Першапачаткова Напісаў
GPoint
На мяне 5 карт, апошнія 4 ВР аднесеных да IQ 65 70 75 80. У 70x4000Rpm ён загадзя 23,5 працягласцю 20, у 70x4250Rpm ён загадзя 27 працягласць 21. Падняўшыся з апошніх 2 ВР (75 і 80), 4000Rpm я загадзя 28 ВР ад папярэдняга (3750Rpm пачынае расці). Першапачаткова вы маеце рацыю ў тым, што на гэтых абарачэннях не даходзіць да больш чым 70. У любым выпадку я перарабіў авансы, улічваючы, што да 80\85 IQ нам прыбыцце, па меншай меры, да чацвёртай перадачы, і на самай справе на роўных IQ рухавік, мне здаецца, расці хутчэй. Я пайшоў толькі, каб змяніць, дзе авансавыя плацяжы былі вельмі высокімі, спрабуючы трымаць сябе ў больш або менш 1\2 градусаў да ВМТ. Я не ведаю, калі гэта правільна, як логіка, я ўзяў прыклад з карты Ori майго GT 1900 года, дзе авансавыя плацяжы заканчваліся прыкладна на пару градусаў да ВМТ, і, чытаючы некаторыя вельмі цікавыя дыскусіі на форуме, дзе ты таксама ўмяшаўся. Я спадзяюся, што як логіка правільная, не хацелася б прабіць рухавік.
Для таго, што машына абмяжоўвае у пятай і шостай, я раблю часопісаў і доказаў на картах лямбда і на некаторых картах пасля таго, як тыя па запыце пара на педаль, я даў вочы на тое, што з 159 з такім жа рухавіком, і я ўбачыў некаторыя адрозненні. Здаецца, што на паніжаных перадачах не паспявае абмежаваць, а ў тых самых выпад. Акрамя таго, мне здаецца (я не ўпэўнены на 100%), што абмяжоўвае пэўнага IQ, на самай справе ў карту, што я, як мяжа 85 мяне проста 75 да прыкладна 4000 абаротаў у хвіліну. У адным выпрабаванні, дзе ў мяне было ўстаноўлена ў 90-х мне было 80, але ў гэтым не ўпэўнены. Я не магу зрабіць логі кожны дзень і, магчыма, каму стан змяняецца.