КПК

Перегляд Повної Версії : зміна в авансів

Сторінок : [1] 2

обличчя зі шрамом
03-10-2012, 17:49
привіт всім ставлю цей bell питання.як ви думаєте ? бажано змінити авансові платежі по карті з правкою нормально?ми говоримо досягнень, не занадто перебільшені.
я щиро їх змінити, загорнуті в ступені півтора, коли я перебільшую, з дизельним паливом,для? я не знаю, якщо що-то надійно, як зміна

msport (exil77grande)
03-10-2012, 18:49
привіт всім ставлю цей bell питання.як ви думаєте ? бажано змінити авансові платежі по карті з правкою нормально?ми говоримо досягнень, не занадто перебільшені.
я щиро їх змінити, загорнуті в ступені півтора, коли я перебільшую, з дизельним паливом,для? я не знаю, якщо що-то надійно, як зміна

З моєї точки зору, на карти standard, не треба ускладнювати собі життя і не повинні змінити наші досягнення.

обличчя зі шрамом
03-10-2012, 20:03
по-моєму, може все, що вам потрібно спалювати краще дизель так, щоб мати згоряння набагато більше? на чистій? ce знак питання, якщо це можливо, оскільки на високих оборотах двигун особа не який-небудь шкоду

magi1984
03-10-2012, 20:29
на карти standard, я ніколи не торкатися,це не по мені

giarras
03-10-2012, 21:06
якщо ми говоримо двигуна, оброблений, хоча ? дизель, де ви шукаєте продуктивність, а не надійність? я згоден на зміну авансів, але в машині з карти стандартний і звичайний, як кажуть наші друзі не варто

giarras
03-10-2012, 21:45
вибачте giarras ? що буде коштує??

що не слід змінювати їх, ось що я хочу сказати, х, не стоїть, стоїть. і так сказати, сицилійський hahhhhaa

giarras
03-10-2012, 22:03
він каже, також і у нас в регіоні cos? але вам цікаво, вкажіть, по-твоєму, "стоїть", що це означає?? що ви маєте на увазі, зокрема??

я поясню одну річ;
якщо ми говоримо про двигунах внутрішнього згоряння x 1/2 іскра тобто, то, бензин, спирт і т.д .. мені варто витрачати часу, але в дизельних двигунах, за винятком деяких 2-х тактних, ні!..але я також можу і помилятися:
заздалегідь нагнітання служить для оптимізації спалювання себе, чекаючи мазуту на номер або пускова камера згорання кожен раз, коли двигун збільшує обороти, так? що дизельне паливо згорить перш, ніж поршень досягне ВМТ (верхньої мертвої точки) де вихід ? майже нульовий, чому? у дизельний двигун ? поршень ж запалити паливо comprimendolo
сподіваюся, це було ясно.

tezzero
03-10-2012, 22:47
У системах common rail збільшити заздалегідь, по-моєму ? трохи гострий, чому? один з particolarit? системи ? щоб збільшити тиск, і dc дизельного палива в межах одного часу уприскування..в той час як у старих системах, треба збільшити хід повзунків регулювання, що, отже, ritardavano ін'єкції..поправте мене, якщо я неправильно щось...

tezzero
03-10-2012, 23:12
Все вірно, що ви говорите...але ваше питання виходить за садок!!!,зараз, на жаль, я не можу замінити інженера..точно вам можу сказати, що в дизель цього і минулого покоління не пу? перестаратися заздалегідь..виникають численні запитання, дати від механічного двигуна

tezzero
03-10-2012, 23:45
Я добре знаю, двигун бензин, житло, в основному, систем уприскування дизельних двигунів старого і нового покоління більш 20 років, що ви говорите, почасти, це добре, але між теорією та практикою, як ви знаєте, там проходить.*****unque, ви завжди можете отримати задоволення, якщо у вас є час, щоб зробити карти з авансів важливих і перевірити їх, якщо ви помітили, що двигун отримує від цього значні вигоди, місця, файлів, і ми працюємо всі разом, щоб вивчати їх..

tezzero
04-10-2012, 23:17
Не, я, схоже, був нецивілізованого або грубо...порада: уникайте дужки...

tezzero
04-10-2012, 23:52
Я думаю, марно ставити елементарні поняття...все цюй? немає проблем!!

cattivik
01-11-2012, 21:48
манро, я думаю, як і ви... cr і pd, я волію працювати на аванси-й? що істотно збільшити їх prex turbo x приклад! але як і в будь-якій роботі у кожного свій метод

speed
02-11-2012, 09:09
Також, по мені, краще не чіпайте їх, якщо розрахувати погано, температура вихлопних газів піднімаються занадто багато, і ви ricshia.

cattivik
02-11-2012, 09:29
Давайте згадаємо, що х фірм? виробників ви хочете x nn фарсі занадто багато конкуренції і x і повернутися в деякі нормативні автомобілі виходять забезпечення управління грубої і nn оптимальні, або, вірніше, з параметрами нижче фактичної соціальних можливостей і розширень? також x, як кажуть інші користувачі. В моєму випадку я роблю додатки big turbo і тільки значна зміна деяких картах я можу мати час відгуку схожі all' оригінальне результаті чого x як turbolag затримки мало або нульові.
я задаю вам питання, на транспортний засіб, де ви ? вирішили, що вони хочуть сильний приріст продуктивності ви віддаєте перевагу працювати на тиск турбо або на аванси і тиск?

Chris156
04-11-2012, 09:20
якщо ви завжди говорите дизель єдиний спосіб мати більше потужності і дати дизель...
і марно шукати карти тисяча чи тисяча інших способів зробити двигун..подають дизельне паливо в pi?
і якщо ви хочете, щоб дати дизель це v? в карту відносне ? ви d?...крапка.
всі інші речі, згадані вами cattivik картки "контур", щоб узгодити всі параметри нової запитом нафта...
для підвищення тиску ? мод, який мені не дуже подобається, а аванси, як я сказав, я якийсь пост-е? і як справедливо ти помітив, навіть ти вдома costtrutrici залишаються "lasche" в цьому сенсі, а може, особливо, з час вприскування дуже довгі, я б вважав за краще віддати його, і тому, що кожен може заздалегідь відповідає в середньому збільшився на 10 бар у патронник, отже, на поршень і на всю трансмісію...
перевели більше "сила"....
Я повністю згоден з вами..
крім того, я вважаю, що вводити теж там, у вмт не сенсу, а ? шкідливим.

кислоти
10-11-2012, 20:04
я дізнався, що кожен автомобіль ? історія ,
в паритет? версії я випадково різноманітності? ,
для зносу або неякісні запчастини/дешеві замінені протягом довгого часу
приносить вам чинити таким чином, відображення в
орі або мод, який як автомобіль, якщо потрібно передбачити ін'єкцій
ви припускаєте :)

Chris156
11-11-2012, 22:21
бачив, що є думки controstanti на зміну авансів, прошу всіх сказати своє мислення у відношенні з зазначенням підстав, можливо, використовуючи приклади технічних або практичних прикладах!!!
Так давайте подивимося, якщо вона буде**** ці чутки, популярні.

franco75
15-11-2012, 21:11
Я кажу мій погляд, supermegaprincipiante, я їх добре, у двигуні що ? трохи випнутими і chilometrato, давайте їх замість оригінальних новий двигун

bart
17-11-2012, 17:16
st? готується трактування досить довго на цю тему, що я думаю, яскравість? кілька аспектів, або, принаймні, намір було б...
майте терпіння-й? збираючи матеріали, щоб спробувати зробити щось корисне...

Великий манро, зовнішній вигляд, хочеться читати ваш гід... :)

...в змозі заздалегідь відповідає в середньому збільшився на 10 бар у патронник, отже, на поршень і на всю трансмісію...
перевели більше "сила"....

Але в цьому випадку знос на ранній стадії, в тому числі механіки двигуна (manovellismi, підшипники ковзання, поршні, і т. д...)

ecuboost
27-11-2012, 13:39
дякую, завжди корисно

dvdtuning
27-11-2012, 15:29
спасибі манро, я прочитав її всю, і я повинен сказати, що ? відмінне посібник.
Ви говорили-й? раз запалювання, але я не розумію, якщо ви хочете кожен цикл поршня або запуску двигуна?
Те, що я дізнався, читаючи різні info і бачимо багато карт ? що заздалегідь (особливо в mjet 150cv) постійно збільшується з високим навантаженням, а в старих jtd 115 дається з поступовим збільшенням обертів.
Я хотів би знати, якщо ? правильно, і тому,

cicciogsr
27-11-2012, 19:40
ось вам, хлопці, як і обіцяв....і я заявляю, що це не керівництво реального потоку, де і як діяти, щоб moddare цей параметр, але як ви будете читати це набір фактів, щоб спробувати поглибити цей комплекс параметрів двигуна дизель...

привіт, вибачте я не розумію речей, що це означає перетворення isoentropica?... якщо ви виробляє тепло в процесі стиснення, не ? звичайно, перетворення ідеальним, але з dissipazioni і, отже, не ? звичайно isoentropica..... я не хочу продовжувати підкреслити, що подані документи переведені на російську мало зрозуміло все із заяви мало правдивої...а то в кінці кінців ? мало зрозуміло, як можна змінити кут початку упорскування( це ? точне напис передоплати, у разі дизельного двигуна) не хочу робити дуже простий... відомий iq, що vuooi надати вам розрахунки, на скільки потрібно заздалегідь, щоб відцентрувати етапі корисно згоряння, щоб їсти? тобі потрібна серія спостережень, експериментальні роботи з картою ori автомобіля... і в будь-якому випадку, якщо введіть в протифазі корисно межа, після згоряння ви можете мати переваги в перехідних зі збільшенням швидкості? очистка камери згорання..

cicciogsr
28-11-2012, 08:08
зробіть журнал iq і заздалегідь з карти " ori і виявляє значення, після цього ми бачимо, як змінити тільки збільшується, порт, дизель... якщо не змінити ставлення не esporr? тільки нічого я не професор, але лише любитель, як і ви..

Chris156
28-11-2012, 13:20
зробіть журнал iq і заздалегідь з карти " ori і виявляє значення, після цього ми бачимо, як змінити тільки збільшується, порт, дизель... якщо не змінити ставлення не esporr? тільки нічого я не професор, але лише любитель, як і ви..

Ви завжди номер 1 ciccio!!!! ;)

franco75
28-11-2012, 13:47
Ідеальне неосвічені, який я є, було б необхідно розрізняти дві речі:
1. Управління готівково-загальні для будь-якого дизельного двигуна, за винятком CR з кілька ін'єкцій
2. Терміни multiiniezioni, як правило, і CR
Це буде необхідно, завжди мене, перш ніж підійти до питання, опишіть, як обробляються multiiniezioni, тобто знати різні справи, строки, як і я, трапляються між ними.
У мене є пара питань,
По-вашому, postiniezione може вплинути на preiniezione?
Коли ви говорите заздалегідь, ви маєте на увазі, що preiniezione або з головною?

Chris156
28-11-2012, 15:55
я читаю файл на аванси... я думаю, що це, що ? написав, що він говорив, я в двох словах у різних пост я написав!!!

cicciogsr
28-11-2012, 16:03
але і тим, що документ, ви розумієте, тільки причини не змінювати, але не редагувати їх, пояснює, як розрахувати тривалість inezione в градусах, але не пояснюється, практично, як це зробити і, чесно кажучи, бачачи ставлення мало конструктивною деяких користувачів, я кажу вам, багато-хто відверто, що якщо ви розміщуєте якийсь журнал двигун 4т з запалюванням від стиснення в дар? з задоволенням очі-й? не дозволити?.. документ ви, - якщо ви можете зрозуміти це я тут, щоб читати ваші пояснення-чому? для мене, говорить все і нічого..

franco75
28-11-2012, 16:07
ciccio, якщо ви скажете мені, що це бере, щоб увійти і я незабаром із задоволенням.
У мене є elm327 bluetooth, планшет з моментом повній.
Потрібно чи мені потрібно щось більш професійне?

cicciogsr
28-11-2012, 16:14
на fiat cr, вам потрібно elm327 і фес, щоб зробити повний журнал

Chris156
28-11-2012, 16:15
але і тим, що документ, ви розумієте, тільки причини не змінювати, але не редагувати їх, пояснює, як розрахувати тривалість inezione в градусах, але не пояснюється, практично, як це зробити і, чесно кажучи, бачачи ставлення мало конструктивною деяких користувачів, я кажу вам, багато-хто відверто, що якщо ви розміщуєте якийсь журнал двигун 4т з запалюванням від стиснення в дар? з задоволенням очі-й? не дозволити?.. документ ви, - якщо ви можете зрозуміти це я тут, щоб читати ваші пояснення-чому? для мене, говорить все і нічого..

? те, що я описав в інший день... що не розумієш? я прибув прочитати met?.. а не говорить, не торкайтеся до них, навіть.... здається, що писав я..хоча є деякі речі, без сенсу, але sar? виною переклад.

dvdtuning
28-11-2012, 16:40
У разі, якщо поясніть значення досягнень і їх зміни, що необхідно адаптуватися інших параметрів. Пояснює принципи уприскування і роботи, де і коли вводити і т.д.
Як правило, в moddarli ви регулюються відповідно дизель вимагаєте?

cicciogsr
28-11-2012, 16:40
я розумію прекрасно те, що c'? написав, але не d? політики, звичайно, зміни, а потім, не розрізняє різні ін'єкції.. я не для мода авансів для карт, які не перевищують певні межі, і я зробив всі докази справи, і я можу сказати, що якщо занадто багато авансів ви тільки випускні колектори розжарювання і нервозність внаслідок занадто велике стиснення у вас є автомобіль, що вищі здається, приборкати.. старий jtd не любить, дизельне паливо впорскується занадто рано, чому? ви, ймовірно, scompensare попереднього впорскування і правильний момент, який повинен потрапити в поле основний повного навантаження... якщо ви скажете мені, замість того, що авансові платежі йдуть доторкніться до карти та напрямку, щоб допомогти вам вводити великі кількості? палива в межах фізичних напружень, які розряджаються на aorgani механічні я згоден і завжди потрібно компенсувати аванси, різні ін'єкції...

cicciogsr
28-11-2012, 16:56
У разі, якщо поясніть значення досягнень і їх зміни, що необхідно адаптуватися інших параметрів. Пояснює принципи уприскування і роботи, де і коли вводити і т.д.
Як правило, в moddarli ви регулюються відповідно дизель вимагаєте?

відповідно до дизель дійсно вводять

Chris156
28-11-2012, 17:58
Закінчив читати!!!! я повинен був покласти зобов'язання!!!!
Я будь ласка, розібратися, чому ? було додано, що висновок в кінці..не має нічого спільного зі всієї пояснення.. і я повинен сказати, що якщо у вас є невелика кількість передових цьому світі, ви розумієте, спокійно там? що хоче сказати..вони чудово узгоджуються з тим, що я кажу..
Ciccio ви пам'ятаєте приклад, який я зробив один атмосферний дизель? слід абсолютно динамічні логіки навантаження палива і запалювання.

cicciogsr
28-11-2012, 18:55
ок, тоді поясніть мені стратегію впорскування cr edc16 між pre-main і після ін'єкцій, як ви б fasare ін'єкцій у відповідності з прийнятними тиску в камері згоряння і температур, які не зачіпають об'ємний ккд двигуна... читаючи цей документ, я задав собі багато питань.. для мене проходять в рахунку кілька змінних.. на дизель ви можете собі дозволити багато наближення, але не ? сказав, що роблять добре..

Chris156
28-11-2012, 19:02

msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:48
хлопці, та я маю на увазі манро (навіть якщо хлопець не heeh) і cicciogsr прошу вас не викликають ніякого тертя між вами, що ви тоді perquote в різних посаду бачив, що це не перший раз, коли це трапляється,манро ви повинні розуміти, що ciccio вивчає і, можливо, деякі речі бачить по-різному, хоча я думаю, що оповиті пише в манері, трохи занадто presauntuosa, і це безумовно не ваш досвід на полі . ciccio ви повинні розуміти, що манро робить все можливе, щоб внести свій внесок у форум ділиться тим, що знає, або хто вважає, знати, або, які можна знайти на веб-ne + ne - навпаки, я думаю, захоплюватися,але для інших це atteggiamente на цьому форумі, не хочу його більше бачити, в іншому випадку буду за тебе вболівати, що і це, нагадаємо, тільки написав, почала з порушення, і якщо ви продовжите з бан,тут ви пишете, і він спокійно обговорює, хто знає, чи вважає, що знати може писати без superiorita', і ніяких зобов'язань, і тих, хто думає, що навпаки, може зробити це присутнє,треба тільки думати, що я дізнаюся від тих, хто не знає навіть, що таке зіставлення, і,навпаки, ми тільки й хоче, покірність',я сподіваюся, мова, було ясно для обох, і, проте, я помітив, що манро, який зрілий чоловік, який вже видалив пост, де втручався, так мало відповідної знак, що зрозумів,

Chris156
28-11-2012, 19:52
хлопці, та я маю на увазі манро (навіть якщо хлопець не heeh) і cicciogsr прошу вас не викликають ніякого тертя між вами, що ви тоді perquote в різних посаду бачив, що це не перший раз, коли це трапляється,манро ви повинні розуміти, що ciccio вивчає і, можливо, деякі речі бачить по-різному, хоча я думаю, що оповиті пише в манері, трохи занадто presauntuosa, і це безумовно не ваш досвід на полі . ciccio ви повинні розуміти, що манро робить все можливе, щоб внести свій внесок у форум ділиться тим, що знає, або хто вважає, знати, або, які можна знайти на веб-ne + ne - навпаки, я думаю, захоплюватися,але для інших це atteggiamente на цьому форумі, не хочу його більше бачити, в іншому випадку буду за тебе вболівати, що і це, нагадаємо, тільки написав, почала з порушення, і якщо ви продовжите з бан,тут ви пишете, і він спокійно обговорює, хто знає, чи вважає, що знати може писати без superiorita', і ніяких зобов'язань, і тих, хто думає, що навпаки, може зробити це присутнє,треба тільки думати, що я дізнаюся від тих, хто не знає навіть, що таке зіставлення, і,навпаки, ми тільки й хоче, покірність',я сподіваюся, мова, було ясно для обох, і, проте, я помітив, що манро, який зрілий чоловік, який вже видалив пост, де втручався, так мало відповідної знак, що зрозумів,

манро тому дуже добре розміщувати впевнені, documneti.. все, хлопці, ingamba!!!

msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:53

манро тому дуже добре розміщувати впевнені, documneti.. все, хлопці, ingamba!!!

якщо саме для цього я і ciccio ми знаємо один одного в обличчя йому ніхто не торкнувся заслуги тільки дрібні чвари на форумах легко розв'язні.

cicciogsr
28-11-2012, 19:56
глава закрита ... я тут, щоб дізнатися від людей, які мають такий досвід.. мої дослідження вже завершені, приведе мене до аналізу проблеми, з appoccio, можливо, занадто теоретичний, ніж практичний ... мій стиль відповіді ? тільки змусити людей задуматися і стимулювати обговорення, задаючи питання, які можуть допомогти вам міркувати...зміниться? ставлення

cicciogsr
28-11-2012, 20:07
я прошу вибачення, з манро і всі, кому я міг би дати враження неповагу.

savek
28-11-2012, 22:01
на мою скромну думку, якщо ви робите карту soft ок, але якщо він заходить трохи далі і дизельне паливо, ви повинні доторкнутися до них, щоб спалити все, і, щоб знизити навіть трохи все egt

mcjtd
29-11-2012, 21:02
але є і правильний спосіб, щоб змінити їх? або перло менше c'? розрахунок, що ви можете? робити???я завжди дивувався, як втрутитися sugl'авансів,і для цього я хотів запитати,бачили, що він говорить,припустимо ми, ін'єкції 60mm3 дизельного палива (час відкриття форсунок в мілісекундах, щоб 795us і заздалегідь, орі ? у 21? перед вмт, як ви f? знаєте, в градусах скільки триває ін'єкції??і особливо, якщо б я хотів збільшити час упорскування на 10% в результаті чого відкриття форсунки на 874,5 сша, щоб уникнути вводити поза часом як я можу перерахувати заздалегідь??

savek
30-11-2012, 15:34
якщо їх кроком тільки 10% l' ecu автоматично ви autoadatta, отже, передбачає тільки

mcjtd
30-11-2012, 15:43
я не думаю, краще

savek
30-11-2012, 16:45
якщо ? у edc16 робить, але з 10% приросту часу не думаю, що потрібен передбачити...

mcjtd
30-11-2012, 17:01
якщо ви так говорите
я, у всякому разі, половина ідеї, я зробив в тому числі і у вас час вприскування і cio? якщо до 4000 оборотів в хвилину у мене є час уприскування.
у 795us, щоб дізнатися, скільки часу, в градусах відкриває інжектор я роблю цей розрахунок 4000X360?градусів=1440000 ці градуси в хвилину згідно з цим впоратися? 1440000/60=24000 градусів в секунду, тепер, щоб дізнатися, скільки градусів зробити? двигун залежно від часу уприскування маяк 24000/795=30? градусів... як щодо пу? бути можливим? я настійно рекомендую, не робіть, що доходи прочитайте і зробіть все omertosi....

манро
02-12-2012, 13:52
це може бути можливим, в якості розрахунку, але це відноситься до тривалості упорскування не коли "частину" з цього розрахунку, наприклад, може розрахувати, коли закінчується ін'єкції на основі заздалегідь уприскування cio?:до вмт 21? тривалість-30?> 30-21=9? може бути, що ін'єкції закінчується на 9? градусів після вмт...? очікуємо, що кажуть ті, хто вивчав..і я маю на увазі, перш за все, в cicciogsr і chris156...мені цікаво почути, що вони кажуть...

cicciogsr
02-12-2012, 14:15
я давно, я побудував таблицю, яка приблизно дозволяла мені оцінити, як строк служби, так кут початку розпоряджатися повною мірою після декількох вимірів я зрозумів, що значення в карті не слідували значення, виявлених... так ? добре, починаючи від журналу орі, щоб зрозуміти, які значення в таблиці значні зміни... після того, як ви встановите на iq, які ви хочете впровадити, і розраховується як перед вмт необхідно почати вводити добре метод розміщений перед ... я особисто типу картки, що мені приємно робити заздалегідь, досить нічого, чому? я намагаюся використовувати post ін'єкції для зменшення перехідних процесів, а також не мають високих тисках в номер.. інше кожна людина має свій власний метод, і з мого досвіду mod досягнень для карти стандартний під 30 л. с. не потрібні і навіть створюють проблеми при повному навантаженні ... це ? моя думка..

манро
02-12-2012, 18:07
то cicciogsr, перш ніж цей пост vengafra зрозуміло, я приймаю ваші вибачення, і я пропоную вам мої, якщо я вважаю, що тобі не повинні, але якимось чином ми прийшли до цієї ситуації, чому у мене немає проблем це зробити..? c'? для?! і я повинен сказати, що ваші наміри змінити свій стиль і ставлення у піст з вашим написав вище, тільки що відправив ? в різкий конфлікт з тим, що вас, начальницький, як зміна ставлення..
щоб бути більш зрозумілим, скажу, що якщо один відповідає, мовляв, як ви тільки що зробили ви, звертаючись тільки навколо питань, але не даючи ніяких конкретних заходів або, принаймні очікуванні, що точне..bh?? ми завжди l?..ваше ставлення не змінюється...і те, що ви вірите, щоб знати вас, ви тримаєте його для себе і не ставиш його в обговорення з іншого боку...
незалежно від усього цього? ваша думка як таке ? причина з повагою, але conclaratamente не призводить ні до якого висновку або їжу для міркувань доречно і конструктивно, з чим вас просять у пост...
що то ви не хочете відповісти per filo e per segno це ? ваше священне право, але, принаймні в постах, які ви пишете, спробуйте бути менше марнотратні у відповідь на конкретні питання..
для повернення р? в темі, і більше на технічний ви переносите мій досвід "при цьому, на полі" з насосами пнвт bosch P7100 або схожі cio? ті, у лінії з механічною налаштування всіх параметрів..
добре я помітив, наприклад, що partendoda однієї подачі 270cc дизельного палива, ці насоси з екскурсії шафи насосні 17mm якщо incrementavo хід воно навіть до 21 мм максимальний P7100(можливо, tezzero або lumaracing можуть підтвердити) загальна величина дизельного палива зростає до 350cc, але влада, незважаючи на дизель ще залишається майже одно! все, що ви отримаєте ? один fumosit? перебільшена і температури egt, які піднімаються небезпечно, чому ? знак очевидно, що все, що дизель ще не зробив нічого, щоб протягнути час вприскування йде "поза часу", щоб отримати владу і збирається після згоряння...
проти завжди на ці насоси, я помітив, що, залишаючи майже без змін "стійки з плунжерів" більш або менш оригінальний, але монтаж насосних найбільші або осі, вали насосів з більш піднято, я помітив різке збільшення потужності і fumosit? майже irrillevante ancheavendo ж справа? dc дизельне паливо впорскується...все це весь час вперед або, як люблять говорити у вас початку уприскування завжди ідентичні!! це повинно змусити нас замислитися, навіть з урахуванням що багато критикували документ дискусію на цю тему мною опубліковано, а потім видалено

cicciogsr
02-12-2012, 19:03
можливо, коли я пишу, я не s? висловити добре, візьмемо файл і аналізуємо разом, я вважаю, що у мене не завжди є можливість? стояти на пк місце файлу в моїй машині старий jtd cos? давайте міркувати на час вприскування і заздалегідь, звичайно, можу відповісти, виходячи з мого думки і досвіду точної методології ? важко знайти, чому? є занадто багато змінних і апроксимації в грі, формули, які ви згадали в останньому пості я написав, що можуть поміститися на папері, потім ви повинні перевірити, якщо дійсно ви ? зрозумів, що є? що ви ? встановлено мапу, у мене не було наміру залишитися на смутно намагаюся зробити досвід, разом з вами я не хочу, що ви думаєте, що там? я думаю, що це виправлена, дійсно, я дізнався від ваших навичок...

cicciogsr
02-12-2012, 19:08
час вприскування: 7cd10 7cac8 7c880
заздалегідь: 7e3f4 7e5f4

здається, ecu простий, але в своїй простоті? ? мало зрозуміло, чому? карти не визначені і сформульовані з політикою, як у edc16 осі приводять в оману... тепер date очі і намагаємося знайти кореляцію між цими двома картами ігноруючи наслідки, ніж всі інші...

cicciogsr
02-12-2012, 20:20
максимальне значення часу уприскування повинно бути 1151 сша, а максимальне значення у табл заздалегідь ? близько 20 градусів

манро
02-12-2012, 21:13
ciccio я не можу бачити файли на пк, тому що з певних причин мені sconoscuto тільки sw редагування, що я працюю в p? на пк і winols демо, але, як я думаю, ви знаєте, цього не дозволяє переглядати файл ecu брек-пойнт, щоб брек-пойнт, тому, будь ласка, те, що вам цікаво ? ти "очі", у файлі, або ваш час, якщо ви можете postaredegli screen, де прості слова не можуть пояснити свої концепції...
принаймні, поки не маяк відформатувати комп'ютер для вирішення цієї проблеми...
повертаючись до нас і "наш файл studio" ми залишилися в 1151 мікросекунд часу до tinj і близько 20? градусів максимумів початку уприскування...що хочете, дайте нам люб'язно зрозуміти?
і, перш за все, ці дві максимальні значення, відповідно, на скільки оборотів вони у нас є?? або ваше пояснення про / хв не повинні бути розглянуті??

cicciogsr
02-12-2012, 21:47
знайти sw, який дозволяє переглядати карти зробити екран ? занадто дисперсійні, cos? ми бачимо, як це пов'язано з p? все, в пошукових системах commonrail час inezione осі z-карту на питання ? пов'язана з portat палива і тиску уприскування, тепер не є швидкість? обертання в грі, тепер значення 1151 якщо ви не пов'язуємо дві інші cordinate не потрібні, для цього ecu ? час вприскування необхідно додати об'єм, максимально допустиму в теорії форсунок до максимального тиску, яке може? забезпечити системою уприскування... тепер ви говорите мені, що дві інші координати, пов'язані з 1151 р? зобов'язання від усіх, я се його я ставлю, але papp? готовий не маю на увазі, дарла, чому? те, що ви приймаєте мене за професором і gi? мене вам дав досить... я намагаюся показати вам моє бачення не є дар? політика точні, але я сподіваюся, що ми його знайдемо разом.. звичайно, ми говоримо про заздалегідь я не можу, щоб пояснити, що таке карти, щоб з bp і off-set etc.... ці знання я хотів би дати їй належне, в іншому випадку ми йдемо off-topic.. місце таблиці, карти, час і заздалегідь...

манро
02-12-2012, 21:59
для edc15 в карту часів, ми про координати об / хв і тиску в рампі і ці цифри йдуть перетворені в 0,496 або 0,946 не пам'ятаю...
а аванси у нас завжди для edc15 і rpm-iq координати і опису va перетворюється з точки в градусах коефіцієнт, 46 cio? кожен 46 балів відповідає ступеню....
для sw йде вперед, так само, без екрана, тому що, щоб працювати з будь-sw я повинен відформатувати в комп'ютері, то і справа довгий...
p.s:cos'? зміщення?

cicciogsr
02-12-2012, 22:10
раніше я писав, що значення 1151 ? пов'язана з продуктивністю від впорскування і тиску уприскування, то це означає, що той номер ? зв'язали тиску в рампі і кількості? дизель і не, як ви говорите про / хв і тиск...в осі у вас тиск і iq.. для досягнень ? ок ... тузи аванси, які не визначені у цій ecu, який, здається, простий, але замість цього обманює... так що тобі їх треба сформулювати, за логікою, і в резонансі з картою часів..

манро
02-12-2012, 22:15
єдине, що мені приходить в голову, що мають загальну карту часів і ancipo і iq...відповідно крило iq ecu збільшує заздалегідь, щоб дати " "время2" в дизельне паливо вводять спалити... принаймні, за логікою....

cicciogsr
02-12-2012, 22:23
досконалий, отже, в цьому випадку карту можна оцінити заздалегідь, для кількості? дизельне паливо, введений спочатку в двох словах, щоб надати x дизель впорскування повинен починатися на y градусів...це ? в теорії ми повинні бачити, якщо на діагностиці виявиться, значення, які є в карті... навіть якщо це й так? було один раз встановили, як надати ми можемо обчислити кут початку і переконайтеся в тому, що після вирізаного тривалість в градусах уприскування є у відповідності із заздалегідь ... я б хотіла, що також людей, які мають pi? досвід мені скуштувати наприклад, я хотів би почути думку тих, хто карту від років, як адміністратори, etc..

манро
02-12-2012, 22:32
у перекладі на цифри, це, як ми розраховуємо?

cicciogsr
02-12-2012, 22:53
ви могли б зробити пропорції вихідні значення після обчислення максимального потоку ... я думаю, я зрозумів, що ви добре знаєте паливних насосів і форсунок, тому я думаю, що ви знаєте, яке це? межа форсунок цієї машини і його насос, зробіть вигляд, що ви хочете надати об'єм? максимум, до якого пу? приїхати вам розрахунки заздалегідь, зберігаючи динаміку, схожий на оригінал... спробуйте на будь commonrail і ви кажете мені, що враження у вас... якщо ecu ori впорскує наприклад 70 мм^3 с до 20? факти увагу наскільки заздалегідь потрібно, щоб inettare максимально можливе... я повторюю, що ми, пов'язуючи час вприскування і заздалегідь... ми не потягнувши танцювати інші речі..

cicciogsr
02-12-2012, 22:58
я згадав, sottolinenare дуже важливе поняття при розрахунку тривалості в градусах уприскування шляхом перетворення спочатку в градусах на хвилину, то у градусах в секунду нехтуючи, перш ніж рух поршня, не ? лінійна, але бенс? синус, в залежності від швидкості? і прискорення поршня залежить від маси кривошипно-шатунного механізму і від його геометрії (гонки розмір розточки шатунів радіус кривошипа etc.. зазвичай в edc15, ігноруючи все, що є? є близько 9-10 градусів різниці між тривалість уприскування і кут початку такого ж обсягу...

манро
02-12-2012, 22:58
немає ciccio не я йду за вами...якщо ви не знаєте, скільки триває ін'єкції як розрахувати, скільки часу повинен бути відкритий інжектор для введення 70mm3, знаючи, що ін'єкції 20? перед вмт??
може розмістити кілька formuletta, якщо ви хочете??
потім, чесно кажучи, не знаю, страв, насос-форсунок, що і машини, і common rail, як правило,...

cicciogsr
02-12-2012, 23:02
у formuletta готовий не ve d? чому? потім в результаті обговорення, не публікувати результати тестів, і чому? по мені ? занадто ridutiva і мало ефективно ... замість того, що думаєте самі.. я вже? написав все, і я думаю, що я був ясно..

cicciogsr
02-12-2012, 23:04
який автомобіль у вас?

cicciogsr
02-12-2012, 23:08
якщо ? common rail спробуйте мод заздалегідь, як я вам казав в пропорції до iq, які ви хочете досягти, дотримуючись логіки ecu і пошту результати ваших випробувань, навіть у супроводі журналу зроблені з діагнозом...

манро
02-12-2012, 23:11
ciccio ? що я не розумію, як moddare заздалегідь, в залежності від iq....тому що в будь-якому випадку заздалегідь, і тільки точки, де починається ін'єкції, але це нічого не говорить вам за мене, тому що те, що має значення і тривалість, щоб надати деяку iq...

cicciogsr
03-12-2012, 07:41
ось тоді і вирішіть для себе, скільки дизельного палива впорснути зміна часу і, відповідно, заздалегідь, зберігаючи parallellismo з оригіналом, я, я розповів, як я думаю, прямо зараз спробуйте зробити це і переконайтеся в діагнозі, що ecu приймає значення, які ви встановили.. просто cos? ви можете зрозуміти,..

cicciogsr
03-12-2012, 07:54
якщо додати tot дизельне паливо займає певний час малюк градусів вперед, за рахунок зміни витрати необхідно налаштувати інші пропорції, зараз у вас все в карту золотих, щоб отримати безліч зв'язків..

манро
03-12-2012, 14:26
ви говорите, наприклад, розділити 70mm3 для 20? градусів вперед, практично ми 70/20=3,5mm3 стані?тобто кожні 3,5mm3 дизельного палива слід збільшити ступінь передоплату? on, я думаю, ви зменшите все це простий розрахунок початкової...

bart
03-12-2012, 16:00
я згадав, sottolinenare дуже важливе поняття при розрахунку тривалості в градусах уприскування шляхом перетворення спочатку в градусах на хвилину, то у градусах в секунду нехтуючи, перш ніж рух поршня, не ? лінійна, але бенс? синус, в залежності від швидкості? і прискорення поршня залежить від маси кривошипно-шатунного механізму і від його геометрії (гонки розмір розточки шатунів радіус кривошипа etc..

Привіт cicciogsr, тут я повністю згоден з вами!!!

як правило, в edc15, ігноруючи все, що є? є близько 9-10 градусів різниці між тривалість уприскування і кут початку такого ж обсягу...

cicciogsr
03-12-2012, 16:00
наприклад, щоб позбутися від 10 мм^3-й? в теорії, вам потрібно приблизно 2,5 градусів пі? заздалегідь..розрахунок v? зробив для всіх оборотів, в якому ви змінюєте..

cicciogsr
03-12-2012, 16:36
? тільки теоретичне, щоб зрозуміти взаємозв'язок між витратою і заздалегідь

Chris156
03-12-2012, 21:07
але пропорції або castronerie різне??? авансові платежі починаючи з mod політики і, як сказав у минулому, треба знати, як доторкнутися до них.. якщо торкнеться авансові платежі повинні знати, що він іде назустріч..? було опубліковано також документ цінних свідчить, що все, що я кажу..
на жаль, останнім часом я не можу слідувати тим на форумі..але можу дати швидке читання до того, що ви пишете.

cicciogsr
03-12-2012, 22:51
але пропорції або castronerie різне??? авансові платежі починаючи з mod політики і, як сказав у минулому, треба знати, як доторкнутися до них.. якщо торкнеться авансові платежі повинні знати, що він іде назустріч..? було опубліковано також документ цінних свідчить, що все, що я кажу..
на жаль, останнім часом я не можу слідувати тим на форумі..але можу дати швидке читання до того, що ви пишете.

ок, як ви могли б зробити оцінку заздалегідь, щоб inettare замість 70 mmq 80 mmq? раніше я говорив про зв'язок між iq і заздалегідь, щоб зрозуміти, як вони пов'язані в карті орі... я знаю, що може бути метод мало ефективний? d? основна ідея даних, які ви читаєте в карту... потім втручаються інші чинники, відповідно до яких випливає, що зростання не може? йти добре, і, отже, необхідно відкалібрувати на основі вимірювань, щоб зрозуміти, чи є приріст ? ефективний ... я завжди був думки, не торкаючись до них ? я також написав...

манро
03-12-2012, 23:37
хлопці? якщо ви продовжуєте залишатися завжди на це неясне tread " стане біблії і одночасно не пояснити? як, де і за яким критерієм змінити аванси....
мови, що f? ciccio, то кореляції між палю ? випередження впорскування дизельного палива, щоб повернутися у визначений термін, я вважаю, це дуже pertitente але без зазначення конкретних випадку, і говорити про більш чи менш...
ergo не прийде ніколи, нікуди...

cicciogsr
04-12-2012, 10:04
я намагався дати вам уявлення про те, як знайти метод доцільно змінити, тільки зв'язуючи дві величини...

cicciogsr
04-12-2012, 10:12
враховуючи, що ви не хочете робити ні одне випробування для мене, ми можемо chiuedere тут

манро
04-12-2012, 13:22
очевидно, всі знають ,як це зробити, крім мене, змінити цей параметр....

cicciogsr
04-12-2012, 14:28
я очікував, що якийсь інший чоловік втрутився,

magi1984
04-12-2012, 14:41
очевидно, всі знають ,як це зробити, крім мене, змінити цей параметр....

не ти один, я теж не s?...і, щоб уникнути втручатися і писати фігня я замовкаю і вас читаю мовчки

манро
04-12-2012, 14:50
так, але ciccio втомлюється писати завжди зі звичайними хоче більше участі...і як він помиляється....

мегамозок
04-12-2012, 15:12
так, але ciccio втомлюється писати завжди зі звичайними хоче більше участі...і як він помиляється....
Хлопці, я дуже зацікавлений в цій темі,
на моєму ecu я дав 1? у pi?. Мало речей, але машина буде ? збитки та ? чутливі зміни.
? я не знаю, як допомогти, чому? я тільки зробила тест, без великих міркувань, я пішов до інтуїції.
Я не професіонал, а то у мене тільки невеликий досвід роботи на моїй машині.

magi1984
04-12-2012, 15:20
клас в-й? отже, 5% приросту?
і в якому місці карти ти дав?на всій карті або тільки на високих оборотах?просто щоб зрозуміти

манро
04-12-2012, 15:31
Хлопці, я дуже зацікавлений в цій темі,
на моєму ecu я дав 1? у pi?. Мало речей, але машина буде ? збитки та ? чутливі зміни.
? я не знаю, як допомогти, чому? я тільки зробила тест, без великих міркувань, я пішов до інтуїції.
Я не професіонал, а то у мене тільки невеликий досвід роботи на моїй машині.
всі f? бульйон....кожний, таким чином, його двері, його досвід і володіння тему...
P. S:навіть я професіонал.....навпаки....? я кажу, моя правильно або неправильно, що мені ніхто не lincia якщо я кажу, що неточно..і без іншого не linciano навіть не себе або інших, якщо ви пишете речі, не зовсім ідеальні...

cicciogsr
04-12-2012, 15:32
я не втомився, але хотів би порівнювати з тими, хто каже, що знати їх змінити.. для оцінки, якщо мій ragionamente пу? бути іп? або менш справедливо..

манро
04-12-2012, 15:42
може бути, chris156 s?...? може бути, з'? той dir? потягнувши танцювати метафор inconprensibili....типу ліфтів і поверхів будівлі уявною....не в образу кріс!!!

cicciogsr
04-12-2012, 15:47
зміна delgi авансів не ? що в інший світ.. ви повинні зрозуміти, що ви очікуєте, або документ, який ви надіслали, там написані наслідки...я хочу зробити зрозуміти, що зміна v? вид в його globalit?..для він досягне мети, що може бути що вводити-й? дизель максимального навантаження або середнього навантаження.. перш, ніж кріпиться мета, і тоді ви побачите, як до нього дістатися через відповідні вимірювання..

cicciogsr
04-12-2012, 15:50
потім, після деяких моїх пошуків, я можу сказати, що більшість людей, які їх зміни d? кроком, на підставі досвіду, мали.. тільки дизайнери двигуна знають заздалегідь, необхідно дотримуватися певні параметри, і я можу запевнити, що на першому місці metteno викидів і витрати палива..і відкалібровані з гарніром із змінних мало помітна, як витрати, гістерезис в egr, тиску турбо... etc..

манро
04-12-2012, 16:03
я можу принести мій досвід на насоси тнвд механічні з варіатором заздалегідь, відцентровий, що антипа початку впорскування при збільшенні обертів....ця система не дозволяє калібрування як сучасні дизеля на електронні, а потім, коли даю досить р? дизель плюс, щоб не мати високу fumosita і температури egt, дуже високого заздалегідь, як фізично, насос впорскування на декілька градусів, що, будучи системою, в свою чергу, кріпиться до мінімуму, відчуваю себе двигун бити в той час як при високих частотах обертання цього не відбувається, і я отримую, як хотів, тобто менше fumosita і egt в нормі тепер робиться, і що з ecu бажаючи ми могли б грати з авансів, щоб зробити двигун, то, що ми хочемо...проблема виникає в середину їх і спробуйте і спробуйте ще раз,може бути, краще на стенді,поки результат не задовольняє? у цьому, по мені, математика cipu? допомогти, принаймні, не зійти з розуму, доставляючи фурі дорозі з практичними помилками..дить? якщо в даний двигун виробника постановив, що для brucire малюк дизель займе малюка заздалегідь, тому що ми не можемо використати p? його роботи calcolandoci у великих лініях шосе від percorerre?

cicciogsr
04-12-2012, 16:36
? те, що я хотів зробити, зверніть увагу, перш ніж... знайти зв'язок, щоб мати базу, з якої, щоб перевірити вихід змінити.. але ви повинні враховувати, що з твоїм методом вирішити проблему на автомобілі, які мають менше ускладнень, я маю на увазі egr кілька ін'єкцій з електронним управлінням, з турбонаддувом або я помиляюся?

cicciogsr
04-12-2012, 16:37
а то, не ? сказав, що передбачити зменшує egt на нові двигуни, чому? тому підніматися тиск, номер...

Chris156
04-12-2012, 18:14
mannaggia до вас..я-не метафори так, щоб!!!! ? для того, щоб дати зрозуміти..будуть дивні, але ? кращий спосіб вчитися!!!
Ми повинні виходити з arbori дизельного двигуна, щоб зрозуміти зміна авансів, але бачив документ, який ? було опубліковано ? більше не потребує, тому що назад стрибати багато кроків.. мова зводиться до суті ? що нас "різні елементи " у нас є точка, де починається цей захід згоряння.. якщо ти кілька один з цих "елементи", авансових початком горіння..
давайте подивимося, якщо зараз ? найбільш простий!!!

манро
04-12-2012, 18:17
? те, що я хотів зробити, зверніть увагу, перш ніж... знайти зв'язок, щоб мати базу, з якої, щоб перевірити вихід змінити.. але ви повинні враховувати, що з твоїм методом вирішити проблему на автомобілі, які мають менше ускладнень, я маю на увазі egr кілька ін'єкцій з електронним управлінням, з турбонаддувом або я помиляюся?
ні, ви не помиляєтесь, частіше всього ці зміни не є прямо на машині, але на вантажівку або трактор...більше на вантажні автомобілі, зокрема Scania або Iveco....якщо ви відчуваєте, що якась вантажівка "bombardone" і "sfumacchia" p? мали Fg чи БА, швидше за все, там я поклав руки, я...

манро
04-12-2012, 18:19
mannaggia до вас..я-не метафори так, щоб!!!! ? для того, щоб дати зрозуміти..будуть дивні, але ? кращий спосіб вчитися!!!
Ми повинні виходити з arbori дизельного двигуна, щоб зрозуміти зміна авансів, але бачив документ, який ? було опубліковано ? більше не потребує, тому що назад стрибати багато кроків.. мова зводиться до суті ? що нас "різні елементи " у нас є точка, де починається цей захід згоряння.. якщо ти кілька один з цих "елементи", авансових початком горіння..
давайте подивимося, якщо зараз ? найбільш простий!!!
Привіт Метафоричної!!...... ви можете бути більш конкретним? що "елементи зміна" ви маєте на увазі, зокрема??

Chris156
04-12-2012, 18:23
Так я і знав!!!! елементи зміни є ті, на яких smanetti в карту!!!

манро
04-12-2012, 18:29
seee......добре nootte!! vaglioo не зміниться, ніколи........

Chris156
04-12-2012, 18:35
у січні я прийшов в апулії стояти трохи з родиною, і я вас розумію краще!!!! жарт!!!! ;)
магічні елементи в першу чергу turbo і потім слідувати за іншими..

Chris156
04-12-2012, 19:50
ви зникли??? ? важко зрозуміти???

cicciogsr
04-12-2012, 19:57
коли починається впорскування, не ? сказав, що починає згоряння маси палива, що збирається ввійти в номер, горіння відбувається після ін'єкції дві стадії у фазі певного часу (час, necassiorio відбуватися певні фізичні явища, які я опускаю, це різниця у часі ? затримки, що c'? між початком уприскування і початком горіння, затримка залежить від багатьох факторів, цитую сукні? важливі afr, тиску у впускному колекторі, рециркуляція вихлопних газів, якість? палива і повітря.. etc...тому, мені здається, вже зрозуміло, що заздалегідь налаштувати для наших цілей ? ... подумайте про двох речах, тиск турбо і рециркуляції вихлопних газів... що ви думаєте про нас? я написав... я продовжую констатувати, що ще конкретне думку когось, що зміна авансів не з'?..

манро
04-12-2012, 20:13
ви зникли??? ? важко зрозуміти???
я sar? відволікатися не l? s?...для цього не відповідала на вісь,***** unque turbo буде також елемент зміни, але факт залишається фактом, що головним підозрюваним у всій цій викривальної промови ?ра,?,і rester? дизельне паливо!!по мені, чи можете ви дати все повітря турбо, що ви хочете разом з дизель але якщо ви не регулюють строки загальної тривалості упорскування через початок і кінець цієї calcolada, коли починається, коли закінчується, ми завжди їх говорити про більш чи менш...на мою думку....потім, якщо ви приходите в регіоні Кріс, я покажу вам спробувати nu bell capiton!!!.

cicciogsr
04-12-2012, 21:01
щоб надати більше? дизель via-й? utulizzata, а також обговорюватися ? розтягнути час вприскування, щоб зробити це, щоб спалити все, що ви можете налаштувати правильний витрата повітря для коригування afr і заздалегідь, до деякої міри, пу? залишитися в грі, чому? пу? достатньо для угоди? припустимо, що пу? дати гі? pi? продуктивність... якщо не курить, це означає, що не з'? виробництва привабливі впливати, отже, не з'? причина може змусити ecu початку впорскування до вмт, також чому? якщо ви робите дуже згоряння пу? почати спочатку, що поршень знаходиться в положенні, що зменшує рівень гучності, на якому ви generer? тиск..., ймовірно, не б'є? ви втратите потужність, а ? те, що станеться з вами в тракторах ( p.s. мені подобаються трактори) або вантажівку в змозі діяти лише на насос (дизель-заздалегідь), ви не можете використовувати інші змінні, які є в сучасних двигунах, як, наприклад, ви не можете змінювати тиск упорскування або налаштувати нормально, турбо... тоді у вас не egr .. чи не так?

Chris156
04-12-2012, 21:41
уточнимо, що горіння не починається з ін'єкції.. але все це відбувається в певних градусів до вмт... це відбувається для створення позитивної сили "поштовх"..

мунро, коли ігри з тракторами або cammion tocci навіть турбо? (я бачу, це триває на тракторах!!!!) :cool:
Ps: я візьму тебе з na' гарний sasizz!!!!

манро
04-12-2012, 21:43
системи рециркуляції ог на вантажних автомобілів і тракторів, кілька років f? не було ще....але чому? каже, що egr впливає також sugl'авансів?

манро
04-12-2012, 21:49
уточнимо, що горіння не починається з ін'єкції.. але все це відбувається в певних градусів до вмт... це відбувається для створення позитивної сили "поштовх"..

мунро, коли ігри з тракторами або cammion tocci навіть турбо? (я бачу, це триває на тракторах!!!!) :cool:
Ps: я візьму тебе з na' гарний sasizz!!!!
на деяких camio або тракторів більш літнім людям, які не мають перепускного клапана досить підняти на дизель, що "відскік" збільшується також прес-turbo....і навіть тоді, коли ще не аванси все незгорілого дизельного палива, яке надходить у турбіну f? прискорити ще більше? в результаті чого тиск у зірки ? в основному від них, я помічаю, що двигун хоче більше заздалегідь..... а для тракторів і вантажних автомобілів, самі останні в даний час також на них почали монтувати турбіни р? найменші, але з перепускний мати двигун більш coppioso вниз.....
від кріс, коли приходьте, я покажу вам пробувати unaspecialit? foggiana.....Sbarrone мариновані.......... ви побачите, що добре!! ahahahahahah....

Chris156
04-12-2012, 22:00
проклятий!!!!! хахаха..
у egr ? ідеально підходить для розуміти те, що кажу я..тільки, що в ecu відключається від 3000 обертів приблизно... нам потрібно знати, чому? після 3500, якщо аванси стіни..

cicciogsr
04-12-2012, 22:03
якщо горіння з egr включити ? великі розміри cos? від costuttore, щоб зробити в будь-якому випадку ... враховуючи, що рециркуляція sfavorisce згоряння спочатку f? знизити температуру, отже, горіння ? pi? повільно, це означає, що повинна розпочати першої ін'єкції, щоб спалити все... від нас? я можу сказати, що відключають рециркуляцію я б температура більше? висока, отже, cobustione покращено, що дозволяє мені використовувати заздалегідь ori-чому? в інтересах температури і кількості? кисню, отже, я можу кинути всередину-й? палива...є? підключіть до кращого тиску палива і повітря... і якщо не зловживання, я б не проблеми egt або зниженим turbo, чому? якщо поставити добре, і розглянемо, а також відмов ви протягом тисках, які не носять занадто швидко, турбо... якщо ви хочете дати страв, що складаються l? ви повинні покласти руки заздалегідь і міркувати завжди з тією ж політикою... заздалегідь вводити раніше, щоб почати спочатку записати, а потім все....

кріс, що ви написали, я вже висловив докладно в пості 101

cicciogsr
04-12-2012, 22:04
у пості 103 c'? також написав, чому? стіни... може бути, не читали ми? що я пишу... ах.ahhhh

манро
04-12-2012, 22:15
ciccio але, залишаючи вас, щоб подумали, від egr, якого щиро nun me ne shoves саме для мови видалення ми можемо зробити еквівалентності між дизельне паливо впорскується і заздалегідь завжди повертаються до речі, що було зроблено, щоб зробити розрахунок приблизної?? в іншому випадку не розумію нічого...
pooi я повинен також ухилення sasizzate той проклятий, в той час як я пишу це не стільки я st? застосовуючи.....

cicciogsr
04-12-2012, 22:20
[QUOTE=манро;17122]ciccio але, залишаючи вас, щоб подумали, від egr, якого щиро nun me ne shoves саме для мови видалення ми можемо зробити еквівалентності між дизельне паливо впорскується і заздалегідь завжди повертаються до речі, що було зроблено, щоб зробити розрахунок приблизної?? в іншому випадку не розумію нічого...

дивіться значення золото і в світлі того, що ми сказали валюти, скільки потрібно заздалегідь, щоб обсяг, який вводить ori вам діагноз cos? ви маєте зворотний зв'язок зі значеннями в карти і l? якщо торкатися параметр відповідати обсягом замітки іншого, приймаючи до уваги, що є? що ви зазначили раніше.. як вам здається, як ідея?

манро
04-12-2012, 22:23
не існує? зрозумів, нічого....вибачте, могли б ви пояснити це більш "земля-земля"??

cicciogsr
04-12-2012, 22:27
не ? можна ? мільйонний раз, що я кажу, робити журнал з кількості? дизель і заздалегідь, і інші речі, якщо ви хочете розібратися в ecu, як st? виконуючи замовлення зроблені.. не чекайте, формул, які застосовуються, але тільки міркувати в зворотному порядку, кому він призначений

Chris156
04-12-2012, 22:27
я читав!!! для цього я пишу!!! даю рішення, різке, щоб піти дизель набагато більш високих.. піднімає голівку блоку!!! давайте подивимося, якщо туди потрапити прямо зараз.

манро
04-12-2012, 22:30
у повній темряві....

Chris156
04-12-2012, 22:37
тут ? загальна паніка!!!!! hahahahaha... ви б зрозуміли дещо що.. я повинен вам зробити, один з моїх прикладів ???

манро
04-12-2012, 22:40
якщо ви говорите, підняти головку блоку..я розумію, ridurreil стиснення....але я не розумію зв'язок щиро...

Chris156
04-12-2012, 22:45
після блокбастера в приклад палац сьогодні давайте на прикладі дитини і повітряна куля!!! c'? 5-річна дитина, який надуває повітряну кулю, а після 20 insuflazioni повітря підриває повітряна куля.. дитина-то зростає і доходить до 20 років (і бачив, що там ? народився в таранто і має здорові легені), надуйте повітряна куля, і після 15 insuflazioni підриває повітряна куля..
Прямо зараз ви там?

Ps: хоча син далеко від мого міста різдво завжди дуже близько з розуму, і я повинен сказати, що це відбувається дуже багато речей..ми сподіваємося, що всі системи найближчим часом.

манро
04-12-2012, 22:51
але що я зробив поганого, щоб заслужити це???що робити, м? спинка з ліжечка, що надуває кульки???
хлопці, я не розумію, та дві речі, або я повністю rincretinito і я не розумію, ще один раціоналізатор
або вас, як вчителя, ви робите дійсно рухатися тіла.....
я? optrei ще для другої мотивації..... не s? чому?...все не в образу, eee...
жарт...але я не розумію, в рівній мірі, що ви хочете сказати мені,....

cicciogsr
04-12-2012, 23:03
pi? повітря f? підірвати спочатку кулю, а потім ви можете вести підприємець? дизель ах ах, якщо не хочете його проткнути, потрібно дути повільно... я з тих, які думають, що якщо ми сек не гасне, але горить, пі?...

манро
04-12-2012, 23:07
нам тоді розум ? занадто заплутаний.....я рекомендую відвідати спеціалізований......але від ветеринара?.....ви дві коні божевільні!!!

Chris156
04-12-2012, 23:08
ніхто не розуміє, що мої приклади??????? hehehehe..

після цього вам поясню краще.. дизельне паливо починає горіти певного тиску в циліндрі.. в первісний стан відображає те, що виробник встановив..
наприклад, на 4000 об з tot prex rail і tot-бар, turbo та ін ..все це дозволити? так, що, наприклад, 5 градусів до вмт починається горіння..
Те, що ви повинні зрозуміти на прикладах, що я тобі зробила (підйом в головах, дитини, який надуває повітряну кулю)? це!!!
Зараз нас 6?

cicciogsr
04-12-2012, 23:44
і закінчується тридцять градусів після?

Chris156
04-12-2012, 23:55
нііі... :rolleyes:

cicciogsr
05-12-2012, 07:49
на файл, який я відправив, я ін'єкції триває 30? для 70 mmq і заздалегідь ? 20 градусів, все ж кількість?.. очі свої 30 я маю на увазі, не ? заздалегідь..

мегамозок
05-12-2012, 13:11
клас в-й? отже, 5% приросту?
і в якому місці карти ти дав?на всій карті або тільки на високих оборотах?просто щоб зрозуміти

Дивіться ви на додаю скріншот cos? ви розумієте, добре.
2? щодо значення, які у мене на моїй таблиці + 6,48%.
Але я зупинився, чому? я бачив, що обмежувач заздалегідь ? встановлений в 40?.
Потім зробивши невелику зміну, я б cmq. залишився в межах допуску
Навіть якщо ? дуже мало, я чув, машину-й? нервую і навіть більше? шумить.
Для ремонту я завжди намагаюся слідувати оригінальним чином, прогресивний.
Я поставив екран також winols в орі, чому? осі на ecm не праві.

cicciogsr
05-12-2012, 14:26
двох градусів, в залежності від того, що ви їх розраховані?

Chris156
05-12-2012, 17:23
будьте обережні, щоб дати градусів так, щоб.....

мегамозок
06-12-2012, 08:36
Я не робив спеціальних розрахунків, я збільшив час до 7% і, знаючи, що обмежувач в 40 градусів я підняв аванси. Після орі. Але я починав, і я зробив цей тест, тому що я вважаю, що, коли ви робите " мод. Він збільшується або зменшується всі карти, які є в доповіді. Для мене залишається важко думати, що ті, хто зробив карту спочатку він помилився. Тому я намагаюся підняти слідуючи разом в лісі, де мені це потрібно.

cicciogsr
06-12-2012, 08:54
Я не робив спеціальних розрахунків, я збільшив час до 7% і, знаючи, що обмежувач в 40 градусів я підняв аванси. Після орі. Але я починав, і я зробив цей тест, тому що я вважаю, що, коли ви робите " мод. Він збільшується або зменшується всі карти, які є в доповіді. Для мене залишається важко думати, що ті, хто зробив карту спочатку він помилився. Тому я намагаюся підняти слідуючи разом в лісі, де мені це потрібно.

як на початку v? добре, щоб зрозуміти, як все працює.. і по мені, ви зрозумієте, що заздалегідь прийшли на якийсь момент вам не потрібно торкатися до нього..

savek
06-12-2012, 10:48
я стверджую, завжди моя теза cio? якщо ви зміните трохи нехай вони оригінальні

манро
06-12-2012, 17:37
хлопці, хто s? формули для розрахунку або краще конвертувати мікросекунд в градусах колінвала?
я поясню краще, якщо я наприклад форсунка, яка відкриває для 594 мікросекунд, як я можу кількісно, скільки градусів обертання двигуна збігаються?

franco75
06-12-2012, 18:53
Градусів=об/хв*6*T
Es: 584 microsec 3000 об
Градусів = 3000*6*584/1000000 = 10,5 градусів

cicciogsr
06-12-2012, 19:15
добре ? просто.. ви там cos?...оборотів в хвилину*360=(град/хв)/60000000=(grad/ms)*.t(ms)=градусів

може бути ? pi? просто зрозуміти,

манро
06-12-2012, 19:18
спасибі франк...я міг би знати, cos? то T=1000000?? evisto, що ви там можете мені пояснити один момент ця формула??
Дякую

манро
06-12-2012, 19:19
добре ? просто.. ви там cos?...оборотів в хвилину*360=(град/хв)/60000000=(grad/ms)*.t(ms)=градусів

може бути ? pi? просто зрозуміти,
ciccio cos? .т?

cicciogsr
06-12-2012, 19:24
час, який необхідно вставити в формулу

манро
06-12-2012, 19:27
я, у всякому разі, половина ідеї, я зробив в тому числі і у вас час вприскування і cio? якщо до 4000 оборотів в хвилину у мене є час уприскування.
у 795us, щоб дізнатися, скільки часу, в градусах відкриває інжектор я роблю цей розрахунок 4000X360?градусів=1440000 ці градуси в хвилину згідно з цим впоратися? 1440000/60=24000 градусів в секунду, тепер, щоб дізнатися, скільки градусів зробити? двигун залежно від часу уприскування маяк 24000/795=30? градусів... як щодо пу? бути можливим?
але цей розрахунок і довіри??

cicciogsr
06-12-2012, 19:35
на око, і на хресті не здається.. є pi? 10 градусів помилка

franco75
06-12-2012, 20:31
спасибі франк...я міг би знати, cos? то T=1000000?? evisto, що ви там можете мені пояснити один момент ця формула??
Дякую
я ділю для 1000000, якщо я ставлю час в мікросекундах

franco75
06-12-2012, 20:38
Не дуже-то пояснення, але я спробую:
я ділю обертів в хвилину на 60, щоб отримати кількість оборотів в секунду, а потім moltiplico для 360, щоб отримати градусів aal секунди, а потім розділити на 60 і помножити на 360 ?
як помножити на 6.
мали в градусах в секунду просто помножити на секунди і отримати градусів.
У випадку, наприклад, mcjtd (795 us 4000 г/м термін служби ? 19?

Chris156
06-12-2012, 20:53
Не дуже-то пояснення, але я спробую:
я ділю обертів в хвилину на 60, щоб отримати кількість оборотів в секунду, а потім moltiplico для 360, щоб отримати градусів aal секунди, а потім розділити на 60 і помножити на 360 ?
як помножити на 6.
мали в градусах в секунду просто помножити на секунди і отримати градусів.
У випадку, наприклад, mcjtd (795 us 4000 г/м термін служби ? 19?

манро
06-12-2012, 21:33
ок, зрозумів, дякую...тепер ми ставимо в тому випадку, якщо ми,навіть на підставі файлу опубліковано від ciccio на jtd 105,ми маємо повне tinj що ? у 1151us і ми для 1350 бар прес на iq 70mm3 4000 rpm заздалегідь, максимум, на що ? 21?..ок?
після цього розрахунку і 4000*6*1151/1000000=27,6 градусів тривалість уприскування і, оскільки це починається в 21 градус ppms закінчиться 6,6 градусів dpms....
тепер припустимо, що я хочу надати 85mm3 зробити? (radiceq 1350*1151)/70=604, то 604*85/radiceq 1350=1397us
і потім-новий тривалості упорскування палива в градусах sar? 4000*6*1397/1000000=33,5 градусів, якщо я залишаюся з початку впорскування 21? у цьому випадку finiro надати 12,5? dpms що ? удвічі більше, ніж очікуваного виробника, то, безумовно, у мене fumosit? і температура egt до зірки...так що, якщо б я хотів повернути це значення в нормі повинен передбачати p? ін'єкції, щоб повернутися в моїй "тимчасові" і повернути 6? ще в dpms в ppms також поважати відсоток уприскування 76/24% в залежності від вмт, що мама fiat вирішив...

dvdtuning
06-12-2012, 21:36
Потім ви повинні дати 6? заздалегідь?

манро
06-12-2012, 21:41
якщо я хочу поважати відсоток ін'єкції між до і після вмт, але я думаю, що ви можете вийти на відсоток 50/50....

cicciogsr
06-12-2012, 21:50
6 градусів багато для мене? якщо ви вважаєте, внесок turbo, то p? що піднімається, повинно спуститися

манро
06-12-2012, 22:13
це може бути можливо? що з 12.5? dpms car li "digerisca"... все може? ...
cos? що навіть 6? ppms,навіть якщо може здатися, що багато,може бути, двигун не "по лобі"....

Chris156
07-12-2012, 00:11
двигун їх перетравлює спокійно або майже.., але і на новачків ? якщо ми знаходимося в ідеальному світі було б достатньо, передбачати їх 6? і все було б ок..а ні..
відповідь я написав пост назад.

манро
07-12-2012, 00:20
цікаво було б дізнатися також діаграму розподілу fiat 105 jtd, щоб конкретно знати, на скільки градусів відкривається клапан розвантаження таким чином,на мою думку,ви можете продовжувати вводити також після вмт до тих пір, поки випускний клапан і закривається і після цього відкривається припинити вводити, щоб не закінчити inettare в каналізацію....

Chris156
07-12-2012, 00:48
цікаво було б дізнатися також діаграму розподілу fiat 105 jtd, щоб конкретно знати, на скільки градусів відкривається клапан розвантаження таким чином,на мою думку,ви можете продовжувати вводити також після вмт до тих пір, поки випускний клапан і закривається і після цього відкривається припинити вводити, щоб не закінчити inettare в каналізацію....

було б тільки дизель даремно, марно.

манро
07-12-2012, 00:58
я кажу "ні"....по-моєму, нічого не витрачає, тому що з моменту, коли клапан залишається закритим і продовжує вводити в маси повітря і палива, що горить,вже спрацьовує до вмт, а набагато раніше, від упорскування пілот, ми отримуємо збільшення тепла і, особливо, тиску всередині циліндра, коли поршень st? спускаючись в стадії корисно, скажімо, це в перекладі означає більше тиск на поршень= більше пари, отже, більше потужність...
крім того, в пост, де calcolavo заздалегідь, я забув accenare, наприклад, факт, на мій погляд, дуже важливо cio? ін'єкції експериментального...
якщо ми у випадку з заздалегідь основного уприскування, що було 21? у нас уприскування пілот скажу, що це 15? якщо ми передбачаємо тільки головна підемо на "accavalarci" пілот, тому для мене не було б affato погана ідея дати заздалегідь уприскування пілот залишаючи traquesta і основне, водночас такої міри, що виробник встановив але "traslando все заздалегідь"

Chris156
07-12-2012, 01:11
пам'ятайте, що після певної кількості обертів pre-inj, не ? більш активним.
мова розтягнути впорскування після вмт добре.. але через певну кількість градусів, не потрібно більше нічого..
ви можете взяти в якості прикладу двигуна в генераторному..

манро
07-12-2012, 01:17
так, але регенерація f? тому що ви навмисно вводить дизельного палива поза камери згорання...насправді пост згоряння, так і з випускний клапан відкритий "завантажити" на дизельне паливо, насіння незгорілого газова колонка, що st? залишивши двигун, а потім, щоб закінчити, щоб спалити цей дизель всередині fap для innalzarne температура цього і спалювати все твердих частинок, накопичених...то що ? всі дизельне паливо даремно....

cicciogsr
07-12-2012, 07:14
у попередніх постах я був з міркування, використовувати пост горіння за межі fumosit?
у jtd в preiniezione закінчується приблизно в 2800 оборотів в хвилину, а потім починає водити в mjet ? інше є, а також 5 ін'єкцій за пре

манро
07-12-2012, 12:45
впевнений, що ви зможете змінити цикл згоряння multijet, щоб адаптувати її до наших потреб було б, по-моєму, крок вперед гіганта.? їх я s? що нам хочуть знань в області відхиленням від норми і approciarsi цього основного параметра дизеля з вигляду інженерної не те, що з допомогою інструментів графічного моделювання і розрахунку потужні, що просто пристрасним, я думаю, не має...цікаво, якщо між нами, в один прекрасний день ви iscrivesse інженера з розробки двигунів, дизель-виробника донецьк і готовий поділитися своїм "технічна" з нами, щоб з'ясовувати, максимум по цій темі.....було б міфічний...

cicciogsr
07-12-2012, 13:56
впевнений, що ви зможете змінити цикл згоряння multijet, щоб адаптувати її до наших потреб було б, по-моєму, крок вперед гіганта.? їх я s? що нам хочуть знань в області відхиленням від норми і approciarsi цього основного параметра дизеля з вигляду інженерної не те, що з допомогою інструментів графічного моделювання і розрахунку потужні, що просто пристрасним, я думаю, не має...цікаво, якщо між нами, в один прекрасний день ви iscrivesse інженера з розробки двигунів, дизель-виробника донецьк і готовий поділитися своїм "технічна" з нами, щоб з'ясовувати, максимум по цій темі.....було б міфічний...

інженер там ви говорите? на жаль, зараз не працюю в bosch... план, якщо ви розумієте, ви, підтримуючи свою промову, що без вимірювання тут ми можемо говорити нескінченно, чому? значення карті діагнозу не завжди вам їх знайдете порада була в тому, щоб навчитися працювати без заздалегідь до певних страв продуктивності виходять ж, запевняю вас, але, звичайно, якщо ви знаходитесь змін механічних і хочете перестаратися, то їх потрібно змінити..

Chris156
07-12-2012, 13:57
мммммм.. тоді, коли автомобіль йде на регенерацію, повинні мати на 50 л. с. більше!!!!! :rolleyes:

cicciogsr
08-12-2012, 01:58
ті post inizioni жодного фрага нічого карти, які регулюють l заздалегідь регенерації я не думаю, що ви повинні торкнутися

dott.chem
08-12-2012, 09:23
Моя скромна думка з цього приводу ? наступний:
Аванси йдуть зміни в деяких обставинах. Це слід робити з обережністю, знаючи як, знаючи, чому? і, знаючи, що у пу? йти йому назустріч.

Припускаю, що якщо я хочу отримати потужність не жахливі, отже, надійність?, справу? дизельне дати і справа? повітря дати (і, отже, тиск) ? скромний.
Може бути, з практичним прикладом мови робить більше? простіше для всіх.
Tdi 160 з 70mg дизель потужністю в теорії 190cv на 4000 про. З-за очевидних втрат ефективності при збільшенні потужності, ці коні стають майже 185 при 4000 об з тиском 1.49 бар (тиск оригінальний, виявлених з діагнозом).
Дані потужності (rullati) відображають, скільки отримав, з розрахунками, перш ніж зіставити автомобіль є? ? індекс, що рахунки були зроблені правильно, і що всі на авто працює.

Ви помітили, що p? дим певних обертах (передбачувані в фази). Проблема виникає із-за того, що надати 70mg, вона уприскує як правило, 8? ATDC ради 11?.
Незважаючи на AFR близько 15,5 автомобіль курить, чому? дизельне паливо ? вводять занадто багато, крім верхньої мертвої точки 8 - 10? межа для fumosita на багато двигунів tdi на приблизно 10?.
Дим, не ? ті, перебільшені, ви можете тримати все cos?, але якщо ви хочете, щоб вирішити, що робити?

Або збільшення тиску, або від заздалегідь.
Якщо тиск не хочете змінити, ви припускаєте.
Скільки? Заздалегідь ви пу? розрахувати, починаючи з оригінальних карт. З них ми повинні екстраполювати значення, необхідного для угоди? вприскування, що вас цікавить.
Щоб зробити це, просто р? винахідливості і таблиці EXCEL.
В моєму випадку обчислене значення ? приблизно на 1,25 градусів до 4000g/min. мало речей, так, але достатньо, щоб частково зменшити куріння. тепер ****lli pi? що прийнятні

Змінювати випередження упорскування ? ризиковано. Збільшення тиску, що ви всередині циліндра, не ? тип поширений, але локалізована в короткі терміни, у фазі підйому поршня. Якщо прирощення мають незначні проблеми не існує, спеціаль тиску turbo оригінальні або низькі.
В інших умовах можуть мати місце перегрів двигуна, тріщини на голівці блоку і головки поршня, стрес, важливі для imbiellaggio і колінчастого валу.
Для кількості? вводили дуже високі (дуже), якщо значення заздалегідь необхідні розрахунки високі, це означає, що ви повинні змінити свою стратегію. Він проходить форсунок з форсунками, плюс. У цьому випадку їх можна? залишити оригінальні, відкласти або дуже-дуже обережно, передбачати ще в залежності від розміру отвору сопла.
У випадку, якщо тиск турбо, дуже високий, з проміжним серії, справа ускладнюється із-за високої температури заряду, введене в циліндр, і тиск pi? високі.

Як я бачу, зробити логи карети з оригінальною карті, і після зміни карти ? важливо.

cicciogsr
08-12-2012, 10:32
Аванси йдуть зміни в деяких обставинах. Це слід робити з обережністю, знаючи як, знаючи, чому? і, знаючи, що у пу? йти йому назустріч.

Припускаю, що якщо я хочу отримати потужність не жахливі, отже, надійність?, справу? дизельне дати і справа? повітря дати (і, отже, тиск) ? скромний.
Tdi 160 з 70mg дизель потужністю в теорії 190cv на 4000 про. З-за очевидних втрат ефективності при збільшенні потужності, ці коні стають майже 185 при 4000 об з тиском 1.49 бар (тиск оригінальний, виявлених з діагнозом).
Дані потужності (rullati) відображають, скільки отримав, з розрахунками, перш ніж зіставити автомобіль є? ? індекс, що рахунки були зроблені правильно, і що всі на авто працює.

Ви помітили, що p? дим певних обертах (передбачувані в фази). Проблема виникає із-за того, що надати 70mg, вона уприскує як правило, 8? ATDC ради 11?.
Незважаючи на AFR близько 15,5 автомобіль курить, чому? дизельне паливо ? вводять занадто багато, крім верхньої мертвої точки 8 - 10? межа для fumosita на багато двигунів tdi на приблизно 10?.
Дим, не ? ті, перебільшені, ви можете тримати все cos?, але якщо ви хочете, щоб вирішити, що робити?

Скільки? Заздалегідь ви пу? розрахувати, починаючи з оригінальних карт. З них ми повинні екстраполювати значення, необхідного для угоди? вприскування, що вас цікавить.
В моєму випадку обчислене значення ? приблизно на 1,25 градусів до 4000g/min. мало речей, так, але достатньо, щоб частково зменшити куріння. тепер ****lli pi? що прийнятні

Змінювати випередження упорскування ? ризиковано. Збільшення тиску, що ви всередині циліндра, не ? тип поширений, але локалізована в короткі терміни, у фазі підйому поршня. Якщо прирощення мають незначні проблеми не існує, спеціаль тиску turbo оригінальні або низькі.
В інших умовах можуть мати місце перегрів двигуна, тріщини на голівці блоку і головки поршня, стрес, важливі для imbiellaggio і колінчастого валу.
Для кількості? вводили дуже високі (дуже), якщо значення заздалегідь необхідні розрахунки високі, це означає, що ви повинні змінити свою стратегію. Він проходить форсунок з форсунками, плюс. У цьому випадку їх можна? залишити оригінальні, відкласти або дуже-дуже обережно, передбачати ще в залежності від розміру отвору сопла.
У випадку, якщо тиск турбо, дуже високий, з проміжним серії, справа ускладнюється із-за високої температури заряду, введене в циліндр, і тиск pi? високі.

Як я бачу, зробити логи карети з оригінальною карті, і після зміни карти ? важливо.

у повній відповідності з моєю думкою, що я підкреслюю, з першого повідомлення, що ви повинні перевірити параметри орі з діагнозом..

bart
08-12-2012, 14:20

ін. chem ? ваше друге повідомлення, що я читаю сьогодні, і знову ж таки, я бачу, повністю з вами згоден: саме ті висновки, до яких я прийшов теж, але що ще я міг би перевірити, а потім перевірити...
Ми повністю в гармонії: я знаю, що ми зробили дослідження і досвід професійних схожі... ;)

манро
08-12-2012, 15:07
*ін. chem:здрастуйте, doc, ви могли б люб'язно пояснити, чому ви кажете, що обмеження вводити, а 10? після вмт??теоретично,для того, що ne s? я,може продовжувати вводити,щоб збільшити pme в циліндрі,з тих пір, поки не відкриється зливний клапан....що, наприклад, в jtd 115 з віссю cammes colombo & bariani відкриває в 56? до малих і середніх підприємств в практиці 180? від мсп менше, ніж 56? заздалегідь відкриття у порівнянні з цим у нас 124? після вмт, перш ніж відкрити клапан втратити тиск циклу роботи....

cicciogsr
08-12-2012, 15:19
це означає, що до 8-10? після вмт можна надати, не чекаємо і працюємо з витрата повітря можете не отримати, надмірне куріння, з тих 8-9? відступи у допуску поширення фронту полум'я в обсязі циліндра, що на цей раз sar? більше, ніж коли почала уприскування і відповідний тиск повітря згорить майже вся суміш...

dott.chem
08-12-2012, 15:22
Це питання типу кінетичну.
Дизельне паливо ? повільно горіти. Впорскувати до 10 градусів (приблизно, залежить від двигуна двигуна) не має часу, щоб спалити під час корисно і в кінцевому підсумку потрапити на випускний колектор і равлик турбіни під час фази згоряння. Ми? визначає збільшення EGT і твердих частинок.
Явище зменшується, використовуючи великий надлишок повітря, звичайно. Тиску turbo високі, часто ця межа буде трохи менше.
Распредвали збільшують об'ємний ккд, відповідно ? як якщо б я використовував тиск турбо-й? високі (не ? так? але це ідея)

cicciogsr
08-12-2012, 15:37
змінюючи кулачки, змінюється об'ємний ккд, чому? змінити-перше, що терміни відкриття клапанів, відповідно, кращого і більшого заповнення камери... краще я маю на увазі швидкість? з якими він наповнює другий, чи що ? добре зробили, що кращі перехрестя клапанів ви можете, щоб очистити номер, а потім заповнює першу і свіжа суміш, що вам треба? включити знайти номер повністю очищена від газу, з декількох залишків незгорілого, а також пі? свіжі що не слід недооцінювати

манро
08-12-2012, 17:48
Це питання типу кінетичну.
Дизельне паливо ? повільно горіти. Впорскувати до 10 градусів (приблизно, залежить від двигуна двигуна) не має часу, щоб спалити під час корисно і в кінцевому підсумку потрапити на випускний колектор і равлик турбіни під час фази згоряння. Ми? визначає збільшення EGT і твердих частинок.
Явище зменшується, використовуючи великий надлишок повітря, звичайно. Тиску turbo високі, часто ця межа буде трохи менше.
Распредвали збільшують об'ємний ккд, відповідно ? як якщо б я використовував тиск турбо-й? високі (не ? так? але це ідея)
ок...покласти мить все повертається об'ємні дані від будь-якої камери або тиску turbo etc, і розглядаючи тільки тепловий цикл даного двигуна (і, отже, pme, що відбувається...моє питання ?:коли відбувається початок упорскування палива, впускні клапани були закриті вже хороший шматок,так як ті, вихлопних газів,і той повітря під тиском ? вдалося увійти в циліндр ? вхід стоп...потім в циліндр c'? деякий тиск у кінці фази стиснення сара також збільшується, у спеку ок?.. потім у цьому стані ? футбольний згоряння і, скажімо, "а" поршня пропущений через вмт..... те, що я не повернутися ?=чому? в циліндр не може продовжувати вводити дизель в маси, який вже горить з температурою і тиском більш високої фази стиснення, що verebbe "interotta" тільки до тих пір, поки випускний клапан вирішує відкрити??cinematicamente кажу doc,чому? вклавши 10?після вмт ви повинні мати більше egt і дим, коли, здається, ясно, що клапан зливу ? як і раніше закритий і все тепло і тиск ? раніше в пастці в циліндр і тисне з силою, нечуваної на поршень??

cicciogsr
08-12-2012, 19:00
якщо оновити все з нуля, я також пояснив, як відбувається горіння дизельного... шукає інфо про згоряння дизеля, особливо на поширення і, можливо, ви прибираєте багато сумнівів

cicciogsr
08-12-2012, 19:02
у mjet ін'єкції кілька насправді вона уприскує дизельне паливо в різний час, навіть коли горіння ? почалася

манро
08-12-2012, 19:55
якщо ви дозволите, я хотів би почути тих, хто витрачає 2 слова більше, щоб спробувати зрозуміти нас, бідних ingnoranti складних понять....і я маю на увазі ін chem, які, як з його попередніх постів, очевидно, "дарма" кілька слів, щоб зробити зрозумілими його основні...в перекладі і не в образу...ciccio ти хлопець, в ногу, і інженер титулованих, але пояснити речі, ви kiavika!!!прости мене!!
я думаю, що спалювання дизельного палива робить в тому числі і мої, є питання, specifichea яких я хотів би конкретних відповідей, якщо ви не хочете, щоб дати в такому разі ви могли б уникнути, ходити навколо з непотрібними прийомів слів....не повернемося, говорити і робити одне і те ж....давай!! р? практичному сенсі є не хоче!! Doc і без проблем взагалі сказав, що думав, не отримати багато пив розуму!! тому що ви не відповідати обсягом замітки і ти, або менше, якщо саме вам це важко зробити? тому що ви не astieni продовжувати "менара, може бути повітря??"

dott.chem
08-12-2012, 21:21
Процес згоряння будь-якого палива, що йде на горіння (в даному випадку дизельного палива і повітря) ? хімічні реакції.
Хімічні реакції, вони всі мають одну швидкість? характерно, що залежить від різних речей.
Крім того, температуру і тиск регулюють частини термодинаміка процесу згоряння.
У конкретному випадку, збільшення тиску, не грає на користь процесу згоряння, принаймні, з точки зору термодинамічного
Крім того, з точки зору кінетичне явище хімік "горіння" ? у супроводі фізичне явище.
Краплі дизель мікрометра, як правило, згоріти зовні, де вони перебувають у контакті з киснем, всередину.
Pi? ? велика крапля (яка утворюється від розпилювання дизельного палива) - й? час ? необхідності, фронт полум'я, щоб дістатися до ядра.
Необхідний час ? що для тривалості упорскування дуже великих і високих обертах двигуна (коли вал двигуна проходить через безліч кутів немає часу) зливний клапан ? gi? відкрито, передаючи краплі ще в процесі згоряння в колектор.

манро
08-12-2012, 21:36
переклад в двох словах, це означає, що навіть якщо він впорскує після вмт дизельне паливо, як опіки,враховуючи його технічні характеристики і процес його згоряння,а також з вихлопної клапан закривається, не знайшовши достатньо кисню,в цей момент,не яке призвело більше тепла і тиску?
і це врешті-решт його згорання, навіть всередині мікро-частинок дизельного палива лише за межами циліндра,ще краще-колекторів і турбіни, чому? c'? більше повітря?? вибачте, doc і температура дуже висока, що набагато раніше викликала печіння в цьому процесі,завжди зі зливальний клапан закритий і, отже, тепла і тиску полягають всі в циліндрі,не має ніякого впливу на цей цикл термодинамічного??з посади ін'єкції,trattenedo все тепло і прес в циліндр,на практиці ми не можемо "формувати" термодинамічного циклу, за нашим бажанням, щоб спробувати продовжити якомога більше, поки не відкриється зливний клапан "romperci яйця в одну корзину "стадії корисно" двигуна??

cicciogsr
08-12-2012, 21:38
якщо ви дбаєте так багато, я навіть можу утримуватися... борг, плітки і пристрасті, що я для моторів, старий jtd дозволяє йому ? під назвою unijet означає, що для кожного запалювання або горіння, або, як vuooi назвати, зроблені тільки дві ін'єкції пілот і головний, який, у свою разів коригуються в залежності від навантаження ... multijet, щоб зробити в області горіння-й? чистий сповільнювали крок згоряння паритет? дизельного палива, щоб зробити його більше? повільно і поступово прийняли стратегію використовувати 5 ін'єкції(включаючи pre і post), щоб кожен згоряння є? що дозволяє менше rumorosit? зниження виробництва незгорілі частки виробництва NOx etc... і, особливо, вводиться після ін'єкції, яка служить для регенерації пристрою анти частинок

манро
08-12-2012, 21:38
після ін'єкції, я маю на увазі ін'єкції дизель завжди з випускний клапан закритий, але з поршнем, який випереджав його в вмт.....

манро
08-12-2012, 21:47
якщо ви дбаєте так багато, я навіть можу утримуватися... борг, плітки і пристрасті, що я для моторів, старий jtd дозволяє йому ? під назвою unijet означає, що для кожного запалювання або горіння, або, як vuooi назвати, зроблені тільки дві ін'єкції пілот і головний, який, у свою разів коригуються в залежності від навантаження ... multijet, щоб зробити в області горіння-й? чистий сповільнювали крок згоряння паритет? дизельного палива, щоб зробити його більше? повільно і поступово прийняли стратегію використовувати 5 ін'єкції(включаючи pre і post), щоб кожен згоряння є? що дозволяє менше rumorosit? зниження виробництва незгорілі частки виробництва NOx etc... і, особливо, вводиться після ін'єкції, яка служить для регенерації пристрою анти частинок
ciccio, я не говорив, щоб ти утримувався від розміщення вашої думки..ви не зрозуміли...я тільки сказав, що якщо ви хочете зробити його більш зрозумілим..бачив навіть пройшли разі,серед нас,які привели нас до непорозумінь...це сказав мій друг, може бути, я в даному конкретному випадку я не можу зрозуміти, що є? що я хочу, тому що від ваших відповідей відомо резерв impropia....cio? сказав "земля-земля" я кажу ви мені відповісти B або, набагато більш імовірно, B і мало compresibile для моєї скромної третій середній, але є? це не означає, що не так незрозуміло для інших?.....тепер повертаючись більше на технічний rigaurdo обговорити вишукано циклу термодинамічних дизель common rail), з кілька ін'єкцій,мої думки з цього приводу ?:замість того, щоб multiiniezioni, щоб мати згоряння, найпростіший з можливих, бо не використовувати цю технологію, щоб мати максимально можливу продуктивність???суть мого питання ? ось і все!!!

cicciogsr
08-12-2012, 21:49
пост-уприскування виконується в пізніх стадіях згоряння для підвищення температури вихлопних газів, що дозволяє регенерувати фільтр,пост-уприскування pu? крім того, створення середовища, зменшуючи необхідне для регенерації каталізатора в результаті вбивства окисів азоту.

cicciogsr
08-12-2012, 21:50
манро вибачте, я не розумію-й? що ви хочете знати.. . якщо ви хочете відкрити пост, висунуті в свої карти і ми обговорюємо вище, з цифрами в руках... cos? ми говоримо про секс ангелів..

манро
08-12-2012, 21:55
ciccio написано в моєму пості трохи е? те, що я хочу знати...перетворити,якщо можливо,пост ін'єкції, розроблені для "очистити двигун дизель" після ін'єкції, щоб мати massimapotenza...

манро
08-12-2012, 22:06
сказав ще, terraterra я тут, цікаво ? можна створити цикл дизеля і pme в нашій душі більш потужні можна з multi ін'єкції, які замість того, щоб послати дизельного палива поза циліндра, для чищення фільтра я не interssa нічого...надати наприклад, замість однієї грубої основного вприскування може бути "поза часом, максимум", тому що c'? стільки штук? для ін'єкцій,таку ж товсту, кількість поділити на час-градусів двигун більш оптимальним, щоб мати максимально можливу з точки зору продуктивності...

dott.chem
08-12-2012, 22:07
переклад в двох словах, це означає, що навіть якщо він впорскує після вмт дизельне паливо, як опіки,враховуючи його технічні характеристики і процес його згоряння,а також з вихлопної клапан закривається, не знайшовши достатньо кисню,в цей момент,не яке призвело більше тепла і тиску?
Я сподіваюся, що добре інтерпретувати питання.
Ne зробить?, але вихід дуже і дуже скромний і протипоказання важливі.
Кисень, навіть якщо в надлишку ? здатний полегшити проблему, а не вирішити її.

і це врешті-решт його згорання, навіть всередині мікро-частинок дизельного палива лише за межами циліндра,ще краще-колекторів і турбіни, чому? c'? більше повітря??
Ні, не тому, що? c'? pi? повітря, де він перебував раніше, просто тому, що? "крапля" закінчується в камері згоряння в ті часи.

вибачте, doc і дуже високої температури, що набагато раніше викликала горіння в цей процес,завжди з випускний клапан закритий, а потім тепла і тиску, укладені все в циліндр,не має ніякого впливу на цей цикл термодинамічних??
Те тепло, як ви кажете, то можна викликати процес горіння. Це один з параметрів, з яких я писав раніше, від якого залежить швидкість? у rezione. Я не хочу вдаватися занадто в подробиці, але, зокрема, у зміні коефіцієнта pre-показового "константи кінетики реакції".
І як, якщо підвищення температури і краще займання. Але ми? стоїть на початку уприскування, в той час як ви не можете поліпшити ініціювання реакції gi? спрацювала... не вірите?

з пост ін'єкції,trattenedo все тепло і прес в циліндр,на практиці ми не можемо "ліпити" термодинамічного циклу, за нашим бажанням, щоб спробувати продовжити якомога більше, поки не відкриється випускний клапан "romperci яйця в одну корзину "стадії корисно" мотора??

Quan тривалість вприскування ? дуже довгі (подивіться повному навантаженні), а тим більше для автомобілів, оброблених нас? не ? можна чи можливо ? краще сказати, що в нашому розпорядженні коштів не вважаю можливим

Chris156
08-12-2012, 22:13
манро ін. chem вам повторено все, що я сказав, що..
"після ін'єкції" ви можете носити його тільки, поки малюк градусів..після того, як не потрібно більше нічого..тільки дим і не спекотне!!!

ciccio праві..пошту свою карту і ми допоможемо вам спокійно..

cicciogsr
08-12-2012, 22:18
манро якщо нам вдасться створити цикл, в своє задоволення, знімаю капелюха.. ми, бідні хлопці, тут ми намагаємося гризти coef безпеки, які використовував виробник для збільшення продуктивності..fregandocene викидів забруднюючих речовин і багато разів, а також витрата палива...

манро
08-12-2012, 22:25
Те тепло, як ви кажете, то можна викликати процес горіння. Це один з параметрів, з яких я писав раніше, від якого залежить швидкість? у rezione. Я не хочу вдаватися занадто в подробиці, але, зокрема, у зміні коефіцієнта pre-показового "константи кінетики реакції".
І як, якщо підвищення температури і краще займання. Але ми? стоїть на початку уприскування, в той час як ви не можете поліпшити ініціювання реакції gi? спрацювала... не вірите?
doc, вибачте, не хочу вас зламати. але ми обговорюємо, для якого я намагаюся дізнатися, як можна більше і всі відповіді від тебе, описані в цьому ? те, що менше я розумію...тобто, те, залишивши для atimo втратити дизельного двигуна і, говорячи про реакцію вже спрацювала, на вашому прикладі, що ви не можете? покращити я думаю, відразу ж після атомної бомби..дить? для запуску цієї зброї, величезні, зроблені з плутонію і урану,які я пам'ятаю вибухає "безкоштовне", служить поштовхом, щоб практично почати процес...bh? в цьому випадку, що практично, який викликає lareazione ланцюга буде буквально "лезо" плутоній від бомби...
тому що це не ? можна в двигун?? cio? наприклад, американці в своїх драг top fuel використовують змішувати з метанолом у нітрогліцерин, з якого отримують нітрометан..мені метанолу в цьому випадку спрацьовує заряд, але нітро на зміцнення саме як приклад бомба...чому ні ? можете зробити так само, як з дизельним, що коли випаровується до сильного тиску в контакті з високою температурою вже оброблені в ньому ж продовжувати? випустити тепла і тиску?? і, наче на пожежу, щоб поставити його на "кріс" додаванні дизельного палива в risulato б пожежа, ще більш великий і потужний cio? якщо б не було клапана, щоб відкрити "балон"(циліндр) двигун esploderebbe..але чому б не перевірити цей вибух з multiniezioni, щоб мати стільки, скільки сказали?

Chris156
08-12-2012, 23:00
манро, я покажу вам приклад..після великого успіху в ліфт і дитини з куля!!!!
Ви від дитини, грали в запуск куль з паперу з ручкою (кульковою ручкою) розібрали (духовий)... ти soffiavi і palliina заводився, але після того, як вийшли з-під пера і відступала, наприклад, 1 сантиметр сили повітря не було більше ефект на м'яч.. і той повітря в buttavi просто в середовищі..

Я знаю, що скоро apriro мій пост всі ці приклади!!!! більше так я не можу собі пояснити на землю..

dott.chem
08-12-2012, 23:02

Крім цього прекрасного резерв, пояснити, не ? просто, і я розумію, що зрозуміти не може? настільки ж важко. Якщо до цього додати той факт, що пояснити все не добре, ми зруйнували.

Я намагаюся по-різному:
Уявіть собі, що вас, наприклад, режим будь-якої, за припущенням 4000 оборотів в хвилину.
Уявіть, що прямо зараз зробити в кінцевому підсумку ін'єкції точно у верхній мертвій точці.
Гіпотеза 1: (цифри навмання), Щоб записати абсолютно справу? дизельного палива, які ви ввели ? необхідно у відповідності з 1s
Гіпотеза 2: (цифри навмання), Щоб відкрити клапан скидання цього режиму необхідні 1,1 секунди (враховуючи, коли закінчується час уприскування, яка співпадає з верхньої мертвої точки)

Результат: немає проблем. Все йшло гладко.

Давайте у другому випадку, в якому, наприклад, час вприскування закінчується 15? ATDC
Гіпотеза 1: (цифри навмання), Щоб записати абсолютно справу? дизельного палива, які ви ввели (ж) ? необхідно у відповідності з 1s.
Гіпотеза 2: (цифри навмання), Щоб відкрити випускний клапан, у цей режим, як і раніше необхідні 1,1 секунди, але завжди від верхньої мертвої точки, що не збігається-й? фаза закінчення уприскування.

На практиці і як, якщо клапан буде відкриватися тільки після 0,9 секунди до кінця уприскування (цифри навмання)

Результат: дизель brucer? ще 0,1 секунди після того, як ви ? відкритий випускний клапан.

В реальності? ситуації ? гірше, як описано, чому? ускладнюється рядом факторів.

Ви можете поліпшити справу кидаючи повітря, буря всередині циліндра, або, ще краще, підвищуючи якість? дизельного палива, шляхом додавання молекул, здатних горіти швидко, і поліпшення розпилювання палива.
Руху swirl в свою чергу, дозволяє поліпшити горіння, що дозволяє pi? ефективного змішування повітря з паливом. Крім цього, c'? мало зробити

Chris156
08-12-2012, 23:14

манро
08-12-2012, 23:17

я не впевнений...

Chris156
08-12-2012, 23:24
мама моя... ( ВІДСУТНІЙ)ennesiama раз.. ви можете вводити до 10? після вмт..потім залежить від конфігурації распредвалів..але стеля ? це.

БУДЬ ЛАСКА, НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ НЕЦЕНЗУРНУ ЛЕКСИКУ, ЯК У ПРАВИЛАХ!!!

dott.chem
08-12-2012, 23:29
Правильно, не ? одне і те ж. Погіршує ситуацію з двох ін'єкцій subentrerebbero інших факторів.

Chris156
13-12-2012, 17:11
мама моя... ( ВІДСУТНІЙ)ennesiama раз.. ви можете вводити до 10? після вмт..потім залежить від конфігурації распредвалів..але стеля ? це.

БУДЬ ЛАСКА, НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ НЕЦЕНЗУРНУ ЛЕКСИКУ, ЯК У ПРАВИЛАХ!!!

Не думаю, що я написав немає ні слова наступ.... слово elimitata ?: Я СКАЖУ ЦЕ ЗНОВУ!!!!!
Може бути, ви будете плутати!!!! :cool:

checcosassu
26-12-2012, 09:47
гра не варта свічок

emilground
26-12-2012, 23:04
По мені ? спробуйте, ви не можете? узагальнювати. Заздалегідь пу? може бути, що позитивний і негативний, залежить від автомобіля до автомобіля.
Припускаючи, карту не штовхаючи пу? також не давати заздалегідь, то вам просто необхідно спробувати автомобіль і подивитися, якщо тому дим від 3500 обертів і далі. В принципі, не потрібно давати заздалегідь, але якщо переборщити з дизель мало ? необхідно.
Якщо вона занадто ви, ймовірно, розриви дуже серйозні, і автомобіль, як правило, не піднятися добре обертів, чому? поршень починає знайти опір дати початку згоряння, внаслідок занадто рано. По мені ? краще залишити як останнє можливе зміна заздалегідь

savek
17-03-2013, 16:57
про нових multiair, що ви думаєте dell' заздалегідь?

dantesfx
02-09-2013, 18:30
По мені ? спробуйте, ви не можете? узагальнювати. Заздалегідь пу? може бути, що позитивний і негативний, залежить від автомобіля до автомобіля.
Припускаючи, карту не штовхаючи пу? також не давати заздалегідь, то вам просто необхідно спробувати автомобіль і подивитися, якщо тому дим від 3500 обертів і далі. В принципі, не потрібно давати заздалегідь, але якщо переборщити з дизель мало ? необхідно.
Якщо вона занадто ви, ймовірно, розриви дуже серйозні, і автомобіль, як правило, не піднятися добре обертів, чому? поршень починає знайти опір дати початку згоряння, внаслідок занадто рано. По мені ? краще залишити як останнє можливе зміна заздалегідь
Ну і даремно, multiair ще не ми їх співставленні тут з нами.

max boost
21-09-2013, 22:58

faberecu
23-09-2013, 16:10
ви вибачте,.... але дилер каже, що... " + " або " - досягнення результату корисно ****llo потужності ... , якщо ми можемо спалити все, без створення надмірно високої температури і скачки тиску небезпечні для manovellismi , я кажу, у нас все в порядку
але ми можемо двигуна закритий, перевірити ... або ми повинні зробити тест на знищення, щоб знати напевно?

я особисто на картах напрямки використання 45 очок при повному навантаженні 4000 об / хв , мені здається, краще працювати , я можу розмістити відмінності в потужності prox тижнів з авансів орі і mod

tidus1985
26-09-2013, 23:18
vi місце моє рішення:

Я особисто, маючи двигун 1.9 jtdm від 120cv і 8в я вчився далі, і після різних доказів між fumosita та екскурсійне загальмувала я conlcuso, що заздалегідь, за те, що riguada мій двигун має бути дано, щоб не перевищувати 8-9 градусів post вмт, що знижується до 7-6 для високих оборотів, розслідування оригінальна карта досягнень 4500 тому, наприкінці вприскування в вмт, це пов'язано саме alf відома, що 4000/4500 обертів рух поршня ? швидко, і потрібен деякий час, щоб підірвати дизельного палива.

Сказав це я, що я роблю: збільшення rail, як правило, на картах напрямки від 1600 бар roginale прибуття також 1720bar на високих обертах, як правило, не більше ncercare мінімізувати час niezione на високих обертах, збільшення також 150bar в середніх оборотів (наприклад, 2500-3000 об), то? i break за кількістю fi дизельного палива, що хочу додати, тому мене в розрахунок, навколо знаходженні таблиці exel від мене в курсі про те, як обчислити чудово час inj на двигунах jtdm, після цього я підготував таблицю exel, де я розрахунок для кожного числа обертів час вприскування палива використовується в залежності від тиску, у той число обертів і tinj для цього кількості дизельного запитом цей тиск, після цього я перетворюю в градусах за формулою ((60сек/число оборотів)/360?)x1000000(usecondi) і я вважаю час, який займає поршень може зробити, (залишимо, що поршень не йде, регулювати швидкість, але effettivamento сповільнюється до зупинки в etremita але для розрахунку наших досягнень ? не має значення), знаючи, коли триває мірою ми поділяємо onstro часу inj для цього можливість, і ми знайдемо, скільки триває градусів те inieizione, то ми віднімаємо в цьому ін'єкції час заздалегідь pretabilito і давайте подивимося, якщо необхідно змінити заздалегідь. це ? мій метод

sportknight
26-09-2013, 23:50
я особисто не, я майже ніколи не аванси, але " якщо я зроблю карту поштовх,я намагаюся автомобіль, і я бачу, що палить,в колах, в яких курить do 1 градус раніше,якщо курить досі-ду-2,не більше а 3 градуси і я зупиняюся,як правило, вирішую і машина в порядку...

а я хотів рад, переходячи на авто, на бензин,хто-небудь знає як вони працюють?

puntospeed1.3
27-09-2013, 18:05
тому на низьких і середніх оборотах може підніматися більш повільний і гальмівний, якщо дають занадто багато? при повному навантаженні 4500 5000 об / хв, 1 може 1.5 є; але 1 1.5 до: приклад 2500giri вважаються зайвими?

tidus1985
27-09-2013, 19:23
ніколи не є надмірними, якщо вони використовуються, щоб закінчити inizione в потрібний момент, очевидно, і добре, не перевищувати певний поріг, і подивитися, якщо ми аванси до 21 градусів suun jtd, я знайшов автомобіль, який murava до 27? потім, що це ? межі, потім ви повинні перевірити, якщо і те, скільки вони служать, не дати їх капусту

jovandj
30-09-2013, 16:33
я їх в будь-якому випадку не працює інтернет, по-моєму 0,5, 1 ступеня на 3500-4000, щоб мати трохи агресивності ще є

Emanu88
16-10-2013, 01:42
я згоден з msport на картах з кроком відносно низькі nn погоджується з тим, доторкнутися до них, я знаю, prepratore, що карту таким важким багато mjet з 2256 і 2260 vk і надати кількості galosio важливих змінює їх, і я повинен сказати, що відчути, як працюють ці двигуни, схоже, турбо-бензин змінюються краще звук і простягають до limitaore і з egt в нормі

marbis80
16-10-2013, 10:59
З різних тестів, які я роблю на своїй машині можу сказати, що я помітив, що з часом уприскування дуже довгі машини, багато курить і штовхає раніше багато, з той же час збільшення авансів машина перестає або майже палити дозування стає більше? солодкий і лінійна, але в той же час я відчуваю, менше aggressivit? у riaccelerazioni. Це тільки відчуття, ми хотіли б номери, щоб оцінити, чи добре, але в будь-якому випадку я не думаю, що це неправильно редагувати їх, звичайно, було б доцільно, принаймні, використовувати "метод tidus"? розрахувати, скільки вам дійсно потрібно, і ніколи не перевищуйте певне число градусів, на повідомлення ін'єкцій.

jovandj
16-10-2013, 11:52
Я намагаюся spegarti і пояснити мені, чому, очікуючи кінець уприскування палива закінчується раніше (що очевидно), так що не кидаєте дизель або кинути його набагато менше, ніж після вмт...вспоми доставки ви пом'якшує і ви можете спалити більше дизелів, але в наступний цикл у вас менше вихлопних газів, які вам доручають турбіни, і ось чому? відчуваєте, що машина менше реактивної...розтягнути час і простий спосіб збільшити класичної подачі дизельного палива перо, розширюючи час автоматично posticipi в кінці упорскування, і ви зобов'язані передбачати, щоб уникнути курити...і як ковдру, коротше, якщо ви чохол вище ви дізнайтесь, ноги ж навпаки.
L ідеально було б знайти компроміс між часом-заздалегідь і метод tidus і по-справжньому корисно, насправді спасибі, я кажу про l збільшити або змінити заздалегідь: якщо терміни не змінюються, їх занадто багато, ви можете навіть джон торкніться аванси, але якщо протягнути дуже ти змушений, щоб уникнути диму і мати краще згоряння і, звичайно, загальна продуктивність краще

dvdtuning
16-10-2013, 17:32
Tidus, коли ви говорите у вашому рішення адаптувати break, про який ви говорите? ті rail?

jovandj
16-10-2013, 19:50
I break poont кількості? вводять вони, необхідного крутного моменту і обертів, збільшуючи prex rail трохи збільшує обсяг, вводять

franco75
16-10-2013, 20:20
я думаю, це відноситься до ВР про Осі, щодо кількості? для inj.

jovandj
16-10-2013, 20:31
Ви точно Bp заздалегідь accordarli в нову справу? вводять

angelus.d87
15-12-2013, 08:53
Отже, x збільшити ступінь заздалегідь, скільки балів потрібно дати?

tidus1985
15-12-2013, 09:57
40 45 очок приблизно на edc15\16

angelus.d87
15-12-2013, 10:59
Інше питання, якщо змінити тип 300 точок на останній карти передоплати, які плюси і мінуси

мегамозок
15-12-2013, 11:19
Інше питання, якщо змінити тип 300 точок на останній карти передоплати, які плюси і мінуси

? перевірити на всі зміни. Не існує мислення і стандартизувати ефект модифікації.

angelus.d87
15-12-2013, 11:35
Ок, я зрозумів, то я, наприклад, кажу завжди, неосвічені в питаннях.. Я edc15p і навантаження на карту педаль з 700/800 точки ж ін'єкції парз, а потім ін'єкції парз map1 і map2 з кроком ke варіюються від 40 до 300 точок

мегамозок
15-12-2013, 11:54
після внесення змін нападу діагноз і зробити хороший журнал. у цей момент ви розумієте, те, що ви зробили. я думаю, що це найпростіший спосіб зрозуміти, що відбувається. враження, вух і діагноз на руки в набір, дозволять вам зрозуміти.

angelus.d87
15-12-2013, 12:51
Ок, спасибі за пораду.. єдине, ke я можу сказати, на слух і на фінал, здається, ке і занадто багато рухається

jovandj
15-12-2013, 16:34
Якщо ви дали 300 очок вперед, я б сказав, що і звичайний

angelus.d87
15-12-2013, 20:24
Мораль xk cosi

jovandj
15-12-2013, 21:57
! Якщо від даних 300 очок вперед, тобто pi? 7 градусів і очевидно, що страждає, все залежить, однак, від іншої частини карту часів inj і так далі

asdone
17-12-2013, 12:32
Як мені пояснили, щоб авансові платежі враховуються також площа номерів ( https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4923-Chimica-della-reazione-diesel-amp-anticipo-iniezione ). І, особливо, підрахунку оборотів, якщо ви хочете тягнути понад 5000 градусів, потрібно давати все в порядку! особливо якщо врахувати, що, як правило, карти передоплати прибуває в 4500 на бензин, а потім зупиняються.
Даючи 7 градусів на 2000 оборотів, ймовірно, розділіть двигун першої sgasata ;)
Але на 5000 про цих градусів "служать" набагато менше, і, отже, вплив ? менше!

jovandj
17-12-2013, 13:17
Більше досягнень і менше, повертає добре б обчислити l заздалегідь, щоб в кінцевому підсумку l ін'єкцій ступеня після до 2 після вмт

asdone
17-12-2013, 13:55
Ну це ви пу? робити, просто розрахувати швидкість? кутове (у нас кіл), час вприскування в середньому цей режим (що, як правило, відповідає максимальний тиск в магістралі високого тиску). Сенс ? що при тому, що у вас є тільки ситуації-ї? чіткий, але не знаєте, скільки часу йде записати, що дизель, і скільки часу проходить, перш ніж мати пік..

jovandj
17-12-2013, 15:27
Це угода d

ducati83
14-02-2014, 02:44
я читав всі обговорення, і я хотів би зрозуміти одну річ: оскільки ми говоримо про те, що вприскування в дизельному двигуні максимум повинен тривати не більше? 10? DPMS....це справедливо для збільшення продуктивності?я поясню:я, маючи можливість? зміна авансів час тиск, etc...я міг би гіпотетично спалити 70mm3 як робити впорснути до 5?DPMS або до 8?DPMS переробити всю карту-здорове рослина....але, роблячи щось на зразок " я б з кроком продуктивності?

asdone
27-02-2014, 12:02
Чому? переробити всю карту? Просто коригувати у відповідність 70 мм3? Найбільшою мірою того, ін'єкції цього ? щодо кількості обертів, від двигуна, від тиску, turbo та ін..

В цілому 8 градусів ВЗ до 2000 оборотів нормально, 8 градусів до 4500 оборотів, ймовірно, роблять тільки курити! це, принаймні, для випробувань, які я повинен зробити на моїй машині :)

ducati83
28-02-2014, 12:25
вибачте, підбиваючи підсумок: я розрахунок загальної тривалості циклу, то sottraggo заздалегідь, і я скільки градусів після ВМТ закінчення уприскування, вірно?

asdone
28-02-2014, 14:11
КІНЕЦЬ УПРИСКУВАННЯ (градусів) = (ЧАСУ УПРИСКУВАННЯ) / (1 / (Про / 60)) * 360 - ЗАЗДАЛЕГІДЬ

ducati83
28-02-2014, 14:18
ок, щоб збільшити або зменшити кінці уприскування, я можу тільки втрутитися на час вприскування..або ви працюєте, тим краще, торкаючись досягнень?

asdone
28-02-2014, 14:27
Ви працюєте на обох, заздалегідь ? зміщення негативний по відношенню до ВМТ і тривалість переводиться в градуси знаючи, спини. Формула не враховує прискорення вала, але не ? cos? актуально, я думаю).

ducati83
28-02-2014, 15:20
тоді я досліджую мапу часу уприскування в моїй 159, який 80mm3 часу уприскування 3000 us для 121bar тиску.
тепер кінець уприскування буде: 3000/(1/(250/60)*360 - 1.99=3000/ 1/1498.1=3000/0.0006=5000000 тому я граю 5? DPMS????

asdone
28-02-2014, 15:26
Так, але час ? в US... 3000 = 0.003
І потім, мені приходить 2.625 градусів близько DPMS

ducati83
28-02-2014, 16:27
вибачте, що розрахунки ви зробили, ви можете розмістити....?

asdone
28-02-2014, 16:59
0.003 секунд / (1 / (250 оборотів в хвилину / 60 секунд) ) * 360 градусів - 1.99 градусів

0.003 секунд / (1 / 4.16666 оборотів в секунду) * 360 градусів - 1.99 градусів

0.003 секунд / 0.24 секунд, щоб зробити тур * 360 градусів - 1.99 градусів

0.125 відносини тривалість впорскування, ніж тривалість екскурсії * 360 градусів - 1.99 градусів

4.5 градусів тривалість впорскування - 1.99 градусів вперед = 2.51 градусів закінчення уприскування

(у розрахунку до мене було трохи занадто :P)

ducati83
02-03-2014, 14:44
ок, спасибі....

puntospeed1.3
02-03-2014, 20:16

Привіт, хлопці, я прочитав всю дискусію, і ця думка, ін. підтримую, як і те, що cicciogsr, який говорить, що розрахувати заздалегідь із змінними в карту.

з common rail я працюю мало, в той час як інжектор насос робить conosoco більше, я ніколи не зробив шкоди, але на заздалегідь тут на tdi має подвійний ефект, тобто якщо ввести перед, введіть ще і в кінці терміну служби.

тепер я зробив кілька тестів, навіть трохи перебільшені, і на цьому я хотів запитати що-то:
розрахунки, які я робив, щоб надати кількість важливих типу 75 мг 80 мг, і бажаючи зробити калібрування саме заздалегідь, на піки кривих, відповідних цим кількість " мені від значень на досить високому рівні. Тип 170 очок, еквівалентних 3.9 градусів,
тепер ці мірою volendoli дати навіть на низьких обертах, що відбувається? так ви потрапляєте, або намагається не вводити занадто далеко від ВМТ, АЛЕ постає дуже тиск в номер і всі ризики. розрахунки я знаю тих; інтерполяція і т. д., деякі файли підготовчі іноземців я бачив, навіть більш того.
? шлях, або ? тільки марно. для низьких і середніх оборотів? Доказів особистої машині стає cattivissima до такої міри, що не витримав пара.

asdone
03-03-2014, 23:05
170 точок дорівнюють ті, градусів до приблизно 4000 оборотів, але, як ви, як після ін'єкції?
На низьких оборотах ? абсурдно роздати, чому? 1500 про цих 3.9 градусів тривають набагато більше! На низьких можна, на мій погляд, діяти на тиск (що в будь-якому випадку ? все більше і більше? низькі, що на високих), щоб зменшити час вприскування, якщо це необхідно. Потім я думки!

puntospeed1.3
04-03-2014, 00:56
170 очок завжди 3.9 градусів.
на bkd 140cv він на 4000 про комплектацію карти уприскування max 33? тривалість і 20? у inizioanticipo, вже в 13gradi після вмт. не ? як 8valvole. мені було цікаво, на скільки градусів після вмт може приїхати.. я також спробував з 16 на 17? приїхали за 20? більш вмт до-середні, низькі. робив дим, але якщо серії звільнивши обмежувачі крутного моменту і все, не торкаючись duration вже ми вводимо більш ніж 13? ми не підемо далеко.

asdone
04-03-2014, 13:44
Я думав, що для точок хочете їй мікросекунд в карту час, я прошу вибачення!
Для середніх, низьких йде добре, навіть sfotare 10 градусів постів, в той час c'? pi? часу для згоряння побачив, що двигун обертається-й? повільно.
C'? також сказати, що пі? c'? повітря і pi? реакція ? швидко, тому вам потрібно менше, ніж заздалегідь, не все, що насправді на двигунах з турбіною, плюс радять менше заздалегідь, що на ті серії!

puntospeed1.3
05-03-2014, 00:29
ви ? правда, ще і турбо ? кремезний навіть більше ви працюєте з високим тиском і менше потрібно заздалегідь.
перо на tdi, якщо ви починаєте спочатку, введіть набагато більше, наприклад:
CASO1 якщо почала в 15?перед вмт і жорсткий, 28? і я imesso складати дизель, і я опинився в 13?після вмт.
ВИПАДОК 2 якщо початок о 17?перед вмт, завжди важко 28? я imesso більш дизель, і я повернувся, перш ніж суміш, і я закінчив 11? після вмт.
я вважаю, збільшуючи все більше і більше продуктивності. тепер в чому? межа? щоб не зігнути-то шатун або тріски якийсь поршень?

asdone
05-03-2014, 12:48

puntospeed1.3
05-03-2014, 13:27
ви завжди 28 градусів. але якщо до пологів і жорсткий, завжди в 28, він у мене буде введено більше.
на common rail ? відрізняється.

checchitotiralaleva
05-03-2014, 15:27
Л?заздалегідь ? важіль дуже потужний, в процесі калібрування, ми будемо оптимізувати до школи разом з EGR boost і тиск уприскування.
Логіка оптимізації процесів горіння в стаціонарних в даний час (за те, що я знаю безпосередньо): мінімізувати питомі витрати, вперше з моменту переїзду до певної цільової групи NOx (функція dell?ефективністю?ОВС, який ви використовуєте) з певної межі, fumosit?.
Що стосується досягнення цільових NOx головну рукоятку ? л?EGR, послідувала відразу після друг?заздалегідь.
Л?заздалегідь вприскування ? замість цього головну рукоятку, що ми на параметр питому витрату (СПОЖИВАННЯ в ГОДИНУ/КВТ). Але також одним з параметрів pi? критичні тримати п?очей що стосується тиску всередині циліндра, а потім від тиску в рампі.
Збільшити l?заздалегідь уприскування значно підвищує питома витрата (я уявляю ті ж mg/hub дизель, але я отримую більше? квт), перемістити центр тяжкості згоряння до sx (ВМТ), локальна температура згоряння збільшується, температура вихлопних газів зменшується, так? як fumosit?, але призводить до збільшення викидів NOx і тиску всередині циліндра (ризик структурної).
Один?іншого боку, збільшення тільки кількості? максимальна вводять збільшення крутного моменту двигуна може? створити, але не підвищує питома витрата, переміщення центру ваги згоряння праворуч (у бік МСП), підігрівач вихлопних газів і примушує палити більше.
На закінчення, я б сказав, що зміна авансів залежить дуже друг?entit? зміни на кількість? вислови, які з'явилися. У будь-якому випадку, limiterei в райони план з розмірами, у відносно високих обертів і високих навантажень, якщо, і тільки якщо дизель ? був значно збільшений.
Кажучи загалом, калібрувань поточних, як правило, використовують все менше і менше EGR для l?зниження оксидів азоту (NOx), використовуючи його спільно всі?заздалегідь (а не нижче, ніж у минулому). Двигуни, які ми розробляємо витримують тривалості з тиском усередині циліндра збільшилася на 10% у порівнянні з максимальним тиском, що колодки в нормальному режимі. Враховуючи, що ми почнемо з досягнень досить низькими цінами, ми повинні наполягати багато з l?вперед, щоб збільшити тиск усередині циліндра до бажаної цільової аудиторії.
Ці міркування, щоб сказати, що, навіть не маючи у розпорядженні приладів для вимірювання тиску всередині циліндра, і, не знаючи, який ліміт власного движка, я не думаю, що є проблеми, наприклад, збільшити 1-1.5? л?заздалегідь.
Я був би набагато більше? турбує, друже?збільшення scriteriato дизельного палива, ризик варити турбіни і DOC?

asdone
05-03-2014, 15:54

angelolsp
05-03-2014, 16:03
є lim заздалегідь....

checchitotiralaleva
05-03-2014, 16:22
Спасибі Asdone,
є обмежувачі, щоб заздалегідь, в моєму випадку - InjCrv_phiMI1Max1EOM0_MAP, ? карту, а має значення зашпаклювали... він веде себе, як крива в залежності від оборотів..
Всередині базової карти передоплати, ви рухаєтеся завжди у функції обертів і введення, якщо ви підвищите введення підеш працювати на досягнення різні. Карту повинні бути продумані таким чином, щоб завжди бути під ліміт заздалегідь, навіть у районах за введення обмежень.

Управління авансів ? дуже поділяються на:
- У мене мало досвіду, чому? я ніколи не використовувати його в обличчя, але є і виправлення авансів для перехідних...
- Карти паралельні успіхи в холод;
- Карти, призначені для управління авансових під час розкручування (стартера)

asdone
05-03-2014, 16:32
Якщо обмежувачі заздалегідь ті, хто я думаю, то, на мій рівні 30 градусів, навряд чи доступні з кроком значні.
Карти корекції заздалегідь, я чув, але вони вказані значення зсуву, ніж ті, в основі вірно? Чому? я не можу знайти інших зон зі значеннями аналогічних (EDC15c7)

SandroMarciano
05-03-2014, 17:08
від того, що я бачив, я на с7 не є виправлення, вперед, c'? карту, яка працює з пілотом і без, обмежувач ? насправді встановлений на рівні 30?, знаходиться в нижній частині карти.
І я можу підтвердити, безпосереднього досвіду, що 3 градуси не хочуть сказати нічого (ви повинні бачити, що двигун поговоримо, як працює з preiniezioni), для jtd 115 не занадто багато для тестування я прийшов до 10? у pi?, і не ви ? зламав нічого, на жаль, тест показав, що вони шкідливі з точки зору продуктивності (і, в кінцевому рахунку, я думаю, навіть з точки зору блоку).

asdone
05-03-2014, 17:34
Дякую за роз'яснення! Я дані в 5, але до 5000 оборотів, дивлячись на тенденції попередніх значень, в іншому випадку murava на 4500 чому? тоді авансові платежі таємничо спустилися на оригінальний файл...

SandroMarciano
05-03-2014, 18:00
Дякую за роз'яснення! Я дані в 5, але до 5000 оборотів, дивлячись на тенденції попередніх значень, в іншому випадку murava на 4500 чому? тоді авансові платежі таємничо спустилися на оригінальний файл...

На 4500 rpm стін з багатьох причин, в цій передоплати ? тільки...

від того, що я бачив, я на с7 не є виправлення, вперед, c'? карту, яка працює з пілотом і без...

мені виправляє, є все в порядку виправлення, відразу ж після обмежувачі передоплати!

ducati83
05-03-2014, 18:17
я сподіваюся, що не з перших: я пояснив, термінологія, введення і перехідних???

SandroMarciano
05-03-2014, 20:03
я сподіваюся, що не з перших: я пояснив, термінологія, введення і перехідних???

є моменти відразу після натискання на педаль, орієнтовно до турбо, чи досягли мети rail

puntospeed1.3
05-03-2014, 23:48
checchitotiralaleva: дякую за втручання дуже конструктивний.

Я не розумію.. що ви хочете знати?