Старонка 3 з 10 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21 па 30 з 105

Абмеркаванне: Giulietta 2.0 170

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Паспрабуйце зрабіць логі з золата з авансаў, і вы ўбачыце, ступені рэальныя, што вы. У любым выпадку вы і вашыя развагі добра і камфортна, што не узломам і рухавіка, асабліва з той, iq, карты пасля таго, як гэтыя педалі, power torque curve, мне здаецца.. можна таксама паставіць у 0.. не актыўныя.
    Гэтыя крывыя ці пасля карты педаль (без карты, БП і, што damos croma не вяртае апісанне дакладна? ), што я бачыў модом ў файл выбітных трэнераў (адзін з якіх заплаціў за мяне, калі я яшчэ не ведаў, што было на карце), мне пацвердзілі, што не трэба нічога?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Гэтыя крывыя ці пасля карты педаль (без карты, БП і, што damos croma не вяртае апісанне дакладна? ), што я бачыў модом ў файл выбітных трэнераў (адзін з якіх заплаціў за мяне, калі я яшчэ не ведаў, што было на карце), мне пацвердзілі, што не трэба нічога?
    Прабач мяне, калі я не адказаў.. няма шмат падрыхтоўчых закрануць, але не трэба нічога, гэтую карту адразу ж пасля таго, як педаль

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    дакладна такая ж праблема на giulietta 2.0 170л. з edc16c39
    класічныя абмежавальнікі iq разблакавалі (хуткасць , тэмпература вады , абароты рухавіка , ўмовы , і г. д.)
    lim пара уставай , педаль тое ж самае , але ў 5 і 6 абмяжоўвае на самай справе заўсёды здаецца, што вярнуцца да арыгінальнай
    у той час як да 3 вы пачуеце велізарную розніцу ў параўнанні з арыгінальнай...
    я зрабіў некалькі часопісаў і вось што выходзіць

карта нм/мм3 гэта ўжо інфармацыя, акцыі, што на 4000 абаротаў у хвіліну і 400 нм павінен даць 80mm3 і нават тое, што да 4500 аб / мін з 400 павінны даць нават 95mm3

цяпер я гэтыя запыты ў педалі - значэння абмежавальнік - пераўтварэнні нм/мм3 (iq/нм запыце) - значэнняў, прачытаных з часопіса - марш 3a - 4a - 5a

3000rpm = 425 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5) няма
    3500rpm = 415 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5)83mm3
    4000rpm = 400 - 412nm ---> 83-85mm3 - (3)85mm3 - (4)77mm3 - (5)74mm3
    4500rpm = 430 - 430 ---> 95mm3 - (3)66mm3 - (4)65mm3 - (5)63mm3

спадзяюся, схема ясная , то, абароты рухавіка , значэнне педалі , значэнне, абмежавальнік крутоўнага моманту , пераўтварэнні нм/iq - значэнні счытваюцца з часопіса ў розных перадачах (3a-4a-5a)
    як вы бачыце, абмяжоўвае страшна ад 5 і далей , на самай справе ўражанне, што спыняе
    гэта амаль 1 год, нас пасадзяць цяпер , але не пераменнага току****... таксама файл врі і мод, з якім я прачытаў тыя каштоўнасці,
    я спадзяюся, што я прыйшоў пераменнага току**** я выдатна папрацаваў напісаць у 2d усе карты знойдзены , розныя абмежавальнікі iq у адпаведнасці з умовамі і г. д. і г. д.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    дакладна такая ж праблема на giulietta 2.0 170л. з edc16c39
    класічныя абмежавальнікі iq разблакавалі (хуткасць , тэмпература вады , абароты рухавіка , ўмовы , і г. д.)
    lim пара уставай , педаль тое ж самае , але ў 5 і 6 абмяжоўвае на самай справе заўсёды здаецца, што вярнуцца да арыгінальнай
    у той час як да 3 вы пачуеце велізарную розніцу ў параўнанні з арыгінальнай...
    я зрабіў некалькі часопісаў і вось што выходзіць

карта нм/мм3 гэта ўжо інфармацыя, акцыі, што на 4000 абаротаў у хвіліну і 400 нм павінен даць 80mm3 і нават тое, што да 4500 аб / мін з 400 павінны даць нават 95mm3

цяпер я гэтыя запыты ў педалі - значэння абмежавальнік - пераўтварэнні нм/мм3 (iq/нм запыце) - значэнняў, прачытаных з часопіса - марш 3a - 4a - 5a

3000rpm = 425 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5) няма
    3500rpm = 415 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5)83mm3
    4000rpm = 400 - 412nm ---> 83-85mm3 - (3)85mm3 - (4)77mm3 - (5)74mm3
    4500rpm = 430 - 430 ---> 95mm3 - (3)66mm3 - (4)65mm3 - (5)63mm3

спадзяюся, схема ясная , то, абароты рухавіка , значэнне педалі , значэнне, абмежавальнік крутоўнага моманту , пераўтварэнні нм/iq - значэнні счытваюцца з часопіса ў розных перадачах (3a-4a-5a)
    як вы бачыце, абмяжоўвае страшна ад 5 і далей , на самай справе ўражанне, што спыняе
    гэта амаль 1 год, нас пасадзяць цяпер , але не пераменнага току****... таксама файл врі і мод, з якім я прачытаў тыя каштоўнасці,
    я спадзяюся, што я прыйшоў пераменнага току**** я выдатна папрацаваў напісаць у 2d усе карты знойдзены , розныя абмежавальнікі iq у адпаведнасці з умовамі і г. д. і г. д.
    Таксама я вырашыў трохі, нягледзячы на ўсе абмежавальнікі, згаданыя вамі, розныя запыты да педалі, lim пара і лямбда, на высокіх перадачах працягвае абмяжоўваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я яшчэ не запампаваў файл, але які мод ты робіш? Падмануў або Інфармацыю?

для інфармацыі, ёсць сумнеў, што, магчыма, цябе можа дапамагчы http://www.professionalchiptuning.ne...jt-vt9799.html
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я яшчэ не запампаваў файл, але які мод ты робіш? Падмануў або Інфармацыю?

для інфармацыі, ёсць сумнеў, што, магчыма, цябе можа дапамагчы http://www.professionalchiptuning.ne...jt-vt9799.html
    звесткі... у час inj ўжо ёсць маштабаванне да 100mm3 , так што нам не трэба, каб падмануць нічога, каб зрабіць...
    і тады я буду проста трымаць 80-85mm3 ў 5 і 6 перадач, і я быў бы ўжо задаволены, на самым высокім...
    на самай справе ў 1а-2а-3а-4а розніцу вы заўважылі па параўнанні з файлам .крычы , але ў 5 і 6 назад арыгінал , пасведчанне аб l' iq, якая рэзка падае...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    звесткі... у час inj ўжо ёсць маштабаванне да 100mm3 , так што нам не трэба, каб падмануць нічога, каб зрабіць...
    і тады я буду проста трымаць 80-85mm3 ў 5 і 6 перадач, і я быў бы ўжо задаволены, на самым высокім...
    на самай справе ў 1а-2а-3а-4а розніцу вы заўважылі па параўнанні з файлам .крычы , але ў 5 і 6 назад арыгінал , пасведчанне аб l' iq, якая рэзка падае...
    калі чалавек з ECU інфармацыю сустракаеце чалавека з ECU Падмануў, то з ECU інфармаваная чалавек перамог Сэрджыа Леонэ..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    калі чалавек з ECU інфармацыю сустракаеце чалавека з ECU Падмануў, то з ECU інфармаваная чалавек перамог Сэрджыа Леонэ..
    Крутая гульня.
    Ведаеце, як адрозніць ў натоўпе?
    То з ECU інфармацыі і бампер чысты.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    я даў глыбокае чытанне ў гэтай тэме паказана з r5... але нічога "новага" знайсці...
    абмежавальнікі iq, які закрануў яго слоў , з'яўляюцца тыя ж, што я дакрануўся да я ... па крайняй меры, так я думаю, гэта , безумоўна, будзе што-то, што я не знаходжу ці не увагі , каб я не магу знайсці...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Разблакавалі усе біты, уласцівыя IQ.. - раз як вы кажаце, без выніку.. як Толькі я страціў яго, і я зрабіла тэст з розуму, аўтамабіль ляцеў... Есць абмежавальнікі раскіданыя таксама (я думаю) на карце ў нуль толькі з ВР. Змяніўшы ўсё, што вы разблакаваць і ніякага шкоды.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Старонка 3 з 10 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •