Усім прывітанне, я хацеў бы аднавіць гэты размова, так як, у дадатак да быць цікава і жыццёва важнае значэнне для разумення мод зрабіць на авансы, нават ад ідэі, што вы ідзяце, каб змяніць і ўмовы, пры якіх зрабіць гэта, і гэта было ясна, чытаючы розныя пасады.
Цяпер пяройдзем да пытанняў, якія я хацеў бы задаць вам...
Мы, напрыклад, на аўто ў наяўнасці з рухавіком 1,9 jtdm (у маім выпадку 147 120cv лячыць ад tidus..), якія як фактары дасягненняў КРЫЧЫ:
у 975 мікрасекунд 22 градусаў у 70mm3 inj з 1600bar prx ў 4500 абаротаў у хвіліну і разлічваецца вмт на 26,32 градусаў (+- 5 градусаў пост і думаю, занадта шмат).
У невероят tone-up гэтай карце (мы гаворым пра edc16c39), каб прывесці яго да iq склаў 100mm3 мне разлік тэрміны і ўсё астатняе, што мне трэба, я і finqui ок.
Апошні крок, перш чым загрузіць яго, каб падняцца на авансавыя плацяжы для новага IQ, што, з 22,01 градусаў крычы, раблю разлікі, мне прыходзіць у 1180 мікрасекунд з 31,86 градусаў з ціскам ў рампы да 1700 (маючы помпа ў рампы lybra 2,4 мяркую, які змяшчае такі запыт без праблем, пры ўмове, што гэта не доўга, вядома..).
Цяпер мой пытанне заключаецца ў наступным..
Як я вызначаю значэнне на авансы, каб пераканацца, што не выходжу з градусаў (у тэорыі, як я зразумеў, не больш за 3, але чуткі) для таго, каб павялічыць гэтую карту на аснове павышэння IQ ?
Проста цікава, па якім крытэры ідзе павялічана (незалежна ад таго, калі ў %, або разлічваецца.. іх густ), і якія ёсць абмежаванні, да якой я не магу збегчы?
Я пішу гэтую карту, але я спыняюся на гэтых кропках, так як інфармацыя не дастаткова ясна пра гэта.
Я думаў, маштабаваць ўсю карту перадаплаты, каб атрымаць максімум 25 градусаў, што я ведаю, што больш я іду да сцяны з крокам (не факт, але ложак ад tidus), але я не ведаю, па якім крытэры, калі падняцца ад 70mm3 100 толькі з 3 градусаў да поўнай нагрузкі або, улічваючы, што з 60mm3 ў 70mm3 з'яўляюцца люстраныя значэння, разгледзім, пакрокавы 24 як значэнне ў табліцы вы 80mm3 і трымаць яе пастаяннай да 100mm3 але не мае сэнсу...
Я чакаю вашага меркавання.
Я прыкладаю скрыншот табліцы ў excel, на якой я працую.. трохі confusionata але я зачынены ўсе фактары, куды можна звярнуцца для разлікаў, не трэба націснуць ў іншым месцы шукаць значэння.
Адукуеце мяне, дзякуй

Я таксама чытаў аб post9 ў гэтай тэме, але я не вельмі добра разумею...
http://www.professionalchiptuning.ne...+авансы+jtdm
Ўкладанне 10517
Маленькі OT ў акне укладанняў маску [падтрымкі] (у правым ніжнім куце) ахоплівае функцыянальныя клавішы.., вядома, разумею, што так будзе некіравальнай..