вы не належыце на драйвер Ціта, што вы ведаеце, якую карту Турба-Лім.Turbo-Часы OverBoost..

94489447

вы кажаце, гэтыя? правільна? тут значэння, здаецца, больш? рэальныя....

Дэні
04-05-2015, 23:43
Так, значэнне для пераўтварэння ? 14.

Ela.Toretto
05-05-2015, 08:16
але гэтыя карты ў 6f3, што не кантралююць prex turbo карту (а карты есць у любым выпадку), у выпадку турбіны, плюс, павінны быць moddate пароўну або неактыўныя, як вы ? ўсе сказаў?

cinqueturbo
05-05-2015, 13:22
але гэтыя карты ў 6f3, што не кантралююць prex turbo карту (а карты есць у любым выпадку), у выпадку турбіны, плюс, павінны быць moddate пароўну або неактыўныя, як вы ? ўсе сказаў?

Не і, што i Lim.Press.Турба?

Дэні
06-05-2015, 00:11
Не, нічога, на 6f3 няма dpf 75cv, могуць заставацца на складзе.

Errecinque
06-05-2015, 22:22
Так, значэнне для пераўтварэння ? 14.

З? паведамляецца, што экран справядлівыя?

dariuccio
12-07-2015, 21:53
Хлопцы, карту ўпырску parzializzato як называецца ecm ? карта 16x24, ? карты, што называецца ў рэальнасці? асноўнага ўпырску, як на фота:

5966

вось X паказвае ціск ( Ціск у чыгуначныя магістралі-канструктарскіх і фільтрацыі), вымяраецца ў Бар каэфіцыент пераўтварэння 2,000000
вось y паказвае QI ( выклік у карту Qmain ) вымяраецца ў см3/вул каэфіцыент пераўтварэння 0,002930
вось Z паказвае час, выяўленае ў зша ( мікрасекунды ) без пераўтварэнні

у arrey карты ? conversion method ( Ціску ў рампы-канструктарскіх і фільтруюць , Qmain ) /uS

я добра ведаю, што ? пост даволі стары, але, гледзячы на яе, я заінтрыгаваў, што-то:
калі iq максімальнай прыходзіць у 65mg, але ў карту rail arriaviamo ў 45 гэта значыць, што не c'? трэба падключыце яго да канца?
вы карту толькі калі яны паднімаюцца падчас перапынку іншых карт для дасягнення 65mg?

jacktheripper2
12-07-2015, 22:34
я добра ведаю, што ? пост даволі стары, але, гледзячы на яе, я заінтрыгаваў, што-то:
калі iq максімальнай прыходзіць у 65mg, але ў карту rail arriaviamo ў 45 гэта значыць, што не c'? трэба падключыце яго да канца?
вы карту толькі калі яны паднімаюцца падчас перапынку іншых карт для дасягнення 65mg?

Карта часу ўпырску, для мяне гэта не так кранула, калі вы не хочаце ісці далей 65mm3.. вядома, вы павінны ведаць, што ўсе абмежавальнікі?.

fire
джэк, але ў 65mm3 наймацнейшым, даючы запыт на педалі, зніжэнне лямбда і лім IQtemp, што ecm называецца erronamente "lim пара" ?

jacktheripper2
джэк, але ў 65mm3 наймацнейшым, даючы запыт на педалі, зніжэнне лямбда і лім IQtemp, што ecm называецца erronamente "lim пара" ?

Не, есць і іншыя абмежавальнікі, каб разблакаваць больш, што і кіроўца, і тыя, што вядомыя ўсе

Ela.Toretto
вельмі цікава... маленькі пытанне "на лета" на "лямбда" ... вы, наколькі зменшыліся? я раблю 3% на ўсе і 2 карты... вяртаючыся да iq, аднак, крануўшы rail, адпаведна, inietteremo больш за 65 правільна? нават калі ледзь-ледзь...

jacktheripper2
вельмі цікава... маленькі пытанне "на лета" на "лямбда" ... вы, наколькі зменшыліся? я раблю 3% на ўсе і 2 карты... вяртаючыся да iq, аднак, крануўшы rail, адпаведна, inietteremo больш за 65 правільна? нават калі ледзь-ледзь...

Лямбда павінна праводзіцца не ў %, але дае значэння Afr, які вы хочаце выкарыстоўваць, асабіста я перапісаць практычна ўсю карту лямбда ў спадзяюся неабходнасці. Ціск дызельнага паліва не мае нічога агульнага з сферы, павышэнне ціску, проста inietteremo такое ж колькасць часу, крыху менш.. Для карт нармальных ўсе роўна не трэба, знайсці ўсе абмежавальнікі, так 50-55mm3 ўжо ідуць больш чым добра, па мне.. Асабіста я толькі некаторыя з 65mm3 і турба-крычы, таму што ў мяне былі запыты, імкнення, і не мела значэння, паліць, такіх, як парай..

fire
таму для 55mm3 толькі лямбда і lim пара, легкі і педалі могуць зрабіць?

jacktheripper2
таму для 55mm3 толькі лямбда і lim пара, легкі і педалі могуць зрабіць?

Вы без праблем

Ela.Toretto

jacktheripper2

Раблю табліцы з winols і рэальныя значэння ў afr

isfedale82
Лямбда павінна праводзіцца не ў %, але дае значэння Afr, які вы хочаце выкарыстоўваць, асабіста я перапісаць практычна ўсю карту лямбда ў спадзяюся неабходнасці. Ціск дызельнага паліва не мае нічога агульнага з сферы, павышэнне ціску, проста inietteremo такое ж колькасць часу, крыху менш.. Для карт нармальных ўсе роўна не трэба, знайсці ўсе абмежавальнікі, так 50-55mm3 ўжо ідуць больш чым добра, па мне.. Асабіста я толькі некаторыя з 65mm3 і турба-крычы, таму што ў мяне былі запыты, імкнення, і не мела значэння, паліць, такіх, як парай..

прывітанне не маглі б вы сказаць некалькі больш інфармацыі аб лямбда....дзякуй....логіцы прытрымлівацца

fire
факт пераўтварэння лямбда, хто-небудзь ведае?

jacktheripper2
прывітанне не маглі б вы сказаць некалькі больш інфармацыі аб лямбда....дзякуй....логіцы прытрымлівацца

Лямбда-гэта не што іншае, абмежавальнік у залежнасці ад всасываемого паветра, ад іх ідзе ад, калі, што мала нагрузкі, такім чынам, меншае ціск турбо і нізкія значэння масы всасываемого паветра лямбда можа быць пакінута ў арыгінальнай або змененай мала, таму што столькі мала нагрузкі, не абмяжоўвае, таму што дызель працуе вельмі "худы", таму з Afr значна больш высокія, чым у карту lambda, у той час, калі вы будзеце ў поўнай нагрузцы з высокімі значэннямі ціску турба/всасываемого паветра ці павінен я наладзіць функцыі, як дызель вы хочаце надаць. Зрабіце лог па вуліцы, паглядзіце, колькі ў вас паветра ў розных абаротаў рухавіка, і ад іх вы ўсталюеце.

jacktheripper2
факт пераўтварэння лямбда, хто-небудзь ведае?

лямбда 1= 768 кропак

fire
off topic:70cv як файлы 448kb, mo даступныя певень, мо, азнаеміцца з mpps файлы, магчыма, што яны ўзаемазаменныя? чаму я павінен зрабіць гэта сення ў другой палове дня, што для мяне блок з mpps 100%(памылка блакавання дадзеных), а затым напісаў, нават зрабіць ecu id з fgtech v54.....як мне здаецца, не мець нават чытаць файл і напісаў наўпрост ori ложку з mpps...але я не ведаю, калі нейкія радкі, можа быць, змяніць у файле..што скажыце?

isfedale82
Лямбда-гэта не што іншае, абмежавальнік у залежнасці ад всасываемого паветра, ад іх ідзе ад, калі, што мала нагрузкі, такім чынам, меншае ціск турбо і нізкія значэння масы всасываемого паветра лямбда можа быць пакінута ў арыгінальнай або змененай мала, таму што столькі мала нагрузкі, не абмяжоўвае, таму што дызель працуе вельмі "худы", таму з Afr значна больш высокія, чым у карту lambda, у той час, калі вы будзеце ў поўнай нагрузцы з высокімі значэннямі ціску турба/всасываемого паветра ці павінен я наладзіць функцыі, як дызель вы хочаце надаць. Зрабіце лог па вуліцы, паглядзіце, колькі ў вас паветра ў розных абаротаў рухавіка, і ад іх вы ўсталюеце.

я стаўлю сябе такім чынам, я спрабую зразумець больш...тыпу, калі есць лямбда, аптымальны для розных абаротаў і нагрузкі рухавіка, што будзе залежаць ад таго, колькі рэзюмэ трэба або, калі вы хочаце зэканоміць паліва,.....

fire
што вы думаеце пра гэта ? пасля нагрузкі...я спадзяюся, што ўводзіць + mg, не датыкаючыся да часу ўпырску

fire
выбачайце, гэта не першы rar

puntospeed1.3
што вы думаеце пра гэта ? пасля нагрузкі...я спадзяюся, што ўводзіць + mg, не датыкаючыся да часу ўпырску

seondo мяне не впрысните

fire
Заўседы 38mm3.. Спрабаваў, але не ўводзіць... Што не так, джэк?

puntospeed1.3
абмежавальнік iq, каб разблакаваць, каб ісці далей 45mg гэта: на файл 70cv кропкі:Num SW: 1064P348 Dis FIAT: 55186608
адрас:068118
першапачаткова гэта 45mg
з гэтым цяпер inietto 55.
Я не ведаю, калі гэта адзіны ці есць і іншыя ўстаноўкі, каб атрымаць iq больш высокія.

Errecinque
Прабачце, але на Ход 70 коней, хто-то здолеў пераадолець 1450 бар rail, не мець скарачэнняў, магутнасці, перарывісты індыкатар няспраўнасць? Я ўжо спрабаваў усе фільтры і біты, 775, аб якім казалі, але памер машыны заўседы. Мне было б цікава, калі я чаго-то не хапае, або калі вы не можаце прама на гэтай ecu. Дзякуй

cinqueturbo
Прабачце, але на Ход 70 коней, хто-то здолеў пераадолець 1450 бар rail, не мець скарачэнняў, магутнасці, перарывісты індыкатар няспраўнасць? Я ўжо спрабаваў усе фільтры і біты, 775, аб якім казалі, але памер машыны заўседы. Мне было б цікава, калі я чаго-то не хапае, або калі вы не можаце прама на гэтай ecu. Дзякуй

У вас есць Веды, як працуе Common Rail? У канкрэтных CP1 у 70cv?
Не можа быць, што гэта CP1 не можа туды дабрацца, а затым спытаеце таксама, і ідзе ў адмову?
Вы хочаце адабраць у нас то капрызе?
збірае Common Rail на 90cv (CP1H) ", хоць гэта яшчэ больш scifo.. яны больш ціск, але менш далекасць"..

Ela.Toretto

cinqueturbo

1550 Бар CP1-Крычы? калі вы ў працягу 200Km вам прыйшоў, каб знайсці я бачу сваімі вачыма, прапаную табе сняданак абед вячэру...
з плунжеров веру, але ў розны час, ie врі
У мяне былі сур'езныя праблемы з аўтамабілем, з инжекторами ад 20 мг х 4 у дадатак да помпавыя прыйшлося паставіць ротар ад 85мм і корпус MBenz для stabilizzarmi +- 16000 бар

Ela.Toretto

Ela.Toretto
вядома, cp1 врі

запал рухавікоў
на 75 6f3 вы можаце пайсці іншых 1480, вам трэба таксама змяніць помпы нізкага ціску і іншыя рэчы на карце........безумоўна, дзе вы апісалі спецыялісты для гэтай мадэлі аўтамабіля і ecu...........

Ela.Toretto
ну праблема як раз іншыя рэчы ў карту xD

Errecinque
Тады дайце мне трохі савет. Цяпер на сотавы, як толькі я магу я адпраўлю карту. Цяпер, што які завяршыўся сезон магу адкараскацца некалькі хвілін часу я магу правесці выпрабаванні. Сення я паведаміў ВРІ усе, што я павялічыў, каб паспрабаваць падняцца з бар rail, але сюрпрыз перарывісты індыкатар ў момант найбольш пара не пайшла.як вы думаеце, што карту я in bad dad некарэктна або якой абмежавальнік мне не хапае, каб прыбраць гэты недахоп? Памятаеце, што гэта першыя гонкі 70 конскіх сіл 2003 года. І што, акрамя гэтага машына ідзе вельмі добра. Дзякуй

Дэні
Колькі бар rail вас міргае індыкатар? Код памылкі?

Andrea1
а дэні, нам было б зручна ведаць, колькі бар у вас павялічваецца і іх памылкі... лог-было б ідэальна, каб зразумець (звычайна я раблю гэта так)
у дадатак да карце ціску ў rail вы таксама павялічылася адпаведны абмежавальнік?

Errecinque
Гэта менавіта тое месца. Я быў упэўнены, што ен вінаваты ў карту rail павялічана з адпаведных абмежавальнікаў і біт (па крайняй меры тыя, што я ведаю) злачынец светлавых імпульсаў, а таксама вярнуць усе змены, якія тычацца цэны rail ў зыходныя значэння міргае, тое ж самае. Цяпер я ўключаю КАМПУТАР, і я адпраўлю карту. Дзякуй!

Errecinque
Вось яно ! прыкладаю золата , у папярэдняй карце з rail mod і карта загружаная ў цяперашні час з чыгуначных крычы, які міргае аднолькава
калі вы заўважылі нейкі недахоп выправіць такія, буду вельмі ўдзячны. дзякуй усім

Andrea1

вы памятаеце, колькі бар ты паставіў рэйку на новую карту?

Errecinque

Прабачце....... я таксама паспрабаваў гэта з іншых модов, але нічога мігценне было заўседы маецца

Errecinque

вы памятаеце, колькі бар ты паставіў рэйку на новую карту?

Выступ дыягназ: як толькі я вярнуся, ад майго сябра падключыць і правяраю, ці справядліва, калі дзе-то памылка (але я ў гэтым сумняваюся, убачыў, што не гарыць індыкатар) і тое, што звязана з
бары я паспрабаваў ўсталяваць іх, ад 1500 да, затым ўніз, каб убачыць, калі smatteva скараціць, але зноў жа нават значэння rail арыгінальныя робіць тое ж самае, за што, цікава, адбываецца на карце, калі хто-то можа мне сказаць, дзе можа быць памылка, відавочна, не звязаны толькі rail

Andrea1
я спрабаваў бы загрузіць карту арыгінальнага, а не той, да апошняга змены.. але я не разумею, чаму індыкатар міргае толькі тады, калі патрабаваць максімальнага крутоўнага моманту і не гарыць.. ма!

Exelion1986

у роўнасці змены пункту другой серыі рэстайлінг не даў мне праблемы, 1470 бар (1400 залатых +5%)
на гонцы, а тое, што значэнне міргае індыкатар, некаторы час я значэнне 1450 бар і няма праблем
я не думаю, што былі памылкі ў дыягназе, здаецца, што нейкі абмежавальнік, таму што нават файлы двух аўтамабіляў не будуць цалкам роўныя ва ўсіх абласцях,

Errecinque

у роўнасці змены пункту другой серыі рэстайлінг не даў мне праблемы, 1470 бар (1400 залатых +5%)
на гонцы, а тое, што значэнне міргае індыкатар, некаторы час я значэнне 1450 бар і няма праблем
я не думаю, што былі памылкі ў дыягназе, здаецца, што нейкі абмежавальнік, таму што нават файлы двух аўтамабіляў не будуць цалкам роўныя ва ўсіх абласцях,
Мне замест гэтага працягвае міргаць, нават з карты rail арыгінал. Ці можаце вы даць мне вочы на файл, які я напісаў вышэй, калі паглядзець некаторыя анамаліі ў астатняй частцы карты, што можа даць мне, што праблема прашыўкі? Дзякуй

Exelion1986
з карты " ori робіць тое ж самае? проста ў мяне момант часу, я спрабую ўбачыць свой файл

Errecinque
з карты " ori робіць тое ж самае? проста ў мяне момант часу, я спрабую ўбачыць свой файл

Я хацеў бы вялікае калі ласка..***** а астатняе вы ўжо зрабілі раней. Дзякуй

Andrea1
Errecinque у рэшце рэшт, як вы змаглі даведацца з-за шпіенкі?

Errecinque
Errecinque у рэшце рэшт, як вы змаглі даведацца з-за шпіенкі?
Аўтамабіль-гэта сябар, у мяне заўседы пад рукой, але я галаву мула, і рана ці позна пазнаю рашэнне.

Дэні

Нармальна, мяне часта здаралася, што нават для аднаго і таго ж колькасці hw і sw, ен таксама, калі цікава, 1500, проста і амін, без уключэння індыкатараў...іншыя ўспыхнулі індыкатары.

Errecinque
Нармальна, мяне часта здаралася, што нават для аднаго і таго ж колькасці uhw і sw, ен таксама, калі цікава, 1500, проста і амін, без уключэння індыкатараў...іншыя ўспыхнулі індыкатары.
Затым вы кажаце, што не існуе рашэнні?

Andrea1
блін, там не будзе спосаб скінуць эбу? таксама кошт ліквідацыі памылак у карту, а затым ўключыць яго зноў.. у рэшце рэшт вы праверылі на дыягностыцы памылкі?

франк-электрычны
faberecu у якой тэчцы map 3d, каб я паклаў свой файл, каб палепшыць яе?
дзякуй за наяўнасці

mate89
Нармальна, мяне часта здаралася, што нават для аднаго і таго ж колькасці hw і sw, ен таксама, калі цікава, 1500, проста і амін, без уключэння індыкатараў...іншыя ўспыхнулі індыкатары.

але яны не павінны быць аднолькавымі эбу з такім жа hw і sw? то есць вырабляюць у серыі не адрозніваецца адзін ад аднаго.

Errecinque

можа быць, гэты біт, што памер і дазваляе міргаць індыкатар ?

Я спрабую падняць да 150 (75*2eprom) і мы бачым, што адбываецца...

манро
малюнак вы бачыце вельмі маленькі-не відаць добра..

Errecinque
малюнак вы бачыце вельмі маленькі-не відаць добра..

Глядзіце, калі так лепш....

манро
вы, відаць, вельмі добра...

манро
ты ў курсе 8f624?

Errecinque
ты ў курсе 8f624?
Ды я ведаў, для 75cv. Праблема ў мяне з гонкі 70cv, што мне міргае індыкатар seghettando у момант самой здымкі, нягледзячы на ўжо падняў 3-bit, 775(*2-100=1450) 825(*2-100=1550) і нібыта перавышэння выяўленыя ў вочы.на жаль damos на 70cv кіравання без турба і без dpf не лічу.

манро
Ды я ведаў, для 75cv. Праблема ў мяне з гонкі 70cv, што мне міргае індыкатар seghettando у момант самой здымкі, нягледзячы на ўжо падняў 3-bit, 775(*2-100=1450) 825(*2-100=1550) і нібыта перавышэння выяўленыя ў вочы.на жаль damos на 70cv кіравання без турба і без dpf не лічу.
я не думаю, што існуе...або па крайняй меры тых, хто есць там, калі трымае яго блізка...але ведаю, хто можа разблакаваць ціску ў рампы на гэта, нават калі шчыра не ніколі не бачыў...

Exelion1986
выбачайце за доўгі адсутнасць, у гэты час з працы я не перамір'е... я паспрабую быць больш сапраўдным,
я паглядзеў ваш файл з ціску ў рампы-крычы, але я не бачыў у гэтым нічога дзіўнага
у вас есць, то ліквідаваць мігценне? у выпадку сумневаў паспрабуйце загрузіць карту залатых, або выкінуць усе і актыўна якія развіваюцца падраздзяленняў мод "з нуля"

Errecinque
выбачайце за доўгі адсутнасць, у гэты час з працы я не перамір'е... я паспрабую быць больш сапраўдным,
я паглядзеў ваш файл з ціску ў рампы-крычы, але я не бачыў у гэтым нічога дзіўнага
у вас есць, то ліквідаваць мігценне? у выпадку сумневаў паспрабуйце загрузіць карту залатых, або выкінуць усе і актыўна якія развіваюцца падраздзяленняў мод "з нуля"

Мігценне не спыняецца.....я павінен паспрабаваць іншы машыны падобныя, каб убачыць, што гэта не*праблема фізічнага, а не карту. Аднак, што парог бяспекі, я паставіў экран я ingolosisce і я паспрабую як мага хутчэй.

Дэні
Гэта не праблема аўтамабіля....Выглядае добра на ўсіх картах.

Errecinque
Гэта не праблема аўтамабіля....Выглядае добра на ўсіх картах.

Як вы робіце быць у гэтым так упэўнены? Вы праверылі маю карту і вы заўважылі што-то дзіўнае?

манро
верагодна, ен зразумеў, што ўсе гэта ecu...але я табе не скажу ніколі!!!!

project
Errecinque, калі вы можаце,вы можаце размясціць файл врі і абагульняць адрасы, блокі і розныя абмежавальнікі, так я спрабую даць руку, я таксама.

Дэні
верагодна, ен зразумеў, што ўсе гэта ecu...але я табе не скажу ніколі!!!!

А няма, цяпер даю " паглядзіце на файлы, але вы наведаеце на іншы. Чыгуначныя, як правіла, ці не падымаецца, ці вы згасне.

Дэні
068596 гэта такое?
063F28 ў адпаведнасці з лагічнай?
Час, факты, такім чынам, не прымушаюць паліць трохі шмат?
Па нагоды міргаць, з rail арыгінал, гэта дзіўна, паспрабуйце паставіць час ori, і выпрабаванне.

Errecinque
068596 гэта такое?
Па нагоды міргаць, з rail арыгінал, гэта дзіўна, паспрабуйце паставіць час ori, і выпрабаванне.

Вось, цяпер можаце разважаць канструктыўна.... як толькі я да кампутара, і я дам табе мае адказы.

Errecinque
068596 гэта такое?

068596 = lim rail f(pboost) eeprom *7.51-100 (так я чытаў вакол) таксама знойдзена на damos 75cv але з фактарамі пераўтварэнні розных
063F28 есць поспехі, і есць іншы, адразу пасля

Я страціў увесь вечар пракручваць у 2d карта перамяшчэння 70 з damos гран-пры 75 і я бачыў вельмі цікавыя рэчы, але аб іх мы пагаворым заўтра...у мяне вочы на арбіце.

Дэні
І, такім чынам, авансы, якія вам патрэбныя?

Errecinque
І, такім чынам, авансы, якія вам патрэбныя?
Я ведаю, што не вельмі лагічна....але так машына лепш і стукае менш...( гэта больш, чым 1 год, што гэта так) не пытайцеся мяне, чаму. У зноў у спакоі і calcolandomi добра, градусаў тэрмін службы, у залежнасці ад iq я зраблю адпаведныя.

Fede78
Вось я праз некаторы час... улічваючы, што я зламала галаву, і машына была ў майстэрні, я паставіў BV35 ў 90CV і monterò таксама флейта і рэгулятар заўседы 90cv, я зрабіў карту, можа быць, год таму, але я ніколі не спрабаваў.. можа сказаць, калі я магу дакранацца да 1600 бар

Elektroniker
Прывітанне, хлопцы, на жаль, я зноў не магу спампаваць Damos ў 6FJ, хто-то мне можа сказаць, дзе знаходзіцца кіравання wastgate на 70cv? Дзякуй

Errecinque
Прывітанне, хлопцы, на жаль, я зноў не магу спампаваць Damos ў 6FJ, хто-то мне можа сказаць, дзе знаходзіцца кіравання wastgate на 70cv? Дзякуй
На 70cv мне здаецца, есць кіраванне westgate толькі біт абароны макс = 1, 5 бар . На westgate-гэта механіка

Elektroniker
Вам здавалася, што бачылі, клапан-рэгулятар, магчыма, я памыляюся. На дадзены момант Дзякуй

the shiston
прывітанне на 70cv геаметрыі турбіны, з'яўляецца фіксаванай, такім чынам, няма электроннага кіравання, перепускной

Errecinque
Забяру ка пытанне, каб растлумачыць раз і назаўжды адну рэч, на якой таксама damos не ясныя, і то, калі на гэтых ecu карты з восі кручэння рухавіка, абаротаў у хвіліну вы чытаеце ў звычайным сэнсе, або справа налева. Добра тое, што вось Y ўяўляе крывыя, якія вы бачыце ў 2d, але кропкі кожнай крывой па восі Х, як інтэрпрэтуюцца? Таму што нават калі я выберу карту ў winols, нават паставіўшы адлюстравання 2d або з'яўляцца mirror map рахункі не вяртаюцца......

dragusdrake
Забяру ка пытанне, каб растлумачыць раз і назаўжды адну рэч, на якой таксама damos не ясныя, і то, калі на гэтых ecu карты з восі кручэння рухавіка, абаротаў у хвіліну вы чытаеце ў звычайным сэнсе, або справа налева. Добра тое, што вось Y ўяўляе крывыя, якія вы бачыце ў 2d, але кропкі кожнай крывой па восі Х, як інтэрпрэтуюцца? Таму што нават калі я выберу карту ў winols, нават паставіўшы адлюстравання 2d або з'яўляцца mirror map рахункі не вяртаюцца......
У сэнсе, не вяртаюцца рахункаў? Тузы ад sx да dx , Z , г. зн. карту, з правабаковым размяшчэннем руля лева -

Errecinque
У сэнсе, не вяртаюцца рахункаў? Тузы ад sx да dx , Z , г. зн. карту, з правабаковым размяшчэннем руля лева -

Калі вы вылучыце карту і адкрыць F ўласцівасці, напрыклад, ціску ў рампы, потым з WinOLS Глядзець у тэкст, г. зн. у таблічнай нават калі ты скажаш праглядаць у 2d або mirror map восі не ідуць на яе месцы з воссю z

dragusdrake
Калі вы вылучыце карту і адкрыць F ўласцівасці, напрыклад, ціску ў рампы, потым з WinOLS Глядзець у тэкст, г. зн. у таблічнай нават калі ты скажаш праглядаць у 2d або mirror map восі не ідуць на яе месцы з воссю z

Таму што яны, наадварот, "двойчы"
У таблічнай ты не заўважаеш, таму што не толькі там, трэба чытаць справа на лева -, але і знізу ўверх

Xtreme0303
Хлопцы, прашу прабачэння, у мяне grande punto 1.3 75cv mj6f3, і я, пляснуўшы галаву, каб павялічыць rail, я змяніў біт ад 775 да 900, ураўнаважаны час ўпырску і прынёс ў рампы да 1600, ад дыягностыкі fiat прыходзіць да нас, але адразу ж выключаецца, прыносячы p088, ціск на флейце, хто-то можа дапамагчы мне, калі ласка? дзякуй

Backgroop
Хлопцы, прашу прабачэння, у мяне grande punto 1.3 75cv mj6f3, і я, пляснуўшы галаву, каб павялічыць rail, я змяніў біт ад 775 да 900, ураўнаважаны час ўпырску і прынёс ў рампы да 1600, ад дыягностыкі fiat прыходзіць да нас, але адразу ж выключаецца, прыносячы p088, ціск на флейце, хто-то можа дапамагчы мне, калі ласка? дзякуй

паштовы файл..

Xtreme0303
вось арыгінал і доказ таго, што я раблю ў цяперашні час, я паставіў бітаў ад 775 да 900, але нічога... яшчэ раз дзякуй

Backgroop
вось арыгінал і доказ таго, што я раблю ў цяперашні час, я паставіў бітаў ад 775 да 900, але нічога... яшчэ раз дзякуй

карта абмежавальнік rail 08E578-08E636
біт абмежаванне 08E6A8
адаптаваць карту ціску ў рампы

the shiston
Калі згасла, таму што значэнне, якое падтрымлівае датчык занадта высока, апускаецца да 1500 і паглядзець, як пойдзе. На жаль, не магу праверыць, ці файл, але гэта што-то накшталт

Xtreme0303
Датчык на рампы? Я змяніў два абмежавальніка, прызначаных таму, але яны абодва былі ўсталяваныя ў 1600 бар, як карту rail я змяніў тое, што ecm называецца абмежавальнік ціску #1, які ідзе ад 08E75A ў 08E832...Можа быць, я памыляюся, каб змяніць што-то, дзякуй, хлопцы, за дапамогу, я не хацеў, каб дапамагчы ніхто, акрамя вас..

генрых пантоны
добры вечар, хлопцы,
хто-небудзь з вас ніколі не перабудавала датчык ціску turbo з аднаго, што дазваляе вялікую чытання ціску?

jacktheripper2
добры вечар, хлопцы,
хто-небудзь з вас ніколі не перабудавала датчык ціску turbo з аднаго, што дазваляе вялікую чытання ціску?

Вы... ваш зарэгістраваны.....

генрых пантоны

генрых пантоны

Fede87
таксама цікавіць мяне..

puntospeed1.3
добры дзень.тады.
я хацеў бы зрабіць агляд на ціск ў рампы ў 70cv 6jf. як у вас ідуць справы? жадаючы зрабіць 1500bar без шпіён.
-двайны біт 775
-лім 'prairie.vs boost' значэнне 199
-карту rail іпастась 1600(зрушэнне-100)
-лім rail vs temp дызельнага паліва.
-што-то іншае lim rail ў канцы карты (форма подрочу)
-калі ласка, увядзіце час ўпырску ў палях зніклыя без вестак-1600 і 1800 бар.

нічога індыкатар, які загараецца. ціск, якое мігоча пры поўнай нагрузцы. памылка p088.
навіны?

Backgroop

Хлопцы да гэтага часу не зразумела, як павялічыць ціск паліва?
вось карту 69cv 1.3 mjet, дзе ціск паліва я прывёў у 1650 бар

карта і ўжо апавешчаны і запоўніце

Errecinque

Няма кнопкі мне падабаецца, так што дзякуй, што падзяліліся

Backgroop
Няма кнопкі мне падабаецца, так што дзякуй, што падзяліліся

giuseppe89
Дзякуй, бэк!

Errecinque

06556C не варта таксама зменіцца нешта?

Backgroop
06556C не варта таксама зменіцца нешта?

Няма, Не варта змяняць, то біт, робіць толькі частка breakepoint, што паказвае на вось x карты Max fuel quantity Map (карта максімальны аб'ём паліва)
Кропка супыну і называецца Eng. Speed proc. - Current engine speed (крокі, хуткасць рухавіка - бягучая хуткасць рухавіка)

Backgroop
Няма, Не варта змяняць, то біт, робіць толькі частка breakepoint, што паказвае на вось x карты Max fuel quantity Map (карта максімальны аб'ём паліва)
Кропка супыну і называецца Eng. Speed proc. - Current engine speed (крокі, хуткасць рухавіка - бягучая хуткасць рухавіка)

Паўторнае даданне Малюнка чаму спасылка не працуе

Errecinque
Паўторнае даданне Малюнка чаму спасылка не працуе

У тым, што названыя мной біт 1x1 значэнне 800 і. damos ад таго, як значэнне мяжы rail. Адрас ставіцца да карце размешчана ад цябе Y

Backgroop
У тым, што названыя мной біт 1x1 значэнне 800 і. damos ад таго, як значэнне мяжы rail. Адрас ставіцца да карце размешчана ад цябе Y

з калі дэйман правяраючы карту? калі вы карыстаецеся 8 часта мяняюцца, вы павінны выкарыстоўваць damos 6jf. і толькі адпраўная кропка супыну, павер мне карту, што я выклаў, ужо пратэставана.

Errecinque
з калі дэйман правяраючы карту? калі вы карыстаецеся 8 часта мяняюцца, вы павінны выкарыстоўваць damos 6jf. і толькі адпраўная кропка супыну, павер мне карту, што я выклаў, ужо пратэставана.

Вы маеце рацыю, на карце 6jf няма гэты біт, толькі на 75

Xtreme0303
Back дзякуй ������на 75cv што яшчэ трэба змяніць, каб падняць ў рампы?

Backgroop
Back дзякуючы ��, на 75cv што яшчэ трэба змяніць, каб падняць ў рампы?

Змяніць тое, што я паказаў у прыкладзе файла і галава не будзе больш праблем мігацення prrssione і DTC

puntospeed1.3

сказаць проста дзякуй-гэта мала!

puntospeed1.3
у любым выпадку, я спрабаваў, але машына не ўключаецца...назад іншы файл гарыць.
я не хачу, што я закрануў нешта занадта... нават калі адрасы, якія я скапіяваў паведамляюць p p з маім файлам...
прыкладаю файл врі і МОД толькі ў рампы 1600

puntospeed1.3

puntospeed1.3
Усё вырашаецца... можа быць, я бег мышы на кропку. І адзінае адрозненне, што па адрасе 068790 я значэнне 213. У той час як файл y 725.

guidotacco

дзякуй за інфармацыю

генрых пантоны
Усё вырашаецца... можа быць, я бег мышы на кропку. І адзінае адрозненне, што па адрасе 068790 я значэнне 213. У той час як файл y 725.

генрых пантоны

jacktheripper2

Знайсці ў 6000...

Backgroop
Прывітанне, каб стварыць rev limiter карты ў пытанні, ці лепш абмежавальнікі знаходзяцца перад карту ўпырску

puntospeed1.3

Пакласці ў 250.. усе ок, паспрабаваў да 1600bar

генрых пантоны
Знайсці ў 6000...

генрых пантоны
Пакласці ў 250.. усе ок, паспрабаваў да 1600bar

я асабіста знаходжу шмат бітаў з гэтым значэннем -.-" больш ці менш блізка да карту педаль?

генрых пантоны
Прывітанне, каб стварыць rev limiter карты ў пытанні, ці лепш абмежавальнікі знаходзяцца перад карту ўпырску

генрых пантоны

ок, я знайшоў праз два біта, што яны робяць : 175 і 125. усталяваны ў 4300, але не працуе. пасля 4300 ёсць трохі біт у 00000, а затым карту main inj. я паставіў дрэнна, што-то яшчэ?

Дэні
Ёсць толькі адзін біт, перш чым пакласці ў 6000 да часу ўпырску...Адзін, і толькі адзін , адзін, па сваіх справах xD

генрых пантоны

генрых пантоны
Ёсць толькі адзін біт, перш чым пакласці ў 6000 да часу ўпырску...Адзін, і толькі адзін , адзін, па сваіх справах xD

Дэні
Вы што-то не то...

генрых пантоны
Вы што-то не то...

генрых пантоны
на самай справе, цяпер, калі я добра разгледзеў часопіс на p-rail вымяраецца ў мяне 1480 бар і на p-rail мэта ў мяне толькі 1450 :O але я ўзбірацца на 1600 бар! хто-небудзь ведае, чаму гэта?

Дэні
Але, што аўтамабіль

генрых пантоны
Але, што аўтамабіль

Grande punto 1.3 mjt 75 л. с. з эбу mjd6f3hw04p

Дэні

генрых пантоны

puntospeed1.3

Для 1600bar трэба ўсталяваць 1700bar ў карту rail. мае зрушэнне-100

генрых пантоны

генрых пантоны

даруй, што турбую цябе, але разам з тым хачу сказаць, што карту rail мае ўжо значэння 1600 бар? таму што тое, што я знайшоў у больш высокія значэння таму 1604 бар....я памыліўся выпадкова?

puntospeed1.3
даруй, што турбую цябе, але разам з тым хачу сказаць, што карту rail мае ўжо значэння 1600 бар? таму што тое, што я знайшоў у больш высокія значэння таму 1604 бар....я памыліўся выпадкова?

ды, але, што аўтамабіль, пагаворым..? мы абмяркоўвалі 6jf як і файл адправіў backroop, удакладняе ўсе.

puntospeed1.3
Я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць пытанне сее-што, што здарылася са мной некалькі дзён таму.
на ecu MJD6JFHW01ANum SW: 1064P148 Dis FIAT: 55186609 заблякаваны за маю бестурботнасць, файла нідзе няма,
мы ставім рэзервовага капіявання panda MJD6JFHW02A No SW:1098S454 Dis FIAT: 51872438 дарэчы адзіны, які сыходзіў сярод многіх невытлумачальна.

Аўтамабіль ідзе ідэальна пераназначаны, і ўсё ў парадку, Але да 3000 абаротаў муфта апускаецца і з месца таму, тыпу launch control; або вульгарна, як гэта робяць новыя gpevo і г. д..
вы ведаеце, калі гэты файл панда робіць менавіта так?? таксама на панду? у карту я не чапаў nnt дзіўнае.
дзякуй.

Дэні
Як я затрымаўся 1064p148?
А Генрых, rail, калі ён 6f3 75 л. с., 1400 бар, і абмежаваная ў 1460-бар, і іншыя значэння. Вось чаму ты не солі мэта. Калі s****іх 1500 бар вымярэнняў, лёгка вас выключаецца імгненна.

puntospeed1.3
А Генрых, rail, калі ён 6f3 75 л. с., 1400 бар, і абмежаваная ў 1460-бар, і іншыя значэння. Вось чаму ты не солі мэта. Калі s****іх 1500 бар вымярэнняў, лёгка вас выключаецца імгненна.

гэта значыць паставіць ўнутры p348.

puntospeed1.3
Я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць пытанне сее-што, што здарылася са мной некалькі дзён таму.
на ecu MJD6JFHW01ANum SW: 1064P148 Dis FIAT: 55186609 заблякаваны за маю бестурботнасць, файла нідзе няма,
мы ставім рэзервовага капіявання panda MJD6JFHW02A No SW:1098S454 Dis FIAT: 51872438 дарэчы адзіны, які сыходзіў сярод многіх невытлумачальна.

Аўтамабіль ідзе ідэальна пераназначаны, і ўсё ў парадку, Але да 3000 абаротаў муфта апускаецца і з месца таму, тыпу launch control; або вульгарна, як гэта робяць новыя gpevo і г. д..
вы ведаеце, калі гэты файл панда робіць менавіта так?? таксама на панду? у карту я не чапаў nnt дзіўнае.
дзякуй.

Не магу зразумець! мяне завісае на 3000 абаротаў з аўто спыняецца толькі пры выжатом счапленні!!!, для таго, каб адправіцца не толькі рухаюцца колы.
тым не менш, я не зрабіў ніякіх зменаў выдаюцца launch control.

генрых пантоны
ды, але, што аўтамабіль, пагаворым..? мы абмяркоўвалі 6jf як і файл адправіў backroop, удакладняе ўсе.

ужо пісаў раней: grande punto 1.3 75 л. с. з mjd6f3hw04p

генрых пантоны
Не магу зразумець! мяне завісае на 3000 абаротаў з аўто спыняецца толькі пры выжатом счапленні!!!, для таго, каб адправіцца не толькі рухаюцца колы.
тым не менш, я не зрабіў ніякіх зменаў выдаюцца launch control.

генрых пантоны

zioweb
Graaazieeeeeeeeeeeee!

alex210392
Прывітанне, хлопцы, я падтрымліваю, я таксама ў абмеркаванні, я і мой сябар, мы знайшлі некаторыя карты ў файл у перспектыве 69cv, неабходна адзначыць, што гонка ў гэты штуцэр помпы 90 л. з і турбіна giulietta 1.6 фіксаванай геаметрыі, я хацеў бы зразумець, як павысіць ціск recovery turbo, у той жа час я выкарыстоўваю рэзістар, які падманвае map.
У дадатку знаходзіцца файл з egr off, mod файл, які знаходзіцца ў бегах, і нават ёсць ліст excel з адрасамі, прыкметны да гэтага часу на карце

генрых пантоны
Прывітанне, хлопцы, я падтрымліваю, я таксама ў абмеркаванні, я і мой сябар, мы знайшлі некаторыя карты ў файл у перспектыве 69cv, неабходна адзначыць, што гонка ў гэты штуцэр помпы 90 л. з і турбіна giulietta 1.6 фіксаванай геаметрыі, я хацеў бы зразумець, як павысіць ціск recovery turbo, у той жа час я выкарыстоўваю рэзістар, які падманвае map.
У дадатку знаходзіцца файл з egr off, mod файл, які знаходзіцца ў бегах, і нават ёсць ліст excel з адрасамі, прыкметны да гэтага часу на карце

не магу спампаваць файл, але калі гэта, як я думаю, есць 2 абмежавальнікі ўсталёўваюцца на 1500, каб падняць на колькі трэба...

генрых пантоны

дзякуй.

Дэні
Так, калі вы бераце Na панда 4x4 робіць тое ж самае (ад якой зыходзіць файл крычы, што я выкарыстаў).

alex210392
не магу спампаваць файл, але калі гэта, як я думаю, есць 2 абмежавальнікі ўсталёўваюцца на 1500, каб падняць на колькі трэба...

ок, выдатна, я паспрабую адшукаць іх, магчыма, прыйдзецца памяняць датчык map або добра арыгінал?

Дэні
Калі вы 6jf, то вы можаце змяніць (і лінейныя) толькі для таго, каб мець чытанне ад дыягназу і магчымага аднаўлення ў значэнне, якое вы задалі.
Калі вы на 6f3 няма dpf, стаіць вышэй.
Калі вы на 6f3 з dpf, трэба змяніць і лінейнымі, у адваротным выпадку вы з-пад кантролю з кіравання ў дэпрэсіі.

alex210392
Калі вы 6jf, то вы можаце змяніць (і лінейныя) толькі для таго, каб мець чытанне ад дыягназу і магчымага аднаўлення ў значэнне, якое вы задалі.
Калі вы на 6f3 няма dpf, стаіць вышэй.
Калі вы на 6f3 з dpf, трэба змяніць і лінейнымі, у адваротным выпадку вы з-пад кантролю з кіравання ў дэпрэсіі.

ок, дзякуй, па-ранейшаму, таму варта паставіць і змяніць адзін 4-кантактны тып 147 або 159 такім чынам, каб не страціць recovery, цяпер мне нічога не застаецца, высветліць, якія біты абмежавальнікі, вынікаючы ўвесь пост і шукаючы значэнне 1500 на ўсю карту, выйсці з многіх адрасоў, некаторыя нават звязаныя з кантрольнай кропкі, якія адносяцца да абарачэннях з некалькіх карт

Дэні
Так, але не проста паставіць датчык...таксама Неабходна линеаризовать

генрых пантоны
ок, дзякуй, па-ранейшаму, таму варта паставіць і змяніць адзін 4-кантактны тып 147 або 159 такім чынам, каб не страціць recovery, цяпер мне нічога не застаецца, высветліць, якія біты абмежавальнікі, вынікаючы ўвесь пост і шукаючы значэнне 1500 на ўсю карту, выйсці з многіх адрасоў, некаторыя нават звязаныя з кантрольнай кропкі, якія адносяцца да абарачэннях з некалькіх карт

alex210392

дзякуй, паважаны, свае пашпартныя дадзеныя ecu, такія:

Marelli
Num HW: 01246JO01D
Opel 1.3 Multijet
Num SW: 1320X177
Часткі. Num:: 55187472
Код OM: 0400163

alex210392

неабходна адзначыць, што адзін з бітаў абмежавальнікі са значэннем 1500 параўноўваючы маю карту, каб з гэтага паста я знайшоў, і размешчаны па адрасе 061EFC (max. залішні ціск па параўнанні з P. ATM), у той час як іншы біт абмежавальнік, які знаходзіцца побач, што павінна быць 061F52 я лічу, са значэннем 65535, што, мабыць, не адносіцца да ціску турба

alex210392
Я хацеў дапамагчы, дзелячыся гэты ліст excel, які змяшчае адрасы і карты, цяперашні і шукае да гэтага часу, у маім эбу усталяваны на opel corsa c 1.3 cdti 69cv Marelli Num HW: 01246JO01D No SW: 1320X177 Часткі. Num:: 55187472 Cod ОМО: 0400163
я спадзяюся, што я зрабіў, што заўгодна, за любыя памылкі trascrittura, дайце мне ведаць

генрых пантоны
неабходна адзначыць, што адзін з бітаў абмежавальнікі са значэннем 1500 параўноўваючы маю карту, каб з гэтага паста я знайшоў, і размешчаны па адрасе 061EFC (max. залішні ціск па параўнанні з P. ATM), у той час як іншы біт абмежавальнік, які знаходзіцца побач, што павінна быць 061F52 я лічу, са значэннем 65535, што, мабыць, не адносіцца да ціску турба

генрых пантоны

alex210392

яшчэ я не спрабаваў біт модом, думаю заўтра паспрабую, у той жа час я чытаў пастоў таму, але адносна майго эбу была загружана файл ўжо гатовы, але не магу яго спампаваць, хоць паведамленні, яны мне вельмі дапамаглі знайсці іншыя скрытыя карты, шляхам параўнання файла

alex210392
Таксама моддеров і біт у гэтай сітуацыі не мяняе абмяжоўвае заўсёды ў 1,5 бар

генрых пантоны

генрых пантоны

alex210392

вынікаючы вашым радам я змяніў толькі біты 6a1ee і 62900, што ў адрас 40600 я лічу, значэнне "32106" заўсёды, калі не каэфіцыент пераўтварэння, у 64180 будзе лесвіца, павярніце якой-карту, што будзе пасля , 66280 і 66292 робяць частка карты, што да гэтага часу мне не ясна, што пачынаецца па адрасе, 66250, каб скончыць ў 662d0, у той час як у адрас 68aa0 я знайшоў ўнутры іншы карты (я думаю) дзе bp самы высокі зафіксаваны ў 1875 цяпер я толькі з гэтых двух біт модом і кіравання, у той жа час не хапае дзякуй за вашыя парады і за цярпенне, што ты са мной і з гэтай ecu

генрых пантоны
вынікаючы вашым радам я змяніў толькі біты 6a1ee і 62900, што ў адрас 40600 я лічу, значэнне "32106" заўсёды, калі не каэфіцыент пераўтварэння, у 64180 будзе лесвіца, павярніце якой-карту, што будзе пасля , 66280 і 66292 робяць частка карты, што да гэтага часу мне не ясна, што пачынаецца па адрасе, 66250, каб скончыць ў 662d0, у той час як у адрас 68aa0 я знайшоў ўнутры іншы карты (я думаю) дзе bp самы высокі зафіксаваны ў 1875 цяпер я толькі з гэтых двух біт модом і кіравання, у той жа час не хапае дзякуй за вашыя парады і за цярпенне, што ты са мной і з гэтай ecu

alex210392

Ёсць навіны, можа здацца, што я перавысіў ліміт ў 1, 5 бар ціск турбо, модынг адрасы 61EFC 62902 і 6A1F0 не адрываецца, хоць я зразумеў, страціць трохі ў стральбе і так я спрабаваў змяніць адзін біт за адзін раз, каб зразумець, як творца, прыйшоў да канца, што біт змяніць толькі 2 т. е. 61EFC і 6A1F0 цяпер у мяне ёсць аўтамабіль на тэст, каб зразумець, ці сапраўды вы больш не абмяжоўвае, то пасля крок да павелічэння ціску ў рампы.

Пытанне off-topic: я ўжо змантаваныя помпа высокага ціску 90 л. з так што вы можаце бяспечна працаваць у 1600 бар з фарсунак яшчэ арыгінальныя, але той датчык/рэгулятар ціску, які знаходзіцца побач проста стаяў асобна так як ёсць, ці трэба прыехаць у 12 v, каб актываваць яго?

генрых пантоны
Ёсць навіны, можа здацца, што я перавысіў ліміт ў 1, 5 бар ціск турбо, модынг адрасы 61EFC 62902 і 6A1F0 не адрываецца, хоць я зразумеў, страціць трохі ў стральбе і так я спрабаваў змяніць адзін біт за адзін раз, каб зразумець, як творца, прыйшоў да канца, што біт змяніць толькі 2 т. е. 61EFC і 6A1F0 цяпер у мяне ёсць аўтамабіль на тэст, каб зразумець, ці сапраўды вы больш не абмяжоўвае, то пасля крок да павелічэння ціску ў рампы.

Пытанне off-topic: я ўжо змантаваныя помпа высокага ціску 90 л. з так што вы можаце бяспечна працаваць у 1600 бар з фарсунак яшчэ арыгінальныя, але той датчык/рэгулятар ціску, які знаходзіцца побач проста стаяў асобна так як ёсць, ці трэба прыехаць у 12 v, каб актываваць яго?

alex210392

Ён, здавалася, не абмежавана, але пасля я зразумеў, што выключальнік, які я паставіў паралельна на супраціў карта не працуе, т. е. заўседы застаецца адкрытым, так што я зноў кропкі і белы, заўтра раніцай карту rail

Backgroop
Ён, здавалася, не абмежавана, але пасля я зразумеў, што выключальнік, які я паставіў паралельна на супраціў карта не працуе, т. е. заўседы застаецца адкрытым, так што я зноў кропкі і белы, заўтра раніцай карту rail

Гэта і ўсё, што вам трэба змяніць, каб не мець recovery ціску турба

069f4e ад 1500 давесці да 2000
069f6c-069f6e прывесці да 6000
06a196 ад 1280 прынесці ў 2000
0694DE-06959C ад 32767 прывесці да 4100

alex210392

Прывітанне backgroop, я ішоў тваім радам, але турба цяпер адкрывае максімум 1,2 бар я думаў, гэта карта, але ancje падмануць з супрацівам сітуацыя не зменіцца, l ultomp значэнне 4100 або 41000?
Яшчэ раз дзякуй, паважаны

alex210392
Вырашана! Я вярнуў арыгінальныя значэння з 0694DE -06959C і не абмяжоўвае па часе p.s. у gt1446SZ вывадзе giulietta 1.6 105л. з на колькі бар працуе без шкодніцтва?

jacktheripper2
Вырашана! Я вярнуў арыгінальныя значэння з 0694DE -06959C і не абмяжоўвае па часе p.s. у gt1446SZ вывадзе giulietta 1.6 105л. з на колькі бар працуе без шкодніцтва?

Я перш за ўсё вось, што мне цікава.. Калі ў вас усталяваны помпа 90cv гэта значыць, што ваш трэнер вас ён ужо усталяваны ў пэўным сэнсе.. і калі ён зрабіў некаторыя рэчы, таму што калі няма, машына не заводзіцца нават.. Так што я цікава, чаму вы хочаце, каб змяніць тое, што было зроблена, калі зараз машына працуе....У любым выпадку, вы можаце падняць нават да 1600 бар і вышэй.
У 1446 вытрымлівае 1.8 бар стацыянарныя, а таксама рызыкі, падзел на кароткі час..

Ps: Калі хто-то варта за вамі машыну (што як механікі або электронікі) не ведаю, наколькі быў бы шчаслівы ведаць, што вы ідзяце, каб сказаць, некаторыя трукі, каб зрабіць рэчы, пасля таго, як мы страцілі час..

alex210392
Прывітанне jacktheripper82 я не трэнер, помпа ў мяне усталяваны толькі пасля таго, як матч дызельнага паліва гнілога ўзарвалі помпа ад 70cv, калі хочаш, я растлумачу, як я гэта зрабіў, таму хацеў ведаць, калі гэты датчык/рэгулятар трэба на што-то, цяпер нічога не застаецца, як разблакаваць карту ад prex rail, і я не хацеў бы ісці за 1600bar, каб зараз з фарсункі арыгінальныя ці магу?

Backgroop
Значэнне 41000 аднак адрасы, былі тыя,.. правесці turbo вы можаце spungere да 2.0 бар з 2.2 пік без пашкоджанні

alex210392
Значэнне 41000 аднак адрасы, былі тыя,.. правесці turbo вы можаце spungere да 2.0 бар з 2.2 пік без пашкоджанні

Дзякуй яшчэ бэк у рэшце рэшт, я прынёс у гэта значэнне, таму што ў той жа час я паспрабаваў з 4100 і не было пара, у той час як у 41000, не прыходзячы ў рух, паставіць да першапачатковай кошту, у парадку і больш не абмяжоўвае
вялікі дзякуй за ўсе парады, што ты даеш мне

alex210392
я паспрабаваў падняць ціск ў рампы да 1600 бар ад карты я перарабіў карту rail і адмыкнутая біт абмежавальнік, але ціск 1600 з'яўляецца толькі ў патрэбны час у гэты эфект прыходзіць макс на 1500, і міргае кантрольная лямпа mil з маленькімі тузаць, улічваючы, што не ўдаецца пераадолець адзнаку 1500, на карту на выпадку прысутнічае якой-то іншы біт абмежавальнік, або неабходна выключыць рэгулятар на помпе? у дадатку вы знойдзеце арыгінальныя і апошняя карта з абмежавальнікам turbo выключана і карту rail ўжо зрабіў

яшчэ раз дзякуй за дапамогу і цярпенне, прысвечаны

Дэні

Але таксама няма....Проста шмат рэчаў у майне

Дэні
я паспрабаваў падняць ціск ў рампы да 1600 бар ад карты я перарабіў карту rail і адмыкнутая біт абмежавальнік, але ціск 1600 з'яўляецца толькі ў патрэбны час у гэты эфект прыходзіць макс на 1500, і міргае кантрольная лямпа mil з маленькімі тузаць, улічваючы, што не ўдаецца пераадолець адзнаку 1500, на карту на выпадку прысутнічае якой-то іншы біт абмежавальнік, або неабходна выключыць рэгулятар на помпе? у дадатку вы знойдзеце арыгінальныя і апошняя карта з абмежавальнікам turbo выключана і карту rail ўжо зрабіў

яшчэ раз дзякуй за дапамогу і цярпенне, прысвечаны

На самай справе, што ты не згасае адразу-гэта ўжо шмат....

alex210392
На самай справе, што ты не згасае адразу-гэта ўжо шмат....

Backgroop
Але таксама няма....Проста шмат рэчаў у майне

На самай справе вы можаце Прапанаваць, Улічваючы, што ты Ведаеш, як павінна быць зроблена так шмат рэчаў менш..
я не думаю, што без змены 3 абмежавальнікі на файл Opel вы можаце, Акрамя поспеху, не маючы recovery

у любым выпадку, калі ў вас ёсць абароны рашэннем проста напісаць два радкі, а давайце паспрабуем?

alex210392
На самай справе вы можаце Прапанаваць, Улічваючы, што ты Ведаеш, як павінна быць зроблена так шмат рэчаў менш..
я не думаю, што без змены 3 абмежавальнікі на файл Opel вы можаце, Акрамя поспеху, не маючы recovery

у любым выпадку, калі ў вас ёсць абароны рашэннем проста напісаць два радкі, а давайце паспрабуем?

Дэні
Не, гэта не рэгулятар. Гэта рашэнне рэгулятара з'яўляецца правільным.
Праблема ў карце і не ў разблакоўкі.

Дэні

Дайце мне пачуццё прывесці абмежавальнік на 6000, 4000 або 41000, што гэта?

alex210392
Я рэгулятар не прикосался, як яны далі мне помпа, а значыць падыходзіць для пачатку працы на мой рухавік

Дэні

alex210392

Добра, дэні, дзякуй, я зараз паспрабую трохі, каб убачыць, куды з гэтай карты, мабыць, гэта вельмі складана, па параўнанні з marelli fiat group

Дэні

Ціха, у мяне FiSuzOpel, я цябе разумею xD

генрых пантоны

alex210392
мне ўдалося пераадолець мяжа ў 1500 бар rail, дзякуючы карце, якая загружаецца назад, цяпер, аднак, я павінен зменшыць да мінімуму, таму што, здаецца, разнесла трохі і выключаецца, калі вы пакінеце яго толькі для счаплення, іншы пытанне, інжэктары серыі 70cv qnt мг могуць надаць max, не руйнуючы іх? дзякуй усім

alex210392
для тых, хто хоча вывучыць месца тут, гэта месца, для opel,

cinqueturbo
мне ўдалося пераадолець мяжа ў 1500 бар rail, дзякуючы карце, якая загружаецца назад, цяпер, аднак, я павінен зменшыць да мінімуму, таму што, здаецца, разнесла трохі і выключаецца, калі вы пакінеце яго толькі для счаплення, іншы пытанне, інжэктары серыі 70cv qnt мг могуць надаць max, не руйнуючы іх? дзякуй усім

А Расходомер паветра ў цябе працуе?

Дэні
пры ўмове, што ты не мод p-rail, як мінімум, не падстава мазаць....
Калі вы закранулі рэчы, якія не тут.

alex210392
вымяральнік паветра працуе, мне проста трэба зразумець, што карта, якую твар было высокае ціск, як мінімум таму, што я склаў іншую карту, націснуўшы толькі абмежавальнікамі і не праблема, з карта, што я выклаў у папярэднім пасце, як мінімум, ад дыягностыкі opcom мне 39,50 кпа ціску ў рампы і 17 мм3 ўводзяць, трохі занадта шмат, таму змазваюць і затым рухавік пасля фармальнасцей не вяртаўся, як мінімум, але выключаецца

cinqueturbo
вымяральнік паветра працуе, мне проста трэба зразумець, што карта, якую твар было высокае ціск, як мінімум таму, што я склаў іншую карту, націснуўшы толькі абмежавальнікамі і не праблема, з карта, што я выклаў у папярэднім пасце, як мінімум, ад дыягностыкі opcom мне 39,50 кпа ціску ў рампы і 17 мм3 ўводзяць, трохі занадта шмат, таму змазваюць і затым рухавік пасля фармальнасцей не вяртаўся, як мінімум, але выключаецца

Я быў перакананы, што вы кажаце, 75cv, што ўжо серыі таму 1550..

Прабач, але калі ты дакрануўся ціск ужо ў 682giri рухавіка, што хочаш? потым бачу мод у мінус...

праверце, ці добра, што ты важдаўся трохі на гэты файл

Дэні
Алекс, я ведаю, што ў мяне ёсць трохі блытаніны на розных картах карты.
Асабістае меркаванне, мне здаецца, што ты крывадушнік, - направа і налева, таму што некаторыя рэчы я зрабіў добра, але памылкі на іншых процьма....

alex210392
вы на самай справе я ўзяў прыклад ад загружанай карты з back дзе даходзіць да 1650 бар, і я там быў унутры, так што помпа 90cv працуе ўжо на гэтым нармальнае ціск, не маючы шашкі 6J0 я "правільны" на карце ўжо інфармацыя, што некаторыя карты я ведаў, як ціск ў рампы і час ўпырску, іншыя ішлі ў давер, каб скапіяваць, як, напрыклад, біт 06165C, што ад значэння 32 вырас да 252 як 06360C ў 06368A ад 800 выраслі на 910, 068516 ад 550 да 900, 068518 ад 175 да 185 і далей, цяпер я зрабіў карту, дзе я толькі закрануў біты абмежавальнікі, ціск падымаецца, але здаецца, што да 3000 абаротаў ёсць пустата, і мне адрываецца турба без recovery, карту знойдзеш размешчана тут

Дэні
Я не магу глядзець, але, шчыра кажучы, сказаць, што вы ведаеце, карта часу, гэта крыху занадта.
Чаму я зрабіў гэты мод, толькі на час?

alex210392
таму што я думаў, што раблю гэта так, як было зроблена ў файле бэк дапамог падняцца ціск ў рампы

Дэні
Як могуць, часы, дапамагае зрабіць ціск ў рампы?
І ўсё роўна мы вяртаемся.
Ты сказаў, што ведаеш, але цяпер ты кажаш, што вы скапіявалі.

alex210392
я хачу вучыцца, але не ведаю, у залежнасці ад таго, што памяняць значэння, калі ў якой-то формуле, або я не ведаю, я быў бы ўдзячны, калі ты дасі мне руку, каб зразумець, па меншай меры, як разлічыць

cinqueturbo
Я мяркую, што ты не ведаеш, якая карта ў рампы ў гэты момант.. 068650
больш, што змены ў мінус не ў якім выпадку не аптымальныя, я прапаную паставіць на файл врі з egr off і вывучыць гэты marelli

alex210392
Я мяркую, што ты не ведаеш, якая карта ў рампы ў гэты момант.. 068650
больш, што змены ў мінус не ў якім выпадку не аптымальныя, я прапаную паставіць на файл врі з egr off і вывучыць гэты marelli

068650 б карту rail, што ecm называецца parzializzato (map1), дзе па восі x у нас абаротаў у хвіліну, а па восі y iq са значэннем пераўтварэнні 0.002941 а вось z ёсць ад ціску ў рампы, са зрушэннем -100 калі я памыляюся, то папраўце, я зараз аб карце, для змены ў адмоўны што гэта значыць? чаму, правяраючы карту, акрамя карты, педалі не бачу значэння, якія спускаюцца пад 0

Дэні
Калі вы ведаеце, каэфіцыенты пераўтварэнні, вы павінны зразумець, нават карту час...
Паўтараю, як сказана вышэй, перакладзе, капіюючы ты ніколі не зразумееш, як працуе...
І павер мне, што хараство гэтыя рэчы, каб зразумець, як працуюць...па крайняй Меры для мяне!

alex210392
Калі вы ведаеце, каэфіцыенты пераўтварэнні, вы павінны зразумець, нават карту час...
Паўтараю, як сказана вышэй, перакладзе, капіюючы ты ніколі не зразумееш, як працуе...
І павер мне, што хараство гэтыя рэчы, каб зразумець, як працуюць...па крайняй Меры для мяне!

я згодны ў поўнай меры, аднак я хацеў бы зразумець, як вылічваюць тэрміны, таму што ці за пост там быў хто-тое, што ён казаў, павялічваючы час таксама павялічваецца колькасць ін'екцый ўводзяць або што-то падобнае, таму я хацеў бы ведаць, калі там быў разлік вельмі дакладны, ці ён разлічвае "да ****cchiam" xD, тэрміны пазначаны ў us (мкс) на восі z, праўда?

Дэні
Што вы знойдзеце ў восі часу?

alex210392
Што вы знойдзеце ў восі часу?

ЧАС АСНОЎНАГА ЎПЫРСКУ Ў ФУНКЦЫІ ЦІСКУ Ў РАМПЫ
памер 16X24
ВОСІ X= p. бар x 2,000000
ВОСЬ Y= мм3/str 0,002930
ВОСЬ Z= 1 (us)
ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATO (наменклатура і г. д.)

Дэні
Мне цікава, ў святле таго, што напісаў, таму што вы зрабілі гэта такім чынам, і па якім прынцыпе.
паўтараю, і я ніколі не стамлюся гэта казаць...
Прычына, вы не робіце беспарадак рэчаў, прынятых онлайн!

alex210392
Мне цікава, ў святле таго, што напісаў, таму што вы зрабілі гэта такім чынам, і па якім прынцыпе.
паўтараю, і я ніколі не стамлюся гэта казаць...
Прычына, вы не робіце беспарадак рэчаў, прынятых онлайн!

І менавіта гэта мне і падабаецца xD скажам, я ведаю трохі тэорыі, але ў мяне праблемы ва ўжыванні, таму разгледзім прыклады, узятыя ў сеткі, але ў рэшце рэшт я нічога не разумею, і вось вынікі

Дэні
Не браць прыклады я тыпу, табе прыносяць толькі па-за дарогі.

Дэні
Дайце мне пачуццё прывесці абмежавальнік на 6000, 4000 або 41000, што гэта?

Таму, усё яшчэ чакаю цябе.

Ela.Toretto
я дадаю да запыце Дэні... для чаго яны патрэбныя?

alex210392
Не браць прыклады я тыпу, табе прыносяць толькі па-за дарогі.

у сеціве я знайшоў damos пункту 90cv цяпер, а я параўноўваю з маёй такім чынам, каб высветліць імёны і функцыі з тым, каб значэння пераўтварэнні а між тым, я выявіў, што на мой файл на карце, які ідзе ад адрасы 0694DE ў 06959C не што іншае, як абмежавальнік крутоўнага моманту, у залежнасці ад T° хладагент, у той час як іншая карта 8Х8 прысутнічае па адрасе 06360C гэта не больш, чым максімальнае ціск ў рампы, якая мае на ўсю карту, значэнне eprom 800, што, памножанае х 2 са зрушэннем -100 нас ад 1500 бар я спадзяюся, што было карысна для каго-то, выявіўшы гэтыя дзве карты

bob125
Прывітанне, я прачытаў некалькі раз усё 97 старонак, але, на жаль, вы не можаце бачыць ўкладанні, у мяне засталося надзвычай моцнымі, некаторыя крокі або некаторыя карты..калі я кропкай 70cv, што вялікая пляма, 90 л. перанесена ад складальнікаў у Турыне, які ўсё часцей, але я не рады, асабліва, у вялікай ступені, што ў аснове мае рухавік больш капрызны і з праблемамі кіравання турба..вядома, вы можаце ўбачыць, што ён закрануў зарэгістраваны, я з'ехаў трохі наперад, але я не магу зразумець карту час прышчэпкі ад грыпу: у цэлым, калі я правільна зразумеў, усё, аб чым кажа і г. д., не з'яўляюцца правільнымі. Карта-гаворыцца ў правільным кірунку, кожны выгіб паказвае на IQ ( для эс-макс ў dx 60mm3, а потым спусціцца),але як зразумець, кожны выгіб, што адпавядае, як адкрыццё газу?

bob125
Я (у вялікай ступені, 90 л. с.) 24 крывыя, але калі не крывыя для кожнай абаротаў, яны крывыя, на падставе чаго?
Дзякуй.

Errecinque
Я (у вялікай ступені, 90 л. с.) 24 крывыя, але калі не крывыя для кожнай абаротаў, яны крывыя, на падставе чаго?
Дзякуй.

Значэння ў залежнасці ад ціску ў рампы і iq у мм3 ўводзяць. Я не бачыў карты, але можа быць, што рэзкае паводзіны машыны звязана з крокам лішак гэтай карце. Калі ў вас ёсць інструмент для таго, каб пісаць, вы маглі б паспрабаваць пакласці на гэтую карту і пакінуць усё астатняе без зменаў

bob125
Значэння ў залежнасці ад ціску ў рампы і iq у мм3 ўводзяць. Я не бачыў карты, але можа быць, што рэзкае паводзіны машыны звязана з крокам лішак гэтай карце. Калі ў вас ёсць інструмент для таго, каб пісаць, вы маглі б паспрабаваць пакласці на гэтую карту і пакінуць усё астатняе без зменаў

Але ціск ў рампы, у залежнасці ад таго, што падымаецца і апускаецца? узяўшы карту rail, здаецца, што газ(load) дзейнічае на ціск!( я думала, што гэта фіксаваная!! г) трэнер, я падняў трохі заключнай частцы ўсіх крывых, час ўпырску, ніжняя частка для, так бы мовіць, ад 5% да 10% ( у dx)..так што калі я на высокіх цісках, праўда?

alex210392
Але ціск ў рампы, у залежнасці ад таго, што падымаецца і апускаецца? узяўшы карту rail, здаецца, што газ(load) дзейнічае на ціск!( я думала, што гэта фіксаваная!! г) трэнер, я падняў трохі заключнай частцы ўсіх крывых, час ўпырску, ніжняя частка для, так бы мовіць, ад 5% да 10% ( у dx)..так што калі я на высокіх цісках, праўда?

пры павелічэнні абаротаў павінна ўзрасці ціск ў рампы да парогавага ўзроўню ў экю, аўтаматычна паніжае час ўпырску чаму на "х" абаротаў павінна надаць "х" мг дызельнага паліва, тым вышэй ціск і тым менш час адкрыцця фарсункі для ўпырску "х" мг, я спадзяюся, што было ясна, і я сказаў, што правільна, таму што, чытаючы карту майго 70cv так, я, здаецца, зразумеў, калі гэта так, я думаю, што будзе працаваць, калі ва ўсіх аўто

bob125
Ну добра , пагаворым пра mapa час ўпырску, калі няма, мы блытаем.*****і ты, узяўшы адзін з 24 крывыя ўзору, ціск падымаецца і ўвесь час падае..вы таксама павялічыць трохі значэння ў частцы dx крывой? усе крывыя?? тады я хацеў бы зразумець, што азначае для es la 15 крывой, як у 20 і г. д...г. зн., я зразумеў, што значэння IQ расце, але як мне зразумець, які адпавядае палове паскарэння? або тое, што ў 60% педалі..??і г. д.. для таго, каб не ісці на вачэй..

alex210392
Ну добра , пагаворым пра mapa час ўпырску, калі няма, мы блытаем.*****і ты, узяўшы адзін з 24 крывыя ўзору, ціск падымаецца і ўвесь час падае..вы таксама павялічыць трохі значэння ў частцы dx крывой? усе крывыя?? тады я хацеў бы зразумець, што азначае для es la 15 крывой, як у 20 і г. д...г. зн., я зразумеў, што значэння IQ расце, але як мне зразумець, які адпавядае палове паскарэння? або тое, што ў 60% педалі..??і г. д.. для таго, каб не ісці на вачэй..

тады 24 крывых раўнасільныя iq (напрыклад: крывая 1 ставіцца да тое, што адбываецца 0.19 мм3/str) , замест 16 значэнняў, якія вы знойдзеце ў кожнай крывой ставіцца да часу ўпырску, каб мм3 паліва, якое трэба ўпырснуць (напрыклад: у першым павароце першага значэння, што вы знойдзеце гэта "900" дык гэта значыць, што для таго, каб надаць 0.19 мм3/str з 100 бар займае 900 us)
каэфіцыенты пераліку 0.002930 для iq (адзінка вымярэння мм3/str) і ціск ў рампы ў eprom x 2 (адзінкі вымярэння у бар) я спадзяюся, што было ясна

bob125
Досыць, дзякуй, Алекс..***** і ты ведаеш, што першы 0.19mm3? " str "будзе? не разумею тады, у сярэдзіне паскаральнік ( напрыклад,) у якой крывой.. можа, стаіць крыж з іншых карт, тыпу той педалі або ціск ў рампы? для таго, каб зразумець, наколькі iq вы спытаеце ў гэты момант?
лепш павялічыць час, дзе ціск больш высокае, каб пазбегнуць паліце? аднак, калі вы хочаце, каб даць больш на нізкіх абарачэннях, так як на сёння ціск ніжэй, то неабходна павялічыць яшчэ трохі (4-5% es), дзе крывая з'яўляецца самай высокай? гэта правільнае разважанне?

alex210392
Досыць, дзякуй, Алекс..***** і ты ведаеш, што першы 0.19mm3? " str "будзе? не разумею тады, у сярэдзіне паскаральнік ( напрыклад,) у якой крывой.. можа, стаіць крыж з іншых карт, тыпу той педалі або ціск ў рампы? для таго, каб зразумець, наколькі iq вы спытаеце ў гэты момант?
лепш павялічыць час, дзе ціск больш высокае, каб пазбегнуць паліце? аднак, калі вы хочаце, каб даць больш на нізкіх абарачэннях, так як на сёння ціск ніжэй, то неабходна павялічыць яшчэ трохі (4-5% es), дзе крывая з'яўляецца самай высокай? гэта правільнае разважанне?

прывітанне 0.19 таму што першае значэнне пасля 0 па восі y-68, які памнажаецца на каэфіцыент пераўтварэння 0,002930 нам 0.19 мм3/str, str, не ведаю, што адбываецца, але ўсё роўна ставіцца да запыце дызельнага паліва tot ціску ў рампы, я б рэкамендаваў знізіць час, каб пазбегнуць паліць, таму што павялічваецца знаходзіцца впрыски цяпер, калі поршань будзе ўжо дасягнуў вмт, таму ў выніку вы толькі прамыванне цыліндру з адноснай палілі, папраўце, калі я памыляюся, вакол, я чытаў, што для таго, каб мець што-то больш, трэба павялічыць макс 150 кропак на карце авансаў, папраўце мяне тут, калі я памыляюся

bob125
Цяпер у мяне няма карты перад, пасля кіравання для разліку.. што тычыцца часу ўпырску, калі вы апусціце іх, калі ласка, увядзіце менш дызельнага паліва, а то і менш!! і падніміце іх занадта шмат,замест таго, паліць! мой трэнер мне падняў трохі правую частку ўсіх крывых, павялічваючы час пры больш высокіх цісках, ( машына не паліць).. цяпер мне цікава, калі для таго, каб даць вам больш сёння вы павінны павялічыць таксама ў левай частцы крывых, то з піка, так сказаць( раз на больш нізкіх цісках). ты, Алекс, не ведаеш, крывая 12 у якім становішчы газ/газ адпавядае?

alex210392
Цяпер у мяне няма карты перад, пасля кіравання для разліку.. што тычыцца часу ўпырску, калі вы апусціце іх, калі ласка, увядзіце менш дызельнага паліва, а то і менш!! і падніміце іх занадта шмат,замест таго, паліць! мой трэнер мне падняў трохі правую частку ўсіх крывых, павялічваючы час пры больш высокіх цісках, ( машына не паліць).. цяпер мне цікава, калі для таго, каб даць вам больш сёння вы павінны павялічыць таксама ў левай частцы крывых, то з піка, так сказаць( раз на больш нізкіх цісках). ты, Алекс, не ведаеш, крывая 12 у якім становішчы газ/газ адпавядае?

крывая 12 складае палову iq, так што я думаю на 50% паскарэнне, улічваючы, што падача кіруецца з педалі акселератара

bob125
str збіраецца ходу, г. зн. ход ці этап ...incomma мм для ін'екцый!
хто-небудзь ведае, чаму там амаль заўсёды 2 карты? карта 1 і карта роднасна, што гэта не заўсёды так, як, на самай справе... чаго патрэбен другі?

alex210392
str збіраецца ходу, г. зн. ход ці этап ...incomma мм для ін'екцый!
хто-небудзь ведае, чаму там амаль заўсёды 2 карты? карта 1 і карта роднасна, што гэта не заўсёды так, як, на самай справе... чаго патрэбен другі?

павінна быць карэкцыя асноўны

bob125
павінна быць карэкцыя асноўны

Выправіць, што..Ну не разумею..Так, што больш важна? Не тое, што для халоднага рухавіка?

bob125
Я спрабаваў змяніць час да трэцяй крывой, а затым дае вам 3% да all,апошні паварот паступаюць на 8%, то я змяніў абмежавальнікі і карта педаль, і выявіў прыкметнае паляпшэнне, то я дадаў break point на кожным павароце, і я заўважыў, што цягне аўто лепш, чым на высокіх.
І posibile і гэта было мае пачуцце
Прывітанне, але ў трэцім павароце я падняў ўсяго на 3% ці толькі частку? я пытаюся таму, што мой трэнер мяне падымаецца толькі частка dx крывой, г. зн. час высокіх ціскаў..
Што значыць дадаць break point?
дзякуй

lsdlsd88
на іншых эбу асобных пре/пост-ін'екцыі.. проста паспрабуйце панізіць адразу зразумець, калі варта выкарыстоўваць, калі.. калі не заўважаеш розніцы, верагодна, не выкарыстоўвае xD

bob125
на іншых эбу асобных пре/пост-ін'екцыі.. проста паспрабуйце панізіць адразу зразумець, калі варта выкарыстоўваць, калі.. калі не заўважаеш розніцы, верагодна, не выкарыстоўвае xD

Блін, але калі б яны былі да або пасля ін'екцыі і не галоўнае, не змяняць, каб не выклікаць парушэнняў ў рухавік..
што я ведаю, націску заўсёды толькі асноўнага ўпырску

lsdlsd88
для таго, каб працэнты, якія ты можаш даць, як правіла, не мяняе, што вы хочаце, што б 10% на preiniezione ў 1...

а па мне, так што не асабліва чапалі час на сівы ecu ў любым выпадку. яны ўжо разлічаны на 65..

bob125
Так, гэта таксама дакладна, я проста спрабую зразумець, чаму мяне тузае, у 5 і 6 да прыкладна 2000 абаротаў..
як ўстаць і дызельнага паліва, калі не чапаць час? з ціску ў рампы? на сёння вы можаце зрабіць так шмат ціску, так шмат на сёння не дасягаюцца максімальныя пікі.для таго, каб, калі ўстаеш , скажам , у 2000 giti макс прыйшоў у 1000mmbar. або карту педаль?

lsdlsd88
спытаеце сябе, у залежнасці ад таго, якія карты ecu вырашае, колькі дызельнага паліва inettare напрыклад, з педалі 100% да 2000 абаротаў у хвіліну.

для таго, каб яго тузаць трэба зрабіць, часопісаў, бачыш колькасцю дызельнага паліва/rail/turbo, як адрозніваюцца..

bob125

у карце ціск ёсць iq , але няма педалі..

у якой карце ёсць iq і педалі??

bob125
Не магу скрыжаванні..гэтая педаль мне з просьбай пара, і тое, дзе я збіраюся паглядзець, каб перайсці ад пара да iq?
дзякуй

lsdlsd88
пара і iq пераўтворацца лінейна, але гэта не галоўнае. кропка з'яўляецца тое, што вы папытаеце (напрыклад, у выпадку!) 250 Нм з педалі, і я, вядома, iq (калі вы робіце матэматыку вы ўбачыце, што каля 5 Нм кожны мм3, нават калі змяняецца трохі са спіны..).
затым хто-то замаўляе 290, і ты знойдзеш дакладна такі ж iq, чым раней у часопісе (і, адпаведна, той жа прадукцыйнасці).

дзе вы страцілі гэтыя 50 Нм?

bob125
Цікава , ж iq, таму што не прайшоў на крывой вышэй, чым IQ? мы хацелі б больш крывыя IQ, каб мець больш аднастайны...многія, што мая педаль паскаральнік для добры ўчастак нічога не робіць..я растлумачу; першы кавалак, затым яшчэ больш за палову не робячы больш нічога, у тым сэнсе, што не змяняе..

цалкам магчыма, што ў 1900 абарачэннях у хвіліну, з педаллю ў 25% я яшчэ запыт адмоўнага крутоўнага моманту? менавіта там, дзе мяне чапляе больш!! можа быць, ад золата або, але змяняючы астатнія, таксама тут ідзе не спіш? можа быць?
дзякуй

Errecinque
для таго, каб ціск ў рампы ў eprom x 2 (адзінкі вымярэння у бар) я спадзяюся, што было ясна
Зрушэнне -100 бар

alex210392
Зрушэнне -100 бар

sorry xD я забыўся

alex210392
я перарабіў карту, націснуўшы толькі абмежавальнікі абмежавальнік ціску турба і ў рампы, ціск мне соль таксама больш за 1500 бар, але ў 3000-3500 аб / мін у мяне пустата, і потым зноў пачынаецца, ад чаго гэта можа залежаць? карта rail зроблена фігня? я прыкладаю файл

dragusdrake
я перарабіў карту, націснуўшы толькі абмежавальнікі абмежавальнік ціску турба і ў рампы, ціск мне соль таксама больш за 1500 бар, але ў 3000-3500 аб / мін у мяне пустата, і потым зноў пачынаецца, ад чаго гэта можа залежаць? карта rail зроблена фігня? я прыкладаю файл

гэта на 70 л. с.? egr, ты зачынена?

alex210392
гэта на 70 л. с.? egr, ты зачынена?

Errecinque

Думае, што пашанцавала, што ў вас, ёсць людзі, якія з розуму, каб падняцца вышэй 1450 у 70cv... :-)

alex210392
Думае, што пашанцавала, што ў вас, ёсць людзі, якія з розуму, каб падняцца вышэй 1450 у 70cv... :-)

падымаюся на 160 161 мпа, што пераведзены ў бар, 1600 1610-бар, аднак, тузае, і праз некаторы час я лічу, што гэта памылка ў дыягназе, звязаныя з падзеннем крутоўнага моманту, у той жа час я паведаміў біты модынг гадзін, каб скончыць, каб вывучыць і зразумець што-то ў дадатку, у выявы з памылкамі, што сустрэчы з праграмнага

lsdlsd88
падымаюся на 160 161 мпа, што пераведзены ў бар, 1600 1610-бар, аднак, тузае, і праз некаторы час я лічу, што гэта памылка ў дыягназе, звязаныя з падзеннем крутоўнага моманту,

я не разумею, праблема гэта толькі калі ўстаяце ў рампы вышэй пэўнага парога? напрыклад, у 1500 не праблема? таму што адчуваеш, што павінен ўстаць?

alex210392
я не разумею, праблема гэта толькі калі ўстаяце ў рампы вышэй пэўнага парога? напрыклад, у 1500 не праблема? таму што адчуваеш, што павінен ўстаць?

У 1500 я не спрабаваў яшчэ, мне трэба было ўставаць, таму што мантаж турбіны giulietta 1.6 105л. з і помпа 90cv думаю, зрушаны lancia y, у будучыні я павінен ўсталяваць распыляльнікі 147 1.9 на фарсункі арыгінальныя, каб надаць большую колькасць дызельнага паліва, таму, мне здаецца, неабходна павялічыць ціск ў рампы

lsdlsd88
у будучыні я павінен ўсталяваць распыляльнікі 147 1.9 на фарсункі арыгінальныя, каб надаць большую колькасць дызельнага паліва, таму, мне здаецца, неабходна павялічыць ціск ў рампы

можа, ты блытаеш? калі фарсункі распыляюць больш впрыскивать больш бензіну менш часу, так што вы можаце/павінны знізіць ціск.

alex210392
можа, ты блытаеш? калі фарсункі распыляюць больш впрыскивать больш бензіну менш часу, так што вы можаце/павінны знізіць ціск.

ах ідэальным, то пакіну усё без змен ціску ў наяўнасці? як жа тады мы ўсе махаюць галавой, каб павялічыць блаславіў ціск?