Вхід

Перегляд Повної Версії : зміна в авансів

Сторінок : 1 [2]

ducati83
06-03-2014, 13:32
є моменти відразу після натискання на педаль, орієнтовно до турбо, чи досягли мети rail

як завжди бездоганно....finor? щоб змінити поле, завдяки вам...

asdone
07-03-2014, 16:03
Ок, я вважаю, що виявили карти, коригувань, авансових платежів, а до функції, що це таке? (не мають осей поблизу), припускаю, що вісь-це число оборотів, спільно з картку передоплати, і ще може бути що?

checchitotiralaleva
07-03-2014, 16:38
Привіт,
може бути похідною введення. ? індексу rapidit? перехідного потрібно..

Для довідки... в нашому trattoraccio обмежувач заздалегідь ? проклали в 39?!!!

asdone
07-03-2014, 18:10

checchitotiralaleva
07-03-2014, 23:21
Але я на карті бачу, 39 написано! Однак я підтверджую, що я не знайшов можливість ricalibrarlo!

ducati83
11-03-2014, 23:58
хлопці, я прочитав дискусію з самого початку, але я не можу зрозуміти одну річ: він говорить, що в кращому стані буде мати кінець уприскування, як пі? ближче до верхньої мертвої точки, потім я прочитав, що c'? сколково? додати приблизно до 10? від ВМТ; тепер, якщо ми говоримо досягнень, порівняно з орі карту, даючи кроком ви decurta від тривалості упорскування, тривалість впорскування DPMS потім я підходжу до ВМТ,а потім погоджується з тим, рання або пізня? або у які фази двигуна ? краще бути ближче і в якій prolugare уприскування після ВМТ?
наприклад, у моїй 159 я бачу, що в нижньому 1500 2000 навколо, я вводили, починаючи від мінімальної 1,88? 3,50? після ВМТ...так що якщо anticipassi ще більше? tenendomi поруч з ВМТ не creerei шкоду?

checchitotiralaleva
12-03-2014, 10:27
Привіт, аванс, який я знаю, називається градусів двигун взаємовідносин між початком уприскування main і ПМС.
Збільшити заздалегідь дозволяє підняти тиск усередині циліндра, а потім у паритет? дизельного палива, щоб зробити більше.
Межа зростання на передоплату пу? прийти на досягненні максимального тиску всередині циліндра проекту.
Або від проходження максимуму тиску всередині циліндра до ВМТ.
В цьому випадку, отже, збільшити заздалегідь не покращує-й? питома витрата. Пройшовши цю точку, переваги, які ви отримуєте, для підвищення тиску всередині циліндра на початку фази розширення їх у вас? втрачені для більшої роботи, що потрібно зробити на поршень в кінці такту стиснення.
Не маючи датчиків тиску всередині циліндра в наявності, орієнтовно я думаю, можна вважати, що, якщо залишити в кінці уприскування main врівень з ВМТ або трохи пізніше, ви можете бути поруч з місцем дуже добре заздалегідь..., але, МОЖЕ БУТИ, НАВІТЬ ЯКЩО ПОРУЧ АБО ЗА ОБМЕЖЕННЯ ТИСКУ ВСЕРЕДИНІ ЦИЛІНДРА!!!
Час вприскування в градусах двигуна, можна розраховувати, починаючи від сша ET форсунок і з rpm:
ОБ / ХВ*6*ET/10^6

Те, що я хотів вказати ? що dataset виробництва, як правило, "розслабтеся на заздалегідь" з-за обмежень з точки зору викидів NOx (як правило, ми, як правило, не перестарайтеся заздалегідь, для того, щоб використовувати менше EGR в розмірі NOx). Потім збільшити авансові платежі з пізнанням і помірно, не повинні зашкодити.
З точки зору продуктивність/витрата палива, відкласти масиви даних, оригінальні, безумовно, не слід

asdone
12-03-2014, 13:36
Я додав би, що при низьких обертах певну кількість градусів відповідає набагато більше? час, що ж градусів на високих обертах, крім того, як я дізнався, реакція починається відразу ж після ін'єкції, але не в цілому? тиск фінч? не досягає стінки циліндра, цей крок вимагає часу, і що? ? незалежно від числа обертів. Для цього, щоб на 3 градуси раніше на 2000 оборотів пу? бути шкідливим/контрпродуктивним у той час як ті ж градусів на 4000 об, надають менший вплив, чому? "служать", не менше!

ducati83
12-03-2014, 14:02
мама моя, що це відмінний спосіб пояснити речі....якщо б у мене було професорів, cos? здатні донести інформацію, я б напевно продовжував unervisit?.
Тоді перш за все дякую за інтерес.
я теж, у мене завжди було переконання, що двигуни серії a з-за обмежень на викиди, вони не на максимальну продуктивність, у межах максимальної надійності? і diciamocela все, привести мотор в такий стан, часто просто, як обробка автомобілів серії....
як ви говорите про сша, як набір даних, оригінальні, звичайно, говорити про час inieizione, але ті, в карту вже в сша?
таким чином, розрахунки, зроблені маючи, наприклад, 1,88? тривалість впорскування DPMS я можу спробувати взяти його більше? ближче до ВМТ, або починає бути шкідливим?звичайно, я кажу про ****llo теоретичної папери....що тоді ? все це перевірити на полі.

checchitotiralaleva
12-03-2014, 18:00
Спасибі Ducati,
ви, я маю на увазі час вприскування, не знаю, як відображаються на ECM або компанії, красива... я на ІНКІВ я бачу їх вже? в [us]... якщо ми від замовлень величі, що деякі значення карти ми можемо зрозуміти це відразу.

Друге питання, на жаль, не знаю, як вам відповісти... ви хотіли б сказати, що в оригіналі ваш заздалегідь, щоб момент двигуна був розглянутий x [?], і в цей момент ви введіть y [us], що шляхом розрахунку відповідають вам в z [?]...
Тоді ви зробили z-x, і вам буде = 1.88?, я зрозумів, вірно?

Що момент двигуна ми говоримо, ви знаходитесь на повну потужність, що в схемі? -- Переглянути відповідь Asdone...
У будь-якому випадку, ми цього ніколи не говорив, але якщо ви хочете підправити авансові платежі необхідно завжди з'єднувати карту, щоб уникнути discontinuit? або зміни тренда, ніж вихідного масиву даних

ducati83
12-03-2014, 19:56
тоді, не ? 1,88? але, як мені ? повідомив, інший мій пост ? двічі мої розрахунки dividevo для 2, і це було добре, так що ми в doppio3.70? приблизно.
ось екранна час
7372

checchitotiralaleva
13-03-2014, 11:18
Ах зрозумів...
але тоді, я думаю, трохи запас у повній безпеці, є... в будь-якому випадку ? важливо міркувати на які пункти двигун ви хочете зробити зміни... Очі, які, як правило, максимальний тиск усередині циліндра у вас в розділі схеми для яких у вас є пік потужності.

У разі, якщо ви вирішите змінити, я рекомендую скруглить карті можна краще, різкій зміні заздалегідь, вони досить шкідливі (за все відчуває себе так само змінити шум згоряння) - не йде нормально!

Ну,

ducati83
13-03-2014, 12:22
моїм наміром було спробувати на пару градусів absso від 1500 до 2000 оборотів, 5mm3 приблизно 27,5, що говорить мені карту і з'єднати, як ви говорите,....половину тіста я зробив, і я повинен сказати, що машина ? дуже рідини і солі також швидко, без великих навантажень на зчеплення...тепер буде дуже сильно@? уточнити.....
а головне, що ті, у карти-це фактичне час, а також успіхи...так тримати мене в безпеці, коли я йду в calcolre термін після ВМТ

checchitotiralaleva
13-03-2014, 14:41
Ті, в карту форсунки є сша струмів збудження, електромагнітний клапан форсунки, і були виправлені згідно з кодексом IMA кожної форсунки.

Крім того, кінець часу порушення ahim? не збігається з кінця уприскування... треба дати час гідравлічного закрийте шипами!

puntospeed1.3
13-03-2014, 21:11
привіт.
вони з гільдії авансових tdi 8v 130 і 16v 140cv.

в обох таблицях
ви зверніть увагу, що на 50 мг і далі, то передоплата залишається той же. таким чином, ви можете перерахувати: 60 і 70. (наприклад, обчислення) інтерполяції?

В районі 1000 обертів при 60 мг 15?, потім, піднявшись обертів, ось отвір , спускаються в 11?-10? і потім знову піднятися.

у той час як в таблиці 16v до страв найнижчими там і правда діра= затримка.

checchitotiralaleva
14-03-2014, 11:33
було б цікаво накласти криву введення ліміту на карту, щоб побачити, якщо зони в заздалегідь постійного за введення обмеження -- не відкалібрований.
Навіть якщо це й так? було, і ви хочете збільшити крива межі дизель, можна екстраполювати значення заздалегідь на основі тенденцій попередніх значень.
Якщо gi? в оригіналі роботи в районах з заздалегідь постійно змінюючи введення, то це означає, що повинна бути причина. Наприклад, видалення EGR високих навантажень і одночасно воля? обмежити NOx...

puntospeed1.3
14-03-2014, 15:27
оригінальні iq набрання чинності(діагноз) вводять обох моделей і приблизно 50 мг, більш або менш 4000 про. потім всю карту(заздалегідь) 55 або 60 не читається.
а вже час вприскування серії розраховані на 60 - 65mg.

ducati83
14-03-2014, 16:06
для переживання в ці дні, обчислюючи спочатку в карту часу уприскування DPMS я повинен сказати, що між розрахувати і зробити їх проходить...ок, ви робите розрахунки, щоб змінити в безпеці, але польові випробування ? останнє слово....я граю стані стані, і я помітив, що до 3-4 градусів нижче, наприклад, du i multijet буде добре, і ви отримаєте відчутні результати....після того, як ми хотіли б трохи досвіду в pi? і прилади, щоб побачити те, що відбувається в камері згоряння.....тому я вважаю, що всі автомобілі серії мають гарний запас для обробки...оскільки саме від вузькості параметрів анти -- забруднення.rigranzio, звичайно, хлопці, які в ці дні за мною і дають мені велику руку, щоб зрозуміти, що все добре....stu форумі ? або топ!!!

checchitotiralaleva
14-03-2014, 17:33
оригінальні iq набрання чинності(діагноз) вводять обох моделей і приблизно 50 мг, більш або менш 4000 про. потім всю карту(заздалегідь) 55 або 60 не читається.
а вже час вприскування серії розраховані на 60 - 65mg.

Я думаю, хоче сказати, що в цій області карти q lim, не ? був відкалібрований. Якщо ви хочете використовувати його було б добре estrapolarla від попередніх значень.

puntospeed1.3
16-03-2014, 22:02
точно-точно. заздалегідь ? відкалібрований до 55mg. ін'єкції, а не до 65mg. метод розрахунку, або екстраполяція ви маєте на увазі, ви могли б зробити?

asdone
17-03-2014, 13:49

checchitotiralaleva
18-03-2014, 17:16
Дуже правильне міркування asdone.
Я повністю згоден!

dariuccio
22-03-2014, 19:56
я помітив поліпшення, випереджаючи на кілька градусів плескіт, двигун ще гарячий, і більш схильний піти швидше обертів

checchitotiralaleva
26-03-2014, 16:45
Ну, як? сказав, маржа в ночі? я думаю, ми як завжди на калібрування двигунів нинішніх, дуже важливо не ввести ніколи не discontinuit? в карті досягнень. В місцях з'єднань. змін ? indispesabile на мій погляд

asdone
27-03-2014, 11:59
Я хотів би зробити тест, щоб зрозуміти, як і скільки авансові платежі впливають на поведінку двигуна.
Я хочу скинути всі карти аванси від 1500 оборотів до значення pi? вище в листуванні, що число оборотів, рядок за рядком.
Звичайно, тільки для освітніх цілей, я не маю на увазі, дайте нам більше? якийсь м.
По-друге ви ризикуєте зламати що-то? Я думаю, що немає, проте, зрештою, не oltrepasserei максимальні значення!

dariuccio
28-03-2014, 21:11
двигун дизель на відміну від бензину ? майже застрахований від вибухів, я сподіваюся, для шатуни але...

asdone
29-03-2014, 13:04
Я кажу про максимальних значень оригінальні, коло х, коло, не те, щоб всю карту в 20 градусів, 1000 оборотів, то що було б руйнівним :P

checchitotiralaleva
31-03-2014, 16:57
Очі Asdone,
безумовно, не supererai тиск усередині циліндра максимальна, але, безумовно, deformerai крива тиску всередині циліндра на цикл.
З ефект, що машина для середніх навантажень може почати шуміти (стукати), благо йти гірше, як це йде спочатку.

З середньої кількості? вводили, передбачати максимального значення, що ви бачите за схемою, вважається (відповідність високих введення), вам може призвести в кінцевому підсумку вводять до ВМТ. Ми? може бути ви, що пік максимального тиску йдете працювати не в фазі розширення, але і фазу стиснення. тебе втратити вигоду від збільшення тиску всередині циліндра.

Якщо ви хочете зробити що-то з крайності в ознайомлювальних цілях, без датчика тиску всередині циліндра, я вам рекомендую розрахувати всі досягнення для fasare кінці кожної ін'єкції поблизу ВМТ.
Таким чином, ви також карту з тенденції, під'єднаний функція введення для кожного режиму.

Ну,

asdone
01-04-2014, 10:01
Ви, ймовірно, вводять закінчується раніше? до початку натискати проходить час, і час знайти його максимальне значення, прийнятне для будівельників до межі, правою карти досягнень, принаймні, cos? я думаю.

Скруглить всі точки, імітуючи роботу ecu шляхом інтерполяції оборотів в рампі ? хороше питання, впевнений, НЕ ? щоб зробити в руку, і ви навряд чи пу? зробити з excel...
Треба було б написати невелику програму, яка зробить це :D

Хтось тут ? зацікавлений почати конструювати? Або ви вже знаєте? програмне забезпечення, яке ця особа?

asdone
01-04-2014, 10:55
У зв'язку з цим я ініціював обговорення тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?6115-Software-per-la-combinazione-e-interpolazione-delle-varie-mappe&p=88174#post88174 для тих, хто зацікавлений :)

checchitotiralaleva
01-04-2014, 12:13
Я згоден, що складно, але не думаю, що карта з "плато" аванси від 1500rpm вгору може працювати добре! Крім усього, фітинги б також трохи круті!

asdone
01-04-2014, 12:21
Я convintissimo, які blockquote? погано? я хотів спробувати (якщо не було ризику тріски двигун) для перевірки з ніг ефекти авансів на весь діапазон!

checchitotiralaleva
01-04-2014, 16:28
Дайте нам знати! Цікаво, не думаю, що ви можете зламати щось, але я очікую, що нижче спини багато зла! :)

asdone
01-04-2014, 22:37

jovandj
30-04-2014, 22:27
час inj не мають тенденції "налаштувати" в кількості, але мають строків відкриття шипами, які залежать в основному від тиску в рампі, то час відкриття шпилька залишається все той же, і ще залишається відкритим, і більше кількість дизельного палива, що впорскується, тому і нормально, що не працює 1mm3=207 x 80 надати 80 мм3, але там накласти? набагато менше, бо шпильки його відкрити тільки один раз

jovandj
30-04-2014, 23:42
Але якщо вам потрібно знати, щоб розрахувати авансові платежі ви просто час упорскування на карту для того, щоб calcolarti точного часу уприскування можна зробити з pompista до школи, ви можете йти поруч, якщо я не помиляюся, і була використана формула заряду розряду конденсатора

jovandj
01-05-2014, 01:02
- У всякому разі, принципі, ви можете зробити це..якщо ви хочете просто знати мікрон-дизель, то потрібно діяти по-різному і через випробувальні стенди....в кінці 80 78 82 мм3 не роблять granch? різниця

sardoecu
08-07-2014, 12:53
Авансові платежі змінюються тільки на двигунах пилососом, на турбо змінити, тільки якщо машина від інших проблем після її зіставляється без заздалегідь.

jovandj
08-07-2014, 14:17
І де написано це правило??

jacktheripper2
06-09-2014, 02:28
І де написано це правило??

Ну і даремно. По-моєму зміна авансів ? дуже важливо, як для продуктивності, щоб витрата палива. Я дав до 3 градусів, приблизно, в деяких місцях навантаження паралізований' (розрахунку, все з тривалістю уприскування, тиск палива й обороти двигуна), і різницю ви відчуваєте, все в порядку, відгук акселератора ? pi? реактивної і витрата палива знижується не мало, особливо в районі 1500-2500. На високих оборотах, а це геть, а також трохи з невеликим навантаженням, оскільки ін'єкції закінчується набагато раніше вмт в останні криві. Це з оригіналу " я думаю, це спеціально, щоб охолодити швидко, двигун випуск, це я так думаю, що якщо я залишу ходу дросельної 4500 всі egt падають відразу ж, якщо замість 4500 я ставлю на нейтраль і залишаю вийти відразу двигун на 850-900 rpm egt падають-й? повільно.
Однак я прийшов також і за 6 градусів і більше? на 4000 об, не маючи машини, що стіни, виступаючи, крім того, автомобілі з турбо-плюс та інші компоненти змінені. Якщо дизель буде дано в достатку, заздалегідь має бути дано так само адекватно, намагаючись не дати надто багато, крім вмт. Також управління afr розраховує підключити як з Afr-й? низький accelerer? процес згоряння і, отже, sar? менш заздалегідь, і, навпаки, Afr сухопары, як правило, потребує? наперед більше, враховуючи їх швидкість? згоряння менше.

Engine83
12-09-2014, 10:59
привіт
якщо я можу, що відповідає 1 ступеня в карту?
вибачте незнання, як це роблять падати температура, опустивши заздалегідь на високих обертах і низьким навантаженням, у випуску ви не повинні бути в нульовий навантаження?
що стосується різниці теплообміну між натовпу і виходу в поворот ви говорите, що ? завжди питання заздалегідь, або тому, що двигун і в поворот і виходить у Cut-Off ?

SandroMarciano
12-09-2014, 11:34
Температура калу, чому? як говорить Engine83, залишивши двигун на високих обертах на запит 0 водяний насос продовжує ставити в коло, liquidocon обертання? набагато вище, ніж якщо б він був божевільний, то не слід випускати з уваги, що на високих також обсяг повітря, що надходить у двигун ? вище, ніж на низьких, крім того, допомагає охолонути.
Авансові платежі не мають нічого спільного, навіть, чому? у випуску ін'єкції ? 0!

паскуале
27-09-2014, 14:55
Я на нормальні карти не вносимо аванси. На mod 'людські',замість цього, ви. Не пізніше, ніж може, навіть якщо ліміт повинен бути 4gradi.

jacktheripper2
27-09-2014, 15:37
Я на нормальні карти не вносимо аванси. На mod 'людські',замість цього, ви. Не пізніше, ніж може, навіть якщо ліміт повинен бути 4gradi.

Коли ви починаєте вводити кількість? скуштувати смачні страви від 100mm3 тільки в 4 градусів, по мені, не вистачає.
Особисто з 110mm3 5 градусів приблизно на 2.0 mjet, що він, а також інжекторів-й? швидко.

jovandj
27-09-2014, 15:49
Коли ви починаєте вводити кількість? скуштувати смачні страви від 100mm3 тільки в 4 градусів, по мені, не вистачає.
Особисто з 110mm3 5 градусів приблизно на 2.0 mjet, що він, а також інжекторів-й? швидко.

я, звичайно, з кроком для досягнення не йдуть даних cazzum шарковщине, а також на 1 градус може бути шкідливо, особисто після порад, джек, я in bad dad авансові платежі в режимі 1250 3000 2 градусів різницю відчуває себе, звичайно, машина краще реагує, котушка з турбонаддувом, який, очевидно, перейти до втрати відновити з картки vgt, наприклад, на 4000 у мене близько 4 градусів 80mm3 прес-rail акції на 1600, ще 0,5 градусів пост ВМТ, а решта перед ВМТ, зараз я намагаюся зняти трохи раніше на низьких обертах з високим IQ, щоб в черзі краще турбо ми говоримо на 0,5 градусів, трохи як 1.9 140cv e3 або 2.0 170cv

jacktheripper2
27-09-2014, 16:13
я, звичайно, з кроком для досягнення не йдуть даних cazzum шарковщине, а також на 1 градус може бути шкідливо, особисто після порад, джек, я in bad dad авансові платежі в режимі 1250 3000 2 градусів різницю відчуває себе, звичайно, машина краще реагує, котушка з турбонаддувом, який, очевидно, перейти до втрати відновити з картки vgt, наприклад, на 4000 у мене близько 4 градусів 80mm3 прес-rail акції на 1600, ще 0,5 градусів пост ВМТ, а решта перед ВМТ, зараз я намагаюся зняти трохи раніше на низьких обертах з високим IQ, щоб в черзі краще турбо ми говоримо на 0,5 градусів, трохи як 1.9 140cv e3 або 2.0 170cv

Щиро тебе втрачу тиск палива в 1700 бар і зняти трохи наперед, так тримати 1 градусів Atdc до 4000 оборотів і кінець уприскування палива до вмт, до 4500 оборотів, це з 0.1 більше тиску турбо. Крім того, ви можете також дати більш 80mm3 в середній режим, аж до 95mm3 без диму. Зазвичай я даю 90mm3 карту з лінійкою, то з лямбда-як обмежити.
З 80mm3 приблизно 3800 оборотів я прокатне на bapro 170 к.с., на 8в з тільки 0.05 більше тиску турбо (1.45-1.5 пік і 1.35 до 4000).

паскуале
29-09-2014, 09:35
Тиск в магістралі rail несіть його майже на максимум. Для вас з 1600bar за замовчуванням прибуваєте, а також в 1750 році. Не ? що збільшується тільки, щоб роздрібнити краще. Вам достатньо лише збільшити prex rail блок управління ви autoadatta на майже всіх інших параметрів, але не на передоплату. Авансові платежі повинні бути зроблені тільки з 3000giri, cos? ви можете "переварити" все, дизельне паливо впрыснуто. Не забувайте фактор veeery важливо для 16v...перехрестя. З повагою.

jacktheripper2
29-09-2014, 09:55
Тиск в магістралі rail несіть його майже на максимум. Для вас з 1600bar за замовчуванням прибуваєте, а також в 1750 році. Не ? що збільшується тільки, щоб роздрібнити краще. Вам достатньо лише збільшити prex rail блок управління ви autoadatta на майже всіх інших параметрів, але не на передоплату. Авансові платежі повинні бути зроблені тільки з 3000giri, cos? ви можете "переварити" все, дизельне паливо впрыснуто. Не забувайте фактор veeery важливо для 16v...перехрестя. З повагою.

Вибачте, але я не згоден. Перш за все, підняти rail у 1750 бар, особливо на карти standard, то я знаходжу тільки шкідливо для насоса й форсунок.
По-друге, авансові платежі, якщо ви знаєте, що ви робите, ви можете повністю переробити, двигун помітно покращує reattivit? і витрата палива.

SandroMarciano
29-09-2014, 11:37

Ебу не autoadatta взагалі, зміна тиску в рампі змінюється то й просто. У edc16c39 до речі, ви autoadatta тільки про лямбда, зокрема, для приведення у відповідність даних, виявлених в датчик витрати повітря з тими, лямбда-вирази.
Тоді як ви ніколи не повинні чекати, тільки в 3000rpm? Друге, яке правило?
Я завжди стверджую, що ви припускаєте, де вам це потрібно, що це означає чергової ін'єкції, щоб мати баланс між тиском в номер і температури вихлопних газів, тому краще використовувати двигун.

jacktheripper2
29-09-2014, 11:56
Підвищення залізничних змінюється тільки час вприскування, що буде трохи вкорочений. Але все інше залишається точно без змін.

паскуале
30-09-2014, 09:11
Вибачте, але я не згоден. Перш за все, підняти rail у 1750 бар, особливо на карти standard, то я знаходжу тільки шкідливо для насоса й форсунок.
По-друге, авансові платежі, якщо ви знаєте, що ви робите, ви можете повністю переробити, двигун помітно покращує reattivit? і витрата палива.

Вибачте, але шкідливі х і що? Якщо насос високого тиску має діапазон роботи до 1800bar чому? повинні зламатися? Те ж саме стосується форсунок.

Chiaritemi сумніви...але що авансові платежі? Для чого вони потрібні?

паскуале
30-09-2014, 09:12
Підвищення залізничних змінюється тільки час вприскування, що буде трохи вкорочений. Але все інше залишається точно без змін.

Також кількість? палива та інші речі. Це edc16.

паскуале
30-09-2014, 09:20
Ебу не autoadatta взагалі, зміна тиску в рампі змінюється то й просто. У edc16c39 до речі, ви autoadatta тільки про лямбда, зокрема, для приведення у відповідність даних, виявлених в датчик витрати повітря з тими, лямбда-вирази.
Тоді як ви ніколи не повинні чекати, тільки в 3000rpm? Друге, яке правило?
Я завжди стверджую, що ви припускаєте, де вам це потрібно, що це означає чергової ін'єкції, щоб мати баланс між тиском в номер і температури вихлопних газів, тому краще використовувати двигун.

він підходить тільки на лямбда...і ти нічого не сказав! у чому полягає ця адаптація? що параметри змінюються в регулюванні ламба?

jacktheripper2
30-09-2014, 09:43

читаючи ваші відповіді, в тому числі, наступну за це повідомлення процитував, я знаю, що щось не так ? зрозуміло. Насамперед, підвищення тиску дизельного палива не збільшує кількості? дизельне паливо, впрыснутое, що зменшує час вприскування і обсяг? дизельне паливо, відповідно, залишається незмінним, ми не говоримо про додатковий модуль, який обманює датчик тиску палива і, отже, екю підсвідомо alzer? тиск дизельного палива без abbasssare час вприскування.. і ось, що в цьому випадку справа? дизельного палива збільшується.
Заздалегідь дається, щоб зберегти egt не надто високі, однак, і більш ефективно використовувати надлишки дизельного палива впорскується.
Тиск в кімнаті ? тиск, який створюється в камері згоряння в кожен цикл роботи двигуна, і це ? дуже багато залежить від заздалегідь використовував, тиск турбо і від кількості? дизельне паливо, впрыснутое.

jacktheripper2
30-09-2014, 09:49
Вибачте, але шкідливі х і що? Якщо насос високого тиску має діапазон роботи до 1800bar чому? повинні зламатися? Те ж саме стосується форсунок.

Якщо ви думаєте, що це здорово змусити працювати насос, дизельне паливо, компонент дуже ніжний, недалеко від кордону, а також продовжити з вашої теорії.
Авансові платежі є кут початку упорскування палива щодо вмт в будь-якому випадку.

SandroMarciano
30-09-2014, 11:02

насос hp характеристики до 1800, але, безумовно, багато збільшує її знос, тиск, про який ви говорите. Разом зростають і неефективності і, отже, потужність, інді, чому на це тиск ? неминучим працювати? де час вприскування стає занадто довгою, але це треба з карти дуже багато напрямів і компонентів, які найчастіше великогабаритні (в першу чергу КТ).

абсолютно немає, зміна p.rail змінюється тільки тиск і, отже, ебу використовує час pi? коротке, щоб надати той же дизель.

він підходить тільки на лямбда...і ти нічого не сказав! у чому полягає ця адаптація? що параметри змінюються в регулюванні ламба?

1 - лямбда ви autoadatta мати значення збігаються між датчик витрати повітря і кисню, що залишився у вихлопних газах, так ? регулювання, який залежить від компонента, від його внутрішніх характеристик, не змінюється, змінюється карта, по суті ця процедура проводиться при заміні датчик витрати повітря або лямбда-зонд.

2 - тиск в номер означає максимальне тиск, коли ви приїдете в камері згоряння, що дозволяє переміщати поршень.

3 - як ви ніколи не повинні очікувати тільки від 3000rpm?

4 - температура в номері (набір тиску) також є проблема дизельних двигунів високої потужності вказує.

паскуале
30-09-2014, 20:50
Якщо ви думаєте, що це здорово змусити працювати насос, дизельне паливо, компонент дуже ніжний, недалеко від кордону, а також продовжити з вашої теорії.
Авансові платежі є кут початку упорскування палива щодо вмт в будь-якому випадку.

Для досягнення....я робив риторика :)

Ela.Toretto
03-10-2014, 18:01

паскуале
04-10-2014, 17:16
привіт Ela, ваші речі ? логічно, але якщо у мене є насос, що мені проданий з особливостями роботи в 1600bar чому? повинні зламатися? Зрозумів, що моя мова? Було б, як сказати, що ваш автомобіль має двигун, який може? поверніть 4500g/м ,але ви це робите, поверніть не більше 3000, якщо немає зносу перед. На той момент факти, панда! ахаха

Ela.Toretto
04-10-2014, 22:07

паскуале
06-10-2014, 15:05

tranky
Всім привіт, я хотів би продовжити цю розмову, так як, на додаток до бути цікаво і життєво важливе значення для розуміння мод зробити аванси, навіть від ідеї, що ви йдете, щоб змінити і умови, при яких зробити це, і це було ясно, читаючи різні посади.
Тепер перейдемо до питань, які я хотів би задати вам...
Ми, наприклад, на авто в наявності з двигуном 1,9 jtdm (в моєму випадку 147 120cv лікувати від tidus..), які фактори досягнень ОРІ:
в 975 microsec 22 градусів 70mm3 inj з 1600bar prx на 4500rpm і розраховується вмт на 26,32 градусів (+- 5 градусів посаду і думаю, дуже багато).
У tone-up цієї карті (ми говоримо про edc16c39), щоб відвезти її до iq становив 100mm3 мені розрахунок строки і все інше, що мені потрібно, і finqui ок.
Останній крок, перш ніж завантажити його, щоб піднятися авансів для нової IQ, що, з 22,01 градусів орі, роблю розрахунки, мені приходить в 1180 microsec з 31,86 градусів з тиском в рампі до 1700 (маючи насос в рампі lybra 2,4 вважаю, що містить такий запит без проблем, за умови, що це не довго, звичайно..).
Тепер моє питання полягає в наступному..
Як я визначаю значення встановити на аванси, щоб переконатися, що не виходжу з градусів (в теорії, як я зрозумів, не більше 3, але чутки) для того, щоб збільшити цю карту на основі підвищення IQ ?
Просто цікаво, за якими критеріями йде збільшена (незалежно від того, якщо в % і розраховується.. їх смак), і які існують обмеження, до якої я не можу втекти?
Я переварюю цю карту, але я зупиняюся на цих точках, так як інформація не достатньо ясно про це.
Я думав масштабувати карту досягнень, щоб отримати максимум 25 градусів, що я знаю, що більше я йду до стіни з кроком (не факт, але ліжко від tidus), але я не знаю, якась політика, якщо піднятися від 70mm3 100 тільки з 3 градусів до повного навантаження або, враховуючи, що з 60mm3 в 70mm3 є дзеркальні значення, розглянемо, крок 24 як значення в таблиці ви 80mm3 і тримати її до постійної 100mm3 але не має сенсу...
Я впевнений, voste думки.
Я додаю скріншот таблиці в excel, на якій я працюю.. трохи confusionata але я замкнений всі фактори, куди можна звернутись, щоб розрахунки не потрібно, кликніть в іншому місці, щоб шукати цінності.

Я також читав про post9 в цій темі, але я не дуже добре розумію...

Невеликий OT у вікні вкладень маску [підтримки] (у правому нижньому куті) охоплює функціональні клавіші.. а що тоді є некерованим..

jacktheripper2
Всім привіт, я хотів би продовжити цю розмову, так як, на додаток до бути цікаво і життєво важливе значення для розуміння мод зробити аванси, навіть від ідеї, що ви йдете, щоб змінити і умови, при яких зробити це, і це було ясно, читаючи різні посади.
Тепер перейдемо до питань, які я хотів би задати вам...
Ми, наприклад, на авто в наявності з двигуном 1,9 jtdm (в моєму випадку 147 120cv лікувати від tidus..), які фактори досягнень ОРІ:
в 975 microsec 22 градусів 70mm3 inj з 1600bar prx на 4500rpm і розраховується вмт на 26,32 градусів (+- 5 градусів посаду і думаю, дуже багато).
У tone-up цієї карті (ми говоримо про edc16c39), щоб відвезти її до iq становив 100mm3 мені розрахунок строки і все інше, що мені потрібно, і finqui ок.
Останній крок, перш ніж завантажити його, щоб піднятися авансів для нової IQ, що, з 22,01 градусів орі, роблю розрахунки, мені приходить в 1180 microsec з 31,86 градусів з тиском в рампі до 1700 (маючи насос в рампі lybra 2,4 вважаю, що містить такий запит без проблем, за умови, що це не довго, звичайно..).
Тепер моє питання полягає в наступному..
Як я визначаю значення встановити на аванси, щоб переконатися, що не виходжу з градусів (в теорії, як я зрозумів, не більше 3, але чутки) для того, щоб збільшити цю карту на основі підвищення IQ ?
Просто цікаво, за якими критеріями йде збільшена (незалежно від того, якщо в % і розраховується.. їх смак), і які існують обмеження, до якої я не можу втекти?
Я переварюю цю карту, але я зупиняюся на цих точках, так як інформація не достатньо ясно про це.
Я думав масштабувати карту досягнень, щоб отримати максимум 25 градусів, що я знаю, що більше я йду до стіни з кроком (не факт, але ліжко від tidus), але я не знаю, якась політика, якщо піднятися від 70mm3 100 тільки з 3 градусів до повного навантаження або, враховуючи, що з 60mm3 в 70mm3 є дзеркальні значення, розглянемо, крок 24 як значення в таблиці ви 80mm3 і тримати її до постійної 100mm3 але не має сенсу...
Я впевнений, voste думки.
Я додаю скріншот таблиці в excel, на якій я працюю.. трохи confusionata але я замкнений всі фактори, куди можна звернутись, щоб розрахунки не потрібно, кликніть в іншому місці, щоб шукати цінності.

Я також читав про post9 в цій темі, але я не дуже добре розумію...

Невеликий OT у вікні вкладень маску [підтримки] (у правому нижньому куті) охоплює функціональні клавіші.. а що тоді є некерованим..

Привіт, я відповідаю коротко, що я думаю..
Ми говоримо, що у кожного різні думки, я особисто волію дати трохи більше заздалегідь, що закінчити ін'єкцію навіть 10 градусів після вмт.. розриви двигунів, по-моєму, вони більше прив'язані до карти в цілому, і особливо стан компонентів (в першу чергу форсунки)..
Особисто я також використовую 27.5-28 градусів на 8v і 30 градусів на 16v. Звичайно, все залежить від того, що шукає одного з машини, що турбіна збирає, як використовує машину..
У мене є друзі, які порушили 8v з 25 градусів до задовго, як деякі, що я роблю працюють з точно 27-28 градусів без проблем, крім того, це дуже близько до 300cv так що можеш собі уявити кількість дизельного палива і тиску турбо, який використовує такий двигун (природно з форсунок адекватні).
По-моєму, я не відповідь на, як ви повинні зробити, тому що кожен з них має свої теорії і думки на цю тему

tranky
Привіт, я відповідаю коротко, що я думаю..
Ми говоримо, що у кожного різні думки, я особисто волію дати трохи більше заздалегідь, що закінчити ін'єкцію навіть 10 градусів після вмт.. розриви двигунів, по-моєму, вони більше прив'язані до карти в цілому, і особливо стан компонентів (в першу чергу форсунки)..
Особисто я також використовую 27.5-28 градусів на 8v і 30 градусів на 16v. Звичайно, все залежить від того, що шукає одного з машини, що турбіна збирає, як використовує машину..
У мене є друзі, які порушили 8v з 25 градусів до задовго, як деякі, що я роблю працюють з точно 27-28 градусів без проблем, крім того, це дуже близько до 300cv так що можеш собі уявити кількість дизельного палива і тиску турбо, який використовує такий двигун (природно з форсунок адекватні).
По-моєму, я не відповідь на, як ви повинні зробити, тому що кожен з них має свої теорії і думки на цю тему

Ну, звичайно, я був цільової почути особисті думки і мати зворотний зв'язок/порівнянні з більш компетентні люди з цього питання.

tidus1985
Мова авансів не проста річ, це швидкий відповідь, щоб мати впевненість у тому, будуть випробувані в поєднанні з датчика тиску в номер і temperatira в номер, але в середньому, здається, що на 8v mjet до 25 градусів не викликає проблем, але повторюю, здається, не та точного знання, без відповідних інструментів. Що стосується ін'єкцій, то ти помиляєшся, 5 градусів post pms nn занадто багато, занадто багато 12/13, 5 градусів до 4500-це розкіш, в середніх обертах можна стояти максимум на 8/9 градусів post pms для noj мати занадто багато тепла і fumosita, anxhe, тому що допомагає і не мало котушку turbo.

tidus1985
Comumque, як каже джек, ной і точного знання, і він доказів зробив багато більше, ніж мене!

tranky
Мова авансів не проста річ, це швидкий відповідь, щоб мати впевненість у тому, будуть випробувані в поєднанні з датчика тиску в номер і temperatira в номер, але в середньому, здається, що на 8v mjet до 25 градусів не викликає проблем, але повторюю, здається, не та точного знання, без відповідних інструментів. Що стосується ін'єкцій, то ти помиляєшся, 5 градусів post pms nn занадто багато, занадто багато 12/13, 5 градусів до 4500-це розкіш, в середніх обертах можна стояти максимум на 8/9 градусів post pms для noj мати занадто багато тепла і fumosita, anxhe, тому що допомагає і не мало котушку turbo.

Я визнаю, що це не легка річ, це майже рік, що я увійшов у режим ебу (не корабля мінімально) і стільки вивчення авансові платежі є розпродаж, в порівнянні з іншими.

Чесно кажучи, я сподівалася на твоє втручання, так чому я вивчав дуже ваші пости (ще раз спасибі за обмін), так чому ми говоримо про твоїй же машині, що ти знаєш, як долоні.
Повертаючись до мови градусів, значить, по-твоєму, з таблиці, що я виклав я можу спокійно стояти в ці обчислені значення ?
Тобто від 22gradi орі 70mm3 я можу спокійно встановити 31gradi 100mm3 без особливих проблем?

tranky
Comumque, як каже джек, ной і точного знання, і він доказів зробив багато більше, ніж мене!

Errecinque
Я визнаю, що це не легка річ, це майже рік, що я увійшов у режим ебу (не корабля мінімально) і стільки вивчення авансові платежі є розпродаж, в порівнянні з іншими.

Чесно кажучи, я сподівалася на твоє втручання, так чому я вивчав дуже ваші пости (ще раз спасибі за обмін), так чому ми говоримо про твоїй же машині, що ти знаєш, як долоні.
Повертаючись до мови градусів, значить, по-твоєму, з таблиці, що я виклав я можу спокійно стояти в ці обчислені значення ?
Тобто від 22gradi орі 70mm3 я можу спокійно встановити 31gradi 100mm3 без особливих проблем?

Ти знаєш, що якщо ти впадеш на залізобетонний пілон кинути його вниз? Тобі написали в чіткі літери 25 градусів макс (28 карти на двигунах мод) , ви можете піти в піст до 10. Якщо вам потрібна 31 градусів на 100 мм3, покладіть в 25 в карті, і ви отримаєте 6 градусів inj після вмт. Ясно стю фат.? Не хвилюйтеся тонів я і він ми звикли

tranky
Ти знаєш, що якщо ти впадеш на залізобетонний пілон кинути його вниз? Тобі написали в чіткі літери 25 градусів макс (28 карти на двигунах мод) , ви можете піти в піст до 10. Якщо вам потрібна 31 градусів на 100 мм3, покладіть в 25 в карті, і ви отримаєте 6 градусів inj після вмт. Ясно стю фат.? Не хвилюйтеся тонів я і він ми звикли

Якщо грюкнути проти пілона, переміщенні, перш ніж він мене, а якщо не посаджу в голову, я насолоджуюся тільки наполовину.. ти ж знаєш!
чудово.. все ясно! Спасибі всім, і 3 за роз'яснення
R5 uu фат є каїрі мо!
(я і r5 образити нас безкоштовно часто, але їхати менше ми добре.)

alxcrs
Привіт tranky, я згоден з Errecinque... час тому під час репетиції мені потрібно було 32 градуси ін'єкції, і я використав 25 ppms і 7 dpms... коли я роблю ці тести, я уникаю йти більше 8 градусів dpms (10 для мене це максимум), однак, ви повинні спробувати і покластися можна більше на свої відчуття, зрозумів, що ти теж, як я, ти просто фанат, і у вас не буде потрібне обладнання! 156 питання в переварити спокійно 25 градусів вперед, в інший раз 147 замість мурата багато (в обох випадках дим прийнятні)...

tranky
Привіт tranky, я згоден з Errecinque... час тому під час репетиції мені потрібно було 32 градуси ін'єкції, і я використав 25 ppms і 7 dpms... коли я роблю ці тести, я уникаю йти більше 8 градусів dpms (10 для мене це максимум), однак, ви повинні спробувати і покластися можна більше на свої відчуття, зрозумів, що ти теж, як я, ти просто фанат, і у вас не буде потрібне обладнання! 156 питання в переварити спокійно 25 градусів вперед, в інший раз 147 замість мурата багато (в обох випадках дим прийнятні)...

Дякую тобі, друже, звичайно, я покладаюся на, як сказав, і я не більше 24 градусів, принаймні, у першому тесті, принаймні, я спокійно, що в ppms я поріг не кладка і dpms під поріг ризику оголошена.
Я припускаю, а що 156 від вас, сказали її, або 16v і як сказав вище є пороги градусів більше, ніж 8v.. або, може бути, немає, і це 8v.. було так багато, щоб сказати..
Всім дякую за роз'яснення з приводу.. важко дізнатися таку інформацію, якщо не поділяють, хто знає, і він ударився головою..

flamingsn3Ak3r
Вибачте, що втручаюся, я теж в пост,

я в моїй машині один 535d 6 циліндрів в лінії з edc16c35
a 26° вперед і 29-й час вприскування, потім впорскує
3° після вмт, очевидно, на максимум оборотів і навантаження.

Тепер я намагався зробити мод, в якому вичавити максимум з цього мотора,
в результаті 38-ї ін'єкції завжди по максимуму, щоб потім викласти у більш низьких оборотах і низьких навантаженнях.

Зараз, читаючи, що альфа 159-до 40° заздалегідь, якщо сой, що ін'єкції і знаючи, як моя,
мені здається дивним, що не може перевищувати 25°.

Я просто хотів сказати, що в будь-якому випадку я теж думаю, що заздалегідь надмірне їде до пошкодження втулок, занадто багато тиску, створюваного
в моєму випадку збільшення 200 Бар, однак, що це також вірно, що це на високих обертах, для іншої частини таблиці ми добре-у віці до 25°, скажімо, мої кроком
на soi,main і пост не disaccostano більше 5° від оригінальних у районах, круїз, дійсно, можливо, трохи затримуються на низьких оборотах і навантаженнях, щоб зробити двигун більш еластичний і парк

flamingsn3Ak3r
ах вибачте за 159 увазі оригінальну карту не змінений

jacktheripper2
ах вибачте за 159 увазі оригінальну карту не змінений

Отримати діагноз і контролювати речі, в силу, перш ніж говорити такі заяви, тому що ти помиляєшся..
1) є обмежувач авансових платежів і більш ніж на 30 градусів не виходить
2) значення 40 градусів не використовується, так як не використовує ін'єкції, для яких ці значення
3) також на ваш bmw розглянуто в порядку речей

tranky
Отримати діагноз і контролювати речі, в силу, перш ніж говорити такі заяви, тому що ти помиляєшся..
1) є обмежувач авансових платежів і більш ніж на 30 градусів не виходить
2) значення 40 градусів не використовується, так як не використовує ін'єкції, для яких ці значення
3) також на ваш bmw розглянуто в порядку речей

Straquoto.. в певний момент, ти стіни в звіра, факторів може бути багато більш обмежувач, так як тиск в рампі не стверджує, часу не вистачає або inj робити це варто...
Одного скористайтеся цією можливістю, щоб задати тобі одне питання...ти знаєш, в якому районі вона орендувала цей обмежувач аванси на edc16c39 alfa/fiat (в моєму випадку) ?
Я намагався через сито, але я не знайшов нічого про це...
Дякую

jacktheripper2
Straquoto.. в певний момент, ти стіни в звіра, факторів може бути багато більш обмежувач, так як тиск в рампі не стверджує, часу не вистачає або inj робити це варто...
Одного скористайтеся цією можливістю, щоб задати тобі одне питання...ти знаєш, в якому районі вона орендувала цей обмежувач аванси на edc16c39 alfa/fiat (в моєму випадку) ?
Я намагався через сито, але я не знайшов нічого про це...
Дякую

Відразу після останньої карту досягнень.

tranky
Відразу після останньої карту досягнень.

Я клянусь тобі, що не вважаю.. я додаю файл ОРІ, у разі, якщо ви хочете мені вказати?
Знаходжу тільки лінії масштабуються відразу після і зрештою, те, що має значення 22 (максимум градусів), але не знаю, якщо це... ви 1d1430..
Будь ласка, розгадати цю таємницю, що є я вийшов з розуму!

jacktheripper2
Я клянусь тобі, що не вважаю.. я додаю файл ОРІ, у разі, якщо ви хочете мені вказати?
Знаходжу тільки лінії масштабуються відразу після і зрештою, те, що має значення 22 (максимум градусів), але не знаю, якщо це... ви 1d1430..
Будь ласка, розгадати цю таємницю, що є я вийшов з розуму!

Не на пк, тепер у будь-якому випадку, якщо це 8v не в 30 градусів, фіксується, але це факт, в лінійці. Це перша карта, після авансів не заблукаєш вр одразу після обмежувача.
На 8 розмір 25.92 градусів, мені здається

flamingsn3Ak3r
я ніколи не зіставляється 159, і я ніколи не бачив, файл
як я вже писав я знайшов людей, які говорили
ці знамениті 40°, і я зробив приклад, що серед моїх 26°
і ці нібито 40° сказати, що ви не можете потрапити туди, мені здається дивним.
Відкриваю невеликий дужки, в залежності від конструкції втулки, тобто
на скільки Мпа опір або передбачати впорскування може бути, як, очевидно, вони всі говорять
шкоду або немає.

У будь-якому випадку ви вже відобразили 535d? тільки одне питання, щоб порівняти

tranky
я ніколи не зіставляється 159, і я ніколи не бачив, файл
як я вже писав я знайшов людей, які говорили
ці знамениті 40°, і я зробив приклад, що серед моїх 26°
і ці нібито 40° сказати, що ви не можете потрапити туди, мені здається дивним.
Відкриваю невеликий дужки, в залежності від конструкції втулки, тобто
на скільки Мпа опір або передбачати впорскування може бути, як, очевидно, вони всі говорять
шкоду або немає.

У будь-якому випадку ви вже відобразили 535d? тільки одне питання, щоб порівняти

Зробив розрахунок в залежності від тиску в рампі, скільки градусів у вас є, і прибери всі сумніви.. зазвичай на 1,9 (1910) з тиску в рампі максимальна 1700bar не перевищує 38gradi, що мурано і, як правило, різниця градусів розпадається на два, і ви суму в вмт, так би мовити, дістатися до 40 градусів звучить дуже нерозумно..

tranky
вибачте, я помилився.. градуси не 38 32.. пардон!

flamingsn3Ak3r
До 5000 оборотів або тиску 1600 бар для часу 979 сша
і вводить фактично 73 мг (86 мм^3), особисто я не використовую барів для розрахунку:

формули, які я використовую,-це (979*6*5000)/10^6=29,28

Спростування, щоб побачити, якщо формула справедлива, це:
Знаючи, що в 5000 оборотів в хвилину, щоб зробити 1° займає 33,33 сша,
ви 979/33,33=29,28

Маючи, як карта main 26,50 я знаю, що йде після вмт 3°

flamingsn3Ak3r
вибачте *Я

jacktheripper2
До 5000 оборотів або тиску 1600 бар для часу 979 сша
і вводить фактично 73 мг (86 мм^3), особисто я не використовую барів для розрахунку:

формули, які я використовую,-це (979*6*5000)/10^6=29,28

Спростування, щоб побачити, якщо формула справедлива, це:
Знаючи, що в 5000 оборотів в хвилину, щоб зробити 1° займає 33,33 сша,
ви 979/33,33=29,28

Маючи, як карта main 26,50 я знаю, що йде після вмт 3°

На складі впорскує 86mm3 до 5000 оборотів?

tranky
від того, як вони навчили мене недавно (не на вершині, але це били рогами сильно) запускаю цей розрахунок..
наприклад, на ін'єкції в 4500 (режим бп, що у мене на моїй edc16c39)

4500/60/1000000x360=0,027 х разів на 80mm3 і час в 80mm3 на 1600 бар 975 мікросекунд = 26,32 градусів тривалість впорскування
ін'єкції мод завжди 4500rpm:
4500/60/1000000X360=0,027 х разів на 100mm3 і терміни mod 1700 бар (нової вр створено) і 1180 мікросекунд = 31,86 градусів
В кінці кінців, ви, можливо, різницеві і ви отримаєте різницю в градусах на ін'єкцію, що б центрується для належного згоряння, але потім ви робите кілька тестів і журнал, що в розрахунок.. часто стіни, або, може бути, пожирає якійсь мірі в ...
сподіваюся, я не неправильно розрахунки, але я думаю, що немає

flamingsn3Ak3r
Джек, ви автомобіль впорскує 86 мм^3

для Tranky, послухай не ревнуй з безліччю рахунків, якщо виконайте те, що я сказав, я зробити перед
роблю рахунок на свій приходять близько 22°, а в твоєму випадку це розраховано на 4000 об / хв на 500 оборотів більше, що має 147 є
button.

jacktheripper2
Джек, ви автомобіль впорскує 86 мм^3

для Tranky, послухай не ревнуй з безліччю рахунків, якщо виконайте те, що я сказав, я зробити перед
роблю рахунок на свій приходять близько 22°, а в твоєму випадку це розраховано на 4000 об / хв на 500 оборотів більше, що має 147 є
button.

Мені здається, значення alqueva висока для авто в наявності.. говорячи про 5000 обертів...

jacktheripper2
від того, як вони навчили мене недавно (не на вершині, але це били рогами сильно) запускаю цей розрахунок..
наприклад, на ін'єкції в 4500 (режим бп, що у мене на моїй edc16c39)

4500/60/1000000x360=0,027 х разів на 80mm3 і час в 80mm3 на 1600 бар 975 мікросекунд = 26,32 градусів тривалість впорскування
ін'єкції мод завжди 4500rpm:
4500/60/1000000X360=0,027 х разів на 100mm3 і терміни mod 1700 бар (нової вр створено) і 1180 мікросекунд = 31,86 градусів
В кінці кінців, ви, можливо, різницеві і ви отримаєте різницю в градусах на ін'єкцію, що б центрується для належного згоряння, але потім ви робите кілька тестів і журнал, що в розрахунок.. часто стіни, або, може бути, пожирає якійсь мірі в ...
сподіваюся, я не неправильно розрахунки, але я думаю, що немає

Шкода, що на складі в 4500 впорскує між 50 і 55mm3 близько і не 80..

tranky
Шкода, що на складі в 4500 впорскує між 50 і 55mm3 близько і не 80..

правда.. акції ці автомобілі приїжджають як вр 64mm3, які навіть не досягають.

flamingsn3Ak3r
Для мене, помиляєшся з фактором обертів, для мене 4000