Перегляд Повної Версії : EDC16C - давайте вчитися!
tidus1985
30-11-2013, 17:16
якщо потрібно ще протягну краще змінити передаточне число передач, вже після 4800 оборотів на jtd ми майже на одному рівні, між швидкість поршня і швидкість повернення пружини клапанів, більше 5200 оборотів, безумовно, за межами ammeno не переглянути всі distirbuzione...мій погляд, то
tidus1985
30-11-2013, 17:19
Тоді я ставлю цій таблиці vnt знайдено ****** додається
як бачиш, при збільшенні обертів (від 0 до 1000) ? закрита, і близько 60%, то ще набирає оберти-й? відкривається прибувши близько 25%.
http://img837.imageshack.us/img837/5748/ely.gif (http://imageshack.us/photo/my-images/837/ely.gif/)
я був працювати протягом деякого часу на цій карті, що я зробив негаразди не мало, в принципі ? "відсоток закриття", де більший відсоток ? більш висока закривається, і я можу сказати, що якщо картка час і добре масштабується вдається змусити її працювати добре, навіть в proprorzione до 100mm3, я так я зробив з турбіною серії
якщо потрібно ще протягну краще змінити передаточне число передач, вже після 4800 оборотів на jtd ми майже на одному рівні, між швидкість поршня і швидкість повернення пружини клапанів, більше 5200 оборотів, безумовно, за межами ammeno не переглянути всі distirbuzione...мій погляд, то
я згоден в повному обсязі.
puntospeed1.3
19-12-2013, 14:10
На даний момент стоїть мод карти перетворення? Я, чесно кажучи, я був проти цього, чіпати ці карти. Я ущільнення завжди в якості орієнтира.
Обман, обман, стільки варто чіпати час вприскування, ні?
Не s? якщо ви дивилися карту, що я написав, але як карти педаль, що обмежувачі крутного моменту, трохи inveriori в 450nm крутного моменту, а потім посилення sar? мало, і нічого не "обдурити" карту
Після деяких тестів, зроблених на tdi edc16
у обдурено, як вже можете собі уявити є більше зло, тобто більше пари до точки максимального крутного моменту.
Для зміни швидко і, що робить, покладіть на обмежувач крутного моменту максимальне значення карти перетворення в НМ, а потім простягніть ін'єкції calcolandole, як ви хочете додати очевидно.
Велику прибутковість і готовність по мені ? дата від роботи обмежувача диму map(мг vs мбар ), що по собі благословляти, тому що якщо я перерахую 50 мг час обмануті буде 55 або 60 мг; і від duty на n75, що земля відкритий на 50 мг, а не приходять 60mg і турбо тому шипи, і машина злітає, не обов'язково палити, якщо не ви ? перестаралися з дизель обдурили. Також карту педаль буде працювати причини вибору; вимагаючи малюк. мг або НМ, в реальності буде більше.
А з поінформована про те, як мені трапилося вже, щоб почати, я повинен був підняти більше карта запиту пара(педалі), і мати stassa готовності інший потрібно витрачати стільки часу, особливо тому, що турбо йде тиск менш швидко, якщо у вас розширені осі, ніж дизельне паливо, тому у нас буде трохи більше часу і менше, ніж дизель, тому, що lim диму ? map based, і якщо не досягається певний тиск, не вводить відразу.
SandroMarciano
22-12-2013, 09:11
Після деяких тестів, зроблених на tdi edc16
у обдурено, як вже можете собі уявити є більше зло, тобто більше пари до точки максимального крутного моменту.
Для зміни швидко і, що робить, покладіть на обмежувач крутного моменту максимальне значення карти перетворення в НМ, а потім простягніть ін'єкції calcolandole, як ви хочете додати очевидно.
Велику прибутковість і готовність по мені ? дата від роботи обмежувача диму map(мг vs мбар ), що по собі благословляти, тому що якщо я перерахую 50 мг час обмануті буде 55 або 60 мг; і від duty на n75, що земля відкритий на 50 мг, а не приходять 60mg і турбо тому шипи, і машина злітає, не обов'язково палити, якщо не ви ? перестаралися з дизель обдурили. Також карту педаль буде працювати причини вибору; вимагаючи малюк. мг або НМ, в реальності буде більше.
А з поінформована про те, як мені трапилося вже, щоб почати, я повинен був підняти більше карта запиту пара(педалі), і мати stassa готовності інший потрібно витрачати стільки часу, особливо тому, що турбо йде тиск менш швидко, якщо у вас розширені осі, ніж дизельне паливо, тому у нас буде трохи більше часу і менше, ніж дизель, тому, що lim диму ? map based, і якщо не досягається певний тиск, не вводить відразу.
Я також думаю, як і ви, moggior готовності ? з-за цих чинників, крім того, ми поставили б карти, VNT, так як в rapidit? відповідь турбо-в першу чергу проконсультуватися.
cicciogsr
22-12-2013, 11:08
Я також думаю, як і ви, moggior готовності ? з-за цих чинників, крім того, ми поставили б карти, VNT, так як в rapidit? відповідь турбо-в першу чергу проконсультуватися.
від моїх доказів, я вам можу дати тільки привід ? все про терміни turbo, адаптуючи все це без налаштування оптимального vnt турбо не досягає max тиск pi? швидко, як ви можете..
tidus1985
22-12-2013, 12:42
і нормально, маючи карту геометрія 64mm3 максимумів насправді в цьому iq ми вводимо набагато більш дизель, так ще й дим і таке ж відкриття vgt крильчатка займає набагато більше швидкість.
Він може мати ті ж вистави з мапу повідомлено, за умови, do розглянути всі карти, геометрії та турбо і оптимізувати їх, щоб мати котушка швидко і в той же час пік біля максимальний тиск запитом.
Мені допомогу сандро час, коли з вини карту не повідомлено, я піки абсурдні тиску, і я не знав, як вирішити.
Хто-небудь знає, де діяти, щоб виконати maf офф на c39?
я думав без винятку його досить видалити його контролем, поклавши картки lamda = 0, хоча повинен залишатися на зв'язку, але не буде проблемою
cicciogsr
22-12-2013, 16:13
піки, ви їх з турбо-орі? як impostavi мета?
tidus1985
22-12-2013, 22:04
Встановлено prex запитом 2400 мбар абсолютних, і я був піків 2.6 бар від діагнозу, і майже 1.7 бар наддуву з манометром, матеріал хороший-depo електронний кроковий двигун, то в кінці кінців частина проблеми.в стало занадто дизельне паливо, і частково з бака вакууму, який втратив, виправлена помилка втрати завдяки раді сандро я опустив геометрії, його ВР 100mm3, що я підігрівом роблю пропорцію значень карту геометрія їх досконалим тиску
Шипи в будь-якому випадку я їх з gt1749vm як з gt1749v в 140cv, з 2256 я вже? влаштувати все
мені було цікаво, коли ви далеко? теми схожі на edc16u.....
cicciogsr
23-12-2013, 07:38
Ок, спасибі ... Я, як правило, коли працює все відомо про цих авто піків близькі до максимального значення об'єктив або трохи більше? звичайно, не перебільшую, з об'ємом... в будь-якому випадку втручання на vgt ? диво для стабілізації тиску..
мегамозок
23-12-2013, 12:22
я був працювати протягом деякого часу на цій карті, що я зробив негаразди не мало, в принципі ? "відсоток закриття", де більший відсоток ? більш висока закривається, і я можу сказати, що якщо картка час і добре масштабується вдається змусити її працювати добре, навіть в proprorzione до 100mm3, я так я зробив з турбіною серії
Потім моя проблема ? в карту час, я спробував abassare відсоток diciano 3% на останні 3 стовпців vnt і відмінність? скинувши тиск зараз піднімається ще більше. svbl встановлений на 2600 абсолютних цифрах, таблиці, карти я не ніколи не 2600, включаючи обмежувачі, але тепер, як тільки я кидаю вже? тиск підвищується відразу на 1,7 стабілізується протягом 2 сек. о, а потім піднімається до 1,85. Чому? якщо я закрив трохи солі ще? Часи все ті ж, що і раніше.
tidus1985
23-12-2013, 13:07
контролює натискання на привід, у мене проблеми, як ваші, їх вам стабілізує потім продовжити asalire не так?, від'єднати трубку від приводу і riattaccalo до мінімуму і подивитися, скільки там поклали, щоб повернутися в готель тягнути,c i повинен поставити менше 2 sefcodni, мені їх віддавав 6 насправді в мене втрати на бак порожній
Привіт.
Я, повідомивши для видалення dpf на моїй Croma mjet 120cv.
Від того, що я читав, я повинен взяти до уваги, біт:
1de0f6
і встановити на 2 (в моєму випадку)
Поки тут все гладко.
Читати ori ecu з ecm я бачу, що той біт ? gi? 0, що відповідає немає dpf і немає lamda.
Можна?
Я я неправильно щось?
Дякую
tidus1985
27-12-2013, 15:29
здається, дивно, якщо так було fes або інший діагностики fiat повинен вказати в комплектації двигуна немає egr, немає dpf, а також, якщо ви не ? максимум один раз добре працює, якщо ці екю, євро 4
Привіт
Спасибі tidus1985.
Я знав, що Раз, працює пристойно, а насправді я буду використовувати саме його для defappare.
Не повинні видалити dpc, як ecusafe правда?
мегамозок
03-01-2014, 01:50
Привіт
Спасибі tidus1985.
Я знав, що Раз, працює пристойно, а насправді я буду використовувати саме його для defappare.
Не повинні видалити dpc, як ecusafe правда?
Немає, так само, тільки видалення DTC
angelolsp
03-01-2014, 14:37
Впевнений? Раз все повинні зробити без проблем
навіть якщо не з'?виходить, нічого про що ви сперечалися, при....я хотів запитати,...але в цьому протектор не ви ? говорили ще багато карт і обмеження для edc16c.....перше, що приходить на розум ? те, що відомо sw, на деякі файли, називається:"запитуваний крутний момент на колесо", що, якщо я не помиляюся ? карту корекції, щоб пара в функції температури двигуна...
мені було цікаво ? бажану річ або не з'? потрібно розповідати цю карту cos? як і з іншими...
мегамозок
03-01-2014, 14:51
[QUOTE=angelolsp;75224]Упевнений? Раз все повинні зробити без проблем[
/QUOTE]
на edc16 c31 робить це добре, але очищає dtc і проблеми cruise.
kingsnake
04-01-2014, 19:53
для того, щоб не розігнати info..
Для лямбда-зонда і dpfoff дивитися за адресою
1de0f6
0 немає dpf немає датчика
1 dfp ви зонда
2 no dpf ви зонда
дивитися в 8 біт;)
але цей біт повноваження виключити датчик і dpf, то чому? щоб зробити defap треба чіпати-й? карти, коли треба перемістити значення останнього?
Привіт.
Я, повідомивши для видалення dpf на моїй Croma mjet 120cv.
Від того, що я читав, я повинен взяти до уваги, біт:
1de0f6
і встановити на 2 (в моєму випадку)
Поки тут все гладко.
Читати ori ecu з ecm я бачу, що той біт ? gi? 0, що відповідає немає dpf і немає lamda.
Можна?
Я я неправильно щось?
Дякую
Увага, чому? залежно від ecu, наприклад, на 147 150cv 778 298 біт знаходиться за адресою 1de032
Привіт, хлопці ? від p? що я, ляснувши на Damos edc16c39, мені було цікаво, якщо можна було через switch в карту відключити датчик витрати повітря на цій машині, ви знаєте щось про це?
voglioimparare
04-01-2014, 23:54
але цей біт повноваження виключити датчик і dpf, то чому? щоб зробити defap треба чіпати-й? карти, коли треба перемістити значення останнього?
Увага, чому? залежно від ecu, наприклад, на 147 150cv 778 298 біт знаходиться за адресою 1de032
Привіт, хлопці ? від p? що я, ляснувши на Damos edc16c39, мені було цікаво, якщо можна було через switch в карту відключити датчик витрати повітря на цій машині, ви знаєте щось про це?
не все так просто, як ви думаєте, відключити датчик витрати повітря... тоді з якою метою? на edc 15 ви можете зробити, якщо не помиляюся, то на edc 16...хм...я боюся, що і не так простий....
kingsnake
05-01-2014, 01:49
не все так просто, як ви думаєте, відключити датчик витрати повітря... тоді з якою метою? на edc 15 ви можете зробити, якщо не помиляюся, то на edc 16...хм...я боюся, що і не так простий....
Коли ви опинитеся зіставити з jtdm потужністю 150 л. с., які працюють в діапазоні 2,4/2,5 стаціонарні з 2260 повірте, що може стати в нагоді
І я ? довелося в минулому
tidus1985
05-01-2014, 14:07
тут місце, наприклад, відключити датчик витрати повітря, подяка вам jacktheripper2, що вона допомогла мені визначити, switch off і видалити idtc, так тепер я без датчик витрати повітря, і у мене не помилки, температура зчитується -40?, єдина заковика ? що він більше не працює круїз-контроль!! ймовірно, для регулювання запитом пара використовує деякі дані від датчик витрати повітря, що хто-небудь знає, як вирішити проблему?
kingsnake
05-01-2014, 14:15
Я не можу завантажити файл, і за допомогою мобільного телефону, що авто ми говоримо?
tidus1985
05-01-2014, 14:30
edc16c39 в jtdm 120cv 147
kingsnake
05-01-2014, 15:04
edc16c39 в jtdm 120cv 147spettacolo! Ви можете сказати мені адреси, щоб побачити і змінити?
Вибачте, у мене є сумніви біт defap на croma євро 4+DPF, якщо ви хочете виключити DPF, мені здається, що досить тільки того, на цей тип ecu\машина. Але ? обов'язково візьміть його в 0, або я можу встановити його на 2, як і будь-євро 4 без DPF? Які переваги ви повинні виключити навіть ламба? Я кажу за невігластво, я просто хотів зрозуміти різницю.
msport (exil77grande)
08-01-2014, 09:55
Спочатку Написано mariodarkblue
1de0f6
1 dfp ви зонда
2 no dpf ви зонда
дивитися в 8 біт
маріо краще, щоб не допускати такого info пошти приклад файлу, де ви взяли адресу.
1de0f6
1 dfp ви зонда
2 no dpf ви зонда
дивитися в 8 біт
маріо краще, щоб не допускати такого info пошти приклад файлу, де ви взяли адресу.
Файл має бути Браво, про яку ви говорили в першому пості: 580_629
Привіт
Я хотів би повідомити, що я defappato з раз, і не виключив dtc.
Я перевіряв, від'єднавши електричною частиною системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог, і я бачив, несправності двигуна, щоб перевірити.. і т. д і т. д
В цей вечір, far? тест з крузом.
Привіт
Я хотів би повідомити, що я defappato з раз, і не виключив dtc.
Я перевіряв, від'єднавши електричною частиною системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог, і я бачив, несправності двигуна, щоб перевірити.. і т. д і т. д
В цей вечір, far? тест з крузом.
i dtc, які видаляються, що стосуються управління fap.
Привіт
Дякую, не знав.
Коли ви говорили видалення dtc, я думав, що універсальний.
kingsnake
09-01-2014, 21:58
не з'? ніхто, хто має таблицю з адреси dtc ебу? я damos edc16c39 в Кольоровості, але я не впевнений в тому, як я їх знайшов,вони згруповані всі разом або розкидані по карті?
angelolsp
05-02-2014, 19:21
тут місце, наприклад, відключити датчик витрати повітря, подяка вам jacktheripper2, що вона допомогла мені визначити, switch off і видалити idtc, так тепер я без датчик витрати повітря, і у мене не помилки, температура зчитується -40?, єдина заковика ? що він більше не працює круїз-контроль!! ймовірно, для регулювання запитом пара використовує деякі дані від датчик витрати повітря, що хто-небудь знає, як вирішити проблему?
Tidus я, я знаю, ви cosi
вибачте, і зробив точно так само eooremio і справедливо !!!
jacktheripper2
05-02-2014, 19:48
Привіт Думку, дивним, не від кого помилка з круїз-контроль..
Ps: можливо, деякий час будьте щось для себе.. :p
Цей біт вказує, просто якщо на машині ? встановлений чи ні датчик витрати повітря, поставивши його в 0 автомобіль думає, що це не так і ніколи не був встановлений і, щоб читати масу повітря вимірюється сша різних карт, у тому числі VE, тиск турбо, IAT і щось інше.
навіть якщо не з'?виходить, нічого про що ви сперечалися, при....я хотів запитати,...але в цьому протектор не ви ? говорили ще багато карт і обмеження для edc16c.....перше, що приходить на розум ? те, що відомо sw, на деякі файли, називається:"запитуваний крутний момент на колесо", що, якщо я не помиляюся ? карту корекції, щоб пара в функції температури двигуна...
мені було цікаво ? бажану річ або не з'? потрібно розповідати цю карту cos? як і з іншими...
Я зазвичай на дотик по температурі двигуна 70 градусів, останні 5 біт кожен вигин, як правило. З моїх друзів вони також введення 0-плоска, здається, що трохи особа. ? чесно кажучи, не думаю, що сильно зміниться, чому? поставивши його в 0 має змінитися багато.
Замість цього змінюється все-мову, хто зробив кілька тестів з preiniezioni? Від того, що я зрозумів, preiniezioni зменшують ignition delay, затримка між вприскування і згоряння, для? я не розумію, чому? я читав, що, в свою чергу, збільшує термін служби в цілому згоряння. Те, що є? від того, що я зрозумів, тільки заздалегідь, і час preiniezione, pi? що справи. Хто-те, що зробила кілька тестів?
tidus1985
05-02-2014, 20:14
inneffetti в damos показати і на інших картах tinj, ? побачити, якщо вони протягом деякого preinj
jacktheripper2
06-02-2014, 03:30
inneffetti в damos показати і на інших картах tinj, ? побачити, якщо вони протягом деякого preinj
Я читав, що avari пише, що damos інших карт, таких як час уприскування. Попередньо уприскування знаходяться в файлі лише 3, але тільки на перший і третій активні в теорії, так як другий ? 0. У будь-якому випадку, крім кількості? саме є також карти часу уприскування і випередження різних pre ін'єкції, а також час, пост ін'єкції. Всі зони до і після ? у тому числі аванси, які під час регенерації і час уприскування.
kingsnake
24-02-2014, 17:44
Хлопці, привіт, curiosit?, існує перемикач, щоб вимкнути або включити dpf або ламба навіть на edc16c39+ 5 євро?
legendaryslave
24-02-2014, 22:02
Хлопці, привіт, curiosit?, існує перемикач, щоб вимкнути або включити dpf або ламба навіть на edc16c39+ 5 євро?
ви також існує на цій управління
kingsnake
25-02-2014, 00:05
ви також існує на цій управління
Дякую за інформацію, я намагався шукати його на файл Джульєтта 140cv але мені не вдалося його знайти
kingsnake
13-03-2014, 15:08
1de0f6
1 dfp ви зонда
2 no dpf ви зонда
дивитися в 8 біт
Просто, щоб curiosit?, я damos класичний croma edc16c39, коли я йду на комутаторі мій damos, не дає мені інформації 0 1 2 , або краще, не говорить мені, як я перемістити його, що я збираюся змінити, з якою damos ви в змозі отримати цю інформацію?
Ви там інтуїтивно я накладається на карту croma, притаманного damos з цієї моєї alfa gt і адреса питання було перенесено трохи, мені здається, 63-розрядні джульєтта слід перевірити, щоб знайти його
kingsnake
13-03-2014, 15:52
Ви там інтуїтивно я накладається на карту croma, притаманного damos з цієї моєї alfa gt і адреса питання було перенесено трохи, мені здається, 63-розрядні джульєтта слід перевірити, щоб знайти його
Так, на це немає дощу, але damos croma не говорить вам, 0= немає фап немає, лямбда, 1 лямбда-no fap.
на практиці не дає вам такого роду інформацію
Я задав це питання, чому? я хотів би знати, як включити карту обмежувачі крутного моменту з муфтою вставляється, і поряд з обмежувачем максимального крутного моменту c'? один біт, який, якщо я правильно пам'ятаю, - каже switch kind of torque limitation, тому я думаю, що існує ще один damos з pi? інформація про те, що я я.
У damos тебе і як ці info, принаймні, те, що croma був....крім того, вас ототожнював в карту автоматично з winols
kingsnake
13-03-2014, 16:18
У damos тебе і як ці info, принаймні, те, що croma був....крім того, вас ототожнював в карту автоматично з winols
Що я можу вам сказати, від того, що я бачила, як їх визначає, але не каже мені, поміщаючи їх в 0 або 1, що змінює
sportknight
13-03-2014, 17:11
то тобі каже, що тест на автомобілі...
kingsnake
13-03-2014, 17:41
то тобі каже, що тест на автомобілі...
Ах, тепер ви!
Errecinque
27-03-2014, 13:39
Привіт всім, я намагаюся вчитися і знати, знамениті ВР, і я вчуся о, моя люба 147 mj 16v 140 л. edc16c8 drv 429_467, які люб'язно надає вам від морської свинки для різних експериментів. Завдяки різним обговорення, пандуси ВР першої з карт я бачив, як їх знайти....є дві адреси відразу вказують кількість осей (12x8,12x12 etc). Наприклад, я беру карту lim prex rail f-qfuel моєї edc16c8 у мене дві рампи мені показує від 250 до 5000 вісь обертання двигуна і в залежності від значення від 500 до 7000 (від 5 до 70 мм3) мені вказує q.т? дизельне паливо, впрыснутое у функції prex rail зазначеного в таблиці. Якщо я залишаю ori в таблиці значення і ношу тільки останнє значення, від 7000 до 8000, що робити? Я тільки піднялися останньої осі в діапазоні оборотів правильно? Спасибі тим, хто мені допоможе? зрозуміти-й? тепер я вже? видавлюється занадто багато, і я не можу рухатися .....
angelolsp
27-03-2014, 19:39
ви riscalato останню перерву...тепер ебу знає, ke all останню перерву, що раніше було 70 буде 80 мм3 і певною prex rail на буде тільки у випадку, якщо ke досягне 80 мм3
Errecinque
27-03-2014, 20:24
ви riscalato останню перерву...тепер ебу знає, ke all останню перерву, що раніше було 70 буде 80 мм3 і певною prex rail на буде тільки у випадку, якщо ke досягне 80 мм3
angelolsp
27-03-2014, 20:37
час там у вас на 80...мапу перетворення до 500 нм або 100mm3 ви повинні розблокувати тільки lim iq x averr 80 мм3, а потім, якщо ви хочете nformare всі ебу, потрібно піднятися на перерву в rail turbo і т. д...всі x 80 якщо ви хочете додати 80 наприклад
Errecinque
27-03-2014, 21:14
час там у вас на 80...мапу перетворення до 500 нм або 100mm3 ви повинні розблокувати тільки lim iq x averr 80 мм3, а потім, якщо ви хочете nformare всі ебу, потрібно піднятися на перерву в rail turbo і т. д...всі x 80 якщо ви хочете додати 80 наприклад
Ок, я думаю, я зрозумів спасибі, я намагаюся зробити карту, в цьому випадку, і те місце, щоб мати власну думку. Ще одна річ, досить останні 2 осі перерву, щоб піднятися?
Errecinque
02-04-2014, 20:57
Тоді я намагаюся прийняти мою карту (edc16c8 drv 429_467) pi? розумно, що я можу, щоб мої знання і просіювання карту в 2d я періодично значення 8192. Ви можете мене просвітити, що це відноситься і коефіцієнт застосовувати? Дякую
мегамозок
02-04-2014, 21:38
Хороший питання, мені все одно, що сказати, дайте мені 100%, і я не думаю, що має сенс збільшити це значення такої ж, має значення перетворення. Візьми з плоскогубцями, те, що я сказав, я сподіваюся, що якщо хто-то, хто може пояснити і contraddirti якщо я сказав, castronerie.
cicciogsr
02-04-2014, 22:15
8192 наприклад, на картах dw по вр rapprensena 100%
Залежить може містити також умови, тип транспортного засобу, температура води в порядку....зазвичай вказує на 100% педалі
мегамозок
02-04-2014, 22:50
Потім вказавши, 100% вважають, що це марно піднімати значення. ? pi? колись в якійсь перепризначення, я бачив це значення піднесений, без з'ясування мети.
завжди залежить від контексту, в принципі, вказує на педаль на 100% або стан транспортного засобу, оптимальні, але може також вказувати на інший
Errecinque
03-04-2014, 07:52
Я запитав, чому? у деяких картах переглядів на форумі представляли із lim iq адресою 0e920a в edc16c8 доведені до 8192 і мені було цікаво, саме почуття. Тому, якщо показують 100% є lim iq, що замість того, обсяг в мм3 ебу читає їх у %?
мегамозок
03-04-2014, 08:09
завжди залежить від контексту, в принципі, вказує на педаль на 100% або стан транспортного засобу, оптимальні, але може також вказувати на інший
Ок, для іншої означають, якщо не з'? перетворення? Завжди 100% sar? результат і, отже, чому? підняти значення, gi? висловлює максимум.?
Errecinque
03-04-2014, 09:39
ви, але, наприклад, на мапу, зазначену мною вище, які кажуть, бути фільтрів я бачив, як привести значення по осі z, отже, хребти, криві власний 8192 (замість того, що я знаю, 8000 або 9000, якщо вони мм3) і не розумію, чому
мегамозок
03-04-2014, 10:03
Можуть бути помилковими? Просто спробуйте без нього і подивитися, якщо є розбіжності з діагнозом нападу
Обсяг та кількість? рідина, яка проходить через провід, в поєднанні часу, справа? палива, ви хотіли сказати, ну в основному є 2 способи, часу inj або розблокувати обмежувачі час подавати в сша та кількість? в мм3 / с коефіцієнт перетворення від 1 до 100, тобто, 5000=50mm3
ducati83
03-04-2014, 21:06
хлопці, дивлячись на damos edc16c39 я помітив цю карту....зображення додається...
найменування ? "Map for intake air temperature dependent quantity correction" traditto "Карту, щоб температура всмоктуваного повітря кількість? корекції співробітник"
Осі x, температура-від 60 до 120 градусів ?C (написано 3931-> /10 - 273= 120)
Вісь y обертання двигуна від 1000 до 4500 обертів
Вісь z IQ корекції (коефіцієнт перетворення 0.01)
тепер я хотів би з'ясувати, якщо хто-небудь з вас зміни чи ні....від того, що я бачу на високих оборотах при температурі 80-90 ?C невеликий корекції c'?...що я в цей момент ніс би в 0, щоб не обмежувати в залежності від кількості всмоктуваного повітря.....що ви думаєте про це?
ducati83
03-04-2014, 21:11
хлопці, дивлячись на damos edc16c39 я помітив цю карту....зображення додається...
найменування ? "Map for intake air temperature dependent quantity correction" traditto "Карту, щоб температура всмоктуваного повітря кількість? корекції співробітник"
Осі x, температура-від 60 до 120 градусів ?C (написано 3931-> /10 - 273= 120)
Вісь y обертання двигуна від 1000 до 4500 обертів
Вісь z IQ корекції (коефіцієнт перетворення 0.01)
тепер я хотів би з'ясувати, якщо хто-небудь з вас зміни чи ні....від того, що я бачу на високих оборотах при температурі 80-90 ?C невеликий корекції c'?...що я в цей момент ніс би в 0, щоб не обмежувати в залежності від кількості всмоктуваного повітря.....що ви думаєте про це?
я записався в два пости для задоволення я забув, зображення
ducati83
03-04-2014, 23:31
чому?скажи мені, ваші perplessit
Мені не потрібно, щоб ці ecu з лім iq розблоковані для добре йдуть добре
Я згоден, але завжди залежить від одного, що шукати.......
Наявність автоматів, якщо вони йдуть добре, вже оригінальні господарі не поміститися ...
Ну і так, і ні...якщо є прихований потенціал повинен витягнути його, чому? наприклад у мене є двигун, який з x конфігурації дістає 100 л. 250nm etc, можливо, за рахунок оптимізації деяких параметрів, або ще що інше, адаптуючи більше я сам можу отримати зниження витрати палива і, можливо, невеликий надлишок продуктивності
ducati83
04-04-2014, 10:07
Я згоден, але завжди залежить від одного, що шукати.......
Наявність автоматів, якщо вони йдуть добре, вже оригінальні господарі не поміститися ...
вибачте, то що ви робите на цьому форумі....???? я не розумію вашого твердження....тут ви вивчаєте один екю, і я думаю, що, наприклад, карта від мене. може бути підставою для дослідження, щоб зрозуміти, як це працює.
Якщо ви вірите, що автомобілі йдуть добре, і господарям немає....я повторюю вам, я не розумію, чому ти на цьому форумі
ducati83
04-04-2014, 10:09
Ну і так, і ні...якщо є прихований потенціал повинен витягнути його, чому? наприклад у мене є двигун, який з x конфігурації дістає 100 л. 250nm etc, можливо, за рахунок оптимізації деяких параметрів, або ще що інше, адаптуючи більше я сам можу отримати зниження витрати палива і, можливо, невеликий надлишок продуктивності
Насправді я вважаю, що краще розробка і пристосовуючи до своїх потреб автомобіля.....
ок, повертаючись до мапі....я бачу, але що обмежує в IQ, а потім наприклад, хоча відкриваючи в 90mm3 цю карту, обмежує мене в певних умовах....не було б краще прийняти його в нуль в точках, зацікавлених, типу, від 70 до 90 ?C?
SandroMarciano
04-04-2014, 10:22
цій карті ? корекція в залежності від температури наддувочного повітря, я теж? живу оригінальний ? правильно, що відрізки, якщо температура піднімається занадто...
ducati83
04-04-2014, 10:48
впевнені, що в залежності від температури наддуву?я бачу, що закон до 130?C
SandroMarciano
04-04-2014, 11:02
у damos показує це:
map for intake air temperature dependent quantity correction
Errecinque
04-04-2014, 11:19
7518
Про моїх попередніх постів ви можете дати мені підтвердження того, що в екранній вкладення (тоді, якщо хтось мені пояснює, як зробити, щоб вставити їх безпосередньо в повідомлення робить мене будь ласка ,я не можу), про яких я говорив, і які я бачив в інших картах mod принести хребти кривих 8192 це дійсно lim iq ? і чому? я значення 8192? якщо відповідає на 100%, як сказав, чому? перші три валика в 10000? 147 140 л. EDC16c8 drv 429_467. Спасибі тим, хто мене висвітлює
ducati83
04-04-2014, 11:39
у damos показує це:
map for intake air temperature dependent quantity correction
ви також я повідомив я? карту обробляє до 130?C, отже, залежить це від газів, але по відношенню до температури двигуна....вихлопні гази або краще, температура турбіни, звичайно, не зупиняються на 130?C....тому я вважаю, що особа зразок порівняння між температурою вихлопних газів і відношення до температури двигуна...або краще рідини двигуна....що ви думаєте?
ducati83
04-04-2014, 11:40
7518
Про моїх попередніх постів ви можете дати мені підтвердження того, що в екранній вкладення (тоді, якщо хтось мені пояснює, як зробити, щоб вставити їх безпосередньо в повідомлення робить мене будь ласка ,я не можу), про яких я говорив, і які я бачив в інших картах mod принести хребти кривих 8192 це дійсно lim iq ? і чому? я значення 8192? якщо відповідає на 100%, як сказав, чому? перші три валика в 10000? 147 140 л. EDC16c8 drv 429_467. Спасибі тим, хто мене висвітлює
для введення екранна за пост передовий натисніть на додаток, виберіть файл і натисніть на кнопку готово....потім місць коментар....
SandroMarciano
04-04-2014, 11:40
7518
? в IQ обмежувач, який працює в залежності від фактора, для редагування вам досить знати, що 8192 ? значення, що ecu використовує оптимальні умови роботи, а потім просто збільшити значення 8192.
ducati83
04-04-2014, 11:42
я забув: для копіювання зображень на комп'ютер...перейти на перегляд titanium наприклад, натисніть CTRL+PRINT screen, потім відкрити paint і натисніть " вставити " і зберігаєте як jpeg.
Errecinque
04-04-2014, 11:57
для введення екранна за пост передовий натисніть на додаток, виберіть файл і натисніть на кнопку готово....потім місць коментар....
Errecinque
04-04-2014, 11:59
я забув: для копіювання образу комп'ютера...перейти на перегляд titanium (наприклад натисніть CTRL+PRINT screen, потім відкрити paint і натисніть "вставити" і зберігаєте як jpeg. Великий!!!! бачив після моєї відповіді..... ДЯКУЮ
Errecinque
04-04-2014, 12:36
Це ті, в залежності від температури, справедливі факти, так??
7519
SandroMarciano
04-04-2014, 12:43
так, але просто змінити перше значення кожної кривої, чи що ? те, повідомили в 90-х? температури охолоджуючої рідини
Я не можу бачити зображення, але я пам'ятаю, що це були перші значення, віднесені до температури 90c, щоб розблокувати саме лім iq на необхідне значення, потім ce n і ще більше вперед, прокручуючи в 2d, що повідомив насос rail від damos і потім ще повідомила, завжди rail
Errecinque
04-04-2014, 13:15
? в IQ обмежувач, який працює в залежності від фактора, для редагування вам досить знати, що 8192 ? значення, що ecu використовує оптимальні умови роботи, а потім просто збільшити значення 8192.
Зростання тільки хребти, які мають значення pi? низькі 8192 не всієї кривої в команді, вірно? Але чому? перші три криві, які є частиною тієї ж карті до 10000?
Цей обмежувач і стан транспортного засобу-про=lim iq в мм3, якщо я не помиляюся, е4 і 77mm3 тому, якщо у вас 100mm3 повинно бути edc16c8 проте вказує на те, що обмеження і 100mm3 протягом перших 3-крок з точки зору обертів
Errecinque
04-04-2014, 20:25
Цей обмежувач і стан транспортного засобу-про=lim iq в мм3, якщо я не помиляюся, е4 і 77mm3 тому, якщо у вас 100mm3 повинно бути edc16c8 проте вказує на те, що обмеження і 100mm3 протягом перших 3-крок з точки зору обертів
Але тоді ви повинні розблокувати їх на всіх кривих (мій об'єктив 80mm3) чи достатньо тих, що відносяться до середніх і високих оборотах?
ducati83
04-04-2014, 22:09
ви також я повідомив я? карту обробляє до 130?C, отже, залежить це від газів, але по відношенню до температури двигуна....вихлопні гази або краще, температура турбіни, звичайно, не зупиняються на 130?C....тому я вважаю, що особа зразок порівняння між температурою вихлопних газів і відношення до температури двигуна...або краще рідини двигуна....що ви думаєте?
ніхто не знає, мені більше ознак???
jacktheripper2
05-04-2014, 02:39
ніхто не знає, мені більше ознак???
? тільки в залежності від температури води, температури вихлопних газів, не має нічого спільного в даному випадку. Вихлопних газів може досягати 900 градусів і більше? на модифікованих автомобілів, не було б сенсу робити порівняння з температурою води.
jacktheripper2
05-04-2014, 02:41
Я не працює інтернет
А змінити його, на мій погляд, не потрібно нічого навіть, чому? починає коригувати тільки при дуже високих температурах, де ? краще, що є деяке обмеження.
Cos? як і будь-який інший обмежувач залежно від температури не треба робити в команді, але тільки встав де ? необхідно.
Хлопці, але скопіювати лямбда 1.9 140cv edc16c8, що та трохи більш ліберальною в edc16c39 на 39 точно може створити якусь дають? ?
jacktheripper2
06-04-2014, 19:35
Хлопці, але скопіювати лямбда 1.9 140cv edc16c8, що та трохи більш ліберальною в edc16c39 на 39 точно може створити якусь дають? ?
Просто повернути ваш, як ви хочете
У цьому сенсі виправдання? ?
jacktheripper2
06-04-2014, 20:39
У цьому сенсі виправдання? ?
Якщо ви хочете лямбда-ви також можете покласти все в 1, все 0,8, всього 1,1. Це залежить як ви хочете обмежити, і як ти хочеш курити.. ;)
Бажаючи, ви можете підняти всі фільтри дизель і карта педаль, в той час, і тоді обмеження тільки від лямбда-як і де ви хочете. Просто отримати 2 розрахунки з журналу і вирішити, як надати кожному для різних обертів двигуна.
Errecinque
06-04-2014, 21:13
Якщо ви хочете лямбда-ви також можете покласти все в 1, все 0,8, всього 1,1. Це залежить як ви хочете обмежити, і як ти хочеш курити.. ;)
Бажаючи, ви можете підняти всі фільтри дизель і карта педаль, в той час, і тоді обмеження тільки від лямбда-як і де ви хочете. Просто отримати 2 розрахунки з журналу і вирішити, як надати кожному для різних обертів двигуна.
Ви кажете, що добре дати по всій таблиці
Те ж значення? Чому? у орі ? скажімо, піднятися на різних умовах.
Немає d угода не я хочу створити паровоз вугілля, перо, бачачи, що euro3 має карту диму більше, що дозволяє мені було цікаво, якщо можна було скопіювати його, щоб побачити, якщо пішов на поправку, але без шкоди, я вже скопіював і на інших картах ducati corse, щоб мати, що майже офіційна, і я повинен сказати, що, як витрата палива і поліпшується, і, як і продуктивність, а також
jacktheripper2
06-04-2014, 21:57
Ви кажете, що добре дати по всій таблиці
Те ж значення? Чому? у орі ? скажімо, піднятися на різних умовах.
Ви можете також встановити однакове значення, якщо ви хочете. Безумовно, pi? знизьте лямбда-пі? дозволити вводити дизель, тому ви самі вирішуєте, як і де підвищити.
Немає d угода не я хочу створити паровоз вугілля, перо, бачачи, що euro3 має карту диму більше, що дозволяє мені було цікаво, якщо можна було скопіювати його, щоб побачити, якщо пішов на поправку, але без шкоди, я вже скопіював і на інших картах ducati corse, щоб мати, що майже офіційна, і я повинен сказати, що, як витрата палива і поліпшується, і, як і продуктивність, а також
Вибачте, але ви, що автомобіль у вас є? Слюда ви можете скопіювати карти від інших автомобілів cos? дивно тільки, чому? pi? останні. Ви знаєте, що Ducati corse поділився форсунок, що відрізняються від ваших? Ви знаєте, що ви не можете потім скопіювати ті часи уприскування палива і їх досягнення? Я не рекомендую вам копіювати карти з інших авто, факти, і ви побачите, що ви можете зробити набагато краще.
Вибачте, не чекає, що я кинула його я c я gt 150cv євро-4, 2007 року видалений egr, dpf і swirl я скопіював те, що ви можете скопіювати ducati corse я знаю, що форсунки різні, отже, залежать досягнення і tinj
Errecinque
08-04-2014, 14:03
Тоді вам місце екран 2 2 lim iq в edc16c8 147 мдж 140cv. Якийсь хлопець пу? скажіть мені, якщо я їх змінювати на правильний шлях?
Дякую
7637
7638
Я не можу побачити файли, однак ви повинні змінити кінці на edc16c8, хлопці, тільки що після карту педаль ce карта 0e1744 якщо я не помиляюся, то на edc16c8, що він я думаю швидкість? або rail на першій осі і / або педаль, я думаю, на другій осі з обох damos як c8, що 39 не згадується чи знаєте ви, що воно означає??
маленька поправка на 39 і 1c1f86 в той час як на c8 і 0e1744 обидва закладені саме після DW стандарт, обидва однакові і в багатьох інших ecu є однаковими, карта 8x12 на осі значень від 8000 до 18000 (я думаю швидкість транспортного засобу або rail, але я не думаю), з іншого боку, ми повинні бути педалі, але і інші, може бути, у вас є ідея, що це може означати??
SandroMarciano
08-04-2014, 22:59
*erre5 йдуть добре,
*jovandj той, про який ви говорите ? карта не використовується, вісь ? швидкість?, і те, що я зрозумів ? крива калібрування для акпп.
Про привіт Сандрон добре, - знайшовся я не впевнений, що не використовується, і якщо другий осі, були і стан транспортного засобу??? Знаменитий 8192 на IQ limiter...а 1de302 повинні бути петлі мінімального
мені було цікаво, коли ви далеко? теми схожі на edc16u.....
Я не втрачайте непідготовленим перо, я думаю, що логіка така ж, я думаю,
Я не втрачайте непідготовленим перо, я думаю, що логіка така ж, я думаю,
абсолютно ні, замість того, щоб... ? повністю відрізняється! також, чому? ці двигуни мають системи вприскування палива ", інжектор, насос" і не common rail...
я дякую всіх, хто хоче дати мені руку
ducati83
10-04-2014, 11:22
перш за все, щоб їх розпізнати, ви побачите від BP значення, і якщо вони повинні бути перетворені на підставі чого ви можете зрозуміти, по осі Z і речі c'? зазначено і, отже, дані автомобілі в руку зрозуміти, якщо? тиску в рампі, час вприскування палива,градусів заздалегідь etc etc....нам потрібен час, досвід та багато-studio....а тут на форумі рекомендації є й багато...
SandroMarciano
10-04-2014, 11:49
абсолютно ні, замість того, щоб... ? повністю відрізняється! також, чому? ці двигуни мають системи вприскування палива ", інжектор, насос" і не common rail...
я дякую всіх, хто хоче дати мені руку
логіка ? саме звичайні, що для c39 або c8, єдине, що по-різному, є тривалість, які виражаються в градусах замість часу уприскування. як ви сказали ducati83 якщо ви подивитеся на вісь їх розпізнати відразу, на х ти обертів, y IQ дизель, z градусів уприскування, що ви отримаєте, як успіхи з перетворенням 0,023438.
*jovandj, перейти тихо зробіть тести, що ви хочете, це нічого не змінює, і що вони неактивні ви розумієте, навіть з того, що в damos не повідомили, або якщо у відношенні з тими, 1.4 hdi (що не має нічого спільного з 1.9 fiat), ви розумієте, що вони ідентичні.
Errecinque
10-04-2014, 21:48
*erre5 йдуть добре,
Але c'? п? ще обмежувачі iq для розблокування.? Або для моєї карті, де я не хочу йти далі 80 йде добре cos
SandroMarciano
11-04-2014, 07:49
ce n'? принаймні ще один дизель 12x1
І справді, ви маєте рацію, насправді нічого не змінює в їх змінювати. ...інший обмежувач 12x1 не знаю
логіка ? саме звичайні, що для c39 або c8, єдине, що по-різному, є тривалість, які виражаються в градусах замість часу уприскування. як ви сказали ducati83 якщо ви подивитеся на вісь їх розпізнати відразу, на х ти обертів, y IQ дизель, z градусів уприскування, що ви отримаєте, як успіхи з перетворенням 0,023438.
дякую тобі за допомогу, я дивлюся на карту золота Audi A3 (8p) 2.0 tdi (номери sw/hw 0281011364
1037369819) і намагається зрозуміти щось. я навіть не знаю, якщо ? двигун 16v або 8v, dpf або dpf не, ? карту, що я ? передається від одного.
я відкрив з ECM Titanium, а мені такі значення:
ін'єкції parzializzato (1)
вприскування, f temp. повітря (1)
ін'єкції parzializzato (map, 1) (3)
ін'єкції parzializzato (map2) (1)
ін'єкції parzializzato (map1 " бос " x rpm) (4)
фаза уприскування (1)
arricch. прискорення (7)
тобто карти turbo і обмежувачі, але те, що мене цікавить, зрозуміти карти уприскування.
хлопці, скажіть мені, якщо я помиляюся... :confused: дякую
Errecinque
14-04-2014, 13:58
Доброго дня, після того як я присвятив перший edc16c8 в 147, в даний час до 159 edc16c39.Я бачив на карті в моїй 159 2.4 q-tronic, що драйвери ecm показують, на додаток до карти крутний момент під час прискорення і стандарт і дві карти викликів, Спорт і спорт Б. однакові, як значення, але бачив, що моя 159 обмін qtronic з вибором спорт і зима хто-небудь знає, якщо кнопка діє тільки на обмін або ? також підключений до ecu? Я міг би так мати карту можна вибрати за допомогою кнопки
Errecinque
14-04-2014, 21:59
ce n'? принаймні ще один дизель 12x1
Sar? слюда це? (edc16c8 alfa 147 429_467)
puntospeed1.3
14-04-2014, 23:27
дякую тобі за допомогу, я дивлюся на карту золота Audi A3 (8p) 2.0 tdi (номери sw/hw 0281011364
1037369819) і намагається зрозуміти щось. я навіть не знаю, якщо ? двигун 16v або 8v, dpf або dpf не, ? карту, що я ? передається від одного.
я відкрив з ECM Titanium, а мені такі значення:
ін'єкції parzializzato (1)
вприскування, f temp. повітря (1)
ін'єкції parzializzato (map, 1) (3)
ін'єкції parzializzato (map2) (1)
ін'єкції parzializzato (map1 " бос " x rpm) (4)
фаза уприскування (1)
arricch. прискорення (7)
тобто карти turbo і обмежувачі, але те, що мене цікавить, зрозуміти карти уприскування.
хлопці, скажіть мені, якщо я помиляюся... :confused: дякую
всіх boost x rpm карти уприскування(тривалість), а також map2.
iniez парз і ftemp повітря обмежувачі диму, визначте, якщо відповідно до map або maf.
map1 лямбда.
збагачення ? педаль.
передоплату вони від прави іншого боку.
Сімейний автомобіль, залежить від температури рідини, скільки коштує 8192 і ок....хлопці, питання, я мапу у мене обмежувач iq в 70, чому? діагноз можу надати 75??
Вибачте, я неправильно відповісти...я хотів знати, чому я можу надати більш діагноз
jacktheripper2
30-04-2014, 01:12
Вибачте, я неправильно відповісти...я хотів знати, чому я можу надати більш діагноз
? можливо, що особа piccata більш високою. Я теж все обмежується обмежувачами і лямбда inietto трохи більше, пік, раз. Але після того, стабілізується швидко, ніж потрібно,/обмежено.
? можливо, що особа piccata більш високою. Я теж все обмежується обмежувачами і лямбда inietto трохи більше, пік, раз. Але після того, стабілізується швидко, ніж потрібно,/обмежено.
Я дякую тобі за то, і тільки піку...слухайте, в розділі для початківців є тема відкриті мною дож прошу направити погляд на карту, я був би радий (якщо вас цікавить) якби ти дав погляд
Errecinque
02-05-2014, 13:28
Хлопці, мені підтвердили, що обмеження на вкладення в фотографії відразу після лім крутного моменту абсолютного діє на різати antipattinamento? чому? all' практиці на вулицю, відчуваю, що не ріже-й? як від золота навіть на найменший прослизання, але хоче "sgommata-й? сухий", щоб почути його діяти. Спасибі. Alfa 147 edc16c8
7820
хлопці, питання, яке я сподіваюся знайти відповідь, тому що я дійсно боюся, щоб збиток, на 1.9 16V ебу edc16c39 fiat, дати 3,7 градуса заздалегідь, до 4000 оборотів з 968 сша час inj і шкідливо??
хлопці, питання, яке я сподіваюся знайти відповідь, тому що я дійсно боюся, щоб збиток, на 1.9 16V ебу edc16c39 fiat, дати 3,7 градуса заздалегідь, до 4000 оборотів з 968 сша час inj і шкідливо??
враховуючи, що з рахунку я зрозумів, що 968X4000X0,000006=23,23 тривалість в градусах dell inj і (я бачив діагноз, що їх inietto 80mm3), заздалегідь ori 19,01? очевидно, що до теперішнього часу останнє ВР 80mm3, я дав 3,7? всього 22,76? таким чином, практично я йду за вмт приблизно на 0,5?, двигун і стала трохи більш гучною, але не занадто, що ви говорите, може піти, або надто те, що мене лякає саме 3,7 градусів, що збільшення sostansioso, чекаю відповіді
tidus1985
06-05-2014, 19:50
на 4000 об, ви можете сміливо йти більше 5 градусів пост вмт без проблем, тільки раптом fumosita і трохи все egt, ви можете стояти близько 23/24 градусів вперед, більше або менше, зараз не пам'ятаю, як від золотих 16v
Tidus спасибі вам аванси орі попереднє повідомлення, дайте мені знати
Я вам скажу ще одну річ, я помітив, що якщо не anticipavo машина не сприяло збільшенню практично перейшов на 4000 оборотів і не виходили за межі 6а руху, очікуючи, поступово я побачив, що міг, а йти далі, дивно xo
дати 3,7 градуса заздалегідь, до 4000 оборотів з 968 сша час inj і шкідливо??
c'? від бачите, скільки мм3 введіть... ок 968 us часу уприскування, але що тиск?
1600bar час ori потім 80mm3
jacktheripper2
08-05-2014, 21:48
1600bar час ori потім 80mm3
Також залежить від тиску турбо, в основному. По-моєму l"заздалегідь, що ви дали в порядку з тиском, turbo низький, типу 0.1-й? що від золота.
На мій погляд, стояти 5 градусів Atdc до 4000 об / хв не має сенсу, чому? робить, якщо стояти ближче до вмт.
Особисто я пробував карти з 1400us або щось в пі? у 1700 бар і з трохи вперед, щоб залишатися на 10 градусів Atdc 4000 робило одно карту з 1180us і заздалегідь, ближче до вмт.
Для мене ці 3.7 градусів йдуть добре. Максимум за 3.2 і ви 1 град atdc.
спасибі, джек, тиск турбо збільшено на 130 точок реального тиску на 4000rpm 1,48 карта, що близько 1,5 реальними, бо трохи більш високою, перш, ніж я в 3,2 і машина спрямованих на 4000 оборотів вниз, долаючи queli 4000 оборотів мало, типу 200 оборотів і злетіла на 4500 в одну секунду, як ніби є перешкода (гальмування двигуном), тому я вирішив збільшити середній-ступеня, тобто 3,7 і я практично близько 0,5 посади пмс, я не знаю, якщо дати йому ще трохи, щоб зробити її перебування в вмт або волосся після типу 0,2 0,3 як 4250, вас, що ви скажіть мені??
jacktheripper2
08-05-2014, 22:44
Нехай cos? на 4000 об, 0,25 градуси atdc до 4250 обертів і вмт, до 4500. або в вмт до 4250 і 0,5 або 1 градуса btdc до 4500. На giulietta 2.0 170 з gap я знімаю з 90mm3 і 1 градуса atdc до 4000, від 0,5 до 4250 і до вмт, до 4500, для? насправді з pi? заздалегідь сприяло збільшенню трохи краще, мені здається, до місця, що загальмувати двигун, як і повинно бути
саме по суті я вже сказав, робити різні тести, можливо, я приїхав 100 писання:), авансові платежі, я побачив, що самі anticipavo і менше frenava двигун, хоча повинно бути навпаки зараз намагаюся 0,5 до 4000, від 0,25 до 4250, а в вмт до 4500, як я зараз, практично машина подовжує дійсно багато з 80mm3, крок 240 спідометра на вулиці закритий, що ми тут
jacktheripper2
08-05-2014, 23:49
саме по суті я вже сказав, робити різні тести, можливо, я приїхав 100 писання:), авансові платежі, я побачив, що самі anticipavo і менше frenava двигун, хоча повинно бути навпаки зараз намагаюся 0,5 до 4000, від 0,25 до 4250, а в вмт до 4500, як я зараз, практично машина подовжує дійсно багато з 80mm3, крок 240 спідометра на вулиці закритий, що ми тут
Капуста дуже добре, тільки з тією iq. Я в шлях закритий Джульєтта я 230, але як і раніше з fap і лямбда-висока 1.13 з 90mm3 незадовго до 4000 оборотів.
Однак ви як і раніше низька, чому? гальма, двигун. Я тільки з карти дуже раннє і більше 2 бар я чув, що murava. Але ви кажете, близько 32 градусів до 4500 оборотів і 27 градусів на 4000 про. Gi? протягом 26 градусів на 4000 об, а це не murava-й?. Ви, звичайно, говорите заздалегідь, щоб високі iq абсолютно не працюють з турбіни оригінальні.
дуже добре насправді, але мені подобається, порівнювати з тим, хто дійсно хоче допомогти, ось чому, може бути, один, який знає більше за мене або зробив інші докази ділиться зі мною своїм досвідом, і я моя, кажу тобі, я працюю з лямбда-1 на високих обертах і орі "центральну смугу" витрата палива дискретних майже ori обмежувачі IQ розблоковані 80mm3 але не всі на середньої і максимальної швидкості 75mm3 але тим не прийду ніколи не просити з лямбда-ori a-обороту, перевірена лямбда-1 фіксованої, не знаю, ходив краще і не курив, навіть не надто перо споживав досить ймовірно, я повинен обмежувати себе в якійсь іншого боку, зараз я роблю ще тест, я думаю, що скоро я остаточного, принаймні, я досягаю свою мету, і, нарешті, після ще 30-40 спроб я вирішив, мій мінімум дивний з картки за межами драйвер
jacktheripper2
09-05-2014, 00:42
дуже добре насправді, але мені подобається, порівнювати з тим, хто дійсно хоче допомогти, ось чому, може бути, один, який знає більше за мене або зробив інші докази ділиться зі мною своїм досвідом, і я моя, кажу тобі, я працюю з лямбда-1 на високих обертах і орі "центральну смугу" витрата палива дискретних майже ori обмежувачі IQ розблоковані 80mm3 але не всі на середньої і максимальної швидкості 75mm3 але тим не прийду ніколи не просити з лямбда-ori a-обороту, перевірена лямбда-1 фіксованої, не знаю, ходив краще і не курив, навіть не надто перо споживав досить ймовірно, я повинен обмежувати себе в якійсь іншого боку, зараз я роблю ще тест, я думаю, що скоро я остаточного, принаймні, я досягаю свою мету, і, нарешті, після ще 30-40 спроб я вирішив, мій мінімум дивний з картки за межами драйвер
Я без fap то і лямбда в 1, безумовно, навіть на низьких. Навпаки ? саме на низьких оборотах (2000/3500), що ви повинні тримати найнижчий. Моя ? орі їх насправді ? у 1.05 при повному навантаженні. Для споживання просто не опустити лямбда у режимі? керівництво 'тихий'. Крім того, вивчати заздалегідь, і кінець уприскування оригінальний ви б також зрозуміти, як споживати менше. Особливо враховуючи, що egr sar? закривається і горіння більш повільним, із-за afr більше.
Насправді, як ви кажете, частина лямбда моєї і орі до 2500, а потім і 1-я відсутні деякі докази, щоб назвати його повністю, а потім кріпляться вже зараз я на 16kml 17? якщо б я міг поліпшити, і завжди краще, дякую за поради ми studiero вище
jacktheripper2
09-05-2014, 08:51
Насправді, як ви кажете, частина лямбда моєї і орі до 2500, а потім і 1-я відсутні деякі докази, щоб назвати його повністю, а потім кріпляться вже зараз я на 16kml 17? якщо б я міг поліпшити, і завжди краще, дякую за поради ми studiero вище
Я почав би, наприклад, опустити його на 2000 оборотів, але тільки від 950 mg/hub. Cos? у режимі? 'Круїз', в якому у вас менше повітря залишається, як зараз, то все вже? ви не маєте обмежень
Я насправді, якщо я не помиляюся, то я зробив, але від 850-840 мг я боявся, що мені було порожньо і видачі, але не знаю чи можу я повторно змінити
jacktheripper2
09-05-2014, 09:17
Я насправді, якщо я не помиляюся, то я зробив, але від 850-840 мг я боявся, що мені було порожньо і видачі, але не знаю чи можу я повторно змінити
Після 3000 або 3500 abbasserei в будь-якому місці. :)
Errecinque
10-05-2014, 12:50
саме по суті я вже сказав, робити різні тести, можливо, я приїхав 100 писання :)
Тоді проблема лічильника писання не існує!!!!!
тоді дивіться, я навіть знала, цей "лічильник" ] якщо я не помиляюся, перевищив 100 писання, я майже поруч, єдине, що мене дав збій пам'яті (eeprom несправність пам'яті eeprom) не з вини контрольна сума десятини записи, вилучені помилки на діагностиці все ідеально
Після 3000 або 3500 abbasserei в будь-якому місці. :)
того, що значення лямбды? 1 або менше??
jacktheripper2
13-05-2014, 02:04
того, що значення лямбды? 1 або менше??
Це залежить як ти хочеш курити. Можна знизити навіть до 0.8, але так стає прекрасним парою, але не з 80mm3.
ну очевидно, я наприклад, я залишив 1 перо думаю, що ходити в 90mm3 зараз, то мені опустити його в подальшому, однак ми оновити не вирішена проблема мінімуму нерівномірний жарко, хто-небудь є пропозиції??
увеличенную карту необхідного крутного моменту під час пуску двигуна в місцях, де виникає ця проблема, але нічого не робити, скопійовану карту запуск 2.4 із проблемою холодного пуску машина краще, але проблема холостого ходу нерегулярне повториться, я думаю, є якась карту, яка регулює мінімум, на гарячому двигуні або, скоріше, дефект з'являється тільки між 50 і 70 градусів, зазначених у BC, при першому введенні в експлуатацію і ідеальне тепло після того, як 70-75 градусів і чудово, в середині між 50 і 70-75 градусів, як сказав перед і нерегулярні коливання 100 кіл, викликаючи вібрацію внутрішніх і тахометр видно нестійким, читаючи навколо відомо, що і загальна проблема у кого-небудь є ідеї??
ви вже? намагався підняти стор? обороти холостого ходу?
дякую за відповідь, насправді я думав про це, і я місцезнаходження 2 карти щодо режиму, як мінімум, у відношенні tambiente і tacqua вже витрата всього в 850 і інший-про температуру двигуна, що я не дуже добре зрозумів, витрати також, що в 850, але нічого не робити, читаючи навколо, я побачив, що одна людина може вирішити, якщо в момент являє irregolarita датчик тяги T води зелений місце на термостатичний зараз маяк, що докази, якщо мінімум стає регулярним, є maledettissima карту яка спрацьовує на Tacqua, що " перебір " розрахунки ecu
ще ніхто не зробив пропозиції, я знайшов 3 карти, які регулюють мінімум
невелике оновлення, тимчасово від'єднати датчик Tacqua як і очікувалося мінімум стає цілком налаштувати також відображено, що зникає preinezione прямо зараз, хто знає, як допомогти?? те ж саме в холод, через деякий час вступає в гру preinezione, що sfalza мінімум
Хлопці, але 1 може заздалегідь в режим проміжний?? Від 1500 до 3000 приблизно iq 50 і 60 мм3 і, звичайно, впаде до 0.2 до 25 мм3 може створити проблеми? ?
jacktheripper2
04-06-2014, 10:25
Хлопці, але 1 може заздалегідь в режим проміжний?? Від 1500 до 3000 приблизно iq 50 і 60 мм3 і, звичайно, впаде до 0.2 до 25 мм3 може створити проблеми? ?
Ні, це не створює ніяких проблем, якщо ви їх я зрозумів, що він добре, ви бачите, що ви можете дати і більше? в деяких точках.
Для того мінімуму, який танцює, очей, змінити біт, мінімум, як мені здається, досить тих, які його регулюють, більше нічого є безліч виправлень і різних речей, що належать безпосередньо до мінімуму.
Якщо хочете, можете опустити попередньо ін'єкцій, якщо ви вважаєте, могли бути причиною яких-небудь відхилень?, togliendole машина fumer? білий холодний то спробуйте abbassarle з невеликими крок, або, не торкаючись попередньо ви можете змінити виправлення, ці останні, в залежності від температури.
jacktheripper2
04-06-2014, 10:34
Я б поставити питання щодо 2.0 mjet 2 завжди з edc16c39. Повинні бути один або більше? обмежувачі відповідно до egt, виявлених датчиком на fap. Я знайшов кілька карт з bp, що може бути температура fap, ці осі z і мають значення 8192, що після 500 градусів приблизно починає падати в sscaletta. Дивна річ ? що обмежує мене навіть до 500 градусів на моїй джульєтти, я лямбда-1.13 (тільки на перші 2 карти лямбда?, тих, хто не 'в процесі регенерації') потім 16.5 близько Afr, і з 1212mg повітря на 4000 об, я тільки 77mm3 що я від afr більше 18. Всі фільтри в 90mm3.
Хто-то ? знаєте, ці інші обмежувачі, відповідно до egt або інші обмежувачі, які починають обмежувати в основному за 3500?
Я зрозумів, мені здається, що видалення, що може відкласти від 7.5 і 10, які я орі в моїй 750 і 1000 оборотів в хвилину, здається, йдуть краще, навіть найменшого, якщо місце карту йому дав би погляд? ?
jacktheripper2
04-06-2014, 10:52
Просто я дивлюся тепер з пк titanium.
На низьких оборотах в будь-якому випадку ? досить відкладається, в основному, для зниження nox, отже, ви не надто багато проблеми, також дати 1.5 градусів, у районі з невеликим iq. Навколо протягом більше 6 місяців з авансів оброблені скрізь, і єдина різниця ? більше reattivit? і витрата менше.
Типу вже 20mm3 наприклад??
jacktheripper2
04-06-2014, 11:06
Типу вже 20mm3 наприклад??
Дивіться мої були оброблені скрізь, і скрізь я кажу, дійсно скрізь. Але їх не тебе втрачу в разі, навіть якщо поки ви на кроком низькими цінами, не у вас проблеми. Після 3000 оборотів в хвилину, їх не підняти з невеликим iq, дійсно, якщо ви хочете, ви можете знизити їх трохи на високих обертах і візьми трохи гальмо двигуна.
По-справжньому безцінні рекомендації, ви великий тепер я згадав пару розрахунки і проект, і я покажу вам,
jacktheripper2
04-06-2014, 12:15
По-справжньому безцінні рекомендації, ви великий тепер я згадав пару розрахунки і проект, і я покажу вам,
Все, що я кажу ? на моєму досвіді в рік і більше, випробування на моїй машині. Може бути, тоді я помиляюся, але зараз, що я вивчав ? завжди був правильний.
Якщо хтось давав, його думку було б цікаво?.
тоді добре, спустимося трохи більш докладно, говорячи про карті повідомлено, так що час золотих, я роблю кілька рахунків, єдиний спосіб, яким ми, щоб знати, тривалість кутовий dell inj, а потім наведіть рух рукоятку потужності заздалегідь дати і далеко від prex rail і розрахунку в спокої, через час inj і оборотів терміну градусів, я, озброївшись ручкою і папером і прийшов до речі питання: на титані господи, якщо я помиляюся, 1,9 16V E4, основною і дуже пізня від 1250 до 3000 об / хв, всі iq і anticipatissimo від 3000 з низьким iq і в'їзду достатньо для середнього високого iq, від міркувань-технічної практично я думаю, це було зроблено для зменшення шуму рівень шуму і вбивства nox в процесі горіння, очевидно, щоб отримати щось більше, ви можете передбачити, вниз, мої розрахунки, зроблені (більш або менш точні, ніж я думаю) у нас в середньому 4-5 градусів пост inj до в регіоні 1250-3000 (в деяких випадках 7) і тоді, скажімо, навіть 10 градусів вперед для низьких iq обертів вище і на пару градусів для iq більш високі, і правильно??
jacktheripper2
04-06-2014, 23:42
тоді добре, спустимося трохи більш докладно, говорячи про карті повідомлено, так що час золотих, я роблю кілька рахунків, єдиний спосіб, яким ми, щоб знати, тривалість кутовий dell inj, а потім наведіть рух рукоятку потужності заздалегідь дати і далеко від prex rail і розрахунку в спокої, через час inj і оборотів терміну градусів, я, озброївшись ручкою і папером і прийшов до речі питання: на титані господи, якщо я помиляюся, 1,9 16V E4, основною і дуже пізня від 1250 до 3000 об / хв, всі iq і anticipatissimo від 3000 з низьким iq і в'їзду достатньо для середнього високого iq, від міркувань-технічної практично я думаю, це було зроблено для зменшення шуму рівень шуму і вбивства nox в процесі горіння, очевидно, щоб отримати щось більше, ви можете передбачити, вниз, мої розрахунки, зроблені (більш або менш точні, ніж я думаю) у нас в середньому 4-5 градусів пост inj до в регіоні 1250-3000 (в деяких випадках 7) і тоді, скажімо, навіть 10 градусів вперед для низьких iq обертів вище і на пару градусів для iq більш високі, і правильно??
Ви абсолютно правильно. На низьких оборотах трохи градусів Atdc також служать, щоб завантажити перед турбіною і поставити впорскування в вмт не добре. ? пару градусів ви можете дати їм все без проблем. I 2.0 mjet маючи форсунок краще наприклад трохи ближче до вмт, але також їх можна? поліпшити небагато.
У верхньому кінці вприскування ? часто перед вмт також питання гальмування двигуном в реліз. Я опустив трохи скрізь після 3500 і встав під. Очікуючи низькі машини ? змінюється день і ніч, щоб? потрібно дати, принаймні, 1.5-2 градусів, щоб попередити відмінності, для? так як у мене зараз є набагато більше reattivit? і тому в гору дуже підвіски до 1200 обертів двигун злегка торкаючись акселератора, незважаючи на турбіну, що я підходжу. Даючи заздалегідь, ви втратите трохи spool turbo, але це пу? все вирішити з карти vgt
таким чином, практично всі пояснює карту обдурив йде краще під або над?? для сили, простягаючи їй tinj і залишаючи заздалегідь орі набагато більш spool turbo в нижньому збираються відновити надлишок dell заздалегідь і вище, не є і інше пояснення?? очевидно, що обдурили не забезпечує помітне збільшення, що ви з обмежувачем IQ вище, хоча ще й опуститися...чи не так??
я вважаю, що, між іншим, не слід moddare заздалегідь, щоб iq нижче 17,5, а потім від того, що я зрозумів, я можу moddare спокійно 17,5 60-х, але і дає 70 2 градусів стаціонарні від 1250 до 3000?? це і в резюме
jacktheripper2
05-06-2014, 00:05
я вважаю, що, між іншим, не слід moddare заздалегідь, щоб iq нижче 17,5, а потім від того, що я зрозумів, я можу moddare спокійно 17,5 60-х, але і дає 70 2 градусів стаціонарні від 1250 до 3000?? це і в резюме
Чому? ви говорите від 17.5? Я змінив навіть раніше. Однак для того, карти обдурили, піднімаючи час упорскування, а також направити в черзі до турбо справа? вводять збільшується більше, ніж на mod повідомлено, якщо ви встаєте досить драйвер хочу і опускається дуже лямбда.
ви, очевидно, що його обдурили значними перевагами в цьому сенсі ми говоримо, і простіше, тому що я помітив, з діагнозом, що, як мінімум, ми практично 5mm3 дизельного палива після натискання на газ вже практично залишивши зчеплення, не дати газ піднімається на 10-15 мм3 тому я думаю, що це не корисно дати заздалегідь під це кількість....звичайно, я думаю, не та, що, я впевнений, ви що порадите??
jacktheripper2
05-06-2014, 00:42
ви, очевидно, що його обдурили значними перевагами в цьому сенсі ми говоримо, і простіше, тому що я помітив, з діагнозом, що, як мінімум, ми практично 5mm3 дизельного палива після натискання на газ вже практично залишивши зчеплення, не дати газ піднімається на 10-15 мм3 тому я думаю, що це не корисно дати заздалегідь під це кількість....звичайно, я думаю, не та, що, я впевнений, ви що порадите??
Єдиний спосіб зробити все правильно ? farsi належні розрахунки та побачити, де і як підвищувати/знижувати в залежності від того, що ви хочете отримати.
Щоб мати практично ті ж результати, карти обдурили, замість цього покладіть лямбда-0.5 і подивитися, як впорскує якщо встаєте, щоб добре педалі. Якщо ви хочете, ви можете навіть просто зробити більш реактивні, перемикання передач, не мати занадто багато педалі, тихі кроки.
тоді я зрозумів, scendero в 15 зміна авансів багато, я йду вперед на випробування, як це рекомендовано вами я даю 2 градусів фіксовані заздалегідь, і тепер я stocalcolando добре, де і як зменшити на високих, звичайно, з лямбда-0,5 стехиометрической мега ультра гіпер жир, і очевидно, що fumer?, потім я тихо йду, щоб ці 2 градуси
я зробив кілька тестів, даючи саме 2 градусів вперед від 1250 до 3000 від 15 до 60mm3 очевидно, що в 70 я не дав, тому що я підвищено до 80 ВР, і тому не може здогадуватися, ніколи не прочитати, але я не помітив, великих поліпшень, дійсно, двигун і більш шумно, і важко піднятися оборотів, після пройшло 2000 оборотів йде значно краще, ніж до 2600 2800, потім йде одно перший, звичайно, хто знає чому??
Чому після 3000 оборотів заздалегідь, конференц злетіли ? чому? ви вже? в м'яч з rail, який, отже, з цього моменту не вийшли? разом з оборотів, що дозволяє скоротити час, і якщо ви хочете надавати таку ж кількість? в правильний кут, потрібно почати варити раніше!
jacktheripper2
06-06-2014, 14:25
В залізничний ? одно після 3000 оборотів тільки малюк iq, з невеликим iq, не ? одно.
Для мода авансів повинні бути зроблені більш доказів поки знайти компроміс. Потім з лямбда-0.5, безумовно, потрібен набагато менше, чому? горіння sar? швидше. Спробуйте поставити його в 1.
jacktheripper2
06-06-2014, 14:32
Ви по всій карті або 600 мг та 1000 обертів на
Але тебе вбити споживання cos
Але в 600 мг не отримаєте, перейшовши в тихий, ви повинні вже? набивати достатньо :P
490 li прагнете до мінімуму
mhhh ви говорите? Ви насправді, враховуючи об'єм циліндра.. Sorry
jacktheripper2
06-06-2014, 15:13
Поклади 700-800mg. :)
Я тримаю її в 1 майже скрізь
Але не ви обидва палива, так??
jacktheripper2
06-06-2014, 15:50
На шосе до 120 стаціонарних роблю 3.5 л/100км, приблизно.. мені не здається настільки поганий. :)
Pero, по-моєму 1250 1500 nom погоджується дати 2 градусів, ви втрачаєте багато spool turbo-друге, з поступове збільшення від 0.5 до 2 градусів, і ми бачимо, якщо вона покращує....лямбда-це добре в даному випадку навіть більш худий, по мені, так? маючи inj, яка триває більше, ніж вмт, ви можете перетворити навіть самий худий
jacktheripper2
06-06-2014, 18:56
Ви що, втратите spool turbo я сказав
Я знаю, що насправді я намагаюся і дякую за поради
Скажімо, якщо ви від поступового зростання від 0.5 до 2 градусів він втрачає, може бути, трохи reattivit? але це доходи від надання послуг. ...і я повинен побачити витрата палива на 150 км, як правило,
Я, порівнюючи час вприскування і тривалість кутовий dell 140cv євро-3 і значно більш рання, крім того, я помітив, що ін'єкції і швидше, на низьких оборотах ефект prex rail-й? висока говорять про 0.5 1 градус менше, та проблема: якщо l уприскування і швидше і заздалегідь, більше, що ви придумали, щоб відправити у котушки turbo? ? І одно турбіна між 140 і 150cv?? Якщо ви можете скопіювати і управління vgt, щоб мати більше? відповідь
Errecinque
08-06-2014, 09:21
Вибачте, якщо я роблю крок назад і...побачив, що назва теми ? "давайте вчитися " я прошу вас 2 ідеї на картах ecm про edc16c39 на alfa 159. Стовпці в карти педалі, які йдуть більш ніж на 100% і в 2d, ніж 8192 значення, для чого вони потрібні? . Друге питання: в карті моєї 159 я вважаю, що крутить педалі, спорт і спорт B (вони ідентичні стандартним) у Мене кнопка winter sport на коробці передач q-tronic, яка діє тільки на її управління, а не двигуна. Ви знаєте, якщо c'? чином, ви можете підключити якимось чином речі, так що можливо карту педаль-й? реактивний, коли я в спорт?
Стовпці pi? ні за чим не потрібні, я не можу сказати, тому що вони зроблені( можливо, щоб краще інтерпретувати сигнал потенціометра dell прискорювач).. що стосується карти, спорт і b, треба спробувати зробити їх кілька і подивитися, коли використовується один, а коли інший...
jacktheripper2
14-06-2014, 00:41
Для мене ти переграв в районі 1500-2250, майте на увазі, що чим більше ін'єкцій не пу? що потрібно менше заздалегідь, як ви це зробили в деяких місцях.
от, насправді я знав, що я перебільшив, але я скопіював все від євро 3 місце файлу, де я працював протягом декількох тижнів
Для мене ти переграв в районі 1500-2250, майте на увазі, що чим більше ін'єкцій не пу? що потрібно менше заздалегідь, як ви це зробили в деяких місцях.
я все розраховується тривалість inj і 2 двигуна, і я порівнюються один з одним, навіть якщо врешті-решт я помітив, що вони кроком, дуже високі
Хто-небудь знає, в принципі, як рухатися для досягнення....дати більш низький iq, поступово, щоб піднятися?? Я роблю тести, багато, але між машиною більш раннє і менш дострокового завжди до 2 градусів між 17.5 і 60, і між 1250 і 3000 оборотів в хвилину, відомо, що здається, що двигун будуть хворіти з авансів pii високі і трохи більш шумно, курять менше, ніж чорний і вдається краще зберегти режим...а з меншими заздалегідь і набагато менше нервувати, більше рідини, менш галасливі xo курить більше і здається більш складним, щоб зберегти режим, особливо в гору. ...поради??
jacktheripper2
14-06-2014, 22:37
Хто-небудь знає, в принципі, як рухатися для досягнення....дати більш низький iq, поступово, щоб піднятися?? Я роблю тести, багато, але між машиною більш раннє і менш дострокового завжди до 2 градусів між 17.5 і 60, і між 1250 і 3000 оборотів в хвилину, відомо, що здається, що двигун будуть хворіти з авансів pii високі і трохи більш шумно, курять менше, ніж чорний і вдається краще зберегти режим...а з меншими заздалегідь і набагато менше нервувати, більше рідини, менш галасливі xo курить більше і здається більш складним, щоб зберегти режим, особливо в гору. ...поради??
Відповідь ти дату практично поодинці ;)
Після прибуття на значення, яке більше? ви віддаєте перевагу і де ви відчуваєте, що автомобіль йде краще, залиш його. Типу, якщо ви відчуваєте, що з 2 градусів і більше? йде краще, ніж з картою акції і навіть краще, ніж з +4 градусів, то виходить на 2 градуси-й?
я мав на увазі ****llo лінії керівництво....тобто, то, я думаю, що з 4 градусів ламається все...багато говорять, що головки блоку циліндрів і ніжна.
Тоді я не знаю, ось чому? цікаво, я роблю тести і питаю у більш досвідчених ради...наприклад, якщо ми даємо 2.5 графів з половиною до ai1750, а потім вийти зайти і теж? ?
jacktheripper2
14-06-2014, 23:10
я мав на увазі ****llo лінії керівництво....тобто, то, я думаю, що з 4 градусів ламається все...багато говорять, що головки блоку циліндрів і ніжна.
Тоді я не знаю, ось чому? цікаво, я роблю тести і питаю у більш досвідчених ради...наприклад, якщо ми даємо 2.5 графів з половиною до ai1750, а потім вийти зайти і теж? ?
Якщо побачать rullata, що я зробив сьогодні, я знаю, що не скажуть, так і голову. ;)
У будь-якому разі для мене ви повинні calcolarteli і знайти краще місце.
Я уприскування l l я обчислюється на основі часу і rail я на правильному шляху? ? Я бачив, діагноз, який inietto 30 40 мм3 дроту, газ, лямбда
jacktheripper2
16-06-2014, 09:13
Я уприскування l l я обчислюється на основі часу і rail я на правильному шляху? ? Я бачив, діагноз, який inietto 30 40 мм3 дроту, газ, лямбда
це метод, який використовує добре
Тоді я moddare добре, лямбда...зараз я 0,95 до 1500, а потім трохи більш високою, щоб не карати занадто багато палива, у другій половині дня я намагаюся лямбда 1 до 1675 і smagrisco в діапазоні від 1750 до 2500, але тільки для кількості? повітря більше, принаймні, не penalizzo перемикання передач швидко і відновлення
jacktheripper2
18-06-2014, 14:25
Я вважаю, що єдиний спосіб, це саме те, чому? ми повинні використовувати логіку, ecu-based, щоб зрозуміти ecu, як йому здається, проблема завжди ковдру короткий, то ще заздалегідь я менше котушка turbo, але я більше крутного моменту і більше шум двигуна більше nox (який нас не цікавить), отже, після перевірки досягнення, щоб отримати відчутний приріст є toccher? огляд також логіка vgt і прийняти компроміс шум, крім того, треба додати, що очікуючи двигуна буде більш менш гостре кругле скажімо....мови не повинні в карту обдурив, чому? l уприскування duradi більше, але ecu не знає, і, отже, для rripristinare нормальних умовах ми змушені передбачати (spanne, бо ми ніколи не фактичного розрахунку) і потрібно враховувати, що лямбда в цей момент, де ми змінюємо наші tinj йти? також досить багато. ...просто великий??
jacktheripper2
18-06-2014, 15:40
Я вважаю, що єдиний спосіб, це саме те, чому? ми повинні використовувати логіку, ecu-based, щоб зрозуміти ecu, як йому здається, проблема завжди ковдру короткий, то ще заздалегідь я менше котушка turbo, але я більше крутного моменту і більше шум двигуна більше nox (який нас не цікавить), отже, після перевірки досягнення, щоб отримати відчутний приріст є toccher? огляд також логіка vgt і прийняти компроміс шум, крім того, треба додати, що очікуючи двигуна буде більш менш гостре кругле скажімо....мови не повинні в карту обдурив, чому? l уприскування duradi більше, але ecu не знає, і, отже, для rripristinare нормальних умовах ми змушені передбачати (spanne, бо ми ніколи не фактичного розрахунку) і потрібно враховувати, що лямбда в цей момент, де ми змінюємо наші tinj йти? також досить багато. ...просто великий??
Я, звичайно, немає, ? півтора року, що mappo. Я, щоб били багато, і я дізнався? дуже багато.
Очікуючи котушку turbo зменшується, але пу? бути відновлений саме з карти vgt.
Я особисто навколо дуже мало тиску турбо, коли я дроту газ (я навіть турбо більша в два рази більше оригіналу), але машина ? тим не менш, дуже реактивний. Бажаючи, щоб завантажити turbo тільки все вже? ви пу? нехай трохи наперед, з самих уприскування, типу на 2.0 mjet на низьких обертах заздалегідь, від "високого" з невеликим/media уприскування опускається, коли ми просимо більш дизель. Хоча, можливо, в оригіналі не дивитеся? ніколи ці значення уприскування при дуже низьких обертах до 2000rpm.. пу? також зробити так, як ти зробив, мені здається (хоча для мене ти перебільшив, з невеликим iq).
Мова лямбда ? просто, pi? знизьте і pi? паліть, звичайно ? pi? реактивний?. З картою обдурили? afr встановлено не буде? правильно, тому ми повинні підрахувати, скільки насправді ми вводимо і calcolarci лямбда для ін'єкцій реальної дати, терміни розтягнуті. Це-те, чому? багато mappatori, які роблять карти обманюються залишають лямбда оригінал або не гірше піднімаються.
Я логіку карту обдурив на час не використовувати і не зробити?, чому? не sar? ніколи не приміщенням, як повідомлено, на мій погляд.
Те ж саме стосується мого, він повинен був зробити, 310 приблизно, зробив 297 28 градусів. ;)
Errecinque
20-08-2014, 14:04
На шосе до 120 стаціонарних роблю 3.5 л/100км, приблизно.. мені не здається настільки поганий. :)
Я читаю і намагаюся дізнатися, розрахунки аванси, але я хотів би запитати, бачив, як ти витягнув танцювати 3,5 л/100 км я припускаю, ліжка на BC, якщо це читання, коли ви йдете в moddare різні карти, виявляється, бути справжнім. Я не думаю, бачили, що з допомогою додаткових модулів або відображення, який я перевірив на тих же успіхів, на ті ж дороги відмінності 6-7 км /літр (завжди на BC). Не зіткнулися, а потім в насос дизельного палива....
SandroMarciano
20-08-2014, 16:06
Я читаю і намагаюся дізнатися, розрахунки аванси, але я хотів би запитати, бачив, як ти витягнув танцювати 3,5 л/100 км я припускаю, ліжка на BC, якщо це читання, коли ви йдете в moddare різні карти, виявляється, бути справжнім. Я не думаю, бачили, що з допомогою додаткових модулів або відображення, який я перевірив на тих же успіхів, на ті ж дороги відмінності 6-7 км /літр (завжди на BC). Не зіткнулися, а потім в насос дизельного палива....
Якщо карту ? вироблено у відповідності з логікою ecu не бачу причин, чому ці дані, виявлені в цкл не повинні бути виправлені...
angelolsp
20-08-2014, 16:26
Якщо повідомте ебу, оновивши break і регулювання, якщо обман очевидний, що немає
Errecinque
20-08-2014, 19:40
jacktheripper2
21-08-2014, 17:30
Якщо карту ? вироблено у відповідності з логікою ecu не бачу причин, чому ці дані, виявлені в цкл не повинні бути виправлені...
ти мене бити. :)
Точно, якщо ecu ? повідомлено, немає жодних проблем і cdb ? правильно.
gianni1001
30-08-2014, 23:28
....враховуючи, що я добрий, я тобі покажу, як заблокувати swirl відкритими...1e7a88 стругає все в 0;)
Вибачте, l втручання
Що б swirl?
мегамозок
30-08-2014, 23:43
Метелик :-)
Errecinque
31-08-2014, 08:47
Вибачте, l втручання
Що б swirl?
Я з лопаток, встановлених на впускних колекторів, які можуть в кінцевому підсумку розбивається в головку блоку циліндрів. Потім ви віддаєте перевагу заблокувати відкриті через картку або виключити їх просто фізично при знятті колекторів.
Привіт, хлопці, я намагаюся спробувати інший підхід, на мій 1900mjet, намагаючись використовувати логіку карту повідомлено. З точки зору логіки, застосовуючи цей метод на час вприскування у мене є перевага, насправді зрозуміти, скільки я, вклавши, без обману часів. У тій же промові, turbo, який я можу настроїти так, щоб тиск правильно, не зробити його занадто високо, вводячи pi? дизель. Але для управління rail, і що користі, що б керувати ним так, як повідомлено? gi? 60\70 мм3 значення є ті, максимальні. У цьому випадку інформувати карту ? марно. Якщо я кажу, товариші, не linciatemi :-)
matteo23
14-09-2014, 11:30
Питання, сил банально.. але що ви маєте на увазі під "логіка карту повідомлено"...?
Практично з мапу повідомлено в ECU точно знає, що ци ін'єкційних. З карти не поінформований про те, ебу думає, надати певну кількість? на дизельне паливо, але в реальності? в iq ? інший
gianni1001
14-09-2014, 12:18
Вибачте, нажаль, але я все одно не розумію.
Як зробити ECU відомо чи ні?
Тоді.... Не ? просто пояснити словами.. Якщо ти збільште час упорскування з класичним підходом, наприклад, карту не ? проінформований про те,... Якщо ви мені скомпілювати таблиці уприскування turbo різні обмежувачі iq на стільки, скільки ви хочете, щоб надати блоку ми говоримо про карті проінформований про те,
Вибачте, нажаль, але я все одно не розумію.
Як зробити ECU відомо чи ні?
Практично кажучи, для мого ебу edc16c39, в управлінні, час вприскування у мене значення індексів x і y в таблиці, які вважають, оборотів і мм3 дизельного палива. Крім обертання на іншій осі має значення аж до 70mm3, інформуючи карту, перейти в зміну індексів, таких, щоб значення вище (що я знаю 80mm3 і 100mm3) і, відповідно, в таблиці відповідати обсягом замітки правильні значення цих штук? iq. Практично, якщо я вимагаю, щоб надати 80mm3 але таблиця часів inj ? щодо 70mm3 екю повинні використати ці дні, тому inietter? у будь-якому випадку 70. Потім ви можете або обдурити карту, збільшуючи час inj для 70mm3 або створити терміни, необхідні для 80mm3.
Я сподіваюся, що ви не сказали що-то з помилками і pi? ясно, можете.
matteo23
14-09-2014, 12:39
Ок! потім в карту Проінформований про те, що б ви, наприклад, змінити таблицю і відповідних break point... чи не так?
gianni1001
14-09-2014, 17:11
Практично кажучи, для мого ебу edc16c39, в управлінні, час вприскування у мене значення індексів x і y в таблиці, які вважають, оборотів і мм3 дизельного палива. Крім обертання на іншій осі має значення аж до 70mm3, інформуючи карту, перейти в зміну індексів, таких, щоб значення вище (що я знаю 80mm3 і 100mm3) і, відповідно, в таблиці відповідати обсягом замітки правильні значення цих штук? iq. Практично, якщо я вимагаю, щоб надати 80mm3 але таблиця часів inj ? щодо 70mm3 екю повинні використати ці дні, тому inietter? у будь-якому випадку 70. Потім ви можете або обдурити карту, збільшуючи час inj для 70mm3 або створити терміни, необхідні для 80mm3.
Я сподіваюся, що ви не сказали що-то з помилками і pi? ясно, можете.
Вибачте, якщо ви це пояснили це раніше, але я не вважаю пост
Але як я можу змінити значення max таблиці часу від 70mm3 в 80mm3?
Не ? що ви могли б розмістити екран������������ x ті, трохи важко, як мені?
Вибачте, якщо ви це пояснили це раніше, але я не вважаю пост
Але як я можу змінити значення max таблиці часу від 70mm3 в 80mm3?
Не ? що ви могли б розмістити екран���� x ті, трохи важко, як мені?
Не з'? потрібно екран, дивитися в 2D кожній карті є дві криві, які представляють ВР таблиці.
gianni1001
15-09-2014, 07:40
Ок, я сиджу перед комп'ютером з картою, то я повернуся в офіс з питаннями, ок?
Ок, я сиджу перед комп'ютером з картою, то я повернуся в офіс з питаннями, ок?
Вам вдалося визначити контрольні точки?
PS x jacktheripper2, ви написали, що карту ви можете зрозуміти-й? або менше, скільки резюме варить машина, якщо я можу запитати, як зробити цей розрахунок?
Вам вдалося визначити контрольні точки?
PS x jacktheripper2, ви написали, що карту ви можете зрозуміти-й? або менше, скільки резюме варить машина, якщо я можу запитати, як зробити цей розрахунок?
і оцінку більше нічого нам, ви отримаєте досвід...***** unque досі не можу вирішити проблему диму, чорний 1500....джек, що я можу зробити?? якщо підняв трохи тиск турбо, або якщо diminuisco заздалегідь, дешевше, ніж на деякий час і відновлюється добре, після 3-400 км починається знову? autoadattivita???
jacktheripper2
23-09-2014, 21:37
і оцінку більше нічого нам, ви отримаєте досвід...***** unque досі не можу вирішити проблему диму, чорний 1500....джек, що я можу зробити?? якщо підняв трохи тиск турбо, або якщо diminuisco заздалегідь, дешевше, ніж на деякий час і відновлюється добре, після 3-400 км починається знову? autoadattivita???
Розрахунок для резюме я роблю, грунтуючись на ін'єкції оригінал vs mod, зазвичай на 4000 об, де подається максимальна потужність. Хоча треба враховувати також і інші фактори, такі аванси і тиску турбо.
У будь-якому випадку ? дивно фактора fumosit? що відбувається після певного пробігу, а не відразу. Умови навколишнього середовища і температура в машині були рівні?
Якщо ви хочете зняти fumosit? піднімає лямбда і вирішуйте.
скажімо, ви більше або менше в тих же умовах, якщо випад в 1500 якраз написано мод з трохи prex turbo в цей режим або досягнень дітей машини ви відривається кола через кілька км (300) riaddormenta і палить і не виходить добре проклята, нам може бути
потім з 80mm3 ви робите 170cv? в 1.9 jtdm?
потім з 80mm3 ви робите 170cv? в 1.9 jtdm?
Якщо не помиляюся, в оригіналі на моїй 150CV я зробив лог і приходила надати близько 75/78mm3. Я б не хотів пам'ятати зла але, як мені здається, cos
Якщо не помиляюся, в оригіналі на моїй 150CV я зробив лог і приходила надати близько 75/78mm3. Я б не хотів пам'ятати зла але, як мені здається, cos?.
Замість цього ви помиляєтеся....4000 обмежувач iq і 62mm3 до і близько 70 або 75, але ми говоримо про схемі, проміжний
Errecinque
24-09-2014, 07:52
Не з'? потрібно екран, дивитися в 2D кожній карті є дві криві, які представляють ВР таблиці.
Ok, BP, я знав вже? знайти їх і адаптуватися. Те, що я хотів би chiarirmi раз і назавжди ? це таблиці, які відрізняють карту повідомлено обдурив стосуються тільки таблиці, що стосуються часів і q.т? дизель? Інші таблиці (педаль turbo etc) якщо тачка без ВР не обманюють? Якщо ще тільки останнім ВР 80mm3 без зміни колонки з 70-х ? безумовно, поінформованого, але, якщо ще останній стовпець, змінивши значення в таблиці обман?
Замість цього ви помиляєтеся....4000 обмежувач iq і 62mm3 до і близько 70 або 75, але ми говоримо про схемі, проміжний
Ви праві, насправді я не збирався на 4000Rpm але-й? вниз. Але c'? максимальний поважати збільшення iq на різних обертах? При 4000Rpm близько 20mm3 вважаються нормальними або gi? надмірні?
gianni1001
24-09-2014, 13:23
Вибачте
У мене визначили на ВР, але як я можу адаптуватися..?
Ok, BP, я знав вже? знайти їх і адаптуватися. Те, що я хотів би chiarirmi раз і назавжди ? це таблиці, які відрізняють карту повідомлено обдурив стосуються тільки таблиці, що стосуються часів і q.т? дизель? Інші таблиці (педаль turbo etc) якщо тачка без ВР не обманюють? Якщо ще тільки останнім ВР 80mm3 без зміни колонки з 70-х ? безумовно, поінформованого, але, якщо ще останній стовпець, змінивши значення в таблиці обман?
Ви в основному те, що можна змінити в основному і ін'єкції. ...потім обман, і на час, а потім справа? планується не більш поважних, тут l обману....інше ви не можете його обдурити...принаймні, що не постав опір на залізничних приклад, але і обман, і устаткуванням, і відрізняється
Errecinque
24-09-2014, 14:02
Вибачте
У мене визначили на ВР, але як я можу адаптуватися..?
Якщо я не кажу, castronerie bp карт про мм3 дизельного палива мають значення розділити на 100. Так де орі ти 7000 (=70 мм3) підніміть значення iq, які ви хочете встановити.
Ви праві, насправді я не збирався на 4000Rpm але-й? вниз. Але c'? максимальний поважати збільшення iq на різних обертах? При 4000Rpm близько 20mm3 вважаються нормальними або gi? надмірні?
залежить від того, скільки повітря у вас в наявності і скільки ви хочете курити більше або менше 14.5
Лямбда з 1200 мг всмоктуваного повітря 80 мм3 дизель точно 14.7....крім того, ви повинні покласти під увагу авансові платежі, що якщо протягнути дуже уприскування терміни будуть довшими, і потрібно передбачати, поки в якийсь момент потрібно замінити форсунки або їх слід враховувати запас потреби....але до 90-100 мм3 ті, 1.9 jtdm прийнятні
Errecinque
24-09-2014, 14:06
Ок, але якщо заходу також осей в табличній стає обдурили або ж залишається повідомлено, чому? я правильно ВР?
Якщо збільшується час і не оновлював bp і обдурили, якщо збільшується час, як правило, останній або останні 2 стовпців і оновленні вр, то повідомте
Приймаючи сигнали від карти 2.0 jtdm 170cv я помітив, що 1500 на високих iq є posticipi від 0.49 приблизно 2gradi....л \ я думаю, що як котушка turbo...мені хтось висвітлює? ?
SandroMarciano
27-09-2014, 14:40
pi? що турбо я думаю в dpf, щоб тримати його температури. Те, що двигун монтує турбіни, яка завантажує дихання.
pi? що турбо я думаю в dpf, щоб тримати його температури. Те, що двигун монтує турбіни, яка завантажує дихання.
Ви говорите?? ну, і справді uns справжній піст уприскування....але якщо до 1.9 зменшити кошти може заздалегідь повинні спочатку завантажити кажу тільки на низьких оборотах з високим iq, навіть шляхом дим
так що якщо moddiamo час, в кінці кінців, ми йдемо відкласти більше, що суттєво зменшилася лямбда
SandroMarciano
29-09-2014, 11:22
Турбо серії, спочатку завантажити просто aumentargli всі vgt, не з'? потрібно ricorrrere в postiniezioni.
jacktheripper2
29-09-2014, 12:03
залежить від того, скільки повітря у вас в наявності і скільки ви хочете курити більше або менше 14.5
Лямбда з 1200 мг всмоктуваного повітря 80 мм3 дизель точно 14.7....крім того, ви повинні покласти під увагу авансові платежі, що якщо протягнути дуже уприскування терміни будуть довшими, і потрібно передбачати, поки в якийсь момент потрібно замінити форсунки або їх слід враховувати запас потреби....але до 90-100 мм3 ті, 1.9 jtdm прийнятні
З помилками, з 1200mg повітря можна надати практично 100mm3 з лямбда = 1. Пам'ятайте, що ви повинні перетворити в мг / мм3.
Форсунки оригінальні, йдуть добре, навіть до більш ніж 120mm3, проблеми, то стає тривалості, що потрібно, щоб зробити ці мм3, а також дизельного насоса, який приходить на фрукти. :)
jacktheripper2
29-09-2014, 12:08
Ви в основному те, що можна змінити в основному і ін'єкції. ...потім обман, і на час, а потім справа? планується не більш поважних, тут l обману....інше ви не можете його обдурити...принаймні, що не постав опір на залізничних приклад, але і обман, і устаткуванням, і відрізняється
Обман ? на час вприскування? навіть підняти turbo, rail та інші карти, у зоні, де він не підняв bp я бачу як обман.
Я додаю, що, приміром, на залізничних і turbo встаю вр в залежності від ін'єкції, яку я роблю, для? враховуючи, що в карту 90mm3, як правило, їх inietto тільки для певний момент оборотів в хвилину, і високий iq йти?, я ставлю вр 80mm3 (наприклад), якщо зверху зробити? 80mm3, інші карти я залишаю акції чи, радше, встановлення мінімальної. Наприклад, ще більш практичний, на залізничних ставлю вр у 80-карту від 90mm3, і даю 100 очок за 80mm3 і 50 вр попереднього.
SandroMarciano
30-09-2014, 10:48
Обман ? на час вприскування? навіть підняти turbo, rail та інші карти, у зоні, де він не підняв bp я бачу як обман.
Я додаю, що, приміром, на залізничних і turbo встаю вр в залежності від ін'єкції, яку я роблю, для? враховуючи, що в карту 90mm3, як правило, їх inietto тільки для певний момент оборотів в хвилину, і високий iq йти?, я ставлю вр 80mm3 (наприклад), якщо зверху зробити? 80mm3, інші карти я залишаю акції чи, радше, встановлення мінімальної. Наприклад, ще більш практичний, на залізничних ставлю вр у 80-карту від 90mm3, і даю 100 очок за 80mm3 і 50 вр попереднього.
також я використовую точно такий же системі!
З помилками, з 1200mg повітря можна надати практично 100mm3 з лямбда = 1. Пам'ятайте, що ви повинні перетворити в мг / мм3.
Форсунки оригінальні, йдуть добре, навіть до більш ніж 120mm3, проблеми, то стає тривалості, що потрібно, щоб зробити ці мм3, а також дизельного насоса, який приходить на фрукти. :)
Ви праві, я не звернувся в мг / мм3, але я вважаю, що більше 80-85mm3 з турбіни акції не повинні йти особисто я зупинився на 80, я зробив тест і на 90 і 100, але різниця мінімальна і для мене межа, краще між рівнем споживання і продуктивністю і 85mm3 максимальні високі обороти, думка суто особиста і стосується авто з турбіною акції
хлопців, невеликий питання, але 1CBCA4 про файл croma 149/922, і біт обмежувач оборотів?? і встановлений в 5400 ОБОРОТІВ в хвилину, і то тільки до обмежувача крутного моменту....дякую
jacktheripper2
17-11-2014, 23:28
хлопців, невеликий питання, але 1CBCA4 про файл croma 149/922, і біт обмежувач оборотів?? і встановлений в 5400 ОБОРОТІВ в хвилину, і то тільки до обмежувача крутного моменту....дякую
Ви ? обмежувач
Привіт джек, і завжди приємно, тому, якщо moddo то=тріск?? Факти їхати сюди,
https://www.professionalchiptuning.net/parere-mappa-alfa-gt-1-9-a-vt7462.html
дай мені погляд, сара дуже сподобалося
Дякую
tidus1985
17-11-2014, 23:51
Ви пу? бути використаний як rev, щоб його тріск