Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : EDC16C - давайце вучыцца!

Старонкі : 1 [2] 3

tidus1985
30-11-2013, 17:16
калі трэба яшчэ працягну лепш змяніць передаточное лік перадач, ужо пасля 4800 абаротаў на jtd мы амаль на адным узроўні, паміж хуткасць поршня і хуткасць вяртання спружыны клапанаў, больш за 5200 абаротаў, безумоўна, па-за межамі ammeno не праглядзець усе distirbuzione...мой погляд, то

tidus1985
30-11-2013, 17:19
Тады я стаўлю гэтай табліцы vnt знойдзена на ****** прыкладаецца
як бачыш, пры павелічэнні абаротаў (ад 0 да 1000) ? зачыненая, і каля 60%, то яшчэ набірае абароты-й? адкрываецца прыбыўшы каля 25%.
http://img837.imageshack.us/img837/5748/ely.gif (http://imageshack.us/photo/my-images/837/ely.gif/)

я быў працаваць на працягу некаторага часу на гэтай карце, што я зрабіў нягоды не мала, у прынцыпе ? "працэнт закрыцця", дзе больш працэнт ? больш высокае зачыняецца, і я магу сказаць, што калі карта час і добра маштабуецца атрымоўваецца прымусіць яе працаваць добра, нават у proprorzione да 100mm3, я так я зрабіў з турбінай серыі

ugoboss
30-11-2013, 17:25
калі трэба яшчэ працягну лепш змяніць передаточное лік перадач, ужо пасля 4800 абаротаў на jtd мы амаль на адным узроўні, паміж хуткасць поршня і хуткасць вяртання спружыны клапанаў, больш за 5200 абаротаў, безумоўна, па-за межамі ammeno не праглядзець усе distirbuzione...мой погляд, то

я згодны ў поўным аб'еме.

puntospeed1.3
19-12-2013, 14:10
На дадзены момант варта мод карты пераўтварэнні? Я, шчыра кажучы, я быў супраць гэтага, чапаць гэтыя карты. Я ўшчыльнення заўседы ў якасці арыентыру.

Падман, падман, столькі варта чапаць час ўпырску, няма?

Не s? калі вы глядзелі карту, што я напісаў, але, як карты педаль, што абмежавальнікі крутоўнага моманту, трохі inveriori у 450nm крутоўнага моманту, а затым ўзмацненне sar? мала, і нічога не "падмануць" карту

Пасля некаторых тэстаў, зробленых на tdi edc16
у ашукана, як ужо можаце сабе ўявіць есць большае зло, то есць больш пары да кропкі максімальнага крутоўнага моманту.
Для змены хутка і, што робіць, пакладзеце на абмежавальнік крутоўнага моманту максімальнае значэнне карты пераўтварэнні ў НМ, а затым працягніце ін'екцыі calcolandole, як вы жадаеце надаць відавочна.
Вялікую прыбытковасць і гатоўнасць па мне ? дата ад працы абмежавальніка дыму map(мг vs мбар), што па дабраслаўляць сабе, таму што калі я пералічу 50 мг час ашуканы будзе 55 або 60 мг; і ад duty на n75, што зямля адкрыты на 50 мг, а не прыходзяць 60mg і турба таму шыпы, і машына ўзлятае, не абавязкова паліць, калі не вы ? перастараліся з дызель падманулі. Таксама карту педаль будзе працаваць прычыны выбару; патрабуючы малы. мг або НМ, у рэальнасці будзе больш.
А з паінфармаваная аб тым, як мне здарылася ўжо, каб пачаць, я павінен быў падняць больш карта запыту пара(педалі), і мець stassa гатоўнасці іншы трэба марнаваць столькі часу, асабліва таму, што турба ідзе ціск менш хутка, калі ў вас пашыраныя восі, чым дызельнае паліва, таму ў нас будзе трохі больш часу і менш, чым дызель, таму, што lim дыму ? map based, і калі не дасягаецца пэўны ціск, не ўводзіць адразу.

SandroMarciano
22-12-2013, 09:11
Пасля некаторых тэстаў, зробленых на tdi edc16
у ашукана, як ужо можаце сабе ўявіць есць большае зло, то есць больш пары да кропкі максімальнага крутоўнага моманту.
Для змены хутка і, што робіць, пакладзеце на абмежавальнік крутоўнага моманту максімальнае значэнне карты пераўтварэнні ў НМ, а затым працягніце ін'екцыі calcolandole, як вы жадаеце надаць відавочна.
Вялікую прыбытковасць і гатоўнасць па мне ? дата ад працы абмежавальніка дыму map(мг vs мбар), што па дабраслаўляць сабе, таму што калі я пералічу 50 мг час ашуканы будзе 55 або 60 мг; і ад duty на n75, што зямля адкрыты на 50 мг, а не прыходзяць 60mg і турба таму шыпы, і машына ўзлятае, не абавязкова паліць, калі не вы ? перастараліся з дызель падманулі. Таксама карту педаль будзе працаваць прычыны выбару; патрабуючы малы. мг або НМ, у рэальнасці будзе больш.
А з паінфармаваная аб тым, як мне здарылася ўжо, каб пачаць, я павінен быў падняць больш карта запыту пара(педалі), і мець stassa гатоўнасці іншы трэба марнаваць столькі часу, асабліва таму, што турба ідзе ціск менш хутка, калі ў вас пашыраныя восі, чым дызельнае паліва, таму ў нас будзе трохі больш часу і менш, чым дызель, таму, што lim дыму ? map based, і калі не дасягаецца пэўны ціск, не ўводзіць адразу.

Я таксама думаю, як і вы, moggior гатоўнасці ? з-за гэтых фактараў, акрамя таго, мы паставілі б карты, VNT, так як у rapidit? адказ турба-у першую чаргу пракансультавацца.

cicciogsr
22-12-2013, 11:08
Я таксама думаю, як і вы, moggior гатоўнасці ? з-за гэтых фактараў, акрамя таго, мы паставілі б карты, VNT, так як у rapidit? адказ турба-у першую чаргу пракансультавацца.

ад маіх доказаў, я вам магу даць толькі нагода ? усе аб тэрмінах turbo, адаптуючы ўсе гэта без налады аптымальнага vnt турба не дасягае max ціск pi? хутка, як вы можаце..

tidus1985
22-12-2013, 12:42
і нармальна, маючы карту геаметрыя 64mm3 максімумаў на самай справе ў гэтым iq мы ўводзім значна больш дызель, так яшчэ і дым і такое ж адкрыцце vgt крыльчатка займае нашмат больш хуткасць.

Ен можа мець тыя ж прадстаўлення карту з паведамлена, пры ўмове, do разгледзець усе карты, геаметрыі і турба і аптымізаваць іх, каб мець шпулька хутка і ў той жа час пік каля максімальнае ціск запыце.
Мне дапамогу сандра час, калі па віне карту не паведамлена, я пікі абсурдныя ціску, і я не ведаў, як вырашыць.

Хто-небудзь ведае, дзе дзейнічаць, каб выканаць maf-оф на c39?
я думаў без выключэння яго досыць выдаліць яго кантролем, паклаўшы карты lamda = 0, хоць павінна па-ранейшаму заставацца на сувязі, але не будзе праблемай

cicciogsr
22-12-2013, 16:13
пікі, як вы іх з турба-крычы? як impostavi мэта?

tidus1985
22-12-2013, 22:04
Устаноўлена prex запыце 2400 мбар абсалютных, і я быў пікаў 2.6 бар ад дыягназу, і амаль 1.7 бар наддува з манометры, матэрыял добры-depo электронны крокавы рухавік, то ў рэшце рэшт частка праблемы.у стала занадта дызельнае паліва, і часткова з бака вакууму, які страціў выпраўлена памылка страты дзякуючы радзе сандра я апусціў геаметрыі, яго ВР 100mm3, што я падагрэвам раблю прапорцыю значэнняў карту геаметрыя іх дасканалым ціску

Шыпы ў любым выпадку я іх з gt1749vm як з gt1749v у 140cv, з 2256 я ўжо? задаволіць усе

манро
22-12-2013, 22:39
мне было цікава, калі вы далека? тэмы падобныя на edc16u.....

cicciogsr
23-12-2013, 07:38
Ок, дзякуй ... Я, як правіла, калі працуе ўсе вядома пра гэтых аўто пікаў блізкія да максімальнаму значэнню аб'ектыў ці крыху больш? вядома, не перабольшваю, з аб'емам... у любым выпадку ўмяшанне на vgt ? цуд для стабілізацыі ціску..

мегамозг
23-12-2013, 12:22
я быў працаваць на працягу некаторага часу на гэтай карце, што я зрабіў нягоды не мала, у прынцыпе ? "працэнт закрыцця", дзе больш працэнт ? больш высокае зачыняецца, і я магу сказаць, што калі карта час і добра маштабуецца атрымоўваецца прымусіць яе працаваць добра, нават у proprorzione да 100mm3, я так я зрабіў з турбінай серыі
Затым мая праблема ? ў карту час, я паспрабаваў abassare працэнт diciano 3% на апошнія 3 слупкоў vnt і адрозненне? скінуўшы ціск цяпер падымаецца яшчэ больш. svbl усталяваны на 2600 абсалютных лічбах, у табліцах, карты я не ніколі не 2600, уключаючы абмежавальнікі, але цяпер, як толькі я кідаю ўжо? ціск павышаецца адразу на 1,7 стабілізуецца на працягу 2 сек. аб, а затым падымаецца да 1,85. Чаму? калі я зачыніў трохі солі яшчэ? Часы ўсе тыя ж, што і раней.

tidus1985
23-12-2013, 13:07
кантралюе націск на прывад, у мяне праблемы, як вашы, іх вам стабілізуе затым працягнуць asalire ці не так?, адлучыць трубку ад прывада і riattaccalo да мінімуму і паглядзець, колькі там паклалі, каб вярнуцца ў гатэль цягнуць,c i павінен паставіць менш за 2 sefcodni, мне іх аддаваў 6 на самай справе ў мяне страты на бак пусты

obi_wan
27-12-2013, 14:53
Прывітанне.

Я, паведаміўшы для выдалення dpf на маей Croma mjet 120cv.
Ад таго, што я чытаў, я павінен прыняць пад увагу, біт:
1de0f6
і ўсталяваць на 2 (у маім выпадку)
Пакуль тут усе гладка.
У ori чытаць ecu з ecm я бачу, што той біт ? gi? 0, што адпавядае няма dpf і няма lamda.
Можна?
Я я няправільна нешта?

Дзякуй

tidus1985
27-12-2013, 15:29
здаецца, дзіўна, калі так было fes або іншы дыягностыкі fiat павінен паказаць у камплектацыі рухавіка няма egr, няма dpf, а таксама, калі вы не ? максімум адзін раз добра працуе, калі гэтыя экю, еўра 4

obi_wan
27-12-2013, 15:35
Прывітанне

Дзякуй tidus1985.
Я ведаў, што Раз, працуе прыстойна, а на самай справе я буду выкарыстоўваць менавіта яго для defappare.
Не павінны выдаліць dpc, як ecusafe праўда?

мегамозг
03-01-2014, 01:50
Прывітанне

Дзякуй tidus1985.
Я ведаў, што Раз, працуе прыстойна, а на самай справе я буду выкарыстоўваць менавіта яго для defappare.
Не павінны выдаліць dpc, як ecusafe праўда?
Не, гэтак жа, толькі выдаленне DTC

angelolsp
03-01-2014, 14:37
Упэўнены? Раз усе павінны зрабіць без праблем

манро
03-01-2014, 14:49
нават калі не c'?выходзіць, нічога аб чым вы спрачаліся, пры....я хацеў спытаць,...але ў гэтым пратэктар не вы ? казалі яшчэ шмат карт і абмежаванне для edc16c.....першае, што прыходзіць на розум ? тое, што вядома sw, на некаторыя файлы, называецца:"запытаны крутоўны момант на кола", што, калі я не памыляюся ? карту карэкцыі, каб пара ў функцыі тэмпературы рухавіка...
мне было цікава ? жаданую рэч ці не c'? трэба распавядаць гэтую карту cos? як і з іншымі...

мегамозг
03-01-2014, 14:51
[QUOTE=angelolsp;75224]Ўпэўнены? Раз усе павінны зрабіць без праблем[
/QUOTE]

на edc16 c31 робіць гэта добра, але ачышчае dtc і праблемы cruise.

kingsnake
04-01-2014, 19:53
для таго, каб не разагнаць info..
Для лямбда-зонда і dpfoff глядзець па адрасе
1de0f6
0 няма dpf няма датчыка
1 dfp вы зонда
2 no dpf вы зонда
глядзець у 8 біт;)
але гэты біт паўнамоцтвы выключыць датчык і dpf, то чаму? каб зрабіць defap трэба чапаць-й? карты, калі трэба перамясціць значэнне апошняга?

Прывітанне.

Я, паведаміўшы для выдалення dpf на маей Croma mjet 120cv.
Ад таго, што я чытаў, я павінен прыняць пад увагу, біт:
1de0f6
і ўсталяваць на 2 (у маім выпадку)
Пакуль тут усе гладка.
У ori чытаць ecu з ecm я бачу, што той біт ? gi? 0, што адпавядае няма dpf і няма lamda.
Можна?
Я я няправільна нешта?

Дзякуй
Ўвагу, чаму? у залежнасці ад ecu, напрыклад, на 147 150cv 298 778 біт знаходзіцца па адрасе 1de032

Прывітанне, хлопцы, ? ад p? што я, пляснуўшы на Damos edc16c39, мне было цікава, калі можна было праз switch ў карту адключыць датчык выдатку паветра на гэтай машыне, вы ведаеце што-то аб гэтым?

voglioimparare
04-01-2014, 23:54
але гэты біт паўнамоцтвы выключыць датчык і dpf, то чаму? каб зрабіць defap трэба чапаць-й? карты, калі трэба перамясціць значэнне апошняга?

Ўвагу, чаму? у залежнасці ад ecu, напрыклад, на 147 150cv 298 778 біт знаходзіцца па адрасе 1de032

Прывітанне, хлопцы, ? ад p? што я, пляснуўшы на Damos edc16c39, мне было цікава, калі можна было праз switch ў карту адключыць датчык выдатку паветра на гэтай машыне, вы ведаеце што-то аб гэтым?

не ўсе так проста, як вы думаеце, адключыць датчык выдатку паветра... тады з якой мэтай? на edc 15 вы можаце зрабіць, калі не памыляюся, то на edc 16...хм...я баюся, што і не так просты....

kingsnake
05-01-2014, 01:49
не ўсе так проста, як вы думаеце, адключыць датчык выдатку паветра... тады з якой мэтай? на edc 15 вы можаце зрабіць, калі не памыляюся, то на edc 16...хм...я баюся, што і не так просты....
Калі вы апынецеся супаставіць з jtdm магутнасцю 150 к.с., якія працуюць у дыяпазоне 2,4/2,5 стацыянарныя з 2260 паверце, што можа спатрэбіцца

І я ? давялося ў мінулым

tidus1985
05-01-2014, 14:07
тут месца, напрыклад, адключыць датчык выдатку паветра, падзяку вам jacktheripper2, што яна дапамагла мне вызначыць, switch off і выдаліць idtc, так цяпер я без датчык выдатку паветра, і ў мяне не памылкі, тэмпература счытваецца -40?, адзіная загваздка ? што ен больш не працуе круіз-кантроль!! верагодна, для рэгулявання запыце пара выкарыстоўвае некаторыя дадзеныя ад датчык выдатку паветра, хто-небудзь ведае, як выправіць праблему?

kingsnake
05-01-2014, 14:15
Я не магу спампаваць файл, і з дапамогай мабільнага тэлефона, што аўто мы гаворым?

tidus1985
05-01-2014, 14:30
edc16c39 ў jtdm 120cv 147

kingsnake
05-01-2014, 15:04
edc16c39 ў jtdm 120cv 147spettacolo! Вы можаце сказаць мне адрасы, каб убачыць і змяніць?

GPoint
07-01-2014, 23:20
Прабачце, у мяне есць сумневы на біт defap на croma еўра 4+DPF, калі вы хочаце выключыць DPF, мне здаецца, што дастаткова толькі таго, на гэты тып ecu\машына. Але ? абавязкова вазьміце яго ў 0, ці я магу ўсталяваць яго на 2, як і любы еўра 4 без DPF? Якія перавагі вы павінны выключыць нават lamba? Я кажу за невуцтва, я проста хацеў зразумець розніцу.

msport (exil77grande)
08-01-2014, 09:55
Першапачаткова Напісана mariodarkblue
1de0f6
0 няма dpf няма датчыка
1 dfp вы зонда
2 no dpf вы зонда
глядзець у 8 біт

марые лепей, каб не дапускаць такога info пошты прыклад файла, дзе вы ўзялі адрас.

GPoint
08-01-2014, 11:10
1de0f6
0 няма dpf няма датчыка
1 dfp вы зонда
2 no dpf вы зонда
глядзець у 8 біт

марые лепей, каб не дапускаць такога info пошты прыклад файла, дзе вы ўзялі адрас.

Павінен быць файл Брава, пра якую вы казалі ў першым пасце: 580_629

obi_wan
08-01-2014, 13:12
Прывітанне

Я хацеў бы паведаміць, што я defappato з раз, і не выключыў dtc.
Я правяраў, адлучыць электрычнай часткай сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог, і я бачыў, няспраўнасці рухавіка, каб праверыць.. і г. д і г. д
У гэты вечар, far? тэст з крузом.

ugoboss
08-01-2014, 13:53
Прывітанне

Я хацеў бы паведаміць, што я defappato з раз, і не выключыў dtc.
Я правяраў, адлучыць электрычнай часткай сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог, і я бачыў, няспраўнасці рухавіка, каб праверыць.. і г. д і г. д
У гэты вечар, far? тэст з крузом.

i dtc, якія выдаляюцца, якія датычацца кіравання fap.

obi_wan
08-01-2014, 14:08
Прывітанне

Дзякуй, ня ведаў.
Калі вы казалі выдаленне dtc, я думаў, што ўніверсальны.

kingsnake
09-01-2014, 21:58
не c'? ніхто, хто мае табліцу з адрасы dtc эбу? я damos edc16c39 у Каляровасці, але я не ўпэўнены ў тым, як я іх знайшоў,яны згрупаваныя ўсе разам або раскіданыя па карце?

angelolsp
05-02-2014, 19:21
тут месца, напрыклад, адключыць датчык выдатку паветра, падзяку вам jacktheripper2, што яна дапамагла мне вызначыць, switch off і выдаліць idtc, так цяпер я без датчык выдатку паветра, і ў мяне не памылкі, тэмпература счытваецца -40?, адзіная загваздка ? што ен больш не працуе круіз-кантроль!! верагодна, для рэгулявання запыце пара выкарыстоўвае некаторыя дадзеныя ад датчык выдатку паветра, хто-небудзь ведае, як выправіць праблему?

Tidus я, я ведаю, вы cosi

прабачце, і зрабіў сапраўды гэтак жа eooremio і справядліва !!!

jacktheripper2
05-02-2014, 19:48

Прывітанне Думку, дзіўным, не ад каго памылка з круіз-кантроль..
Ps: магчыма, некаторы час будзьце што-то для сябе.. :p
Гэты біт паказвае, проста калі на машыне ? усталяваны ці не датчык выдатку паветра, паставіўшы яго ў 0 аўтамабіль думае, што гэта не так, і ніколі не быў усталяваны і, каб чытаць масу паветра вымяраецца зша розных карт, у тым ліку VE, ціск турбо, IAT і што-то іншае.

нават калі не c'?выходзіць, нічога аб чым вы спрачаліся, пры....я хацеў спытаць,...але ў гэтым пратэктар не вы ? казалі яшчэ шмат карт і абмежаванне для edc16c.....першае, што прыходзіць на розум ? тое, што вядома sw, на некаторыя файлы, называецца:"запытаны крутоўны момант на кола", што, калі я не памыляюся ? карту карэкцыі, каб пара ў функцыі тэмпературы рухавіка...
мне было цікава ? жаданую рэч ці не c'? трэба распавядаць гэтую карту cos? як і з іншымі...

Я звычайна на навобмацак па тэмпературы рухавіка 70 градусаў, апошнія 5 біт на кожны выгіб, як правіла. З маіх сяброў яны таксама ўвод 0-плоская, здаецца, што трохі твар. ? шчыра кажучы, не думаю, што моцна зменіцца, чаму? паставіўшы яго ў 0 павінна змяніцца шмат.
Замест гэтага мяняецца ўсе-гаворка, хто-то зрабіў некалькі тэстаў з preiniezioni? Ад таго, што я зразумеў, preiniezioni памяншаюць ignition затрымкі, затрымка паміж ўпырску і згарання, для? я не разумею, чаму? я чытаў, што, у сваю чаргу, павялічвае тэрмін службы ў цэлым згарання. Тое, што есць? ад таго, што я зразумеў, толькі загадзя, і час preiniezione, pi? што справы. Хто-тое, што зрабіла некалькі тэстаў?

tidus1985
05-02-2014, 20:14
inneffetti у damos паказаць і на іншых картах tinj, ? убачыць, калі яны на працягу некаторага preinj

jacktheripper2
06-02-2014, 03:30
inneffetti у damos паказаць і на іншых картах tinj, ? убачыць, калі яны на працягу некаторага preinj

Я чытаў, што avari піша, што damos іншых карт, такіх як час ўпырску. Папярэдне ўпырску знаходзяцца ў файле толькі 3, але толькі на першы і трэці актыўныя ў тэорыі, так як другі ? 0. У любым выпадку, акрамя колькасці? менавіта есць таксама карты часу апярэджання ўпырску і розных pre ін'екцыі, а таксама час, пост ін'екцыі. Усе зоны да і пасля ? у тым ліку авансы, якія падчас рэгенерацыі і час ўпырску.

kingsnake
24-02-2014, 17:44
Хлопцы, прывітанне, curiosit?, існуе перамыкач, каб адключыць ці ўключыць dpf або lamba нават на edc16c39+ 5 еўра?

legendaryslave
24-02-2014, 22:02
Хлопцы, прывітанне, curiosit?, існуе перамыкач, каб адключыць ці ўключыць dpf або lamba нават на edc16c39+ 5 еўра?
вы таксама існуе на гэтай кіравання

kingsnake
25-02-2014, 00:05
вы таксама існуе на гэтай кіравання
Дзякуй за інфармацыю, я спрабаваў шукаць яго на файл Джульета 140cv але мне не атрымалася яго знайсці

kingsnake
13-03-2014, 15:08
1de0f6
0 няма dpf няма датчыка
1 dfp вы зонда
2 no dpf вы зонда
глядзець у 8 біт

Проста, каб curiosit?, я damos класічны croma edc16c39, калі я іду на камутатары мой damos, не дае мне інфармацыі 0 1 2 , або лепш, не кажа мне, як я перамясціць яго, што я збіраюся змяніць, з якой damos вы ў стане атрымаць гэтую інфармацыю?

jovandj
13-03-2014, 15:48
Вы там інтуітыўна я накладваецца на карту croma, якая ўласціва damos з гэтай маей alfa gt адрас і пытанне быў перамешчаны трохі, мне здаецца, 63-разрадныя джульета варта праверыць, каб знайсці яго

kingsnake
13-03-2014, 15:52
Вы там інтуітыўна я накладваецца на карту croma, якая ўласціва damos з гэтай маей alfa gt адрас і пытанне быў перамешчаны трохі, мне здаецца, 63-разрадныя джульета варта праверыць, каб знайсці яго

Так, на гэта няма дажджу, але damos croma не кажа вам, 0= няма фап няма, лямбда, 1 лямбда-no fap.
на практыцы не дае вам такога роду інфармацыю

Я задаў гэтае пытанне, чаму? я хацеў бы ведаць, як уключыць карту абмежавальнікі крутоўнага моманту з муфтай ўстаўляецца, і побач з абмежавальнікам максімальнага крутоўнага моманту c'? адзін біт, які, калі я правільна памятаю, - кажа switch kind of крутоўны момант limitation, таму я думаю, што існуе яшчэ адзін damos з pi? інфармацыя аб тым, што я я.

jovandj
13-03-2014, 16:07
У damos цябе і як гэтыя info, па крайняй меры, тое, што croma быў....акрамя таго, табе ўсе ж паказвала на карту аўтаматычна з winols

kingsnake
13-03-2014, 16:18
У damos цябе і як гэтыя info, па крайняй меры, тое, што croma быў....акрамя таго, табе ўсе ж паказвала на карту аўтаматычна з winols
Што я магу вам сказаць, ад таго, што я бачыла, як іх вызначае, але не кажа мне, змяшчаючы іх у 0 або 1, што змяняе

sportknight
13-03-2014, 17:11
гэта табе кажа, што тэст на аўтамабілі...

kingsnake
13-03-2014, 17:41
гэта табе кажа, што тэст на аўтамабілі...
Ах, цяпер вы!

Errecinque
27-03-2014, 13:39
Прывітанне ўсім, я спрабую вучыцца і ведаць, знакамітыя ВР, і я вучуся о, мая дарагая 147 mj 16v 140 л. edc16c8 drv 429_467, якія ласкава вам прадастаўляе ад марской свінкі для розных эксперыментаў. Дзякуючы розным абмеркаванне, пандусы ВР першай з карт я бачыў, як іх знайсці....есць два адрасы адразу паказваюць колькасць восяў (12x8,12x12 etc). Напрыклад, я бяру карту lim prex rail f-qfuel маей edc16c8 у мяне дзве рампы мне паказвае ад 250 да 5000 вось кручэння рухавіка і ў залежнасці ад значэння ад 500 да 7000 (ад 5 да 70 мм3) мне паказвае q.т? дызельнае паліва, впрыснутое у функцыі prex rail названага ў табліцы. Калі я пакідаю ori значэння ў табліцы і ношу толькі апошняе значэнне, ад 7000 да 8000, што рабіць? Я толькі падняліся апошняй восі ў дыяпазоне абаротаў правільна? Дзякуй тым, хто мне дапаможа? зразумець-й? цяпер я ўжо? выціскаецца занадта шмат, і я не магу рухацца.....

angelolsp
27-03-2014, 19:39
вы riscalato апошні перапынак...цяпер эбу ведае, ke all апошні перапынак, што раней было 70 будзе 80 мм3 і пэўнай prex rail на будзе толькі ў выпадку, калі ke дасягне 80 мм3

Errecinque
27-03-2014, 20:24
вы riscalato апошні перапынак...цяпер эбу ведае, ke all апошні перапынак, што раней было 70 будзе 80 мм3 і пэўнай prex rail на будзе толькі ў выпадку, калі ke дасягне 80 мм3

angelolsp
27-03-2014, 20:37
час там у вас на 80...карту пераўтварэнні да 500 нм або 100mm3 вы павінны разблакаваць толькі lim iq x averr 80 мм3, а затым, калі вы хочаце nformare ўсе эбу, трэба падняцца на перапынак у rail turbo і г.д...усе x 80 калі вы хочаце надаць 80 напрыклад

Errecinque
27-03-2014, 21:14
час там у вас на 80...карту пераўтварэнні да 500 нм або 100mm3 вы павінны разблакаваць толькі lim iq x averr 80 мм3, а затым, калі вы хочаце nformare ўсе эбу, трэба падняцца на перапынак у rail turbo і г.д...усе x 80 калі вы хочаце надаць 80 напрыклад
Ок, я думаю, я зразумеў, дзякуй, я спрабую зрабіць карту, у гэтым выпадку, і то месца, каб мець уласнае меркаванне. Яшчэ адна рэч, дастаткова апошнія 2 восі перапынак, каб падняцца?

Errecinque
02-04-2014, 20:57
Тады я спрабую прыняць маю карту (edc16c8 drv 429_467) у pi? разумна, што я магу, каб мае веды і прасейвання карту ў 2d я перыядычна значэнне 8192. Вы можаце прасьвятліць мяне, што гэта адносіцца і каэфіцыент ўжываць? Дзякуй

мегамозг
02-04-2014, 21:38
Добры пытанне, мне ўсе роўна, што сказаць, дайце мне 100%, і я не думаю, што мае сэнс павялічыць гэта значэнне такі ж, мае значэнне пераўтварэння. Вазьмі з абцугамі, тое, што я сказаў, я спадзяюся, што калі хто-то, хто можа растлумачыць і contraddirti калі я сказаў, castronerie.

cicciogsr
02-04-2014, 22:15
8192 напрыклад, на картах dw па вр rapprensena 100%

jovandj
02-04-2014, 22:36
Залежыць можа ўтрымліваць таксама ўмовы, тып транспартнага сродку, тэмпература вады ў парадку....звычайна паказвае на 100% педалі

мегамозг
02-04-2014, 22:50
Затым паказаўшы, 100% лічаць, што гэта бескарысна падымаць значэнне. ? pi? калі-то ў якой-то перапрызначэння, я бачыў гэта значэнне узнесены, без высвятлення мэты.

jovandj
02-04-2014, 23:29
заўседы залежыць ад кантэксту, у прынцыпе, паказвае на педаль на 100% або стан транспартнага сродку, аптымальныя, але можа таксама паказваць на іншы

Errecinque
03-04-2014, 07:52
Я спытаў, чаму? у некаторых картах праглядаў на форуме прадстаўлялі з lim iq адрасе 0e920a у edc16c8 даведзены да 8192 і мне было цікава, менавіта пачуцце. Таму, калі паказваюць 100% есць lim iq, што замест таго, аб'ем у мм3 эбу чытае іх ў %?

мегамозг
03-04-2014, 08:09
заўседы залежыць ад кантэксту, у прынцыпе, паказвае на педаль на 100% або стан транспартнага сродку, аптымальныя, але можа таксама паказваць на іншы
Ок, для іншай азначаюць, калі не c'? пераўтварэнні? Заўседы 100% sar? вынік і, такім чынам, чаму? падняць значэнне, gi? выказвае максімум.?

Errecinque
03-04-2014, 09:39
вы, але, напрыклад, на карту, азначанай мной вышэй, якія кажуць, быць фільтраў я бачыў, як прывесці значэнне па восі z, такім чынам, хрыбты, крывыя уласны 8192 (замест таго, што я ведаю, у 8000 або 9000, калі яны мм3) і не разумею, чаму

мегамозг
03-04-2014, 10:03
Могуць быць памылковымі? Проста паспрабуйце без яго і паглядзець, калі есць адрозненні з дыягназам нападу

jovandj
03-04-2014, 10:44
Аб'ем і колькасць? вадкасць, якая праходзіць праз провад, у спалучэнні часу, справа? паліва, вы хацелі сказаць, ну ў асноўным есць 2 спосабу, часу inj або разблакаваць абмежавальнікі час падаваць у зша і колькасць? у мм3 / каэфіцыент пераўтварэння ад 1 да 100, то есць, 5000=50mm3

ducati83
03-04-2014, 21:06
хлопцы, гледзячы на damos edc16c39 я заўважыў гэтую карту....малюнак прыкладаецца...
найменне ? "Map for air intake temperature dependent quantity correction" traditto "Карту, каб тэмпература всасываемого паветра колькасць? карэкцыі супрацоўнік"
Восі x, тэмпература-ад 60 да 120 градусаў ?C (напісана 3931-> /10 - 273= 120)
Вось y кручэння рухавіка ад 1000 да 4500 абаротаў
Вось z IQ карэкцыі (каэфіцыент пераўтварэння 0.01)
цяпер я хацеў бы высветліць, калі хто-небудзь з вас змены або няма....ад таго, што я бачу на высокіх абарачэннях пры тэмпературы 80-90 ?C невялікай карэкцыі c'?...што я ў гэты момант нес бы ў 0, каб не абмяжоўваць у залежнасці ад колькасці всасываемого паветра.....што вы думаеце пра гэта?

ducati83
03-04-2014, 21:11
хлопцы, гледзячы на damos edc16c39 я заўважыў гэтую карту....малюнак прыкладаецца...
найменне ? "Map for air intake temperature dependent quantity correction" traditto "Карту, каб тэмпература всасываемого паветра колькасць? карэкцыі супрацоўнік"
Восі x, тэмпература-ад 60 да 120 градусаў ?C (напісана 3931-> /10 - 273= 120)
Вось y кручэння рухавіка ад 1000 да 4500 абаротаў
Вось z IQ карэкцыі (каэфіцыент пераўтварэння 0.01)
цяпер я хацеў бы высветліць, калі хто-небудзь з вас змены або няма....ад таго, што я бачу на высокіх абарачэннях пры тэмпературы 80-90 ?C невялікай карэкцыі c'?...што я ў гэты момант нес бы ў 0, каб не абмяжоўваць у залежнасці ад колькасці всасываемого паветра.....што вы думаеце пра гэта?
я запісаўся ў два паста для задавальнення я забыўся, малюнак

jovandj
03-04-2014, 22:43
Я не не працуе інтэрнэт

ducati83
03-04-2014, 23:31
чаму?скажы мне, вашы perplessit

jovandj
04-04-2014, 01:17
Мне не трэба, каб гэтыя ecu з лім iq разблакавалі для добра ідуць добра

anniver
04-04-2014, 01:33
Я згодны, але заўседы залежыць ад аднаго, што шукаць .......
Наяўнасць аўтаматаў, калі яны ідуць добра, ужо арыгінальныя гаспадары не змясціцца ...

jovandj
04-04-2014, 02:24
Ну і ды, і няма...калі есць схаваны патэнцыял павінен выцягнуць яго, чаму? напрыклад, у мяне есць рухавік, які з x канфігурацыі дастае 100 л. 250nm etc, магчыма, за кошт аптымізацыі некаторых параметраў, ці яшчэ што іншае, адаптуючы больш я сам магу атрымаць зніжэнне расходу паліва і, магчыма, невялікі лішак прадукцыйнасці

ducati83
04-04-2014, 10:07
Я згодны, але заўседы залежыць ад аднаго, што шукаць .......
Наяўнасць аўтаматаў, калі яны ідуць добра, ужо арыгінальныя гаспадары не змясціцца ...
выбачайце, тое, што вы робіце на гэтым форуме....???? я не разумею вашага зацвярджэння....тут вы вывучаеце адзін экю, і я думаю, што, напрыклад, карта ад мяне. можа быць падставай для даследавання, каб зразумець, як гэта працуе.
Калі вы верыце, што аўтамабілі ідуць добра, і гаспадароў няма....я паўтараю вам, я не разумею, чаму ты на гэтым форуме

ducati83
04-04-2014, 10:09
Ну і ды, і няма...калі есць схаваны патэнцыял павінен выцягнуць яго, чаму? напрыклад, у мяне есць рухавік, які з x канфігурацыі дастае 100 л. 250nm etc, магчыма, за кошт аптымізацыі некаторых параметраў, ці яшчэ што іншае, адаптуючы больш я сам магу атрымаць зніжэнне расходу паліва і, магчыма, невялікі лішак прадукцыйнасці
На самай справе я лічу, што лепш распрацоўка і адаптируя да сваіх патрэбам аўтамабіль.....
ок, вяртаючыся да карце....я бачу, але што-то абмяжоўвае у IQ, а затым напрыклад, хоць адкрываючы ў 90mm3 гэтую карту, мяне абмяжоўвае у пэўных умовах....не было б лепш прыняць яго ў нуль ў кропках, зацікаўленых, тыпу, ад 70 да 90 ?C?

SandroMarciano
04-04-2014, 10:22
гэтай карце ? карэкцыя ў залежнасці ад тэмпературы наддувочного паветра, я таксама? жыву арыгінальны ? правільна, што адрэзкі, калі тэмпература падымаецца занадта...

ducati83
04-04-2014, 10:48
упэўнены, што ў залежнасці ад тэмпературы наддува?я бачу, што закон да 130?C

SandroMarciano
04-04-2014, 11:02
у damos паказвае гэта:
map for intake air temperature dependent quantity correction

Errecinque
04-04-2014, 11:19
7518

Аб маіх папярэдніх пастоў вы можаце даць мне пацверджанне таго, што ў экраннай ўкладанні (тады, калі хто-то мне тлумачыць, як зрабіць, каб ўставіць іх непасрэдна ў паведамленне робіць мяне калі ласка ,я не магу), аб якіх я казаў і якія я бачыў у іншых картах mod прынесці хрыбты крывых 8192 гэта сапраўды lim iq ? і чаму? я значэнне 8192? калі адпавядае на 100%, як сказаў, чаму? першыя тры валіка ў 10000? 147 140 л. EDC16c8 drv 429_467. Дзякуй тым, хто мяне асвятляе

ducati83
04-04-2014, 11:39
у damos паказвае гэта:
map for intake air temperature dependent quantity correction
вы я таксама паведаміў я? карту апрацоўвае да 130?C, такім чынам, залежыць гэта ад газаў, але па адносінах да тэмпературы рухавіка....выхлапныя газы або лепш, тэмпература турбіны, вядома, не спыняюцца на 130?C....таму я лічу, што твар накшталт параўнання паміж тэмпературай выхлапных газаў і адносіны да тэмпературы рухавіка...або лепш вадкасці рухавіка....што вы думаеце?

ducati83
04-04-2014, 11:40
7518

Аб маіх папярэдніх пастоў вы можаце даць мне пацверджанне таго, што ў экраннай ўкладанні (тады, калі хто-то мне тлумачыць, як зрабіць, каб ўставіць іх непасрэдна ў паведамленне робіць мяне калі ласка ,я не магу), аб якіх я казаў і якія я бачыў у іншых картах mod прынесці хрыбты крывых 8192 гэта сапраўды lim iq ? і чаму? я значэнне 8192? калі адпавядае на 100%, як сказаў, чаму? першыя тры валіка ў 10000? 147 140 л. EDC16c8 drv 429_467. Дзякуй тым, хто мяне асвятляе
для ўводу экранная за пасаду перадавой націсніце на дадатак, вылучыце файл і націсніце на кнопку " гатова....потым месцаў каментар....

SandroMarciano
04-04-2014, 11:40
7518

? у абмежавальнік IQ, які працуе ў залежнасці ад фактару, для рэдагавання вам дастаткова ведаць, што 8192 ? значэнне, што ecu выкарыстоўвае ў аптымальныя ўмовы працы, а затым проста павялічыць значэння 8192.

ducati83
04-04-2014, 11:42
я забыўся: для капіявання малюнкаў на кампутар...перайсці на прагляд titanium напрыклад, націсніце CTRL+PRINT screen, затым адкрыць paint і націсні " ўставіць " і захоўваеце як jpeg.

Errecinque
04-04-2014, 11:57
для ўводу экранная за пасаду перадавой націсніце на дадатак, вылучыце файл і націсніце на кнопку " гатова....потым месцаў каментар....

Errecinque
04-04-2014, 11:59
я забыўся: для капіявання ладу кампутара...перайсці на прагляд titanium (напрыклад, націсніце CTRL+PRINT screen, затым адкрыць paint і націсніце "уставіць" і захоўваеце як jpeg. Вялікі!!!! бачыў пасля майго адказу..... ДЗЯКУЙ

Errecinque
04-04-2014, 12:36
Гэта тыя, у залежнасці ад тэмпературы, справядлівыя факты, так??

7519

SandroMarciano
04-04-2014, 12:43
так, але проста змяніць першае значэнне кожнай крывой, ці што ? тое, паведамілі ў 90-х? тэмпературы астуджальнай вадкасці

jovandj
04-04-2014, 12:47
Я не магу бачыць малюнак, але я памятаю, што гэта былі першыя значэння, аднесеныя да тэмпературы 90c, каб разблакаваць менавіта лім iq на патрабаванае значэнне, затым ce n і яшчэ больш наперад, пракручваючы ў 2d, што паведаміў помпа rail ад damos і потым яшчэ паведаміла, заўседы rail

Errecinque
04-04-2014, 13:15
? у абмежавальнік IQ, які працуе ў залежнасці ад фактару, для рэдагавання вам дастаткова ведаць, што 8192 ? значэнне, што ecu выкарыстоўвае ў аптымальныя ўмовы працы, а затым проста павялічыць значэння 8192.
Рост толькі хрыбты, якія маюць значэння pi? нізкія 8192 не ўсей крывой ў камандзе, праўда? Але чаму? першыя тры крывыя, якія з'яўляюцца часткай той жа карце ў 10000?

jovandj
04-04-2014, 13:55
Гэты абмежавальнік і стан транспартнага сродку-пра=lim iq у мм3, калі я не памыляюся, е4 і 77mm3 таму, калі ў вас 100mm3 павінна быць edc16c8 аднак паказвае на тое, што абмежаванні і 100mm3 на працягу першых 3-крок з пункту гледжання абаротаў

Errecinque
04-04-2014, 20:25
Гэты абмежавальнік і стан транспартнага сродку-пра=lim iq у мм3, калі я не памыляюся, е4 і 77mm3 таму, калі ў вас 100mm3 павінна быць edc16c8 аднак паказвае на тое, што абмежаванні і 100mm3 на працягу першых 3-крок з пункту гледжання абаротаў
Але тады вы павінны разблакаваць іх на ўсіх крывых (мой аб'ектыў 80mm3) ці дастаткова тых, якія адносяцца да сярэдніх і высокіх абарачэннях?

ducati83
04-04-2014, 22:09
вы я таксама паведаміў я? карту апрацоўвае да 130?C, такім чынам, залежыць гэта ад газаў, але па адносінах да тэмпературы рухавіка....выхлапныя газы або лепш, тэмпература турбіны, вядома, не спыняюцца на 130?C....таму я лічу, што твар накшталт параўнання паміж тэмпературай выхлапных газаў і адносіны да тэмпературы рухавіка...або лепш вадкасці рухавіка....што вы думаеце?
ніхто не ведае, мне больш прыкмет???

jacktheripper2
05-04-2014, 02:39
ніхто не ведае, мне больш прыкмет???

? толькі ў залежнасці ад тэмпературы вады, тэмпературы выхлапных газаў, не мае нічога агульнага ў дадзеным выпадку. Выхлапных газаў можа дасягаць 900 градусаў і больш? на мадыфікаваных аўтамабіляў, не было б сэнсу рабіць параўнанне з тэмпературай вады.

jacktheripper2
05-04-2014, 02:41
Я не не працуе інтэрнэт

А змяніць яго, на мой погляд, не трэба нічога нават, чаму? пачынае карэктаваць толькі пры вельмі высокіх тэмпературах, дзе ? лепш, што есць некаторае абмежаванне.
Cos? як і любы іншы абмежавальнік у залежнасці ад тэмпературы не трэба рабіць у камандзе, але толькі ўстаў дзе ? неабходна.

jovandj
06-04-2014, 19:16
Хлопцы, але скапіяваць лямбда 1.9 140cv edc16c8, што і крыху больш ліберальнай ў edc16c39 на 39 дакладна можа стварыць нейкую даюць? ?

jacktheripper2
06-04-2014, 19:35
Хлопцы, але скапіяваць лямбда 1.9 140cv edc16c8, што і крыху больш ліберальнай ў edc16c39 на 39 дакладна можа стварыць нейкую даюць? ?

Проста вярнуць ваш, як вы хочаце

jovandj
06-04-2014, 19:41
У гэтым сэнсе апраўданне? ?

jacktheripper2
06-04-2014, 20:39
У гэтым сэнсе апраўданне? ?

Калі вы хочаце лямбда-вы таксама можаце пакласці ўсе ў 1, усе ў 0,8, усяго 1,1. Гэта залежыць, як вы хочаце абмежаваць, і як ты хочаш паліць.. ;)
Жадаючы, вы можаце падняць усе фільтры дызель і карта педаль, у той час, і тады абмежаванні толькі ад лямбда-як і дзе вы хочаце. Проста атрымаць 2 разлікі з часопіса і вырашыць, як надаць кожнаму для розных абаротаў рухавіка.

Errecinque
06-04-2014, 21:13
Калі вы хочаце лямбда-вы таксама можаце пакласці ўсе ў 1, усе ў 0,8, усяго 1,1. Гэта залежыць, як вы хочаце абмежаваць, і як ты хочаш паліць.. ;)
Жадаючы, вы можаце падняць усе фільтры дызель і карта педаль, у той час, і тады абмежаванні толькі ад лямбда-як і дзе вы хочаце. Проста атрымаць 2 разлікі з часопіса і вырашыць, як надаць кожнаму для розных абаротаў рухавіка.
Вы кажаце, што добра даць па ўсей табліцы
Тое ж значэнне? Чаму? у врі ? скажам, ўзлезці на розных умовах.

jovandj
06-04-2014, 21:49
Няма d пагадненне не я хачу стварыць паравоз вугаль, пяро, бачачы, што euro3 мае карту больш дыму, які дазваляе мне было цікава, калі можна было скапіяваць яго, каб убачыць, калі пайшоў на папраўку што-тое, але без шкоды, я ўжо скапіяваў і на іншых картах ducati corse, каб мець, што амаль афіцыйная, і я павінен сказаць, што, як расход паліва і паляпшаецца, і, як і прадукцыйнасць, а таксама

jacktheripper2
06-04-2014, 21:57
Вы кажаце, што добра даць па ўсей табліцы
Тое ж значэнне? Чаму? у врі ? скажам, ўзлезці на розных умовах.

Вы можаце таксама ўсталяваць аднолькавае значэнне, калі вы хочаце. Безумоўна, pi? панізьце лямбда-пі? дазволіць ўводзіць дызель, таму вы самі вырашаеце, як і дзе павысіць.

Няма d пагадненне не я хачу стварыць паравоз вугаль, пяро, бачачы, што euro3 мае карту больш дыму, які дазваляе мне было цікава, калі можна было скапіяваць яго, каб убачыць, калі пайшоў на папраўку што-тое, але без шкоды, я ўжо скапіяваў і на іншых картах ducati corse, каб мець, што амаль афіцыйная, і я павінен сказаць, што, як расход паліва і паляпшаецца, і, як і прадукцыйнасць, а таксама

Прабачце, але вы, што аўтамабіль ў вас есць? Лушчак вы можаце скапіяваць карты ад іншых аўтамабіляў cos? дзіўна толькі, чаму? pi? апошнія. Вы ведаеце, што Ducati corse падзяліўся фарсунак, якія адрозніваюцца ад вашых? Вы ведаеце, што вы не можаце затым скапіяваць тыя часы ўпырску паліва і іх дасягненні? Я не рэкамендую вам капіяваць карты з іншых аўто, факты, і вы ўбачыце, што вы можаце зрабіць нашмат лепш.

jovandj
06-04-2014, 22:05
Прабачце, не чакае, што я кінула яго я c я gt 150cv еўра-4, 2007 года выдалены egr, dpf і swirl я скапіяваў тое, што вы можаце скапіяваць ducati corse я ведаю, што фарсункі розныя, такім чынам, залежаць дасягненні і tinj

Errecinque
08-04-2014, 14:03
Тады вам месца 2 экран 2 lim iq у edc16c8 147 мдж 140cv. Які-то хлопец пу? скажыце мне, калі я іх змяняць на правільны шлях?

Дзякуй

7637

7638

jovandj
08-04-2014, 17:26
Я не магу праверыць, ці файлы, аднак вы павінны змяніць канцы на edc16c8, хлопцы, толькі што пасля карту педаль ce карта 0e1744 калі я не памыляюся, то на edc16c8, што ен, я думаю хуткасць? ці rail на першай восі і / або педаль, я думаю, на другой восі з абодвух damos як c8, што 39 не згадваецца ці ведаеце вы, што яно азначае??

jovandj
08-04-2014, 22:47
маленькая папраўка на 39 і 1c1f86 у той час як на c8 і 0e1744 абодва закладзеныя як раз пасля DW стандарт, абодва аднолькавыя і ў многіх іншых ecu з'яўляюцца аднолькавымі, карта 8x12 на восі значэнняў ад 8000 да 18000 (я думаю хуткасць транспартнага сродку або rail, але я не думаю), з другога боку, мы павінны быць педалі, але і іншыя, можа быць, у вас есць ідэя, што гэта можа азначаць??

SandroMarciano
08-04-2014, 22:59
*erre5 ідуць добра,
*jovandj той, аб якім вы кажаце ? карта не выкарыстоўваецца, вось ? хуткасць?, і тое, што я зразумеў ? крывая каліброўкі для акпп.

jovandj
09-04-2014, 00:29
Аб прывітанне Сандрон добра, - знайшоўся я не ўпэўнены, што не выкарыстоўваецца, і калі другі восі, былі і стан транспартнага сродку??? Знакаміты 8192 на IQ limiter...а 1de302 павінны быць петлі мінімальнага

Fede87
10-04-2014, 00:05
мне было цікава, калі вы далека? тэмы падобныя на edc16u.....

jovandj
10-04-2014, 00:35
Я не выпускайце непадрыхтаваным пяро, я думаю, што логіка такая ж, я думаю,

Fede87
10-04-2014, 01:07
Я не выпускайце непадрыхтаваным пяро, я думаю, што логіка такая ж, я думаю,

абсалютна няма, замест таго, каб... ? цалкам адрозніваецца! таксама, чаму? гэтыя рухавікі маюць сістэмы ўпырску паліва ", інжэктар, помпа" і не common rail...

я дзякую ўсіх, хто хоча даць мне руку

ducati83
10-04-2014, 11:22
перш за ўсе, каб іх распазнаць, вы ўбачыце ад BP значэння, і калі яны павінны быць ператвораныя на падставе чаго вы можаце зразумець, па восі Z і рэчы c'? паказана і, такім чынам, дадзеныя аўтамабілі ў руку зразумець, калі? ціску ў рампы, час ўпырску паліва,градусаў загадзя etc etc....нам патрабуецца час, вопыт і шмат-studio....а тут на форуме рэкамендацыі есць і шмат...

SandroMarciano
10-04-2014, 11:49
абсалютна няма, замест таго, каб... ? цалкам адрозніваецца! таксама, чаму? гэтыя рухавікі маюць сістэмы ўпырску паліва ", інжэктар, помпа" і не common rail...

я дзякую ўсіх, хто хоча даць мне руку

логіка ? менавіта звычайныя, што для c39 або c8, адзінае, што розна, з'яўляюцца працягласць, якія выяўляюцца ў градусах замест часу ўпырску. як вы сказалі ducati83 калі вы паглядзіце на вось іх распазнаць адразу, на х ты абаротаў, y IQ дызель, z градусаў ўпырску, што вы атрымаеце, як поспехі з пераўтварэннем 0,023438.

*jovandj, перайсці ціха зрабіце тэсты, што вы хочаце, гэта не мяняе нічога, і што яны неактыўныя вы разумееце, нават з таго, што ў damos не паведамілі, ці калі ў адносінах з тымі, 1.4 hdi (што не мае нічога агульнага з fiat 1.9), вы разумееце, што яны ідэнтычныя.

Errecinque
10-04-2014, 21:48
*erre5 ідуць добра,
Але c'? п? яшчэ абмежавальнікі iq для разблакоўкі.? Ці для маей карце, дзе я не хачу ісці далей 80 ідзе добра cos

SandroMarciano
11-04-2014, 07:49
ce n'? па крайняй меры яшчэ адзін дызель 12x1

jovandj
11-04-2014, 08:49
І праўда, вы маеце рацыю, на самай справе нічога не змяняе ў іх змяняць. ...іншы абмежавальнік 12x1 не ведаю

Fede87
11-04-2014, 22:26
логіка ? менавіта звычайныя, што для c39 або c8, адзінае, што розна, з'яўляюцца працягласць, якія выяўляюцца ў градусах замест часу ўпырску. як вы сказалі ducati83 калі вы паглядзіце на вось іх распазнаць адразу, на х ты абаротаў, y IQ дызель, z градусаў ўпырску, што вы атрымаеце, як поспехі з пераўтварэннем 0,023438.

дзякую табе за дапамогу, я гляджу на карту золата Audi A3 (8p) 2.0 tdi (нумары sw/hw 0281011364
1037369819) і спрабуе зразумець што-то. я нават не ведаю, калі ? рухавік 16v або 8v, dpf або dpf не, ? карту, што я ? перадаецца ад аднаго.
я адкрыў з ECM Titanium, а мне наступныя значэнні:
ін'екцыі parzializzato (1)
ін'екцыі f тэмпература паветра (1)
ін'екцыі parzializzato (map, 1) (3)
ін'екцыі parzializzato (map2) (1)
ін'екцыі parzializzato (map1 " босы " x rpm) (4)
фаза ўпырску (1)
arricch. паскарэння (7)

гэта значыць карты turbo і абмежавальнікі, але тое, што мяне цікавіць, зразумець карты ўпырску.

хлопцы, скажыце мне, калі я памыляюся... :confused: дзякуй

Errecinque
14-04-2014, 13:58
Добры дзень, пасля таго як я прысвяціў першы edc16c8 ў 147, у цяперашні час да 159 edc16c39.Я бачыў на карце ў маей 159 2.4 q-tronic, што драйверы ecm паказваюць, у дадатак да карце крутоўны момант падчас паскарэння і стандарт і дзве карты выклікаў, Спорт і спорт Б аднолькавыя, як значэння, але бачыў, што мая 159 абмен qtronic з выбарам спорт і зіма хто-небудзь ведае, калі кнопка дзейнічае толькі на абмен або ? таксама падлучаны да ecu? Я мог бы так мець карту можна выбраць з дапамогай кнопкі

Errecinque
14-04-2014, 21:59
ce n'? па крайняй меры яшчэ адзін дызель 12x1

Sar? лушчак гэта? (edc16c8 alfa 147 429_467)

puntospeed1.3
14-04-2014, 23:27
дзякую табе за дапамогу, я гляджу на карту золата Audi A3 (8p) 2.0 tdi (нумары sw/hw 0281011364
1037369819) і спрабуе зразумець што-то. я нават не ведаю, калі ? рухавік 16v або 8v, dpf або dpf не, ? карту, што я ? перадаецца ад аднаго.
я адкрыў з ECM Titanium, а мне наступныя значэнні:
ін'екцыі parzializzato (1)
ін'екцыі f тэмпература паветра (1)
ін'екцыі parzializzato (map, 1) (3)
ін'екцыі parzializzato (map2) (1)
ін'екцыі parzializzato (map1 " босы " x rpm) (4)
фаза ўпырску (1)
arricch. паскарэння (7)

гэта значыць карты turbo і абмежавальнікі, але тое, што мяне цікавіць, зразумець карты ўпырску.

хлопцы, скажыце мне, калі я памыляюся... :confused: дзякуй

усіх boost x rpm карты ўпырску(працягласць), а таксама map2.
iniez парз і ftemp паветра абмежавальнікі дыму, вызначце, калі ў адпаведнасці з map або maf.
map1 лямбда.
ўзбагачэння ? педаль.
перадаплату яны ад ўрад іншага боку.

jovandj
16-04-2014, 14:43
Сямейны аўтамабіль, залежыць ад тэмпературы вадкасці, колькі каштуе 8192 і ок....хлопцы, пытаньне, я карту ў мяне абмежавальнік iq у 70, чаму? дыягназ магу надаць 75??

jovandj
16-04-2014, 14:46
Прабачце, я няправільна адказаць...я хацеў ведаць, чаму я магу дыягназ надаць больш

jacktheripper2
30-04-2014, 01:12
Прабачце, я няправільна адказаць...я хацеў ведаць, чаму я магу дыягназ надаць больш

? магчыма, што твар piccata больш высокай. Я таксама ўсе абмяжоўваецца абмежавальнікамі і лямбда inietto трохі больш, пік, раз. Але пасля таго, стабілізуецца хутка, чым патрабуецца,/абмежаваны.

jovandj
30-04-2014, 01:48
? магчыма, што твар piccata больш высокай. Я таксама ўсе абмяжоўваецца абмежавальнікамі і лямбда inietto трохі больш, пік, раз. Але пасля таго, стабілізуецца хутка, чым патрабуецца,/абмежаваны.

Я дзякую цябе за тое, і толькі піка...слухайце, ў раздзеле для пачаткоўцаў есць тэма адкрытыя мной дож прашу накіраваць погляд на карту, я быў бы рады (калі вас цікавіць) калі б ты даў погляд

Errecinque
02-05-2014, 13:28
Хлопцы, мне пацвердзілі, што абмежаванні на ўкладанні ў фатаграфіі адразу пасля lim крутоўнага моманту абсалютнага дзейнічае на рэзаць antipattinamento? чаму? all' практыцы на вуліцу, адчуваю, што не рэжа-й? як ад золата нават на найменшы праслізгванне, але хоча "sgommata-й? сухі", каб пачуць яго дзейнічаць. Дзякуй. Alfa 147 edc16c8

7820

jovandj
06-05-2014, 18:59
хлопцы, пытанне, які я спадзяюся знайсці адказ, таму што я сапраўды баюся, каб страту, што на 1.9 16V эбу edc16c39 fiat, даць 3,7 градуса загадзя, да 4000 абаротаў з 968 зша час inj і шкодна??

jovandj
06-05-2014, 19:07
хлопцы, пытанне, які я спадзяюся знайсці адказ, таму што я сапраўды баюся, каб страту, што на 1.9 16V эбу edc16c39 fiat, даць 3,7 градуса загадзя, да 4000 абаротаў з 968 зша час inj і шкодна??

улічваючы, што з рахунку я зразумеў, што 968X4000X0,000006=23,23 працягласць у градусах dell inj і (я бачыў дыягназ, што іх inietto 80mm3), загадзя ori 19,01? відавочна, што да гэтага часу апошні ВР 80mm3, я даў 3,7? усяго 22,76? такім чынам, практычна я іду за вмт прыкладна на 0,5?, рухавік і стала крыху больш шумнай, але не занадта, што вы кажаце, можа пайсці, або занадта тое, што мяне палохае менавіта 3,7 градусаў, што павелічэнне sostansioso, чакаю адказы

tidus1985
06-05-2014, 19:50
на 4000 аб, вы можаце смела ісці больш за 5 градусаў пост вмт без праблем, раптам толькі fumosita і трохі усе egt, вы можаце стаяць каля 23/24 градусаў наперад, больш або менш, зараз не памятаю, як ад залатых 16v

jovandj
06-05-2014, 20:19
Tidus дзякуй вам авансы на врі ў папярэдняе паведамленне, дайце мне ведаць

jovandj
06-05-2014, 20:29
Я вам скажу яшчэ адну рэч, я заўважыў, што калі не anticipavo машына не спрыяла павелічэнню практычна перайшоў на 4000 абаротаў і не выходзілі за рамкі ў 6а руху, чакаючы, паступова я ўбачыў, што мог, а ісці далей, дзіўна xo

Fede87
08-05-2014, 20:34
даць 3,7 градуса загадзя, да 4000 абаротаў з 968 зша час inj і шкодна??

c'? ад бачыце, колькі мм3 впрысните... ок 968 us часу ўпырску, але што ціск?

jovandj
08-05-2014, 20:58
1600bar час ori затым 80mm3

jacktheripper2
08-05-2014, 21:48
1600bar час ori затым 80mm3

Таксама залежыць ад ціску турба, у асноўным. Па-мойму l"загадзя, што вы далі ў парадку з ціскам, turbo нізкі, тыпу 0.1 у-ы? што ад золата.
На мой погляд, стаяць 5 градусаў Atdc да 4000 аб / мін не мае сэнсу, чаму? робіць, калі стаяць бліжэй да вмт.
Асабіста я спрабаваў карты з 1400us або што-то ў пі? у 1700 бар і з ледзь наперад, каб заставацца на 10 градусаў Atdc 4000 рабіла роўна карту з 1180us і загадзя, бліжэй да вмт.
Для мяне гэтыя 3.7 градусаў ідуць добра. Максімум за 3.2 і вы 1 град atdc.

jovandj
08-05-2014, 22:01
дзякуй, джэк, ціск турбо павялічаны на 130 кропак рэальнага ціску на 4000rpm 1,48 карта, што каля 1,5 рэальнымі, бо ледзь-ледзь больш высокай, перш, чым я ў 3,2 і машына накіраваных на 4000 абаротаў ўніз, пераадольваючы queli 4000 абаротаў мала, тыпу 200 абаротаў і ўзляцела на 4500 ў адну секунду, як быццам есць перашкода (тармажэнне рухавіком), таму я вырашыў павялічыць сярэдні-ступені, то есць 3,7 і я практычна каля 0,5 пасады пмс, я не ведаю, калі даць яму яшчэ крыху, каб зрабіць яе знаходжанне ў вмт ці валасы пасля тыпу 0,2 0,3 як 4250, вас, што вы скажыце мне??

jacktheripper2
08-05-2014, 22:44
Хай cos? на 4000 аб, 0,25 градусаў atdc да 4250 абаротаў і вмт, да 4500. або ў вмт да 4250 і 0,5 або 1 градуса btdc да 4500. На giulietta 2.0 170 з gap я здымаю з 90mm3 і 1 градуса atdc да 4000, ад 0,5 да 4250 і да вмт, да 4500, для? на самай справе з pi? загадзя спрыяла павелічэнню трохі лепш, мне здаецца, да месца, што затармазіць рухавік, як і павінна быць

jovandj
08-05-2014, 22:57
менавіта па сутнасці я ўжо сказаў, рабіць розныя тэсты, магчыма, я прыехаў 100 пісання:), авансавыя плацяжы, я ўбачыў, што самыя anticipavo і менш frenava рухавік, хоць павінна быць наадварот цяпер спрабую 0,5 да 4000, ад 0,25 да 4250, а ў вмт да 4500, як я цяпер, практычна машына падаўжае сапраўды шмат з 80mm3, крок 240 спідометра на вуліцы зачынены, што мы тут

jacktheripper2
08-05-2014, 23:49
менавіта па сутнасці я ўжо сказаў, рабіць розныя тэсты, магчыма, я прыехаў 100 пісання:), авансавыя плацяжы, я ўбачыў, што самыя anticipavo і менш frenava рухавік, хоць павінна быць наадварот цяпер спрабую 0,5 да 4000, ад 0,25 да 4250, а ў вмт да 4500, як я цяпер, практычна машына падаўжае сапраўды шмат з 80mm3, крок 240 спідометра на вуліцы зачынены, што мы тут

Капуста вельмі добра, толькі з той iq. Я ў шлях зачынены Джульета я 230, але па-ранейшаму з fap і лямбда-высокае 1.13 з 90mm3 незадоўга да 4000 абаротаў.
Аднак вы па-ранейшаму нізкая, чаму? тормазы, рухавік. Я толькі з карты вельмі ранняе і больш за 2 бар я чуў, што murava. Але вы кажаце, каля 32 градусаў да 4500 абаротаў і 27 градусаў на 4000 аб. Gi? на працягу 26 градусаў на 4000 аб, а гэта не murava-й?. Вы, вядома, кажаце загадзя, каб высокія iq абсалютна не працуюць з турбіны арыгінальныя.

jovandj
09-05-2014, 00:09
вельмі добра на самай справе, але мне падабаецца, параўноўваць з тым, хто сапраўды хоча дапамагчы, вось чаму, можа быць, адзін, які ведае больш за мяне ці зрабіў іншыя доказы дзеліцца са мной сваім вопытам, і я мая, табе кажу, я працую з лямбда-1 на высокіх абарачэннях і врі ў "цэнтральную паласу" выдатак паліва дыскрэтных амаль ori абмежавальнікі IQ разблакавалі ў 80mm3 але не ўсе на сярэдняй і максімальнай хуткасці 75mm3 але тым не прыйду ніколі не прасіць з лямбда-ori a-абароту, правераная лямбда-1 фіксаванай, не ведаю, хадзіў лепш і не курыў, нават не занадта пяро спажываў досыць верагодна, я павінен абмяжоўваць сябе ў якой-то іншага боку, цяпер я раблю яшчэ тэст, я думаю, што хутка я канчатковага, па крайняй меры, я дасягаю сваю мэту, і, нарэшце, пасля яшчэ 30-40 спробаў я вырашыў, мой мінімум дзіўны з карткі за межамі драйвер

jacktheripper2
09-05-2014, 00:42
вельмі добра на самай справе, але мне падабаецца, параўноўваць з тым, хто сапраўды хоча дапамагчы, вось чаму, можа быць, адзін, які ведае больш за мяне ці зрабіў іншыя доказы дзеліцца са мной сваім вопытам, і я мая, табе кажу, я працую з лямбда-1 на высокіх абарачэннях і врі ў "цэнтральную паласу" выдатак паліва дыскрэтных амаль ori абмежавальнікі IQ разблакавалі ў 80mm3 але не ўсе на сярэдняй і максімальнай хуткасці 75mm3 але тым не прыйду ніколі не прасіць з лямбда-ori a-абароту, правераная лямбда-1 фіксаванай, не ведаю, хадзіў лепш і не курыў, нават не занадта пяро спажываў досыць верагодна, я павінен абмяжоўваць сябе ў якой-то іншага боку, цяпер я раблю яшчэ тэст, я думаю, што хутка я канчатковага, па крайняй меры, я дасягаю сваю мэту, і, нарэшце, пасля яшчэ 30-40 спробаў я вырашыў, мой мінімум дзіўны з карткі за межамі драйвер

Я без fap то і лямбда у 1, безумоўна, нават на нізкіх. Наадварот ? менавіта на нізкіх абарачэннях (2000/3500), што вы павінны трымаць самы нізкі. Мая ? крычы іх на самай справе ? у 1.05 пры поўнай нагрузцы. Для спажывання проста не апусціць лямбда у рэжыме? кіраўніцтва 'ціхі'. Акрамя таго, вывучаць загадзя, і канец ўпырску арыгінальны вы бы таксама зразумець, як спажываць менш. Асабліва улічваючы, што сістэмы рэцыркуляцыі ог sar? зачыняецца і гарэнне больш павольным, з-за адмоваў больш.

jovandj
09-05-2014, 01:18
На самай справе, як вы кажаце, частка лямбда маей і врі да 2500, а потым і 1-я адсутнічаюць некаторыя доказы, каб назваць яго цалкам, а затым мацуюцца ўжо цяпер я на 16kml 17 таксама? калі б я мог палепшыць, і заўседы лепш, дзякуй за парады мы studiero вышэй

jacktheripper2
09-05-2014, 08:51
На самай справе, як вы кажаце, частка лямбда маей і врі да 2500, а потым і 1-я адсутнічаюць некаторыя доказы, каб назваць яго цалкам, а затым мацуюцца ўжо цяпер я на 16kml 17 таксама? калі б я мог палепшыць, і заўседы лепш, дзякуй за парады мы studiero вышэй

Я я пачаў бы, напрыклад, апусціць яго на 2000 абаротаў, але толькі ад 950 mg/hub. Cos? у рэжыме? 'Круіз', у якім у вас менш паветра застаецца, як зараз, то ўсе ўжо? вы не маеце абмежаванняў

jovandj
09-05-2014, 09:12
Я на самай справе, калі я не памыляюся, то я зрабіў, але ад 850-840 мг я баяўся, што мне было пуста і выдачы, але не ведаю, ці магу я змяніць паўторна

jacktheripper2
09-05-2014, 09:17
Я на самай справе, калі я не памыляюся, то я зрабіў, але ад 850-840 мг я баяўся, што мне было пуста і выдачы, але не ведаю, ці магу я змяніць паўторна

Пасля 3000 або 3500 у abbasserei ў любым месцы. :)

jovandj
09-05-2014, 09:32
Тое gi? зрабіў

Errecinque
10-05-2014, 12:50
менавіта па сутнасці я ўжо сказаў, рабіць розныя тэсты, магчыма, я прыехаў 100 пісання :)

Тады праблема лічыльніка пісання не існуе!!!!!

jovandj
10-05-2014, 13:07
тады глядзіце, я нават ведала, гэты "лічыльнік" ] калі я не памыляюся, перавысіў 100 пісання, я амаль побач, адзінае, што мяне даў збой памяці (eeprom няспраўнасць памяці eeprom) не па віне кантрольная сума дзесяціны запісы, выдаленыя памылкі на дыягностыцы ўсе ідэальна

jovandj
13-05-2014, 00:31
Пасля 3000 або 3500 у abbasserei ў любым месцы. :)

таго, што значэнне лямбда? 1 або менш??

jacktheripper2
13-05-2014, 02:04
таго, што значэнне лямбда? 1 або менш??

Гэта залежыць ад таго, як ты хочаш паліць. Можна панізіць нават да 0.8, але так становіцца выдатнай парай, але не з 80mm3.

jovandj
13-05-2014, 02:45
ну відавочна, я напрыклад, я пакінуў 1 пяро думаю, што хадзіць у 90mm3 цяпер, то мне апусціць яго ў далейшым, аднак мы абнавіць, не вырашана праблема мінімуму нераўнамерным горача, хто-небудзь есць прапановы??

jovandj
13-05-2014, 12:26
павялічаную карту патрабаванага крутоўнага моманту падчас пуску рухавіка ў месцах, дзе ўзнікае гэтая праблема, але нічога не рабіць, скапіяванай карту запуск 2.4 з праблемай халоднага пуску машына лепш, але праблема халастога ходу нерэгулярнае паўторыцца, я думаю, есць нейкі карту, якая рэгулюе мінімум, на гарачым рухавіку або, хутчэй, дэфект з'яўляецца толькі паміж 50 і 70 градусаў, названых у BC, пры першым ўводзе ў эксплуатацыю і ідэальнае цяпло пасля таго, як 70-75 градусаў і выдатна, што ў сярэдзіне паміж 50 і 70-75 градусаў, як было сказана раней і нерэгулярныя ваганні 100 колаў, выклікаючы вібрацыю ўнутраных і тахометр відаць няўстойлівым, чытаючы вакол вядома, што і агульная праблема ў каго-небудзь есць ідэі??

манро
13-05-2014, 23:08
вы ўжо? спрабаваў падняць стар? абароты халастога ходу?

jovandj
13-05-2014, 23:16
дзякуй за адказ, на самай справе я думаў пра гэта, і я месцазнаходжанне 2 карты адносна рэжыму, як мінімум, у дачыненні да tambiente і tacqua ўжо расход за ўсе ў 850 і іншы-аб тэмпературы рухавіка, што я не вельмі добра зразумеў, расходу таксама, што ў 850, але нічога не рабіць, чытаючы вакол, я ўбачыў, што адзін чалавек можа вырашыць, калі ў момант прадстаўляе irregolarita цягі датчык T вады зялены месца на термостатический зараз маяк, што доказы, калі мінімум становіцца рэгулярным, есць і maledettissima карту, якая спрацоўвае на Tacqua, што " перабор " разлікі ecu

jovandj
16-05-2014, 10:52
яшчэ ніхто не зрабіў прапановы, я знайшоў 3 карты, якія рэгулююць мінімум

jovandj
16-05-2014, 11:23
невялікае абнаўленне, часова адлучыць датчык Tacqua як і чакалася мінімум становіцца цалкам наладзіць таксама адлюстравана, што знікае preinezione прама цяпер, хто ведае, як дапамагчы?? тое ж самае ў холад, праз некаторы час уступае ў гульню preinezione, што sfalza мінімум

jovandj
04-06-2014, 10:00
Хлопцы, але 1 можа загадзя ў рэжым прамежкавы?? Ад 1500 да 3000 iq прыкладна 50 і 60 мм3 і, вядома, упадзе да 0.2 да 25 мм3 можа стварыць праблемы? ?

jacktheripper2
04-06-2014, 10:25
Хлопцы, але 1 можа загадзя ў рэжым прамежкавы?? Ад 1500 да 3000 iq прыкладна 50 і 60 мм3 і, вядома, упадзе да 0.2 да 25 мм3 можа стварыць праблемы? ?

Няма, гэта не стварае ніякіх праблем, калі вы іх я зразумеў, што ен добра, вы бачыце, што вы можаце даць і больш? у некаторых кропках.
Для таго мінімуму, які танцуе, вачэй, змяніць біт, мінімум, як мне здаецца, досыць тых, якія рэгулююць яго, больш нічога есць мноства выпраўленняў і розных рэчаў, якія адносяцца непасрэдна да мінімуму.
Калі хочаце, можаце апусціць папярэдне ін'екцый, калі вы лічыце, маглі быць іх прычынай-небудзь адхіленняў?, togliendole машына fumer? белы халодны то паспрабуйце abbassarle з невялікімі крок, або, не дакранаючыся папярэдне вы можаце змяніць выпраўлення, гэтыя апошнія, у залежнасці ад тэмпературы.

jacktheripper2
04-06-2014, 10:34
Я б задаць пытанне адносна 2.0 mjet 2 заўседы з edc16c39. Павінны прысутнічаць адзін ці больш? абмежавальнікі ў адпаведнасці з egt, выяўленых датчыкам на fap. Я знайшоў некалькі карт з bp, што можа быць тэмпература fap, гэтыя восі z і маюць значэнне 8192, што пасля 500 градусаў прыкладна пачынае падаць у sscaletta. Дзіўная рэч ? што мяне абмяжоўвае нават да 500 градусаў на маей джульеты, я лямбда-1.13 (толькі на першыя 2 карты лямбда?, тых, хто не 'ў працэсе рэгенерацыі') затым 16.5 каля Afr, і з 1212mg паветра на 4000 аб, я толькі 77mm3 што я ад afr больш за 18. Усе фільтры ў 90mm3.
Хто-то ? ведаеце, гэтыя іншыя абмежавальнікі, у адпаведнасці з egt або іншыя абмежавальнікі, якія пачынаюць абмяжоўваць у асноўным за 3500?

jovandj
04-06-2014, 10:34
Я зразумеў, мне здаецца, што выдаленне, што можа адкласці ад 7.5 і 10, якія я врі ў маей 750 да 1000 абаротаў у хвіліну, здаецца, ідуць лепш, нават найменшага, калі месца карту яму даў бы погляд? ?

jacktheripper2
04-06-2014, 10:52
Проста я гляджу цяпер з пк без titanium.
На нізкіх абаротах у любым выпадку ? дастаткова адкладаецца, у асноўным, для зніжэння nox, такім чынам, вы не занадта шмат праблемы, таксама даць 1.5 градусаў, у раене з невялікім iq. Вакол, на працягу больш за 6 месяцаў з авансаў аздобленыя ўсюды, і адзіная розніца ? больш reattivit? і выдатак менш.

jovandj
04-06-2014, 10:55
Тыпу ўжо 20mm3 напрыклад??

jacktheripper2
04-06-2014, 11:06
Тыпу ўжо 20mm3 напрыклад??

Глядзіце мае былі аздобленыя ўсюды, і ўсюды я кажу, сапраўды ўсюды. Але іх не цябе страчу у выпадку, нават калі пакуль вы на крокам нізкіх коштах, не якія ў вас праблемы. Пасля 3000 абаротаў у хвіліну, іх не падняць з невялікім iq, сапраўды, калі вы жадаеце, вы можаце знізіць іх трохі на высокіх абарачэннях і вазьмі трохі тормаз рухавіка.

jovandj
04-06-2014, 11:29
Па-сапраўднаму неацэнныя рэкамендацыі, вы вялікі цяпер я ўспомніў пару разлікі і праект, і я пакажу вам,

jacktheripper2
04-06-2014, 12:15
Па-сапраўднаму неацэнныя рэкамендацыі, вы вялікі цяпер я ўспомніў пару разлікі і праект, і я пакажу вам,

Усе, што я кажу ? на маім вопыце ў год і больш, выпрабаванні на маей машыне. Можа быць, тады я памыляюся, але цяпер, што я вывучаў ? заўседы быў правільны.
Калі хто-то даваў, яго меркаванне было б цікава?.

jovandj
04-06-2014, 22:57
тады добра, спусцімся крыху больш падрабязна, гаворачы аб карце паведамлена, так што час залатых, я раблю некалькі рахункаў, адзіны спосаб, якім мы, каб ведаць, працягласць кутняй dell inj, а затым прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці загадзя даць і далека ад prex rail і разліку ў спакоі, праз час inj і абаротаў тэрміну градусаў, я, узброіўшыся ручкай і паперай і прыйшоў да дарэчы пытанне: на тытане госпадзе, калі я памыляюся, 1,9 16V E4, асноўны і вельмі позняя ад 1250 да 3000 аб / мін, усе iq і anticipatissimo ад 3000 з нізкім iq і ўезду дастаткова для сярэдняга высокага iq, ад разважанняў-тэхнічнай практычна я думаю, гэта было зроблена для памяншэння шуму ўзровень шуму і забойства nox ў працэсе гарэння, відавочна, каб атрымаць нешта большае, вы можаце прадбачыць, уніз, мае разлікі, зробленыя (больш або менш дакладныя, чым я думаю) у нас у сярэднім 4-5 градусаў пост inj да ў рэгіене 1250-3000 (у некаторых выпадках 7) і тады, скажам, нават 10 градусаў наперад для нізкіх iq абаротаў вышэй і на пару градусаў для iq больш высокія, і правільна??

jacktheripper2
04-06-2014, 23:42

тады добра, спусцімся крыху больш падрабязна, гаворачы аб карце паведамлена, так што час залатых, я раблю некалькі рахункаў, адзіны спосаб, якім мы, каб ведаць, працягласць кутняй dell inj, а затым прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці загадзя даць і далека ад prex rail і разліку ў спакоі, праз час inj і абаротаў тэрміну градусаў, я, узброіўшыся ручкай і паперай і прыйшоў да дарэчы пытанне: на тытане госпадзе, калі я памыляюся, 1,9 16V E4, асноўны і вельмі позняя ад 1250 да 3000 аб / мін, усе iq і anticipatissimo ад 3000 з нізкім iq і ўезду дастаткова для сярэдняга высокага iq, ад разважанняў-тэхнічнай практычна я думаю, гэта было зроблена для памяншэння шуму ўзровень шуму і забойства nox ў працэсе гарэння, відавочна, каб атрымаць нешта большае, вы можаце прадбачыць, уніз, мае разлікі, зробленыя (больш або менш дакладныя, чым я думаю) у нас у сярэднім 4-5 градусаў пост inj да ў рэгіене 1250-3000 (у некаторых выпадках 7) і тады, скажам, нават 10 градусаў наперад для нізкіх iq абаротаў вышэй і на пару градусаў для iq больш высокія, і правільна??

Вы зусім правільна. На нізкіх абарачэннях крыху градусаў Atdc таксама служаць, каб загрузіць перад турбінай і паставіць ўпырск ў вмт не добра. ? пару градусаў вы можаце даць ім усе без праблем. I 2.0 mjet маючы фарсунак лепш напрыклад крыху больш бліжэй да вмт, але таксама іх можна? палепшыць няшмат.
У верхнім канцы ўпырску ? часта перад вмт таксама пытанне тармажэння рухавіком ў рэліз. Я апусціў трохі ўсюды пасля 3500 і ўстаў пад. Чакаючы нізкія машыны ? мяняецца дзень і ноч, каб? трэба даць, па меншай меры, 1.5-2 градусаў, каб папярэдзіць адрозненні, для? так як у мяне зараз есць значна больш reattivit? і таму ў гару па вельмі падвескі да 1200 абаротаў рухавік злегку дакранаючыся акселератара, нягледзячы на турбіну, што я падыходжу. Даючы загадзя, вы страціце трохі spool turbo, але гэта пу? усе вырашыць з карты vgt

jovandj
04-06-2014, 23:50
такім чынам, практычна ўсе тлумачыць карту падмануў ідзе лепш пад ці над?? для сілы, працягваючы ей tinj і пакідаючы загадзя врз значна больш spool turbo ў ніжнім збіраюцца аднавіць лішак dell загадзя і вышэй, не есць і іншае тлумачэнне?? відавочна, што падманулі не забяспечвае значнае павелічэнне, што вы з абмежавальнікам IQ вышэй, хоць яшчэ і апусціцца...ці не так??

jovandj
04-06-2014, 23:56
я лічу, што, між іншым, не варта moddare загадзя, каб iq ніжэй 17,5, а затым ад таго, што я зразумеў, я магу moddare спакойна 17,5 60-х, але і 70 дае 2 градусаў стацыянарныя ад 1250 да 3000?? гэта і ў рэзюмэ

jacktheripper2
05-06-2014, 00:05
я лічу, што, між іншым, не варта moddare загадзя, каб iq ніжэй 17,5, а затым ад таго, што я зразумеў, я магу moddare спакойна 17,5 60-х, але і 70 дае 2 градусаў стацыянарныя ад 1250 да 3000?? гэта і ў рэзюмэ

Чаму? вы кажаце ад 17.5? Я змяніў нават раней. Аднак для таго, карты падманулі, падымаючы час ўпырску, а таксама накіраваць у чарзе да турба справа? ўводзяць павялічваецца больш, чым на mod паведамлена, калі вы ўстаяце дастаткова драйвер хачу і апускаецца вельмі лямбда.

jovandj
05-06-2014, 00:11
вы то, відавочна, што яго падманулі значнымі перавагамі ў гэтым сэнсе мы кажам, і прасьцей, таму што я заўважыў, з дыягназам, што, як мінімум, мы практычна 5mm3 дызельнага паліва пасля націску на газ ужо практычна пакінуўшы счаплення, не даць газ падымаецца ў 10-15 мм3 таму я думаю, што гэта не карысна даць загадзя пад гэта колькасць....вядома, я думаю, не, што, я ўпэўнены, вы што параіце??

jacktheripper2
05-06-2014, 00:42

вы то, відавочна, што яго падманулі значнымі перавагамі ў гэтым сэнсе мы кажам, і прасьцей, таму што я заўважыў, з дыягназам, што, як мінімум, мы практычна 5mm3 дызельнага паліва пасля націску на газ ужо практычна пакінуўшы счаплення, не даць газ падымаецца ў 10-15 мм3 таму я думаю, што гэта не карысна даць загадзя пад гэта колькасць....вядома, я думаю, не, што, я ўпэўнены, вы што параіце??

Адзіны спосаб зрабіць усе правільна ? farsi належныя разлікі і ўбачыць, дзе і як павышаць/паніжаць у залежнасці ад таго, што вы хочаце атрымаць.
Каб мець практычна тыя ж вынікі, карты падманулі, замест гэтага пакладзеце лямбда-0.5 і паглядзець, як ўпырсквае калі ўстаяце, каб добра педалі. Калі вы хочаце, вы можаце нават проста зрабіць больш реактивны, пераключэнне перадач, не мець занадта шмат педалі, ціхія крокі.

jovandj
05-06-2014, 00:46
тады я зразумеў, scendero у 15 у змяненне авансаў шмат, я іду наперад на выпрабаванні, як гэта рэкамендавана вамі я даю 2 градусаў фіксаваныя загадзя, і цяпер я stocalcolando добра, дзе і як паменшыць на высокіх, вядома, з лямбда-0,5 стехиометрической мега ультра гіпер тлушч, і відавочна, што fumer?, затым я іду ціха, каб гэтыя 2 градусы

jovandj
05-06-2014, 22:02
я зрабіў некалькі тэстаў, даючы менавіта 2 градусаў наперад ад 1250 да 3000 ад 15 да 60mm3 відавочна, што ў 70 я не даў, таму што я павышаны да 80 ВР, і таму не можа здагадвацца, ніколі не прачытаць, але я не заўважыў, вялікіх паляпшэнняў, сапраўды, рухавік і больш шумна, і цяжка падняцца абарачэнняў, пасля прайшло 2000 абаротаў ідзе значна лепш, чым да 2600 2800, затым ідзе роўна першы, вядома, хто-небудзь ведае чаму??

asdone
06-06-2014, 14:02

Чаму пасля 3000 абаротаў загадзя, канферэнц ўзляцелі ? чаму? вы ўжо? у мяч з rail, які, такім чынам, з гэтага моманту не выйшлі? разам з абаротаў, што дазваляе скараціць час, і калі вы хочаце прадастаўляць такое ж колькасць? у правільны кут, трэба пачаць варыць раней!

jacktheripper2
06-06-2014, 14:25
У чыгуначны ? роўна пасля 3000 абаротаў толькі малы iq, з невялікім iq, не ? роўна.
Для мода авансаў павінны быць зроблены больш доказаў пакуль знайсці кампраміс. Затым з лямбда-0.5, безумоўна, патрэбен значна менш, чаму? гарэнне sar? хутчэй. Паспрабуйце паставіць яго ў 1.

jovandj
06-06-2014, 14:30
Усе лямбда-1??

jacktheripper2
06-06-2014, 14:32
Вы па ўсей карце або 600 мг і 1000 абаротаў на

jovandj
06-06-2014, 14:40
Але цябе забіць спажывання cos

asdone
06-06-2014, 14:47
Але ў 600 мг не атрымаеце, перайшоўшы ў ціхі, што вы павінны ўжо? набіваць дастаткова :P

jovandj
06-06-2014, 14:54
490 li імкнецеся да мінімуму

asdone
06-06-2014, 15:11
mhhh вы кажаце? Вы на самай справе, улічваючы аб'ем цыліндру.. Sorry

jacktheripper2
06-06-2014, 15:13
Пакладзі 700-800mg тое. :)
Я трымаю яе ў 1 амаль усюды

jovandj
06-06-2014, 15:18
Але не вы абодва паліва, так??

jacktheripper2
06-06-2014, 15:50
На шашы да 120 стацыянарных раблю 3.5 л/100км, прыкладна.. мне не здаецца настолькі дрэнны. :)

jovandj
06-06-2014, 15:54
Зразумеў, паспрабуе?

jovandj
06-06-2014, 18:11
Pero, па-мойму 1250 1500 nom згаджаецца даць 2 градусаў, вы губляеце шмат spool turbo-другое, з паступовае павелічэнне ад 0.5 да 2 градусаў, і мы бачым, калі яна паляпшае....лямбда-гэта добра ў дадзеным выпадку нават больш худы, па мне, так? маючы inj, якая доўжыцца больш, чым вмт, вы можаце ператварыць нават самы худы

jacktheripper2
06-06-2014, 18:56
Вы што, страціце spool turbo я сказаў

jovandj
06-06-2014, 19:00
Я ведаю, на самай справе я спрабую і дзякуй за парады

jovandj
06-06-2014, 19:42
Скажам, калі вы ад паступовага росту ад 0.5 да 2 градусаў ен губляе, можа быць, трохі reattivit? але гэта даходы ад аказання паслуг. ...і я павінен праверыць, ці расход паліва на 150 км, як правіла,

jovandj
07-06-2014, 17:21
Я, параўноўваючы час ўпырску і працягласць кутняй dell 140cv еўра-3 і значна больш ранняя, акрамя таго, я заўважыў, што ін'екцыі і хутчэй, на нізкіх абарачэннях эфект prex rail-й? высокая кажуць аб 0.5 1 градус менш, і праблема: калі l ўпырску і хутчэй і загадзя, больш, што вы прыдумалі, каб адправіць у шпулькі turbo? ? І роўна турбіна паміж 140 і 150cv?? Калі вы можаце скапіяваць і кіравання vgt, каб мець больш? адказ

Errecinque
08-06-2014, 09:21
Выбачайце, калі я раблю крок назад і...убачыў, што назва тэмы ? "давайце вучыцца " я прашу вас 2 ідэі на картах ecm аб edc16c39 на alfa 159. Стоўбцы ў карты педалі, якія ідуць больш чым на 100 % і ў 2d, чым 8192 значэнне, для чаго яны патрэбныя? . Другое пытанне: у карце маей 159 я лічу, крутоўны педалі, спорт і спорт B (яны ідэнтычныя стандартным) у Мяне кнопка sport winter на скрынцы перадач q-tronic, якая дзейнічае толькі на яе кіраванне, а не рухавіка. Вы ведаеце, калі c'? чынам, вы можаце падключыць якім-то чынам рэчы, так што, магчыма, карту педаль-й? рэактыўны, калі я ў спорт?

cjack
08-06-2014, 11:12
Стоўбцы pi? ні за чым не патрэбныя, я не магу сказаць, таму што яны зроблены( магчыма, каб лепш інтэрпрэтаваць сігнал потенциометра dell паскаральнік).. што тычыцца карты, спорт і b, трэба паспрабаваць зрабіць іх некалькі і паглядзець, калі выкарыстоўваецца адзін, а калі іншы...

jovandj
14-06-2014, 00:29

jacktheripper2
14-06-2014, 00:41
Для мяне ты перайграў у раене 1500-2250, майце на ўвазе, што чым больш ін'екцый не пу? што трэба менш загадзя, як вы гэта зрабілі ў некаторых месцах.

jovandj
14-06-2014, 00:47
вось, на самай справе я ведаў, што я перабольшыў, але я скапіяваў усе, што ад еўра 3 месца файла, дзе я працаваў на працягу некалькіх тыдняў

jovandj
14-06-2014, 00:51
Для мяне ты перайграў у раене 1500-2250, майце на ўвазе, што чым больш ін'екцый не пу? што трэба менш загадзя, як вы гэта зрабілі ў некаторых месцах.

я ўсе разлічваецца працягласць inj і 2 рухавіка, і я параўноўваюцца адно з адным, нават калі ў рэшце рэшт я заўважыў, што яны крокам, вельмі высокія

jovandj
14-06-2014, 21:54
Хто-небудзь ведае, у прынцыпе, як рухацца, каб авансы....даць больш нізкі iq, паступова, каб падняцца?? Я раблю тэсты, шмат, але паміж машынай больш ранняе і менш датэрміновага заўседы да 2 градусаў паміж 17.5 і 60, і паміж 1250 і 3000 абаротаў у хвіліну, вядома, што здаецца, што рухавік будуць хварэць з авансаў pii высокія і трохі больш шумна, кураць менш, чым чорны і атрымоўваецца лепш захаваць рэжым...а з меншымі загадзя і значна менш нервавацца, больш вадкасці, менш шумныя xo паліць больш і здаецца больш складаным, каб захаваць рэжым, асабліва ў гару. ...рады??

jacktheripper2
14-06-2014, 22:37
Хто-небудзь ведае, у прынцыпе, як рухацца, каб авансы....даць больш нізкі iq, паступова, каб падняцца?? Я раблю тэсты, шмат, але паміж машынай больш ранняе і менш датэрміновага заўседы да 2 градусаў паміж 17.5 і 60, і паміж 1250 і 3000 абаротаў у хвіліну, вядома, што здаецца, што рухавік будуць хварэць з авансаў pii высокія і трохі больш шумна, кураць менш, чым чорны і атрымоўваецца лепш захаваць рэжым...а з меншымі загадзя і значна менш нервавацца, больш вадкасці, менш шумныя xo паліць больш і здаецца больш складаным, каб захаваць рэжым, асабліва ў гару. ...рады??

Адказ ты дату практычна ў адзіночку ;)
Пасля прыбыцця на значэнне, якое больш? вы аддаеце перавагу і дзе вы адчуваеце, што аўтамабіль ідзе лепш, пакінь яго. Тыпу, калі вы адчуваеце, што з 2 градусаў і больш? ідзе лепш, чым з картай акцыі і нават лепш, чым з +4 градусаў, то выходзіць на 2 градусы-й?

jovandj
14-06-2014, 22:54
я меў на ўвазе ў ****llo лініі кіраўніцтва....то есць, то, я думаю, што з 4 градусаў ламаецца ўсе...многія кажуць, што галоўкі блока цыліндраў і пяшчотная.
Тады я не ведаю, вось чаму? цікава, я раблю тэсты і пытаюся ў больш вопытных савета...напрыклад, калі мы даем 2.5 графаў з паловай да ai1750, а потым выйсці зайсці і таксама? ?

jacktheripper2
14-06-2014, 23:10
я меў на ўвазе ў ****llo лініі кіраўніцтва....то есць, то, я думаю, што з 4 градусаў ламаецца ўсе...многія кажуць, што галоўкі блока цыліндраў і пяшчотная.
Тады я не ведаю, вось чаму? цікава, я раблю тэсты і пытаюся ў больш вопытных савета...напрыклад, калі мы даем 2.5 графаў з паловай да ai1750, а потым выйсці зайсці і таксама? ?

Калі ўбачаць rullata, што я зрабіў сення, я ведаю, што не скажуць, так і галаву. ;)
У любым выпадку для мяне вы павінны calcolarteli і знайсці лепшае месца.

jovandj
14-06-2014, 23:41
Я l ўпырску l я вылічаецца на аснове часу і rail я на правільным шляху? ? Я бачыў, дыягназ, які inietto 30 40 мм3 дроту, газ, лямбда

jacktheripper2
16-06-2014, 09:13
Я l ўпырску l я вылічаецца на аснове часу і rail я на правільным шляху? ? Я бачыў, дыягназ, які inietto 30 40 мм3 дроту, газ, лямбда

гэта метад, які выкарыстоўвае добра

jovandj
16-06-2014, 10:03
Тады я moddare добра, лямбда...цяпер я ў 0,95 да 1500, а затым трохі больш высокай, каб не караць занадта шмат паліва, у другой палове дня я спрабую лямбда 1 да 1675 і smagrisco ў дыяпазоне ад 1750 да 2500, але толькі для колькасці? паветра больш, па меншай меры, не penalizzo пераключэнне перадач хутка і аднаўленне

asdone
18-06-2014, 14:06

jacktheripper2
18-06-2014, 14:25

jovandj
18-06-2014, 14:57
Я лічу, што адзіны спосаб, гэта менавіта тое, чаму? мы павінны выкарыстоўваць логіку, ecu-based, каб зразумець ecu, як яму здаецца, праблема заўседы коўдру кароткі, то яшчэ загадзя я менш шпулька turbo, але я больш крутоўнага моманту і больш шум рухавіка больш nox (які нас не цікавіць), такім чынам, пасля праверкі дасягнення, каб атрымаць прырост адчувальны есць toccher? агляд таксама логіка vgt і прыняць кампраміс шум, акрамя таго, трэба дадаць, што чакаючы рухавіка будзе больш менш вострае круглае скажам....гаворкі не павінны ў карту падмануў, чаму? l ўпырску duradi больш, але ecu не ведае, і, такім чынам, для rripristinare нармальных умовах мы вымушаныя прадбачыць (spanne, бо мы ніколі не фактычнага разліку) і трэба ўлічваць, што лямбда у гэты момант, дзе мы змяняны нашы tinj ісці? таксама даволі шмат. ...проста вялікі??

jacktheripper2
18-06-2014, 15:40
Я лічу, што адзіны спосаб, гэта менавіта тое, чаму? мы павінны выкарыстоўваць логіку, ecu-based, каб зразумець ecu, як яму здаецца, праблема заўседы коўдру кароткі, то яшчэ загадзя я менш шпулька turbo, але я больш крутоўнага моманту і больш шум рухавіка больш nox (які нас не цікавіць), такім чынам, пасля праверкі дасягнення, каб атрымаць прырост адчувальны есць toccher? агляд таксама логіка vgt і прыняць кампраміс шум, акрамя таго, трэба дадаць, што чакаючы рухавіка будзе больш менш вострае круглае скажам....гаворкі не павінны ў карту падмануў, чаму? l ўпырску duradi больш, але ecu не ведае, і, такім чынам, для rripristinare нармальных умовах мы вымушаныя прадбачыць (spanne, бо мы ніколі не фактычнага разліку) і трэба ўлічваць, што лямбда у гэты момант, дзе мы змяняны нашы tinj ісці? таксама даволі шмат. ...проста вялікі??

Я, вядома, няма, ? паўтара года, што mappo. Я, каб білі шмат, і я даведаўся? вельмі шмат.

Чакаючы катушку turbo памяншаецца, але пу? быць адноўлены менавіта з карты vgt.
Я асабіста вакол вельмі мала ціску турба, калі я дроту газ (я нават турба большая ў два разы больш арыгінала), але машына ? тым не менш, вельмі рэактыўны. Жадаючы, каб загрузіць turbo толькі ўсе ўжо? вы пу? хай трохі загадзя, з самых ўпырску, тыпу на 2.0 mjet на нізкіх абарачэннях загадзя, ад "высокага" з невялікім/media ўпырску апускаецца, калі мы просім больш дызель. Хоць, магчыма, у арыгінале не глядзіце? ніколі гэтыя значэння ўпырску пры вельмі нізкіх абарачэннях да 2000rpm.. пу? таксама зрабіць так, як ты зрабіў менавіта, мне здаецца (хаця для мяне ты перабольшыў, з невялікім iq).
Гаворка лямбда ? проста, pi? панізьце і pi? паліце, вядома ? pi? рэактыўны?. З картай падманулі? afr усталяваны не будзе? правільна, таму мы павінны падлічыць, колькі на самай справе мы ўводзім і calcolarci лямбда для ін'екцый рэальнай даты, тэрміны расцягнутыя. Гэта-тое, чаму? многія mappatori, якія робяць карты падманваюцца пакідаюць лямбда арыгінал або не горш падымаюцца.
Я логіку карту падмануў на час не выкарыстоўваць і не зрабіць?, чаму? не sar? ніколі не памяшканнем, як паведамлена, на мой погляд.

Тое ж самае тычыцца майго, ен павінен быў зрабіць, 310 прыкладна, зрабіў 297 28 градусаў. ;)

Errecinque
20-08-2014, 14:04
На шашы да 120 стацыянарных раблю 3.5 л/100км, прыкладна.. мне не здаецца настолькі дрэнны. :)

Я чытаю і спрабую даведацца, разлікі авансы, але я хацеў бы спытаць, бачыў, як ты выцягнуў танцаваць 3,5 л/100 км я мяркую, ложкі на BC, калі гэта чытанне, калі вы ідзяце ў moddare розныя карты, аказваецца, быць сапраўдным. Я не думаю, бачылі, што з дапамогай дадатковых модуляў або адлюстравання, які я праверыў на тых жа поспехаў, на тыя ж дарогі адрозненні 6-7 км /літр (на BC). Не сутыкнуліся, а затым у помпа дызельнага паліва....

SandroMarciano
20-08-2014, 16:06
Я чытаю і спрабую даведацца, разлікі авансы, але я хацеў бы спытаць, бачыў, як ты выцягнуў танцаваць 3,5 л/100 км я мяркую, ложкі на BC, калі гэта чытанне, калі вы ідзяце ў moddare розныя карты, аказваецца, быць сапраўдным. Я не думаю, бачылі, што з дапамогай дадатковых модуляў або адлюстравання, які я праверыў на тых жа поспехаў, на тыя ж дарогі адрозненні 6-7 км /літр (на BC). Не сутыкнуліся, а затым у помпа дызельнага паліва....
Калі карту ? выраблена ў адпаведнасці з логікай ecu не бачу прычын, чаму гэтыя дадзеныя, выяўленыя ў цкб не павінны быць выпраўленыя...

angelolsp
20-08-2014, 16:26
Калі паведаміце эбу, абнавіўшы break і рэгулявання, калі відавочны падман, што няма

Errecinque
20-08-2014, 19:40

jacktheripper2
21-08-2014, 17:30
Калі карту ? выраблена ў адпаведнасці з логікай ecu не бачу прычын, чаму гэтыя дадзеныя, выяўленыя ў цкб не павінны быць выпраўленыя...

ты мяне біць. :)
Сапраўды, калі ecu ? паведамлена, няма ніякіх праблем і cdb ? правільна.

gianni1001
30-08-2014, 23:28
....улічваючы, што я добры, я пакажу табе таксама, як заблакаваць swirl адкрытымі...1e7a88 зкранае усе ў 0;)

Выбачайце, l ўмяшанне
Што б swirl?

мегамозг
30-08-2014, 23:43
Матылек :-)

Errecinque
31-08-2014, 08:47
Выбачайце, l ўмяшанне
Што б swirl?
Я з лапатак, устаноўленых на впускных калектараў, якія могуць у канчатковым выніку разбіваецца ў галоўку блока цыліндраў. Затым вы аддаеце перавагу заблакаваць адкрытыя праз карту або выключыць іх проста фізічна пры зняцці калектараў.

GPoint
14-09-2014, 11:18
Прывітанне, хлопцы, я спрабую паспрабаваць іншы падыход, на мой 1900mjet, спрабуючы выкарыстоўваць логіку карту паведамлена. З пункту гледжання логікі, ужываючы гэты метад на час ўпырску ў мяне есць перавага, на самай справе зразумець, колькі я, уклаўшы, без падману часоў. У той жа прамовы, turbo, які я магу наладзіць так, каб ціск правільна, не зрабіць яго занадта высока, уводзячы pi? дызель. Але для кіравання rail, і што карысці, што б кіраваць ім так, як паведамлена? gi? 60\70 мм3 значэння з'яўляюцца тыя, максімальныя. У гэтым выпадку інфармаваць карту ? бескарысна. Калі я кажу, таварышы, не linciatemi :-)

matteo23
14-09-2014, 11:30
Пытанне, сіл банальна.. але што вы разумееце пад "логіка карту паведамлена"...?

oakley1
14-09-2014, 11:44
Практычна з карту паведамлена ў ECU дакладна ведае, што ці ін'екцыйных. З карты не праінфармаваны аб тым, эбу думае, надаць пэўную колькасць? на дызельнае паліва, але ў рэальнасці? у iq ? іншы

gianni1001
14-09-2014, 12:18
Прабачце, на жаль, але я ўсе роўна не разумею.
Як зрабіць ECU вядома ці не?

oakley1
14-09-2014, 12:27
Тады.... Не ? проста растлумачыць словамі.. Калі ты павялічце час ўпырску з класічным падыходам, напрыклад, карту не ? праінфармаваны аб тым,... Калі вы мне скампіляваць табліцы ўпырску turbo розныя абмежавальнікі iq на столькі, колькі вы хочаце, каб надаць блоку мы гаворым аб карце праінфармаваны аб тым,

GPoint
14-09-2014, 12:33
Прабачце, на жаль, але я ўсе роўна не разумею.
Як зрабіць ECU вядома ці не?

Практычна кажучы, для майго эбу edc16c39, у кіраванні, час ўпырску ў мяне значэння індэксаў x і y ў табліцы, якія лічаць, абаротаў і мм3 дызельнага паліва. Акрамя кручэння на іншай восі мае значэння аж да 70mm3, інфармуючы карту, перайсці ў змена індэксаў, такіх, каб значэння вышэй (што я ведаю 80mm3 і 100mm3) і, адпаведна, у табліцы адпавядаць аб'ему нататкі правільныя значэння для гэтых штук? iq. Практычна, калі я патрабую, каб надаць 80mm3 але табліца часоў inj ? адносна 70mm3 экю павінны выкарыстоўваць гэтыя дні, таму inietter? у любым выпадку 70. Затым вы можаце ці падмануць карту, павялічваючы час inj для 70mm3 або стварыць тэрміны, неабходныя для 80mm3.
Я спадзяюся, што вы не сказалі, што што-то з памылкамі і pi? ясна, можаце.

matteo23
14-09-2014, 12:39
Ок! затым у карту Праінфармаваны аб тым, ці б вы, напрыклад, змяніць табліцу і адпаведных break point... ці не так?

gianni1001
14-09-2014, 17:11
Практычна кажучы, для майго эбу edc16c39, у кіраванні, час ўпырску ў мяне значэння індэксаў x і y ў табліцы, якія лічаць, абаротаў і мм3 дызельнага паліва. Акрамя кручэння на іншай восі мае значэння аж да 70mm3, інфармуючы карту, перайсці ў змена індэксаў, такіх, каб значэння вышэй (што я ведаю 80mm3 і 100mm3) і, адпаведна, у табліцы адпавядаць аб'ему нататкі правільныя значэння для гэтых штук? iq. Практычна, калі я патрабую, каб надаць 80mm3 але табліца часоў inj ? адносна 70mm3 экю павінны выкарыстоўваць гэтыя дні, таму inietter? у любым выпадку 70. Затым вы можаце ці падмануць карту, павялічваючы час inj для 70mm3 або стварыць тэрміны, неабходныя для 80mm3.
Я спадзяюся, што вы не сказалі, што што-то з памылкамі і pi? ясна, можаце.

Прабачце, калі вы гэта патлумачылі гэта раней, але я не лічу пост
Але як я магу змяніць значэнне max табліцы часу ад 70mm3 ў 80mm3?
Не ? што вы маглі б размясціць экран������������ x тыя, трохі цяжка, як мне?

GPoint
14-09-2014, 18:42
Прабачце, калі вы гэта патлумачылі гэта раней, але я не лічу пост
Але як я магу змяніць значэнне max табліцы часу ад 70mm3 ў 80mm3?
Не ? што вы маглі б размясціць экран���� x тыя, трохі цяжка, як мне?

GPoint
14-09-2014, 20:07
Не c'? трэба экран, глядзець у 2D да кожнай карце есць дзве крывыя, якія ўяўляюць ВР табліцы.

gianni1001
15-09-2014, 07:40
Ок, я сяджу перад кампутарам з картай, то я вярнуся ў офіс з пытаннямі, ок?

GPoint
15-09-2014, 22:55
Ок, я сяджу перад кампутарам з картай, то я вярнуся ў офіс з пытаннямі, ок?

Вам удалося вызначыць кантрольныя кропкі?

PS x jacktheripper2, вы напісалі, што карту вы можаце зразумець-й? ці менш, колькі рэзюмэ варыць машына, калі я магу спытаць, як зрабіць гэты разлік?

jovandj
23-09-2014, 21:20
Вам удалося вызначыць кантрольныя кропкі?

PS x jacktheripper2, вы напісалі, што карту вы можаце зразумець-й? ці менш, колькі рэзюмэ варыць машына, калі я магу спытаць, як зрабіць гэты разлік?

і ацэнку больш нічога нам, вы атрымаеце вопыт...***** unque да гэтага часу не магу вырашыць праблему дыму, чорны 1500....джэк, што я магу зрабіць?? калі падняў трохі ціск турбо, або калі diminuisco загадзя, танней, чым на некаторы час і аднаўляецца добра, пасля 3-400 км пачынаецца зноў? autoadattivita???

jacktheripper2
23-09-2014, 21:37
і ацэнку больш нічога нам, вы атрымаеце вопыт...***** unque да гэтага часу не магу вырашыць праблему дыму, чорны 1500....джэк, што я магу зрабіць?? калі падняў трохі ціск турбо, або калі diminuisco загадзя, танней, чым на некаторы час і аднаўляецца добра, пасля 3-400 км пачынаецца зноў? autoadattivita???

Разлік для рэзюмэ я раблю, грунтуючыся на ін'екцыі арыгінал vs mod, звычайна на 4000 аб, дзе падаецца максімальная магутнасць. Хоць трэба ўлічваць таксама і іншыя фактары, такія авансы і ціску турба.
У любым выпадку ? дзіўна фактару fumosit? што адбываецца пасля пэўнага прабегу, а не адразу. Умовы навакольнага асяроддзя і тэмпература ў машыне былі роўныя?
Калі вы хочаце зняць fumosit? падымае лямбда і вырашайце.

jovandj
23-09-2014, 21:40
скажам, вы больш ці менш у тых жа ўмовах, калі выпад у 1500 як раз напісана мод з трохі prex turbo ў гэты рэжым або дасягненняў дзяцей машыны вы адрываецца колы праз некалькі км (300) riaddormenta і паліць і не выходзіць добра праклятая, нам можа быць

jovandj
23-09-2014, 21:42
затым з 80mm3 вы робіце 170cv? у 1.9 jtdm?

GPoint
23-09-2014, 23:43
затым з 80mm3 вы робіце 170cv? у 1.9 jtdm?

Калі не памыляюся, у арыгінале на маей 150CV я зрабіў лог і прыходзіла даць каля 75/78mm3. Я б не хацеў памятаць зла, але, як мне здаецца, cos

jovandj
24-09-2014, 00:32
Калі не памыляюся, у арыгінале на маей 150CV я зрабіў лог і прыходзіла даць каля 75/78mm3. Я б не хацеў памятаць зла, але, як мне здаецца, cos?.

Замест гэтага вы памыляецеся....4000 абмежавальнік iq і 62mm3 да і каля 70 або 75, але мы гаворым аб схеме, прамежкавы

Errecinque
24-09-2014, 07:52
Не c'? трэба экран, глядзець у 2D да кожнай карце есць дзве крывыя, якія ўяўляюць ВР табліцы.
Ok, BP, я ўжо ведаў? знайсці іх і адаптавацца. Тое, што я хацеў бы chiarirmi раз і назаўседы ? гэта табліцы, якія адрозніваюць карту паведамлена, што падмануў тычацца толькі табліцы, якія тычацца часоў і q.т? дызель? Іншыя табліцы (педаль turbo etc) калі тачка без ВР не падманваюць? Калі яшчэ толькі апошні ВР 80mm3 без змены калонкі з 70-х ? безумоўна, інфармаванай, але, калі яшчэ апошні слупок, змяняючы значэнні ў табліцы падман?

GPoint
24-09-2014, 07:59
Замест гэтага вы памыляецеся....4000 абмежавальнік iq і 62mm3 да і каля 70 або 75, але мы гаворым аб схеме, прамежкавы

Вы маеце рацыю, на самай справе я не збіраўся на 4000Rpm але-ы? ўніз. Але c'? максімальны паважаць павелічэнне iq на розных абарачэннях? Пры 4000Rpm каля 20mm3 лічацца нармальнымі або gi? празмерныя?

gianni1001
24-09-2014, 13:23
Выбачайце
У мяне вызначылі на ВР, але як я магу адаптавацца..?

jovandj
24-09-2014, 13:59
Ok, BP, я ўжо ведаў? знайсці іх і адаптавацца. Тое, што я хацеў бы chiarirmi раз і назаўседы ? гэта табліцы, якія адрозніваюць карту паведамлена, што падмануў тычацца толькі табліцы, якія тычацца часоў і q.т? дызель? Іншыя табліцы (педаль turbo etc) калі тачка без ВР не падманваюць? Калі яшчэ толькі апошні ВР 80mm3 без змены калонкі з 70-х ? безумоўна, інфармаванай, але, калі яшчэ апошні слупок, змяняючы значэнні ў табліцы падман?

Вы ў асноўным тое, што можна змяніць у асноўным і ін'екцыі. ...затым падман, і на час, а затым справа? плануецца не больш паважаных, тут l падману....астатняе вы не можаце яго падмануць...па крайняй меры, што не пастаў супраціў на чыгуначных прыклад, але і падман, і абсталяваннем, і адрозніваецца

Errecinque
24-09-2014, 14:02
Выбачайце
У мяне вызначылі на ВР, але як я магу адаптавацца..?
Калі я не кажу, castronerie bp карт аб мм3 дызельнага паліва маюць значэння падзяліць на 100. Дык дзе крычы ты 7000 (=70 мм3) падніміце значэнне iq, якія вы жадаеце ўсталяваць.

jovandj
24-09-2014, 14:04
Вы маеце рацыю, на самай справе я не збіраўся на 4000Rpm але-ы? ўніз. Але c'? максімальны паважаць павелічэнне iq на розных абарачэннях? Пры 4000Rpm каля 20mm3 лічацца нармальнымі або gi? празмерныя?

залежыць ад таго, колькі паветра, у вас у наяўнасці і колькі вы хочаце паліць больш ці менш 14.5
Лямбда з 1200 мг всасываемого паветра 80 мм3 дызель сапраўды 14.7....акрамя таго, вы павінны таксама пакласці пад увагу авансавыя плацяжы, што калі працягнуць вельмі ўпырску тэрміны будуць даўжэй, і трэба прадбачыць, пакуль у нейкі момант трэба замяніць фарсункі або іх варта ўлічваць запас патрэбы....але да 90-100 мм3 тыя, 1.9 jtdm прымальныя

Errecinque
24-09-2014, 14:06
Ок, але калі заходу таксама восяў ў таблічнай становіцца падманулі або жа застаецца паведамлена, чаму? я правільна ВР?

jovandj
24-09-2014, 14:15
Калі павялічваецца час і не абнаўляў bp і падманулі, калі павялічваецца час, як правіла, апошні або апошнія 2 слупкоў і абнаўленні вр, то паведаміце

jovandj
27-09-2014, 14:16
Прымаючы сігналы ад карты 2.0 jtdm 170cv я заўважыў, што за 1500 на высокіх iq есць posticipi ад 0.49 прыкладна 2gradi....л \ я думаю, што як шпулька turbo...мне хто-то асвятляе? ?

SandroMarciano
27-09-2014, 14:40
pi? што турба я думаю ў dpf, каб трымаць яго тэмпературы. Тое, што рухавік мантуе турбіны, якая загружае дыханне.

jovandj
27-09-2014, 15:11
pi? што турба я думаю ў dpf, каб трымаць яго тэмпературы. Тое, што рухавік мантуе турбіны, якая загружае дыханне.

Вы кажаце?? ну, і на самай справе uns сапраўдны пост ўпырску....але калі да 1.9 паменшыць сродкі можа загадзя павінны спачатку загрузіць кажу толькі на нізкіх абарачэннях з высокім iq, нават шляхам дым

jovandj
27-09-2014, 15:12
так што калі moddiamo час, у рэшце рэшт, мы ідзем адкласці больш, што істотна зменшылася лямбда

SandroMarciano
29-09-2014, 11:22
Турба серыі, спачатку загрузіць проста aumentargli усе vgt, не c'? трэба ricorrrere у postiniezioni.

jacktheripper2
29-09-2014, 12:03
залежыць ад таго, колькі паветра, у вас у наяўнасці і колькі вы хочаце паліць больш ці менш 14.5
Лямбда з 1200 мг всасываемого паветра 80 мм3 дызель сапраўды 14.7....акрамя таго, вы павінны таксама пакласці пад увагу авансавыя плацяжы, што калі працягнуць вельмі ўпырску тэрміны будуць даўжэй, і трэба прадбачыць, пакуль у нейкі момант трэба замяніць фарсункі або іх варта ўлічваць запас патрэбы....але да 90-100 мм3 тыя, 1.9 jtdm прымальныя

З памылкамі, з 1200mg паветра можна надаць практычна 100mm3 з лямбда = 1. Памятаеце, што вы павінны пераўтварыць у мг / мм3.
Фарсункі арыгінальныя, ідуць добра, нават да больш чым 120mm3, праблемы, то становіцца працягласці, што трэба, каб зрабіць гэтыя мм3, а таксама дызельнага помпы, які прыходзіць на садавіну. :)

jacktheripper2
29-09-2014, 12:08
Вы ў асноўным тое, што можна змяніць у асноўным і ін'екцыі. ...затым падман, і на час, а затым справа? плануецца не больш паважаных, тут l падману....астатняе вы не можаце яго падмануць...па крайняй меры, што не пастаў супраціў на чыгуначных прыклад, але і падман, і абсталяваннем, і адрозніваецца

Падман ? на час ўпырску? нават падняць turbo, rail і іншыя карты, у зоне, дзе ен не падняў bp я бачу як падман.
Я дадаю, што, да прыкладу, на чыгуначных і turbo ўстаю вр ў залежнасці ад ін'екцыі, якую я раблю, для? улічваючы, што ў карту 90mm3, як правіла, іх inietto толькі для пэўны момант абаротаў у хвіліну, і высокі iq ісці?, я стаўлю вр ў 80mm3 (напрыклад), калі зверху зрабіць? 80mm3, астатнія карты я пакідаю акцыі ці, хутчэй, ўстаноўку мінімальнай. Напрыклад, яшчэ больш практычны, на чыгуначных стаўлю вр ў 80-карту ад 90mm3, і даю 100 ачкоў за 80mm3 і 50 вр папярэдняга.

SandroMarciano
30-09-2014, 10:48
Падман ? на час ўпырску? нават падняць turbo, rail і іншыя карты, у зоне, дзе ен не падняў bp я бачу як падман.
Я дадаю, што, да прыкладу, на чыгуначных і turbo ўстаю вр ў залежнасці ад ін'екцыі, якую я раблю, для? улічваючы, што ў карту 90mm3, як правіла, іх inietto толькі для пэўны момант абаротаў у хвіліну, і высокі iq ісці?, я стаўлю вр ў 80mm3 (напрыклад), калі зверху зрабіць? 80mm3, астатнія карты я пакідаю акцыі ці, хутчэй, ўстаноўку мінімальнай. Напрыклад, яшчэ больш практычны, на чыгуначных стаўлю вр ў 80-карту ад 90mm3, і даю 100 ачкоў за 80mm3 і 50 вр папярэдняга.
таксама я выкарыстоўваю дакладна такой жа сістэме!

jovandj
18-10-2014, 01:01
З памылкамі, з 1200mg паветра можна надаць практычна 100mm3 з лямбда = 1. Памятаеце, што вы павінны пераўтварыць у мг / мм3.
Фарсункі арыгінальныя, ідуць добра, нават да больш чым 120mm3, праблемы, то становіцца працягласці, што трэба, каб зрабіць гэтыя мм3, а таксама дызельнага помпы, які прыходзіць на садавіну. :)

Вы маеце рацыю, я не звярнуўся ў мг / мм3, але я лічу, што больш за 80-85mm3 з турбіны акцыі не павінны ісці асабіста я спыніўся на 80, я зрабіў тэст і на 90 і 100, але розніца мінімальная і для мяне мяжа, лепш паміж узроўнем спажывання і прадукцыйнасцю і 85mm3 высокія максімальныя абароты, асабліва асабістае меркаванне і наконт аўто з турбінай акцыі

jovandj
17-11-2014, 23:12
хлопчыкаў і дзяўчынак, невялікі пытанне, але 1CBCA4 аб файле croma 149/922, і біт абмежавальнік абаротаў?? і ўсталяваны ў 5400 АБАРАЧЭННЯЎ у хвіліну, і то толькі да абмежавальніка крутоўнага моманту....дзякуй

jacktheripper2
17-11-2014, 23:28
хлопчыкаў і дзяўчынак, невялікі пытанне, але 1CBCA4 аб файле croma 149/922, і біт абмежавальнік абаротаў?? і ўсталяваны ў 5400 АБАРАЧЭННЯЎ у хвіліну, і то толькі да абмежавальніка крутоўнага моманту....дзякуй

Вы ? абмежавальнік

jovandj
17-11-2014, 23:44
Прывітанне джэк, і заўседы прыемна, таму, калі moddo то=трэск?? Факты ехаць сюды,
https://www.professionalchiptuning.net/parere-mappa-alfa-gt-1-9-a-vt7462.html
дай мне погляд, сара вельмі спадабалася
Дзякуй

tidus1985
17-11-2014, 23:51
Вы пу? быць выкарыстаны як rev, каб яго трэск