Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : змяненне авансаў ў

Старонкі : 1 [2]

ducati83
06-03-2014, 13:32
есць моманты адразу пасля пасля націску на педаль, арыентыровачна да турба, або rail дасягнулі мэты

як заўседы бездакорна....finor? каб змяніць поле, дзякуючы вам...

asdone
07-03-2014, 16:03
Ок, я лічу, што выявілі карты, карэктовак, авансавых плацяжоў, а ў функцыі, што гэта такое? (не маюць восяў паблізу), мяркую, што вось-колькасць абаротаў, сумесна з карту перадаплаты, і яшчэ можа быць?

checchitotiralaleva
07-03-2014, 16:38
Прывітанне,
можа быць вытворнай увядзенне. ? індэкса rapidit? пераходнага патрабуецца..

Для даведкі... у нашым trattoraccio абмежавальнік загадзя ? праклалі ў 39?!!!

asdone
07-03-2014, 18:10

checchitotiralaleva
07-03-2014, 23:21
Але я на карце бачу, напісана 39! Аднак я пацвярджаю, што я не знайшоў магчымасць ricalibrarlo!

ducati83
11-03-2014, 23:58
хлопцы, я прачытаў усю дыскусію з самага пачатку, але я не магу зразумець адну рэч: ен кажа, што ў лепшым стане будзе мець канец ўпырску, як пі? бліжэй да верхняй мертвай кропцы, затым я прачытаў, што c'? сколкава? надаць прыкладна да 10? ад ВМТ; цяпер, калі мы гаворым дасягненняў, у параўнанні з врі ў карту, даючы крокам вы decurta ад працягласці ўпырску, працягласць ўпырску DPMS затым я падыходжу да ВМТ,а затым згаджаецца з тым, ранняя або позняя? або ў якія фазы рухавіка ? лепш быць бліжэй і ў якой prolugare ўпырску пасля ВМТ?
напрыклад, у маей 159 я бачу, што ў ніжнім 1500 2000 вакол, я ўводзілі, пачынаючы ад мінімальнай 1,88? 3,50? пасля ВМТ...так што калі anticipassi яшчэ больш? tenendomi побач з ВМТ не creerei шкоду?

checchitotiralaleva
12-03-2014, 10:27
Прывітанне, аванс, які я ведаю, называецца градусаў рухавік ўзаемаадносін паміж пачаткам ўпырску main і ПМС.
Павялічыць загадзя дазваляе падняць ціск ўнутры цыліндру, а затым у парытэт? дызельнага паліва, каб зрабіць больш.
Мяжа росту на перадаплату пу? прыйсці на дасягненні максімальнага ціску ўнутры цыліндру праекта.
Або ад праходжання максімуму ціску ўнутры цыліндру да ВМТ.
У гэтым выпадку, такім чынам, павялічыць загадзя не паляпшае-й? удзельная расход. Прайшоўшы гэтую кропку, перавагі, якія вы атрымліваеце, для павышэння ціску ўнутры цыліндру ў пачатку фазы пашырэння іх у вас ужо? страчаныя для большай працы, што трэба зрабіць на поршань у канцы такту сціску.
Не маючы датчыкаў ціску ўнутры цыліндру ў наяўнасці, прыкладна а я думаю, можна лічыць, што, калі пакінуць у канцы ўпырску main западліцо з ВМТ ці крыху пазней, вы можаце быць побач з месцам вельмі добра загадзя..., але, МОЖА БЫЦЬ, НАВАТ тады, КАЛІ ПОБАЧ ЦІ ЗА АБМЕЖАВАННЕ ЦІСКУ ЎНУТРЫ ЦЫЛІНДРУ!!!
Час ўпырску ў градусах рухавіка, можна разлічваць, пачынаючы ад зша ў ET фарсунак і з rpm:
АБ / МІН*6*ET/10^6

Тое, што я хацеў паказаць ? што dataset вытворчасці, як правіла, "паслабцеся на загадзя" з-за абмежаванняў з пункту гледжання выкідаў NOx (як правіла, мы, як правіла, не перашчыруйце загадзя, для таго, каб выкарыстоўваць менш EGR ў памеры NOx). Затым павялічыць авансавыя плацяжы з пазнаннем і ўмерана, не павінны пашкодзіць.
З пункту гледжання прадукцыйнасць/расход паліва, адкласці масівы дадзеных, арыгінальныя, безумоўна, не варта

asdone
12-03-2014, 13:36
Я дадаў бы, што пры нізкіх абарачэннях пэўную колькасць градусаў адпавядае нашмат больш? час, што ж градусаў на высокіх абарачэннях, акрамя таго, як я даведаўся, рэакцыя пачынаецца адразу ж пасля ін'екцыі, але не ў цэлым? ціск фінч? не дасягае сценкі цыліндру, гэты крок патрабуе часу, і што? ? незалежна ад колькасці абаротаў. Для гэтага, каб на 3 градусы раней на 2000 абаротаў пу? быць шкодным/контрпрадуктыўным у той час як тыя ж градусаў на 4000 аб, аказваюць меншае ўздзеянне, чаму? "служаць", не менш!

ducati83
12-03-2014, 14:02
мама мая, што гэта выдатны спосаб растлумачыць рэчы....калі б у мяне было прафесараў, cos? здольныя данесці інфармацыю, я б, напэўна, працягваў unervisit?.
Тады перш за ўсе дзякуй за цікавасць.
я таксама, у мяне заўседы было перакананне, што рухавікі серыі a з-за абмежаванняў на выкіды, яны не на максімальную прадукцыйнасць, у рамках максімальнай надзейнасці? і diciamocela ўсе, прывесці матор у такое стан, часта проста, як апрацоўка аўтамабіляў серыі....
як вы кажаце пра зша, як набор дадзеных, арыгінальныя, вядома, казаць аб часе inieizione, але тыя, у карту ўжо ў зша?
такім чынам, разлікі, зробленыя маючы, напрыклад, 1,88? працягласць ўпырску DPMS я магу паспрабаваць ўзяць яго больш? бліжэй да ВМТ, або пачынае быць шкодным?вядома, я кажу пра ****llo тэарэтычнай паперы....што тады ? усе гэта праверыць на поле.

checchitotiralaleva
12-03-2014, 18:00
Дзякуй Ducati,
вы, я маю на ўвазе час ўпырску, не ведаю, як адлюстроўваюцца на ECM або кампаніі, прыгожая... я на ІНКАЎ я бачу іх ужо? у [us]... калі мы ад заказаў велічы, што некаторыя значэння карты мы можам зразумець гэта адразу.

Другі пытанне, на жаль, не ведаю, як вам адказаць... вы хацелі б сказаць, што ў арыгінале ваш загадзя, каб момант рухавіка быў разгледжаны x [?], і ў гэты момант вы впрысните y [us], што шляхам разліку адпавядаюць вам у z [?]...
Тады вы зрабілі z-x, і вам будзе = 1.88?, я зразумеў, дакладна?

Што момант рухавіка мы гаворым, вы знаходзіцеся на поўную магутнасць, што ў схеме? -- Паглядзець адказ Asdone...
У любым выпадку, мы гэтага ніколі не казаў, але калі вы хочаце падправіць авансавыя плацяжы неабходна заўседы злучаць карту, каб пазбегнуць discontinuit? або змены трэнду, чым зыходнага масіва дадзеных

ducati83
12-03-2014, 19:56
тады, не ? 1,88? але, як мне ? паведаміў, у іншы пост мой ? двойчы мае разлікі dividevo на 2 і не было добра, так што мы ў doppio3.70? каля.
вось экранная час
7372

checchitotiralaleva
13-03-2014, 11:18
Ах зразумеў...
але тады, я думаю, трохі запас, у поўнай бяспецы есць... у любым выпадку ? важна разважаць на якія пункты рухавіком вы хочаце, каб змяніць... Вочы, якія, як правіла, максімальны ціск ўнутры цыліндру ў вас у раздзеле схемы для якой у вас есць пікавая магутнасць.

У выпадку, калі вы вырашыце змяніць, я рэкамендую злучаць карце можна лепш, рэзкім змяненні загадзя даволі шкодныя (за ўсе адчувае сябе так жа змяніць шум згарання) - не ідзе нармальна!

Ну,

ducati83
13-03-2014, 12:22
маім намерам было паспрабаваць на пару градусаў у absso ад 1500 да 2000 абаротаў, 5mm3 прыблізна 27,5, што кажа мне карту і скругленыя, як вы кажаце....палову тэсту я зроблены, і я павінен сказаць, што машына ? вельмі вадкасці і солі і хутка без вялікіх нагрузак на счапленне...цяпер будзе вельмі моцна@? удасканальваць.....
а галоўнае, што тыя, у карты-гэта фактычнае час, а таксама поспехі...так трымаць мяне ў бяспецы, калі я іду ў calcolre тэрмін пасля ВМТ

checchitotiralaleva
13-03-2014, 14:41
Тыя, у карту фарсунак з'яўляюцца зша токаў ўзбуджэння, электрамагнітны клапан фарсункі, і з'яўляюцца правільнымі, у адпаведнасці з кодэксам IMA кожнай фарсункі.

Акрамя таго, у канцы часу ўзбуджэння ahim? не супадае з канцом ўпырску... трэба даць час гідраўлічнага зачыніце шыпамі!

puntospeed1.3
13-03-2014, 21:11
прывітанне.
гэтыя з'яўляюцца screen авансавых tdi 8v 130 і 16v 140cv.

у абедзьвюх табліцах
вы звярніце увагу, што ў 50 мг у тое, загадзя, застаецца тое ж самае, то вы маглі б пералічыць: 60 і 70. (якія разлікі) інтэрпаляцыі?

У раене 1000 абаротаў 60 мг 15?, затым, падняўшыся абаротаў, вось адтуліну , спускаюцца ў 11?-10? і потым зноў падняцца.

у той час як у табліцы 16v да страў самымі нізкімі там і праўда дзірка= затрымка.

checchitotiralaleva
14-03-2014, 11:33
цікава было б накласці крывую ўвядзенне ліміту на мапу, каб убачыць, калі зоны ў загадзя пастаяннага акрамя ўвядзення абмежавання -- не калібраваныя.
Нават калі гэта і так? было, і вы хочаце павялічыць крывой мяжа дызель, можа экстрапаляваць значэння загадзя, на аснове тэндэнцыі папярэдніх значэнняў.
Калі gi? у арыгінале працы ў раенах з загадзя пастаянна змяняючы ўвядзення, то гэта азначае, што павінна быць прычына. Напрыклад, выдаленне EGR высокіх нагрузак і адначасова воля? абмежаваць NOx...

puntospeed1.3
14-03-2014, 15:27
арыгінальныя iq ўступлення ў сілу(дыягназ) ўводзяць абедзвюх мадэляў і каля 50 мг больш ці менш на 4000 колаў. затым ўсю карту(загадзя) 55 або 60 не чытаў.
а ўжо час для ін'екцый серыі разлічаны на 60 - 65mg.

ducati83
14-03-2014, 16:06
для перажыванні ў гэтыя дні, вылічаючы спачатку ў карту часу ўпырску DPMS я павінен сказаць, што паміж разлічыць і зрабіць іх праходзіць...ок, вы робіце разлікі, каб змяніць у бяспекі, але палявыя выпрабаванні ? апошняе слова....я гуляю стане, і я заўважыў, што да 3-4 градусаў ніжэй, напрыклад, du i multijet там ідзе добра, і вы атрымаеце адчувальныя вынікі....пасля таго, як мы хацелі б крыху вопыту ў pi? і прыборы, каб убачыць тое, што адбываецца ў камеры згарання.....таму я думаю, што ўсе аўтамабілі серыі маюць добры запас для апрацоўкі...паколькі менавіта ад вузкасці параметраў, анты-забруджванне.rigranzio, вядома, хлопцы, якія ў гэтыя дні за мной і даюць мне вялікую руку, каб зразумець, усе добра....stu форуме ? або топ!!!

checchitotiralaleva
14-03-2014, 17:33
арыгінальныя iq ўступлення ў сілу(дыягназ) ўводзяць абедзвюх мадэляў і каля 50 мг больш ці менш на 4000 колаў. затым ўсю карту(загадзя) 55 або 60 не чытаў.
а ўжо час для ін'екцый серыі разлічаны на 60 - 65mg.

Я думаю, хоча сказаць, што ў гэтай галіне карты больш q lim, не ? быў адкалібраваць. Калі вы хочаце выкарыстоўваць яго было б добра, estrapolarla ад папярэдніх значэнняў.

puntospeed1.3
16-03-2014, 22:02
дакладна-дакладна. загадзя ? адкалібраваць да 55mg. ін'екцыі, а не да 65mg. што метад разліку або экстрапаляцыі вы маеце на ўвазе вы маглі б зрабіць?

asdone
17-03-2014, 13:49

checchitotiralaleva
18-03-2014, 17:16
Вельмі правільнае разважанне asdone.
Я цалкам згодны!

dariuccio
22-03-2014, 19:56
я заўважыў паляпшэння, апярэджваючы на некалькі градусаў плескат, рухавік яшчэ гарачы, і больш схільны пайсці хутчэй абаротаў

checchitotiralaleva
26-03-2014, 16:45
Ну, як, ужо? сказаў розніца ў спакоі? я думаю, мы як заўседы на калибровок існуючых рухавікоў, вельмі і вельмі важна не пакідаць discontinuit? у карту дасягненняў. Да іх змен ? indispesabile на мой погляд

asdone
27-03-2014, 11:59
Я хацеў бы зрабіць тэст, каб зразумець, як і колькі авансавыя плацяжы ўплываюць на паводзіны рухавіка.
Я хацеў бы скінуць усе карты, авансы ад 1500 абаротаў да значэння pi? высока ў адпаведнасць пэўную колькасць абаротаў, радок за радком.
Зразумела, толькі ў азнаямленчых мэтах, я не маю на ўвазе нас-пі? на некалькі кіламетраў.
Па-другое, вы рызыкуеце зламаць што-то? Я думаю, што няма, аднак, у рэшце рэшт, не oltrepasserei максімальныя значэння!

dariuccio
28-03-2014, 21:11
рухавік дызель у адрозненне ад бензіну ? амаль неўспрымальны да дэтанацыі, я спадзяюся, добра для металу, але"...

asdone
29-03-2014, 13:04
Я кажу аб максімальных значэнняў арыгінальныя, круг х, круг, не тое, каб усю карту ў 20 градусаў, 1000 абаротаў, то што было б разбуральным :P

checchitotiralaleva
31-03-2014, 16:57
Вочы Asdone,
безумоўна, не supererai ціск усярэдзіне цыліндру максімальная, але, безумоўна, deformerai крывая ціску ўнутры цыліндру на цыкл.
З эфект, што машына для сярэдніх нагрузак можа пачаць шумець (стукаць), балазе ісці горш, як гэта ідзе першапачаткова.

З сярэдняй колькасці? ўводзілі, прадбачыць максімум, што паглядзець па схеме, лічыцца (у адпаведнасці з высокімі ўвядзення), можа прывесці ў канчатковым выніку ўпырскваецца да ВМТ. Мы? можа прывесці да таго, што пік максімальнага ціску, пойдзе працаваць не ў стадыі пашырэння, але і супраць стадыі сціску. робіць вас страціць выгаду ад павышэння ціску ўнутры цыліндру.

Калі вы хочаце зрабіць што-то з крайнасці ў азнаямленчых мэтах, без датчыка ціску ўнутры цыліндру, я рэкамендую вам зрабіць усе для дасягнення fasare канцы кожнай ін'екцыі паблізу ВМТ.
Такім чынам, вы таксама карту з тэндэнцыі, подсоединенное функцыя ўвядзення для кожнага рэжыму.

Ну,

asdone
01-04-2014, 10:01
Вы, верагодна, ўводзяць заканчваецца раней, для? перш чым пачаць аказваць ціск праходзіць час, і той час, знайсці яго значэнне, дапушчальнае для будаўнікоў мяжа правай карты перадаплаты, па меншай меры, cos? я думаю.

Злучыць усе кропкі, імітуючы працу ecu интерполируя абаротаў rail ? добры пытанне, упэўнены, НЕ ? ўручную, і вы наўрад ці пу? зрабіць з excel...
Трэба было б напісаць невялікую праграму, якая зробіць гэта :D

Хто-то тут ? зацікаўлены пачаць канструяваць? Ці вы ўжо ведаеце? праграмнае забеспячэнне, якое зробіць гэта?

asdone
01-04-2014, 10:55
У сувязі з гэтым я ініцыяваў абмеркаванне тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?6115-Software-per-la-combinazione-e-interpolazione-delle-varie-mappe&p=88174#post88174 для тых, хто зацікаўлены :)

checchitotiralaleva
01-04-2014, 12:13
Я згодны, што складана, але не думаю, што карта з "плато" авансы ад 1500rpm ўверх можа працаваць добра! Акрамя ўсяго, фітынгі бы таксама трохі крутыя!

asdone
01-04-2014, 12:21
Я convintissimo, якія blockquote? дрэнна? я хацеў паспрабаваць (калі не было рызыкі трэскі рухавік) для праверкі з ног эфекты авансаў на ўвесь дыяпазон!

checchitotiralaleva
01-04-2014, 16:28
Дайце нам ведаць! Цікава, не думаю, што вы можаце зламаць што-тое, але я чакаю, што ніжэй спіны шмат зла! :)

asdone
01-04-2014, 22:37

jovandj
30-04-2014, 22:27
час inj не маюць тэндэнцыі "наладзіць" ў колькасці, але маюць тэрмінаў адкрыцця шыпамі, якія залежаць у асноўным ад ціску ў рампы, то час адкрыцця шпілька застаецца ўсе той жа, і яшчэ застаецца адкрытым, і больш колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца, таму і нармальна, што не працуе 1mm3=207 x 80 надаць 80 мм3, але там накласці? нашмат менш, бо шпількі яго адкрыць толькі адзін раз

jovandj
30-04-2014, 23:42
Але а калі вам трэба гэта ведаць, каб зрабіць авансавыя плацяжы вы проста час ўпырску на карту для таго, каб calcolarti дакладнага часу ўпырску можна зрабіць з pompista да школы, вы можаце ісці побач, калі я не памыляюся, і была выкарыстана формула зарада разраду кандэнсатара

jovandj
01-05-2014, 01:02
- Ва ўсякім выпадку, у прынцыпе, вы можаце зрабіць гэта..калі вы проста хочаце ведаць мікрон-дызель, то трэба дзейнічаць па-рознаму, і праз выпрабавальныя стэнды....у канцы 80 78 82 мм3 не робяць granch? розніца

sardoecu
08-07-2014, 12:53
Авансавыя плацяжы змяняюцца толькі на рухавіках пыласосам, на турбо змяніць, толькі калі машына ад іншых праблем пасля яе супастаўляецца без загадзя.

jovandj
08-07-2014, 14:17
І дзе гэта напісана правіла??

jacktheripper2
06-09-2014, 02:28
І дзе гэта напісана правіла??

Ну і дарма. Па-мойму змяненне авансаў ? вельмі важна, як для прадукцыйнасці, каб расход паліва. Я даў да 3 градусаў, прыкладна, у некаторых месцах нагрузкі паралізаваны' (разліку, усе з працягласцю ўпырску, ціск паліва і абароты рухавіка), і розніцу вы адчуваеце, усе ў парадку, водгук акселератара ? pi? рэактыўнай і расход паліва зніжаецца не мала, асабліва ў раене 1500-2500. На высокіх абарачэннях, а гэта далоў, а таксама трохі з невялікай нагрузкай, паколькі ін'екцыі заканчваецца нашмат раней вмт у апошнія крывыя. Гэта з арыгінала " я думаю, гэта спецыяльна, каб астудзіць хутка, рухавік у выпуск, гэта я так думаю, што калі я пакіну ходу дросельнай 4500 усе egt падаюць адразу ж, калі замест 4500 я стаўлю на нейтралы і пакідаю выйсці адразу рухавік на 850-900 rpm egt падаюць-й? павольна.
Аднак я прыйшоў таксама і за 6 градусаў і больш? на 4000 аб, не маючы машыны, што сцены, выступаючы, акрамя таго, аўтамабілі з турба-плюс і іншыя кампаненты зменены. Калі дызель будзе дадзена ў багацці, загадзя павінна быць дадзена гэтак жа адэкватна, імкнучыся не надаць занадта шмат, акрамя вмт. Таксама кіраванне afr разлічвае падключыць як з Afr-й? нізкі accelerer? працэс згарання і, такім чынам, sar? менш загадзя, і, наадварот, Afr сухопары, як правіла, мае патрэбу? загадзя больш, улічваючы іх хуткасць? згарання менш.

Engine83
12-09-2014, 10:59
прывітанне
калі я магу, што адпавядае 1 ступені ў карту?
выбачайце няведанне, як гэта робяць падаць тэмпература, апусціўшы загадзя на высокіх абарачэннях і нізкай нагрузкай, у выпуску вы не павінны быць у нулявы нагрузкі?
што тычыцца розніцы цеплаабмену паміж натоўпу і выхаду ў паварот вы кажаце, што ? заўседы пытанне загадзя, ці таму, што рухавік і ў паварот і выходзіць у Cut-Off ?

SandroMarciano
12-09-2014, 11:34
Тэмпература кала, чаму? як кажа Engine83, пакінуўшы рухавік на высокіх абарачэннях у запыт 0 вадзяной помпа працягвае ставіць у круг, liquidocon кручэнне? значна вышэй, чым калі б ен быў вар'ят, то не варта выпускаць з-пад увагі, што на высокіх таксама аб'ем паветра, які паступае ў рухавік ? вышэй, чым на нізкіх, акрамя таго, дапамагае астыць.
Авансавыя плацяжы не маюць нічога агульнага, нават, чаму? у выпуску ін'екцыі ? 0!

паскуале
27-09-2014, 14:55
Я на нармальныя карты не ўносім авансы. На mod 'чалавечыя',замест гэтага вы. Не пазней, чым можа, нават калі ліміт павінен быць 4gradi.

jacktheripper2
27-09-2014, 15:37
Я на нармальныя карты не ўносім авансы. На mod 'чалавечыя',замест гэтага вы. Не пазней, чым можа, нават калі ліміт павінен быць 4gradi.

Калі вы пачынаеце ўводзіць колькасць? пакаштаваць смачныя стравы ад 100mm3 у толькі 4 градусаў, па мне, не хапае.
Асабіста з 110mm3 5 градусаў прыкладна на 2.0 mjet, што ен, а таксама інжэктараў-й? хутка.

jovandj
27-09-2014, 15:49
Калі вы пачынаеце ўводзіць колькасць? пакаштаваць смачныя стравы ад 100mm3 у толькі 4 градусаў, па мне, не хапае.
Асабіста з 110mm3 5 градусаў прыкладна на 2.0 mjet, што ен, а таксама інжэктараў-й? хутка.

я, вядома, з крокам для дасягнення не ідуць дадзеных cazzum шаркаўшчыне, а таксама на 1 градус можа быць шкодна, асабіста пасля саветаў, джэк, я in bad dad авансавыя плацяжы ў рэжыме 1250 3000 2 градусаў розніцу адчувае сябе, вядома, машына лепш рэагуе, шпулька з турбонаддувом, які, відавочна, перайсці да страты аднавіць з карты vgt, напрыклад, на 4000 ў мяне каля 4 градусаў 80mm3 прэс-rail акцыі на 1600, з яшчэ 0,5 градусаў пост ВМТ, а астатнія перад ВМТ, цяпер я спрабую зняць крыху раней на нізкіх абарачэннях з высокім IQ, каб у чарзе лепш турбо мы гаворым на 0,5 градусаў, трохі як 1.9 140cv e3 або 2.0 170cv

jacktheripper2
27-09-2014, 16:13
я, вядома, з крокам для дасягнення не ідуць дадзеных cazzum шаркаўшчыне, а таксама на 1 градус можа быць шкодна, асабіста пасля саветаў, джэк, я in bad dad авансавыя плацяжы ў рэжыме 1250 3000 2 градусаў розніцу адчувае сябе, вядома, машына лепш рэагуе, шпулька з турбонаддувом, які, відавочна, перайсці да страты аднавіць з карты vgt, напрыклад, на 4000 ў мяне каля 4 градусаў 80mm3 прэс-rail акцыі на 1600, з яшчэ 0,5 градусаў пост ВМТ, а астатнія перад ВМТ, цяпер я спрабую зняць крыху раней на нізкіх абарачэннях з высокім IQ, каб у чарзе лепш турбо мы гаворым на 0,5 градусаў, трохі як 1.9 140cv e3 або 2.0 170cv

Шчыра цябе страчу ціск паліва ў 1700 бар і зняць крыху загадзя, так трымаць 1 градусаў Atdc да 4000 абаротаў і канец ўпырску паліва да вмт, да 4500 абаротаў, гэта з 0.1 больш ціску турба. Акрамя таго, вы можаце таксама даць больш 80mm3 ў сярэдні рэжым, аж да 95mm3 без дыму. Звычайна я даю 90mm3 карту з лінейкай, то з лямбда-як абмежаваць.
З 80mm3 прыкладна ў 3800 абаротаў я пракатнае на bapro 170 л.с., на 8в з толькі 0.05 больш ціску турба (1.45-1.5 пік і 1.35 да 4000).

паскуале
29-09-2014, 09:35
Ціск ў магістралі rail нясіце яго амаль на максімум. Для вас з 1600bar па змаўчанні прыбывае, а таксама ў 1750 годзе. Не ? што павялічваецца толькі, каб раздрабіць лепш. Вам дастаткова толькі павялічыць prex rail блок кіравання вы autoadatta амаль на ўсіх астатніх параметраў, але не на перадаплату. Авансавыя плацяжы павінны быць зроблены толькі з 3000giri, cos? вы можаце "пераварыць" усе, дызельнае паліва впрыснуто. Не забывайце фактар veeery важна для 16v...скрыжаванне. З павагай.

jacktheripper2
29-09-2014, 09:55
Ціск ў магістралі rail нясіце яго амаль на максімум. Для вас з 1600bar па змаўчанні прыбывае, а таксама ў 1750 годзе. Не ? што павялічваецца толькі, каб раздрабіць лепш. Вам дастаткова толькі павялічыць prex rail блок кіравання вы autoadatta амаль на ўсіх астатніх параметраў, але не на перадаплату. Авансавыя плацяжы павінны быць зроблены толькі з 3000giri, cos? вы можаце "пераварыць" усе, дызельнае паліва впрыснуто. Не забывайце фактар veeery важна для 16v...скрыжаванне. З павагай.

Прабачце, але я не згодны. Перш за ўсе, падняць rail у 1750 бар, асабліва на карты standard, то я знаходжу толькі шкодна для помпы і фарсунак.
Па-другое, авансавыя плацяжы, калі вы ведаеце, што вы робіце, вы можаце цалкам перарабіць, рухавік прыкметна паляпшае ў reattivit? і расход паліва.

SandroMarciano
29-09-2014, 11:37

Эбу не autoadatta наогул, змяненне ціску ў рампы мяняецца то і проста. У edc16c39 дарэчы, вы autoadatta толькі пра лямбда, у прыватнасці, для прывядзення ў адпаведнасць дадзеных, выяўленых у датчык выдатку паветра з тымі, лямбда-выразы.
Тады як вы ніколі не павінны чакаць, толькі ў 3000rpm? Другое, якое правіла?
Я заўседы сцвярджаю, што вы мяркуеце, дзе вам гэта трэба, што гэта азначае чарговай ін'екцыі, каб мець баланс паміж ціскам ў нумар і тэмпературы выхлапных газаў, таму лепш выкарыстоўваць рухавік.

jacktheripper2
29-09-2014, 11:56
Павышэнне чыгуначных мяняецца толькі час ўпырску, што будзе скарочаны трохі. Але ўсе астатняе застаецца дакладна без зменаў.

паскуале
30-09-2014, 09:11
Прабачце, але я не згодны. Перш за ўсе, падняць rail у 1750 бар, асабліва на карты standard, то я знаходжу толькі шкодна для помпы і фарсунак.
Па-другое, авансавыя плацяжы, калі вы ведаеце, што вы робіце, вы можаце цалкам перарабіць, рухавік прыкметна паляпшае ў reattivit? і расход паліва.

Выбачайце, але шкодныя х і што? Калі помпа высокага ціску мае дыяпазон працы да 1800bar чаму? павінны зламацца? Тое ж самае тычыцца фарсунак.

Chiaritemi сумневы...але што авансавыя плацяжы? Для чаго яны патрэбныя?

паскуале
30-09-2014, 09:12
Павышэнне чыгуначных мяняецца толькі час ўпырску, што будзе скарочаны трохі. Але ўсе астатняе застаецца дакладна без зменаў.

Таксама колькасць? паліва і іншыя рэчы. Гэта з edc16.

паскуале
30-09-2014, 09:20
Эбу не autoadatta наогул, змяненне ціску ў рампы мяняецца то і проста. У edc16c39 дарэчы, вы autoadatta толькі пра лямбда, у прыватнасці, для прывядзення ў адпаведнасць дадзеных, выяўленых у датчык выдатку паветра з тымі, лямбда-выразы.
Тады як вы ніколі не павінны чакаць, толькі ў 3000rpm? Другое, якое правіла?
Я заўседы сцвярджаю, што вы мяркуеце, дзе вам гэта трэба, што гэта азначае чарговай ін'екцыі, каб мець баланс паміж ціскам ў нумар і тэмпературы выхлапных газаў, таму лепш выкарыстоўваць рухавік.

ен падыходзіць толькі на лямбда...і ты нічога не сказаў! у чым заключаецца гэтая адаптацыя? што параметры змяняюцца ў рэгуляванні lamba?

jacktheripper2
30-09-2014, 09:43

чытаючы вашы адказы, у тым ліку, наступную за гэта паведамленне працытаваў, я ведаю, што што-то не так ? ясна. Перш за ўсе, павышэнне ціску дызельнага паліва не павялічвае колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое, што памяншае час ўпырску і аб'ем? дызельнае паліва, адпаведна, застаецца нязменным, мы не гаворым пра дадатковы модуль, які падманвае датчык ціску паліва і, такім чынам, экю падсвядома alzer? ціск дызельнага паліва без abbasssare час ўпырску.. і вось, што ў гэтым выпадку справа? дызельнага паліва павялічваецца.
Загадзя даецца, каб захаваць egt не занадта высокія, аднак, і больш эфектыўна выкарыстоўваць лішкі дызельнага паліва ўпырскваецца.
Ціск у пакоі ? ціск, якое ствараецца ў камеры згарання ў кожны цыкл працы рухавіка, і гэта ? вельмі шмат залежыць ад загадзя выкарыстаў, ціск турбо і ад колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое.

jacktheripper2
30-09-2014, 09:49
Выбачайце, але шкодныя х і што? Калі помпа высокага ціску мае дыяпазон працы да 1800bar чаму? павінны зламацца? Тое ж самае тычыцца фарсунак.

Калі вы думаеце, што гэта выдатна прымусіць працаваць помпа, дызельнае паліва, кампанент вельмі далікатны, недалека ад яго мяжы, а таксама працягнуць з вашай тэорыі.
Авансавыя плацяжы з'яўляюцца кут пачатку ўпырску паліва адносна вмт ў любым выпадку.

SandroMarciano
30-09-2014, 11:02

помпа hp характарыстыкі да 1800, але, безумоўна, шмат павялічвае яе знос, ціск, аб якім вы кажаце. Разам растуць і неэфектыўнасці і, такім чынам, магутнасць, інды, чаму на гэта ціск ? непазбежным працаваць? дзе час ўпырску становіцца занадта доўгай, але гэта трэба з карты вельмі шмат напрамкаў і кампанентаў, якія часцей за ўсе буйнагабарытныя (у першую чаргу КТ).

абсалютна няма, змяненне p.rail змяняецца толькі ціск і, такім чынам, эбу выкарыстоўвае час pi? кароткае, каб надаць той жа дызель.

ен падыходзіць толькі на лямбда...і ты нічога не сказаў! у чым заключаецца гэтая адаптацыя? што параметры змяняюцца ў рэгуляванні lamba?

1 - лямбда вы autoadatta мець значэння супадаюць паміж датчык выдатку паветра і кіслароду, хто застаўся ў выхлапных газах, так ? рэгулявання, які залежыць ад кампанента, ад яго ўнутраных характарыстык, не змяняецца, змяняецца карта, па сутнасці, гэтая працэдура вырабляецца пры замене датчык выдатку паветра або лямбда-зонд.

2 - ціск у нумар азначае максімальнае ціск, калі вы прыедзеце ў камеры згарання, што дазваляе перамяшчаць поршань.

3 - як вы ніколі не павінны чакаць толькі ад 3000rpm?

4 - тэмпература ў нумары (набор ціску) таксама есць праблема дызельных рухавікоў высокай магутнасці паказвае.

паскуале
30-09-2014, 20:50
Калі вы думаеце, што гэта выдатна прымусіць працаваць помпа, дызельнае паліва, кампанент вельмі далікатны, недалека ад яго мяжы, а таксама працягнуць з вашай тэорыі.
Авансавыя плацяжы з'яўляюцца кут пачатку ўпырску паліва адносна вмт ў любым выпадку.

Для дасягнення....я рабіў рыторыка :)

Ela.Toretto
03-10-2014, 18:01

паскуале
04-10-2014, 17:16
прывітанне Ela, вашы прамовы ? лагічна, але калі ў мяне есць помпа, што мне прададзены з асаблівасцямі працы ў 1600bar чаму? павінны зламацца? Зразумеў, што мая гаворка? Было б, як сказаць, што ваш аўтамабіль мае рухавік, які можа? павярніце 4500g/м ,але вы гэта робіце, павярніце не больш за 3000, калі няма зносу перад. На той момант факты, панда! ахаха

Ela.Toretto
04-10-2014, 22:07

паскуале
06-10-2014, 15:05

tranky
Усім прывітанне, я хацеў бы аднавіць гэты размова, так як, у дадатак да быць цікава і жыццёва важнае значэнне для разумення мод зрабіць на авансы, нават ад ідэі, што вы ідзяце, каб змяніць і ўмовы, пры якіх зрабіць гэта, і гэта было ясна, чытаючы розныя пасады.
Цяпер пяройдзем да пытанняў, якія я хацеў бы задаць вам...
Мы, напрыклад, на аўто ў наяўнасці з рухавіком 1,9 jtdm (у маім выпадку 147 120cv лячыць ад tidus..), якія як фактары дасягненняў КРЫЧЫ:
у 975 мікрасекунд 22 градусаў у 70mm3 inj з 1600bar prx ў 4500 абаротаў у хвіліну і разлічваецца вмт на 26,32 градусаў (+- 5 градусаў пост і думаю, занадта шмат).
У невероят tone-up гэтай карце (мы гаворым пра edc16c39), каб прывесці яго да iq склаў 100mm3 мне разлік тэрміны і ўсё астатняе, што мне трэба, я і finqui ок.
Апошні крок, перш чым загрузіць яго, каб падняцца на авансавыя плацяжы для новага IQ, што, з 22,01 градусаў крычы, раблю разлікі, мне прыходзіць у 1180 мікрасекунд з 31,86 градусаў з ціскам ў рампы да 1700 (маючы помпа ў рампы lybra 2,4 мяркую, які змяшчае такі запыт без праблем, пры ўмове, што гэта не доўга, вядома..).
Цяпер мой пытанне заключаецца ў наступным..
Як я вызначаю значэнне на авансы, каб пераканацца, што не выходжу з градусаў (у тэорыі, як я зразумеў, не больш за 3, але чуткі) для таго, каб павялічыць гэтую карту на аснове павышэння IQ ?
Проста цікава, па якім крытэры ідзе павялічана (незалежна ад таго, калі ў %, або разлічваецца.. іх густ), і якія ёсць абмежаванні, да якой я не магу збегчы?
Я пішу гэтую карту, але я спыняюся на гэтых кропках, так як інфармацыя не дастаткова ясна пра гэта.
Я думаў, маштабаваць ўсю карту перадаплаты, каб атрымаць максімум 25 градусаў, што я ведаю, што больш я іду да сцяны з крокам (не факт, але ложак ад tidus), але я не ведаю, па якім крытэры, калі падняцца ад 70mm3 100 толькі з 3 градусаў да поўнай нагрузкі або, улічваючы, што з 60mm3 ў 70mm3 з'яўляюцца люстраныя значэння, разгледзім, пакрокавы 24 як значэнне ў табліцы вы 80mm3 і трымаць яе пастаяннай да 100mm3 але не мае сэнсу...
Я чакаю вашага меркавання.
Я прыкладаю скрыншот табліцы ў excel, на якой я працую.. трохі confusionata але я зачынены ўсе фактары, куды можна звярнуцца для разлікаў, не трэба націснуць ў іншым месцы шукаць значэння.

Я таксама чытаў аб post9 ў гэтай тэме, але я не вельмі добра разумею...

Маленькі OT ў акне укладанняў маску [падтрымкі] (у правым ніжнім куце) ахоплівае функцыянальныя клавішы.., вядома, разумею, што так будзе некіравальнай..

jacktheripper2
Усім прывітанне, я хацеў бы аднавіць гэты размова, так як, у дадатак да быць цікава і жыццёва важнае значэнне для разумення мод зрабіць на авансы, нават ад ідэі, што вы ідзяце, каб змяніць і ўмовы, пры якіх зрабіць гэта, і гэта было ясна, чытаючы розныя пасады.
Цяпер пяройдзем да пытанняў, якія я хацеў бы задаць вам...
Мы, напрыклад, на аўто ў наяўнасці з рухавіком 1,9 jtdm (у маім выпадку 147 120cv лячыць ад tidus..), якія як фактары дасягненняў КРЫЧЫ:
у 975 мікрасекунд 22 градусаў у 70mm3 inj з 1600bar prx ў 4500 абаротаў у хвіліну і разлічваецца вмт на 26,32 градусаў (+- 5 градусаў пост і думаю, занадта шмат).
У невероят tone-up гэтай карце (мы гаворым пра edc16c39), каб прывесці яго да iq склаў 100mm3 мне разлік тэрміны і ўсё астатняе, што мне трэба, я і finqui ок.
Апошні крок, перш чым загрузіць яго, каб падняцца на авансавыя плацяжы для новага IQ, што, з 22,01 градусаў крычы, раблю разлікі, мне прыходзіць у 1180 мікрасекунд з 31,86 градусаў з ціскам ў рампы да 1700 (маючы помпа ў рампы lybra 2,4 мяркую, які змяшчае такі запыт без праблем, пры ўмове, што гэта не доўга, вядома..).
Цяпер мой пытанне заключаецца ў наступным..
Як я вызначаю значэнне на авансы, каб пераканацца, што не выходжу з градусаў (у тэорыі, як я зразумеў, не больш за 3, але чуткі) для таго, каб павялічыць гэтую карту на аснове павышэння IQ ?
Проста цікава, па якім крытэры ідзе павялічана (незалежна ад таго, калі ў %, або разлічваецца.. іх густ), і якія ёсць абмежаванні, да якой я не магу збегчы?
Я пішу гэтую карту, але я спыняюся на гэтых кропках, так як інфармацыя не дастаткова ясна пра гэта.
Я думаў, маштабаваць ўсю карту перадаплаты, каб атрымаць максімум 25 градусаў, што я ведаю, што больш я іду да сцяны з крокам (не факт, але ложак ад tidus), але я не ведаю, па якім крытэры, калі падняцца ад 70mm3 100 толькі з 3 градусаў да поўнай нагрузкі або, улічваючы, што з 60mm3 ў 70mm3 з'яўляюцца люстраныя значэння, разгледзім, пакрокавы 24 як значэнне ў табліцы вы 80mm3 і трымаць яе пастаяннай да 100mm3 але не мае сэнсу...
Я чакаю вашага меркавання.
Я прыкладаю скрыншот табліцы ў excel, на якой я працую.. трохі confusionata але я зачынены ўсе фактары, куды можна звярнуцца для разлікаў, не трэба націснуць ў іншым месцы шукаць значэння.

Я таксама чытаў аб post9 ў гэтай тэме, але я не вельмі добра разумею...

Маленькі OT ў акне укладанняў маску [падтрымкі] (у правым ніжнім куце) ахоплівае функцыянальныя клавішы.., вядома, разумею, што так будзе некіравальнай..

Прывітанне, я адказваю коратка, што я думаю..
Мы кажам, што ў кожнага розныя думкі, я асабіста аддаю перавагу даць трохі загадзя, што скончыць ін'екцыю нават 10 градусаў пасля вмт.. парывы рухавікоў, па-мойму, яны больш прывязаныя да карце ў цэлым, і асабліва стан кампанентаў (у першую чаргу фарсункі)..
Асабіста я таксама выкарыстоўваю 27.5-28 градусаў на 8v і 30 градусаў на 16v. Вядома, усё залежыць ад таго, што шукае аднаго з машыны, што турбіна збірае, як выкарыстоўвае машыну..
У мяне ёсць сябры, якія парушылі 8v з 25 градусаў да прыезду, як некаторыя, што раблю я працуюць з дакладна 27-28 градусаў без праблем, акрамя таго, гэта вельмі блізка да 300cv затым вы можаце ўявіць сабе колькасць дызельнага паліва і ціску турбо, які выкарыстоўвае такі рухавік (натуральна з фарсунак адэкватныя).
Не думаю, што я калі-небудзь адказ аб тым, як трэба рабіць, таму што кожны з іх мае свае тэорыі і меркаванні на гэтую тэму

tranky
Прывітанне, я адказваю коратка, што я думаю..
Мы кажам, што ў кожнага розныя думкі, я асабіста аддаю перавагу даць трохі загадзя, што скончыць ін'екцыю нават 10 градусаў пасля вмт.. парывы рухавікоў, па-мойму, яны больш прывязаныя да карце ў цэлым, і асабліва стан кампанентаў (у першую чаргу фарсункі)..
Асабіста я таксама выкарыстоўваю 27.5-28 градусаў на 8v і 30 градусаў на 16v. Вядома, усё залежыць ад таго, што шукае аднаго з машыны, што турбіна збірае, як выкарыстоўвае машыну..
У мяне ёсць сябры, якія парушылі 8v з 25 градусаў да прыезду, як некаторыя, што раблю я працуюць з дакладна 27-28 градусаў без праблем, акрамя таго, гэта вельмі блізка да 300cv затым вы можаце ўявіць сабе колькасць дызельнага паліва і ціску турбо, які выкарыстоўвае такі рухавік (натуральна з фарсунак адэкватныя).
Не думаю, што я калі-небудзь адказ аб тым, як трэба рабіць, таму што кожны з іх мае свае тэорыі і меркаванні на гэтую тэму

Ну, вядома, я быў мэтавай пачуць вашыя асабістыя думкі і мець зваротную сувязь/параўнанне з больш кампетэнтныя людзі па гэтым пытанні.

tidus1985
Гаворка авансаў не простая рэч, гэта хуткі адказ, каб мець упэўненасць у тым, будуць выпрабаваныя ў спалучэнні з датчыка ціску ў нумар і temperatira ў нумар, але ў сярэднім, здаецца, што на 8v mjet да 25 градусаў не выклікае праблем, але паўтараю, здаецца, не і дакладнага веды, без адпаведных інструментаў. Што тычыцца ін'екцый, то ты памыляешся, 5 градусаў post pms nn занадта шмат, занадта шмат 12/13, 5 градусаў да 4500-гэта раскоша, у сярэдніх абарачэннях можна стаяць максімум на 8/9 градусаў post pms для noj мець занадта шмат цяпла і fumosita, anxhe, таму што дапамагае і не мала катушку turbo.

tidus1985
Comumque, як кажа джэк, ной і дакладнага веды, і ен доказаў зрабіў шмат больш, чым мяне!

tranky
Гаворка авансаў не простая рэч, гэта хуткі адказ, каб мець упэўненасць у тым, будуць выпрабаваныя ў спалучэнні з датчыка ціску ў нумар і temperatira ў нумар, але ў сярэднім, здаецца, што на 8v mjet да 25 градусаў не выклікае праблем, але паўтараю, здаецца, не і дакладнага веды, без адпаведных інструментаў. Што тычыцца ін'екцый, то ты памыляешся, 5 градусаў post pms nn занадта шмат, занадта шмат 12/13, 5 градусаў да 4500-гэта раскоша, у сярэдніх абарачэннях можна стаяць максімум на 8/9 градусаў post pms для noj мець занадта шмат цяпла і fumosita, anxhe, таму што дапамагае і не мала катушку turbo.

Я прызнаю, што гэта не легкая рэч, ужо амаль год, калі я ўвайшоў у эбу (я не прафесіянал мінімальна) і столькі вывучэнне авансавыя плацяжы з'яўляюцца распродаж, у параўнанні з астатнімі.

Шчыра кажучы, я спадзявалася на твае ўмяшанне, дык чаму я вывучаў вельмі вашыя пасты (яшчэ раз дзякуй за абмен), дык чаму мы гаворым аб тваей жа машыне, што ты ведаеш, як на далоні.
Вяртаючыся да прамовы градусаў, значыць, па-твойму, з табліцы, што я выклаў я магу спакойна стаяць у гэтыя вылічаныя значэння ?
То есць ад 22gradi врі ў 70mm3 я магу спакойна ўсталяваць 31gradi 100mm3 без асаблівых праблем?

tranky
Comumque, як кажа джэк, ной і дакладнага веды, і ен доказаў зрабіў шмат больш, чым мяне!

Errecinque
Я прызнаю, што гэта не легкая рэч, ужо амаль год, калі я ўвайшоў у эбу (я не прафесіянал мінімальна) і столькі вывучэнне авансавыя плацяжы з'яўляюцца распродаж, у параўнанні з астатнімі.

Шчыра кажучы, я спадзявалася на твае ўмяшанне, дык чаму я вывучаў вельмі вашыя пасты (яшчэ раз дзякуй за абмен), дык чаму мы гаворым аб тваей жа машыне, што ты ведаеш, як на далоні.
Вяртаючыся да прамовы градусаў, значыць, па-твойму, з табліцы, што я выклаў я магу спакойна стаяць у гэтыя вылічаныя значэння ?
То есць ад 22gradi врі ў 70mm3 я магу спакойна ўсталяваць 31gradi 100mm3 без асаблівых праблем?

Ты ведаеш, што калі ты ўпадзеш на пілон жалезабетонныя выпі? Табе напісалі ў выразныя літары 25 градусаў макс (28 карты на рухавіках мод) , вы можаце пайсці ў пост да 10. Калі вам патрэбна 31 градусаў на 100 мм3, пакладзеце ў 25 у карце, і вы атрымаеце 6 градусаў inj пасля вмт. Ясна стью fattu? Не хвалюйцеся тонаў я і ен мы прывыклі

tranky
Ты ведаеш, што калі ты ўпадзеш на пілон жалезабетонныя выпі? Табе напісалі ў выразныя літары 25 градусаў макс (28 карты на рухавіках мод) , вы можаце пайсці ў пост да 10. Калі вам патрэбна 31 градусаў на 100 мм3, пакладзеце ў 25 у карце, і вы атрымаеце 6 градусаў inj пасля вмт. Ясна стью fattu? Не хвалюйцеся тонаў я і ен мы прывыклі

Я супраць вежы, рухаецца, перш чым ен мяне, а калі не пасаджу ў галаву, я атрымліваю асалоду ад толькі напалову.. ты ж ведаеш!
выдатна.. усе ясна! Дзякуй усім, і 3 за тлумачэнні
R5 uu фат зразумела. мо!
(я і r5 абразіць нас бясплатна часта, але мы voLLiamo добра.)

alxcrs
Прывітанне tranky, я згодны з Errecinque... час таму падчас рэпетыцыі мне трэба было 32 градусы ін'екцыі, і я выкарыстаў 25 ppms і 7 dpms... калі я раблю гэтыя тэсты, я пазбягаю ісці больш за 8 градусаў dpms (10 для мяне гэта максімум), аднак, вы павінны паспрабаваць і даць табе як мага больш на свае адчуванні, зразумеў, што ты таксама, як я, ты проста фанат, і ў вас не будзе патрэбнае абсталяванне! 156 у пытанні ен пераварваў спакойна на 25 градусаў наперад, у іншы раз 147 замест murava шмат (у абодвух выпадках дым прымальныя)...

tranky
Прывітанне tranky, я згодны з Errecinque... час таму падчас рэпетыцыі мне трэба было 32 градусы ін'екцыі, і я выкарыстаў 25 ppms і 7 dpms... калі я раблю гэтыя тэсты, я пазбягаю ісці больш за 8 градусаў dpms (10 для мяне гэта максімум), аднак, вы павінны паспрабаваць і даць табе як мага больш на свае адчуванні, зразумеў, што ты таксама, як я, ты проста фанат, і ў вас не будзе патрэбнае абсталяванне! 156 у пытанні ен пераварваў спакойна на 25 градусаў наперад, у іншы раз 147 замест murava шмат (у абодвух выпадках дым прымальныя)...

Я дзякую цябе, сябар, вядома, я спадзяюся на, як сказаў, і я не больш за 24 градусаў, па меншай меры, у першым тэсце, па крайняй меры, я спакойна, што ў ppms я парог не мур і dpms пад парог рызыкі абвешчаная.
Я мяркую, што 156 ад цябе mensionata як 16v і як сказаў вышэй есць парогі градусаў больш, чым 8v.. ці, можа быць, няма, і гэта 8v.. было так шмат, каб сказаць..
Дзякуй усім за тлумачэнні па нагоды.. цяжка даведацца такую інфармацыю, калі не падзяляюць, хто ведае, і ен стукнуўся галавой..

flamingsn3Ak3r
Прабачце, што ўмешваюся, я таксама ў пост,

я ў маёй машыне ёсць 535d 6 цыліндраў ў лініі з edc16c35 адсутнасць адсутнасць адсутнасць
ori 26° наперад і 29-й час ўводзяць, затым ўпырсквае
3° пасля вмт, відавочна, на максімум абаротаў і нагрузкі.

Цяпер я спрабаваў зрабіць мод, у якім выціскае з мяне максімум гэтага рухавіка,
у выніку 38° с ўводзяць усё па максімуму, каб потым выкласці ў больш нізкіх абарачэннях і нізкіх нагрузках.

Цяпер, чытаючы, што альфа 159 даходзіць нават да 40° наперад і соі, якія ўводзяць і ведаючы як прыйдзе мая,
мая здаецца дзіўным, што вы не можа перавышаць 25°.

Я хацеў бы падкрэсліць, што ў любым выпадку я таксама думаю, што загадзя празмернае едзе да пашкоджання ўтулкі для занадта шмат ціску створаны
у маім выпадку павелічэнне 200 Бар, аднак, што гэта таксама дакладна, што гэта на высокіх абарачэннях, для астатняй частцы табліцы мы добра пад 25°, скажам, мае крокам
на soi,main і пост не disaccostano больш за 5° ад арыгінальных ў раёнах, круіз, сапраўды, магчыма, былі крыху адкладзеныя на нізкіх абарачэннях і нагрузках, каб зрабіць рухавік больш эластычны і парк

flamingsn3Ak3r
ах прабачце за 159 я маю на ўвазе з карты арыгінал не зменены.

jacktheripper2
ах прабачце за 159 я маю на ўвазе з карты арыгінал не зменены.

Атрымаць дыягназ і кантралюе рэчы рэальныя, перш чым казаць такія заявы, таму што ты памыляешся..
1) есць абмежавальнік дасягненняў і больш чым на 30 градусаў не выходзіць
2) значэнне 40 градусаў не выкарыстоўваецца, так як не выкарыстоўвае ін'екцыі, па якой дадзена тое значэнне
3) таксама на ваш bmw перагледжу рэчы добра

tranky
Атрымаць дыягназ і кантралюе рэчы рэальныя, перш чым казаць такія заявы, таму што ты памыляешся..
1) есць абмежавальнік дасягненняў і больш чым на 30 градусаў не выходзіць
2) значэнне 40 градусаў не выкарыстоўваецца, так як не выкарыстоўвае ін'екцыі, па якой дадзена тое значэнне
3) таксама на ваш bmw перагледжу рэчы добра

Straquoto.. акрамя якой-то момант я сцены ў звера, фактараў можа быць шмат больш абмежавальнік, так як ціск ў рампы не сцвярджае, часу не хапае ці inj рабіць гэта варта...
Адзін, карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць табе адно пытанне...ты ведаеш, у якім раёне варта локет гэты абмежавальнік авансы на edc16c39 alfa/fiat (у маім выпадку) ?
Я спрабаваў праз сіта, але я не знайшоў нічога пра гэта...
Дзякуй

jacktheripper2
Straquoto.. акрамя якой-то момант я сцены ў звера, фактараў можа быць шмат больш абмежавальнік, так як ціск ў рампы не сцвярджае, часу не хапае ці inj рабіць гэта варта...
Адзін, карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць табе адно пытанне...ты ведаеш, у якім раёне варта локет гэты абмежавальнік авансы на edc16c39 alfa/fiat (у маім выпадку) ?
Я спрабаваў праз сіта, але я не знайшоў нічога пра гэта...
Дзякуй

Адразу пасля апошняй карту дасягненняў.

tranky
Адразу пасля апошняй карту дасягненняў.

Я клянуся, што я не магу яго знайсці.. прыкладаю файл КРЫЧЫ, у выпадку, калі вы хочаце мяне, я паказвае б?
Я лічу, толькі лініі маштабуецца адразу пасля і ў канцы тое, што мае значэнне 22 (максімум градусаў врі), але я не ведаю, калі гэта тое... вы 1d1430..
Калі ласка, раскрыйце мне гэтую таямніцу, што ёсць выйшаў з розуму!!

jacktheripper2
Я клянуся, што я не магу яго знайсці.. прыкладаю файл КРЫЧЫ, у выпадку, калі вы хочаце мяне, я паказвае б?
Я лічу, толькі лініі маштабуецца адразу пасля і ў канцы тое, што мае значэнне 22 (максімум градусаў врі), але я не ведаю, калі гэта тое... вы 1d1430..
Калі ласка, раскрыйце мне гэтую таямніцу, што ёсць выйшаў з розуму!!

Не на пк, цяпер у любым выпадку, калі гэта 8v не ў 30 градусаў фіксаваны, але зроблена лесвіца. Гэта першая карта, пасля авансаў не можаш памыляцца вр адразу пасля абмежавальніка.
На 8v памер 25.92 градусаў, мне здаецца

flamingsn3Ak3r
я ніколі не супастаўляецца 159, і я ніколі не бачыў, файл,
як я ўжо пісаў я знайшоў людзей, якія казалі
гэтыя знакамітыя 40°, і я зрабіў прыклад, што сярод маіх 26°
і гэтыя нібыта 40° сказаць, што вы не можаце патрапіць туды, мне здаецца дзіўным.
Я адкрываю невялікі дужкі, залежыць ад канструкцыі ўтулкі, г. зн.
на колькі Мпа вытрымліваюць пайсці на апярэджанне ўпырску можа быць, як, відавочна, яны ўсё кажуць
пашкоджанні або няма.

У любым выпадку ты ўжо адлюстроўваецца 535d? толькі адзін пытанне, каб супрацьстаяць

tranky
я ніколі не супастаўляецца 159, і я ніколі не бачыў, файл,
як я ўжо пісаў я знайшоў людзей, якія казалі
гэтыя знакамітыя 40°, і я зрабіў прыклад, што сярод маіх 26°
і гэтыя нібыта 40° сказаць, што вы не можаце патрапіць туды, мне здаецца дзіўным.
Я адкрываю невялікі дужкі, залежыць ад канструкцыі ўтулкі, г. зн.
на колькі Мпа вытрымліваюць пайсці на апярэджанне ўпырску можа быць, як, відавочна, яны ўсё кажуць
пашкоджанні або няма.

У любым выпадку ты ўжо адлюстроўваецца 535d? толькі адзін пытанне, каб супрацьстаяць

Факты разліку ў залежнасці ад ціску ў рампы, колькі градусаў ты здымеш усё сумневы.. звычайна на 1,9 (1910) з ціску ў рампы максімальная 1700bar не перавышае 38gradi, што мурана і, як правіла, розніца ў градусаў распадаецца на два, і вы суму ў вмт, так бы мовіць, дабрацца да 40 градусаў гучыць вельмі па-дурному..

tranky
прабачце, я памыліўся.. градусы не 38 а 32.. пардон!

flamingsn3Ak3r
Пры 5000 абарачэннях у хвіліну або ціск 1600 бар для часу 979 зша
і ўводзіць фактычна 73 мг (86 мм^3), я асабіста не выкарыстоўваю бараў для разліку:

формулы, якія я выкарыстоўваю,-гэта (979*6*5000)/10^6=29,28

Абвяржэнне, каб убачыць, калі формула справядлівая гэта:
Ведаючы, што ў 5000 абаротаў у хвіліну для выканання 1-й займае 33,33 зша,
вы 979/33,33=29,28

Маючы, як карта main 26,50 я ведаю, што ідзе пасля вмт 3-га

flamingsn3Ak3r
прабачце *Я

jacktheripper2
Пры 5000 абарачэннях у хвіліну або ціск 1600 бар для часу 979 зша
і ўводзіць фактычна 73 мг (86 мм^3), я асабіста не выкарыстоўваю бараў для разліку:

формулы, якія я выкарыстоўваю,-гэта (979*6*5000)/10^6=29,28

Абвяржэнне, каб убачыць, калі формула справядлівая гэта:
Ведаючы, што ў 5000 абаротаў у хвіліну для выканання 1-й займае 33,33 зша,
вы 979/33,33=29,28

Маючы, як карта main 26,50 я ведаю, што ідзе пасля вмт 3-га

З запасаў ўводзіць 86mm3 да 5000 абаротаў?

tranky
як мяне вучылі нядаўна (не на вяршыні, але гэта білі рагамі моцна) я запускаю гэты разлік..
напрыклад, на ін'екцыі крычы да 4500 (рэжым бп, што ў мяне на маей edc16c39)

4500/60/1000000x360=0,027 х раз у 80mm3 і час крычы 80mm3 на 1600 бар 975 мікрасекунд = 26,32 ступені працягласці ўпырску врі
ін'екцыі мод заўсёды 4500rpm:
4500/60/1000000X360=0,027 х раз у 100mm3 і тэрміны mod 1700 бар (новай вр створана) і 1180 мікрасекунд = 31,86 градусаў
У рэшце рэшт ён робіць рознасныя і вы атрымаеце розніцу ў градусах у ін'екцыю, што б цэнтруецца для належнага згарання, але затым вы робіце некалькі тэстаў і часопіс, што ў разлік.. часта сцены або, можа быць, выпіла якой-то ступені больш..
спадзяюся, што вы не няправільна разлікі, але я думаю, што няма

flamingsn3Ak3r
для Джэка, аўтамабіль ўпырсквае 86 мм^3 залатых

для Tranky, слухай, ты не хвалюйся, з мноствам рахункаў, калі выканаеце тое, што я сказаў, я зрабіць перад
робячы рахунак на ваш прыходзяць каля 22° і свой наладжана на 4000 аб / мін 500 пра ў больш чым 147 з'яўляюцца
на вецер.

jacktheripper2
для Джэка, аўтамабіль ўпырсквае 86 мм^3 залатых

для Tranky, слухай, ты не хвалюйся, з мноствам рахункаў, калі выканаеце тое, што я сказаў, я зрабіць перад
робячы рахунак на ваш прыходзяць каля 22° і свой наладжана на 4000 аб / мін 500 пра ў больш чым 147 з'яўляюцца
на вецер.

Мне здаецца, значэнне alquni мефіста высокая для аўто ў наяўнасці.. кажучы пра 5000 абаротаў...

jacktheripper2
як мяне вучылі нядаўна (не на вяршыні, але гэта білі рагамі моцна) я запускаю гэты разлік..
напрыклад, на ін'екцыі крычы да 4500 (рэжым бп, што ў мяне на маей edc16c39)

4500/60/1000000x360=0,027 х раз у 80mm3 і час крычы 80mm3 на 1600 бар 975 мікрасекунд = 26,32 ступені працягласці ўпырску врі
ін'екцыі мод заўсёды 4500rpm:
4500/60/1000000X360=0,027 х раз у 100mm3 і тэрміны mod 1700 бар (новай вр створана) і 1180 мікрасекунд = 31,86 градусаў
У рэшце рэшт ён робіць рознасныя і вы атрымаеце розніцу ў градусах у ін'екцыю, што б цэнтруецца для належнага згарання, але затым вы робіце некалькі тэстаў і часопіс, што ў разлік.. часта сцены або, можа быць, выпіла якой-то ступені больш..
спадзяюся, што вы не няправільна разлікі, але я думаю, што няма

Шкада, што з запасаў 4500 ўпырсквае паміж 50 і 55mm3 каля і не 80..

tranky
Шкада, што з запасаў 4500 ўпырсквае паміж 50 і 55mm3 каля і не 80..

праўда.. акцыі гэтыя аўтамабілі прыязджаюць як вр 64mm3, якія нават не дасягаюць.

flamingsn3Ak3r
Для мяне памыляешся з фактарам абаротаў, для мяне 4000