Старонка 1 з 18 12311 ... АпошняеUltima
Вынікі 1-10 з 178

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

Карта абгрунтаванае delta 1.6 mjt

Прывітанне ўсім, я нядаўна распачаў праект зрабіць карту для майго аўтамабіля,delta 1.6 mjt 120 конскіх сіл.Пасля чытання розных пастоў і вывучаў нейкія файлы гэтага апошнія я пачаў гэтую працу, я заяўляю, што файл, які цяпер выкладу, гэта толькі праект і не з'яўляецца поўным, калі для адрасы, націсніце для змены.Я хацеў бы ведаць, калі я іду ў правільным кірунку або яны цалкам збіліся з курсу.Растлумачу коратка, што я раблю:у асноўным я вяду ўсе IQ да 90 мм3,я выбраў гэта значэнне, таму што некаторыя карты я ўжо разлічаны, каб гэта IQ, і я хацеў бы кіраваць, каб разблакаваць гэтую суму.Сумневы, якія мяне датычацца камяні, каб зрабіць, каб усталяваць новыя значэння ў стоўбцах,я, напрыклад, па адрасе 1c183e г. зн. карту педаль, я ў ВР абаротаў рухавіка і IQ, апошняя разлічваецца да 82 мм3,порт-гэта значэнне ад 82 да 90 мм3 і злучэнне перадапошняе значэнне ад 8199 да 8500 такім чынам павялічыўшыся на 9,8% у першым выпадку і на 3,7% у апошнім.Я выкарыстаў такія працэнты, каб "калькулятар" новыя патрабаванні крутоўнага моманту, і я цікава, калі гэта разважанне правільна... У іншых выпадках, тыпу ціску ў рампы, я абнавіў БП да 90 мм3, але я пакінуў значэння, улічваючы, што зараз яны ўстаноўлены ўжо ў 1600 бар і модынг як бы "паведаміў" правільна ecu новага IQ. Я спадзяюся, што хто-небудзь, дайце мне тлумачэнні пра гэта і скажыце мне, калі я добра працягнуць вучобу дзякуй усім, прыкладаю на врі і mod (каб скончыць)Lancia Delta 1,6-120 Л. з скрынка перадач aut-0281014750-1037400393_Flash - Copia.rardelta_ori_bp90mm3.rar

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Ніхто не мае часу, каб даць яму паглядзець? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Ніхто не мае часу, каб даць яму паглядзець? Дзякуй
    Добры Дзень, Іосіф,
    трэба ўставіць файл крычы, што мы абмяркоўвалі ў іншай дыскусіі, так, каб не мець вр змененыя і параўнаць.
    Тое, што я прыклаў абодва зменены, і г. д. не знайсці subfamiglia драйвера
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне Tranky дзякуючы Dell ўвагу,я прыклаў абодва бакі ў першы і г. д. не можа знайсці драйвер...я выкарыстоўваю адзін карце роўна але на дадзены момант не памятаю, што заўтра праверка на кампутары, і яго месца...таксама прыкладаю абноўлены файл, па якой я працаваў раней,але ўжо што ёсць мы, што ты ведаеш карту дасягненняў мае значэння, ясна? Я даў паглядзець сёння ўвечары, але не магу знайсці

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Прывітанне Tranky дзякуючы Dell ўвагу,я прыклаў абодва бакі ў першы і г. д. не можа знайсці драйвер...я выкарыстоўваю адзін карце роўна але на дадзены момант не памятаю, што заўтра праверка на кампутары, і яго месца...таксама прыкладаю абноўлены файл, па якой я працаваў раней,але ўжо што ёсць мы, што ты ведаеш карту дасягненняў мае значэння, ясна? Я даў паглядзець сёння ўвечары, але не магу знайсці
    не бачачы карты з драйвера мне цяжка сказаць што-то.. карта перадаплаты мае як вр аб/мін / iq і значэння мікрасекунд ясна, па меншай меры, на маёй edc16 так..
    гледзячы толькі 2 вядома, што ты fap актыўны і egr.. праўда?
    гледзячы на карты перадаплаты ў 2d, але гэта доўгі пошук...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Як не сказаў.. на мод вы выключылі fap і egr (тут, як вядома яшчэ занадта крывыя, паставіў у нуль, вядома, вы выкарыстоўвалі якой-небудзь праграмы) але ты зла шмат ачкоў.
    Пры розных вр, павінны разлічыць свой новы справаздачу, у супастаўленні з яго пункту крывой..
    Ты закрануў вр не чапаць, то са значэннем 8192 які расце працэнт, і я ПАВІНЕН пакінуць іх, ты павінен змяніць іншы вр, што гэта iq або калі rpm пакінуць.
    О, як добра, што элемент і сістэма драйвер, у адваротным выпадку вы выйдзеце адсюль, вар'ят!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Да якой вр ты маеш tranky?я не памятаю, каб вр з гэтым значэннем, цяпер на ўвазе, я памятаю, як прынёс у вр ад 8200 да 9000 і вышэй ад 8199 да 8500. Што тычыцца разліку новых значэнняў у карту для новага iq я даў адзін і той жа працэнт прыросту, што ў мяне на вр. напрыклад, ад 82 да 90 мм3 (г. зн. 9,8)не ведаю, ці правільна гэта разважанне.ты як пералічыць новыя значэння? для кіроўцы пасля цябе месца, тое, што я выкарыстоўваю, што гэта тое, карта такая ж, але не мая, але не так шмат інфармацыі аб гэтым на самай справе...яшчэ раз дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Драйвер, які я выкарыстоўваю D235_509

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Да якой вр ты маеш tranky?я не памятаю, каб вр з гэтым значэннем, цяпер на ўвазе, я памятаю, як прынёс у вр ад 8200 да 9000 і вышэй ад 8199 да 8500. Што тычыцца разліку новых значэнняў у карту для новага iq я даў адзін і той жа працэнт прыросту, што ў мяне на вр. напрыклад, ад 82 да 90 мм3 (г. зн. 9,8)не ведаю, ці правільна гэта разважанне.ты як пералічыць новыя значэння? для кіроўцы пасля цябе месца, тое, што я выкарыстоўваю, што гэта тое, карта такая ж, але не мая, але не так шмат інфармацыі аб гэтым на самай справе...яшчэ раз дзякуй
    На картах педаль.не трэба карэктаваць проста няма вр....у восях ў вас запыт у працэнтах і абарачэннях

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй errecinque я ўжо выправіў і ўсё ў мяне памяняўся працэнт, каб iq ад 82 мм3...мне трэба даведацца яшчэ вельмі хе-хе, але карту авансы ўсё магу знайсці, я раблю уверх і ўніз, каб усе файлы і нічога не бачу...але гэта значэння, ясна? Так што нават у мінус?

Старонка 1 з 18 12311 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •