КПК

Прагляд Поўнай Версіі : змяненне авансаў ў

Старонкі : [1] 2

твар са шнарам
03-10-2012, 17:49
прывітанне ўсім задаю гэты bell пытанне.як вы думаеце ? пажадана змяніць авансавыя плацяжы па карце з праўкай нармальна?мы гаворым дасягненняў, не занадта перабольшаныя.
я шчыра іх змяніць, загорнутыя ў ступені паўтара, калі я перабольшваю, з дызельным палівам,для? я не ведаю, калі што-то надзейна, як змяненне

msport (exil77grande)
03-10-2012, 18:49
прывітанне ўсім задаю гэты bell пытанне.як вы думаеце ? пажадана змяніць авансавыя плацяжы па карце з праўкай нармальна?мы гаворым дасягненняў, не занадта перабольшаныя.
я шчыра іх змяніць, загорнутыя ў ступені паўтара, калі я перабольшваю, з дызельным палівам,для? я не ведаю, калі што-то надзейна, як змяненне

З майго пункту гледжання, на карты standard, не трэба ўскладняць сабе жыцце і не павінны змяніць нашы дасягненні.

твар са шнарам
03-10-2012, 20:03
па-мойму, можа ўсе, што вам трэба спальваць лепш дызель так, каб мець згарання нашмат больш? на чыстай? ce пытальнік, калі гэта можа, паколькі на высокіх абарачэннях рухавік не асоба якой-небудзь шкоду

magi1984
03-10-2012, 20:29
на карты standard, я не дакранацца ніколі,гэта не па мне

giarras
03-10-2012, 21:06
калі мы гаворым рухавіка, апрацаваны, хоць ? дызель, дзе вы шукаеце прадукцыйнасць, а не надзейнасць? я згодны на змяненне авансаў, але ў машыне з карты стандартны і звычайны, як кажуць нашы сябры не варта

giarras
03-10-2012, 21:45
прабачце giarras ? што будзе варта??

што не варта змяняць іх, вось што я хачу сказаць, х, не варта, варта. і так сказаць, sicilian hahhhhaa

giarras
03-10-2012, 22:03
ен кажа, таксама і ў нас у рэгіене cos? але вам цікава, пакажыце, па-твойму, "варта", што гэта азначае?? што вы маеце на ўвазе, у прыватнасці??

я растлумачу адну рэч;
калі мы гаворым аб рухавіках унутранага згарання x 1/2 іскра то есць, то, бензін, спірт і г.д .. па мне варта марнаваць часу, але ў дызельных рухавіках, за выключэннем некаторых 2-х тактных, няма!..але я таксама магу і памыляцца:
загадзя нагнятання служыць для аптымізацыі спальвання сябе, чакаючы мазуту на нумар або пускавая камера згарання кожны раз, калі рухавік павялічвае абароты, так? што дызельнае паліва згарыць перш, чым поршань дасягне ВМТ (верхняй мертвай кропкі), дзе выхад ? амаль нулявы, чаму? у дызельны рухавік ? поршань ж запаліць паліва comprimendolo
спадзяюся, гэта было ясна.

tezzero
03-10-2012, 22:47
У сістэмах common rail павялічыць загадзя, па-мойму ? трохі востры, чаму? адзін з particolarit? сістэмы ? каб павялічыць ціск, і dc дызельнага паліва ў межах аднаго часу ўпырску..у той час як у старых сістэмах, трэба павялічыць ход паўзункоў рэгулявання, што, такім чынам, ritardavano ін'екцыі..папраўце мяне, калі я няправільна што-то...

tezzero
03-10-2012, 23:12
Усе дакладна, што вы кажаце...але ваша пытанне выходзіць за сад!!!,цяпер, на жаль, я не магу замяніць інжынера..дакладна вам магу сказаць, што ў дызель гэтага і мінулага пакалення не пу? перашчыраваць загадзя..узнікаюць шматлікія пытанні, даты ад механічнага рухавіка

tezzero
03-10-2012, 23:45
Я добра ведаю, рухавік бензін, жылле, у асноўным, сістэм ўпырску дызельных рухавікоў старога і новага пакалення больш за 20 гадоў, што вы кажаце, збольшага, гэта добра, але паміж тэорыяй і практыкай, як вы ведаеце, там праходзіць.*****unque, вы заўседы можаце атрымаць задавальненне, калі ў вас есць час, каб зрабіць карты з авансаў важных і праверыць іх, калі вы заўважылі, што рухавік атрымлівае ад гэтага значныя выгады, месцы, файлаў, і мы працуем усе разам, каб вывучаць іх..

tezzero
04-10-2012, 23:17
Не, я, падобна, быў нецывілізавана або груба...рада: пазбягайце дужкі...

tezzero
04-10-2012, 23:52
Я думаю, бескарысна задаваць самыя элементарныя паняцці...усе цюй? няма праблем!!

cattivik
01-11-2012, 21:48
манро, я думаю, як і вы... у cr і pd, я аддаю перавагу працаваць на авансы-й? што істотна павялічыць іх prex turbo x прыклад! але як і ў любой працы у кожнага свой метад

speed
02-11-2012, 09:09
Таксама, па мне, лепш не чапайце іх, калі разлічыць дрэнна, тэмпература выхлапных газаў паднімаюцца занадта шмат, і вы ricshia.

cattivik
02-11-2012, 09:29
Давайце ўспомнім, што х фірмаў? вытворцаў вы хочаце x nn фарсі занадта шмат канкурэнцыі і x і вярнуцца ў некаторыя нарматыўныя аўтамабілі выходзяць забеспячэння кіравання грубай і nn аптымальныя, ці, дакладней, з параметрамі ніжэй фактычнай альных магчымасцяў і пашырэнняў? таксама x, як кажуць іншыя карыстальнікі. У маім выпадку я раблю прыкладання big turbo і толькі значнае змяненне некаторых картах я магу мець час водгуку падобныя all' арыгінальнае выніку чаго x як turbolag затрымкі мала або нулявыя.
я задаю вам пытанне, на транспартны сродак, дзе вы ? вырашылі, што яны хочуць моцны прырост прадукцыйнасці вы аддаеце перавагу працаваць на ціск турбо або на авансы і ціск?

Chris156
04-11-2012, 09:20
калі вы заўседы кажаце дызель адзіны спосаб мець больш магутнасці і даць дызель...
і бескарысна шукаць карты тысяча або тысяча іншых спосабаў зрабіць рухавік..падаюць дызельнае паліва ў pi?
і калі вы хочаце, каб даць дызель гэта v? у карту адноснае ? вы d?...кропка.
усе іншыя рэчы, вамі згаданыя cattivik карты "шлях", каб узгадніць усе параметры новай запыце нафта...
для павышэння ціску ? мод, які мне не вельмі падабаецца, а авансы, як я сказаў, я які-то пост-е? і як слушна ты заўважыў, нават ты дома costtrutrici застаюцца "lasche" ў гэтым сэнсе, а то, можа, асабліва, з час ўпырску вельмі доўгія, я б аддаў перавагу аддаць яго, і таму, што кожны можа загадзя адпавядае, у сярэднім, павялічыўся на 10 бар у патроннік, такім чынам, на поршань і на ўсю трансмісію...
перавялі больш за "сілы"....
Я цалкам згодны з вамі..
акрамя таго, я лічу, што ўводзіць таксама там, у вмт не сэнсу, а ? шкодным.

кіслаты
10-11-2012, 20:04
я даведаўся, што кожны аўтамабіль ? гісторыя ,
у парытэт? версіі я выпадкова разнастайнасці? ,
для зносу або запчасткі няякасныя/танныя заменены на працягу доўгага часу
прыносіць вам паступаць такім чынам у адлюстраванне
крычы ці мод, які, як аўтамабіль, калі трэба прадбачыць ін'екцый
вы мяркуеце :)

Chris156
11-11-2012, 22:21
бачыў, што есць думкі controstanti на змяненне авансаў, прашу ўсіх сказаць свае мысленне ў адносінах з указаннем падстаў, магчыма, выкарыстоўваючы прыклады тэхнічных або практычных прыкладах!!!
Так давайце паглядзім, калі яна будзе**** гэтыя чуткі, папулярныя.

franco75
15-11-2012, 21:11
Я кажу мой погляд, supermegaprincipiante, я іх добра, у рухавіку што ? трохі вытарашчанымі і chilometrato, давайце іх замест арыгінальных у новы рухавік

bart
17-11-2012, 17:16
st? рыхтуецца трактоўкі даволі доўга на гэтую тэму, што я думаю, яркасць? некалькі аспектаў, або, па крайняй меры, намер было б...
майце цярпенне-й? збіраючы матэрыялы, каб паспрабаваць зрабіць што-небудзь карыснае...

Вялікі манро, знешні выгляд, хочацца чытаць ваш гід... :)

...ў стане загадзя адпавядае, у сярэднім, павялічыўся на 10 бар у патроннік, такім чынам, на поршань і на ўсю трансмісію...
перавялі больш за "сілы"....

Але ў гэтым выпадку знос на ранняй стадыі, у тым ліку механікі рухавіка (manovellismi, падшыпнікі слізгацення, поршні, і г.д...)

ecuboost
27-11-2012, 13:39
дзякуй, заўседы карысна

dvdtuning
27-11-2012, 15:29
дзякуй манро, я прачытаў яе ўсю, і я павінен сказаць, што ? выдатнае кіраўніцтва.
Вы казалі-й? раз запальвання, але я не разумею, калі вы хочаце кожны цыкл поршня або запуску рухавіка?
Тое, што я даведаўся, чытаючы розныя info і бачым шмат карт ? што загадзя (асабліва ў mjet 150cv) павялічваецца пастаянна з высокай нагрузкай, а ў старых jtd 115 даецца з паступовым павелічэннем абаротаў.
Я хацеў бы ведаць, калі ? правільна, і таму,

cicciogsr
27-11-2012, 19:40
вось вам, хлопцы, як і абяцаў....і я заяўляю, што гэта не кіраўніцтва рэальнага патоку, дзе і як дзейнічаць, каб moddare гэты параметр, але як вы будзеце чытаць гэта набор фактаў, каб паспрабаваць паглыбіць гэты комплекс параметраў рухавіка дызель...

добры дзень, прабачце я не разумею рэчаў, што гэта азначае пераўтварэнне isoentropica?... калі вы вырабляе цяпло ў працэсе сціску, не ? вядома, пераўтварэнне ідэальным, але з dissipazioni і, такім чынам, не ? вядома isoentropica..... я не хачу працягваць падкрэсліць, што прадстаўленыя дакументы перакладзены на рускую мала зразумела ўсе з заявы мала праўдзівай...а то ў рэшце рэшт ? мала зразумела, як можна змяніць кут пачатку ўпырску( гэта ? дакладнае надпіс перадаплаты, у выпадку дызельнага рухавіка) не хачу рабіць занадта просты... вядомы iq, што vuooi надаць вам разлікі, на колькі загадзя трэба, каб отцентровать этапе карысна згарання, каб есць? табе патрэбна серыя назіранняў, эксперыментальныя працы з картай ori аўтамабіля... і ў любым выпадку, калі впрысните у противофазе карысна мяжа, пасля згарання вы можаце мець перавагі ў пераходных з павелічэннем хуткасці? ачыстка камеры згарання..

cicciogsr
28-11-2012, 08:08
зрабіце часопіс iq і загадзя з карты " ori і выяўляе значэння, пасля мы бачым, як змяніць толькі павялічваецца, порт, дызель... калі не зменіце стаўленне не esporr? толькі нічога я не прафесар, але толькі аматар, як і вы..

Chris156
28-11-2012, 13:20
зрабіце часопіс iq і загадзя з карты " ori і выяўляе значэння, пасля мы бачым, як змяніць толькі павялічваецца, порт, дызель... калі не зменіце стаўленне не esporr? толькі нічога я не прафесар, але толькі аматар, як і вы..

Вы заўседы нумар 1 ciccio!!!! ;)

franco75
28-11-2012, 13:47
Ідэальнае невуцкія, які я есць, было б неабходна адрозніваць дзве рэчы:
1. Кіраванне наяўна-агульныя для любога дызельнага рухавіка, за выключэннем CR з некалькі ін'екцый
2. Тэрміны multiiniezioni, як правіла, і CR
Гэта будзе неабходна, заўседы мяне, перш чым падысці да пытання, апішыце, як апрацоўваюцца multiiniezioni, то есць ведаць розныя справы, тэрміны, як і я, здараюцца паміж імі.
У мяне есць пару пытанняў,
Па-вашаму, postiniezione можа паўплываць на preiniezione?
Калі вы кажаце загадзя, вы маеце на ўвазе, што preiniezione або з галоўнай?

Chris156
28-11-2012, 15:55
я чытаю файл на авансы... я думаю, што гэта, што ? напісаў, што ен казаў, я ў двух словах у розных пост я напісаў!!!

cicciogsr
28-11-2012, 16:03
але і тым, што дакумент, вы разумееце, толькі прычыны не змяняць, але не як рэдагаваць іх, тлумачыць, як разлічыць працягласць inezione ў градусах, але не тлумачыцца, практычна, як гэта зрабіць і, шчыра кажучы, бачачы стаўленне мала канструктыўнай некаторых карыстальнікаў, я кажу вам, многія шчыра, што калі вы размяшчае нейкі часопіс рухавік 4т з ўзгараньне ад сціску ў дар? з задавальненнем вочы-ы? не дазволіць?.. дакумент вы, - калі вы можаце зразумець гэта я тут, каб чытаць вашыя тлумачэння-чаму? для мяне, кажа ўсе і нічога..

franco75
28-11-2012, 16:07
ciccio, калі вы скажаце мне, што гэта бярэ, каб увайсці і я ў хуткім часе з задавальненнем.
У мяне есць elm327 bluetooth, планшэт з момантам поўнай.
Спатрэбіцца ці мне трэба што-то больш прафесійнае?

cicciogsr
28-11-2012, 16:14
на fiat cr, вам трэба elm327 і тэс, каб зрабіць часопіс поўны

Chris156
28-11-2012, 16:15
але і тым, што дакумент, вы разумееце, толькі прычыны не змяняць, але не як рэдагаваць іх, тлумачыць, як разлічыць працягласць inezione ў градусах, але не тлумачыцца, практычна, як гэта зрабіць і, шчыра кажучы, бачачы стаўленне мала канструктыўнай некаторых карыстальнікаў, я кажу вам, многія шчыра, што калі вы размяшчае нейкі часопіс рухавік 4т з ўзгараньне ад сціску ў дар? з задавальненнем вочы-ы? не дазволіць?.. дакумент вы, - калі вы можаце зразумець гэта я тут, каб чытаць вашыя тлумачэння-чаму? для мяне, кажа ўсе і нічога..

? тое, што я апісаў у іншы дзень... што не разумееш? я прыбыў прачытаць met?.. а ці не кажа, не дакранайцеся да іх, нават.... здаецца, што пісаў я..хоць есць некаторыя рэчы, без сэнсу, але sar? віной пераклад.

dvdtuning
28-11-2012, 16:40
У выпадку, калі растлумачце значэнне дасягненняў і іх змены, што неабходна адаптавацца іншых параметраў. Тлумачыць прынцыпы ўпырску і працы, дзе і калі ўводзіць і г.д.
Як правіла, у moddarli вы рэгулююцца ў адпаведнасці дызель патрабуеце?

cicciogsr
28-11-2012, 16:40
я разумею выдатна тое, што c'? напісаў, але не d? палітыкі, вядома, змены, а затым, не адрознівае розныя ін'екцыі.. я не для мода авансаў для карт, якія не перавышаюць пэўныя межы, і я зрабіў усе доказы справы, і я магу сказаць, што калі занадта шмат авансаў вы толькі выпускныя калектары напальвання і нервовасць з прычыны занадта вялікая сціск ў вас есць аўтамабіль, што вышэйшыя здаецца, утаймаваць.. стары jtd не любіць, дызельнае паліва ўпырскваецца занадта рана, чаму? вы, верагодна, scompensare папярэдняга ўпырску і правільны момант, у які павінен трапіць у поле асноўнай поўнай нагрузкі... калі вы скажаце мне, замест таго, што авансавыя плацяжы ідуць дакраніцеся да карты і напрамкі, каб дапамагчы вам ўводзіць вялікія колькасці? паліва ў межах фізічных высілкаў, якія разряжаются на aorgani механічныя я згодны і заўседы трэба кампенсаваць авансы, розныя ін'екцыі...

cicciogsr
28-11-2012, 16:56
У выпадку, калі растлумачце значэнне дасягненняў і іх змены, што неабходна адаптавацца іншых параметраў. Тлумачыць прынцыпы ўпырску і працы, дзе і калі ўводзіць і г.д.
Як правіла, у moddarli вы рэгулююцца ў адпаведнасці дызель патрабуеце?

у адпаведнасці з дызель сапраўды уводзяць

Chris156
28-11-2012, 17:58
Скончыў чытаць!!!! я павінен быў пакласці абавязацельства!!!!
Я калі ласка, разабрацца, чаму ? было дададзена, што выснова ў канцы..не мае нічога агульнага з усей тлумачэнне.. і я павінен сказаць, што калі ў вас есць невялікая колькасць перадавых гэтым свеце, вы разумееце, спакойна там? што хоча сказаць..яны выдатна стасуюцца з тым, што я кажу..
Ciccio вы памятаеце прыклад, які я зрабіў адзін атмасферны дызель? варта зусім дынамічныя логікі нагрузкі паліва і запальвання.

cicciogsr
28-11-2012, 18:55
ок, тады растлумачце мне стратэгію ўпырску cr edc16 паміж pre-main і пасля ін'екцый, як вы б fasare ін'екцый у адпаведнасці з прымальнымі цісках ў камеры згарання і тэмператур, якія не закранаюць аб'емны ккд рухавіка... чытаючы гэты дакумент, я задаў сабе шмат пытанняў.. для мяне праходзяць у рахунку некалькі зменных.. на дызель вы можаце сабе дазволіць шмат набліжэння, але не ? сказаў, што робяць добра..

Chris156
28-11-2012, 19:02

msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:48
хлопцы, і я маю на ўвазе манро (нават калі хлопец не heeh) і cicciogsr прашу вас не выклікаюць ніякага трэння паміж вамі, што вы тады perquote ў розных пасаду бачыў, што гэта не першы раз, калі гэта здараецца,манро вы павінны разумець, што ciccio вывучае і, магчыма, некаторыя бачыць рэчы па-рознаму, хоць я думаю, што агорнутыя піша ў манеры, трохі занадта presauntuosa, і гэта вызначана не ваш вопыт на поле . ciccio вы павінны разумець, што манро робіць усе магчымае, каб унесці свой уклад у форум дзеліцца тым, што ведае, ці хто лічыць, ведаць, або, якія можна знайсці на вэб-ne + ne - наадварот, я думаю, захапляцца,але для астатніх гэта atteggiamente на гэтым форуме, не хачу яго больш бачыць, у адваротным выпадку буду хварэць за цябе, што і гэта, нагадаем, толькі напісаў, пачала з парушэньні, і калі вы працягнеце з бан,тут вы пішаце, і ен спакойна абмяркоўвае, хто ведае, ці лічыць, што ведаць можа пісаць без superiorita', і ніякіх абавязацельстваў, і тых, хто думае, што наадварот, можа зрабіць гэта прысутнічае,трэба толькі думаць, што я даведаюся ад тых, хто не ведае нават, што такое супастаўленне, і,наадварот, мы толькі і хоча, пакорлівасць',я спадзяюся, гаворка, было ясна, што для абодвух, і, аднак, я заўважыў, што манро, які сталы чалавек, які ўжо выдаліў пост, дзе ўмешваўся, маўляў, так мала адпаведнай знак, што зразумеў,

Chris156
28-11-2012, 19:52
хлопцы, і я маю на ўвазе манро (нават калі хлопец не heeh) і cicciogsr прашу вас не выклікаюць ніякага трэння паміж вамі, што вы тады perquote ў розных пасаду бачыў, што гэта не першы раз, калі гэта здараецца,манро вы павінны разумець, што ciccio вывучае і, магчыма, некаторыя бачыць рэчы па-рознаму, хоць я думаю, што агорнутыя піша ў манеры, трохі занадта presauntuosa, і гэта вызначана не ваш вопыт на поле . ciccio вы павінны разумець, што манро робіць усе магчымае, каб унесці свой уклад у форум дзеліцца тым, што ведае, ці хто лічыць, ведаць, або, якія можна знайсці на вэб-ne + ne - наадварот, я думаю, захапляцца,але для астатніх гэта atteggiamente на гэтым форуме, не хачу яго больш бачыць, у адваротным выпадку буду хварэць за цябе, што і гэта, нагадаем, толькі напісаў, пачала з парушэньні, і калі вы працягнеце з бан,тут вы пішаце, і ен спакойна абмяркоўвае, хто ведае, ці лічыць, што ведаць можа пісаць без superiorita', і ніякіх абавязацельстваў, і тых, хто думае, што наадварот, можа зрабіць гэта прысутнічае,трэба толькі думаць, што я даведаюся ад тых, хто не ведае нават, што такое супастаўленне, і,наадварот, мы толькі і хоча, пакорлівасць',я спадзяюся, гаворка, было ясна, што для абодвух, і, аднак, я заўважыў, што манро, які сталы чалавек, які ўжо выдаліў пост, дзе ўмешваўся, маўляў, так мала адпаведнай знак, што зразумеў,

манро таму вельмі добра размяшчаць ўпэўненыя, documneti.. усе, хлопцы, ingamba!!!

msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:53

манро таму вельмі добра размяшчаць ўпэўненыя, documneti.. усе, хлопцы, ingamba!!!

калі менавіта для гэтага я і ciccio мы ведаем адзін аднаго ў твар яму ніхто не крануў заслугі толькі дробныя сваркі на форумах легка вырашальныя.

cicciogsr
28-11-2012, 19:56
кіраўнік зачынена ... я тут, каб даведацца ад людзей, якія маюць такі вопыт.. мае даследаванні ўжо завершаны, прывядзе мяне да аналізу праблемы, з appoccio, магчыма, занадта тэарэтычны, чым практычны ... мой стыль адказу ? толькі прымусіць людзей задумацца і стымуляваць абмеркаванне, задаючы пытанні, якія могуць дапамагчы вам разважаць...зменіцца? стаўленне

cicciogsr
28-11-2012, 20:07
я прашу прабачэння, з манро і ўсе, каму я мог бы даць ўражанне непавагу.

savek
28-11-2012, 22:01
па маім сціплым меркаванні, калі вы робіце карту soft ок, але калі ен заходзіць крыху далей і дызельнае паліва, вы павінны дакрануцца да іх, каб спаліць усе, і, каб знізіць нават ледзь-ледзь усе egt

mcjtd
29-11-2012, 21:02
але есць і правільны спосаб, каб змяніць іх? ці перла менш c'? разлік, што вы можаце? рабіць???я заўседы дзівіўся, як умяшацца sugl'авансаў,і для гэтага я хацеў спытаць,бачылі, што ен кажа,выкажам здагадку мы, ін'екцыі 60mm3 дызельнага паліва (час адкрыцця фарсунак ў мілісекундах, каб 795us і загадзя, крычы ? у 21? перад вмт, як вы f? ведаеце, у градусах колькі доўжыцца ін'екцыі??і асабліва, калі б я хацеў павялічыць час ўпырску на 10% у выніку чаго адкрыцце фарсункі на 874,5 зша, каб пазбегнуць ўводзіць па-за часу як я магу пералічыць загадзя??

savek
30-11-2012, 15:34
калі іх крокам толькі 10% l' ecu аўтаматычна вы autoadatta, такім чынам, прадугледжвае толькі

mcjtd
30-11-2012, 15:43
я не думаю, лепей

savek
30-11-2012, 16:45
калі ? у edc16 робіць, але з 10% прыросту па часе не думаю, што патрэбны прадбачыць...

mcjtd
30-11-2012, 17:01
калі вы так кажаце
я, ва ўсякім выпадку, палова ідэі, я зрабіў у тым ліку і ў вас час ўпырску і cio? калі да 4000 абаротаў у хвіліну ў мяне есць час ўпырску.
у 795us, каб даведацца, колькі часу, у градусах адкрывае інжэктар я раблю гэты разлік 4000X360?градусаў=1440000 гэтыя градусы у хвіліну, у адпаведнасці з гэтым справіцца? 1440000/60=24000 градусаў у секунду, зараз, каб даведацца, колькі градусаў зрабіць? рухавік у залежнасці ад часу ўпырску маяк 24000/795=30? градусаў... як наконт пу? быць магчымым? я настойліва рэкамендую, не рабіце, што даходы прачытайце і зрабіце ўсе omertosi....

манро
02-12-2012, 13:52
гэта можа быць магчымым, у якасці разліку, але гэта ставіцца да працягласці ўпырску не калі "частка" з гэтага разліку, напрыклад, можа разлічыць, калі заканчваецца ін'екцыі на аснове загадзя ўпырску cio?:да вмт 21? працягласць-30?> 30-21=9? можа быць, што ін'екцыі заканчваецца на 9? градусаў пасля вмт...? чакаем, што кажуць тыя, хто вывучаў..і я маю на ўвазе, перш за ўсе, у cicciogsr і chris156...мне цікава пачуць, што яны кажуць...

cicciogsr
02-12-2012, 14:15
я даўно, я пабудаваў табліцу, якая прыблізна дазваляла мне ацаніць, як тэрмін службы, так кут пачатку распараджацца ў поўнай меры пасля некалькіх замераў я зразумеў, што значэння ў карце не вынікалі значэння, выяўленых... так ? добра, пачынаючы ад часопіса крычы, каб зразумець, якія значэння ў табліцы значныя змены... пасля таго, як вы ўсталюеце на iq, якія вы хочаце ўкараніць, і разлічваецца як перад вмт неабходна пачаць уводзіць добра метад размешчаны перад ... я асабіста тыпу карты, што мне прыемна рабіць загадзя, даволі нічога, чаму? я стараюся выкарыстоўваць post ін'екцыі для памяншэння пераходных працэсаў, а таксама не маюць высокіх цісках у нумар.. астатняе кожны чалавек мае свой уласны метад, і з майго вопыту mod дасягненняў для карты стандартны пад 30 л. с. не патрэбныя і нават ствараюць праблемы пры поўнай нагрузцы ... гэта ? мае меркаванне..

манро
02-12-2012, 18:07
тое cicciogsr, перш чым гэты пост vengafra зразумела, я прымаю вашы прабачэнні, і я прапаную вам, мае, калі я лічу, што не табе павінны, але якім-то чынам мы прыйшлі да гэтай сітуацыі, чаму ў мяне няма праблем гэта зрабіць..? c'? для?! і я павінен сказаць, што вашы намеры змяніць свой стыль і стаўленне ў пост з вашым напісаў вышэй, толькі што адправіў ? у рэзкі канфлікт з тым, што вас, правадыр, як змяненне адносіны..
каб быць больш зразумелым, скажу, што калі адзін адказвае, маўляў, як вы толькі што зрабілі вы, звяртаючыся толькі вакол пытанняў, але не даючы ніякіх канкрэтных мер або, па меншай меры чаканні, што дакладнае..bh?? мы заўседы l?..ваша стаўленне не мяняецца...і тое, што вы верыце, каб ведаць вас, вы трымаеце яго для сябе і не ставіш яго ў абмеркаванне з іншага боку...
незалежна ад усяго гэтага? ваша меркаванне як такое ? прычына з павагай, але conclaratamente не прыводзіць ні да якога зняволення або ежу для разважанняў дарэчы і канструктыўна, з чым вас просяць у пост...
што-то вы не хочаце адказаць per filo e per segno гэта ? ваша святое права, але, па крайняй меры, у пастах, якія вы пішаце, паспрабуйце быць менш марнатраўныя ў адказ на канкрэтныя пытанні..
для вяртання р? у тэме, і больш на тэхнічны вы пераносіце мой вопыт "пры гэтым, на поле" з помпа тнвд bosch P7100 або падобныя cio? тыя, у лініі з механічнай налады ўсіх параметраў..
добра я заўважыў, напрыклад, што partendoda адной падачы 270cc дызельнага паліва, гэтыя помпы з экскурсіі шафы помпавыя 17mm калі incrementavo ход яно нават да 21 мм максімальны P7100(магчыма, tezzero або lumaracing могуць пацвердзіць) агульная велічыня дызельнага паліва таксама ўзрастае да 350cc, але ўлады, нягледзячы на дызель яшчэ застаецца амаль роўна! усе, што вы атрымаеце ? адзін fumosit? перабольшаная і тэмпературы egt, якія паднімаюцца небяспечна, чаму ? знак відавочна, што ўсе, што дызель яшчэ не зрабіў нічога, каб працягнуць час ўпырску ідзе "за", каб атрымаць уладу і збіраецца пасля згарання...
супраць заўседы на гэтыя помпы, я заўважыў, што, пакідаючы амаль без змяненняў "стойкі з плунжеров" больш ці менш арыгінальны, але мантаж помпавых самыя вялікія або восі, валы помпаў з больш паднята, я заўважыў рэзкае павелічэнне магутнасці і fumosit? амаль irrillevante ancheavendo жа справа? dc дызельнае паліва ўпырскваецца...усе гэта ўвесь час наперад або, як любяць казаць у вас пачатку ўпырску заўседы ідэнтычныя!! гэта павінна прымусіць нас задумацца, нават з улікам што шмат крытыкавалі дакумент дыскусію на гэтую тэму мною апублікавана, а потым выдалена

cicciogsr
02-12-2012, 19:03
магчыма, калі я пішу, я не s? выказаць добра, возьмем файл і аналізуем разам, я мяркую, што ў мяне не заўседы есць магчымасць? стаяць на пк месца файла ў маей машыне стары jtd cos? давайце разважаць на час ўпырску і загадзя, вядома, магу адказаць, зыходзячы з майго меркавання і вопыту дакладнай метадалогіі ? цяжка знайсці, чаму? есць занадта шмат зменных і апраксімацыі ў гульні, формулы, якія вы згадалі у апошнім пасце я напісаў, што могуць змясціцца на паперы, затым вы павінны праверыць, калі сапраўды вы ? зразумеў, што есць? што вы ? усталяваны ў карту, у мяне не было намеры застацца на цьмяна спрабую зрабіць вопыт, разам з вамі я не хачу, што вы думаеце, што там? я думаю, што гэта выпраўлена, сапраўды, я даведаўся ад вашых навыкаў...

cicciogsr
02-12-2012, 19:08
час ўпырску: 7cd10 7cac8 7c880
загадзя: 7e3f4 7e5f4

здаецца, ecu просты, але ў сваей прастаце? ? мала зразумела, чаму? карты не вызначаны і сфармуляваны з палітыкай, як у edc16 восі прыводзяць у зман... цяпер date вочы і спрабуем знайсці карэляцыю паміж гэтымі двума картамі ігнаруючы наступствы, чым усе іншыя...

cicciogsr
02-12-2012, 20:20
максімальнае значэнне часу ўпырску павінна быць 1151 зша, а максімальнае значэнне ў табл загадзя ? каля 20 градусаў

манро
02-12-2012, 21:13
ciccio я не магу бачыць файлы на пк, таму што па некаторых прычынах мне sconoscuto толькі sw рэдагавання, што я працую ў p? на пк і winols дэма, але, як я думаю, вы ведаеце, гэтага не дазваляе праглядаць файл ecu брэк-пойнт, каб брэк-пойнт, таму, калі ласка, тое, што вам цікава ? быць ты "вочы" ў файле, або ў адпаведнасці з ваш час, калі вы можаце postaredegli screen, дзе простыя словы не могуць растлумачыць свае канцэпцыі...
па крайняй меры, пакуль не маяк фармат кампутар для вырашэння гэтай праблемы...
вяртаючыся да нас і "наш файл studio" мы засталіся ў 1151 мікрасекунд часу да tinj і каля 20? градусаў максімумаў пачатку ўпырску...што хочаце, дайце нам ласкава зразумець?
і, перш за ўсе, гэтыя дзве максімальныя значэння, адпаведна, на колькі абаротаў яны ў нас есць?? ці ваша тлумачэнне аб / мін не павінны быць разгледжаны??

cicciogsr
02-12-2012, 21:47
знайсці sw, які дазваляе праглядаць карты зрабіць экран ? занадта дысперсійныя, cos? мы бачым, як гэта звязана з p? усе, у пошукавых сістэмах commonrail час inezione восі z-карту на пытанне ? звязаная з portat паліва і ціску ўпырску, цяпер не есць хуткасць? кручэнне ў гульні, цяпер значэнне 1151 калі вы не звязваем дзве іншыя cordinate не патрэбныя, для гэтага ecu ? час ўпырску неабходна надаць аб'ем, максімальна дапушчальнай ў тэорыі па фарсунак да максімальнага ціску, якое можа? забяспечыць сістэмай впрыска... зараз вы кажаце мне, што дзве іншыя каардынаты, звязаныя з 1151 р? абавязацельства ад усіх, я вось яго я стаўлю, але papp? гатовы не маю на ўвазе, дарла, чаму? тое, што вы прымаеце мяне за прафесарам і gi? мене вам даў досыць... я спрабую паказаць вам мае бачанне ня есьць дар? палітыка дакладныя, але я спадзяюся, што мы яго знойдзем разам.. вядома, мы гаворым аб загадзя я не магу, каб растлумачыць, што такое карты, каб з bp і off-set.. etc.. гэтыя веды я хацеў бы даць ей належнае, у адваротным выпадку мы ідзем off-topic.. месца табліцы, карты, час і загадзя...

манро
02-12-2012, 21:59
для edc15 ў карту часоў, мы аб каардынатах аб / мін і ціску ў рампы і гэтыя лічбы ідуць ператвораныя ў 0,496 або 0,946 не памятаю...
а авансы ў нас заўседы для edc15 і rpm-iq каардынаты і апісання va ператвараецца з кропкі ў градусах каэфіцыент, 46 cio? кожны 46 балаў адпавядае ступені....
для sw ідзе наперад, гэтак жа, без экрана, таму што, каб працаваць з любой sw я павінен адфарматаваць ў кампутары, то і справа доўгі...
p.s:cos'? зрушэнне?

cicciogsr
02-12-2012, 22:10
раней я пісаў, што значэнне 1151 ? звязаная з прадукцыйнасцю ад ўпырсквання і ціску ўпырску, то гэта азначае, што той нумар ? звязалі ціску ў рампы і колькасці? дызель і не, як вы кажаце пра / мін і ціск...у восі ў вас ціск і iq.. для дасягненняў ? ок ... тузы авансы, якія не вызначаны ў гэтай ecu, які, здаецца, просты, але замест гэтага падманвае... так што табе іх трэба сфармуляваць, па логіцы, і ў рэзанансе з картай часоў..

манро
02-12-2012, 22:15
адзінае, што мне прыходзіць у галаву, што маюць агульную карту часоў і ancipo і iq...у адпаведнасці крыло iq ecu павялічвае загадзя, каб даць " " время2 " у дызельнае паліва ўводзяць спаліць... па крайняй меры, па логіцы....

cicciogsr
02-12-2012, 22:23
дасканалы, такім чынам, у гэтым выпадку карту можна ацаніць загадзя, для колькасці? дызельнае паліва, уведзены першапачаткова ў двух словах, каб надаць x дызель ўпырск павінен пачынацца на y градусаў...гэта ? у тэорыі мы павінны бачыць, калі на дыягностыцы апынецца, значэння, якія есць у карце... нават калі гэта і так? было адзін раз ўсталявалі, як надаць мы можам вылічыць кут пачатку і пераканайцеся ў тым, што пасля выразанага працягласць у градусах ўпырску значыць, у адпаведнасці з загадзя ... я б хацела, што таксама людзей, якія маюць pi? вопыт мне спазнаць напрыклад, я хацеў бы пачуць меркаванне тых, хто карту ад гадоў, як адміністратары, etc..

манро
02-12-2012, 22:32
у перакладзе на лічбы гэта, як мы разлічваем?

cicciogsr
02-12-2012, 22:53
вы маглі б зрабіць прапорцыі з зыходныя значэння пасля вылічэнні максімальнага патоку ... я думаю, я зразумеў, што вы добра ведаеце паліўных помпаў і фарсунак, таму я думаю, што вы ведаеце, якое гэта? мяжа фарсунак гэтай машыны і яго помпа, зрабіце выгляд, што вы хочаце надаць аб'ем? максімум, да якога пу? прыехаць вам разлікі загадзя, захоўваючы дынаміку, падобны на арыгінал... паспрабуйце на любы commonrail і вы кажаце мне, што ўражанні ў вас... калі ecu ori ўпырсквае напрыклад 70 мм^3 з да 20? факты ўвагу наколькі загадзя трэба, каб inettare максімальна магчымае... я паўтараю, што мы, звязваючы час ўпырску і загадзя... мы не пацягнуўшы танцаваць іншыя рэчы..

cicciogsr
02-12-2012, 22:58
я ўспомніў, sottolinenare вельмі важнае паняцце пры разліку працягласці ў градусах ўпырску шляхам пераўтварэння спачатку ў градусах у хвіліну, то ў градусах у секунду грэбуючы, перш чым рух поршня, не ? лінейная, але бенс? сінус, у залежнасці ад хуткасці? і паскарэнне поршня залежыць ад масы кривошипно-шатунного механізму і ад яго геаметрыі (гонкі памер расточки шатуноў радыус кривошипа etc.. звычайна ў edc15, ігнаруючы ўсе, што есць? есць каля 9-10 градусаў розніцы паміж працягласць ўпырску і кут пачатку такога ж аб'ему...

манро
02-12-2012, 22:58
няма ciccio я не іду за вамі...калі вы не ведаеце, колькі доўжыцца ін'екцыі як разлічыць, колькі часу павінен быць адкрыты інжэктар для ўвядзення 70mm3, ведаючы, што ін'екцыі 20? перад вмт??
можа размясціць некалькі formuletta, калі вы хочаце??
потым, шчыра кажучы, не ведаю, страў, помпа-фарсунак, што і машыны, і common rail, як правіла,...

cicciogsr
02-12-2012, 23:02
у formuletta гатовы не ve d? чаму? потым у выніку абмеркавання, не публікаваць вынікі тэстаў, і чаму? па мне ? занадта ridutiva і мала эфектыўна ... замест таго, што самі думаеце.. я ўжо? напісаў усе, і я думаю, што я быў ясна..

cicciogsr
02-12-2012, 23:04
які аўтамабіль ў вас?

cicciogsr
02-12-2012, 23:08
калі ? common rail паспрабуйце мод загадзя, як я вам казаў у прапорцыі да iq, якія вы хочаце дасягнуць, вынікаючы логіцы ecu і пошту вынікі вашых выпрабаванняў, нават у суправаджэнні часопіса зробленыя з дыягназам...

манро
02-12-2012, 23:11
ciccio то ? што я не разумею, як moddare загадзя, у залежнасці ад iq....таму што ў любым выпадку загадзя, і толькі кропкі, дзе пачынаецца ін'екцыі, але гэта нічога не кажа вам па мне, таму што тое, што мае значэнне і працягласць, каб надаць некаторую iq...

cicciogsr
03-12-2012, 07:41
вось тады і вырашыце для сябе, колькі дызельнага паліва ўпырснуць змяненне часу і, адпаведна, загадзя, захоўваючы parallellismo з арыгіналам, я, я расказаў, як я думаю, прама зараз паспрабуйце зрабіць гэта і пераканайцеся ў дыягназе, што ecu прымае значэння, якія вы ўсталявалі.. проста cos? вы можаце зразумець,..

cicciogsr
03-12-2012, 07:54
калі надаць малы дызель гэта зойме пэўны час, з tot градусаў наперад, за кошт змянення расходу, вы павінны адаптаваць іншыя прапорцыі, цяпер у вас усе ў карту, ori, каб атрымаць мноства сувязяў..

манро
03-12-2012, 14:26
вы кажаце, напрыклад, падзяліць 70mm3 для 20? градусаў наперад, практычна мы 70/20=3,5mm3 стане?то есць кожныя 3,5mm3 дызельнага паліва варта павялічыць ступень перадаплату? on, я думаю, вы паменшыце усе ў гэтым просты разлік пачатковай...

bart
03-12-2012, 16:00
я ўспомніў, sottolinenare вельмі важнае паняцце пры разліку працягласці ў градусах ўпырску шляхам пераўтварэння спачатку ў градусах у хвіліну, то ў градусах у секунду грэбуючы, перш чым рух поршня, не ? лінейная, але бенс? сінус, у залежнасці ад хуткасці? і паскарэнне поршня залежыць ад масы кривошипно-шатунного механізму і ад яго геаметрыі (гонкі памер расточки шатуноў радыус кривошипа etc..

Прывітанне cicciogsr, тут я цалкам згодны з вамі!!!

як правіла, у edc15, ігнаруючы ўсе, што есць? есць каля 9-10 градусаў розніцы паміж працягласць ўпырску і кут пачатку такога ж аб'ему...

cicciogsr
03-12-2012, 16:00
напрыклад, каб пазбавіцца ад 10 мм^3-й? у тэорыі, вам патрабуецца прыкладна 2,5 градусаў у пі? загадзя..разлік v? зрабіў для ўсіх абаротаў, у якім вы змяняеце..

cicciogsr
03-12-2012, 16:36
? толькі тэарэтычнае, каб зразумець ўзаемасувязь паміж выдаткам і загадзя

Chris156
03-12-2012, 21:07
але прапорцыі або castronerie рознае??? авансавыя плацяжы пачынаючы з mod палітыкі і, як сказаў у мінулым, трэба ведаць, як дакрануцца да іх.. калі закране авансавыя плацяжы павінны ведаць, што ен ідзе насустрач..? было апублікавана таксама дакумент каштоўным сведчыць, што ўсе, што я кажу..
на жаль, у апошні час я не магу прытрымлівацца шмат на форуме..але магу даць хуткае чытанне да таго, што вы пішыце.

cicciogsr
03-12-2012, 22:51
але прапорцыі або castronerie рознае??? авансавыя плацяжы пачынаючы з mod палітыкі і, як сказаў у мінулым, трэба ведаць, як дакрануцца да іх.. калі закране авансавыя плацяжы павінны ведаць, што ен ідзе насустрач..? было апублікавана таксама дакумент каштоўным сведчыць, што ўсе, што я кажу..
на жаль, у апошні час я не магу прытрымлівацца шмат на форуме..але магу даць хуткае чытанне да таго, што вы пішыце.

ок, як вы маглі б зрабіць ацэнку загадзя, каб inettare замест 70 mmq 80 mmq? раней я казаў аб сувязі паміж iq і загадзя, каб зразумець, як яны звязаны ў карце крычы... я ведаю, што можа быць метад мала эфектыўны? d? асноўная ідэя дадзеных, якія вы чытаеце ў карту... потым ўмешваюцца іншыя фактары, паводле якіх вынікае, што рост не можа? ісці добра, і, такім чынам, неабходна адкалібраваць на аснове вымярэнняў, каб зразумець, ці есць прырост ? эфектыўны ... я заўседы быў меркаванні, не датыкаючыся да іх ? я таксама напісаў...

манро
03-12-2012, 23:37
хлопцы? калі вы працягваеце заставацца заўседы на гэта смутны tread " стане бібліі і адначасова не растлумачыць? як, дзе і па якім крытэры змяніць авансы....
гаворкі, што f? ciccio, то карэляцыі паміж кол ? апярэджання ўпырску дызельнага паліва, каб вярнуцца ў пэўны тэрмін, я лічу, гэта вельмі pertitente але без указання канкрэтных выпадку, і казаць пра больш ці менш...
ergo не прыйдзе ніколі, нікуды...

cicciogsr
04-12-2012, 10:04
я спрабаваў даць вам прадстаўленне аб тым, як знайсці метад мэтазгодна змяніць, толькі звязваючы дзве велічыні...

cicciogsr
04-12-2012, 10:12
улічваючы, што вы не хочаце рабіць якія-небудзь выпрабаванне для мяне, мы можам chiuedere тут

манро
04-12-2012, 13:22
відавочна, усе ведаюць ,як гэта зрабіць, акрамя мяне, змяніць гэты параметр....

cicciogsr
04-12-2012, 14:28
я чакаў, што нейкі іншы чалавек умяшаўся,

magi1984
04-12-2012, 14:41
відавочна, усе ведаюць ,як гэта зрабіць, акрамя мяне, змяніць гэты параметр....

не ты адзін, я таксама не s?...і, каб пазбегнуць ўмешвацца і пісаць фігня я замолкаю і вас чытаю моўчкі

манро
04-12-2012, 14:50
так, але ciccio стамляецца пісаць заўседы з звычайнымі хоча больш удзелу...і як ен памыляецца....

мегамозг
04-12-2012, 15:12
так, але ciccio стамляецца пісаць заўседы з звычайнымі хоча больш удзелу...і як ен памыляецца....
Хлопцы, я вельмі зацікаўлены ў гэтай тэме,
на маім ecu я даў 1? у pi?. Мала рэчаў, але машына будзе ? шкода і ? адчувальныя змены.
? я не ведаю, як дапамагчы, чаму? я толькі зрабіла тэст, без вялікіх разважанняў, я пайшоў да інтуіцыі.
Я не прафесіянал, а то ў мяне толькі невялікі досвед працы на маей машыне.

magi1984
04-12-2012, 15:20
клас у-ы? значыць, 5% прыросту?
і ў якім месцы карты ты даў?на ўсей карце або толькі на высокіх абарачэннях?проста каб зразумець

манро
04-12-2012, 15:31
Хлопцы, я вельмі зацікаўлены ў гэтай тэме,
на маім ecu я даў 1? у pi?. Мала рэчаў, але машына будзе ? шкода і ? адчувальныя змены.
? я не ведаю, як дапамагчы, чаму? я толькі зрабіла тэст, без вялікіх разважанняў, я пайшоў да інтуіцыі.
Я не прафесіянал, а то ў мяне толькі невялікі досвед працы на маей машыне.
усе f? булен....кожны, такім чынам, яго дзверы, яго вопыт і валоданне тэму...
P. S:нават я прафесіянал.....наадварот....? я кажу, мая правільна ці няправільна, што мне ніхто не lincia калі я кажу, што недакладна..і без іншага не linciano нават не сябе ці іншых, калі вы пішаце рэчы, не зусім ідэальныя...

cicciogsr
04-12-2012, 15:32
я не стаміўся, але не хацеў бы параўноўваць з тымі, хто кажа, што ведаць іх змяніць.. для ацэнкі, калі мой ragionamente пу? быць іп? ці менш справядліва..

манро
04-12-2012, 15:42
можа быць, chris156 s?...? можа быць, з'? той dir? пацягнуўшы танцаваць метафар inconprensibili....тыпу ліфтаў і паверхаў будынка ўяўнай....не ў крыўду крыс!!!

cicciogsr
04-12-2012, 15:47
змяненне delgi авансаў не ? што ў іншы свет.. вы павінны зразумець, што вы чакаеце, або дакумент, які вы адправілі, там напісаны наступствы...я хачу зрабіць зразумець, што змяненне v? выгляд у яго globalit?..для ен дасягне мэты, што можа быць што ўводзіць-й? дызель максімальнай нагрузкі або сярэдняй нагрузкі.. перш, чым мацуецца мэта, і тады вы ўбачыце, як да яго дабрацца праз адпаведныя вымярэння..

cicciogsr
04-12-2012, 15:50
затым, пасля некаторых маіх пошукаў, я магу сказаць, што большасць людзей, якія іх змены d? крокам у пачуцце, на падставе вопыту, мелі.. толькі дызайнеры рухавіка ведаюць загадзя, неабходна выконваць пэўныя параметры, і я магу запэўніць, што на першым месцы metteno выкідаў і выдатак паліва..і адкалібраваныя з гарнірам з зменных мала прыкметная, як расходу, гістэрэзіс у egr, ціску турба... etc..

манро
04-12-2012, 16:03
я магу прынесці мой вопыт на помпа тнвд механічныя з варыятарам загадзя, цэнтрабежны, што анціпа пачатку ўпырску пры павелічэнні абарачэнняў....гэтая сістэма не дазваляе каліброўку як сучасныя дызеля на электронныя, а затым, калі даю даволі р? дызель плюс, каб не мець высокую fumosita і тэмпературы egt, вельмі высокага загадзя, як фізічна, помпа ўпырску на некалькі градусаў толькі, што, будучы сістэмай, у сваю чаргу, мацуецца да мінімуму, адчуваю сябе рухавік збіваць у той час як пры высокіх частотах кручэння гэтага не адбываецца, і я атрымліваю, як хацеў, то есць менш fumosita і egt ў норме цяпер робіцца, і што з ecu жадаючы мы маглі б гуляць з авансаў, каб зрабіць рухавік, то, што мы хочам...праблема ўзнікае ў сярэдзіну іх і паспрабуйце і паспрабуйце яшчэ раз,можа быць, лепш на стэндзе,пакуль вынік не задавальняе? у гэтым, па мне, матэматыка cipu? дапамагчы, па меншай меры, не сысці з розуму, дастаўляючы фури дарозе з практычнымі памылкамі..дит? калі ў дадзены рухавік вытворцы пастанавіў, што для brucire малы дызель зойме маляняці загадзя, таму што мы не можам выкарыстоўваць p? яго працы calcolandoci у буйных лініях шашы ад percorerre?

cicciogsr
04-12-2012, 16:36
? тое, што я хацеў зрабіць, звярніце ўвагу, перш чым... знайсці сувязь, каб мець базу, з якой, каб праверыць выхад змяніць.. але вы павінны ўлічваць, што з тваім метадам вырашыць праблему на аўтамабілі, якія маюць менш ускладненняў, я маю на ўвазе egr і некалькі ін'екцый з электронным кіраваннем, з турбонаддувом ці я памыляюся?

cicciogsr
04-12-2012, 16:37
а то, не ? сказаў, што прадбачыць памяншае egt на новыя рухавікі, чаму? таму падымацца ціск, у нумар...

Chris156
04-12-2012, 18:14
mannaggia да вас..я-не метафары так, каб!!!! ? для таго, каб даць зразумець..будуць дзіўныя, але ? лепшы спосаб вучыцца!!!
Мы павінны зыходзіць з arbori дызельнага рухавіка, каб зразумець змена авансаў, але бачыў дакумент, які ? было апублікавана ? больш не мае патрэбу, таму што назад скакаць шмат крокаў.. гаворка зводзіцца да сутнасці ? што нас па "розныя элементы " у нас есць кропка, дзе пачынаецца гэта мерапрыемства згарання.. калі ты некалькі адзін з гэтых "элементы", авансавых пачаткам гарэння..
давайце паглядзім, калі цяпер ? найбольш просты!!!

манро
04-12-2012, 18:17
? тое, што я хацеў зрабіць, звярніце ўвагу, перш чым... знайсці сувязь, каб мець базу, з якой, каб праверыць выхад змяніць.. але вы павінны ўлічваць, што з тваім метадам вырашыць праблему на аўтамабілі, якія маюць менш ускладненняў, я маю на ўвазе egr і некалькі ін'екцый з электронным кіраваннем, з турбонаддувом ці я памыляюся?
няма вы не памыляецеся, часцей за ўсе гэтыя змены не з'яўляюцца прама на машыне, але на грузавік або трактар...больш на грузавыя аўтамабілі, у прыватнасці Scania ці Iveco....калі вы адчуваеце, што нейкі грузавік "bombardone" і "sfumacchia" p? мелі Fg або БА, хутчэй за ўсе, там я паклаў рукі, я на...

манро
04-12-2012, 18:19
mannaggia да вас..я-не метафары так, каб!!!! ? для таго, каб даць зразумець..будуць дзіўныя, але ? лепшы спосаб вучыцца!!!
Мы павінны зыходзіць з arbori дызельнага рухавіка, каб зразумець змена авансаў, але бачыў дакумент, які ? было апублікавана ? больш не мае патрэбу, таму што назад скакаць шмат крокаў.. гаворка зводзіцца да сутнасці ? што нас па "розныя элементы " у нас есць кропка, дзе пачынаецца гэта мерапрыемства згарання.. калі ты некалькі адзін з гэтых "элементы", авансавых пачаткам гарэння..
давайце паглядзім, калі цяпер ? найбольш просты!!!
Прывітанне Метафорической!!...... вы можаце быць больш канкрэтным? што "элементы змена" вы маеце на ўвазе, у прыватнасці??

Chris156
04-12-2012, 18:23
Так я і ведаў!!!! элементы змены з'яўляюцца тыя, на якіх smanetti ў карту!!!

манро
04-12-2012, 18:29
seee......добрае nootte!! vaglioo не зменіцца, ніколі........

Chris156
04-12-2012, 18:35
у студзені я прыйшоў у апуліі стаяць трохі з сям'ей, і вас я разумею лепш!!!! жарт!!!! ;)
магічныя элементы ў першую чаргу turbo і затым ісці за іншымі..

Chris156
04-12-2012, 19:50
вы зніклі??? ? цяжка зразумець???

cicciogsr
04-12-2012, 19:57
калі пачынаецца ўпырск, не ? сказаў, што пачынае згарання масы паліва, што збіраецца увайсці ў нумар, гарэнне адбываецца пасля ін'екцыі дзве стадыі ў фазе пэўнага часу (час, necassiorio адбывацца пэўныя фізічныя з'явы, якія я апускаю, гэта розніца ў часе ? затрымкі, што c'? паміж пачаткам ўпырску і пачаткам гарэння, затрымка залежыць ад многіх фактараў, цытую сукенкі? важныя afr, ціску ва впускном калектары, рэцыркуляцыі выхлапных газаў, якасць? паліва і паветра.. etc...таму, мне здаецца, ужо зразумела, што наладзіць загадзя для нашых мэтаў ? ... падумайце аб двух рэчах, ціск турбо і рэцыркуляцыі выхлапных газаў... што вы думаеце пра нас? я напісаў... я працягваю канстатаваць, што яшчэ канкрэтнае меркаванне каго-то, што змяненне авансаў не c'?..

манро
04-12-2012, 20:13
вы зніклі??? ? цяжка зразумець???
я sar? адцягвацца не свабодны? s?...для гэтага не адказвала на вось,***** unque turbo будзе таксама элемент змены, але факт застаецца фактам, што галоўным падазраваным ва ўсей гэтай выкрывальнага прамовы ?ра,?,і rester? дызельнае паліва!!па мне, ці можаце вы даць ўвесь паветра турба, што вы хочаце разам з дызель, але калі не адказвае, а тэрмін прыдатнасці ўсяго ін'екцыі праз пачатак і канец гэтага, што calcolada, калі пачынаецца, калі сканчаецца, мы заўседы іх казаць пра больш ці менш...на маю думку....затым, калі вы прыходзіце ў Апуліі, Крыс, я пакажу вам паспрабаваць nu bell capiton!!!.

cicciogsr
04-12-2012, 21:01
каб надаць больш? дызель via-й? utulizzata, а таксама абмяркоўвацца ? тое расцягнуць час ўпырску, каб зрабіць гэта, каб спаліць усе, вы можаце наладзіць правільны расход паветра для карэкціроўкі afr і загадзя, да некаторай ступені, пу? застацца ў крычы, чаму? пу? дастаткова для здзелкі? дапушчальна, што пу? даць гі? pi? прадукцыйнасць... калі не паліць, гэта значыць, што не c'? вытворчасці прывабныя ўздзейнічаць, такім чынам, не c'? прычына можа прымусіць ecu пачатку ўпырсквання да вмт, а таксама чаму? калі вы робіце занадта згарання пу? пачаць спачатку, што поршань знаходзіцца ў становішчы, што памяншае ўзровень гучнасці, на якім вы generer? ціск..., верагодна, не б'е? вы страціце магутнасць, а ? тое, што здарыцца з вамі ў трактарах ( p.s. мне падабаюцца трактары) або ў грузавік у стане дзейнічаць толькі на помпа (дызель-загадзя), вы не можаце выкарыстоўваць іншыя зменныя, якія есць у сучасных рухавіках, як, напрыклад, вы не можаце мяняць ціск упырску або наладзіць нармальна, турба... тады ў вас не egr .. ці не так?

Chris156
04-12-2012, 21:41
удакладнім, што гарэнне не пачынаецца з ін'екцыі.. але ўсе гэта адбываецца ў пэўных градусаў да вмт... гэта адбываецца для стварэння станоўчай сілы "штуршок"..

мунро, калі гульні з трактарамі або cammion tocci нават турба? (я бачу, гэта доўжыцца на трактарах!!!!) :cool:
Ps: я вазьму цябе з na' прыгожы sasizz!!!!

манро
04-12-2012, 21:43
сістэмы рэцыркуляцыі ог на грузавых аўтамабіляў і трактароў, некалькі гадоў f? не было яшчэ....але чаму? кажа, што сістэмы рэцыркуляцыі ог ўплывае таксама sugl'авансаў?

манро
04-12-2012, 21:49
удакладнім, што гарэнне не пачынаецца з ін'екцыі.. але ўсе гэта адбываецца ў пэўных градусаў да вмт... гэта адбываецца для стварэння станоўчай сілы "штуршок"..

мунро, калі гульні з трактарамі або cammion tocci нават турба? (я бачу, гэта доўжыцца на трактарах!!!!) :cool:
Ps: я вазьму цябе з na' прыгожы sasizz!!!!
на некаторых camio або трактароў больш пажылым людзям, якія не маюць перепускного клапана дастаткова падняць на дызель, што "адскок" павялічваецца таксама прэс-turbo....і нават тады, калі не яшчэ авансы усе несгоревшего дызельнага паліва, якое паступае ў турбіну f? паскорыць яшчэ больш? у выніку чаго ціск у зоркі ? у асноўным ад іх, я заўважаю, што рухавік хоча больш загадзя..... а для трактароў і грузавых аўтамабіляў, самыя апошнія ў цяперашні час таксама на іх пачалі мантаваць турбіны р? самыя маленькія, але з перепускной мець рухавік больш coppioso ўніз.....
ад крыс, калі прыходзіце, я пакажу вам спрабаваць unaspecialit? foggiana.....Sbarrone sott'aceto.....ahahahah.... вы ўбачыце, што добра!! ahahahahahah....

Chris156
04-12-2012, 22:00
пракляты!!!!! хахаха..
у egr ? ідэальна падыходзіць для разумець тое, што кажу я..толькі, што ў ecu адключаецца ад 3000 абаротаў прыкладна... нам трэба ведаць, чаму? пасля 3500, калі авансы сцены..

cicciogsr
04-12-2012, 22:03
калі гарэнне з egr ўключыць ? вялікія памеры cos? ад costuttore, каб зрабіць у любым выпадку ... улічваючы, што рэцыркуляцыя sfavorisce згарання спачатку f? панізіць тэмпературу, такім чынам, гарэнне ? pi? павольна, гэта азначае, што павінна пачаць першай ін'екцыі, каб спаліць усе... ад нас? я магу сказаць, што адключаюць рэцыркуляцыі я б тэмпература больш? высокая, такім чынам, cobustione палепшана, што дазваляе мне выкарыстоўваць загадзя ori-чаму? у інтарэсах тэмпературы і колькасці? кіслароду, такім чынам, я магу кінуць ўнутр-й? паліва...есць? падлучыце да лепшага ціску паліва і паветра... і калі не злоўжыванне, я б не праблемы egt або паніжаным turbo, чаму? калі паставіць добра, і разгледзім, а таксама адмоваў вы ў працягу цісках, якія не носяць занадта хутка, turbo... калі вы хочаце даць страў, якія складаюцца l? вы павінны пакласці рукі загадзя і разважаць заўседы з той жа палітыкай... загадзя ўводзіць раней, каб пачаць спачатку запісаць, а потым усе....

крыс, што вы напісалі, я ўжо выказаў падрабязна ў пасце 101

cicciogsr
04-12-2012, 22:04
у пасце 103 c'? таксама напісаў, чаму? сцены... можа быць, не чыталі мы? што я пішу... ах.ahhhh

манро
04-12-2012, 22:15
ciccio але, пакідаючы вас, каб падумалі, ад egr, якога шчыра nun me ne shoves менавіта для гаворкі выдалення мы можам зрабіць эквівалентнасці паміж дызельнае паліва ўпырскваецца і загадзя заўседы вяртаюцца да гаворкі, што было зроблена, каб зрабіць разлік прыблізнай?? у адваротным выпадку не разумею больш нічога...
pooi я павінен таксама ўхіленне sasizzate той пракляты, у той час як я пішу гэта не столькі я st? ужываючы.....

cicciogsr
04-12-2012, 22:20
[QUOTE=манро;17122]ciccio але, пакідаючы вас, каб падумалі, ад egr, якога шчыра nun me ne shoves менавіта для гаворкі выдалення мы можам зрабіць эквівалентнасці паміж дызельнае паліва ўпырскваецца і загадзя заўседы вяртаюцца да гаворкі, што было зроблена, каб зрабіць разлік прыблізнай?? у адваротным выпадку не разумею больш нічога...

глядзіце значэння золата і ў святле таго, што мы сказалі валюты, колькі загадзя трэба, каб аб'ем, які ўводзіць ori вам дыягназ cos? вы маеце зваротную сувязь са значэннямі ў карты і l? калі дакранацца параметр адпавядаць аб'ему нататкі іншы, прымаючы пад увагу, што есць? што вы адзначылі раней.. як вам здаецца, як ідэя?

манро
04-12-2012, 22:23
не існуе? зразумеў, нічога....прабачце, не маглі б вы растлумачыць гэта больш "зямля-зямля"??

cicciogsr
04-12-2012, 22:27
не ? можна ? мільенны раз, што я кажу, рабіць часопіс з колькасці? дызель і загадзя, і іншыя рэчы, калі вы хочаце разабрацца ў ecu, як st? выконваючы заказы зроблены.. не чакайце, формул, якія ўжываюцца, але толькі разважаць у адваротным парадку, каму ен прызначаны

Chris156
04-12-2012, 22:27
я чытаў!!! для гэтага я пішу!!! даю рашэнне, рэзкае, каб пайсці дызель значна больш высокіх.. падымае галоўку блока!!! давайце паглядзім, калі туды патрапіць прама цяпер.

манро
04-12-2012, 22:30
у поўнай цемры....

Chris156
04-12-2012, 22:37
тут ? агульная паніка!!!!! hahahahaha... ад вы б зразумелі, сее-што.. я павінен вам зрабіць, адзін з маіх прыкладаў ???

манро
04-12-2012, 22:40
калі вы кажаце, падняць галоўку блока..я разумею, ridurreil сціску....але я не разумею сувязь шчыра...

Chris156
04-12-2012, 22:45
пасля блокбастара ў прыклад палац сення давайце на прыкладзе дзіцяці і паветраны шар!!! c'? 5-гадовы дзіця, які надзімае паветраны шар, а пасля 20 insuflazioni паветра выбухае паветраны шар.. дзіця-то расце і даходзіць да 20 гадоў (і бачыў, што там ? нарадзіўся ў таранцей і мае здаровыя легкія), надуйте паветраны шар, і пасля 15 insuflazioni выбухае паветраны шар..
Прама зараз вы там?

Ps: хоць сын далека ад майго горада каляды заўседы вельмі блізка з розуму, і я павінен сказаць, што гэта адбываецца занадта шмат рэчаў..мы спадзяемся, што ўсе сістэмы ў бліжэйшы час.

манро
04-12-2012, 22:51
але што я зрабіў дрэннага, каб заслужыць гэта???што рабіць, м? спінка з ложачка, што надзімае шары???
хлопцы, я не разумею, і дзве рэчы, ці я цалкам rincretinito і я не разумею, яшчэ адзін рационализатор
ці вас, як настаўнікі, вы робіце сапраўды пайсці і цела.....
я? optrei яшчэ для другой матывацыі..... не s? чаму?...усе не ў крыўду, eee...
жарт...але я не разумею, у роўнай ступені, што вы хочаце сказаць мне....

cicciogsr
04-12-2012, 23:03
pi? паветра f? падарваць спачатку шар, а затым вы можаце весці іп? дызель ahhh ahhh, калі не хочаце яго праткнуць, трэба дзьмуць павольна... я з тых, якія думаюць, што калі мы сек не згасае, але гарыць, пі?...

манро
04-12-2012, 23:07
нам тады розум ? занадта заблытаны.....я рэкамендую наведаць спецыялізаваны......але ад ветэрынара?.....вы дзве коні вар'яты!!!

Chris156
04-12-2012, 23:08
ніхто не разумее, што мае прыклады??????? hehehehe..

пасля гэтага вам растлумачу лепш.. дызельнае паліва пачынае гарэць пэўнага ціску ў цыліндры.. ў першапачатковае стан адлюстроўвае тое, што вытворца ўсталяваў..
напрыклад, на 4000 аб з tot prex rail і tot-бар, turbo і г. д ..усе гэта дазволіць? так, што, напрыклад, 5 градусаў да вмт пачынаецца гарэнне..
Тое, што вы павінны зразумець на прыкладах, што я табе зрабіла (пад'ем у падгалоўе, дзіцяці, які надзімае паветраны шар)? гэта!!!
Зараз нас 6?

cicciogsr
04-12-2012, 23:44
і заканчваецца трыццаць градусаў пасля?

Chris156
04-12-2012, 23:55
нееет... :rolleyes:

cicciogsr
05-12-2012, 07:49
на файл, які я адправіў, я ін'екцыі доўжыцца 30? для 70 mmq і загадзя ? 20 градусаў, усе ж колькасць?.. вочы свае 30 я маю на ўвазе, ці не ? загадзя..

мегамозг
05-12-2012, 13:11
клас у-ы? значыць, 5% прыросту?
і ў якім месцы карты ты даў?на ўсей карце або толькі на высокіх абарачэннях?проста каб зразумець

Глядзіце вы на прыкладаю скрыншот cos? вы разумееце, добра.
2? у дачыненні да значэння, якія ў мяне на маей табліцы + 6,48%.
Але я спыніўся, чаму? я бачыў, што абмежавальнік загадзя ? усталяваны ў 40?.
Затым зрабіўшы невялікае змяненне, я б cmq. застаўся ў межах допуску
Нават калі ? вельмі мала, я чуў, машыну-й? нервуюся і нават больш? шуміць.
Для рамонту я заўседы імкнуся прытрымлівацца арыгінальным чынам, прагрэсіўны.
Я паставіў экран таксама winols ў крычы, чаму? восі на ecm не маюць рацыю.

cicciogsr
05-12-2012, 14:26
двух градусаў, у залежнасці ад таго, што вы іх разлічаны?

Chris156
05-12-2012, 17:23
будзьце асцярожныя, каб даць градусаў так, каб.....

мегамозг
06-12-2012, 08:36
Я не рабіў спецыяльных разлікаў, я павялічыў час да 7% і, ведаючы, што абмежавальнік у 40 градусаў я падняў авансы. Пасля крычы. Але я пачынаў, і я зрабіў гэты тэст, таму што я лічу, што, калі вы робіце " мод. Ен павялічваецца ці памяншаецца на ўсе карты, якія есць у дакладзе. Для мяне застаецца цяжка думаць, што тыя, хто зрабіў карту першапачаткова ен памыліўся. Таму я імкнуся падняць ідучы разам у лесе, дзе мне гэта трэба.

cicciogsr
06-12-2012, 08:54
Я не рабіў спецыяльных разлікаў, я павялічыў час да 7% і, ведаючы, што абмежавальнік у 40 градусаў я падняў авансы. Пасля крычы. Але я пачынаў, і я зрабіў гэты тэст, таму што я лічу, што, калі вы робіце " мод. Ен павялічваецца ці памяншаецца на ўсе карты, якія есць у дакладзе. Для мяне застаецца цяжка думаць, што тыя, хто зрабіў карту першапачаткова ен памыліўся. Таму я імкнуся падняць ідучы разам у лесе, дзе мне гэта трэба.

як у пачатку v? добра, каб зразумець, як усе працуе.. і па мне, вы зразумееце, што загадзя прыйшлі на нейкі момант вам не трэба дакранацца да яго..

savek
06-12-2012, 10:48
я сцвярджаю, заўседы мой тэзіс cio? калі вы зменіце трохі хай яны арыгінальныя

манро
06-12-2012, 17:37
хлопцы, хто s? формулы для разліку або лепш канвертаваць мікрасекунд ў градусах коленвала?
я растлумачу лепш, калі я, напрыклад, фарсунка, якая адкрывае для 594 мікрасекунд, як я магу колькасна, колькі градусаў кручэння рухавіка супадаюць?

franco75
06-12-2012, 18:53
Градусаў=пра/мін*6*T
Es: 584 microsec 3000 аб
Градусаў = 3000*6*584/1000000 = 10,5 градусаў

cicciogsr
06-12-2012, 19:15
добра ? проста вы там.. cos?...rpm*360=(grad/min)/60000000=(grad/ms)*i.t(ms)=gradi

можа быць ? pi? проста зразумець,

манро
06-12-2012, 19:18
дзякуй франк...я мог бы ведаць, cos? тое T=1000000?? evisto, што вы там можаце мне растлумачыць адзін момант гэтая формула??
Дзякуй

манро
06-12-2012, 19:19
добра ? проста вы там.. cos?...rpm*360=(grad/min)/60000000=(grad/ms)*i.t(ms)=gradi

можа быць ? pi? проста зразумець,
ciccio cos? .т?

cicciogsr
06-12-2012, 19:24
час, якое неабходна ўставіць у формулу

манро
06-12-2012, 19:27
я, ва ўсякім выпадку, палова ідэі, я зрабіў у тым ліку і ў вас час ўпырску і cio? калі да 4000 абаротаў у хвіліну ў мяне есць час ўпырску.
у 795us, каб даведацца, колькі часу, у градусах адкрывае інжэктар я раблю гэты разлік 4000X360?градусаў=1440000 гэтыя градусы у хвіліну, у адпаведнасці з гэтым справіцца? 1440000/60=24000 градусаў у секунду, зараз, каб даведацца, колькі градусаў зрабіць? рухавік у залежнасці ад часу ўпырску маяк 24000/795=30? градусаў... як наконт пу? быць магчымым?
але гэты разлік і даверу??

cicciogsr
06-12-2012, 19:35
на вока, і на крыжы не здаецца.. есць pi? 10 градусаў памылка

franco75
06-12-2012, 20:31
дзякуй франк...я мог бы ведаць, cos? тое T=1000000?? evisto, што вы там можаце мне растлумачыць адзін момант гэтая формула??
Дзякуй
я дзялю для 1000000, калі я стаўлю час у микросекундах

franco75
06-12-2012, 20:38
Не вельмі-то тлумачэнні, але я паспрабую:
я дзялю абаротаў у хвіліну на 60, каб атрымаць колькасць абаротаў у секунду, а затым moltiplico для 360, каб атрымаць градусаў aal секунды, а затым падзяліць на 60 і памножыць на 360 ?
як памножыць на 6.
мелі градусаў у секунду проста памножыць на секунды і атрымаць класах.
У выпадку, напрыклад, mcjtd (795 us 4000 г/м тэрмін службы ? 19?

Chris156
06-12-2012, 20:53
Не вельмі-то тлумачэнні, але я паспрабую:
я дзялю абаротаў у хвіліну на 60, каб атрымаць колькасць абаротаў у секунду, а затым moltiplico для 360, каб атрымаць градусаў aal секунды, а затым падзяліць на 60 і памножыць на 360 ?
як памножыць на 6.
мелі градусаў у секунду проста памножыць на секунды і атрымаць класах.
У выпадку, напрыклад, mcjtd (795 us 4000 г/м тэрмін службы ? 19?

манро
06-12-2012, 21:33
ок, зразумеў, дзякуй...зараз мы ставім у тым выпадку, калі мы,нават на падставе файла апублікавана ад ciccio на jtd 105,мы маем поўнае tinj што ? у 1151us і мы для 1350 бар прэс на iq 70mm3 4000 rpm загадзя, максімум, на што ? 21?..ок?
пасля гэтага разліку і 4000*6*1151/1000000=27,6 градусаў працягласць упырску і паколькі гэта пачынаецца ў 21 градусаў ppms скончыцца 6,6 градусаў dpms....
зараз выкажам здагадку, што я хачу надаць 85mm3 зрабіць? (radiceq 1350*1151)/70=604, то 604*85/radiceq 1350=1397us
і затым-новы працягласці ўпырску паліва ў градусах sar? 4000*6*1397/1000000=33,5 градусаў, калі я застаюся з пачатак ўпырску ў 21? у гэтым выпадку finiro надаць 12,5? dpms што ? удвая больш, чым чаканага вытворцы, то, безумоўна, у мяне fumosit? і тэмпература egt да зоркі...так што, калі б я хацеў вярнуць гэта значэнне ў норме павінен прадбачыць p? ін'екцыі, каб вярнуцца ў маей "часовыя" і вярнуць 6? яшчэ ў dpms у ppms таксама паважаць працэнт ўпырску 76/24% у залежнасці ад вмт, што мама fiat вырашыў...

dvdtuning
06-12-2012, 21:36
Затым вы павінны даць 6? загадзя?

манро
06-12-2012, 21:41
калі я хачу паважаць працэнт ін'екцыі паміж да і пасля вмт, але я думаю, што вы можаце выйсці на працэнт 50/50....

cicciogsr
06-12-2012, 21:50
6 градусаў шмат для мяне? калі вы лічыце, уклад turbo, то p? што падымаецца, павінна спусціцца

манро
06-12-2012, 22:13
гэта можа быць магчыма? што з 12.5? dpms car li "digerisca"... усе можа? ...
cos? што нават 6? ppms,нават калі можа здацца, што шмат,можа быць, рухавік не "у ілбе"....

Chris156
07-12-2012, 00:11
рухавік іх спакойна пераварвае або амаль.., але і на пачаткоўцаў ? што калі мы знаходзімся ў ідэальным свеце было б дастаткова, прадбачыць іх 6? і усе было б ок..а няма..
адказ я напісаў пост назад.

манро
07-12-2012, 00:20
цікава было б ведаць таксама, дыяграмы разгортвання, fiat jtd 105, каб дакладна ведаць, на колькі градусаў адкрываецца клапан сліва такім чынам,па маім меркаванні,вы маглі б працягваць уводзіць таксама пасля вмт да тых часоў, пакуль выпускны клапан, і закрытым, і пасля гэтага адкрывае перастаць ўводзіць, каб не скончыць inettare ў каналізацыю....

Chris156
07-12-2012, 00:48
цікава было б ведаць таксама, дыяграмы разгортвання, fiat jtd 105, каб дакладна ведаць, на колькі градусаў адкрываецца клапан сліва такім чынам,па маім меркаванні,вы маглі б працягваць уводзіць таксама пасля вмт да тых часоў, пакуль выпускны клапан, і закрытым, і пасля гэтага адкрывае перастаць ўводзіць, каб не скончыць inettare ў каналізацыю....

было б толькі дызель марна, дарэмна.

манро
07-12-2012, 00:58
я кажу "не"....па-мойму, не марнуе нічога, таму што з моманту, калі клапан застаецца закрытым і працягвае ўводзіць у масе паветра і паліва, які гарыць,ужо спрацоўвае да вмт, а значна раней, ад ўпырску пілот, мы атрымліваем павелічэнне цяпла і, асабліва, ціску ўнутры цыліндру, калі поршань st? спускаючыся ў стадыі карысна, скажам, гэта ў перакладзе значыць больш ціск на поршань= больш пара, такім чынам, больш магутнасць...
акрамя таго, у пост, дзе calcolavo загадзя, я забыўся accenare, напрыклад, факт, на мой погляд, вельмі важна cio? ін'екцыі эксперыментальнага...
калі мы ў выпадку з загадзя асноўнага ўпырску, што было 21? у нас ўпырску пілот скажу, што гэта 15? калі мы прадбачым толькі галоўная пойдзем на "accavalarci" пілот, таму для мяне не было б affato дрэнная ідэя даць загадзя ўпырску пілот пакідаючы traquesta і асноўнае, у час такой ступені, што вытворца ўсталяваў але "traslando усе загадзя"

Chris156
07-12-2012, 01:11
памятаеце, што пасля пэўнага колькасці абаротаў pre-inj, не ? больш актыўным.
гаворка расцягнуць ўпырск пасля вмт добра.. але праз пэўную колькасць градусаў, не трэба больш нічога..
вы можаце ўзяць у якасці прыкладу рухавіка ў генераторном..

манро
07-12-2012, 01:17
так, але рэгенерацыя f? таму што вы наўмысна ўводзіць дызельнага паліва па-за камеры згарання...на самай справе пост згарання, так і з выпускны клапан адкрыты "загрузіць" на дызельнае паліва, насенне несгоревшего газавая калонка, што st? пакінуўшы рухавік, а затым, каб скончыць, каб спаліць гэты дызель ўнутры fap для innalzarne тэмпература гэтага і спальваць усе цвердых часціц, назапашаных...то што ? усе дызельнае паліва марна....

cicciogsr
07-12-2012, 07:14
у папярэдніх пастах я быў з развагі, выкарыстоўваць пост гарэння па мяжы fumosit?
у jtd у preiniezione сканчаецца прыкладна ў 2800 абаротаў у хвіліну, а затым пачынае вадзіць у mjet ? іншае есць, а таксама 5 ін'екцый за пре

манро
07-12-2012, 12:45
упэўнены, што вы зможаце змяніць цыкл згарання multijet, каб адаптаваць яе да нашых патрэбам было б, па-мойму, крок наперад гіганта.? іх я s? што нам хочуць ведаў у галіне адхіленнем ад нормы і approciarsi гэтага асноўнага параметру дызеля з выгляду інжынернай не тое, што з дапамогай інструментаў графічнага мадэлявання і разліку магутныя, што проста гарачым, я думаю, не мае...цікава, калі паміж намі, у адзін цудоўны дзень вы iscrivesse інжынера па распрацоўцы рухавікоў, дызель-то вытворцы данецк і гатовы падзяліцца сваім "тэхнічная" з намі, каб высвятляць, максімум па гэтай тэме.....было б міфічны...

cicciogsr
07-12-2012, 13:56
упэўнены, што вы зможаце змяніць цыкл згарання multijet, каб адаптаваць яе да нашых патрэбам было б, па-мойму, крок наперад гіганта.? іх я s? што нам хочуць ведаў у галіне адхіленнем ад нормы і approciarsi гэтага асноўнага параметру дызеля з выгляду інжынернай не тое, што з дапамогай інструментаў графічнага мадэлявання і разліку магутныя, што проста гарачым, я думаю, не мае...цікава, калі паміж намі, у адзін цудоўны дзень вы iscrivesse інжынера па распрацоўцы рухавікоў, дызель-то вытворцы данецк і гатовы падзяліцца сваім "тэхнічная" з намі, каб высвятляць, максімум па гэтай тэме.....было б міфічны...

інжынер там вы кажаце? на жаль, цяпер не працую ў bosch... план, калі вы разумееце, вы, падтрымліваючы сваю прамову, што без вымярэння тут мы можам казаць бясконца, чаму? значэння ў карце дыягназу не заўседы вам іх знойдзеце мой савет быў у тым, каб навучыцца працаваць без загадзя да пэўных страў прадукцыйнасці выходзяць жа, запэўніваю вас, але, вядома, калі вы знаходзіцеся змен механічных і хочаце перашчыраваць, то іх трэба змяніць..

Chris156
07-12-2012, 13:57
мммммм.. тады, калі аўтамабіль ідзе на рэгенерацыю, павінны мець на 50 л. с. больш!!!!! :rolleyes:

cicciogsr
08-12-2012, 01:58
тыя post inizioni ні аднаго фрага нічога карты, якія рэгулююць l загадзя рэгенерацыі я не думаю, што вы павінны закрануць

dott.chem
08-12-2012, 09:23
Мае сціплае меркаванне па гэтай нагоды ? наступны:
Авансы ідуць змены ў некаторых абставінах. Гэта варта рабіць з асцярогай, ведаючы як, ведаючы, чаму? і, ведаючы, што ў пу? ісці яму насустрач.

Мяркую, што калі я хачу атрымаць магутнасць не жахлівыя, такім чынам, надзейнасць?, справа? дызельнае даць і справа? паветра даць (і, такім чынам, ціск) ? сціплы.
Можа быць, з практычным прыкладам прамовы робіць больш? прасцей для ўсіх.
Tdi 160 з 70mg дызель магутнасцю ў тэорыі 190cv на 4000 аб. З-за відавочных страт эфектыўнасці пры павелічэнні магутнасці, гэтыя коні становяцца амаль 185 пры 4000 аб з ціскам 1.49bar (ціск арыгінальны, выяўленых з дыягназам).
Дадзеныя магутнасці (rullati) адлюстроўваюць, колькі атрымаў, з разлікамі, перш чым супаставіць аўтамабіль, есць? ? індэкс, што рахункі былі зроблены правільна, і што ўсе на аўто працуе.

Вы заўважылі, што p? дым пэўных абарачэннях (прадказальныя у фазы). Праблема ўзнікае з-за таго, што надаць 70mg, яна ўпырсквае як правіла, 8? ATDC парады 11?.
Нягледзячы на AFR каля 15,5 аўтамабіль паліць, чаму? дызельнае паліва ? ўводзяць занадта шмат, акрамя верхняй мертвай кропкі 8 - 10? мяжа для fumosita на шмат рухавікоў на tdi прыкладна 10?.
Дым, не ? тыя, перабольшаныя, вы можаце трымаць усе cos?, але калі вы хочаце, каб вырашыць, што рабіць?

Або павелічэння ціску, або ад загадзя.
Калі ціск не хочаце змяніць, вы мяркуеце.
Колькі? Загадзя вы пу? разлічыць, пачынаючы з арыгінальных карт. З іх мы павінны экстрапаляваць значэння, неабходнага для здзелкі? ўпырску, што вас цікавіць.
Каб зрабіць гэта, проста р? вынаходлівасці і табліцы EXCEL.
У маім выпадку вылічанае значэнне ? прыкладна на 1, 25 градусаў да 4000g/min. мала рэчаў, так, але дастаткова, каб часткова скараціць курэнне. цяпер ****lli pi? што прымальныя

Змяняць апярэджанне ўпырску ? рызыкоўна. Павелічэнне ціску, што вы ўнутры цыліндру, не ? тып распаўсюджаны, але лакалізаваны ў кароткія тэрміны, у фазе ўздыму поршня. Калі прырашчэння маюць нязначныя праблемы не існуе, спецыяльны ціску turbo арыгінальныя або нізкія.
У іншых умовах могуць мець месца перагрэў рухавіка, расколіны на галоўцы блока і галоўкі поршня, стрэс, важныя для imbiellaggio і каленчатага вала.
Для колькасці? ўводзілі вельмі высокія (вельмі), калі значэння загадзя неабходныя разлікі высокія, гэта азначае, што вы павінны змяніць сваю стратэгію. Ен праходзіць фарсунак з фарсункамі, плюс. У гэтым выпадку іх можна? пакінуць арыгінальныя, адкласці або вельмі-вельмі асцярожна, прадбачыць яшчэ ў залежнасці ад памеру адтуліны сопла.
У выпадку, калі ціск турбо, вельмі высокі, з прамежкавым серыі, справа ўскладняецца з-за высокай тэмпературы зарада, уведзенае ў цыліндр, і ціск pi? высокія.

Як я бачу, зрабіць логі карэты з арыгінальнай карце, і пасля з змяненне карты ? важна.

cicciogsr
08-12-2012, 10:32
Авансы ідуць змены ў некаторых абставінах. Гэта варта рабіць з асцярогай, ведаючы як, ведаючы, чаму? і, ведаючы, што ў пу? ісці яму насустрач.

Мяркую, што калі я хачу атрымаць магутнасць не жахлівыя, такім чынам, надзейнасць?, справа? дызельнае даць і справа? паветра даць (і, такім чынам, ціск) ? сціплы.
Tdi 160 з 70mg дызель магутнасцю ў тэорыі 190cv на 4000 аб. З-за відавочных страт эфектыўнасці пры павелічэнні магутнасці, гэтыя коні становяцца амаль 185 пры 4000 аб з ціскам 1.49bar (ціск арыгінальны, выяўленых з дыягназам).
Дадзеныя магутнасці (rullati) адлюстроўваюць, колькі атрымаў, з разлікамі, перш чым супаставіць аўтамабіль, есць? ? індэкс, што рахункі былі зроблены правільна, і што ўсе на аўто працуе.

Вы заўважылі, што p? дым пэўных абарачэннях (прадказальныя у фазы). Праблема ўзнікае з-за таго, што надаць 70mg, яна ўпырсквае як правіла, 8? ATDC парады 11?.
Нягледзячы на AFR каля 15,5 аўтамабіль паліць, чаму? дызельнае паліва ? ўводзяць занадта шмат, акрамя верхняй мертвай кропкі 8 - 10? мяжа для fumosita на шмат рухавікоў на tdi прыкладна 10?.
Дым, не ? тыя, перабольшаныя, вы можаце трымаць усе cos?, але калі вы хочаце, каб вырашыць, што рабіць?

Колькі? Загадзя вы пу? разлічыць, пачынаючы з арыгінальных карт. З іх мы павінны экстрапаляваць значэння, неабходнага для здзелкі? ўпырску, што вас цікавіць.
У маім выпадку вылічанае значэнне ? прыкладна на 1, 25 градусаў да 4000g/min. мала рэчаў, так, але дастаткова, каб часткова скараціць курэнне. цяпер ****lli pi? што прымальныя

Змяняць апярэджанне ўпырску ? рызыкоўна. Павелічэнне ціску, што вы ўнутры цыліндру, не ? тып распаўсюджаны, але лакалізаваны ў кароткія тэрміны, у фазе ўздыму поршня. Калі прырашчэння маюць нязначныя праблемы не існуе, спецыяльны ціску turbo арыгінальныя або нізкія.
У іншых умовах могуць мець месца перагрэў рухавіка, расколіны на галоўцы блока і галоўкі поршня, стрэс, важныя для imbiellaggio і каленчатага вала.
Для колькасці? ўводзілі вельмі высокія (вельмі), калі значэння загадзя неабходныя разлікі высокія, гэта азначае, што вы павінны змяніць сваю стратэгію. Ен праходзіць фарсунак з фарсункамі, плюс. У гэтым выпадку іх можна? пакінуць арыгінальныя, адкласці або вельмі-вельмі асцярожна, прадбачыць яшчэ ў залежнасці ад памеру адтуліны сопла.
У выпадку, калі ціск турбо, вельмі высокі, з прамежкавым серыі, справа ўскладняецца з-за высокай тэмпературы зарада, уведзенае ў цыліндр, і ціск pi? высокія.

Як я бачу, зрабіць логі карэты з арыгінальнай карце, і пасля з змяненне карты ? важна.

у поўнай адпаведнасьці з маей думкай, што я падкрэсліваю, з першага допісу, што вы павінны праверыць параметры врі з дыягназам..

bart
08-12-2012, 14:20

інш chem ? ваша другое паведамленне, што я чытаю сення, і зноў жа, я бачу, цалкам з вамі згодны: менавіта тыя высновы, да якіх я прыйшоў таксама, але што яшчэ я мог бы праверыць, а затым праверыць...
Мы цалкам у гармоніі: я ведаю, што мы зрабілі даследаванні і вопыт прафесійных падобныя... ;)

манро
08-12-2012, 15:07
*інш chem:добры дзень, doc, не маглі б вы ласкава растлумачыць, чаму вы кажаце, што абмежаванне ўводзіць, а 10? пасля вмт??тэарэтычна,для таго, што ne s? я,можа працягваць ўводзіць,каб павялічыць pme у цыліндры,з тых часу, пакуль не адкрыецца зліўны клапан....што, напрыклад, у jtd 115 з воссю cammes colombo & bariani адкрывае ў 56? да малых і сярэдніх прадпрыемстваў у практыцы 180? ад мсп менш, чым 56? загадзя адкрыцця па параўнанні з гэтым у нас 124? пасля вмт, перш чым клапан адкрыць страціць ціск цыклу працы....

cicciogsr
08-12-2012, 15:19
гэта азначае, што да 8-10? пасля вмт можна надаць, не чакаем і працуем з выдатак паветра можаце не атрымаць, празмернае курэнне, з тых 8-9? водступы ў допуску распаўсюджвання фронту полымя ў аб'еме цыліндру, што на гэты раз sar? больш, чым калі пачатку ўпырску і адпаведнае ціск паветра згарыць амаль уся сумесь...

dott.chem
08-12-2012, 15:22
Гэта пытанне тыпу кінэтычную.
Дызельнае паліва ? павольна гарэць. Впрыскивать да 10 градусаў (прыкладна, залежыць ад рухавіка рухавіка) не мае часу, каб спаліць падчас карысна і ў канчатковым выніку трапіць на выпускны калектар і слімак турбіны падчас фазы згарання. Мы? вызначае павелічэнні EGT і цвердых часціц.
З'ява памяншаецца, выкарыстоўваючы вялікі лішак паветра, вядома. З ціскам turbo высокія, часта гэты мяжа будзе ледзь-ледзь менш.
Распредвалы павялічваюць аб'емны ккд, адпаведна ? як калі б я выкарыстаў ціск турбо-й? высокія (не ? так? але гэта ідэя)

cicciogsr
08-12-2012, 15:37
змяняючы кулачкі, змяняецца аб'емны ккд, чаму? змяніць-першае, што тэрміны адкрыцця клапанаў, адпаведна, лепшага і большага запаўнення камеры... лепш я маю на ўвазе хуткасць? з якім ен напаўняе другі, ці што ? добра зрабілі, што лепшыя скрыжавання клапанаў вы можаце, каб ачысціць нумар, а затым запаўняе першую і сумесь свежая, што вам трэба? ўключыць знайсці нумар цалкам ачышчана ад газу, з некалькіх рэшткаў рэшткаў, а таксама пі? свежыя што не варта недаацэньваць

манро
08-12-2012, 17:48
Гэта пытанне тыпу кінэтычную.
Дызельнае паліва ? павольна гарэць. Впрыскивать да 10 градусаў (прыкладна, залежыць ад рухавіка рухавіка) не мае часу, каб спаліць падчас карысна і ў канчатковым выніку трапіць на выпускны калектар і слімак турбіны падчас фазы згарання. Мы? вызначае павелічэнні EGT і цвердых часціц.
З'ява памяншаецца, выкарыстоўваючы вялікі лішак паветра, вядома. З ціскам turbo высокія, часта гэты мяжа будзе ледзь-ледзь менш.
Распредвалы павялічваюць аб'емны ккд, адпаведна ? як калі б я выкарыстаў ціск турбо-й? высокія (не ? так? але гэта ідэя)
ок...пакласці імгненне ўсе вяртаецца аб'емныя дадзеныя ад якой-небудзь камеры або ціску turbo etc, і разглядаючы толькі цеплавой цыкл дадзенага рухавіка (і, такім чынам, pme, што адбываецца...мой пытанне ?:калі адбываецца пачатак ўпырску паліва, впускные клапана былі зачыненыя ўжо добры кавалак,так як тыя, выхлапных газаў,і той паветра пад ціскам ? атрымалася ўвайсці ў цыліндр ? уваход стоп...затым у цыліндр c'? некаторы ціск у канцы фазы сціску сара таксама павялічваецца, у спякоту ок?.. затым у гэтым стане ? футбольны згарання і, скажам, ", а" поршня прапушчаны праз вмт..... тое, што я не вярнуцца ?=чаму? у цыліндр не можа працягваць ўводзіць дызель ў масы, які ўжо гарыць з тэмпературай і ціскам больш высокай фазы сціску, што verebbe "interotta" толькі да тых часоў, пакуль выпускны клапан вырашае адкрыць??cinematicamente кажу doc,чаму? уклаўшы 10?пасля вмт вы павінны мець больш egt і дым, калі, здаецца, ясна, што клапан зліву ? па-ранейшаму зачынены і ўсе цяпло і ціск ? па-ранейшаму ў пастцы ў цыліндр і душыць з сілай, нечуванай на поршань??

cicciogsr
08-12-2012, 19:00
калі праглядзіце ўсе з нуля, я таксама патлумачыў, як адбываецца гарэнне дызельнага... шукае інфа пра згарання дызеля, асабліва на распаўсюд і, магчыма, вы прыбіраеце шмат сумненняў

cicciogsr
08-12-2012, 19:02
у mjet ін'екцыі некалькі на самай справе яна ўпырсквае дызельнае паліва ў розны час, нават калі гарэнне ? пачалася

манро
08-12-2012, 19:55
калі вы дазволіце, я хацеў бы пачуць тых, хто марнуе 2 слова больш, каб паспрабаваць зразумець нас, бедных ingnoranti складаных паняццяў....і я маю на ўвазе інш chem, якія, як з яго папярэдніх пастоў, відавочна, "дарма" некалькі слоў, каб зрабіць зразумелымі свае паняцці...у перакладзе і не ў крыўду...ciccio ты хлопец, у нагу, і інжынер тытулаваных, але растлумачыць рэчы, вы kiavika!!!даруй мяне!!
я думаю, што спальванне дызельнага паліва робіць у тым ліку і мае, есць пытанні, specifichea якіх я хацеў бы канкрэтных адказаў, калі вы не хочаце, каб даць у такім выпадку вы маглі б пазбегнуць, хадзіць вакол ды каля з непатрэбнымі прыемаў слоў....не вернемся, казаць і рабіць адно і тое ж....давай!! р? практычным сэнсе есць не хоча!! Doc і без праблем наогул сказаў, што думаў, не атрымаць шмат піў розуму!! таму што вы не адпавядаць аб'ему нататкі і ты, або менш, калі менавіта вам гэта цяжка зрабіць? таму што вы не astieni працягваць "мэнар, можа быць паветра??"

dott.chem
08-12-2012, 21:21
Працэс згарання любога паліва з таго, хто ідзе на гарэнне (у дадзеным выпадку дызельнага паліва і паветра) ? хімічныя рэакцыі.
Хімічныя рэакцыі, яны ўсе маюць адну хуткасць? характэрна, што залежыць ад розных рэчаў.
Акрамя таго, тэмпература і ціск рэгулююць у частцы термодинамика працэсу згарання.
У дадзеным выпадку, павелічэнне ціску, не гуляе ў карысць працэсу згарання, па крайняй меры, з пункту гледжання тэрмадынамічных
Акрамя таго, з пункту гледжання кінэтычнай з'ява хімік "гарэнне" ? у суправаджэнні фізічная з'ява.
Кроплі дызель мікраметра, як правіла, згарэць звонку, дзе яны знаходзяцца ў кантакце з кіслародам, унутр.
Pi? ? вялікая кропля (якая ўтворыцца ад распыливания дызельнага паліва) - ы? час ? неабходнасці, фронт полымя, каб дабрацца да ядра.
Неабходнае час ? што для працягласці ўпырску вельмі вялікіх і высокіх абарачэннях рухавіка (калі вал рухавіка праходзіць праз мноства кутоў няма часу) зліўны клапан ? gi? адкрыта, перадаючы кроплі яшчэ ў працэсе згарання ў калектар.

манро
08-12-2012, 21:36
пераклад у двух словах, гэта значыць, што нават калі ен ўпырсквае пасля вмт дызельнае паліва, як апекі,улічваючы яго тэхнічныя характарыстыкі і працэс яе згарання,а таксама з выхлапной клапан зачыняецца, не знайшоўшы дастаткова кіслароду,у гэты момант,не якое прывяло больш цяпла і ціску?
і гэта ў рэшце рэшт яго згаранне, нават унутры мікра-часціц дызельнага паліва толькі за межамі цыліндру,яшчэ лепш-калектараў і турбіны, чаму? c'? больш за паветра?? прабачце, doc і тэмпература вельмі высокая, што значна раней выклікала паленне ў гэтым працэсе,заўседы са зліўны клапан зачынены і, такім чынам, цяпла і ціску заключаюцца ўсе ў цыліндры,не мае ніякага ўплыву на гэты цыкл тэрмадынамічнай??з пасады ін'екцыі,trattenedo ўсе цяпло і прэс ў цыліндр,на практыцы мы не можам "фарміраваць" тэрмадынамічнай цыкла, па нашаму жаданні, каб паспрабаваць падоўжыць,як мага больш, пакуль не адкрыецца зліўны клапан "romperci яйкі ў адзін кошык "стадыі карысна" рухавіка??

cicciogsr
08-12-2012, 21:38
калі вы клапоціцеся так шмат, я нават магу ўстрымлівацца... доўг, плеткі і страсці, што я для матораў, стары jtd дазваляе яму ? пад назвай unijet азначае, што для кожнага запальвання або гарэння, або, як vuooi назваць, зробленыя толькі дзве ін'екцыі ў пілот і галоўны, які, у сваю разоў карэктуюцца ў залежнасці ад нагрузкі ... у multijet, каб зрабіць у вобласці гарэння-й? чысты запавольвалі крок згарання парытэт? дызельнага паліва, каб зрабіць яго больш? павольна і паступова прынялі стратэгію выкарыстоўваць 5 ін'екцыі(у тым ліку pre і post), каб кожны згарання есць? што дазваляе менш rumorosit? зніжэнне вытворчасці несгоревшего часткі вытворчасці NOx etc... і, асабліва, уводзіцца пасля ін'екцыі, якая служыць для рэгенерацыі прылады анты часціц

манро
08-12-2012, 21:38
пасля ін'екцыі, я маю на ўвазе ін'екцыі дызель заўседы з выпускны клапан зачынены, але з поршнем, які апярэджваў яго ў вмт.....

манро
08-12-2012, 21:47
калі вы клапоціцеся так шмат, я нават магу ўстрымлівацца... доўг, плеткі і страсці, што я для матораў, стары jtd дазваляе яму ? пад назвай unijet азначае, што для кожнага запальвання або гарэння, або, як vuooi назваць, зробленыя толькі дзве ін'екцыі ў пілот і галоўны, які, у сваю разоў карэктуюцца ў залежнасці ад нагрузкі ... у multijet, каб зрабіць у вобласці гарэння-й? чысты запавольвалі крок згарання парытэт? дызельнага паліва, каб зрабіць яго больш? павольна і паступова прынялі стратэгію выкарыстоўваць 5 ін'екцыі(у тым ліку pre і post), каб кожны згарання есць? што дазваляе менш rumorosit? зніжэнне вытворчасці несгоревшего часткі вытворчасці NOx etc... і, асабліва, уводзіцца пасля ін'екцыі, якая служыць для рэгенерацыі прылады анты часціц
ciccio, я не казаў, каб ты устрымліваўся ад размяшчэння вашай думкі..вы не зразумелі...я толькі сказаў, што калі вы хочаце зрабіць яго больш зразумелым..бачыў нават якія прайшлі выпадку,сярод нас,якія прывялі нас да непаразуменняў...гэта сказаў мой сябар, можа быць, я ў дадзеным канкрэтным выпадку я не магу зразумець, што есць? што я хачу, таму што ад вашых адказаў вядома рэзерв impropia....cio? сказаў "зямля-зямля" я кажу вы мне адказаць B або, значна больш верагодна, B і мала compresibile для маей сціплай трэці сярэдні, але есць? гэта не значыць, што не так незразумела для іншых?.....цяпер вяртаючыся больш на тэхнічны rigaurdo абмеркаваць вытанчана цыклу тэрмадынамічных дызель common rail), з некалькі ін'екцый,мае думкі з гэтай нагоды ?:замест таго, каб multiiniezioni, каб мець згарання, самы просты з магчымых, таму што не выкарыстоўваць гэтую тэхналогію, каб мець максімальна магчымую прадукцыйнасць???сутнасць майго пытання ? вось і ўсе!!!

cicciogsr
08-12-2012, 21:49
пост-ўпырску выконваецца ў позніх стадыях згарання для павышэння тэмпературы выхлапных газаў, што дазваляе рэгенераваць фільтр,пост-ўпырску pu? акрамя таго, стварэнне асяроддзя, памяншаючы неабходнае для рэгенерацыі каталізатара ў выніку забойства вокісаў азоту.

cicciogsr
08-12-2012, 21:50
манро прабачце, я не разумею-й? што вы хочаце ведаць.. . калі вы хочаце адкрыць пост, вылучаныя ў свае карты і мы абмяркоўваем вышэй, з лічбамі ў руках... cos? мы гаворым пра сэкс анелаў..

манро
08-12-2012, 21:55
ciccio напісана ў маім пасце крыху е? тое, што я хачу ведаць...ператварыць,калі магчыма,пост ін'екцыі, распрацаваныя для "ачысціць рухавік дызель" пасля ін'екцыі, каб мець massimapotenza...

манро
08-12-2012, 22:06
сказаў яшчэ, terraterra я тут, цікава ? можна стварыць цыкл дызеля і pme ў нашай душы больш магутныя можна з multi ін'екцыі, якія замест таго, каб паслаць дызельнага паліва па-за цыліндру, для чысткі фільтра я не interssa нічога...надаць напрыклад, замест адной грубай асноўнага ўпырску можа быць "па-за часу, максімум", таму што c'? столькі штук? для ін'екцый,такую ж тоўстую, колькасць падзяліць на час-градусаў рухавік больш аптымальным, каб мець максімальна магчымую з пункту гледжання прадукцыйнасці...

dott.chem
08-12-2012, 22:07
пераклад у двух словах, гэта значыць, што нават калі ен ўпырсквае пасля вмт дызельнае паліва, як апекі,улічваючы яго тэхнічныя характарыстыкі і працэс яе згарання,а таксама з выхлапной клапан зачыняецца, не знайшоўшы дастаткова кіслароду,у гэты момант,не якое прывяло больш цяпла і ціску?
Я спадзяюся, што добра інтэрпрэтаваць пытанне.
Ne вырабіць?, але выйсце вельмі і вельмі сціплы і супрацьпаказанні важныя.
Кісларод, нават калі ў лішку ? здольны палегчыць праблему, а ня вырашыць яе.

і гэта ў рэшце рэшт яго згаранне, нават унутры мікра-часціц дызельнага паліва толькі за межамі цыліндру,яшчэ лепш-калектараў і турбіны, чаму? c'? больш за паветра??
Не, не таму, што? c'? pi? паветра, дзе ен знаходзіўся раней, проста таму, што? "кропля" заканчваецца ў камеры згарання ў тыя часы.

выбачайце, doc і вельмі высокай тэмпературы, што значна раней выклікала гарэнне ў гэты працэс,заўседы з выпускны клапан зачынены, а затым цяпла і ціску, заключаныя ўсе ў цыліндр,не мае ніякага ўплыву на гэты цыкл термодинамических??
Тое цяпло, як вы кажаце, то можна выклікаць працэс гарэння. Гэта адзін з параметраў, з якіх я пісаў раней, ад якога залежыць хуткасць? у rezione. Я не хачу ўдавацца занадта ў дэталі, але, у прыватнасці, у змяненні каэфіцыента pre-паказальнага "канстанты кінэтыкі рэакцыі".
І як, калі павышэнне тэмпературы і лепш ўзгаранне. Але мы? стаіць у пачатку ўпырску, у той час як вы не можаце палепшыць ініцыяванне рэакцыі gi? спрацавала... не верыце?

з пасаду ін'екцыі,trattenedo ўсе цяпло і прэс у цыліндр,на практыцы мы не можам "ляпіць" тэрмадынамічных цыклу, па нашаму жаданні, каб паспрабаваць падоўжыць,як мага больш, пакуль не адкрыецца выпускны клапан "romperci яйкі ў адзін кошык "стадыі карысна" матора??

Quan працягласць ўпырску ? вельмі доўгія (паглядзіце поўнай нагрузцы), а тым больш для аўтамабіляў, апрацаваных нас? не ? можна ці магчыма ? лепш сказаць, што ў нашым распараджэнні сродкаў не лічу магчымым

Chris156
08-12-2012, 22:13
манро інш chem вам паўторана ўсе, што я сказаў, што..
"пасля ін'екцыі" вы можаце насіць яго толькі, пакуль малы градусаў..пасля таго, як не трэба больш нічога..толькі дым і не гарачае!!!

ciccio маеце рацыю..пошту сваю карту і мы дапаможам вам спакойна..

cicciogsr
08-12-2012, 22:18
манро калі нам удасца стварыць цыкл, у свае задавальненне, здымаю капялюш.. мы, бедныя хлопцы, тут мы спрабуем грызці coef бяспекі, якія выкарыстаў вытворца для павелічэння прадукцыйнасці..fregandocene выкідаў забруджвальных рэчываў і шмат разоў, а таксама расход паліва...

манро
08-12-2012, 22:25
Тое цяпло, як вы кажаце, то можна выклікаць працэс гарэння. Гэта адзін з параметраў, з якіх я пісаў раней, ад якога залежыць хуткасць? у rezione. Я не хачу ўдавацца занадта ў дэталі, але, у прыватнасці, у змяненні каэфіцыента pre-паказальнага "канстанты кінэтыкі рэакцыі".
І як, калі павышэнне тэмпературы і лепш ўзгаранне. Але мы? стаіць у пачатку ўпырску, у той час як вы не можаце палепшыць ініцыяванне рэакцыі gi? спрацавала... не верыце?
doc, прабачце, не хачу вас зламаць. але мы абмяркоўваем, для якога я імкнуся даведацца як мага больш і ўсе адказы ад цябе, апісаныя ў гэтым ? тое, што менш я разумею...то есць, то, пакінуўшы для atimo страціць дызельнага рухавіка і, кажучы аб рэакцыі ўжо спрацавала, на вашым прыкладзе, што вы не можаце? палепшыць я думаю, адразу ж пасля атамнай бомбы..дит? для запуску гэтага зброі, велізарныя, зробленыя з плутонію і ўрану,якія я памятаю выбухае "бясплатнае", служыць штуршком, каб практычна пачаць працэс...bh? у гэтым выпадку, што практычна, які выклікае lareazione ланцуга будзе літаральна "лязо" плутоній ад бомбы...
таму што гэта не ? можна ў рухавік?? cio? напрыклад, амерыканцы ў сваіх драг top fuel выкарыстоўваюць змешваць з метанолам ў нітрагіцэрын, з якога атрымліваюць нитрометан..па мне метанолу у гэтым выпадку спрацоўвае зарад, але нітра на ўмацаванне менавіта як прыклад бомба...чаму не ? можаце зрабіць так жа, як з дызельным, што калі выпараецца да моцнага ціску ў кантакце з высокай тэмпературай ўжо апрацаваны ў ім жа працягваць? выпусціць цяпла і ціску?? і, як быццам на пажар, каб паставіць яго на "крыс" даданні дызельнага паліва ў risulato бы пажар, яшчэ больш вялікі і магутны cio? калі б не было клапана, каб адкрыць "балон"(цыліндр) рухавік esploderebbe..але чаму б не праверыць гэты выбух з multiniezioni, каб мець столькі, колькі сказалі?

Chris156
08-12-2012, 23:00
манро, я пакажу вам прыклад..пасля вялікага поспеху ў ліфт і дзіцяці з шар!!!!
Вы ад дзіцяці, гулялі ў запуск шароў з паперы з ручкай (шарыкавай ручкай) разабралі (духавы)... ты soffiavi і palliina заводзіўся, але пасля таго, як выйшлі з-пад пяра і адыходзіла, напрыклад, 1 сантыметр сілы паветра не было больш эфект на мяч.. і той паветра ў buttavi проста ў асяроддзі..

Я ведаю, што хутка apriro мой пост усе гэтыя прыклады!!!! больш так я не магу сабе растлумачыць на зямлю..

dott.chem
08-12-2012, 23:02

Акрамя гэтага прыгожага рэзерв, растлумачыць, не ? проста, і я разумею, што зразумець не можа? гэтак жа цяжка. Калі да гэтага дадаць той факт, што растлумачыць усе не добра, мы разбурылі.

Я імкнуся па-рознаму:
Уявіце сабе, што ў вас, напрыклад, любы рэжым, па здагадцы 4000 абаротаў у хвіліну.
Уявіце, што прама зараз зрабіць у канчатковым выніку ін'екцыі ў верхняй мертвай кропцы.
Гіпотэза 1: (лічбы наўздагад), Каб запісаць цалкам справа? дызельнага паліва, якія вы ўвялі ? неабходна ў адпаведнасці з 1s
Гіпотэза 2: (лічбы наўздагад), Каб адкрыць клапан скіду гэтага рэжыму неабходныя 1,1 секунды (улічваючы, калі заканчваецца час ўпырску, якая супадае з верхняй мертвай кропкі)

Вынік: няма праблем. Усе ішло гладка.

Давайце ў другім выпадку, у якім, напрыклад, час ўпырску заканчваецца 15? ATDC
Гіпотэза 1: (лічбы наўздагад), Каб запісаць цалкам справа? дызельнага паліва, якія вы ўвялі (ж) ? неабходна ў адпаведнасці з 1s.
Гіпотэза 2: (лічбы наўздагад), Каб адкрыць выпускны клапан, у гэты рэжым па-ранейшаму неабходныя 1,1 секунды, але заўседы ад верхняй мертвай кропкі, што не супадае-й? фаза заканчэння ўпырску.

На практыцы і як, калі клапан будзе адкрывацца толькі пасля 0,9 секунды да канца ўпырску (лічбы наўздагад)

Вынік: дызель brucer? яшчэ 0,1 секунды пасля таго, як вы ? адкрыты выпускны клапан.

У рэальнасці? сітуацыі ? горш, як апісана, чаму? ўскладняецца шэрагам фактараў.

Вы можаце палепшыць справа кідаючы паветра, бура ўнутры цыліндру, або, яшчэ лепш, павышаючы якасць? дызельнага паліва, шляхам дадання малекул, здольных гарэць хутка, і паляпшэння распылення паліва.
Руху swirl у сваю чаргу, дазваляе палепшыць гарэнне, што дазваляе pi? эфектыўнага змешвання паветра з палівам. Акрамя гэтага, c'? мала зрабіць

Chris156
08-12-2012, 23:14

манро
08-12-2012, 23:17

я не ўпэўнены...

Chris156
08-12-2012, 23:24
мама мая... ( АДСУТНІЧАЕ)ennesiama раз.. вы можаце ўводзіць да 10? пасля вмт..потым залежыць ад канфігурацыі распредвалов..але столь ? гэта.

КАЛІ ЛАСКА, НЕ ВЫКАРЫСТОЎВАЙЦЕ НЕЦЭНЗУРНУЮ ЛЕКСІКУ, ЯК У ПРАВІЛАХ!!!

dott.chem
08-12-2012, 23:29
Правільна, не ? адно і тое ж. Пагаршае сітуацыю з двух ін'екцый subentrerebbero іншых фактараў.

Chris156
13-12-2012, 17:11
мама мая... ( АДСУТНІЧАЕ)ennesiama раз.. вы можаце ўводзіць да 10? пасля вмт..потым залежыць ад канфігурацыі распредвалов..але столь ? гэта.

КАЛІ ЛАСКА, НЕ ВЫКАРЫСТОЎВАЙЦЕ НЕЦЭНЗУРНУЮ ЛЕКСІКУ, ЯК У ПРАВІЛАХ!!!

Не думаю, што я напісаў няма ні слова наступ.... слова elimitata ?: Я СКАЖУ ГЭТА ЗНОЎ!!!!!
Можа быць, вы будзеце блытаць!!!! :cool:

checcosassu
26-12-2012, 09:47
гульня не варта свечак

emilground
26-12-2012, 23:04
Па мне ? паспрабуйце, вы не можаце? абагульняць. Загадзя пу? можа быць, што станоўчы і адмоўны, залежыць ад аўтамабіля да аўтамабіля.
Мяркуючы, карту не штурхаючы пу? таксама не даваць загадзя, то вам проста неабходна паспрабаваць аўтамабіль і паглядзець, калі назад дым ад 3500 абаротаў і далей. У прынцыпе, не трэба даваць загадзя, але а калі перабраць з дызель мала ? неабходна.
Калі яна занадта вы, верагодна, парывы вельмі сур'езныя, і аўтамабіль, як правіла, не падняцца добра абаротаў, чаму? поршань пачынае знайсці супраціў даты пачатку згарання, з прычыны занадта рана. Па мне ? лепш пакінуць як апошні магчымае змяненне загадзя

savek
17-03-2013, 16:57
аб новых multiair, што вы думаеце dell' загадзя?

dantesfx
02-09-2013, 18:30
Па мне ? паспрабуйце, вы не можаце? абагульняць. Загадзя пу? можа быць, што станоўчы і адмоўны, залежыць ад аўтамабіля да аўтамабіля.
Мяркуючы, карту не штурхаючы пу? таксама не даваць загадзя, то вам проста неабходна паспрабаваць аўтамабіль і паглядзець, калі назад дым ад 3500 абаротаў і далей. У прынцыпе, не трэба даваць загадзя, але а калі перабраць з дызель мала ? неабходна.
Калі яна занадта вы, верагодна, парывы вельмі сур'езныя, і аўтамабіль, як правіла, не падняцца добра абаротаў, чаму? поршань пачынае знайсці супраціў даты пачатку згарання, з прычыны занадта рана. Па мне ? лепш пакінуць як апошні магчымае змяненне загадзя
Ну і дарма, multiair яшчэ не мы іх супастаўленыя тут з намі.

max boost
21-09-2013, 22:58

faberecu
23-09-2013, 16:10
вы прабачце,.... але дылер кажа, што... " + " або " - дасягнення выніку карысна ****llo магутнасці ... , калі мы можам спаліць усе, без стварэння празмерна высокай тэмпературы і скокі ціску небяспечныя для manovellismi , я кажу, у нас усе ў парадку
але мы можам рухавіка зачынены, праверыць ... ці мы павінны зрабіць тэст на зьнішчэньне, каб ведаць напэўна?

я асабіста на картах напрамкі выкарыстання 45 ачкоў пры поўнай нагрузцы 4000 аб / мін , мне здаецца, лепш працаваць , я магу размясціць адрозненні ў магутнасці prox нед з авансаў на врі і mod

tidus1985
26-09-2013, 23:18
vi месца мае рашэнне:

Я асабіста, маючы рухавік 1.9 jtdm ад 120cv і 8в я вучыўся далей, і пасля розных доказаў паміж fumosita і экскурсійнае затармазіла я conlcuso, што загадзя, за тое, што riguada мой рухавік павінна быць дадзена, каб не перавышаць 8-9 градусаў post вмт, што зніжаецца да 7-6 для высокіх абаротаў, расследаванне арыгінальная карта дасягненняў 4500 таму, у канцы ўпырску ў вмт, гэта звязана менавіта alf ведама, што 4000/4500 абаротаў рух поршня ? хутка, і патрабуецца некаторы час, каб падарваць дызельнага паліва.

Сказаў гэта я, што я раблю: павелічэнне rail, як правіла, на картах напрамкі ад 1600 бар roginale прыбыцця таксама 1720bar на высокіх абарачэннях, як правіла, не больш ncercare мінімізаваць час niezione на высокіх абарачэннях, павелічэнне таксама 150bar ў сярэдніх абаротаў (напрыклад, 2500-3000 аб.), то? i break па колькасці fi дызельнага паліва, што хачу надаць, таму мяне ў разлік, вакол знаходжанні табліцы exel ад мяне ў курсе пра тое, як вылічыць выдатна час inj на рухавіках jtdm, пасля гэтага я падрыхтаваў табліцу exel, дзе я разлік для кожнага колькасці абаротаў час ўпырску паліва выкарыстоўваецца ў залежнасці ад ціску, у той лік абаротаў і tinj для гэтага колькасці дызельнага запыце гэта ціск, пасля гэтага я ператвараю ў градусах па формуле ((60сек/колькасць абаротаў)/360?)x1000000(usecondi) і я лічу час, якое займае поршань можа зрабіць, (пакінем, што поршань не ідзе, рэгуляваць хуткасць, але effettivamento запавольваецца да прыпынку ў etremita але для разліку нашых дасягненняў ? не мае значэння), ведаючы, калі доўжыцца ступені мы падзяляем onstro часу inj для гэтага магчымасць, і мы знойдзем, колькі доўжыцца градусаў тое inieizione, то мы адымаем ў гэтым ін'екцыі час загадзя pretabilito і давайце паглядзім, калі неабходна змяніць загадзя. гэта ? мой метад

sportknight
26-09-2013, 23:50
я асабіста не, я амаль ніколі не авансы, але " калі я зраблю карту штуршок,я спрабую аўтамабіль, і я бачу, што паліць,ў колах, у якіх паліць do 1 градус раней,калі паліць да гэтага часу-ду-2,не больш а 3 градусы і я спыняюся,як правіла, вырашаю і машына ў парадку...

а я хацеў саветаў, пераходзячы на аўто, на бензін,хто-небудзь ведае, як яны працуюць?

puntospeed1.3
27-09-2013, 18:05
таму на нізкіх і сярэдніх абарачэннях можа падымацца больш павольны і тармазной, калі даюць занадта шмат? пры поўнай нагрузцы 4500 5000 аб / мін, 1 можа 1.5 есць; але 1 1.5 да: прыклад 2500giri лічацца залішнімі?

tidus1985
27-09-2013, 19:23
ніколі не з'яўляюцца празмернымі, калі яны выкарыстоўваюцца, каб скончыць inizione ў патрэбны момант, відавочна, і добра, не перавышаць пэўны парог, і паглядзець, калі мы авансы да 21 градусаў suun jtd, я знайшоў аўтамабіль, які murava да 27? затым, што гэта ? мяжы, затым вы павінны праверыць, ці, калі і тое, колькі яны служаць, не даць іх у капусту

jovandj
30-09-2013, 16:33
я іх у любым выпадку не працуе інтэрнэт, па-мойму 0,5, 1 ступені на 3500-4000, каб мець крыху агрэсіўнасці яшчэ есць

Emanu88
16-10-2013, 01:42
я згодны з msport на картах з крокам адносна нізкія nn згаджаецца з тым, дакрануцца да іх, я ведаю, prepratore, што карту такім цяжкім многія mjet з 2256 і 2260 vk і надаць колькасці galosio важных змяняе іх, і я павінен сказаць, што адчуць, як працуюць гэтыя рухавікі, падобна, турба-бензін мяняюцца лепей гук і працягваюць да limitaore і з egt ў норме

marbis80
16-10-2013, 10:59
З розных тэстаў, якія я раблю на сваей машыне магу сказаць, што я заўважыў, што з часам ўпырску вельмі доўгія машыны, шмат паліць і штурхае па-ранейшаму шмат, з той жа час павелічэнне авансаў машына перастае або амаль паліць дазавання становіцца больш? салодкі і лінейная, але ў той жа час я адчуваю, менш aggressivit? у riaccelerazioni. Гэта толькі адчуванні, мы хацелі б нумары, каб ацаніць, ці добра, што але ў любым выпадку я не думаю, што гэта няправільна рэдагаваць іх, вядома, было б мэтазгодна, па меншай меры, выкарыстоўваць "метад tidus"? разлічыць, колькі вам сапраўды трэба, і ніколі не перавышайце пэўную колькасць градусаў, на паведамленне ін'екцый.

jovandj
16-10-2013, 11:52
Я спрабую spegarti і растлумачыць мне, чаму, чакаючы таксама і канец ўпырску паліва сканчаецца раней (што відавочна), так што не кідаеце дызель або кінуць яго значна менш, чым пасля вмт...вспоми дастаўкі вы змякчае і вы можаце спаліць больш дызеляў, але ў наступны цыкл ў вас менш выхлапных газаў, якія вам даручаюць турбіны, і вось чаму? адчуваеце, што машына менш рэактыўнай...расцягнуць час і просты спосаб павялічыць класічнай падачы дызельнага паліва пяро, пашыраючы час аўтаматычна posticipi у канцы ўпырску, і вы абавязаны прадбачыць, каб пазбегнуць паліць...і як коўдру, карацей, калі вы чахол вышэй вы даведайцеся, ногі ж наадварот.
L ідэальна было б знайсці кампраміс паміж часам-загадзя і метад tidus і па-сапраўднаму карысна, на самай справе дзякуй, я кажу пра l павялічыць або змяніць загадзя: калі тэрміны не змяняюцца, іх занадта шмат, вы можаце нават джон краніце авансы, але калі працягнуць вельмі ты вымушаны, каб пазбегнуць дыму і мець лепшае згаранне і, вядома, агульная прадукцыйнасць лепш

dvdtuning
16-10-2013, 17:32
Tidus, калі вы кажаце ў вашым рашэнне адаптаваць break, аб якім вы кажаце? тыя rail?

jovandj
16-10-2013, 19:50
I break poont колькасці? ўводзяць яны, патрабаванага крутоўнага моманту і абаротаў, павялічваючы prex rail павялічвае аб'ем трохі, ўводзяць

franco75
16-10-2013, 20:20
я думаю, гэта ставіцца да ВР аб Восі, адносна колькасці? для inj.

jovandj
16-10-2013, 20:31
Вы дакладна Bp загадзя accordarli у новую справу? ўводзяць

angelus.d87
15-12-2013, 08:53
Такім чынам, x павялічыць ступень загадзя, колькі балаў трэба даць?

tidus1985
15-12-2013, 09:57
40 45 ачкоў прыкладна на edc15\16

angelus.d87
15-12-2013, 10:59
Іншае пытанне, калі змяніць тып 300 кропак на апошняй карты перадаплаты, якія плюсы і мінусы

мегамозг
15-12-2013, 11:19
Іншае пытанне, калі змяніць тып 300 кропак на апошняй карты перадаплаты, якія плюсы і мінусы

? праверыць на ўсе змены. Не існуе мыслення і стандартаваць эфект мадыфікацыі.

angelus.d87
15-12-2013, 11:35
Ок, я зразумеў, то я, напрыклад, кажу заўседы, невуцкія ў пытаннях.. Я edc15p і нагрузка на карту педалі з 700/800 пункту ж ін'екцыі парз, а затым ін'екцыі парз map1 і map2 з крокам ke вар'іруюцца ад 40 да 300 балаў

мегамозг
15-12-2013, 11:54
пасля ўнясення змяненняў нападаў дыягназ і зрабіць добры часопіс. у гэты момант вы разумееце, тое, што вы зрабілі. я думаю, што гэта самы просты спосаб зразумець, што адбываецца. уражанні, вуха і дыягностыкі на рукі, разам вам будзе зразумець.

angelus.d87
15-12-2013, 12:51
Ок, дзякуй за параду.. адзінае, ke магу сказаць, на слых і на фінал выглядае цы і таксама рухаецца

jovandj
15-12-2013, 16:34
Калі вы далі 300 ачкоў наперад, скажу, што і звычайны

angelus.d87
15-12-2013, 20:24
Мараль xk cosi

jovandj
15-12-2013, 21:57
! Калі ад дадзеных 300 ачкоў наперад, то есць pi? 7 градусаў і відавочна, што пакутуе, усе залежыць, аднак, ад астатняй часткі карту часоў inj і гэтак далей

asdone
17-12-2013, 12:32
Як мне патлумачылі, каб авансавыя плацяжы, улічваюцца таксама плошча нумароў ( https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4923-Chimica-della-reazione-diesel-amp-anticipo-iniezione ). І, асабліва, падліку абаротаў, калі вы хочаце цягнуць больш за 5000 градусаў, трэба даваць усе ў парадку! асабліва калі ўлічыць, што, як правіла, карты перадаплаты прыбывае ў 4500 на бензін, а затым спыняюцца.
Даючы 7 градусаў на 2000 абаротаў, верагодна, падзяліце рухавік першай sgasata ;)
Але на 5000 аб гэтых градусаў "служаць" значна менш, і, такім чынам, уплыў ? менш!

jovandj
17-12-2013, 13:17
Самыя авансы і менш працуе добра было б вылічыць l загадзя, каб скончыць l ін'екцый ступені пасля максімум 2 пасля вмт

asdone
17-12-2013, 13:55
Ну, гэта вы пу? рабіць, проста разлічыць хуткасць? кутняе (у нас колаў), час ўпырску ў сярэднім гэты рэжым (што, як правіла, адпавядае максімальнае ціск ў магістралі высокага ціску). Сэнс ? што пры тым, што ў вас есць толькі сітуацыі-й? выразны, але не ведаеце, колькі часу ідзе запісаць, што дызель, і колькі часу праходзіць, перш чым мець пік..

jovandj
17-12-2013, 15:27
Гэта пагадненне d

ducati83
14-02-2014, 02:44
я чытаў усе абмеркаванне, і я хацеў бы зразумець адну рэч: паколькі мы гаворым пра тое, што ўпырску ў дызельным рухавіку максімум павінен доўжыцца не больш? 10? DPMS....гэта справядліва для павелічэнне прадукцыйнасці?я растлумачу:я, маючы магчымасць? змяненне авансаў час ціск, etc...я мог бы гіпатэтычна спаліць 70mm3 як рабіць ўпырснуць да 5?DPMS або да 8?DPMS перарабіць усю карту-здаровае расліна....але, робячы што-то накшталт " я б з крокам прадукцыйнасці?

asdone
27-02-2014, 12:02
Чаму? перарабіць усю карту? Проста карэктаваць у адпаведнасць 70 мм3? У найбольшай ступені таго, ін'екцыі гэтага ? адносна колькасці абаротаў, ад рухавіка, ад ціску, turbo і інш..

У цэлым 8 градусаў ВЗ да 2000 абаротаў нармальна, 8 градусаў да 4500 абаротаў, верагодна, робяць толькі паліць! гэта, па крайняй меры, для выпрабаванняў, якія я павінен зрабіць на маей машыне :)

ducati83
28-02-2014, 12:25
выбачайце, падводзячы вынік: я разлік агульнай працягласці цыклу, то sottraggo загадзя, і я колькі градусаў пасля ВМТ заканчэння ўпырску, дакладна?

asdone
28-02-2014, 14:11
КАНЕЦ ЎПЫРСКУ (градусаў) = (ЧАСУ ЎПЫРСКУ) / (1 / (Аб / 60)) * 360 - ЗАГАДЗЯ

ducati83
28-02-2014, 14:18
ок, каб павялічыць або паменшыць канцы ўпырску, я магу толькі ўмяшацца на час ўпырску..ці вы працуеце, тым лепш, закранаючы дасягненняў?

asdone
28-02-2014, 14:27
Вы працуеце на абодвух, загадзя ? адмоўнае зрушэнне па адносінах да ВМТ і працягласць перакладаецца ў градусы ведаючы, спіны. (Формула не ўлічвае паскарэнне вала, але не ? cos? актуальна, я думаю).

ducati83
28-02-2014, 15:20
тады я даследую карту часу ўпырску ў маей 159, які ў 80mm3 часу ўпырску 3000 us для 121bar ціску.
цяпер канец ўпырску будзе: 3000/(1/(250/60)*360 - 1.99=3000/ 1/1498.1=3000/0.0006=5000000 таму я гуляю 5? DPMS????

asdone
28-02-2014, 15:26
Так, але час ? у US... 3000 = 0.003
І потым, мне прыходзіць 2.625 градусаў каля DPMS

ducati83
28-02-2014, 16:27
прабачце, што разлікі вы зрабілі, вы можаце размясціць....?

asdone
28-02-2014, 16:59
0.003 сэкунды / (1 / (250 абаротаў у хвіліну / 60 секунд) ) * 360 градусаў - 1.99 градусаў

0.003 сэкунды / (1 / 4.16666 абаротаў у секунду) * 360 градусаў - 1.99 градусаў

0.003 сэкунды / 0.24 секунд, каб зрабіць тур * 360 градусаў - 1.99 градусаў

0.125 адносіны працягласць впрыска, чым працягласць экскурсіі * 360 градусаў - 1.99 градусаў

4.5 градусаў працягласць впрыска - 1.99 градусаў наперад = 2.51 градусаў заканчэння упырску

(у разліку да мяне было крыху занадта :P)

ducati83
02-03-2014, 14:44
ок дзякуй....

puntospeed1.3
02-03-2014, 20:16

Прывітанне, хлопцы, я прачытаў усю дыскусію, і гэтая думка, інш падтрымліваю, як і тое, што cicciogsr, які кажа, што загадзя разлічыць з зменнымі у карту.

з common rail я працую мала, у той час як інжэктар помпа робіць conosoco больш, я ніколі не зрабіў шкоды, але на загадзя тут на tdi мае двайны эфект, то бок, калі ўвесці перад, увядзіце яшчэ і ў канцы тэрміну службы.

цяпер я зрабіў некалькі тэстаў, нават трохі перабольшаныя, і на гэтым я хацеў спытаць што-то:
разлікі, якія я рабіў, каб надаць колькасць важных тыпу 75 мг 80 мг, і жадаючы зрабіць каліброўку менавіта загадзя, на пікі крывых, адпаведных гэтым колькасць " мне ад значэнняў на досыць высокім узроўні. Тып 170 ачкоў, эквівалентных 3.9 градусаў,
цяпер гэтыя ступені volendoli даць нават на нізкіх абарачэннях, што, што адбываецца? так вы трапляеце, або спрабуе не ўводзіць занадта далека ад ВМТ, АЛЕ паўстае вельмі ціск у нумар і ўсе рызыкі. разлікі я ведаю тых; інтэрпаляцыя і г.д., некаторыя файлы падрыхтоўчыя замежнікаў я бачыў, нават больш таго.
? шлях, або ? толькі бескарысна. для нізкіх і сярэдніх абаротаў? Доказаў асабістай машыне становіцца cattivissima да такой ступені, што не вытрымаў пара.

asdone
03-03-2014, 23:05
170 кропак роўныя тыя, градусаў прыкладна да 4000 абаротаў, але, як вы, як пасля ін'екцыі?
На нізкіх абарачэннях ? абсурдна раздаць, чаму? 1500 аб гэтых 3.9 градусаў доўжацца значна больш! На нізкіх можна, на мой погляд, дзейнічаць на ціск (што ў любым выпадку ? усе больш і больш? нізкіх, што на высокіх), каб паменшыць час ўпырску, калі гэта неабходна. Потым я думкі!

puntospeed1.3
04-03-2014, 00:56
170 ачкоў заўседы 3.9 градусаў.
на bkd 140cv ен на 4000 аб камплектацыю карты ўпырску max 33? працягласць і 20? у inizioanticipo, ужо ў 13gradi пасля вмт. не ? як 8valvole. мне было цікава, на колькі градусаў пасля вмт можа прыехаць.. я таксама паспрабаваў з 16 на 17? прыехалі за 20? больш вмт да-сярэднія, нізкія. рабіў дым, але калі серыі вызваліўшы абмежавальнікі крутоўнага моманту і ўсе, не дакранаючыся duration ўжо мы ўводзім больш чым 13? мы не пойдзем далека.

asdone
04-03-2014, 13:44
Я думаў, што для кропак хочаце ей мікрасекунд ў карту час, я прашу прабачэння!
Для сярэдніх, нізкіх ідзе добра, нават sfotare 10 градусаў пастоў, у той час, c'? pi? часу для згарання ўбачыў, што рухавік круціцца-й? павольна.
C'? таксама сказаць, што пі? c'? паветра і pi? рэакцыя ? хутка, таму вам трэба менш, чым загадзя, не ўсе, на самай справе на рухавіках з турбінай, плюс раяць менш загадзя, што на тыя серыі!

puntospeed1.3
05-03-2014, 00:29
вы ? праўда, яшчэ і турба ? каржакаваты нават больш вы працуеце з высокім ціскам і менш загадзя трэба.
пяро на tdi, калі вы пачынаеце спачатку, увядзіце значна больш, напрыклад:
CASO1 калі пачала ў 15?перад вмт і жорсткі, 28? і я imesso складаць дызель, і я апынуўся ў 13?пасля вмт.
ВЫПАДАК 2 калі пачатак у 17?перад вмт, цяжка заўседы 28? я imesso больш дызель, і я павярнуўся, перш чым сумесь, і я скончыў у 11? пасля вмт.
я лічу, павялічваючы усе больш і больш прадукцыйнасці. цяпер ў чым? мяжа? каб не сагнуць-то шатун або трэскі якой-то поршань?

asdone
05-03-2014, 12:48

puntospeed1.3
05-03-2014, 13:27
вы заўседы 28 градусаў. але калі да родаў і жорсткі, заўседы ў 28, ен у мяне будзе ўведзена больш.
на common rail ? адрозніваецца.

checchitotiralaleva
05-03-2014, 15:27
Л?загадзя ? рычаг вельмі магутны, у працэсе каліброўкі, мы будзем аптымізаваць да школы разам з сістэмы рэцыркуляцыі ог boost і ціск упырску.
Логіка аптымізацыі працэсаў гарэння ў стацыянарных у цяперашні час (за тое, што я ведаю непасрэдна): мінімізаваць удзельная расход, упершыню з моманту пераезду ў пэўнай мэтавай групы NOx (функцыя dell?эфектыўнасцю?АУС, які вы выкарыстоўваеце) з вызначанай мяжы, fumosit?.
Што тычыцца дасягнення мэтавых NOx галоўную дзяржальню ? л?Сістэмы рэцыркуляцыі ог, было адразу пасля сябар?загадзя.
Л?загадзя ўпырску ? замест гэтага галоўную дзяржальню, што мы на параметр удзельная расход (СПАЖЫВАННЕ ў ГАДЗІНУ/КВТ). Але таксама адным з параметраў pi? крытычныя трымаць п?вачэй што тычыцца ціску ўнутры цыліндру, а затым ад ціску ў рампы.
Павялічыць l?загадзя ўпырску значна павышае удзельная расход (я ўяўляю тыя ж mg/hub дызель, але я атрымліваю больш? квт), перамясціць цэнтр цяжару згарання да sx (да ВМТ), лакальная тэмпература згарання павялічваецца, тэмпература выхлапных газаў памяншаецца, так? як fumosit?, але прыводзіць да павелічэння выкідаў NOx і ціску ўнутры цыліндру (рызыка структурнай).
Сябар?іншага боку, павелічэнне колькасці? максімальная ўводзяць павелічэнне крутоўнага моманту рухавіка можа? стварыць, але не павышае ўдзельная расход, перамяшчэнне цэнтра цяжару згарання справа (у бок МСП), падагравальнік выхлапных газаў і прымушае паліць больш.
У заключэнне, я б сказаў, што змяненне авансаў залежыць вельмі сябар?entit? змены на колькасць? выслоўі, якія з'явіліся. У любым выпадку, limiterei ў раены план з памерамі, у адносна высокіх абаротаў і высокіх нагрузак, калі, і толькі калі дызель ? быў значна павялічаны.
Гаворачы ў агульным, калибровок бягучых, як правіла, выкарыстоўваюць усе менш і менш EGR для l?зніжэнне аксідаў азоту (NOx), выкарыстоўваючы яго сумесна ўсе?загадзя (а не ніжэй, чым у мінулым). Рухавікі, якія мы распрацоўваем вытрымліваюць працягласці з ціскам ўнутры цыліндру павялічылася на 10% у параўнанні з максімальным ціскам, што калодкі ў нармальным рэжыме. Улічваючы, што мы пачнем з дасягненняў досыць нізкіх коштах, мы павінны настойваць шмат з l?наперад, каб павялічыць ціск усярэдзіне цыліндру да жаданай мэтавай аўдыторыі.
Гэтыя меркаванні, каб сказаць, што, нават не маючы ў распараджэнні прыбораў для вымярэння ціску ўнутры цыліндру, і, не ведаючы, які ліміт уласнага рухавіка, я не думаю, есць праблемы, напрыклад, павялічыць 1-1.5? л?загадзя.
Я быў бы нашмат больш? турбуе, сябар?павелічэнне scriteriato дызельнага паліва, рызыка варыць турбіны і DOC?

asdone
05-03-2014, 15:54

angelolsp
05-03-2014, 16:03
есць lim загадзя....

checchitotiralaleva
05-03-2014, 16:22
Дзякуй Asdone,
есць абмежавальнікі, каб загадзя, у маім выпадку - InjCrv_phiMI1Max1EOM0_MAP, ? карту, а мае значэння зашпаклевать... ен вядзе сябе, як крывая ў залежнасці ад абаротаў..
Унутры базавай карты перадаплаты, вы рухаецеся заўседы ў функцыі абаротаў і ўвядзенне, калі вы павялічыце увядзенне пойдзеш працаваць на дасягненні розныя. Карту павінны быць прадуманы такім чынам, каб заўседы быць пад ліміт загадзя, нават у раенах за ўвядзенне абмежаванняў.

Кіраванне авансаў ? вельмі падпадзяляюцца на:
- У мяне мала вопыту, чаму? я ніколі не выкарыстоўваць яго ў твар, але есць і выпраўлення авансаў для пераходных...
- Карты паралельныя поспехі ў холад;
- Карты, прызначаныя для кіравання авансавых падчас раскрутка (стартара)

asdone
05-03-2014, 16:32
Калі абмежавальнікі загадзя тыя, хто я думаю, то, на мой роўныя 30 градусаў, наўрад ці даступныя з крокам значныя.
Карты карэкцыі загадзя, я чуў пра, але яны пазначаны значэння зрушэння, чым тыя, у аснове дакладна? Чаму? я не магу знайсці іншых зон са значэннямі аналагічных (EDC15c7)

SandroMarciano
05-03-2014, 17:08
ад таго, што я бачыў, я на с7 не есць выпраўлення, наперад, c'? карту, якая працуе з пілотам і без, абмежавальнік ? на самай справе усталяваны на ўзроўні 30?, знаходзіцца ў ніжняй частцы карты.
І я магу пацвердзіць, непасрэднага вопыту, што 3 градусы не хочуць сказаць нічога (вы павінны бачыць, што рухавік пагаворым, як працуе з preiniezioni), для jtd 115 не занадта шмат для тэставання я прыйшоў да 10? у pi?, і не вы ? зламаў нічога, на жаль, тэст паказаў, што яны шкодныя з пункту гледжання прадукцыйнасці (і, у канчатковым рахунку, я думаю, нават з пункту гледжання блока).

asdone
05-03-2014, 17:34
Дзякуй за тлумачэнні! Я дадзеныя ў 5, але да 5000 абаротаў, гледзячы на тэндэнцыі папярэдніх значэнняў, у адваротным выпадку murava на 4500 чаму? тады авансавыя плацяжы таямніча спусціліся на арыгінальны файл...

SandroMarciano
05-03-2014, 18:00
Дзякуй за тлумачэнні! Я дадзеныя ў 5, але да 5000 абаротаў, гледзячы на тэндэнцыі папярэдніх значэнняў, у адваротным выпадку murava на 4500 чаму? тады авансавыя плацяжы таямніча спусціліся на арыгінальны файл...

На 4500 rpm сцен па многіх прычынах, у гэтай перадаплаты ? толькі...

ад таго, што я бачыў, я на с7 не есць выпраўлення, наперад, c'? карту, якая працуе з пілотам і без...

мне выпраўляе, значыць, усе ў парадку выпраўлення, адразу ж пасля абмежавальнікі перадаплаты!

ducati83
05-03-2014, 18:17
я спадзяюся, што не з першых: я патлумачыў, тэрміналогія, увядзенне і пераходных???

SandroMarciano
05-03-2014, 20:03
я спадзяюся, што не з першых: я патлумачыў, тэрміналогія, увядзенне і пераходных???

есць моманты адразу пасля пасля націску на педаль, арыентыровачна да турба, або rail дасягнулі мэты

puntospeed1.3
05-03-2014, 23:48
checchitotiralaleva: дзякуй за ўмяшання вельмі канструктыўны.

Я не разумею.. што вы хочаце ведаць?