Всім привіт, я хотів би продовжити цю розмову, так як, на додаток до бути цікаво і життєво важливе значення для розуміння мод зробити аванси, навіть від ідеї, що ви йдете, щоб змінити і умови, при яких зробити це, і це було ясно, читаючи різні посади.
Тепер перейдемо до питань, які я хотів би задати вам...
Ми, наприклад, на авто в наявності з двигуном 1,9 jtdm (в моєму випадку 147 120cv лікувати від tidus..), які фактори досягнень ОРІ:
в 975 microsec 22 градусів 70mm3 inj з 1600bar prx на 4500rpm і розраховується вмт на 26,32 градусів (+- 5 градусів посаду і думаю, дуже багато).
У tone-up цієї карті (ми говоримо про edc16c39), щоб відвезти її до iq становив 100mm3 мені розрахунок строки і все інше, що мені потрібно, і finqui ок.
Останній крок, перш ніж завантажити його, щоб піднятися авансів для нової IQ, що, з 22,01 градусів орі, роблю розрахунки, мені приходить в 1180 microsec з 31,86 градусів з тиском в рампі до 1700 (маючи насос в рампі lybra 2,4 вважаю, що містить такий запит без проблем, за умови, що це не довго, звичайно..).
Тепер моє питання полягає в наступному..
Як я визначаю значення встановити на аванси, щоб переконатися, що не виходжу з градусів (в теорії, як я зрозумів, не більше 3, але чутки) для того, щоб збільшити цю карту на основі підвищення IQ ?
Просто цікаво, за якими критеріями йде збільшена (незалежно від того, якщо в % і розраховується.. їх смак), і які існують обмеження, до якої я не можу втекти?
Я переварюю цю карту, але я зупиняюся на цих точках, так як інформація не достатньо ясно про це.
Я думав масштабувати карту досягнень, щоб отримати максимум 25 градусів, що я знаю, що більше я йду до стіни з кроком (не факт, але ліжко від tidus), але я не знаю, якась політика, якщо піднятися від 70mm3 100 тільки з 3 градусів до повного навантаження або, враховуючи, що з 60mm3 в 70mm3 є дзеркальні значення, розглянемо, крок 24 як значення в таблиці ви 80mm3 і тримати її до постійної 100mm3 але не має сенсу...
Я впевнений, voste думки.
Я додаю скріншот таблиці в excel, на якій я працюю.. трохи confusionata але я замкнений всі фактори, куди можна звернутись, щоб розрахунки не потрібно, кликніть в іншому місці, щоб шукати цінності.
Просвітіть мене спасибі

Я також читав про post9 в цій темі, але я не дуже добре розумію...
http://www.professionalchiptuning.ne...+аванси+jtdm
Вкладення 10517
Невеликий OT у вікні вкладень маску [підтримки] (у правому нижньому куті) охоплює функціональні клавіші.. а що тоді є некерованим..