Прагляд Поўнай Версіі : EDC16C - давайце вучыцца!
Прывітанне думку, і заўседы прыемна, нават з вамі, адносіцца і да вас таксама l запрашэнне зрабіў джэк думкі заўседы вітаецца
Занадта добрыя
Прывітанне, як я хацеў, каб зрабіць пытанне, якая ўласціва біт, абмежавальнік dell edc16c39 я тут, не адкрываючы новую тэму. У двух словах, апускаючы абмежавальнік гэтага біта адбываецца, адпаведна, то есць павялічвае лічыльнік абаротаў маецца на дыягназ хто-небудзь ведае, якой з пакінутых 3-bit, якія знаходзяцца згрупаваныя ў damos ідзе, каб паўплываць на захаванне перавышэння?
Добры дзень, я спадзяюся зрабіць што заўгодна.
На edc16c35 BMW абмежавальнікі з драйвера:
0C4190 LIM IQ f(DW)
0C4652 LIM IQ f(t.)
0C4672 LIM IQ f(RPM)
0D3BA0 LIM IQ f(8192)
0D3C20 LIM IQ f(8192)
0D406E LIM IQ f(RPM)
0F4E7A LIM IQ
0D7C42 LIM IQ f(НМ)
0DA286 LIM IQ f(RPM)
0F2D96 LIM RAIL
0F30A4 LIM RAIL
0F30C8 LIM RAIL
0F350E LIM RAIL
0F459E LIM RAIL
0F45F4 LIM RAIL
Я б папрасіў калі ласка, пацвердзіце, таму што, відавочна, я, магчыма, няправільна
ах, я хацеў бы дадаць некалькі рэчаў,
прачытаўшы ўсе размовы, я зразумеў, што
што тычыцца рэдагавання ВР вы не скончылі
калі лепш паведаміць аб гэтым ecu або менш, pe ril маім сціплым меркаванні
лепш адпусціць, я таксама заўважыў, што не звычайныя эфекты.
Што тычыцца карты ўпырску пілот, і пасля ін'екцый:
вас хай врі і зменены толькі main? так як я рабіў тэст
і змяніўшы іх, спрабуючы сачыць за ходам main, ідуць усе пасля вмт,
я павінен прызнаць, аднак, што я не ведаю, калі тэрмін іх дзеяння фіксуецца або няма (галоўнае, вядома, няма)
Не просты павялічыць электрычныя машыны.
некаторыя курсы было б добра, але не Alientech. НЕ рэкамендуецца!
Яны няякасныя.
Не просты павялічыць электрычныя машыны.
некаторыя курсы было б добра, але не Alientech. НЕ рэкамендуецца!
Яны няякасныя.
што адказ будзе ў гэтым?
ах, я хацеў бы дадаць некалькі рэчаў,
прачытаўшы ўсе размовы, я зразумеў, што
што тычыцца рэдагавання ВР вы не скончылі
калі лепш паведаміць аб гэтым ecu або менш, pe ril маім сціплым меркаванні
лепш адпусціць, я таксама заўважыў, што не звычайныя эфекты.
Што тычыцца карты ўпырску пілот, і пасля ін'екцый:
вас хай врі і зменены толькі main? так як я рабіў тэст
і змяніўшы іх, спрабуючы сачыць за ходам main, ідуць усе пасля вмт,
я павінен прызнаць, аднак, што я не ведаю, калі тэрмін іх дзеяння фіксуецца або няма (галоўнае, вядома, няма)
Для адлюстравання кантраляванай затым з ЧАСОПІСА, вядома, гэта лепш зрабіць дакладныя разлікі ўзыходжанне па вр адэкватна на iq, падманваючы, вядома, у часопісе яно вам шматлікія бачныя вынікі, пра часы больш да сказаць, што разлічыць правільна, я магу сказаць, што лепш зрабіць часопіс і праверыць ход фактычнага.. многія разлікі прыводзяць да градусаў, што аўтамабіль, магчыма, не выкарыстоўвае і сцен..
што адказ будзе ў гэтым?
наркотыкі-гэта дрэнна.. я заўсёды казаў!
Добры дзень, я спадзяюся зрабіць што заўгодна.
На edc16c35 BMW абмежавальнікі з драйвера:
0C4190 LIM IQ f(DW)
0C4652 LIM IQ f(t.)
0C4672 LIM IQ f(RPM)
0D3BA0 LIM IQ f(8192)
0D3C20 LIM IQ f(8192)
0D406E LIM IQ f(RPM)
0F4E7A LIM IQ
0D7C42 LIM IQ f(НМ)
0DA286 LIM IQ f(RPM)
0F2D96 LIM RAIL
0F30A4 LIM RAIL
0F30C8 LIM RAIL
0F350E LIM RAIL
0F459E LIM RAIL
0F45F4 LIM RAIL
Я б папрасіў калі ласка, пацвердзіце, таму што, відавочна, я, магчыма, няправільна
У які файл спасылацца?
Абмежавальнікі ставяцца да 535d (файл маецца ў банку дадзеных), аднак, абмежавальнікі IQ не ўпэўнены, што ўсё, замест таго, абмежавальнікі Rail ўпэўнены на 100%.
Тое, што я хацеў сказаць, ступеняў, калі вы трымаеце звычайныя прапорцыі паміж ціскам у іншай, напрыклад, у маім выпадку паміж main і папярэдняга ўпырску ёсць 6 градусаў цяга ў першых абаротаў/нагрузак, замест гэтага паміж main і пасля амаль 9 градусаў, асабіста я б хай врі толькі пост, preiniezione я ўсё яшчэ вучуся. Што вы думаеце?
Абмежавальнікі ставяцца да 535d (файл маецца ў банку дадзеных), аднак, абмежавальнікі IQ не ўпэўнены, што ўсё, замест таго, абмежавальнікі Rail ўпэўнены на 100%.
Тое, што я хацеў сказаць, ступеняў, калі вы трымаеце звычайныя прапорцыі паміж ціскам у іншай, напрыклад, у маім выпадку паміж main і папярэдняга ўпырску ёсць 6 градусаў цяга ў першых абаротаў/нагрузак, замест гэтага паміж main і пасля амаль 9 градусаў, асабіста я б хай врі толькі пост, preiniezione я ўсё яшчэ вучуся. Што вы думаеце?
калі ад нас нават дадзеныя з файла або апублікуйце спасылку на файл, ori, мы можам сачыць за сваёй прамовай.
Прывітанне,
У любым выпадку, я не паклаў яго па меры таго, як агульная канцэпцыя, улічваючы, што EDC16C ў агульных рысах аднолькавы для ўсіх версій
Усім прывітанне, бачу, што ultiko пост ўзыходзіць да даволі трохі часу таму, але паспрабуйце спытаць тое ж самае, я таксама EDC16C39 883 006, у прыватнасці, alfa romeo 147 1.9 jtdm 16v 150cv.
Я збіраюся адключыць віхурай, і вучуся на фатаграфію я знайшоў плошча круга абавязкаў, які кіруе адкрыццём/закрыццём, і я ачышчаны, цяпер у чаканні замяніць впускной калектар з алюмініевай я хачу, каб выдаліць усе рэалізаваць, але тут узнікае сумнеў, як я магу выдаліць гэта кіраванне? Калі я правільна зразумеў, я павінен ачысціць dtc, звязаныя з наяўнасцю прывада, але як я магу яго знайсці?
На жаль, я нават не ведаю код памылкі, калі я нейкім чынам адключыць і стварыць памылку мне знак!
Усім прывітанне, бачу, што ultiko пост ўзыходзіць да даволі трохі часу таму, але паспрабуйце спытаць тое ж самае, я таксама EDC16C39 883 006, у прыватнасці, alfa romeo 147 1.9 jtdm 16v 150cv.
Я збіраюся адключыць віхурай, і вучуся на фатаграфію я знайшоў плошча круга абавязкаў, які кіруе адкрыццём/закрыццём, і я ачышчаны, цяпер у чаканні замяніць впускной калектар з алюмініевай я хачу, каб выдаліць усе рэалізаваць, але тут узнікае сумнеў, як я магу выдаліць гэта кіраванне? Калі я правільна зразумеў, я павінен ачысціць dtc, звязаныя з наяўнасцю прывада, але як я магу яго знайсці?
На жаль, я нават не ведаю код памылкі, калі я нейкім чынам адключыць і стварыць памылку мне знак!
Ды спачатку скінуць любыя памылкі, затым адключаюць электрарухавік swirl і бачыш, што код выходзіць. Затым скінуць у карце і dtc, што на свой эбу заўсёды ведае, як зрабіць
Выдатна, дзякуй за савет, тады толькі магу, спрабую выцягнуць, не ў мяне памылкі, каб ачысціць на дадзены момант, я ствараю нешта, і мне знак, код.
Таму, як толькі на дрэве і dtc на практыцы аўтамабіль не паведаміць аб няспраўнасці, але не пойдзе ні ў recovery, праўда? Такім чынам, можна выдаліць! І ў гэты момант не трываецца прыехаць у рахунак, каб зрабіць разгортванне і мяняць калектар!
Яшчэ я не спрабаваў, каб убачыць, калі я магу адлучыць раз'ем жа зверху, уставіўшы руку, я спадзяюся, што ёсць досыць месцы, але я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць яшчэ адно пытанне, чытала, што, магчыма, ёсць нейкая формула, якая выкарыстоўваецца для адключэння dtc, пачынаючы ад кода памылкі, але хто кажа, што гэта не так, і хто замест таго, паказвае, дывідэнды адрозніваецца для кожнага вытворцы эбу, вы ведаеце, скажыце мне, калі гэта правільна? Яшчэ раз дзякуй за інфармацыю.
Прывітанне, MCDJ.
Яшчэ я не спрабаваў, каб убачыць, калі я магу адлучыць раз'ем жа зверху, уставіўшы руку, я спадзяюся, што ёсць досыць месцы, але я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць яшчэ адно пытанне, чытала, што, магчыма, ёсць нейкая формула, якая выкарыстоўваецца для адключэння dtc, пачынаючы ад кода памылкі, але хто кажа, што гэта не так, і хто замест таго, паказвае, дывідэнды адрозніваецца для кожнага вытворцы эбу, вы ведаеце, скажыце мне, калі гэта правільна? Яшчэ раз дзякуй за інфармацыю.
Прывітанне, MCDJ.
Ёсць у sw, што яны робяць, ці ёсць формула, каб знайсці ручной скід dtc. І я гарантую, што гэта працуе.
Добры дзень, некаторы час таму я прасіў тлумачэнні аб тым, як скінуць dtc, я два кода памылкі, які я хацеў бы выкрасліць, я P2008 і P2014, калі вы можаце apiegarmi, як прыступіць да dividuare правільныя біт modoficare так, каб пачаць лепш разумець адзін аднаго нават на гэта.
У бліжэйшы час і віншаванні.
MCDJ90
Я зразумеў, што зрабіў некалькі памылак, памылак друку, з-за часу і сну назапашваецца, прашу прабачэння, спадзяюся, што вы разумееце сэнс таго, што я хацеў сказаць, з мабільнага тэлефона не дазваляе мне рэдагаваць, на самай справе, магчыма, гэта проста не магчыма, інакш бы выправілі памылкі.
Яшчэ прывітанне.
Я зразумеў, што зрабіў некалькі памылак, памылак друку, з-за часу і сну назапашваецца, прашу прабачэння, спадзяюся, што вы разумееце сэнс таго, што я хацеў сказаць, з мабільнага тэлефона не дазваляе мне рэдагаваць, на самай справе, магчыма, гэта проста не магчыма, інакш бы выправілі памылкі.
Яшчэ прывітанне.
Я сёння я магу сказаць адрасы, каб ачысціць вашыя dtc, але ты павінен прымацаваць або паставіць спасылку на ваш файл на врі
Я прыклаў у дыскусіі аб swirl гэтыя мае файлы, ёсць арыгінал, то ёсць той, у цяперашні час у бу (што ён чужы зоне зменены ў рэшце рэшт) і тады ёсць тое, што я пачала выпраўляць, выпраўляць заключная частка.
Я спадзяюся, што спасылка працуе, таму што з мабільнага тэлефона я не рабіў выбару файла, з скрынкі укладанняў.
Тады чакаю ад цябе інфа, дзякуй
Добрае нядзеля
MCDJ90
Добры дзень, некаторы час таму я прасіў тлумачэнні аб тым, як скінуць dtc, я два кода памылкі, які я хацеў бы выкрасліць, я P2008 і P2014, калі вы можаце apiegarmi, як прыступіць да dividuare правільныя біт modoficare так, каб пачаць лепш разумець адзін аднаго нават на гэта.
У бліжэйшы час і віншаванні.
MCDJ90
Дысплей 8-разрадны. Скінуць 1C8C47 1C8C48
Дзякуй вялікі за адказ, я паспрабую сябе сёння, такім чынам, павінен мець завершаны файл, нарэшце.
Але ты, каб зразумець, як вы там? Я чытаў на форуме, накшталт do формула, але і змяняе значэнне (калі не памыляюся дывідэнд) у залежнасці ад вытворцы.
Я хацеў бы даведацца ������
Дзякуй вялікі за адказ, я паспрабую сябе сёння, такім чынам, павінен мець завершаны файл, нарэшце.
Але ты, каб зразумець, як вы там? Я чытаў на форуме, накшталт do формула, але і змяняе значэнне (калі не памыляюся дывідэнд) у залежнасці ад вытворцы.
Я хацеў бы даведацца ������
Формула : адрасы памылка, якую патрабуецца выдаліць (шукаць значэнне Pxxxx ў hex-файл) - адрас пачатку табліцы dtc. Атрыманы вынік неабходна падзяліць на 2 (у гэтых ecu fiat) і дадаецца да адрасе табліцы switch, каб знайсці біт скіду. У цябе ёсць файл, ты яго вынікі, зробленыя 2 рахункі зваротныя і пачаў разумець што-то
На жаль, я не ведаю, дзе пачынаецца табліца dtc і ў табліцы dtc switch, аднак, пачаць, каб паспрабаваць зрабіць некаторыя разлікі, зыходзячы з вашых вынікаў, дзякуй, як заўсёды за дапамогу, якую ты мне даеш! Для цябе здасца, фігня questaoperazione, але для мяне, што я вучуся, я думаю, досыць.
На жаль, я не ведаю, дзе пачынаецца табліца dtc і ў табліцы dtc switch, аднак, пачаць, каб паспрабаваць зрабіць некаторыя разлікі, зыходзячы з вашых вынікаў, дзякуй, як заўсёды за дапамогу, якую ты мне даеш! Для цябе здасца, фігня questaoperazione, але для мяне, што я вучуся, я думаю, досыць.
Мы ўсе праз гэта прайшлі ў пачатку гэта нармальна, што вам здаецца цяжкім, але калі мы не пляскае і нос, каб зразумець прычыны і зрабіць вочы ў зоны, у 2d ніколі не зможаш
Можа быць, можа быць, я знайшоў адрасы, я зрабіў некаторыя выпрабаванні, і з двух значэнняў, якія я ўзяў у якасці эталона, я лічу, з двума вынікамі, адпаведна, на p2008 і біт скіду 1c8c48, у той час як па p2014 гэта 1c8c47, праўда?
Паспрабую зрабіць іншыя тэсты, з іншымі кодамі памылкі прыняты ў выпадку, (у мяне ёсць адзін адносна датчык тэмпературы паліва, паспрабую, а потым паспрабую якой-то іншы, што я знаходжу ў табліцы.
Калі вы робіце пошук значэння ў шаснаццатковым сыходзяць так шмат разоў, толькі адзін sintrova ў галіне табліца dtc?
Да гэтага часу не магу на перахоп, і я пайшоў трохі правілы, я спадзяюся, што злавіў!
Можа быць, можа быць, я знайшоў адрасы, я зрабіў некаторыя выпрабаванні, і з двух значэнняў, якія я ўзяў у якасці эталона, я лічу, з двума вынікамі, адпаведна, на p2008 і біт скіду 1c8c48, у той час як па p2014 гэта 1c8c47, праўда?
Паспрабую зрабіць іншыя тэсты, з іншымі кодамі памылкі прыняты ў выпадку, (у мяне ёсць адзін адносна датчык тэмпературы паліва, паспрабую, а потым паспрабую якой-то іншы, што я знаходжу ў табліцы.
Калі вы робіце пошук значэння ў шаснаццатковым сыходзяць так шмат разоў, толькі адзін sintrova ў галіне табліца dtc?
Да гэтага часу не магу на перахоп, і я пайшоў трохі правілы, я спадзяюся, што злавіў!
У залежнасці ад кода памылкі могуць essercì больш, чым адзін біт у табліцы dtc, што, аднак, з'яўляецца добра размежаваны і вядомай формы. Усё, што выходзіць за межы гэтага, не лічыцца
Такім чынам, давайце паглядзім, калі я зразумеў, і калі я зрабіў усё правільна.
Калі я хачу скінуць dtc, звязаныя з памылкай (прыклад) P0237 павінна прывесці да нулявы біт 1c8c05
У той час як для памылкі P4101 біт 1c8b79.
Я знайшоў правільныя дадзеныя наконт пачатку табліцы?
Вы можаце пацвердзіць або абвергнуць?
Прывітанне.
Упс, невялікая граматычная памылка!
Добры дзень, вось пасля першай пробнай запісу эбу, як марская свінка мая бедная альфа 147, я быў здзіўлены raidità, каб прачытаць мне спатрэбілася час, каб напісаць каля хвіліны, уключаючы выключыце і зноў уключыце запальванне, у рэшце рэшт!
Гэта сапраўды так хутка? Я таксама падлучаны ўзмацняльнік на батарэі, каб пазбегнуць сюрпрызаў, і я быў здзіўлены я!
Ды што я, па вашаму вопыту, ёсць спосаб, каб ведаць, які devimetro дзверы мая альфа? Я бачыў тры мадэлі з трыма коды, дэку, каб прымусіць яго разабраць, каб прачытаць код?
З павагай да ўсіх
MCDJ90
Добры дзень, вось пасля першай пробнай запісу эбу, як марская свінка мая бедная альфа 147, я быў здзіўлены raidità, каб прачытаць мне спатрэбілася час, каб напісаць каля хвіліны, уключаючы выключыце і зноў уключыце запальванне, у рэшце рэшт!
Гэта сапраўды так хутка? Я таксама падлучаны ўзмацняльнік на батарэі, каб пазбегнуць сюрпрызаў, і я быў здзіўлены я!
Ды што я, па вашаму вопыту, ёсць спосаб, каб ведаць, які devimetro дзверы мая альфа? Я бачыў тры мадэлі з трыма коды, дэку, каб прымусіць яго разабраць, каб прачытаць код?
З павагай да ўсіх
MCDJ90
Я не мяняў ніякіх параметраў на экране праграмы, толькі выбраныя драйвера, ложкамі дадзеных ecu, загрузіў файл і націснуў на "напісаць", калі не памыляюся, то экран мне не даваў, нават магчымасць выбраць што-небудзь, то я не праверыў у наладах.
Хоць здаецца, што ён напісаў добра, сістэмы рэцыркуляцыі ог не ад няспраўнасці, і клапаны swirl на карце заўсёды застаюцца на працэнт 4,996%, так што павінна быць ок.
Я не мяняў ніякіх параметраў на экране праграмы, толькі выбраныя драйвера, ложкамі дадзеных ecu, загрузіў файл і націснуў на "напісаць", калі не памыляюся, то экран мне не даваў, нават магчымасць выбраць што-небудзь, то я не праверыў у наладах.
Хоць здаецца, што ён напісаў добра, сістэмы рэцыркуляцыі ог не ад няспраўнасці, і клапаны swirl на карце заўсёды застаюцца на працэнт 4,996%, так што павінна быць ок.
але ў дадатак да egr і swirl off ты зрабіў яшчэ?
Я пачаў шукаць у сеткі, я не знайшоў нічога для майго эбу, адзін раз teovato мне здаецца, што павінен быць выкарыстаны з праграмным забеспячэннем для чытання і рэдагавання, праўда?
Вам парады аб тым, дзе я магу яго знайсці?
Я пачаў шукаць у сеткі, я не знайшоў нічога для майго эбу, адзін раз teovato мне здаецца, што павінен быць выкарыстаны з праграмным забеспячэннем для чытання і рэдагавання, праўда?
Вам парады аб тым, дзе я магу яго знайсці?
Вось і дэйман, якая ўласціва сумневу. Для вашай карты гэта лепш, чым адкрыць тэму ваш, калі няма-гэта становіцца казіно
Пакуль тут застануся, магчыма, для таго, каб спытаць агульную інфармацыю аб вядучых edc16c39
Менавіта ў сувязі з гэтай, трохі пастоў таму я рабіў тэсты, звязаныя з dtc, калі ў вас ёсць attiko часу *errecinque скажы мне што ты думаеш? І калі я разумею, дзе пачынаюцца табліцы dtc?
Дзякуй усім, як заўседы, за дапамогу!
Можа быць, я аднавіла версію winols, я ўсе яшчэ павінен паспрабаваць, калі працуе, усярэдзіне былі нават шашкі, але я не ведаю, калі тое, што я бачу на 147, калі гэта дакладна, у адваротным выпадку спампаваць і ваш як мага хутчэй, і тады пачынаюцца эксперыменты з праграмным забеспячэннем!