Прагляд Поўнай Версіі : Апытанне: Ваш лепшы маторнага алею + любыя дадаткі
dvdtuning
30-08-2012, 12:01
Прывітанне ўсім, я хацеў бы прапанаваць гэты апытанне, каб убачыць, якое маторнае масла вы апынуліся лепш і які па-вашаму ? лепш? Ідзе заўседы добра, так дабаўка, тефлон, напрыклад?
Я выкарыстоўваю bardahl xtc 60 алей 5w40, на мой 147 jtd ex 115 і я значна лепш, чым selenia, якія я выкарыстаў раней, але не выкарыстоўваю асадкі.
няма алею лепш, існуе столькі разнавіднасцяў? асаблівасцяў, але заўседы залежыць ад выкарыстання і ад тыпу рухавіка, adittivi? але gi? якія змяшчаюцца ў алеі проста ведаць, чытаць, напрыклад, я нядаўна я прайшла на хімічныя рэчывы, адзін х Wynn's і яшчэ нядаўна x Liqui Moly, якія, між іншым, разліваючы ў Германіі прадукты castrol, калі вы хочаце інфармацыі, ідзіце на сайт liqui moly вы можаце атрымаць веды.
У мяне есць вопыт з некаторымі маркамі.
Горшае, з якім я знайшоў ? Castrol, безумоўна, прадукт занадта sopravalutato, я маю на ўвазе GTX Magnatec 10w40
Персанал быў досвед з Мабіл-1 Ралі Формула 5w50, p? менш Protection Formula 0w40 і ESP formula 5w30, але я пакідаю за сабой права пацвердзіць, чаму? іх было нават віну тып рухавіка...
Вялікі вопыт на ўсіх франтах, а не з Bardahl XTC C60 ва ўсе адценні, што так ? таксама gi? пласт з fullerene, г. зн. з ZX-1.
Звярніце ўвагу толькі на адну рэч, калі вы пурыстаў і маньяк: 10w40, не ? цалкам сінтэтычнае, але на сінтэтычнай аснове.
Мне кажуць вельмі добра задыяку shell helix ultra, і, вядома ж Motul, але я ніколі не выпрабаваныя.
Часу f? я рабіў выпрабаванні з frizionometro (ці як гэта называецца) і зацікавіла, я стала вывучаць тэст алеяў ў сеткі, зробленыя з дапамогай гэтага інструмента. Мы кажам, што гэтыя мае ўражанні былі пацверджаны тэстамі, якія я бачыў, горш, тое, што grippava раней, было castrol. на Bardahl адбываецца пад моцным ціскам і дадатак практычна не спыняўся ніколі
на самай справе, як я ўжо казаў, - эфірныя алею, усіх лечаць, трэба добра ведаць асаблівасці незалежна ад маркі, bardahl якіх вы кажаце ? быў першым у свеце выкарыстоўваць adittivo анты счаплення што ? сепаратар металаў, малекулы, якая выкарыстоўваецца ў сістэмах у avviazione я магу засведчыць, у 90-я гады і была зроблена адна спроба pergusa з матацыкла, 10 кручэнняў з гэтым алеем пасля таго, як вы ? запампаваў усе і без алею cha зрабіў той жа шлях cio? 51 км прыкладна.
dvdtuning
30-08-2012, 15:00
няма алею лепш, існуе столькі разнавіднасцяў? асаблівасцяў, але заўседы залежыць ад выкарыстання і ад тыпу рухавіка, adittivi? але gi? якія змяшчаюцца ў алеі проста ведаць, чытаць, напрыклад, я нядаўна я прайшла на хімічныя рэчывы, адзін х Wynn's і яшчэ нядаўна x Liqui Moly, якія, між іншым, разліваючы ў Германіі прадукты castrol, калі вы хочаце інфармацыі, ідзіце на сайт liqui moly вы можаце атрымаць веды.
Я казаў, асадкі, чаму? bardahl вырабляе таксама дабаўка пракладкі антитрения, што пу? дадаць алей і, што б даць яшчэ больш? выгады ад нагрузак, механічных органаў.
мансардных
30-08-2012, 16:34
у мяне есць вопыт, на bardhal xtr 10w60 ? добра, але калі пакласці пад тэмпературны стрэс доўга diventas вады, castrol edge sport 0w40 ? дрэнна, бадай, горшае, што я калі-небудзь спрабаваў, ідзе добра, каб выкарыстоўваць аўтамабілі з хадой ад дзеда, selenia 5w30 ? яшчэ алей ад газонакасілкі, можа быць, я спрабаваў алей bmw 0w40 longlife і не ? ўзбуджае, але пасля 15000 км ? прыгатаваны, з года выкарыстання royal purple 0w40 і алей 5w40 з rx-10 у якасці дабаўкі на аснове cloroparaffine, і, хоць я быў вельмі скептычна настроены, я павінен сказаць, што розніца ў ****llo прадукцыйнасці і зніжэння трэння ? характэрна, тормаз рухавіка памяншаецца вельмі шмат, і вы можаце цягнуць шыю ў рухавік для < і < без якога-небудзь правісання, акрамя таго, гарачы silenziosit? працы ? дзіўны, адзіны недахоп-кошт, але паколькі гадавы прабег не ? вялікі расход, цяпер st? тэставанне pakelo алей 5w40 спецыфікацыі c3 на punto evo mltj майго бацькі заўседы з дабаўка на аснове cloroparaffine, і я павінен сказаць, што ў параўнанні з selenia c'? яшчэ прорву, silenziosit? і плыўнасць ходу палепшыліся ў геаметрычнай прагрэсіі
sa80libero
30-08-2012, 19:03
выкарыстоўваю mobil1 0/40, і я выдатна
Я выкарыстаў той час, калі я аўтамабіль дызель motul V300 Power 5/40 у той час як у румыніі xtr, калі я перайшоў на бензін, і мне было добра
безумоўна, займае ледзь, як кажа гаррет у лепшым выпадку там за 5 тысяч км, але гэта і зразумела, яшчэ алей і цесна для выкарыстання ў канкурэнцыі менш міль, мы за daltronte, калі за адну гонку адразу ж пасля таго, як першае, што мы мяняем і алей
Royal purple ? вельмі добра, але ніколі не спрабаваў.
Я ўжо казаў, цалкам нават roloil але не магу знайсці яго...
mavaila1972
31-08-2012, 13:29
выкарыстоўваю mobil1 0/40, і я выдатна
выдатнае алей, я ад бога
мансардных
31-08-2012, 13:45
Я выкарыстаў той час, калі я аўтамабіль дызель motul V300 Power 5/40 у той час як у румыніі xtr, калі я перайшоў на бензін, і мне было добра
безумоўна, займае ледзь, як кажа гаррет у лепшым выпадку там за 5 тысяч км, але гэта і зразумела, яшчэ алей і цесна для выкарыстання ў канкурэнцыі менш міль, мы за daltronte, калі за адну гонку адразу ж пасля таго, як першае, што мы мяняем і алей
па-мойму, не ? яшчэ алей racing, спрабаваў на sierra cosworth падрыхтавалі мой сябар пасля 3 кругоў па трасе максімум ? пайшоў у кашу ціск ? упаў стрэл, для вулічнага выкарыстання, а ? вельмі добра
Я p? наадварот, гэтыя адценні 0wXX і 5wXX.
Іх емістасць? абарона да тэмпературы-ледзяная сцюжа карысныя ў халоднае надвор'е, deisamente-й? жорсткія, чым тыя, паўвострава і іх вельмі мала "шчыльныя" імкнецца вырабіць зносу ўнутраных органаў рана, чым, напрыклад, у каляровай гаме якога 10wXX або 15wXX максімум, што табліцы, на рукі ідуць добра, аднак, для халодных тэмператур, але не ніжэй за нуль.
У Рыме я пазбягаю яго. На аўтамабілях turbo напрамкі, як правіла, я стаўлю, па меншай меры, Xw50, што 40 пры падвышаных тэмпературах, што стварае turbo становіцца вада. Тым, хто пытаецца ў мяне, на машыне, як кропкі, gt, турба і нават пераварот? XTC C60 15w50.
Я лічу, таксама падыходзіць на рухавікі яшчэ больш? зайшлі як 2.0 16v turbo delta або купэ, але калі есць пытанні, не марнаваць w60 ? яшчэ лепш.
мансардных
31-08-2012, 16:50
ад нас на поўначы гэтай зімой мы прыехалі ў -15 я думаю, што 0w40 як мінімум, асабліва для дызеля
У такой сітуацыі я бы сказаў так. Вядома, улетку, калі вельмі горача я прамяняю. :)
мансардных
31-08-2012, 21:44
у самай справе, было б лепш змяніць яго ў кожнай змене сезона, аднак тыя алею, якія маюць меншую розніцу лічбаў паміж 2 лічбы-й? зносастойкіх
Я б сказаў, eccezzion зрабілі для 0w30 :p
мансардных
31-08-2012, 22:05
па-мойму, не ? яшчэ алей racing, спрабаваў на sierra cosworth падрыхтавалі мой сябар пасля 3 кругоў па трасе максімум ? пайшоў у кашу ціск ? упаў стрэл, для вулічнага выкарыстання, а ? вельмі добра
Ну я не згодны з вамі ў аўто ад мяне цытуецца ў бензін
была адна sierra cosworth з 500cv і выкарыстоўваецца алей
быў у румыніі xtr крэпасцю, што зараз не памятаю
у мяне манометр падлучаны непасрэдна да ўваходу
алей турбіны "RS500 зменены" і ў мяне ніколі не было
праблемы змазкі, я памятаю, што ў банку алею
там было напісана " максімальнае выкарыстанне гэтага алею і 5000 км
Дадам, што ў румыніі xtr было адзінае алей, якое я захоўваў ціск алею
2,5 бар у рэжыме халастога ходу пасля таго, як рухавік быў выкарыстаны ў поўную сілу
на працягу даволі працяглага часу
мансардных
01-09-2012, 08:35
на bardahl xtr c'? толькі ў градацыі 10w60, я быў на тэст і пасля 3 абаротаў на максімальны рэжым кінула, цяпер не s? колькі кіламетраў ен зрабіў раней, але крах падобнага я не заўважыў, магчыма, быў футбольны алею fallato але для 24euro кг мне здаецца дзіўным, пасля яго замены з royal purple xpr 10w40 не есць pi? былі праблемы, зняў за 2 гадзіны, без якога-небудзь правісання
dvdtuning
01-09-2012, 13:25
Няма c'? таксама градацыю 20w60 у xtr.
Кожны з нас, хто робіць гэтую працу валюты ў адпаведнасці з
сваім вопытам работы градацыі і тып масла
выкарыстоўваць такім чынам мы можам застацца да заўтрашняй раніцы, каб сказаць нам,
што ты маеш рацыю, а я няма, або наадварот
Есць занадта шмат варыянтаў, якія ўплываюць зразумець, ці з'яўляецца тып
масла чым-то лепш іншага, асабліва, калі аўтамабіль і падрыхтаваны
мансардных
01-09-2012, 15:00
вы маеце рацыю, коні фактычныя сьера-мой сябар, не ведаю дакладна, я памятаю, што ў расеі t28r garrett, інтэркулер поршні друкаваных, змененыя шатуны, тытана клапаны, муфты і абмен зменены і упырскам метанолу, паспрабуе? гэта для мяне, каб сказаць усе дакладна, я падняўся з ім, і я cagato пад хе-хе не прывык, каб кіраўніцтва, падобна, яшчэ адна дэталь, якую я памятаю ? абмежавальнік абаротаў, што scatava 8500, каб астатнія не памятаю спіс ? доўгі
guidotacco
02-09-2012, 10:55
масла уліваць і зменены ў залежнасці ад тыпу і рухавіка,з допускамі па тэмпературы і г.д....
dvdtuning
03-09-2012, 15:46
Тут з майго боку ідзе ад кончыкаў -4? узімку да + 40? улетку. Які можа быць добры кампраміс для jtd 115 пераназначаны?
Тут з майго боку ідзе ад кончыкаў -4? узімку да + 40? улетку. Які можа быць добры кампраміс для jtd 115 пераназначаны?
калі вы хочаце нафты, якая будзе пакрываць ў працягу ўсяго года, я б сказаў на 5w50 :)
мансардных
03-09-2012, 16:26
я згодны з zioweb, pakelo 5w50 ? вельмі добра
Вы з 5w50, вядома, добра...
Вядома, не carrefour
:)
cawadany
06-09-2012, 10:39
Я ў TFSI я заўседы выкарыстоўваў Mobil 1 0w40 і ў апошні купон я вырашыў перайсці на алей 5w40, і я паставіў Meguin Super Leichtlauf. Хто-небудзь ведае?
? сінтэтычны...
я асабіста ніколі не спрабаваў...
таксама, чаму? будучы ў супрацоўніцтве з маім блізкім сябрам, які мае майстэрню, есць нафта, добра ўсе асаблівасці існуючых
для tagliandare Mercedes, BWW, VW, якая, калі я не памыляюся, усе масла ў звароце або, па меншай меры, magiorparte яны на аснове алею castrol..
розніца ў тым, што яны робяць дабаўкі...
cawadany
06-09-2012, 13:49
Гэта адзін з нешматлікіх алей 5w40 100% full synt, наколькі я ведаю...
bernardo943
14-09-2012, 17:15
я выкарыстоўваю selenia 2000 сінтэтыка 5/40 ; што вы думаеце ??
tecnoracing
14-09-2012, 18:57
я і 20 гадоў, якія я выкарыстоўваю castrol, і я выдатна я нават motul я таксама славутасць для bardhal але варта трэскам
guidotacco
14-09-2012, 20:36
? звычайнага алею!
я выкарыстоўваю selenia 2000 сінтэтыка 5/40 ; што вы думаеце ??
dvdtuning
14-09-2012, 20:51
я і 20 гадоў, якія я выкарыстоўваю castrol, і я выдатна я нават motul я таксама славутасць для bardhal але варта трэскам
Што вы маеце на ўвазе пад удар? Мне здаецца, што тут ад мяне ідзе вакол 12,80 €/літр.
мансардных
14-09-2012, 21:20
залежыць ад тыпу і градацыі, існуюць розныя цэны ад 10 да 24 еўра за літр
tecnoracing
14-09-2012, 21:32
з тымі ж характарыстыкамі варта ўсе больш і больш?
lumaracing
05-10-2012 у 15:23
Royal purple ? вельмі добра, але ніколі не спрабаваў.
Я ўжо казаў, цалкам нават roloil але не магу знайсці яго...
прывітанне zioweb,я выкарыстоўваю roloil на 10w40 сінтэтычнае і я добра,то выкарыстанне нават repsol 5w30 і алей 5w40,таксама Q8 5w30,але калі хочаш, крок нумар адзін прадстаўнік roloil і вялікі amico.fammi ведаць
Sint 2000 Syntetic, таксама выдатна падыходзіць для скутэраў one
Chris156
22-10-2012, 19:15
па мне лепшае рашэнне ? купіць алей прызначаюць з дома маці і additivarlo з прадуктамі syntoflon.. дызель становіцца бензін, каб, як ен круціцца ****** і ціхі..акрамя таго, лячэнне гэта робіце кожныя 50 000 або 80 000 км. калі вы зойдзеце на сайт, есць розныя тлумачэнні аб працэдуры лячэння, чысткі, а затым абароны. (E. T., ПРАТЭКТАР)
Вялікая памылка ? пакласці прадукты ў кераміцы..пашкоджанні рухавіка незваротна.
alfetta80
22-10-2012, 19:43
кожнай машыны свае характарыстыкі, якія варта выконваць,напрыклад, група vag фарсункі, помпа збірае алей 5w40 50501 без dpf з dpf мантуе 5w30 і г.д. і да т.п. тое, што гэта castrol ці не, але ен хоча, каб мы заўседы алей 5w40 50501
dvdtuning
22-10-2012, 20:13
Я чуў, што нават корпуса elix алей 5w40 ? вельмі добрае алей, нават лепш, чым bardahl.
blackwolf76
22-10-2012, 23:45
Як я бачу, з улікам таго, што масла я выпрабаваў даволі шмат некалькі тыпаў аўто, я магу сказаць, што добра ці дрэнна, усе яны, колькі добрых, проста выбраць тып алею падыходзіць да характарыстыках рухавіка і марка, па меншай меры, вядомы, акрамя, безумоўна, паходжання, бо існуе шмат кантрафактнай прадукцыі, selenia на ўсе, з якім мой кліент учора быў аб'яднаны экскурсійнае да 156. А не трэба выбіраць у залежнасці ад тыпу выкарыстання, што робіць кліент, у дадатак да ўмоў працы рухавіка, у якім яна ўстаноўлена.
Напрыклад, калі вы кладзеце алей 5/40 або 5/30 ў рухавіках Vw, фарсункі, помпа, першая серыя, тып 130cv, вы заўважыце, спажыванне перабольшаныя, і, запэўніваю вас, ідзе значна лепш, чым на 10w40 або нават 15w40. У fiat у benza малога водазмяшчэнні, апошніх версій, што ўключае ў сябе ? на 15w40 так як у расход і ўсе астатняе, асабліва калі аўто выкарыстоўваецца на кароткіх участках.
Акрамя таго, фіксаваная нізкіх градацый пу? быць sfatata проста наведаўшы l'******** і характарыстыкі, рэкамендаваныя вытворцам. Mercedes, напрыклад, у раенах, дзе не падае ніжэй за 15? для дызельных рухавікоў загадвае 15w40, і не ? l0unico.
я заўседы выкарыстоўваў red line, калі я rx8, выдатнае алей....я на 10w40, улічваючы, што ў рэгіене мы не маем праблем пры нізкіх тэмпературах :) цяпер на 500 abarth, я выкарыстоўваю royal purple........
я магу сказаць, мая espeienza жыць... мой сябар на golf 3 серыі, з турбінай, плюс, ен заўседы выкарыстоўваецца алей barbhal xtc з fullerene.... ebb? я магу сказаць, што мы выцягнулі чэрвеня турбіна пасля за 200 000 км для " яшчэ адзін upgrade ebb? мы можам сказаць, што алей сапраўды робіць цуды.... турбіна xfetta, як калі б яна была змантаваная далей ўчора!!!
я магу сказаць, мая espeienza жыць... мой сябар на golf 3 серыі, з турбінай, плюс, ен заўседы выкарыстоўваецца алей barbhal xtc з fullerene.... ebb? я магу сказаць, што мы выцягнулі чэрвеня турбіна пасля за 200 000 км для " яшчэ адзін upgrade ebb? мы можам сказаць, што алей сапраўды робіць цуды.... турбіна xfetta, як калі б яна была змантаваная далей ўчора!!!
gi?....? вядома, што лініі bardhal ? выдатна, я заўседы на rx8 выкарыстаў для змешвання бензіну.....100 мл на кожны поўны прама ў бак.
Chris156
23-10-2012, 16:31
праблема ў румыніі ? што калі вы пакладзеце ў дабавак, тефлон падыходзіць табе кавалкі...таму што, як ты сказаў ? ужо дабаўка.. я пацвярджаю, што ? топ.
але праблема ? што або пакладзеце новы рухавік, або спачатку трэба зрабіць апрацоўку для выдалення шумавіння або лакі..
мансардных
23-10-2012, 18:41
па мне лепшае рашэнне ? купіць алей прызначаюць з дома маці і additivarlo з прадуктамі syntoflon.. дызель становіцца бензін, каб, як ен круціцца ****** і ціхі..акрамя таго, лячэнне гэта робіце кожныя 50 000 або 80 000 км. калі вы зойдзеце на сайт, есць розныя тлумачэнні аб працэдуры лячэння, чысткі, а затым абароны. (E. T., ПРАТЭКТАР)
Вялікая памылка ? пакласці прадукты ў кераміцы..пашкоджанні рухавіка незваротна.
адзін з syntoflon кінула рухавік сваей m3 на трасе, калі ен адкрыў было алей, што, здавалася, варэнне, на жаль, пры высокіх тэмпературах гэтая дабаўка ад вялікіх праблем, нашмат лепш, чым cloroparaffine
Chris156
23-10-2012, 20:15
я чуў аб гэтай праблеме на тэмпературу..але не памятаю на колькі градусаў ен казаў, але было вельмі шмат.. мы кажам, што для вулічнага выкарыстання ? выдатны кампраміс. калі потым перайсці на бег і ў вас цяжкія змены ? лепш выкарыстоўваць масла, дэталі.
мансардных
23-10-2012, 20:26
я чуў аб гэтай праблеме на тэмпературу..але не памятаю на колькі градусаў ен казаў, але было вельмі шмат.. мы кажам, што для вулічнага выкарыстання ? выдатны кампраміс. калі потым перайсці на бег і ў вас цяжкія змены ? лепш выкарыстоўваць масла, дэталі.
Chris156
23-10-2012, 20:58
я на наступны курс я хачу паставіць на motul x-cess .. я чуў аб ім занадта добра..і цэны son змест.
я andr? зноў red line......адно слова: выдатна.!!
Каманду электроніка
24-10-2012, 14:13
Agip 7004 505.01
Я выкарыстоўваю mobil 0-40 на 1.3 mtj і розніцу адчувае сябе па параўнанні з іншымі брэндамі паспрабуйце.
Каманду электроніка
09-11-2012, 08:52
нават некаторыя мае сябры спрабавалі Mobil і ti diro' апынуліся занадта дрэнна!!!!
Chris156
09-11-2012, 10:12
нават некаторыя мае сябры спрабавалі Mobil і ti diro' апынуліся занадта дрэнна!!!!
:rolleyes: :D
таксама я выкарыстоўваю Bardhal XTC C60 і я выявіў, што нашмат лепш, чым Castrol Magnatec і Castrol GTX 10W-40, я заўважыў, што спажывае нават менш, чым алей ...............
мегамозг
10-11-2012, 09:31
які градацыі?
giulianoA3
12-11-2012, 22:08
прывітанне, я за castrol, audi, выкарыстанне, у тым ліку на двухцилиндровый і ідзе вельмі добра..нядаўна я паклаў на адзін td, на дадзены момант адчуваю сябе добра, мы бачым, як працягваецца!!!
я хацеў бы паспрабаваць bardhal, але тут я не магу знайсці яго!!
franco75
15-11-2012, 21:19
Па-мойму, не ? правільна сказаць-марка, а не тып алею, вы не можаце параўнаць Castrol Edge на Castrol GTX.
Для мяне лепшае, што я выкарыстаў ? Mobil Esp 0-40 значна вышэй, чым у Castro edge
dvdtuning
15-11-2012, 21:32
тэхнічныя дадзеныя кажуць, што shell helix ultra алей 5w40 ? лепш bardahl xtc60 алей 5w40, так як мае як іп? viscosit? да высокай тэмпературы і гэтак каля 30? у pi? у якасці кропкі ўспышкі?.
проста чытаць тэхнічныя характарыстыкі двух алеяў, нават калі я застануся для bardahl...
franco75
15-11-2012, 21:57
тэхнічныя дадзеныя кажуць, што shell helix ultra алей 5w40 ? лепш bardahl xtc60 алей 5w40, так як мае як іп? viscosit? да высокай тэмпературы і гэтак каля 30? у pi? у якасці кропкі ўспышкі?.
проста чытаць тэхнічныя характарыстыкі двух алеяў, нават калі я застануся для bardahl...
Дадзеныя, заяўленыя вытворцам?
вы cicerca на гэта:
ROYAL PURPLE ? бачыце ці ўваходзіць у вашы чаканні.
dvdtuning
16-11-2012, 13:24
Дадзеныя, заяўленыя вытворцам?
...Скажам, ад тэхнічных характарыстык прадукцыі. На сайце bardahl? вы не знойдзеце. Толькі не памятаю, дзе я бачыў месца...
dvdtuning
16-11-2012, 13:24
вы cicerca на гэта:
ROYAL PURPLE ? бачыце ці ўваходзіць у вашы чаканні.
Вядома ? выдатна, як якасць? але мы не з цаной.
Вядома ? выдатна, як якасць? але мы не з цаной.
выбачайце, можа быць, я не зразумеў, але я думаю, што ен казаў пра выдатнае якасць?? калі мы гаворым аб якасці? пры гэтым ? - лепш за ўсіх, nn падманвайце сябе гандлевых марак, рэкламуемых шмат, яшчэ і на бутэльку..
Gianpy80
17-11-2012, 10:42
dvdtuning
18-11-2012, 13:16
выбачайце манро, але я памятаю з дадзеных розных...надзейныя гэтыя дадзеныя??
I^^SPHINX^^
19-11-2012, 13:21
Я заўседы Royal Purple і ZX1, як дабаўка і ў мяне sn ніколі не дрэнна.
Gianpy80
19-11-2012, 14:47
з табліцы вынікае, што castrol edge sport з'яўляецца p? занадта "denso" у 40? за гэта цябе і трымае ціск ? ? што гэты індэкс viscosit? так высока ? р? "mangiacavalli"....лепшыя паказчыкі абароны і глейкасці маюць вакол 80-90 centistroke.....
ну вядома, вядома, 300в ? pi? тэхналогій, каб utiilizzi крайнасці.. але, кажуць, аўто дарог (я не на машыне я ніколі не раблю трэк) з 370 л. я стараюся бачыць нават знешні выгляд танны і працяглы тэрмін службы. Затым тэмпература зімой Кунео на 10w60 зімой павінна быць больш? паказана на 15w50. Я кажу пра халодным рухавіку, вядома..
Gianpy80
19-11-2012, 15:37
шчыра табліцы ніколі не бачыў.. але па радзе вядомых "падрыхтоўцы" я ведаю, што большасць людзей, якіх я ведаю, якія выкарыстоўваюць машыны на трасе выкарыстоўвае 300в.. нават на матацыклах. Я не выкарыстоўваю far і ў мяне ніколі не было праблем..? я не адмаўляю, што па мне ? р? занадта завышаная.. c'? лепш, увогуле.. і па кошце значна ніжэй..
dvdtuning
19-11-2012, 15:49
памятаю некаторыя значэння, тыпу ўспышкі? што павінна быць у калонцы flash dela табліцы. Памятаю, што selenia wr даходзіла да 230?, на bardahl xtc 60 перавысіў 200? і нават абалонкі не зусім тое значэнне. Я маю на ўвазе тэхнічныя дадзеныя вытворцаў, якія я атрымаў, гл. вось чаму? вам цікава, надзейнасці? з вашых дадзеных...
Асабіста выбар змазкі, то я лічу, галоўнае. Мае рашэнні заснаваныя на тэхнічныя характарыстыкі, якія часта могуць знайсці ў сеткі; я лічу, viscosit? кінематыка розных тэмпературах, значэння HTHS, тэмпература замярзання і ўспышкі?, pi? у цэлым я стараюся, колькі пі? інфармацыя адносна спецыфікацыі ASTM прадуктаў, якія цікавяць мяне. У мінулым я старалася, каб прааналізаваць таксама некаторыя алею (ад аднаго, Bs Змазачных матэрыялаў) выкарыстаных робячы параўнанне паміж Motul X-Clean 5W30, Castrol EDGE 5W30 і Bardahl Technos C-60 Exceeded 5W30 ўсе выкарыстоўваюцца на маей 118D N47D20A, каб не больш? 6 тысяч Км і прыкладна ў роўных умовах.
Ад розных аналізу аказалася, што Bardahl не было вялікай нафты, якія распавядалі мне пра тое, што X-Clean, а ? выдатны прадукт, у той час як Catrol вы чале ў сярэдзіне, значэнні вельмі блізкія да X-Clean, як емістасць? захаваць у спячы рэжым morchie сабрана і смецця, пілавінне, дызельнае паліва, Etc.Etc...
Зроблена гэта вялікая прэамбула, я настойліва рэкамендую пракансультавацца тэхнічныя характарыстыкі прадуктаў, якія вы хацелі б паспрабаваць, і зразумець што-то па нагоды тэстаў, я адсылаю вас да гэтай Спасылцы:
http://www.astm.org/Standards/petroleum-standards.html
Я прыкладаю некалькі PDF-файлаў, што для мяне сон-былі "пражэктар", адсюль і сон матчы маіх шматлікіх даследаванняў.
1783
Я спадзяюся, што было карысна!
Ps.
Ва ўсім гэтым, у цяперашні час я знаходжу цалкам з Castrol EDGE FST Turbo Diesel алей 5w40, а таксама з Motul X-Cess 5w40 дадзены!
Дзякуй за кампліменты :)!
Я хачу ўдакладніць, паколькі вы ў тэме, якая, наколькі я мог зразумець, прычым некаторыя даследаванні, зробленыя кропкі ўспышкі? ? значэнне, якое датычыцца тым больш? ўкладка "бяспека", што ў тэхнічных характарыстыках і больш пэўныя значэння (190?C) ? лічыць рэшткавым, як паказвае.
dvdtuning
19-11-2012, 19:02
Выдатнае тлумачэнне V. V....
Брава V. V. Усе ясна і зразумела, віншую!!!
dvdtuning
23-11-2012, 17:39
вось ліст bardahl 5w40 дадзены
я рэкамендую чытаць цалкам...потым пагаворым пра гэта, калі вы v? які ? добрае алей....
Я добра ведаю гэтую тэму, і я вывучыў шмат, нават на табліцах, што знаходзіцеся на Форуме, Апрацоўваць,?, на мой погляд, каб зрабіць добрую культуру ў сферы топ ? гэта:
http://www.bobistheoilguy*****/
Калі Італія была эканамічна ўстойлівай, каб зрабіць дбайны аналіз адпрацаваных алеяў без svenarsi было б нашмат больш? легка дамагчыся поспеху, знайсці алей лепш для нашых патрэбаў!
мансардных
02-12-2012, 14:45
v. v я магу спытаць меркаванне на змазку ад мяне выкарыстаў? ? royal purple 0w40 пласт з rx-10 дабаўка на аснове cloroparaffine, што вы на гэта скажаце? дзякуй
На італьянскім рынку, купляючы алей ад крыніцы некаторых (афіцыйных дыстрыбутараў маркі і спецыялізуемся ў галіне сістэм змазвання), есць некалькі альтэрнатыў, на мой погляд, так як у марцы, а затым прадукты. Асабіста я ўскладаю аўтамабілі, сям'я Motul, Castrol і для транспартных сродкаў pistaioli ў Prorace або 300В, чым Motul. Далей усе залежыць ад таго, дзе вы павінны пакласці змазку, асаблівыя патрабаванні і ўсе graftio...
мансардных
02-12-2012, 16:50
алею, якія я выкарыстоўваю паступае непасрэдна ад renox, як дабаўкі, motul я чуў вельмі добра, вы кажаце, што алею прадаюцца на ebay яны ненадзейныя?
мансардных
02-12-2012, 16:51
у pakelo што вы думаеце?
Што тычыцца пакупак на eBay замест гэтага, я магу сказаць, што некаторыя вытворцы-й? лініі аднаго і таго ж вырабы, якія прадаюцца па розных коштах. Лініі pi? эканамічнай, што пры захаванні спецыфікацыі, абвешчаныя тым не менш, мае якасць? менш ліній, прызначаных для паліцы, як правіла, перадаецца ў рынку, Дылер On-Line, якія робяць вялікія аб'емы на ўсю тэрыторыю і ўсе больш і больш? правеў аплачваюцца камісіі, маюць прайс-лісты і спецыфічных, выдатных ад тых, для рынку звычайных. Як правіла, для пакупак у Інтэрнэце, я oriento на Краму, аўтарызаваных вытворцам майго цікавасці, або жа рэпутацыяй, пажадана, робячы пакупкі за мяжой, дзе бізнес-палітыкі son добра адрозніваюцца ад італьянскіх! Факт застаецца фактам, што Renox ? выдатная кампанія, на мой погляд, правільным і адмініструецца людзьмі, з так званымі, нават калі прадукты, якія рынак не ў маім гусце і не задавальняюць маіх патрэбаў.
Улічыце, нарэшце, што многія прадаўцы не ведаюць, што адрозненні ў тым, што вытворцы працуюць на двух рынках "Онлайн"/"Shop фізічных" чаму? прадукты, здавалася б, тыя ж! Правільна, для паўнаты карціны, я запрашаю вас да сябе на каленях ****** з дапамогай наступных Key Words: "маторнае масла падробленае". Апошні ? адной з асноўных прычын, па якой асцярожны пакупак, як правіла, праз гэты канал гандлю.
я мог бы спытаць вас, як вы калі-небудзь культуру, так і шырокі дачыненні да змазачных матэрыялаў??вы дылер??
цікава...што вы можаце мне сказаць, rigurda фактар hths?нейкі прамой??аб тым, як націсніце добры прадукт для дызеля вельмі напампаваныя??
Тычыцца трываласць на зрух на пэўнай паверхні і для строга вызначанай таўшчыні малекулярнай; мы можам сказаць, што пад значэнне, чым звычайна ? быў усталяваны 3,5 бала HTHS ад вытворцаў, алей адпавядае спецыфікацыі так званых "Энергазберажэнне", але ен сказаў, што ў soldoni фільм змазкі пад гэта значэнне лічыцца слабым. Вы павінны таксама мець на ўвазе, што супраціў зруху пласта палярызаванага таксама залежыць ад умоў, алею і іх эталонныя значэння вызначаюцца ў 150? на змазкі, як правіла, новы. Кожная змазка мае емістасць?, хто больш? у каго-то менш, якія чысцяць сродкі, такім чынам, з выкарыстання аднаго і таго ж на мыйныя прыводзіць да насычанасці змазкі, што таксама емістасць? диспергирующие рэчывы, то есць ўласцівасці? якія дазваляюць прадукту мець у спячы матэрыялы для абароны ад зносу (металічныя парашкі, рэшткі масла спалены, etc.etc.). Як пі? алей sar? затым насычаным як значэнне HTHS тэндэр? зніжаецца і стабілізуецца на пэўны парог.
Для паўнаты карціны вы адзначаеце Спасылка, што гэта частка маей вывучэнне дакументацыі:
http://www.hddeo*****/hthsarticle.html
Лічыце, што ад таго, што выяўлена ад старых калегаў, значэння HTHS занадта высокімі, могуць таксама генерыраваць утрыманнем SAPS, даволі высокая і наступныя дэпазіты пагібельныя для сегментаў і выхлапных сістэм тыпу DPF, FAP, Каталізатара і таму падобнае, а таксама? для іншых кампанентаў рухавіка, у той час як дапушчальнае ўтрыманне cenerei solfatate занадта нізкія могуць разбурыць клапаны і звязаныя з імі. Асабіста я аддаю перавагу тэнар Аш-сярэдняе-высокае значэнне HTHS сярэдні, прыкладныя інтэрвалы замены, адмовіцца ад сістэмы па барацьбе з забруджваннем.
V. V. я хацеў бы скарыстацца,калі мне, то дазвольце,вашы вялікія веды аб свеце змазачныя матэрыялы, каб спытаць, info спецыфікацыі на праект, які st? чаго ўжо некалькі гадоў, але не s? калі я магу ўвасабляць усе тут,каб не пайсці і не па тэме, або адкрыць tread канкрэтнага...я нават звязацца з вамі ў лічку, але я не хачу, не падзяліцца гэтай тваей вялікай культурай, ні з кім, і таму я палічыў за лепшае б абмяркоўваць яго публічна такім чынам, што любы чалавек ? цікава даведацца яшчэ, можа атрымаць з гэтага карысць.....цяпер цікава, як і дзе пісаць гэта новы пратэктар, у якім, спадзяюся illuminerai нашым admin, то мы абнаўляем...ок?
мансардных
03-12-2012, 17:44
хлопцы, я даю вам кампліменты для абмеркавання, вы робіце, па меншай меры, цікавай і, безумоўна, вельмі карысна, выдатная праца :cool:
accippicchiolina!! у мяне не было, але чулі, ці бачылі што-небудзь падобнае, як градацыі sae на змазачныя...я думаў, што пасля sae 60 і пачаў гаварыць алеяў "high EP" лічыцца толькі для механічнай трансмісіі ў цэлым..я не веру, што існуе змазка 0w100 для рухавікоў!! на l? гэта для таго, каб? я павінен сказаць, што тэсты на frizionometro я ніколі не ўпэўнены яшчэ столькі ж, таму што, па мне, не ствараюць рэальных умоў, што змазка ў рухавік..і я маю на ўвазе ў першую чаргу да ціску змазкі і pompabilit? і што інструмент, апісаны вышэй, і да працоўнай тэмпературы больш як справядліва вы звярніце ўвагу, V. v да іншых часціц у завісі даты з той жа рухавік, для якога не існуе ? ніякім чынам мне ўсталяваць з упэўненасцю, што прадукт ? лепш іншага толькі на падставе гэтага тэсту, і, акрамя таго, што ў відэа, што я бачыў, нягледзячы на frizionomero б амперметр не ? ніколі ў кадры не ведаю, якія прычыны, гэта не f? што выпрабаваць свае перакананні на гэтых тэстах, якія я лічу мала быць праўдзівым, хоць, як вы бачыце, у фільм nebrok не f? заблакаваць frizionometrica нават без латка....і ўсе роўна ты мяне навучыш, што гэты тэст frizionometro пакідае часу, што таксама я хацеў бы адзначыць, як з алкаголю так высокая, варта вызначыць, колькі коней есць, гэта змазка, у параўнанні з менш sae undato трансмісіі з даты допуску апрацоўкі гульняў зададзеным ціску і яшчэ незлічонае мноства fattrori, што гэты тэст не будзе ніколі мадэлявання....
Я perfettamnte згодны Мунро з, як вы кажаце, frizionometro ? толькі адзін спосаб, які я вынайшаў прадстаўнікоў, каб пераканаць масы купляць свае ўласныя прадукты! У Nebrok замест таго, ? масла, якое я паслаў на аналіз, мне пахла Bardahl XTC 15W50 reimbottigliato ^_-!
і скажыце, V. V. якія былі вынікі гэтага "алей цуд"? і самае галоўнае, дзе знаходзіцца ? колькі каштуе?
нарэшце вы параіце на дызель ад некалькіх сотняў л. з......
У мой рухавік не entrer? ніколі ні кроплі алею падобны! Знайсці яго на eBay, цэны, неабходна зрабіць пошук. Каб вынікі былі супастаўныя з Bardahl паказана!
За савет, які вы шукаеце, што рухавік ідзе гаворка?
тое, V. V.-гэта рухавік mercedes om606.961 класа І 300 турбадызель 4 клапана на цыліндр, пускавая камера сферычнай цэнтральнай, што я, змяніўшы яго ў маім 190d, каб мець не менш за 400-450 л. с. яго 177 арыгінальныя...гэты рухавік першапачаткова зборцы помпы электронікі, якая не больш 80cc дызель я я, падлучыўшы помпа mercedes w124 300 td, цалкам механіка з плунжеров, плюс, што я павінен даць каля 180-190cc на дызельнае паліва, што ўсе гэта ў спалучэнні з сістэмай componud турбо, турба ў паслядоўнасці, дзе першае каржакаваты помпа ціск паветра ў адпаведнасці з маленькі, што яшчэ больш павышае ціск ўсе для таго, каб мець ціск у дыяпазоне ад 2,1 да 2,7 бар... па tuaesperienza ў тым, што алей potreiutilizzare на монстра, як, разлічваючы, што гэты рухавік girera што-то накшталт 5800-6000 абаротаў у хвіліну максімальны працоўны ціск, mdie выкарыстання троек ў параўнанні з акцыі?
я думаю, што я orientero на bardhal.... але, наколькі я разумею, ты больш схільны, каб motul?
а што тычыцца масла ў трансмісіі і тармазоў, што вы можаце мне сказаць, V. V.?
але гэтыя solfatate, які ўплывае на рухавік, у прыватнасці, на дызель-супер напампаваны, як тое, што st? будынак? для алею, скрынкі перадач і тармазоў, што я puoidire аб V. V.? на што трэба арыентавацца, каб мець у сябе выдатныя прадукты?
На жаль, не існуе прадуктаў, лепш, чым іншыя, але існуе прадукты для гэтага і/або іншага выкарыстання.
Што тычыцца Solfatate, па маіх крыніцах з высокім утрыманнем Solfatate вызначае высокая сіла ачышчальнік змазкі, што пу? ? генераваць дэпазіты, калі прадукт ? дрэнна диспергатора! Нізкім утрыманнем solfatate зніжае detergenta змазкі, у выніку accumolo радовішчаў, якія не павінны быць захаваны ў спячы рэжым, з перавагамі, якія ў ей consegueno для сістэм анты-забруджвання. З нізкіх solfatate мінусы радовішчаў ўпэўненыя, з высокай sosfatate дэпазіты залежаць ад таго, як мала disperdenza. Высокія sosfatate прадугледжваюць замену алею-й? блізка адзін да аднаго, а наадварот, а тое, што адбываецца з алеем сучасныя, распрацаваны інтэрвалы замены алею, а затым абавязкова якія змяшчаюць pi? нізкая зольность для прадухілення насычэння несвоечасовай змазкі.
груба кажучы, вы кажаце мне, што ў выпадку bardhal з правільным значэннем гэтых solfatate гэтыя мне terrano рухавік добры гатэль, чысты і з невялікім матэрыял рэшткавага гарэння вакол алей у спячы рэжым, што, у рэшце рэшт,калі вельмі высокі бачылі вялікая колькасць дызельнага паліва ў гульні,можа inzozzare так алей парушыць яго канкрэтных значэнняў змазкі??
я правільна зразумеў?
сказаў яшчэ, проста без solfatate досыць алею f? у працягу кароткага часу вельмі чорны для via deiresidui crbniosi, якія не ў стане adiperdersi і гэта assotigli заслону змазкі на крытычныя часткі?
Pi? ці не сок ? тое; відаць, што sar? рухавік конкурсе без сістэм даачыстка выхлапных Газаў, у ****llo Аш трохі больш? высокі не можа? зрабіць, гэта ўклад у здароўе рухавіка, з улікам асаблівасцяў disperdenza змазкі, што вам трэба? быць заменены-й? часта змазачных матэрыялаў са Выбліскам нізкія, але ў роўнай ступені диспергирования, а затым additivati з пакетаў, але не абмяжоўваючыся гэтым, тып TC3158 класа API CF4 "Ashless", антыаксіданты тыпу пакетаў GL1951, T151 Etc.Etc...
Затым у выбары алею улічвайце іх additivazioni анты-трэння, аб якіх я прыклаў PDF ў папярэдніх пастах, цяжкіх прамысловых, тып базы, якая выкарыстоўваецца вытворцам, а таксама? характарыстыкі абвешчаныя.
dott.chem
08-12-2012, 11:58
Я добра ведаю гэтую тэму, і я вывучыў шмат, нават на табліцах, што знаходзіцеся на Форуме, Апрацоўваць,?, на мой погляд, каб зрабіць добрую культуру ў сферы топ ? гэта:
Калі Італія была эканамічна ўстойлівай, каб зрабіць дбайны аналіз адпрацаваных алеяў без svenarsi было б нашмат больш? легка дамагчыся поспеху, знайсці алей лепш для нашых патрэбаў!
А) p? што я маю на ўвазе, каб зрабіць канкрэтнага аналізу з дапамогай ICP Мас да алеяў для рухавікоў.
Калі дзе працу даюць мне магчымасць, я раблю аналіз на алею, новыя і патрыманыя.
У любым выпадку, калі вы зацікаўлены, я паведамляю вам па цане грамадскасці для дэталевага аналізу элементаў, што пішам алей.
Калі мне пашанцуе ? магчыма, што мне далі інструмент для аднаго або двух тэстаў, але не для многіх у праз інтэрнэт.
У спектральны аналіз ? магчымым у спецыялізаваныя цэнтры ўсяго за некалькі еўра, у парадку, 20/30? і ? вельмі карысна, што тычыцца адпрацаваныя алею і, калі гэта магчыма (не ўсе робяць), каб зрабіць ацэнку канцэнтрацыі металічныя на тым, прааналізаваў; што тычыцца не металу, пу? быць карысна таксама праверыць дадзеныя правілы additivazioni, прынятыя на змазачныя новыя, як cloroparaffine, сілікаты, графіт і інш. etc, а ? заўседы патрабуецца ацэнка канцэнтрацыі.
Я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб ўкласці яшчэ адзін цікавы дакумент, які трапляе ў маю калекцыю PDF; я не магу выкарыстоўваць паслугі Форуму, чаму? перавышае дапушчальны памер!
http://www.filehosting.org/file/details/401282/La_Lubrificazione.pdf
dott.chem
08-12-2012, 14:10
Аналіз spettrofotometrica не ? якая змешчана ў гэтых выпадках ? што для мас-спектраметрыі. І гэта ў апошні раз ? дорага з-за папярэдняй апрацоўкі ўзору і інструмента ў выкарыстанні. Аператары таксама з'яўляюцца вузкаспецыялізаванымі
Сапраўды, я таксама казаў, тыпу ВЭЖХ або ПМС, але не ўсе ў стане ацаніць канцэнтрацыі выяўлены, залежыць ад інструментара, які выкарыстоўваецца, што я ведаю!
dott.chem
08-12-2012, 21:30
І складанай тэмы, як з пункту гледжання ВЭЖХ (метад храматаграфічнага), ICP-Мас (спектральны метад), з тых, у off-topic, і вы annoierebbero у так шмат. Думаю, лепш дазволіць прапусціць гэты выступ. Тады я не ведаю...
tuommo89
08-12-2012, 21:52
Выкарыстаў заўседы мабіл-1 0-40 w на mercedes clk 220cdi , ? мне заўседы было вельмі добра ,
таксама на гольф-4 і opel corsa c 1.3 mj , заўседы mobil 1 , з адбіткам іншы, вядома!! =)
checcosassu
26-12-2012, 09:45
mobil1 0w40 для 147 150 конскіх сіл :)
асабіста я выкарыстоўваю bardhal, і я заўседы вельмі добра асадкі ў алей не выкарыстоўваецца. Дадатак часам дызельнае паліва для ачысткі сістэмы
ecutuningpro
03-01-2013, 11:13
я выкарыстоўваю ў якасці дабаўкі ў алей, то zx1 на аснове fluoretene, і, што сказаць, я выдатна ўжо некалькі гадоў.
Прывітанне ўсім, я хацеў бы прапанаваць гэты апытанне, каб убачыць, якое маторнае масла вы апынуліся лепш і які па-вашаму ? лепш? Ідзе заўседы добра, так дабаўка, тефлон, напрыклад?
Я выкарыстоўваю bardahl xtc 60 алей 5w40, на мой 147 jtd ex 115 і я значна лепш, чым selenia, якія я выкарыстаў раней, але не выкарыстоўваю асадкі.
Я таксама, у мяне заўседы было добра з л алей bardahl xtc выкарыстаў заўседы на маей старой Альфа - ... на наступны купон пастаўлю яго :)
dvdtuning
04-01-2013, 21:09
я выкарыстоўваю ў якасці дабаўкі ў алей, то zx1 на аснове fluoretene, і, што сказаць, я выдатна ўжо некалькі гадоў.
Магчыма, вы мелі на ўвазе fullerene...
Я хачу ўдакладніць, што не так ? афіцыйны прысутнасць fullerene у ZX1, але ? навіна, апублікаваная ў тых, хто, у той час, вырашыла імпартаваць яго. Тэст-факты і аналіз, не ? ніколі не было выяўлена наяўнасць гэтай дабаўкі EP малекулы-цвердыя, акрамя таго, што я ведаю, той жа вытворца, ен ніколі не рэкамендуецца выкарыстанне аднаго і таго ж алею ў рухавіку.
dvdtuning
05-01-2013, 14:34
Я хачу ўдакладніць, што не так ? афіцыйны прысутнасць fullerene у ZX1, але ? навіна, апублікаваная ў тых, хто, у той час, вырашыла імпартаваць яго. Тэст-факты і аналіз, не ? ніколі не было выяўлена наяўнасць гэтай дабаўкі EP малекулы-цвердыя, акрамя таго, што я ведаю, той жа вытворца, ен ніколі не рэкамендуецца выкарыстанне аднаго і таго ж алею ў рухавіку.
У bardahl а не ў адсотках ? работнік?я думаю, будзе вельмі нізкай.
cinqueturbo
05-01-2013, 15:04
Прывітанне ўсім!!!! ці я выкарыстаў адзін раз дадатак-кераміка, здробнены, але не памятаю вытворцы, і гэта было фенаменальна...
усе эфекты былі-turbolag-rumorosit? і расход паліва прыкметна зніжаецца...
сярод " іншых забяспечваў максімальную эфектыўнасць да 80,000 км, і я павінен сказаць, што кошт 30,00, І яно таго варта было..
я наступны да міль, і я ведаю, што riuser?...як толькі я знайду..
хто як m'? яго выкарыстоўвалі і разабраны рухавік, кажа, што ен знайшоў паціна дзіўная на падшыпнікі слізгацення
я мяркую, вы ўносіце ў механічных дэталяў з допускамі і пад нагрузкай
Я выкарыстоўваю Bardahl tecnos c60, 5/40, на маім 1.3 mjet. Перавагі ў параўнанні з Shell, якую выкарыстоўвалі ў майстэрні, Suzuki, безумоўна, больш silenziosit? холадна, і менш fumosit?. Для іншага, калі абмен не мае камякоў або дзіўныя рэчы.
Ах так, і улічваючы, што машына ў эксплуатацыі, нават на трасе, я ніколі не было ніякіх праблем.
Я выкарыстоўваю Bardahl tecnos c60, 5/40, на маім 1.3 mjet. Перавагі ў параўнанні з Shell, якую выкарыстоўвалі ў майстэрні, Suzuki, безумоўна, больш silenziosit? холадна, і менш fumosit?. Для іншага, калі абмен не мае камякоў або дзіўныя рэчы.
Ах так, і улічваючы, што машына ў эксплуатацыі, нават на трасе, я ніколі не было ніякіх праблем.
Выдатнае алей, у румыніі,асабліва для аўтамабіляў, падрыхтаваных
Дакладнае Admin...
Я выкарыстоўваю яго галоўным чынам таму? я сустрэўся з скутэр 125 4T...калі я паспрабаваў, я ніколі не пі? пакінуў.
прывітанне, на свае машыны я заўседы выкарыстоўваў bardahl я купіў ford 1.8 d. атмасферны рухавік новы пасля яго 1000km толькі bardahl я даты па з 789000km і сення па-ранейшаму ходзіць, то з маім першым moster900 я зрабіў 92000km, перш, чым зрабіць паласы, і далей я выкарыстоўваю з 1992 года і я не пі? пакінулі, як алею і змазкі, я выдатна
Exside81
21-01-2013, 23:47
Я на маім стылусам Выкарыстання Bargahl C60 З Ceramic power liquid, які доўжыцца 100,000Km.,На абмен заўседы bardahl з Ceramic Power Liquid GearBox
У мяне заўседы было добра!
checcosassu
22-01-2013, 07:41
на маей 147 выкарыстанне mobil1 0w40 ? лепшым спрабаваў да гэтага часу.
usardaun
05-02-2013, 21:40
Для мяне лепшыя, Mobil1 0w40, а таксама castrol 5w30!
legendaryslave
05-02-2013, 22:01
у якасці майстэрні, упаўнаважанай motul не магу, што прасоўваць гэты брэнд вочы, але глейкасці " не азначае алей ? лепш, чым іншы, заўседы варта выконваць градацыі, названай у дом будаўнік такім чынам, адным 0-30 не ? лепш, чым 0-40, толькі таму што каштуе больш, вы таксама павінны бачыць канкрэтныя запыты ад самага дома, таму адзінае, што вы можаце змяніць ? марка алею, але паказвае і глейкасці' ? адзін
Я Згодны, Motul ? вялікі брэнд у галіне "вадкасць", дзе выпусціў прадукт смяротнага, што называецца RBF660! Sar? вельмі гіграскапічны, але ? ўзрушаюча! Бачылі таксама адносна нізкай кошту я яго замяніць раз у год.
Мы не па тэме, але вас цягне ў танец....я Таксама выкарыстоўваю RBF але 600...11 колаў выцягнуў Агридженто, толькі спартыўныя калодкі, дыскі і шлангі ori гумовыя, абсалютна ніякіх праблем...
Канец OT
ale svarioni
15-02-2013, 16:53
у цяперашні час усе віды масла амаль аднолькавыя ў цане ? адзінае адрозненне
usardaun
15-02-2013, 17:44
Maaaaaa, не direiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
мансардных
15-02-2013, 19:36
у якасці майстэрні, упаўнаважанай motul не магу, што прасоўваць гэты брэнд вочы, але глейкасці " не азначае алей ? лепш, чым іншы, заўседы варта выконваць градацыі, названай у дом будаўнік такім чынам, адным 0-30 не ? лепш, чым 0-40, толькі таму што каштуе больш, вы таксама павінны бачыць канкрэтныя запыты ад самага дома, таму адзінае, што вы можаце змяніць ? марка алею, але паказвае і глейкасці' ? адзін
і перайсці ад аднаго 0w40 на алей 5w40 пу? даць праблемы? я кажу аб спецыфікацыі для bmw 530d еўра 4
usardaun
15-02-2013, 22:21
Адпавядае спецыфікацыі, і вы ніколі не будзеце мець праблем, савет, ніколі не змяняць спецыфікацыі алею!!!!
мансардных
15-02-2013, 23:33
як спецыфікацыі bardahl technos алей 5w40 ? лепш, чым bmw, мяняе адценне, я б параіў на bardahl assicurandomi што ? лепш
franco75
16-02-2013, 12:48
але BMW не павінны выкарыстоўваць 5-30 longlife ці дрэнна памятаю?
мансардных
16-02-2013, 13:46
мой буклет паведамляе, 0w30 -- 0w40 і rabbocchi алей 5w40
checcosassu
16-02-2013, 13:53
mobil1 0w40
usardaun
16-02-2013, 14:48
я пацвярджаю, longlife 5-30!
мансардных
16-02-2013, 14:54
але 5w30 ? для 2000d я 3000d
usardaun
16-02-2013, 15:40
Я ведаў, што таксама ідзе на 3000d! я выкарыстаў яго на x5!
Я ведаў, што таксама ідзе на 3000d! я выкарыстаў яго на x5!
вы добра зрабілі, чаму? таксама падыходзіць для гэтай
але 5w30 ? для 2000d я 3000d
5w30 або 40 змяняецца мала прыўнясе раскоша ў ваша пражыванне і выкарыстоўваць алей цалкам сінтэтычнае і змяніць гэта не калі ен кажа вам, доме, напрыклад, bmw 30000km але макс 15000km і перайсці бяспечна
мансардных
16-02-2013, 19:02
sportknight
16-02-2013, 20:16
be я не думаю, што bardhal адрозніваецца ад пастаўшчыкоў, што і ў інтэрнэт-крамах
checcosassu
16-02-2013, 20:28
? тое ж алей, не верыць у афіцыйныя пастаўшчыкі
usardaun
16-02-2013, 20:57
У любым выпадку ne працуе, нават добрае алей падробленае!
мансардных
16-02-2013, 21:25
я не думаю, што гэта тое ж самае, цана ? розныя, і прычына павінна быць, то я аддаю перавагу не рызыкаваць асабіста, я звязаўся з афіцыйных рэсэлераў bardahl і valuter? да вашых паслуг лепшы, ? немагчыма, што тое ж алей узяў на ebai 11 еўра / кг, на афіцыйных дылераў кошт 16 еўра зніжкай
мансардных
16-02-2013, 22:40
хлопцы, як фільтры, алей, якой маркі ? лепшы па-вашаму? я, убачыўшы рахунак я, здаецца, зроблены добра, фільтры mahle/knecht bmw выкарыстоўвае mann filter
marco1985
17-02-2013, 12:39
я выкарыстоўваю bardhal ад жыцця, для мяне і маіх кліентаў , якія знаходзяцца добра, (я ў тым ліку), таксама ў выкарыстанні на трасе!
usardaun
17-02-2013, 14:42
Пацвярджаю, выдатныя фільтр mahle-knecht!!!!
мансардных
17-02-2013, 14:55
на форумах немцы кажуць вельмі добра па параўнанні з класічнай bosch і mann filter, у мяне есць схованка ў доме і да гэтага часу я заўседы знаходзіў вельмі добра, кошт ? вылечыць у дэталях і фільтруе матэрыялу вельмі добра
на форумах немцы кажуць вельмі добра па параўнанні з класічнай bosch і mann filter, у мяне есць схованка ў доме і да гэтага часу я заўседы знаходзіў вельмі добра, кошт ? вылечыць у дэталях і фільтруе матэрыялу вельмі добра
Выдатныя, як тыя, bosch ne piu' і ne менш
usardaun
18-02-2013, 09:46
Аднак нават filtron выдатныя!!! мантана часта, як першы завод у wv!
ale svarioni
20-02-2013, 13:40
вы, вядома, у залежнасці ад градацыі, але калі я бяру 5/40 d адной маркі і аднаго d на іншай маркі роўныя, вядома, 10/40, не ? роўна 5/40
usardaun
20-02-2013, 20:56
Яны не зусім роўныя, алей ? той жа градацыі, але ? якасць? што змяняецца!
Вось некалькі параўнальных выпрабаванняў:
http://filtrationcomparisons.weebly*****/index.html
мансардных
21-02-2013, 21:34
і knecht, што вы думаеце?
usardaun
22-02-2013, 09:03
І ўсе ж я быў перакананы, што knecht б значна лепш, ufi! і Muller, як яны?
Exside81
22-02-2013, 22:27
Фільтры UFi з'яўляюцца вельмі добрымі, вы таксама разумееце, ад цаны xch? ? прадукт таксама вельмі добра!
checcosassu
23-02-2013, 09:12
Я лічу, прымяняюцца фільтры bosch і tecnocar
але дазвольце мне зразумець адну рэч... я думала, што мець алей выдатнага якасці? у мой рухавік, а я не granch? масла? Мой ? алей castrol FST 5w30. Так што я павінен змяніць?
Вы не абавязаныя мяняць.
Залежыць ад таго, як вы знаходзіцеся. Я асабіста не выкарыстоўваю-й? Castrol ў цэлым, але c'? нават тыя, хто кажа, што ен знаходзіцца вельмі добра...
мансардных
02-03-2013, 09:59
але дазвольце мне зразумець адну рэч... я думала, што мець алей выдатнага якасці? у мой рухавік, а я не granch? масла? Мой ? алей castrol FST 5w30. Так што я павінен змяніць?
які аўтамабіль ў вас?
maku1977
02-03-2013, 12:16
motul 8100 ўсе жыцце.... !!!! і нават з матацыкла motul....
checcosassu
02-03-2013, 13:38
для 147 1.9 jtdm selenia не ? максімум?
ды ды ды!!!!
У мяне а4 2008 2.0 143cv то ? CR. Audi кажа, што паставіць Castrol, але мы ведаем, што камерцыйныя пытанні. Шчыра не купляю алей з іх-25 еўра за літр, але я заказваю ў германіі заўседы фірмовыя VW cos? быць такой жа. ? цяпер мне казалі, не ? лепшыя!!!
maku1977
02-03-2013, 15:07
мне castrol проста не падабаецца , у мяне таксама vw 2.0 tdi буду motul. так што нават калі я не тэставаў я людзей.... castrol і не, што гэта вялікая алей... ce вызначана лепш
мансардных
02-03-2013, 15:56
здаецца, што ў канчатковым рахунку motul і bardahl былі падобныя, як прадукцыйнасць, але techon c60 msaps здаецца, лепш
Вы xo, па мне, мы павінны таксама пазначыць дакладны алей дзе parliami. Я, напрыклад, бяру заўседы 5w30 vw афіцыйны з тэхналогіяй fst. Калі б вам давялося мяняць на motul, які я павінен прыняць, і тое, што будзе па-іншаму?
я выкарыстоўваю castrol edge 5w-30 вельмі добра я добра :D
я заўседы castrol FST 5w 30, і я нават было добра да сенняшняга дня!
marco1985
17-03-2013, 19:25
ну, адценне вар'іруецца ад рухавіка да рухавіка, а я думаю, што варта падкрэсліць, што марка есць ? знайсці лепш, нават, чаму? ад брэнда да брэнду, нават на парытэт? градацыя, я гарантую, што шчыльнасць? масла не ? наогул жа, perit? тэмпературы!
minijuri
18-03-2013, 12:57
bardahl xtc c60 0w30 і 5w40 дадзены....... і motul 300v competition
MultiBravo
18-03-2013, 19:58
bardahl technos C60 5w30 low saps
Я Xtreme спецыфікацыі Porsche:
5001
Full Synt
Motor Oil
SAE АЛЕЙ 5W40
API SM/CF -
ACEA A3/B3/B4
MB 229.3 -
VW 500.00+502.00
+505.00+505.01
OPEL B-025 -
BMW LL 01 -
PORSCHE
checcosassu
18-03-2013, 22:08
рухавік jtdm хто-то спрабаваў лепш mobil1 0w40?
Xtreme0303
18-03-2013, 22:11
для mjet выкарыстоўваю motul 8100 і мота-300в або xtc 60, дабаўкі tulap для ін'екцый і абмен!!
checcosassu
18-03-2013, 22:14
у, што рух-вы маеце на ўвазе? я gsr 600 і выкарыстанне motul 5100
Xtreme0303
18-03-2013, 23:16
У мяне z750 2008, і цяпер адна zx10r 2006 года, 5100 не вялікі, не ? цалкам сінтэтычнае 7100 на інтэрнэт па вельмі нізкай цане =)
checcosassu
18-03-2013, 23:28
добра ў терр? кошт, я яго гарантыйнай кніжкі suzuki..
Xtreme0303
18-03-2013, 23:45
калі ў вас есць асаблівыя velleit? - гэта выдатна, але для маей "фіксацыі" выкарыстоўваю толькі алей full synthetic =)
MultiBravo
19-03-2013, 19:59
рухавік jtdm хто-то спрабаваў лепш mobil1 0w40?
Што рухавік jtdm ў вас есць?
У вас расход алею, і вы зрабілі выпрабаванні з рознымі тыпамі алеяў?
Xtreme0303
19-03-2013, 20:42
як правіла, мы ў майстэрні гэтай градацыі мы не будзем яго выкарыстоўваць, але, 5w30, як правіла,
Я б бясконцы спіс эпізодаў сказаць,людзі замацаваны з дапамогай алею, марка а затым сабрацца алею дыскрэтных і рухавікі брудныя.
Нас ? ад іп? 20 гадоў, якія мы працуем, і да гэтага часу мы не можам скардзіцца. Ні па якой прычыне. і даў нам шмат sodisfazioni. Roloil!
Для дакладнага алей 5w40 называецца platinum ? вельмі добрыя змазкі.
У апошні час мы нават выкарыстоўвалі petronas, і я павінен сказаць, што не ўяўляе сябе дрэнна
luigigtc
23-03-2013, 13:36
я на мапеды 50, 125, 300 і аўтамабілі, як 1.3 mjet, fiat 1.2 8v, citroen 1.0 12v, заўседы выкарыстоўваў castrol (actevo, топ-50, magnatec і т. д. і т. п.) ніколі не было праблем або іншых эпізодах,
checcosassu
23-03-2013, 13:57
Што рухавік jtdm ў вас есць?
У вас расход алею, і вы зрабілі выпрабаванні з рознымі тыпамі алеяў?
У мяне 1.9 jtd 110 квт на alfa 147 , pi? што расход алею ў мяне дым з выхлапной трубы, асабліва пры запуску.. цяпер я паспрабаваў толькі castrol.
У мяне 1.9 jtd 110 квт на alfa 147 , pi? што расход алею ў мяне дым з выхлапной трубы, асабліва пры запуску.. цяпер я паспрабаваў толькі castrol.
Толькі ў халоднай ці гарачай? дзіўна, што sti рухавікі паляць ( я мяркую, што гэта белы дым)
Xtreme0303
23-03-2013, 14:26
ах, я забыўся, як негатыўнае меркаванне selenia для mjt...халоднага запуску катастрафічнымі па параўнанні з motul
checcosassu
23-03-2013, 18:54
Толькі ў халоднай ці гарачай? дзіўна, што sti рухавікі паляць ( я мяркую, што гэта белы дым)
Вы толькі да халоднай ? белага дыму, тэндэнцыю да сіняга, але раздражняе, а таксама выгляд, нават пах, з'едлівы, які выходзіць у салон, потым у цяпло знікае.
< Аўтамабіль? стан турбіны? аўтамабіль ? супастаўляецца? і вельмі egr, стан
franco75
23-03-2013, 19:03
нават у маей Audi 3.0 адбываецца дым смярдзючы, вінавачу ў высокі прабег 250000 км. масла castrol 5 w-30
Xtreme0303
23-03-2013, 19:36
таксама, здараецца, мяне дым белы стартар, турбіна новая як раз ўстаноўка
antonio.o
23-03-2013, 21:04
я выкарыстоўваю Selenia WR 5W30 на alfa 159 JTDM перш я выкарыстаў castrol пяро я зламаў турбіны не s? калі б гэта было алей, ма... я забыўся, < 100000. таксама з remap ні кроплі дыму.
Xtreme0303
23-03-2013, 21:10
ацяпленне і cool down...што ўплывае больш? любы іншы, што ў турбо..
checcosassu
23-03-2013, 21:39
< Аўтамабіль? стан турбіны? аўтамабіль ? супастаўляецца? і вельмі egr, стан ??
Аўтамабіль гняздо выкарыстоўваецца і ўжо 120 000 км, чысты egr адразу, а цяпер у 137.000 км. Турбіна не свішча, так што я думаю, добра..Раблю дыягностыку з мяне не даказваюць rimappe ў эбу..
для матацыкла, калі счапленне і скрынка перадач працуюць з тым жа маторнага масла, пакласці ўсе масла паказана ад вытворцы, калі не хочаце, можаце муфты спалены, і змены, зо
Xtreme0303
23-03-2013, 22:56
як змест, што тычыцца марка пакінь напрамкі паверце
MultiBravo
24-03-2013, 09:40
Я бачыў, паліць, светла-блакітны, пасля ўводу ў рух розныя дызель еўра-4 нават не фіят, калі тэмпература прахалодная.
Я не думаю, гарэла нафту, але, як мне здаецца, пытанне ўзбагачэння паліва і апярэджання ўпырску, прадугледжанай эбу для гэтай тэмпературы, ціску і тысячы іншых разлікаў, што робіць...
Можа быць, вочы на предпускового падагрэву, калі грэюць нармальна, нават калі не парушаныя, то я б бачыў, што мы не ведаем, калі яны ніколі не былі замененыя.
Апошняе, што мне прыходзіць на розум ? на 16V есць клапаны swirl на впускном калектары, легка ўтвараюць крышталі, забруджвальныя і не працуюць належным чынам, нават калі ?
цяжкая праца зняцці групы калектара...
У fumosit? халодная мая заўседы зроблена.. Але з bardhal ? вельмі абмежаваная. Клапан swirl, служыць не толькі падчас выключэння харчавання, каб пазбегнуць пашкоджанняў высокімі рухавіка? Мы едзем topicpero.
MultiBravo
24-03-2013, 12:55
У fumosit? халодная мая заўседы зроблена.. Але з bardhal ? вельмі абмежаваная. Клапан swirl, служыць не толькі падчас выключэння харчавання, каб пазбегнуць пашкоджанняў высокімі рухавіка? Мы едзем topicpero.
Клапаны swirl, растлумачыў, хутка, служаць для паляпшэння напаўнення цыліндраў на нізкіх-сярэдніх абарачэннях рухавіка шляхам змены геаметрыі впускного гасцінца.
Ок, блытаніна маей! Дзякуй за тлумачэнне.
msport (exil77grande)
24-03-2013, 16:58
я б не пайшлі не па тэме, дзякуй.
checcosassu
24-03-2013, 22:22
Я бачыў, паліць, светла-блакітны, пасля ўводу ў рух розныя дызель еўра-4 нават не фіят, калі тэмпература прахалодная.
Я не думаю, гарэла нафту, але, як мне здаецца, пытанне ўзбагачэння паліва і апярэджання ўпырску, прадугледжанай эбу для гэтай тэмпературы, ціску і тысячы іншых разлікаў, што робіць...
Можа быць, вочы на предпускового падагрэву, калі грэюць нармальна, нават калі не парушаныя, то я б бачыў, што мы не ведаем, калі яны ніколі не былі замененыя.
Апошняе, што мне прыходзіць на розум ? на 16V есць клапаны swirl на впускном калектары, легка ўтвараюць крышталі, забруджвальныя і не працуюць належным чынам, нават калі ?
цяжкая праца зняцці групы калектара...
Свечкі напальвання новыя, у той час як для клапанаў swirl працуе толькі той, матарызаваныя і іншыя свабодныя, чаму? без аўкцыену swirl. Аднак, сення я высветліла, у мяне ніжняя ўтулка ў зборы перфараваныя.
што тэмпература ў вас у вашых раенах? У мяне bravo 1.9 jtdm 150cv і ад маіх раенах, мы прыбылі ў 2-3? C і я не паліць. У мяне 140000 км
checcosassu
25-03-2013, 23:17
што тэмпература ў вас у вашых раенах? У мяне bravo 1.9 jtdm 150cv і ад маіх раенах, мы прыбылі ў 2-3? C і я не паліць. У мяне 140000 км
Я ў Сардзініі, і ў гэтыя дні мы знаходзімся на 15 градусаў.
MultiBravo
26-03-2013, 13:20
Я ў Сардзініі, і ў гэтыя дні мы знаходзімся на 15 градусаў.
Вядома, з некаторыя аўтамабілі, якія часам fumosit? з'яўляецца пры тэмпературы прамежкавых і абсурдна, ніжэй за нуль нічога... я разумею, таму? адлюстраванне дызель vs. тэмпература рухавіка/навакольнага асяроддзя ў раз ? р? занадта багаты, альбо з авансаў, ледзь штурхнуў і cos? паглядзець fumatina...ці я заўважыў, калі я выкарыстаў рухавік доўга ў інтэрнэце? і, магчыма, нават не дасягае працоўнай тэмпературы (cos? у выніку чаго адзін "забруджвання рухавіка".
Так як мы RE, мы можам стварыць новы топік спецыяльны і збіраць-й? інфармацыя? што скажаце?
выкарыстоўваю mobil1 0/40 некалькі гадоў, выдатны прадукт
Вы можаце пазначыць, у якім раене вы знаходзіцеся? каб выкарыстоўваць алей 0w40, вы павінны апынуцца на вяршыні альпаў, няма? :o
attila848
03-04-2013, 20:44
прабачце мяне, хлопцы, але ў залежнасці ад таго, якія параметры даты водгукі на розныя якасці? алеяў?
dvdtuning
03-04-2013, 21:17
Тэхнічныя характарыстыкі...
attila848
03-04-2013, 21:21
Тэхнічныя характарыстыкі...
прабач, што тады ? апытанне бескарысна!!
я бачу алей, які тэхнічнай спецыфікацыі перавышае...............
dvdtuning
03-04-2013, 21:27
Няправільна!! не тыя характарыстыкі...характарыстыкі розных алеяў і нават паказы/выгады, якія яны маюць на які выкарыстоўваецца рухавік!
Есць 22 старонкі чытаць, чытаць і паглядзець там? што ? было напісана...? няма неабходнасці паўтараць гэта бясконца!
Вы можаце пазначыць, у якім раене вы знаходзіцеся? каб выкарыстоўваць алей 0w40, вы павінны апынуцца на вяршыні альпаў, няма? :o
што вы спадзеяцеся атрымаць з 0w40, а на алей 5w40 або нават 5w30? вы мне адказалі
MultiBravo
04-04-2013, 00:54
я меркавання не змяніць градацыю рэкамендуецца ад матчынай...
Адчуваю сябе некалькі, якія праходзяць з рэкамендуецца алей 5w40 на 5w30 або 0w30... Ну, выкарыстоўваць алею fuel economy нізкая viscosit?
на рухавіках, якія не былі народжаныя для гэтага тыпу змазкі пу? прывесці да пашкоджання рухавіка.
А затым ok у канкрэтных меліярацыйных але viscosit? не вытворчасць, страты, асабліва другая лічба
Паміж 0W40 і 5w40 дадзены змяняйце значэння HTHS, таму viscosit? кінематыка розных тэмпературах, сульфатнай попелу, disperdenza, кропка ўспышкі?, pour point, additivazioni затым емістасць? пракладкі антитрения, противоизносные, мыйныя, емістасць? палярызацыі. Гэтыя адрозненні вы знаходзіце паміж двух алеяў аднаго і таго ж траншу але брэнд некалькі (два алей 5w40 двух розных марак для яснасці). Лічыць, што толькі additivazioni n? існуюць вядра і розныя маркі ne нясуць некаторыя з іх: камерцыйна гаворым, напрыклад, Bardahl ? прамоўтэр additivazioni EP малекулы-цвердыя, Yamalube і Motul Double Ester, etx...
Гэта як параўноўваць розныя тыпы мінеральнай вады і газаваных на аснове цвердага астатку, натрыю і ўсе астатняе: не подзвіг проста.
мансардных
04-04-2013, 16:57
тлумачэнне паважлівае і вельмі каштоўны, вялікі v. v. :cool:
тлумачэнне выдатнае! мне б вельмі хацелася мець магчымасць бачыць гэтыя адрозненні паміж рознымі алеямі!
angelolsp
18-04-2013, 01:43
мне было вельмі дрэнна з алею Castol... для мяне лепшых алеяў з'яўляюцца Bardhal
MultiBravo
18-04-2013, 13:15
Дрэнна ў якім сэнсе? выдатак алею, ціск гарачай, morchie ў рухавіку?
Таксама я спрабаваў алей magnatec 5w40, будучы fullsynt, я спадзяваўся, што ў найлепшай чысткі ўнутры рухавіка..
angelolsp
18-04-2013, 14:23
дрэнна ў тым сэнсе, ke станавілася вада...я кажу пра 10w40
MultiBravo
18-04-2013, 22:36
Зразумеў..
Прама зараз, што тыпу bardhal вы карыстаецеся? вы спрабавалі іншыя маркі?
angelolsp
18-04-2013, 23:07
Заўседы 10w40
MultiBravo
19-04-2013, 12:56
Вы можаце скласці рэйтынг супрацоўнікаў 10w40 вамі апрабаваныя?
angelolsp
19-04-2013, 14:42
1) Bardhal
2)Motul
3)Selenia
4)Gm oil..і алей рэгенеруецца л я выкарыстаў у экстрэмальных умовах і nn, я не магу скардзіцца
5) Catrol
-Давід, -
21-04-2013, 18:52
Як на аўто, што на мота я выдатна з Bardhal Xtc60. У аўто выкарыстоўваю 5w-40, а на скутэры на 10w-50.
Exside81
24-04-2013, 12:19
Хто-то conesce дзе-тэрмічнай апрацоўкі на курс і яго мэты?
Я, вы ведаеце, раіць дадатак абмен, калі маршы цяжка патрапіць?
я ў абмен прапаную асадкі bardhal таксама яны выдатныя, як алей
мансардных
24-04-2013, 18:38
хлопцы пасля тэставання bardahl technos c60 5w40 дадзены msaps на 3 аўто ў сям'і і шляхі р? < я магу толькі сказаць, што ? выдатнае алей, у прыватнасці, я заўважыў, што на fiesta маей маці, перш чым ад халоднай, пры ўключэнні рабіў ніткі дыму azzurrino, цяпер не робіць больш? і silenziosit? гарачая ? палепшыліся магу маглі быць задаволеныя,
angelolsp
24-04-2013, 21:54
Усе bardhal!!! я быў заўседы выдатна
Dragonfly
25-04-2013, 10:25
Пакласці ў алей, лячэнне і vedrette, што розніца!!!!! NANOTEK
мансардных
25-04-2013, 14:14
так, але колькі гэта каштуе? перастараліся, я б сказаў
-Давід, -
25-04-2013, 15:34
Хто-то conesce дзе-тэрмічнай апрацоўкі на курс і яго мэты?
Я, вы ведаеце, раіць дадатак абмен, калі маршы цяжка патрапіць?
Вы стра рэкамендую Sintoflon Gearlube. Яго паклалі крыху больш за працэнт рэкамендуецца ад іх. Мне ен вельмі дапамагло перадач ідуць з пальцам.
Dragonfly
25-04-2013, 15:39
так, але колькі гэта каштуе? перастараліся, я б сказаў
Гэта не напаўняльнік, а гэта лячэнне, то sigifica, што вам застаецца, па крайняй меры 100,000 Км. Вы яго знайшлі ? Дзе???
мансардных
25-04-2013, 19:23
на іх афіцыйным сайце, c'? таксама прайс-ліст
MultiBravo
29-04-2013, 12:36
Курс лячэння будуць дададзеныя ў новы алей?
Можна дадаць такія алею, якія ў вас ужо есць? кіламетраў на плячах?
Dragonfly
29-04-2013, 13:46
Курс лячэння будуць дададзеныя ў новы алей?
Можна дадаць такія алею, якія ў вас ужо есць? кіламетраў на плячах?
Залежыць ад км, калі ў вас 60,000 або down, каб іх, вы павінны змяніць яго
angelolsp
29-04-2013, 23:31
Вы infatto у цяперашні час ke ci 6 памяняйце гэта...заўседы новае алей ?...
мансардных
25-05-2013, 10:14
Аналіз табліцы
Вось гэта табліца, якая збірае дадзеныя, абвешчаныя з хаты...
Абапіраючыся на гэтыя дадзеныя пури, можна сказаць, "чорт, што чэмпіенамі ў RedLine", "accipicchia, што добра Castrol"...
Шкада, што controprove smentiscano гадасць, гэтыя дадзеныя, якія, паўтараю, з'яўляюцца аптымістычныя для Castrol і зусім выпадкова для RedLine якія, на шчасце, ад нас вы знойдзеце не дрэнна...
Выдатныя дадзеныя Motul 300V замест рэальных і, такім чынам, я б сказаў, што ен узначальвае табліцу...
Адразу пад Mobil1 і Shell, Q8 і Selenia мець вельмі пад увагу.
Не прадстаўленыя ў табліцы выдатны Royal Purple масла 5w40 і Pakelo Racing характэрна, што ЎСЕ змазачныя матэрыялы прыняты пад увагу (і ўсе іншыя) па ўсіх напрамках...
Кіраўніцтва для інтэрпрэтацыі дадзеных:
- градацыя SAE: чыста анекдот... першае чысло адпавядае глейкасці' у халады, у адпаведнасці з гэтай гарачай... як вы можаце ўбачыць рэальныя дадзеныя адрозніваюцца-адзіны, градацыі SAE... але ніхто не ўлічвае...
- Глейкасці' у 40?C, то ў холад: "менш" і " раней алей паступае для змазкі высокай часткі рухавіка, як клапаны, асабліва нашы, якія з гідраўлічнымі толкателями клапанаў і ў самай справе, яны казіно ў працягу першых секунд працы... гэтага паказчыка мае значэнне, меншае, чым кропка замярзання, якія я растлумачу далей...
- Глейкасці да 100?C то есць гарачай: чым больш і' больш' рухавіка' абаронены на высокіх тэмпературах, але гэтыя дадзеныя варта значна менш, чым стаўленне HT/HS, што я тлумачу, яшчэ наперад...
- Індэкс глейкасці': я дакладна не памятаю, але павінен быць індэкс, важыў 2 глейкасці' папярэднія...
- HT/HS, улічваючы яшчэ важна: паказвае трываласць пленкі алею на паверхні. Audi патрабуе, па меншай меры 3.5 але будзьце асцярожныя: гэтыя дадзеныя мае тэндэнцыю змяншацца з зносам алею і з даданнем прысадак...
- Тэмпература застывання-мінімальная тэмпература, у якой алей і "падаецца помпай". У рэальным свеце, дадаць 15?C, каб мець тэмпература.
- Flash point: пункт infiammabilita'. Карысныя звесткі для utiizzi ў гонцы.
- Longlife-прыкмета прысутнасці менш дабавак, мыйных сродкаў... негатыўны факт на спартыўныя аўтамабілі...
Заўвагі, парады і прыемы на розных змазачных матэрыялаў:
- тэхнічныя характарыстыкі (тып 503.01, і г.д.): не я паведаміў улічваючы, што яны купляйце ТОЛЬКІ ў вытворцаў, у прыватнасці Castrol, што купіць усе! Добрае алей адпавядае спецыфікацыі на працягу: Pakelo напрыклад, стварыць формулы "revised" уключыць сапраўды новыя спецыфікацыі. Адзінае, паказвае, важна і 503.02, што патрабуе HT/HS больш 3.5. У некалькіх яго паважаюць...
- Алей 5w40, калі добра, добра, каб усе нашы аўтамабілі для ўсіх кліматычных умовах. Гэтак жа для добрага алею, нават больш жорсткі, як Motul, Mobil, Pakelo.
- 5W30 градацыі, што я раіў у любым выпадку. Можа пайсці добра ўзімку, але абсалютна не для лета: вы выпараецца з паловай... потым не жальцеся высокі выдатак масла.... Проста я меў BAM я паклаў Pakelo 0W30 для зімы, і я спажываецца 1lt прыкладна 6000km. Паставіў Pakelo Racing добра яшчэ моцна ні кроплі спажывання ў тых жа км! Адценні з 30 маюць сэнс на алею сярэдняй якасці на аўтамабілі ў высокай еўропе...
- 10W40, УСЕ НЕ full synth. У якой-то мека, гэта не цікавіць (і градацыі яшчэ выкарыстоўваецца, напрыклад, мека купіць, таму што самы танны).
- Поўны сінтэзатар на НЯМА, і нават Bardahl C60. Вы думаеце, што нават БЕЗ АЛЕЮ (часткі 1 і адгадайце, які) гэта 100% full synth таму што закон абавязвае выкарыстаць мінімальны аб'ем перапрацаванай... Сказаў гэта па мне, гэта чыстае вар'яцтва пакласці НЕ full synth рухавіка больш 100CV/л (у той час-turbo) або больш 9000rpm (так хонда)...
- прагрэць рухавік і на месцы за 20" летам, максімум 1 хвіліну ў зімовы перыяд. Калі вы занадта шмат часу з рухавіка на халастым ходу выхлапныя газы пранікаюць поршневыя кольцы, з-за нізкага супрацьціску і ходзяць у бруднай алей decimandone ўласцівасці. Не рабіце, як ducatisti, што грэюць матацыкл, нават на паўгадзіны... яны ўсе caxxate. Вы думаеце, што ў Германіі робяць, а таксама штраф за гэта, таму што забруджаныя бачыў, што котка не ідзе ў функцыю халоднага...
- дадаткі: пакіньце іх страціць, таму што sbilanciano фармулеўка рухавіка, а таксама ствараць іншыя пабочныя эфекты. Добрае алей змяшчае дабаўкі, якія неабходныя. Адзіныя алею з вялікай дадатак пракладкі антитрения Royal Purple і Pakelo Racing. Bardahl кажа, што іх утрымлівае (fullerene), але не дакладна, што плююць, то і проста...
- дзіцячае харчаванне, жоўты-пад вечка алею і доказы таго, што вы выкарыстоўваеце алей kakka
- бурбалкі пад вечкам алею паказваюць пранікнення вільгаці ў кубку
- **** llo алею ідзе вымяраецца ў плоскасці, на гарачым рухавіку, не працаваў на працягу 10 хвілін. Такой ****llo павінен застацца пад макс для звычайнага выкарыстання, max перад track day або sgaloppata.
- празрыстасць алею новы функцыянал выдатны працэс перапрацоўкі і тут Castrol таму ў школе, асабліва ў апошнія 2 гады. Алей выкарыстоўваецца ў чыстым замест гэтага, і гэта знак, вельмі адмоўна! Растлумачу: добрае алей мае асадкі мыйныя сродкі, у колькасцях,' магчымы ў залежнасці ад фармулеўкі прызначэння і выкарыстання. Алей racing мае шмат мыйных сродкаў і на самай справе будзе насіць адразу, але трымае ваш рухавік больш чыстым. Вядома, я абагульняючы а я б сказаў, што калі рухавік знаходзіцца ў добрым стане і алей, і добра, і колер правільны, і калі " racing павінна цямнець каля 4-5000km, калі гэта не гонкі павінна цямнець на працягу 8-9000km. Калі гэта не адбываецца, або рухавік і' brand або адпрацаваны алей не чысціць добра. Калі адбываецца перад гэта азначае, што занадта цепла, рухавік варта на месцы, або, што ў вас рухавік zozzo і, магчыма, вы выкарыстоўвалі алею мала добрых, раней да змены алею. Шмат км у горадзе, з'яўляюцца матэрыялам, з-за прычын нізкага controrpessione, што я сказаў раней.
- папаўненне: папоўніць з звычайнай марка і мадэль алею, ок, калі ступені адрозніваецца. Rabbocare з маслам адрозніваецца азначае змешваць розныя дадаткі і стымуляваць хімічныя рэакцыі, непажаданыя і шкодныя... відавочна, што калі мы на шашы, і гарыць добра аліўкавы алей), але тады лепш, каб загрузіць усе, як мага хутчэй....
- індыкатар адпрацаванага масла і рост спажывання: заўседы наогул кажучы, калі рухавік знаходзіцца ў добрым стане, выкарыстоўваецца, як правіла, павышаны расход алею паказвае на тое, што яго ўласцівасці зніжаюцца, пачатак канца.
- правільны выдатак масла: як вызначыць? Пытанне 1mld еўра..., я Спрабую адказаць... я Спрабую абагульніць, але тут налічвае вопыт. Давайце выкажам здагадку, што рухавік знаходзіцца ў добрым стане, выкарыстоўваецца як правіла (горад, шашы, аўтамагістраль, маршруты сярэдняй даўжыні, то цяга) і з алеем гэтак жа, як адценне і тып. Вось у гэтых умовах тое, што спажывае, і той, што павінен спажываць......!!!! Sbilanciandomi з якой-то даў, я б сказаў, што нашыя 1.8, будучы turbo, яны на паўкіло кожны 8000km. Калі яшчэ, што-то не ідзе або алей не правільны. Цытую 2 крайнасці, усе 2 у доме Honda: 2.2 дызель мае расход "нармальны" 1lt кожны 1500km (!!!!!!!) у той час як K20A 2.0 200cv прыходзіць спажываць толькі 0.25lt ў 15000km......!!!!
- трансмісійнае алей: варта адкрыць іншы чале, відаць, што я думаю на тэму, у якой есць яшчэ невуцтва.. перш за ўсе, НЕ існуе уліваць масла ў рухавіку, як робяць многія меку.... У скрынцы перадач есць шмат высілкаў відаць, што нам паступае вельмі шмат крутоўнага моманту і магутнасці, памножанай каэфіцыента зніжэння. Вы ствараеце то, магчыма, трэння і ціску вельмі высокай, што нармальнае алей не можа вытрымаць. А калі маецца самоблокирующийся дыферэнцыял рэчы становяцца значна больш важных іншае. Добрае трансмісійнае алей змяшчае дабаўкі, характэрныя для прывадаў, зубчастых перадач і синхронизаторов. Градацыі і больш ці менш аднолькавым для ўсіх: 75W90, вышэй, чым для гонак, ніжняя для змены крытычных. Відавочна, з аўтаматычнай блакаваннем LSD, патрабуецца сезоннае маторнае масла з дадаткамі трохі розныя. Дадаткі павінны выкарыстоўвацца толькі для вырашэння праблем, якія не вырашаюцца з алею добрыя. Алеяў, абмен лепшыя Pakelo, для разнастайнасці, лідэр у галіне бачыў, што вырабляе масла і тлушчы для трактароў, гусеніцы, калі існуе.... Royal Purple вельмі добра, асабліва на скрынкі перадач Subaru. Motul і трохі duretto для нармальнай эксплуатацыі, ok трэк. Castrol ок для выкарыстання толькі нармальна, але трохі leggerini. Калі замяніць яго? па крайняй меры, кожныя 2 змены алею ў рухавіку на autobloccanti. яшчэ рэдка на скрынкі перадач-дыферэнцыял ў норме. Калі вы ўступілі дрэнна перадач на холад з pakelo вырашыць любую праблему. Але не адразу: масла з прысадкамі, павінны пранікаць у метал і rirpistinare паверхні.
MultiBravo
26-05-2013, 10:45
Выдатная інфармацыя!!! Выдатна!
Цяпер, калі я стаў выкарыстоўваць bardahl рабіць мяне прыходзяць сумневы, ен узяў..:)
Хто-то мае тэхнічную карту technos exceed 5w30 ці вы павінны будзеце на bardahl? у сетцы вы не знойдзеце нічога, на жаль..
мансардных
26-05-2013, 11:08
на bardahl не выдае ніякай інфармацыі, і змяніць пастаўшчыка сыравіны, вельмі часта, я яго не возьме? pi? гэта ? упэўнены, цяпер буду pakelo kripton lt
danny677
26-05-2013, 23:50
У маім вопыце я выкарыстаў розныя маркі і розныя адценні.
З усіх, я спыніўся на royal purple 10w40
Не ? алей, вядома, танна, але, дзе я працую з заводамі газ, яго ставяць амаль на ўсе аўтамабілі, што ў яго ( папярэджваю загадзя, уладальнікі ) і да гэтага часу нуль праблем.
Акрамя таго, многія іх кліенты-людзі дастаткова грэбуюць, і часта яны жывыя, скараціўшы нават пасля 25-30 тыс. км і вядомы ch у рэшце рэшт, нават пасля гэтых км ? нічога, акрамя пабояў..
Я таксама выкарыстоўваю гэта ў маей сям'і аўтамабіль, а не аўтамабіль, правільна кіруючыся "nonnetto"
P. s. калі пу? быць карысным, нават на пару аўто не малады я правяраў станоўча алею на матацыкле (Elf 15W50, што на baya знаходзіцца ў некалькіх еўра. Што сказаць !! ? відовішча, як ен зніжаецца выдатак алею, і нуль праблем, знос, стомленасць, механічнае або іншае.. калі б я рэкамендаваў бы 100 %
Я не падала ў ўрону, які быў для матацыкла, а ты ? :cool:
MultiBravo
27-05-2013, 00:06
Royal purple і pakelo алею, аднак, цяжка reperibilit? ці толькі малавядомыя ай пі??
мансардных
27-05-2013, 00:15
зусім не цяжка знайсці нават проста пашукаць у інтэрнэце і знайсці сродкі? нават на ebay
-Давід, -
27-05-2013, 11:03
Паміж pakelo і royal purple заўседы 5w-40, што параіце?
SandroMarciano
27-05-2013, 11:42
*гаррет, дзякуй за вашу трактоўку, ? безумоўна, вельмі цікава.
Я да гэтага часу я спрабаваў bardall xtc алей 5w40, і я не дрэнна, цяпер я на castrol 10w60, чаму? аўтамабіль складаны, але без алейнага радыятара, то тэмпература падымаецца да зорак... цяпер яны мяняюцца кожныя 15000km, відавочна, разглядаючы аўтамабіль як тлумачыў гаррет, і я ніколі не меў ніякіх праблем спажывання ненармальным або іншы, даліць каля 0,25 кожны 12000km...
Алею ў кпп, я падыходжу да bardall 75w90 і перадач заўседы ўваходзяць дакладныя, я не магу скардзіцца.
мансардных
27-05-2013, 16:39
прывітанне сандра, я вам скажу, што castrol edge 10w60 ? толькі алей castrol звяртае на сябе ўвагу, яго выкарыстоўваюць нават на m3 v8 420cv і на іншыя аўтамабілі з рухавікамі, штурхнуў, а затым вы зрабілі добра, каб купіць яго для абмену я выкарыстоўваю royal purple 75w140 ? выдатна, у абмен clio, якія я выкарыстоўваю як пагрузчык, я другая і чацвертая, што grattavano і ад халоднай да таму ен не мог увайсці, зараз пасля 5000 км я ў абмен на што ? казка, маршы прыходзяць да дасканаласці, і ? стала нашмат больш? мяккі, я лічу, што алею камерцыйнай ідуць добра рухавікоў ўсмоктваецца, не штурхнуў, і, магчыма, не апошнія, для турбонаддувных бензінавых і дызельных рухавікоў, і пыласосам штурхнуў, я лічу, pakelo топ і на другім месцы royal purple, c'? сказаць, што pakelo мае спецыфікацыі c3 для дызельных рухавікоў, якія, як мы ведаем, пэцкаюцца больш алею, чым бензіну, у той час як royal purple не мае гэтай канкрэтнай, але я ведаю хлопцаў, якія выкарыстоўваюць яго на працягу многіх гадоў, і яны вельмі задаволеныя, адзіны трук, для дызельных рухавікоў ? змяніць яго на 10000 км, алею-мы кажам, добрыя, трэба ўлічваць shell helix ultra і motul 300v, каб астатнія ўсе змазачныя матэрыялы з супермаркета расце без прычыны, я, хлопцы, адзін, што алей мяняецца вельмі часта, максімум кожныя 10000 км, але цяпер pakelo для дызельных і royal purple для бензіну, будуць мне выбар
мансардных
27-05-2013, 16:41
Паміж pakelo і royal purple заўседы 5w-40, што параіце?
добры дзень, давід, залежыць ад таго, які рухавік у вас, калі дызель ? лепш pakelo алей 5w40 kripton lt а калі ў вас дызельны з турбонаддувом, royal purple, алей 5w40 ? вельмі добра