Старонка 3 з 11 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21 па 30 з 105

Абмеркаванне: Giulietta 2.0 170

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    На мяне 5 карт, апошнія 4 ВР аднесеных да IQ 65 70 75 80. У 70x4000Rpm ён загадзя 23,5 працягласцю 20, у 70x4250Rpm ён загадзя 27 працягласць 21. Падняўшыся з апошніх 2 ВР (75 і 80), 4000Rpm я загадзя 28 ВР ад папярэдняга (3750Rpm пачынае расці). Першапачаткова вы маеце рацыю ў тым, што на гэтых абарачэннях не даходзіць да больш чым 70. У любым выпадку я перарабіў авансы, улічваючы, што да 80\85 IQ нам прыбыцце, па меншай меры, да чацвёртай перадачы, і на самай справе на роўных IQ рухавік, мне здаецца, расці хутчэй. Я пайшоў толькі, каб змяніць, дзе авансавыя плацяжы былі вельмі высокімі, спрабуючы трымаць сябе ў больш або менш 1\2 градусаў да ВМТ. Я не ведаю, калі гэта правільна, як логіка, я ўзяў прыклад з карты Ori майго GT 1900 года, дзе авансавыя плацяжы заканчваліся прыкладна на пару градусаў да ВМТ, і, чытаючы некаторыя вельмі цікавыя дыскусіі на форуме, дзе ты таксама ўмяшаўся. Я спадзяюся, што як логіка правільная, не хацелася б прабіць рухавік.

Для таго, што машына абмяжоўвае у пятай і шостай, я раблю часопісаў і доказаў на картах лямбда і на некаторых картах пасля таго, як тыя па запыце пара на педаль, я даў вочы на тое, што з 159 з такім жа рухавіком, і я ўбачыў некаторыя адрозненні. Здаецца, што на паніжаных перадачах не паспявае абмежаваць, а ў тых самых выпад. Акрамя таго, мне здаецца (я не ўпэўнены на 100%), што абмяжоўвае пэўнага IQ, на самай справе ў карту, што я, як мяжа 85 мяне проста 75 да прыкладна 4000 абаротаў у хвіліну. У адным выпрабаванні, дзе ў мяне было ўстаноўлена ў 90-х мне было 80, але ў гэтым не ўпэўнены. Я не магу зрабіць логі кожны дзень і, магчыма, каму стан змяняецца.
    Паспрабуйце зрабіць логі з золата з авансаў, і вы ўбачыце, ступені рэальныя, што вы. У любым выпадку вы і вашыя развагі добра і камфортна, што не узломам і рухавіка, асабліва з той, iq, карты пасля таго, як гэтыя педалі, power torque curve, мне здаецца.. можна таксама паставіць у 0.. не актыўныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Паспрабуйце зрабіць логі з золата з авансаў, і вы ўбачыце, ступені рэальныя, што вы. У любым выпадку вы і вашыя развагі добра і камфортна, што не узломам і рухавіка, асабліва з той, iq, карты пасля таго, як гэтыя педалі, power torque curve, мне здаецца.. можна таксама паставіць у 0.. не актыўныя.
    У гэтых дд спадчынніка дазволу, я павінен паспрабаваць некаторыя змены на лямбду і паспрабую таксама зрабіць, вось лог з карты на авансавыя плацяжы. Аднак, ужо чытаючы розныя карты ясна, што ў раёнах, усталяванымі загадзя ў 28 градусаў не наступіць ніколі :-)
    Параўноўваючы сваю карту з 159 жа рухавік, я бачыў карту, якая ідэнтыфікуе яго як абмежавальнік крутоўнага моманту да кола, працуе ў мінус, але ён актыўны? Ці трэба, каб ABS, VDC... і ў прыемнай кампаніі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Гэтыя крывыя ці пасля карты педаль (без карты, БП і, што damos croma не вяртае апісанне дакладна? ), што я бачыў модом ў файл выбітных трэнераў (адзін з якіх заплаціў за мяне, калі я яшчэ не ведаў, што было на карце), мне пацвердзілі, што не трэба нічога?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    дакладна такая ж праблема на giulietta 2.0 170л. з edc16c39
    класічныя абмежавальнікі iq разблакавалі (хуткасць , тэмпература вады , абароты рухавіка , ўмовы , і г. д.)
    lim пара уставай , педаль тое ж самае , але ў 5 і 6 абмяжоўвае на самай справе заўсёды здаецца, што вярнуцца да арыгінальнай
    у той час як да 3 вы пачуеце велізарную розніцу ў параўнанні з арыгінальнай...
    я зрабіў некалькі часопісаў і вось што выходзіць

карта нм/мм3 гэта ўжо інфармацыя, акцыі, што на 4000 абаротаў у хвіліну і 400 нм павінен даць 80mm3 і нават тое, што да 4500 аб / мін з 400 павінны даць нават 95mm3

цяпер я гэтыя запыты ў педалі - значэння абмежавальнік - пераўтварэнні нм/мм3 (iq/нм запыце) - значэнняў, прачытаных з часопіса - марш 3a - 4a - 5a

3000rpm = 425 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5) няма
    3500rpm = 415 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5)83mm3
    4000rpm = 400 - 412nm ---> 83-85mm3 - (3)85mm3 - (4)77mm3 - (5)74mm3
    4500rpm = 430 - 430 ---> 95mm3 - (3)66mm3 - (4)65mm3 - (5)63mm3

спадзяюся, схема ясная , то, абароты рухавіка , значэнне педалі , значэнне, абмежавальнік крутоўнага моманту , пераўтварэнні нм/iq - значэнні счытваюцца з часопіса ў розных перадачах (3a-4a-5a)
    як вы бачыце, абмяжоўвае страшна ад 5 і далей , на самай справе ўражанне, што спыняе
    гэта амаль 1 год, нас пасадзяць цяпер , але не пераменнага току****... таксама файл врі і мод, з якім я прачытаў тыя каштоўнасці,
    я спадзяюся, што я прыйшоў пераменнага току**** я выдатна папрацаваў напісаць у 2d усе карты знойдзены , розныя абмежавальнікі iq у адпаведнасці з умовамі і г. д. і г. д.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    дакладна такая ж праблема на giulietta 2.0 170л. з edc16c39
    класічныя абмежавальнікі iq разблакавалі (хуткасць , тэмпература вады , абароты рухавіка , ўмовы , і г. д.)
    lim пара уставай , педаль тое ж самае , але ў 5 і 6 абмяжоўвае на самай справе заўсёды здаецца, што вярнуцца да арыгінальнай
    у той час як да 3 вы пачуеце велізарную розніцу ў параўнанні з арыгінальнай...
    я зрабіў некалькі часопісаў і вось што выходзіць

карта нм/мм3 гэта ўжо інфармацыя, акцыі, што на 4000 абаротаў у хвіліну і 400 нм павінен даць 80mm3 і нават тое, што да 4500 аб / мін з 400 павінны даць нават 95mm3

цяпер я гэтыя запыты ў педалі - значэння абмежавальнік - пераўтварэнні нм/мм3 (iq/нм запыце) - значэнняў, прачытаных з часопіса - марш 3a - 4a - 5a

3000rpm = 425 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5) няма
    3500rpm = 415 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5)83mm3
    4000rpm = 400 - 412nm ---> 83-85mm3 - (3)85mm3 - (4)77mm3 - (5)74mm3
    4500rpm = 430 - 430 ---> 95mm3 - (3)66mm3 - (4)65mm3 - (5)63mm3

спадзяюся, схема ясная , то, абароты рухавіка , значэнне педалі , значэнне, абмежавальнік крутоўнага моманту , пераўтварэнні нм/iq - значэнні счытваюцца з часопіса ў розных перадачах (3a-4a-5a)
    як вы бачыце, абмяжоўвае страшна ад 5 і далей , на самай справе ўражанне, што спыняе
    гэта амаль 1 год, нас пасадзяць цяпер , але не пераменнага току****... таксама файл врі і мод, з якім я прачытаў тыя каштоўнасці,
    я спадзяюся, што я прыйшоў пераменнага току**** я выдатна папрацаваў напісаць у 2d усе карты знойдзены , розныя абмежавальнікі iq у адпаведнасці з умовамі і г. д. і г. д.
    Таксама я вырашыў трохі, нягледзячы на ўсе абмежавальнікі, згаданыя вамі, розныя запыты да педалі, lim пара і лямбда, на высокіх перадачах працягвае абмяжоўваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я яшчэ не запампаваў файл, але які мод ты робіш? Падмануў або Інфармацыю?

для інфармацыі, ёсць сумнеў, што, магчыма, цябе можа дапамагчы http://www.professionalchiptuning.ne...jt-vt9799.html
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я яшчэ не запампаваў файл, але які мод ты робіш? Падмануў або Інфармацыю?

для інфармацыі, ёсць сумнеў, што, магчыма, цябе можа дапамагчы http://www.professionalchiptuning.ne...jt-vt9799.html
    звесткі... у час inj ўжо ёсць маштабаванне да 100mm3 , так што нам не трэба, каб падмануць нічога, каб зрабіць...
    і тады я буду проста трымаць 80-85mm3 ў 5 і 6 перадач, і я быў бы ўжо задаволены, на самым высокім...
    на самай справе ў 1а-2а-3а-4а розніцу вы заўважылі па параўнанні з файлам .крычы , але ў 5 і 6 назад арыгінал , пасведчанне аб l' iq, якая рэзка падае...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    я даў глыбокае чытанне ў гэтай тэме паказана з r5... але нічога "новага" знайсці...
    абмежавальнікі iq, які закрануў яго слоў , з'яўляюцца тыя ж, што я дакрануўся да я ... па крайняй меры, так я думаю, гэта , безумоўна, будзе што-то, што я не знаходжу ці не увагі , каб я не магу знайсці...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Разблакавалі усе біты, уласцівыя IQ.. - раз як вы кажаце, без выніку.. як Толькі я страціў яго, і я зрабіла тэст з розуму, аўтамабіль ляцеў... Есць абмежавальнікі раскіданыя таксама (я думаю) на карце ў нуль толькі з ВР. Змяніўшы ўсё, што вы разблакаваць і ніякага шкоды.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    звесткі... у час inj ўжо ёсць маштабаванне да 100mm3 , так што нам не трэба, каб падмануць нічога, каб зрабіць...
    і тады я буду проста трымаць 80-85mm3 ў 5 і 6 перадач, і я быў бы ўжо задаволены, на самым высокім...
    на самай справе ў 1а-2а-3а-4а розніцу вы заўважылі па параўнанні з файлам .крычы , але ў 5 і 6 назад арыгінал , пасведчанне аб l' iq, якая рэзка падае...
    калі чалавек з ECU інфармацыю сустракаеце чалавека з ECU Падмануў, то з ECU інфармаваная чалавек перамог Сэрджыа Леонэ..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 3 з 11 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •