по мені, пропустити виступ тиску, дозвольте мені пояснити... якщо насос працює в 1400 бар регулятор відкриває, що необхідно багато-x тримати необхідний тиск ( і, отже, внутрішні компоненти повинні витримувати ті тиску), але якщо допоможе вам подолати відстань у 1600 ( цифри навмання) не вірите, що знос компонентів буде більше, ніж???? очевидно, що це ? мої думки![]()
привіт Ela, ваші речі ? логічно, але якщо у мене є насос, що мені проданий з особливостями роботи в 1600bar чому? повинні зламатися? Зрозумів, що моя мова? Було б, як сказати, що ваш автомобіль має двигун, який може? поверніть 4500g/м ,але ви це робите, поверніть не більше 3000, якщо немає зносу перед. На той момент факти, панда! ахаха
і ви теж, ви праві? автомобіль, ущільнення завжди в 4500 об, по мені, дюрера? менше тримати до 3000 ( наприклад, знос механічних частин, які повинні витримувати стрес))) а ? очевидно, що кожен слід своєю логікою![]()
Gi?, якщо ми говоримо про колекції, то ви праві на 100%. Безумовно, не дюрер? 400 тис. км, але якщо ви думаєте, що, можливо, через 2 роки доведеться? зняти його, чому? euro3, то ви говорите,....але! Моя машина має 95к км думає про те, як гризе мене!!![]()
Всім привіт, я хотів би продовжити цю розмову, так як, на додаток до бути цікаво і життєво важливе значення для розуміння мод зробити аванси, навіть від ідеї, що ви йдете, щоб змінити і умови, при яких зробити це, і це було ясно, читаючи різні посади.
Тепер перейдемо до питань, які я хотів би задати вам...
Ми, наприклад, на авто в наявності з двигуном 1,9 jtdm (в моєму випадку 147 120cv лікувати від tidus..), які фактори досягнень ОРІ:
в 975 microsec 22 градусів 70mm3 inj з 1600bar prx на 4500rpm і розраховується вмт на 26,32 градусів (+- 5 градусів посаду і думаю, дуже багато).
У tone-up цієї карті (ми говоримо про edc16c39), щоб відвезти її до iq становив 100mm3 мені розрахунок строки і все інше, що мені потрібно, і finqui ок.
Останній крок, перш ніж завантажити його, щоб піднятися авансів для нової IQ, що, з 22,01 градусів орі, роблю розрахунки, мені приходить в 1180 microsec з 31,86 градусів з тиском в рампі до 1700 (маючи насос в рампі lybra 2,4 вважаю, що містить такий запит без проблем, за умови, що це не довго, звичайно..).
Тепер моє питання полягає в наступному..
Як я визначаю значення встановити на аванси, щоб переконатися, що не виходжу з градусів (в теорії, як я зрозумів, не більше 3, але чутки) для того, щоб збільшити цю карту на основі підвищення IQ ?
Просто цікаво, за якими критеріями йде збільшена (незалежно від того, якщо в % і розраховується.. їх смак), і які існують обмеження, до якої я не можу втекти?
Я переварюю цю карту, але я зупиняюся на цих точках, так як інформація не достатньо ясно про це.
Я думав масштабувати карту досягнень, щоб отримати максимум 25 градусів, що я знаю, що більше я йду до стіни з кроком (не факт, але ліжко від tidus), але я не знаю, якась політика, якщо піднятися від 70mm3 100 тільки з 3 градусів до повного навантаження або, враховуючи, що з 60mm3 в 70mm3 є дзеркальні значення, розглянемо, крок 24 як значення в таблиці ви 80mm3 і тримати її до постійної 100mm3 але не має сенсу...
Я впевнений, voste думки.
Я додаю скріншот таблиці в excel, на якій я працюю.. трохи confusionata але я замкнений всі фактори, куди можна звернутись, щоб розрахунки не потрібно, кликніть в іншому місці, щоб шукати цінності.
Просвітіть мене спасибі
Я також читав про post9 в цій темі, але я не дуже добре розумію...
http://www.professionalchiptuning.ne...+аванси+jtdm
Вкладення 10517
Невеликий OT у вікні вкладень маску [підтримки] (у правому нижньому куті) охоплює функціональні клавіші.. а що тоді є некерованим..
Востаннє редагувалось tranky; 30-06-2016 до 21:05
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Привіт, я відповідаю коротко, що я думаю..
Ми говоримо, що у кожного різні думки, я особисто волію дати трохи більше заздалегідь, що закінчити ін'єкцію навіть 10 градусів після вмт.. розриви двигунів, по-моєму, вони більше прив'язані до карти в цілому, і особливо стан компонентів (в першу чергу форсунки)..
Особисто я також використовую 27.5-28 градусів на 8v і 30 градусів на 16v. Звичайно, все залежить від того, що шукає одного з машини, що турбіна збирає, як використовує машину..
У мене є друзі, які порушили 8v з 25 градусів до задовго, як деякі, що я роблю працюють з точно 27-28 градусів без проблем, крім того, це дуже близько до 300cv так що можеш собі уявити кількість дизельного палива і тиску турбо, який використовує такий двигун (природно з форсунок адекватні).
По-моєму, я не відповідь на, як ви повинні зробити, тому що кожен з них має свої теорії і думки на цю тему
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Мова авансів не проста річ, це швидкий відповідь, щоб мати впевненість у тому, будуть випробувані в поєднанні з датчика тиску в номер і temperatira в номер, але в середньому, здається, що на 8v mjet до 25 градусів не викликає проблем, але повторюю, здається, не та точного знання, без відповідних інструментів. Що стосується ін'єкцій, то ти помиляєшся, 5 градусів post pms nn занадто багато, занадто багато 12/13, 5 градусів до 4500-це розкіш, в середніх обертах можна стояти максимум на 8/9 градусів post pms для noj мати занадто багато тепла і fumosita, anxhe, тому що допомагає і не мало котушку turbo.