Сторінка 31 з 34 PrimaПеред ... 212930313233 ... ОстаннєUltima
Результати з 301 по 310 з 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав паскуале Visualizza Messaggio
    Вибачте, але шкідливі х і що? Якщо насос високого тиску має діапазон роботи до 1800bar чому? повинні зламатися? Те ж саме стосується форсунок.

Chiaritemi сумніви...але що авансові платежі? Для чого вони потрібні?
    Якщо ви думаєте, що це здорово змусити працювати насос, дизельне паливо, компонент дуже ніжний, недалеко від кордону, а також продовжити з вашої теорії.
    Авансові платежі є кут початку упорскування палива щодо вмт в будь-якому випадку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Якщо ви думаєте, що це здорово змусити працювати насос, дизельне паливо, компонент дуже ніжний, недалеко від кордону, а також продовжити з вашої теорії.
    Авансові платежі є кут початку упорскування палива щодо вмт в будь-якому випадку.
    ок, джек, але насос ? підключена до ременя blockquote? завжди на максимум. Потім за допомогою регулятора вибрати, як використовувати, не вірите? Це-те, чому? не пу? зламати.

Для досягнення....я робив риторика

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    по мені, пропустити виступ тиску, дозвольте мені пояснити... якщо насос працює в 1400 бар регулятор відкриває, що необхідно багато-x тримати необхідний тиск ( і, отже, внутрішні компоненти повинні витримувати ті тиску), але якщо допоможе вам подолати відстань у 1600 ( цифри навмання) не вірите, що знос компонентів буде більше, ніж???? очевидно, що це ? мої думки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    привіт Ela, ваші речі ? логічно, але якщо у мене є насос, що мені проданий з особливостями роботи в 1600bar чому? повинні зламатися? Зрозумів, що моя мова? Було б, як сказати, що ваш автомобіль має двигун, який може? поверніть 4500g/м ,але ви це робите, поверніть не більше 3000, якщо немає зносу перед. На той момент факти, панда! ахаха

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    і ви теж, ви праві? автомобіль, ущільнення завжди в 4500 об, по мені, дюрера? менше тримати до 3000 ( наприклад, знос механічних частин, які повинні витримувати стрес))) а ? очевидно, що кожен слід своєю логікою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Gi?, якщо ми говоримо про колекції, то ви праві на 100%. Безумовно, не дюрер? 400 тис. км, але якщо ви думаєте, що, можливо, через 2 роки доведеться? зняти його, чому? euro3, то ви говорите,....але! Моя машина має 95к км думає про те, як гризе мене!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Всім привіт, я хотів би продовжити цю розмову, так як, на додаток до бути цікаво і життєво важливе значення для розуміння мод зробити аванси, навіть від ідеї, що ви йдете, щоб змінити і умови, при яких зробити це, і це було ясно, читаючи різні посади.
    Тепер перейдемо до питань, які я хотів би задати вам...
    Ми, наприклад, на авто в наявності з двигуном 1,9 jtdm (в моєму випадку 147 120cv лікувати від tidus..), які фактори досягнень ОРІ:
    в 975 microsec 22 градусів 70mm3 inj з 1600bar prx на 4500rpm і розраховується вмт на 26,32 градусів (+- 5 градусів посаду і думаю, дуже багато).
    У tone-up цієї карті (ми говоримо про edc16c39), щоб відвезти її до iq становив 100mm3 мені розрахунок строки і все інше, що мені потрібно, і finqui ок.
    Останній крок, перш ніж завантажити його, щоб піднятися авансів для нової IQ, що, з 22,01 градусів орі, роблю розрахунки, мені приходить в 1180 microsec з 31,86 градусів з тиском в рампі до 1700 (маючи насос в рампі lybra 2,4 вважаю, що містить такий запит без проблем, за умови, що це не довго, звичайно..).
    Тепер моє питання полягає в наступному..
    Як я визначаю значення встановити на аванси, щоб переконатися, що не виходжу з градусів (в теорії, як я зрозумів, не більше 3, але чутки) для того, щоб збільшити цю карту на основі підвищення IQ ?
    Просто цікаво, за якими критеріями йде збільшена (незалежно від того, якщо в % і розраховується.. їх смак), і які існують обмеження, до якої я не можу втекти?
    Я переварюю цю карту, але я зупиняюся на цих точках, так як інформація не достатньо ясно про це.
    Я думав масштабувати карту досягнень, щоб отримати максимум 25 градусів, що я знаю, що більше я йду до стіни з кроком (не факт, але ліжко від tidus), але я не знаю, якась політика, якщо піднятися від 70mm3 100 тільки з 3 градусів до повного навантаження або, враховуючи, що з 60mm3 в 70mm3 є дзеркальні значення, розглянемо, крок 24 як значення в таблиці ви 80mm3 і тримати її до постійної 100mm3 але не має сенсу...
    Я впевнений, voste думки.
    Я додаю скріншот таблиці в excel, на якій я працюю.. трохи confusionata але я замкнений всі фактори, куди можна звернутись, щоб розрахунки не потрібно, кликніть в іншому місці, щоб шукати цінності.
    Просвітіть мене спасибі
    Я також читав про post9 в цій темі, але я не дуже добре розумію...
    http://www.professionalchiptuning.ne...+аванси+jtdm
    Вкладення 10517
    Невеликий OT у вікні вкладень маску [підтримки] (у правому нижньому куті) охоплює функціональні клавіші.. а що тоді є некерованим..
    Востаннє редагувалось tranky; 30-06-2016 до 21:05
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Всім привіт, я хотів би продовжити цю розмову, так як, на додаток до бути цікаво і життєво важливе значення для розуміння мод зробити аванси, навіть від ідеї, що ви йдете, щоб змінити і умови, при яких зробити це, і це було ясно, читаючи різні посади.
    Тепер перейдемо до питань, які я хотів би задати вам...
    Ми, наприклад, на авто в наявності з двигуном 1,9 jtdm (в моєму випадку 147 120cv лікувати від tidus..), які фактори досягнень ОРІ:
    в 975 microsec 22 градусів 70mm3 inj з 1600bar prx на 4500rpm і розраховується вмт на 26,32 градусів (+- 5 градусів посаду і думаю, дуже багато).
    У tone-up цієї карті (ми говоримо про edc16c39), щоб відвезти її до iq становив 100mm3 мені розрахунок строки і все інше, що мені потрібно, і finqui ок.
    Останній крок, перш ніж завантажити його, щоб піднятися авансів для нової IQ, що, з 22,01 градусів орі, роблю розрахунки, мені приходить в 1180 microsec з 31,86 градусів з тиском в рампі до 1700 (маючи насос в рампі lybra 2,4 вважаю, що містить такий запит без проблем, за умови, що це не довго, звичайно..).
    Тепер моє питання полягає в наступному..
    Як я визначаю значення встановити на аванси, щоб переконатися, що не виходжу з градусів (в теорії, як я зрозумів, не більше 3, але чутки) для того, щоб збільшити цю карту на основі підвищення IQ ?
    Просто цікаво, за якими критеріями йде збільшена (незалежно від того, якщо в % і розраховується.. їх смак), і які існують обмеження, до якої я не можу втекти?
    Я переварюю цю карту, але я зупиняюся на цих точках, так як інформація не достатньо ясно про це.
    Я думав масштабувати карту досягнень, щоб отримати максимум 25 градусів, що я знаю, що більше я йду до стіни з кроком (не факт, але ліжко від tidus), але я не знаю, якась політика, якщо піднятися від 70mm3 100 тільки з 3 градусів до повного навантаження або, враховуючи, що з 60mm3 в 70mm3 є дзеркальні значення, розглянемо, крок 24 як значення в таблиці ви 80mm3 і тримати її до постійної 100mm3 але не має сенсу...
    Я впевнений, voste думки.
    Я додаю скріншот таблиці в excel, на якій я працюю.. трохи confusionata але я замкнений всі фактори, куди можна звернутись, щоб розрахунки не потрібно, кликніть в іншому місці, щоб шукати цінності.
    Просвітіть мене спасибі
    Я також читав про post9 в цій темі, але я не дуже добре розумію...
    http://www.professionalchiptuning.ne...+аванси+jtdm
    Вкладення 10517
    Невеликий OT у вікні вкладень маску [підтримки] (у правому нижньому куті) охоплює функціональні клавіші.. а що тоді є некерованим..
    Привіт, я відповідаю коротко, що я думаю..
    Ми говоримо, що у кожного різні думки, я особисто волію дати трохи більше заздалегідь, що закінчити ін'єкцію навіть 10 градусів після вмт.. розриви двигунів, по-моєму, вони більше прив'язані до карти в цілому, і особливо стан компонентів (в першу чергу форсунки)..
    Особисто я також використовую 27.5-28 градусів на 8v і 30 градусів на 16v. Звичайно, все залежить від того, що шукає одного з машини, що турбіна збирає, як використовує машину..
    У мене є друзі, які порушили 8v з 25 градусів до задовго, як деякі, що я роблю працюють з точно 27-28 градусів без проблем, крім того, це дуже близько до 300cv так що можеш собі уявити кількість дизельного палива і тиску турбо, який використовує такий двигун (природно з форсунок адекватні).
    По-моєму, я не відповідь на, як ви повинні зробити, тому що кожен з них має свої теорії і думки на цю тему

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Привіт, я відповідаю коротко, що я думаю..
    Ми говоримо, що у кожного різні думки, я особисто волію дати трохи більше заздалегідь, що закінчити ін'єкцію навіть 10 градусів після вмт.. розриви двигунів, по-моєму, вони більше прив'язані до карти в цілому, і особливо стан компонентів (в першу чергу форсунки)..
    Особисто я також використовую 27.5-28 градусів на 8v і 30 градусів на 16v. Звичайно, все залежить від того, що шукає одного з машини, що турбіна збирає, як використовує машину..
    У мене є друзі, які порушили 8v з 25 градусів до задовго, як деякі, що я роблю працюють з точно 27-28 градусів без проблем, крім того, це дуже близько до 300cv так що можеш собі уявити кількість дизельного палива і тиску турбо, який використовує такий двигун (природно з форсунок адекватні).
    По-моєму, я не відповідь на, як ви повинні зробити, тому що кожен з них має свої теорії і думки на цю тему
    Ну, звичайно, я був цільової почути особисті думки і мати зворотний зв'язок/порівнянні з більш компетентні люди з цього питання.
    Спасибі, що поділилися свій відгук і я сподіваюся, що це зроблять інші, щоб мати уявлення більш готелів на ці аванси
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Мова авансів не проста річ, це швидкий відповідь, щоб мати впевненість у тому, будуть випробувані в поєднанні з датчика тиску в номер і temperatira в номер, але в середньому, здається, що на 8v mjet до 25 градусів не викликає проблем, але повторюю, здається, не та точного знання, без відповідних інструментів. Що стосується ін'єкцій, то ти помиляєшся, 5 градусів post pms nn занадто багато, занадто багато 12/13, 5 градусів до 4500-це розкіш, в середніх обертах можна стояти максимум на 8/9 градусів post pms для noj мати занадто багато тепла і fumosita, anxhe, тому що допомагає і не мало котушку turbo.

Сторінка 31 з 34 PrimaПеред ... 212930313233 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •