Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Старонкі : [1] 2

tidus1985
12-04-2013, 20:40
Прывітанне ўсім, я новы карыстальнік, і я хацеў postarvi карту майго 147 1.9 jtdm 8v 120cv, зрабіў спачатку з складальнікаў, то ад мяне лячыў, каб быць крыху больш магутныя.
Машына мае fairbox ramair і downpipe дык вось чаму вы знойдзеце на карту змяненне overboost па змяншэнні, бо з сверхповышения першапачаткова я шыпы 1.8 бар, які раней з precta і фільтр арыгінал, не я, пасля прыкладна 15 карт або знайсці правільны кампраміс паміж хуткасць ўздыму ціску і піка, і пастаянна працуем над prex turbo і overboost, вось карты.
Я не працаваў на картах абмежавальнікі дызель вельмі, я палічыў за лепшае працаваць на картах, час ўпырску, авансавых max 2? і ціску ў рампы, каб 5% не больш.

Згодны, так і каментары, крытычныя заўвагі, калі яны канструктыўныя, а не кшталту "гэтая карта мне не падабаецца" і ен знікае

legendaryslave
12-04-2013, 21:34
педаль не ? з папраўкай на ўсе астатнія, і ў парадку, 1c1fac ведаеце, што ?? не ведаю nemmno таму, што я нават не damos кажа што? сістэмы рэцыркуляцыі ог добра абмежавальнік крутоўнага моманту занадта рана, занадта шмат крокам і не адпавядаюць запыце, педалі, тым, што мае тэндэнцыю да росту, добра, авансавых абсурдныя павінны біць рухавіка з'яўляюцца разбуральнымі ўсіх тых градусаў, 1d1fdc і сачыць, яны ніколі не ідуць і ніколі не чапайце, турбіна на 200 пунктаў, гэта добра, але вы крыху высокага ціску, вы павінны ведаць, што ідзяце яму насустрач, verbost я не ведаю дакладна, таму што я ніколі не дакранаўся, і калі я зрабіў, я зрабіў гэта такім чынам, rail ад высока там, дзе не трэба? гэта толькі мае асабістае меркаванне, якое можа быць цалкам супярэчыць любому хто-то больш дасведчаны мяне, безумоўна, ведаць, даць вам якой-небудзь іншай індыкацыі

tidus1985
12-04-2013, 22:12
Вялікі дзякуй за вашае ўмяшанне, каб палепшыць карту прашу вас, у адпаведнасці з tuanesperienza, aumenteresti або diminuiresti lanmappa педаль у гэтым выпадку? У адпаведнасці з цябе авансавыя плацяжы занадта высокія 2 градусаў максімум? SSinceramente я думаў, няма, турба be nn я ей 1.55 бар манометр з гэтай картай, дзякуй за вашыя парады oreziosi

legendaryslave
12-04-2013, 22:22
але педаль alzalo больш, і вы можаце адправіцца з нагрузкамі больш нізкіх цэнах для авансаў не даваць, усе і так ўніз, але зрабіце што-то, як правіла, rail ад 5% да сярэдніх нагрузках і высокіх нагрузак не трэба, вы можаце ўпасці да 4% для ціску turbo, калі ў вас адсочваецца, і добра, калі прымацаваныя вас з улікам змяненняў

tidus1985
12-04-2013, 22:47
дзякуй, але я карыстальнік малады nn магу адкрыць ўкладанні :D

tidus1985
12-04-2013, 23:08
вось, рэдакцыя, прытрымліваючыся вашым радам,

tidus1985
13-04-2013, 01:28
я выпрабаваў яго, і я не ? спадабалася, здаецца, тармажэнне, так што я запраўленыя ў рукавы, і я перарабіў-здаровае расліна ад першага праекта рэканструкцыі max 2? пры поўнай нагрузцы на максімум абаротаў спускаючыся абаротаў і dicarico да 1? загадзя, павялічаны абмежавальнікі крутоўнага моманту ў зоне вышэй 2000 абаротаў, павялічылі карты педаль, і з улікам 10-абмежавальнікі для газаў, калі не памыляюся, яны павінны быць абмежавальнікі дызельнага паліва на аснове паветра, уведзены.

я спадзяюся, што яна палепшылася, заўтра раніцай я спрабую

SandroMarciano
13-04-2013, 08:16
я зазірнуў у "mod v3", майце на ўвазе, што я што эбу на аўто майго бацькі, так цяпер доказаў у мяне зроблены досыць... авансы не c'? нічога дрэннага змяніце іх так, каб істотнае, абмежаванне, скажам, 27? макс да 4500rpm, каб адчуваць сябе ў бяспецы, а потым, не ? сказаў, што з 27 аўтамабіляў спрытны, але... значэння, якія вы змяняеце, думаючы, што яны разрадным rail-няма, ні аднаго з іх... да 17000bar не павінны зняць, улічваючы, што біты у тое значэнне...
1c1f86 хай крычы, не ўплывае на паводзіны машыны... потым, калі не закранае розныя абмежавальнікі, але вы канцэнтруеце на картах часоў, вам не трэба n? закранаючы абмежавальнікам крутоўнага моманту n? педаль...

tidus1985
13-04-2013, 09:59
Затым, як ? цяпер не добра, калі я закрануў гэты час, што limitatiru пара і карту педаль? Я павінен наладзіць, з аднаго боку, або адзін аднаго?

tidus1985
13-04-2013, 12:53
тады я зрабіў лог з fes, 3000 абаротаў пры поўнай нагрузцы я 83 см3 дызель, 1675 бар і 1.55 бар ціску турбо, я вызначыў для тэсту 1700 бар, але вы бачыце ў мяне абмежаваныя, вось той крок 4, з якім я спрабаваў тэс, ідзе як паліва для 160cv ці мне трэба яшчэ, я павінен вымераць масу паветра? выпраўленне ўпырску на тэс іх было б праверыць, на 4-cilindi?

giuseppe1374
13-04-2013, 13:34
я зазірнуў у "mod v3", майце на ўвазе, што я што эбу на аўто майго бацькі, так цяпер доказаў у мяне зроблены досыць... авансы не c'? нічога дрэннага змяніце іх так, каб істотнае, абмежаванне, скажам, 27? макс да 4500rpm, каб адчуваць сябе ў бяспецы, а потым, не ? сказаў, што з 27 аўтамабіляў спрытны, але... значэння, якія вы змяняеце, думаючы, што яны разрадным rail-няма, ні аднаго з іх... да 17000bar не павінны зняць, улічваючы, што біты у тое значэнне...
1c1f86 хай крычы, не ўплывае на паводзіны машыны... потым, калі не закранае розныя абмежавальнікі, але вы канцэнтруеце на картах часоў, вам не трэба n? закранаючы абмежавальнікам крутоўнага моманту n? педаль...
сандра, вы хочаце сказаць, што, дакранаючыся толькі час ўпырску, і няма неабходнасці ні педаль не абмежавальнік крутоўнага моманту?

tidus1985
13-04-2013, 13:57
ад mod v3 ў mod v4 я заўважыў відавочнае паляпшаць стрэлу і злосці uto павялічваецца менш чым на 1 градус авансы ад meta нагрузкі і з 1500 аб, але шмат, і не робіць шмат дыму цяпер, толькі я не ведаю, quantyificare 83mm3 дызельнага паліва, колькі энергіі яны могуць прапанаваць вам правільнае суадносіны стехиометрической

tidus1985
13-04-2013, 15:24
тады, пасля некаторых выпрабаванняў, што павышае dell'2% tinj eportando rail 1700 бар (ці знайшоў 4 біта абмежавальнік rail, якія былі фактычна ўстаноўлены ў 16000), я змог прынесці rail вымяраецца ў 1690 супраць запыту 1974, fes, што-то дзіўнае ? што колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца ад феса ? заўседы 83.37mm3, таму я задаюся пытаннем, калі, змяняючы час ен чытае правільна, колькасць ўводзяць або colcoli не залежыць ад часу, але на аснове разраднікаў, колькасць паветра для гэтых вымярэнняў да 3000 rmp ? 1235, з наддува на 2555 абсалютная значэнне, суадносіны ўпырску паветра можа ісці? таму крыху чорны дым толькі пры поўнай нагрузцы, у адваротным выпадку нічога, я не precat толькі кошкі, nodpf, дзе я мог бы дзейнічаць, каб папрасіць больш крутоўнага моманту і больш магутнасці, мне здаецца, сустрэцца сцяну, у гэты момант значэнне з edf, каб дызельнае паліва ў мм3 ? правільнае, ці, па-вашаму, са зрушэннем? гэтую карту тэставання.

Я прашу ў вас прабачэння за пытанні, але я, здаецца, сапраўды абутыя ў вобласці, як вы бачыце, я не чакаю, адказы сухія, але я раблю тэсты, і я імкнуся даць мне адказы на тое, што я магу нават не спрабуе ў якой-то момант я лічу, сцен, як гэта цяпер

tidus1985
13-04-2013, 16:10
тады я зрабіў 2 рахункі, і як afr не ўстаю ніколі 17/18, а затым пстрыкніце справаздачу ў стехиометрической я павінен быць, нават на 3000 абаротаў у хвіліну з 66.2 мг дызельнага паліва ў памеры 83mm3 і 1265mg паветра адносіны ? у любым выпадку, у 19, так што я ampiamento кананічныя 14, але comnque трохі дыму пры поўнай нагрузцы я яго бачу, так і павінна пайсці добра ammeno, як я ўжо казаў тэс не падробленыя чытання мм3 дызельнага паліва з-за змены карты tinj у залежнасці ад бараў і мм3, а затым я мог бы зрабіць porporzione чытання тэс 83 мм3 і давесці да 115% адкрыцця ўстаноўлена прыкладна як кошт 3000 абаротаў, бо з крокам у межах ад 11% да 17 % у 1800 бар, і таму я, як quanita ўводзяць 83mm3:100%=x:115%, што робіць 95 мм3 у памеры 76.3 мг, а затым з afr у 16.5, што ў любым выпадку ? вышэй парога fumosita і, такім чынам, добра, усе гэта, лічачы, што нішто не абмяжоўвае змяненне часу inj ад мяне значэнне.

папраўце мяне, калі я памыляюся :D

tidus1985
13-04-2013, 20:57
Я думаю, што вырашыць для магутнасці, а таксама пры змене тэрмінаў nn адчуваў вялікую магутнасць, але павялічвае час abinato павелічэнне жа паслядоўнасці па запыце пара ў карту выкліку ад ecm titanium " колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца" даў мне ўвесь крутоўны момант больш, што я хацеў, настолькі жорсткай, што я павінен быў даць 2 балы працэнт менш часу і паліва, да 87mm3 дызельнага паліва chr цяпер таксама адзначае ад феса, і машына вельмі моцнае, кароткі дым

tidus1985
14-04-2013, 15:04
месца v10 вызначаны ? карту добры штуршок але, улічваючы наяўнасць ціску ў рампы усяго 1700 бара, таму проста 6% больш, турбіна не супер 1.55 бар і абмежавальнікі крутоўнага моманту пры малых значэннях ніжэй 2000 абаротаў не павінен сапсаваць нічога, улічваючы прадукцыйнасць, я думаю, быць вакол 155/160 рэзюмэ, senzazioni кіравання, вядома, хто-то можа даць нам назіраць і даваць любыя парады, якія заўседы beneaccetti?

magi1984
14-04-2013, 18:11
карту не ? дрэнна, мне не падабаецца, як вы змянілі ціск турбо і яшчэ адзін пытанне прыходзіць мне спантанна, вы не паліце у машыне з усімі тымі, з крокам па часе ўпырску?
для астатніх, мне здаецца, я чытаў тут на форуме, што зьменная геамэтрыя вы з папраўкамі cos? з-за механічных змяненняў, і інш

tidus1985
14-04-2013, 18:29
такім чынам, карту турба-я зменены з-за downpipe без precat і airbo ramair так як piccava на 1.8 бар, ці што ? было неабходна перабудаваць overboost ціск максімум за 3000 абаротаў 1.55/1.6, што штаты ў downpipe, што выкідваць гарачых газаў турбіны іх трымае, ціхі, больш няма, то ўсе, пік ціску спыняецца ў 1.45, каб slire паступова да 1.55 бар, і ў любым выпадку не паліць, каб нічога, у фазы я падлічыў, што, уводзячы 89mm3 дызельнага паліва эквівалентна 75 мг дызельнага паліва з адной масы паветра spirata 1265 грамаў трымаю справаздачу techiometrico вышэй за 14, на самай справе каля 17, вядома, пры поўнай нагрузцы трохі паліць, але больш ці менш, як у арыгінале, можа быць, ледзь-ледзь больш, але ўсе роўна мала, калі паглядзець добра для падтрымання часу ўпырску я павялічыў да прыкладна 2.5 ? пры макс нагрузкі, вялікае дзякуй вам за ваш каментар

SandroMarciano
14-04-2013, 18:35
я ня ішоў за апошнія версіі, аднак я бачу, адкажыце, як мая, ў Нядзелю мне дазваляе...

*іосіф: так, я маю на ўвазе, што калі адзін выбірае шлях змены часоў ? добра, што працягваецца з той, для якой вы не вылечыце, зрэшты, таксама, чаму? есць шмат іншых фільтраў, якія bloccherebbero q.. дзейнічаючы праз абмежавальнік крутоўнага моманту і педалі.

*tidus: я цябе на ўвазе, што q.. у 83^3 ? скажоныя, не ? рэальныя, так як вы mod часу, паспрабуйце вярнуць, толькі час арыгінальныя, ад феса misurerai заўседы q.. у 83^3, але машына andr? значна менш.
Адна рэч: мая турбіна ў гэтыя значэння ? disintegrata пасля 10000км... за цябе...
тады я не разумею, што вы маеце на ўвазе, калі кажаце, што ў вас есць запыт rail вы ідзяце ў 1940bar, як ? можна? акрамя таго біты, якія абмяжоўваюць ціск, як я ўжо? напісаў у 1700bar, і не 1600, а пры спробе пераадолець 1700bar вы ўбачыце, што машына, вы ідзяце ў адмову і адключаецца... (вам савет, то трымаць машыну на дыягностыку каб сцерці памылку)

sportknight
14-04-2013, 18:47
але аўтамабіль мае dpf?

SandroMarciano
14-04-2013, 18:54
але аўтамабіль мае dpf?

не, нават не коткі

sportknight
14-04-2013, 18:56
vabb?,але мне здаецца ўжо празмерна усе, што дызель..але, што муфта мае? магчыма, не ўсе яшчэ sgretolata?

tidus1985
14-04-2013, 20:59
я ня ішоў за апошнія версіі, аднак я бачу, адкажыце, як мая, ў Нядзелю мне дазваляе...

*іосіф: так, я маю на ўвазе, што калі адзін выбірае шлях змены часоў ? добра, што працягваецца з той, для якой вы не вылечыце, зрэшты, таксама, чаму? есць шмат іншых фільтраў, якія bloccherebbero q.. дзейнічаючы праз абмежавальнік крутоўнага моманту і педалі.

*tidus: я цябе на ўвазе, што q.. у 83^3 ? скажоныя, не ? рэальныя, так як вы mod часу, паспрабуйце вярнуць, толькі час арыгінальныя, ад феса misurerai заўседы q.. у 83^3, але машына andr? значна менш.
Адна рэч: мая турбіна ў гэтыя значэння ? disintegrata пасля 10000км... за цябе...
тады я не разумею, што вы маеце на ўвазе, калі кажаце, што ў вас есць запыт rail вы ідзяце ў 1940bar, як ? можна? акрамя таго біты, якія абмяжоўваюць ціск, як я ўжо? напісаў у 1700bar, і не 1600, а пры спробе пераадолець 1700bar вы ўбачыце, што машына, вы ідзяце ў адмову і адключаецца... (вам савет, то трымаць машыну на дыягностыку каб сцерці памылку)

выбачайце, няправільна прыпісаць запыт быў 1640! турбіна 1.5 бар ce я каля 10000км, раней ? таксама ў 1.6 з шыпамі 1.8 часам, калі мне трэба было падправіць карту, каб праблема вадасьцекавая труба, то для мяне ен быў зламаны таксама elettrovalvolvola не было вакууму, а таксама я атрымаў моцны piccata 2 бара, і яшчэ дзякуй богу, ніякіх праблем не турбо, нават не свішча, у баку ад шуму ўпускаючы dell airbox відавочна, як бы ты параіў у якасці максімальнай далекасцю ты? вы думаеце з тых часоў, як inietto? справа ў тым, што, як толькі я дакрануўся карту"q дызельнага паліва ўпырскваецца " без cambiare3 час, што ў мяне ўжо ўсталяваны, я abuto у чыстай прыбытку, чым раней, у знак таго, што карту ? трэба абмежавальнік дызель, на мой погляд

але аўтамабіль мае dpf?
вядома, не! і нават precat, толькі каталізатара і выхлапной

tidus1985
14-04-2013, 21:04
vabb?,але мне здаецца ўжо празмерна усе, што дызель..але, што муфта мае? магчыма, не ўсе яшчэ sgretolata?

шчыра, што счапленне можа судзіць мяне не хвалюе больш часу, я, інфармуючы аб запасных уперся ў будучыні, калі я натыкнуўся на коды запасных частак, якія аднолькавыя для: 120cv 150cv 170cv, таму ен павінен вытрымліваць, па крайняй меры, цяпер,абсурдна, нават сані, 159 мой сябар з 170 л. с. пераназначаны ўжо на санках, на мае, што ідзе амаль столькі ж, колькі яго, напрыклад, стральба не робіць нічога, нават не вібрацыя, вядома, nn рвалася ніколі не sottocoppia, я стараюся не разбіць яго! :D

SandroMarciano
15-04-2013, 08:14
Счаплення 170-2.0, якая мантуе 159 і Джульета ? іншай. 170 вы маеце на ўвазе цябе можа быць ? у гэтай 170 Ducati corse?

tidus1985
15-04-2013, 08:51
Сапраўды, я маю на ўвазе, што з 147 1.9

SandroMarciano
15-04-2013, 10:01
я зараз паглядзеў у v.10 ў вас есць интелектуального фактычнага каля 95 мм^3...
гэты дызель не робіць праслізгваць счапленне, у мяне значна больш, і калі муфта не мае шмат часу, не стварае праблем, адзіны рызыка, па-мойму ? прыходзіцца ад турбіны... а не мая ? было сов? пашанцавала... у 170000 км, з якіх толькі 10000 з ціскам ад цябе, выкарыстоўваная адмовіліся ад мяне... жадаю табе, што мая як адзінкавы выпадак (хоць не думаю, улічваючы, што ідзе ў помпавых 1,5 бар)

tidus1985
15-04-2013, 10:53
Seconto вас, наколькі я магу spingetmi ancors з дызельным палівам?

SandroMarciano
15-04-2013, 11:08
рухавік вытрымлівае спакойна, нават 120-мм^3, але турбіна не мог зрабіць? паслаць вам ўвесь паветра, неабходны... кажам, што мяжа ? прадстаўлены дыму і ovviamte да стехиометрической. Відавочна ? што мы гаворым не аб надзейнасці

tidus1985
15-04-2013, 11:35
Be я маю на ўвазе нармальнай кіраванай, але 1300 мм3 паветра, што ? quellonche магу атрымаць з турбіны ў 1.5 і ў надзейнасці, бо больш павелічэнне тэрмінаў больш, я павінен прадбачыць, я мяркую, для cqlcolare колькасць, я магу выкарыстоўваць, аб адносінах майго бягучага часу ўпырску, ведаючы, што, як вы кажаце, каля 95mm3

giuseppe1374
15-04-2013, 12:00
gi? 90mm3 для гэтай машыны дастаткова, калі мы гаворым аб змене запасаў у адваротным выпадку, калі вы хочаце пайсці далей, чым вам трэба, па меншай меры, замяніць фарсункі, інтэркулер і турбіны, турба abbassalo калі няма то турбіна вам доўжыцца ад нараджэння да святога стэфана,зша максімальны ціск 1,4, то я хацеў спытаць, сандра, як дызельнае паліва робіць надаць сваей машыне, і фарсункі, як яны спалучаюцца, чаму? інжэктар мае свае налады, і не думаю, што пу? трываць 120mm3, але гэта ? на мой погляд, не хачу пакрыўдзіць працаваць ніхто не.

SandroMarciano
15-04-2013, 12:13
gi? 90mm3 для гэтай машыны дастаткова, калі мы гаворым аб змене запасаў у адваротным выпадку, калі вы хочаце пайсці далей, чым вам трэба, па меншай меры, замяніць фарсункі, інтэркулер і турбіны, турба abbassalo калі няма то турбіна вам доўжыцца ад нараджэння да святога стэфана,зша максімальны ціск 1,4, то я хацеў спытаць, сандра, як дызельнае паліва робіць надаць сваей машыне, і фарсункі, як яны спалучаюцца, чаму? інжэктар мае свае налады, і не думаю, што пу? трываць 120mm3, але гэта ? на мой погляд, не хачу пакрыўдзіць працаваць ніхто не.
я згодны, на жаль, для? адзіны спосаб варта ўлічваць запас патрэбы фарсунак ў 147 mjet 120cv (наколькі я ведаю) ? нас усе распыляльнікі фарсунак ад 159 2.4 mjet, па цане, дарэчы, надмерна высокая. я jtd, я працаваў з mjet, але што-то больш? у экстрэмальных умовах-я зрабіў на маім, і я ведаю, таго, каб усталяваць фарсункі, плюс (я думаў, у тых 147, вядома) у любым выпадку, каб цяпер хадзіць з 1500bar, але я звярнуўся таксама да ціску pi? высокіх і час *1400bar, у парадку 1300us, не ? як прыгожа, як правіць я разумею, але машына працуе, з тых фарсункі яшчэ!

tidus1985
15-04-2013, 17:39
я ведаў, што 1749v да 1.5 бар трымае, і 1.6 бар для 1749mv ў 150cv, гэта я ў 1.3/1.4 ўжо на складзе

tidus1985
15-04-2013, 18:12
я забыўся, што маючы вадасцекавая труба ў scaldo у любым выпадку, менш, я ўпэўнены, што трымае 1.5 бар, так, па крайняй меры, я яшчэ не нават не гульня на слуп, я адлюстроўваецца 70000km я 85000 і ніякіх праблем, турбіна, што на працягу некаторага перыяду piccava да 1.7 бар-за праблем на клапан pierburg

SandroMarciano
15-04-2013, 18:14
3663
Глядзіце самі...

tidus1985
15-04-2013, 18:34
прашу прабачэння, не я ? дазволу яшчэ адкрываць ўкладання, калі вы можаце накіраваць мяне на малюнкі, якія вы бы ўдзячны

SandroMarciano
15-04-2013, 18:41
прабачце, не там я зрабіў так, пошук па ****** "compressor map gt1749v" і паміж малюнкамі знаходзіцеся графік, які паказвае эфектыўнасць гэтай турбіны пры змене ціску наддува і расходу паветра.

tidus1985
15-04-2013, 18:56
бачыў, на жаль, я не ўмею чытаць сэнс схемы, бо я не ведаю, колькі варта, атрыманых у дзеяннях з пратокі 147 вы можаце tradurmelo ў словы, больш спрошчанай? :D

SandroMarciano
15-04-2013, 21:51
не ? cos? проста... маштаб не ? проста паток паветра, а ? выдатак памяншаецца, беспамерны параметр, які залежыць ад дыяметра трубаправода, тэмпературы паветра і, калі я правільна памятаю, шчыльнасці. Тое, што я паказаў вам ? крывая працы кампрэсара, каб ведаць, як ен працуе, вам трэба intersecarci нават крывой працы турбіны.
Праблема ў любым выпадку ? што крывая pi? злева, ці што ? называецца "sourge line", і ў sx гэта c'? вобласць накачкі, а менавіта, варта пазбягаць. У раене помпавай ? што больш? небяспечна для турбакампрэсара, чаму? у гэтых абласцях адбываецца, што памежны пласт займае ўвесь канал, ствараючы корак, то ціск асімптатычна імкнецца да максімальнаму значэнню, але крыльчатка павялічвае абароты, аднак...

У графіцы, адпаведным 1749v вы можаце заўважыць, што 1,5 бар "pressure gage" практычна бліжэйшыя да sourge line...

tidus1985
15-04-2013, 22:10
Ок, дзякуй, паміж тым, я зрабіў папраўку на карту, 1.4 бар максімумаў, але пасля 2800 абаротаў канферэнц xomuqnue амаль у 1.5

mariodarkblue
15-04-2013, 23:41
Ок, дзякуй, паміж тым, я зрабіў папраўку на карту, 1.4 бар максімумаў, але пасля 2800 абаротаў канферэнц xomuqnue амаль у 1.5

прывітанне, каб абыйсці гэтую праблему, вы можаце выкарыстоўваць карту, час overboost.., якія практычна не ? што % закрыцця сэнсарамі...спрабуе адкрыць яе пасля 3500giri (трэба паменшыць)...

tidus1985
15-04-2013, 23:41
калі б я мог знайсці 1749 мв, які збірае 150cv, улічваючы, што я не павінен нічога змяняць, акрамя, можа быць, трубы алею, бо мне здаецца, што сліў ідэнтычны для downpipe, я мог бы падняцца ціск, ці што?

mariodarkblue
15-04-2013, 23:53

tidus1985
16-04-2013, 00:04
Бо праца pierburg, з карту overbost арыгінальны toccavo 1.6 1.7 бар з downpipe і airbox, на самай справе, пасля 2500 магу адкрыць 6%, каб пазбегнуць, што скажуць, і я L максімум ледзь вышэй 1.5 бар пасля 3000 абаротаў без пік semicemente спыняецца на 1.4 і падымаецца да 4500 абаротаў на 1.5 і што-то

mariodarkblue
16-04-2013, 14:26

tidus1985
16-04-2013, 15:24
Вы для дакладнасці пасля 2800 прыходзіць да 1.5, затым 1,5 і што-то nn больш

mariodarkblue
16-04-2013, 21:40

tidus1985
16-04-2013, 22:07
ок, у мяне таксама праблема, што на 2000 абаротаў я спыняўся ў 1.2, колькі, каб потым sdalire ў 1.4, я знайшоў, вывучаючы карту іншы абмежавальнік turbo па-за драйвера, якая выклікала праблемы, у цяперашні час 1.4 адразу на любой маркі і 1.5 а accelero пасля 2500 абарачэнняў, паспрабаваў на карту іншага сябра, з менш міль, мяне і праслізгвае счапленне, 60000km, мая 85000 і не слізгаценне цікава, як ніколі, нават не вібруе, вядома, не рвалася sottocoppia

tidus1985
16-04-2013, 22:10
вось карта, якую я ў цяперашні час і, я мяркую, застанецца, бо гэта добра і вельмі гучна, я не ўключыў у крычы, т. к. знайсці яго нават раней, на іншых укладанняў

tidus1985
16-04-2013, 22:21
вось мае часы ў 80 мм3, у 1400 прыкладна 1260us, з загадзя 2.8?, можаце ісці ў нумар або рызыка быць бліжэй да пост-ўпырску, павелічэнне ? прыкладна на 19%

mariodarkblue
16-04-2013, 23:00
вось мае часы ў 80 мм3, у 1400 прыкладна 1260us, з загадзя 2.8?, можаце ісці ў нумар або рызыка быць бліжэй да пост-ўпырску, павелічэнне ? прыкладна на 19%

Прывітанне, я спрабую даць вам мае сціплае меркаванне;)
-паспрабуйце падправіць у 2d педаль, raccordarlo нітка лепш...
-карту адразу пасля педалі...вы ведаеце, што ??
-1cbcba cos'?
-лім пара", " прадастаўленне max 46.4 нм...я іх трымаць да канца абаротаў, не зніжаючы
-1cbd90 cos?
-карты-lambda...вай вай..памяншае яшчэ...нават да яе каманда ў 1...паглядзець, як сыходзіць салярка;)
-qantit? паліва ўпырскваецца...? карта пераўтварэнні, што вы можаце пакінуць крычы.
-авансавыя плацяжы могуць ісці
-1d1fdc і ніжэй...а што гэта?xk? modd так?

-1dcfb4 так?
-1e0ee8 так?
-1E1592 так?
-лім prex rail, вы зрабілі іх проста западліцо з картай rail...alzali валасы, што нічога не адбываецца;)

giuseppe1374
17-04-2013, 12:44
як ? скончылася гэтая машына на хаду ці не?

tidus1985
17-04-2013, 12:54
вы машыну нават занадта добра, сення рэтушы карту, як раілі ад марые, але ў любым выпадку, гэта добра,, ? ракета, нават калі заўважае, счапленне, сара **** ці, можа быць ? было слізка, і я нічога не ведаю, узяў з 67000km

mariodarkblue
17-04-2013, 14:39
Выдатна!дайце мне ведаць, як ідзе...;) дарэчы...тыя моды з драйвераў...у вас зробленыя вамі або вы ўзялі, кі?;)

tidus1985
17-04-2013, 15:14
Я атрымаў інфармацыю ад coniscente затым глядзім break point, я зразумеў, што яны былі першымі, з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту апошні ? prex turbo

каб адказаць
1CBCBA і далей 2 абмежавальнікі крутоўнага моманту
1DCF9E мне ? сказалі, дадаваць яго трэба, каб расцерці
1e0ee8 карту prex turbo
1e1592 ? абмежавальнік turbo max у залежнасці ад абаротаў

вось файлы перагледжаны

цяпер вы павінны мне сказаць, што вы маеце ў выгляду пад "-карты лямбда...вай вай..памяншае яшчэ...нават да яе каманда ў 1", таму што я карты лямбда я вырас на 7%, мне здаецца, не decrementate

пытанне, у мяне csala у rail, якая даходзіць да 60mm3 дызельнага паліва, як ніколі? дзе закон карту для 80 мм3, вядома 90 не ведае, што яны прыходзяць, таму што думае, што з тых часоў яна стала за 80, але ў рэальнасці яна стала 90, шмат, у гэтым выпадкі змены брэйк-пойнт, затым sti break point, іх змене або толькі дадаюцца, я думаю, вы не маглі дадаць правільна?

tidus1985
17-04-2013, 22:52
я хачу зрабіць іншы пытанне, каб убачыць, калі я зразумеў, то ў мяне колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца ў памеры 95 мм3 калі ecu думае, увядзіце 80, націсніце на tabello пераўтварэнні дызель "колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца", як колькасць, на максімальны крутоўны момант, прыведзены 350 бар я стаўлю 80 мм3, што б 95, улічваючы, што ен, каб выконваць гэтую табліцу варта чытаць у тэрміны, адпаведныя значэнні 80mm3, ок? затым дастаткова ўсталяваць максімальныя значэнні крутоўнага моманту 350 нм, і я ўжо ей 95mm3 дызельнага паліва ўводзяць не збіраецца павялічыць на любы карце на суму больш чым 350 нм максімальнага крутоўнага, і менавіта таму, змяніўшы гэтую карту і працуе на антычныя і ціску турба я ўжо супастаўляецца ў тэорыі, бо ен паказвае, лимитеры і карты педаль у нм, але ў рэальнасці для гэтага? нм заўседы ідзе чытанне табліцы часоў, праўда? бо ў рэшце рэшт ен толькі гэтай табліцы, каб даведацца, колькі нм спампоўваеце на колы, цяпер жа я змяніў, нават брэйк-пойнт dell overbost падымаецца да 80mm3 дызельнага паліва, каб мець кантроль на ўвесь дыяпазон ўпырску. скажыце мне, калі ? проста таму што тады я павінен павярніце шмат непатрэбных карт, таму што я пункту 350 nmdove volgio максімальную магутнасць, і таго ж варта ўжываць для карты педаль, калі я не памыляюся, то цікава, чаму на картах педаль апошніх break point 100.1-100.2-100.3-100.4 і маюць тыя ж значэння, што мае сэнс? яны маглі б scalarli лепш мець modulabilita больш няма? або c'? прычына?

tidus1985
17-04-2013, 22:57
я мог бы змяніць нават брэйк-пойнт авансавых улічваючы, што аж да 70mm3, і я павінен выкарыстоўваць іх нават у 80 мм3? дзе закон карту дасягненняў, 80mm3 не разумею

mariodarkblue
18-04-2013, 15:40
тады мы ідзем за крокам;)
-карты-lambda...спытаеце мяне, xk? я kiesto, каб паменшыць яшчэ...вы ведаеце, як працуе лямбда-карту????
-bp ціску ў магістралі rail: апошні яго паглядзець у 60mm3...азначае, што для ўсіх IQ вышэй 60mm3, ecu выкарыстоўвае значэння 60mm3...і ? cos? для ўсіх карт...
-гаворка bp: педаль ? гэтак жа, як вы кажаце, калі c'? прычына, чаму яны пакінулі 4bo канчатковых роўныя..ігнарую...
абнаўленне бп у карты...? вельмі працяглы і складаны, на edc16...есць незлічонае мноства bp, якія былі раскіданыя ўздоўж файла...і без damos я бачу, moooooolto складана..

tidus1985
18-04-2013, 18:14
такім чынам, для кожнага апошняга breack point у выпадку, калі неабходная дэталь для іншых карт для наступных выкарыстоўваецца апошні брэйк-пойнт.

Лямбда я ведаю, што выпраўляе igniezione на аснове кіслароду з дрэнажнай адтуліны, я мяркую, што калі пачуе кіслароду ? знак combistione не поўны, для здагадкі, я б сказаў, што, калі адчувае сябе так шмат кіслароду, павелічэнне дызель, калі не пачуеце ? ок, памыляюся?

tidus1985
18-04-2013, 20:38
то я вучуся добра, авансы, каб не даць ім выпадкова, але па логіцы, я зрабіў калькулятар exel, прывяду адзін прыклад, мы прымаем пад увагу 80mm3 паліва ўводзяць у 1600 бар патрабуюць адкрыцця 975us згодна з карце-крычы, цяпер я буду шукаць, дзе падаецца гэта ціск на карту rail, так як break point max 70mm3 я бяру ва ўвагу тое, як сказаў Марые, папраўце мяне, калі я памыляюся, тут кажа мне, што бяруцца 1600 бар пры 3250 аб, а мой калькулятар формула ? : (1s (у мілісекундах)/(абаротаў у хвіліну/60))/360 градусаў поўнага абароту= рухавік за цыкл патрабуе 720? але тут разлік робіцца на градусаў вакол матора, у разліку загадзя, так вось чаму дзяленне на 360, з дапамогай гэтай формулы я калі можа доўжыцца ў зша гэта лік diri, цяпер для 3250 1 градус адпавядае 51 us, я буду бачыць карту перадаплаты, і я бачу, што ў 70mm3 (значэнне max брэйк-пойнт, таму я мяркую, дакладна і для 80mm3) есць 12,49? аванс у памеры 636us, то inezione пачынаецца 636us перад вмт і 339 us пасля вмт, таму 65% да вмт і 35% пасля вмт, цяпер пытанне ?: гэта улічваючы, паведамілі карту на врі ? правільным можа быць палепшана таксама, не варта ўлічваць запас патрэбы часу ўпырску? цікава, гэта таму, што калі andase добра было б прыняць гэты факт, як, напрыклад, вярнуць прапорцыі для quanita больш паліва ўпырскваецца, то, вядома, іншае пытанне ? колькі зша і, такім чынам, ступені магу я настойваць пасля вмт з дапамогай ін'екцый? я чытаў на розных форумах, максімум 10?, і калі градусаў да вмт, я бачу пасоўванняў 22? градусаў да 4500 абаротаў, так што я б сказаў 22? бяспечна, але мяжа, як

mariodarkblue
18-04-2013, 20:54

для дасягнення гаворка ? правільна...лічыць, што добра было б падтрымліваць у працягу 7 градусаў post inj, але ў межах 10 ? прымальна...

tidus1985
18-04-2013, 21:30

для дасягнення гаворка ? правільна...лічыць, што добра было б падтрымліваць у працягу 7 градусаў post inj, але ў межах 10 ? прымальна...

дзякуй за тлумачэнне загадзя, зараз на самай справе, формула для разліку anticpi ? спрошчаная poioche я павінен tenerc onto, што я павінен глядзець на адлегласць да поршня ў вмт, а затым націсніце тэарэма піфагора дынамічны для кожнага стане руху dell вал разліку даўжыні viella і цыліндр адзін ад нападу Шатуна/цыліндр, бо хуткасць вала ? аднастайнай але поршня няма, істотна запавольвае крайнасці, аднак, улічваючы, што запавольвае у роўнай momo у вмт і сярэдняга бізнесу формула для разліку працягласці ўпырску павінны быць больш ці менш правільна, цяпер пытанне ? ок, каб максімальная значэнне пост пмс, але колькі градусаў я магу прадбачыць да вмт, вы можаце атрымаць 30?? бо, калі мы прымаем пад увагу, 4500 аб з упырскам паліва 70 мм3 / я 22?, затым я каля 900us ўпырску (прыкладна, бо не ? у break point), што эквівалентна 24? затым з цягам часу кута ўпырску пасля вмт 2 градусаў, калі павелічэнне на 20 % avro 1080 зша, што эквівалентна 29? з часам кута ўпырску пасля вмт 4?, гэта азначае, што з гэтым уздымам я мог бы пакінуць загадзя, ori, або нават я мог бы паменшыць і давесці час пост вмт да 7?, але inn дадзеным выпадку плаціцца ў плане ўраджайнасці? ці я мог бы павялічыць працягласць ін'екцыі да 7?, але не ? занадта? вось што я хацеў бы зразумець, як сябе, і калі варта таксама знізіць авансавыя плацяжы або павялічыць ін'екцый да мяжы наперад, ад 7 да 10 ? пост пмс

SandroMarciano
18-04-2013, 21:57

так. значэнне 1000 адпавядае стехиометрической, а затым 14.7/1

tidus1985
18-04-2013, 21:59

tidus1985
18-04-2013, 22:03
так. значэнне 1000 адпавядае стехиометрической, а затым 14.7/1
я іх чытаю ад драйвера 1.x, такім чынам, не ў абсалютных лічбах, 2d, затым 1000 адпавядае stechio, але ў абсалютных значэннях, я ўжо канвертаваць на ecm titanium для тых карты

SandroMarciano
18-04-2013, 22:03

блок кіравання інтэрпаляцыя з выкарыстаннем значэнняў pi? вочак.
У любым выпадку на малых абарачэннях, не ? праблема мець паведамленне ін'екцый, наадварот, выгадна, чаму? пасылаюць у чарзе перад турбінай. Тады як вы мець 70mm^3 = 1000 абаротаў у хвіліну... я думаю, што калі гэта паўтарыць першы вынік будзе счаплення, які выходзіць з рухавіка mo' freesbee

tidus1985
18-04-2013, 22:11

tidus1985
18-04-2013, 22:13
прыкладаю канвэртар градусаў да некалькіх секунд у залежнасці ад абаротаў, што я і зрабіў з exel

tidus1985
18-04-2013, 22:53
на нізкіх ін'екцыі, у парадку 20mm3 я авансы дадатковая працягласці ін'екцыі, дзіўна, я, змяніўшы, каб пайсці, па меншай меры на 2-3 градусы пасля вмт, ? правільна, загадзя (да 4500 абаротаў на 17.5 мм3, што ? у 21? і ін'екцыі доўжыцца 15.5?, усталяваны загадзя ў 14?, павінна быць правільным і няма? ці робяць гэта так, каб запаволіць турбіны на высокіх абарачэннях?

SandroMarciano
19-04-2013, 08:21
Авансавыя плацяжы выбіраюцца ў залежнасці pi? фактараў, так што я б у цябе іх? жыву арыгінальныя, у свой час я спрабаваў змяніць іх, але ў мяне прадукцыйнасць стала горш і расход паліва, а таксама...
Змены толькі тыя, максімум, дзе на самай справе перавызначыць у ****llo працягласці.

tidus1985
19-04-2013, 09:25
Я хацеў умяшацца, на ўсе вышэй значэння 600bar, дзе я змяніў час, я павінен быў прадбачыць 3.5? некаторыя моманты, максімальна iniezio і, хоць і 4000-4500 таксама 70mm3 я павінен адкласці антычныя арыгінальныя занадта высокія

SandroMarciano
19-04-2013, 10:01
па-мойму, памыляецеся, што-то... мне, вяртаюцца 23,4? ін'екцый *4000rpm з 975us (q.. 80 мм^3/i), загадзя арыгінальны 17.5?

5.9? пост ўпырску...

tidus1985
19-04-2013, 10:52
На маей карце l загадзя 70mm3 і 21? ад золата

SandroMarciano
19-04-2013, 11:15
вы ўпэўненыя, што крычы так? вы ўпэўненыя, выкарыстоўваць правільны каэфіцыент пераўтварэння?

tidus1985
19-04-2013, 11:42
Вядома, з дапамогай ecm titanium з правільны нумар, hw і sw ? ок, для параўнання я зрабіў вылічэнне абсалютнага значэння часу таму з фактарам conversionee вяртаўся разлік delntitanium

SandroMarciano
19-04-2013, 11:46
3736
я іх бачу, cos?, абсалютная значэнне ў апошняй радку апошняга слупка, якія законы?

SandroMarciano
19-04-2013, 11:48
правільна, у вас няма правоў, каб бачыць яе
http://img507.imageshack.us/img507/5726/anticipi147mjet120ori.jpg

tidus1985
19-04-2013, 11:52
Вядома, з дапамогай ecm titanium з правільны нумар, hw і sw ? ок, для параўнання я зрабіў вылічэнне абсалютнага значэння часу таму з фактарам conversionee вяртаўся разлік delntitanium

tidus1985
19-04-2013, 11:53
Толькі я прыходжу дадому, гляджу, а месца дотыку, як я бачу іх

tidus1985
19-04-2013, 13:15
вось як я бачу іх, і да 4500 абаротаў у 70мм2 выкарыстанне break ў 80mm3 і я бачу, што inezione у 975 даляраў зша на 1600 бар, што стаіць 26?, тут не мае сэнсу чакаць, пасля ін'екцыі, і павінен мець, як мінімум, тэрмін службы nodevo стаяць паміж дыяпазонам не менш за 4 градусаў, пасля mps каля 7-10 пасля вмт, каб атрымаць аптымальнае згаранне?

або іншы прыклад
калі inietto 15mm3 да 4500 абаротаў прыкладна 660 us, што ў ступені-17.8?, але тут загадзя ? 21?, ? абсурдна, гэта значыць у канцы ўпырску заканчваецца перад вмт, то тут я позні ўпырск 5? бо для 15us я 840 бар і значэнне бліжэй 800 бар я павялічыў tramiteb tabelli час ад 540 us a 647 зша і нават з павелічэннем часу ўпырску занадта ранні, па-твойму ? хацеў, каб гэта загадзя? па якой прычыне? вы richisa дэтанацыі да моманту, тут трэба, і, такім чынам, страты potrenza

SandroMarciano
19-04-2013, 13:22
Авансавыя плацяжы былі настроены па адносінах да для ін'екцый, што для нас ? цяжка дадаць...

mariodarkblue
19-04-2013, 13:46

tidus1985
19-04-2013, 13:58
Такім чынам, як я павінен comoortarmi затым з авансаў? Я павінен пераканацца, што rispecchiari авансы ori павінны супадаць канца ўпырску, калі aumebto з пмс? Я ведаў, што авансавыя плацяжы першапачаткова былі вельмі сціснутыя-за гэтага тыпу dinguidatori, якія мантуюцца ў машыну, і яны ведаюць, has a наручнікаў халоднай, не робіць усе адразу і normr забруджвальных рэчываў

mariodarkblue
19-04-2013, 15:01
Tidus...кажу табе, мой..я не вытворчасць, страты авансы арыгінальныя...andrei дзейнічаць толькі там, дзе гэта неабходна..., і, перш за ўсе, не ісці больш чым на 3? загадзя, агульнай...

SandroMarciano
19-04-2013, 15:11
Tidus...кажу табе, мой..я не вытворчасць, страты авансы арыгінальныя...андрэй дзейнічаць толькі там, дзе гэта неабходна...

гэта так, нават я!

tidus1985
19-04-2013, 15:26
Вы згодныя, але вы павінны зразумець, ДЗЕ і павінны, у залежнасці ад таго, якія параметры, то есць, дзе паставіць час заканчэння ўпырску пасля вмт, у адваротным выпадку, як вы можаце даведацца, дзе ? трэба, як хто-то робіць " тут я даю 15% часу больш, а затым загадзя, каля 2 градусаў", але я хачу максімальна авансы або мэтанакіравана для дыяпазону працы, дзе робяць лепш, anhe, разлічыўшы загадзя ячэйкі для ячэйкі, калі трэба

SandroMarciano
19-04-2013, 15:40
Мы (ці, па меншай меры, я) не маем інструменты для таго, каб зразумець, што логіка іх змяніць. Выкарыстоўвайце свае пачуцце, не перавышае 30? раней і 10? у апошнім выпадку.

tidus1985
19-04-2013, 15:52
Павінен дзейнічаць на ўсіх абаротах, як правіла?

SandroMarciano
19-04-2013, 15:56
няма, я ж табе ўжо? напісаў, preiniezioni не заўседы дзейнічаюць такім жа чынам.

sportknight
19-04-2013, 16:23
выбачайце,адтэрміноўка коўл робіць разлічаны і на падставе чаго? у залежнасці ад загадзя і час ўпырску?

SandroMarciano
19-04-2013, 17:10
выбачайце,адтэрміноўка коўл робіць разлічаны і на падставе чаго? у залежнасці ад загадзя і час ўпырску?
так, я раблю cos

tidus1985
19-04-2013, 18:17
вось карта, на новыя дасягненні, ен мяне ўчора вечарам і сеньня ў другой палове дня іх разлічваць ўсе, ад ціску 600 бар і ад 1250 абаротаў, і ва ўсіх раздзелах я стараўся трымацца паміж 3.5 і 7.5? пасля верхняй мертвай кропкі,прыкладаю, іншае пытанне, маючы зменены авансаў, час ўпырску, rail і турба, я мяркую, і на іншых картах, што я мог бы пакінуць іх арыентацыі, як розныя абмежавальнікі крутоўнага моманту і дым, бо я дзейнічаў на крыніцу, я памыляюся? хутчэй былі б шкодныя, таму што, я б паставіў яшчэ больш дызельнага паліва, то ўводзіцца з часам выраслі?

для карты я зрабіў разлік для кожнай ін'екцыі карту загадзя, будзем шукаць у залежнасці ад колькасці дызельнага паліва ў i мм3 і абароты адпаведныя значэння для ціску ў рампы, і тут, колькі зша адкрывае, каб надаць гэтай сумы на гэта ціск, то я, пераўтвораныя ў градусах, і я праверыў, як тырчалі па адносінах да вмт і адпаведна змянілася, ? было даволі праца, але, спадзяюся, яно таго варта, цяпер збіраюся паспрабаваць

tidus1985
19-04-2013, 18:41
даказана, машыны ? значна больш плаўна, менш дрэннага ціску газу, але заўседы насычаным, як і раней, такое ж паскарэнне, але не адчувае сябе anessun рэжыму класічны шум дэтанацыі тыповых машын перавызначыць пасля 3000 абаротаў, я вельмі задаволены, мая праца дала свае плады! чакаю вашых каментароў на мод авансавых

mariodarkblue
19-04-2013, 18:46
tidus...modda таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту і дым...не прыносяць ніякай рост...толькі карты АБМЕЖАВАННІ;)
у рэшце рэшт, колькі градусаў на агульную загадзя, так як вы далі?

tidus1985
19-04-2013, 19:32
іншыя lim пара з драйвера іх не cononosco, калі, можа быць, я мог бы мне дапамагчы іх знайсці, градусы дасягненняў, я пайшоў ад мінімуму -3.3, чым у крычы, каб значэння да 50mm3 на 4500 аб бо ін'екцый, але да мертвай кропкі, і да 4-х? 2250 абаротаў у 70mm3 таму, што час, плюс 20% для ін'екцый пайшоў 11 градусаў пасля вмт, затым мінімум -1.1? градусаў, так што пост вмт і максімум да 23.2?

Цяпер выкладзеныя менавіта так, з якой я іх разлічаны:

Вы чыталі значэнне да змены, вы бачыце мм3, што загадзя і колькасць абаротаў, адпаведны, такім чынам, вы ідзяце ў карту rail і счытвае значэнне, якое мае ціск у магістралі rail ў тых колаў і тым, што колькасць ін'екцый, узяў даў пад ціскам ен ідзе шукаць яго ў карту часу ўпырску, у залежнасці ад quanittativo у мм3, і мы знаходзім час ўпырску, то ціску для дастаўкі гэтага колькасці паліва ў мм3, затым дзеліць гэты час, каб значэнне ў us ступені разлічаны на тое колькасць абаротаў, (з кампутарам, што я зрабіў у exel некалькі пастоў раней), і знаходзіцца час ўпырску ў градусах, так, і вы бачыце, дзе пачынаецца на аснове загадзя ўсталяваны ў карту дасягненняў і дзе сканчаецца, усталяваў усе значэння так, каб мець на нізкіх абарачэннях максімальнага значэння пасля вмт 7,5? аб, і мінімальным значэннем вмт на высокіх абарачэннях 4? прыкладна. мне спатрэбілася 6 гадзін, каб зрабіць усе карты, але я гарантую, што ne ? варта таго, каб усе якасці, названых вышэй, і лепш, рухавік так

навіны, пасля розных аналізаў і тэстаў, я вырашыў цалкам змяніць спосаб itervenire на ecu, я растлумачу, я паклаў усе на врі, зрабіў карту 0 ўзяў апошнія break point overboost, турба-rail і авансавых плацяжоў і дастаўленыя ў 80mm3, таму я змагу выкарыстоўваць карту з 80mm3 часу ўжо маецца, бо я выявіў, ад розных спакусаў не было, раней на гэтай карце быў да аказання колькасці 20% больш, што складае больш за 98mm3 дызельнага паліва таксама разлічвае на рост чыгуначных, цяпер erogo каля 89/91 дадатковыя мм3 і машына ідзе роўна, але вы адчуваеце, што прагрэсаванне ? значна лепш, я стаяў на час 40/60/80mm3 ад 5 да 10% прыросту з прэзідэн максімальная rail 1700 бар, in bad dad авансы толькі 40/60/80 мм3 ад 08-3?,
я таксама дадаў трохі абмежавальнікі iq за межамі драйвер вакол ложка, што вы можаце бачыць на карце " scale_01" прыкладаецца, але я памылак ecu для перагрэву дызель, так што я не выкарыстаў іх, калі, можа быць, хто-то можа дапамагчы мне зразумець, які ? тое, што я памылка, але я быў бы ўдзячны, карту, якую я ў дадзены момант загружаны ? "scale_02" я згодны з вамі, вось тут.

для запісу, з дапамогай fes, я ўбачыў, што я прыйшоў у "64 праграмаванне" :D

tidus1985
30-04-2013, 19:30
на viicolo сляпы, без damos не магу знайсці, абмежавальнікі крутоўнага моманту, таму я не магу падняцца магутнасці, не дакранаючыся часу ўпырску, я павінен працягваць затым варта супаставіць з сістэмай падману, час ўпырску, некаторыя душы, pia б damos для 147 120cv mjet edc16c39 ў, магчыма, indircarmi абмежавальнікі дызель з драйвераў, не магу знайсці?

SandroMarciano
30-04-2013, 20:21
у damos c'? і ? для fiat croma, паглядзіце вакол, і вы ўбачыце, што знойдзеце.

tidus1985
30-04-2013, 20:36
гэта я бачыў, але не маюць дастатковую колькасць паведамленняў не магу scarocare!! але я не люблю размяшчаць у капусту вакол, каб яго можна было спампаваць, можа быць, знайсці некаторыя душы, піа, што спампаваць і мяне пасылае, я думаю, што damos было б вельмі карысна, нават калі пп ? такая ж дакладна, як павінна ісці добра, я адкрываю яго ў txt так што winols мне не ідзе, што ў мяне windows 7

tidus1985
30-04-2013, 22:22
я перарабіў карту ад 0 з тым, што я ведаў, павялічылася карты крутоўнага моманту і абмежавальнік крутоўнага моманту 60 ?тлустымі ад 1500 да 2000 абаротаў і 200 у, то 100 балаў, 8 мм3 яшчэ на карту пераўтварэнні дызель крутоўны момант, павялічыць час ўпырску да 20% поўнай нагрузкі, працаваў на авансы для ціскаў вышэй 600 бар rail разліку ціску ў адпаведнасці з картай rail, авансы ад 0.5? да 2.6 градусаў, улічваючы 6% - rail, і 0.1 бар турба abbasando абмежавальнік turbo на 1.45 бар, каб стаяць на парозе, працаваў на геаметрыі, на ўсе 4 карты, каб мець дазавання без пікаў з max 1.45 бар ціску, машына ? выдатна, цягне як монстар, муфта не частка, і гэта выдатна, prex максімальная 1.45 бар з манометрам вымяраецца на тэс 1.4 бар, вось схема, з драйвера я закрануў толькі адной карце turbo, каб атрымаць стабільнае ціск на карце turbo ў адзін біт x 16, а на карце абмежаванне rail з драйвераў, акрамя таго, перадаплата 1 ступені preiniezioni, каб не мець праблем з anticipio галоўная, карты, што мяне вучыў мой першы трэнер

mariodarkblue
30-04-2013, 23:31
Прывітанне, дарагі! я рады, што вы робіце поспехі..
такім чынам...
карту педаль...ок, з крокам....я асабіста б я стартаваў з больш нізкім (напрыклад,% педалі)
lim пара ок

ціску ў рампы..частцы змены больш высокіх абаротаў!помпа hp працуе на размеркаванне...і калі вы хочаце мець больш ціск, яна паглынае больш магутнасці...;)
вы закранулі карту prail што ? актыўнай рэгенерацыі...

tidus1985
01-05-2013, 00:14
Колькі я павінен адправіцца ў падарожжа па rail? Карту рэгенерацыі nn я ведаў, што гэта было, як я цяпер ведаю, шмат у мяне fap, абмежавальнікі крутоўнага моманту partiro добра, вышэй 2000 абаротаў nn падкрэсліць frizikne, pa Пераўтварэнні дызель 150 мае break point розныя, я павінен таксама змяніць тыя?

tidus1985
01-05-2013, 00:25
Я зразумеў зараз, што тут я зачыніў egr!

mariodarkblue
01-05-2013, 00:40
Вось я!
Тады...так, я copierei ўсю карту пераўтварэнні, уключаючы вр...
lim пара, ? ок...але я б зрабіў у камандзе..усе на 500 (? ногі, што робіць розніцу, я на stilo jtd мне 45кг крутоўнага моманту з махавік на врі)
Ціску ў рампы, я то добра, толькі пасля 3000 абаротаў...спачатку я не думаю, рабы:)

tidus1985
01-05-2013, 01:27
вось яна, тут, я загрузіў карту пераўтварэнні iq 150cv, 147, што я зрабіў для дакладнасці, арыгінальнай карце cois як? я павінен падправіць хоць час цяпер? пасля гэтага практычна з ім, калі я патрабую 450 нм крутоўнага моманту з карты запыту крутоўнага моманту ідзе чытанне тут мм3 для ін'екцый? але ў любым выпадку, не ведаю, ці працуе, улічваючы, што я не закрануў розныя абмежавальнікі дызель з драйвера, а потым, ужо час +20% не пайду iniettarne таксама дызель?

SandroMarciano
01-05-2013, 09:09
няма, карта converione пара/IQ d? памылка пры змене (у межах пэўнага ліміту), вы павінны таксама змяніць вось. Улічваючы каэфіцыент множання "5": 600Nm/5=120 мм^3/i

mariodarkblue
01-05-2013, 09:28
*final fantasy...то...я думаю, cos?...я збіраюся змяніць толькі там, дзе трэба...напрыклад...я раблю карту на брава mjet150, што я ўзяў...гэта спыняецца на карту ў 80mm3 добра.......я скапіяваў вр ў mjet165 рэзюмэ, для дакладнасці толькі два апошніх часоў...цяпер у мяне 40 70 100mm3 часы...і я разлічана толькі на часе 70 і 100...prail я пакінуў крычы на дадзены момант...і andr? разлічыць авансавыя плацяжы толькі для тых значэнняў iq...

tidus1985
01-05-2013, 09:47
Так я не зразумеў, час пакідаю іх арыгіналы я іх rimodifico, як я іх змененыя з lanvecchia карту пераўтварэнні iq

mariodarkblue
01-05-2013, 09:54
Tidus...то...modda толькі там, ДЗЕ ТРЭБА:)
калі ў вас есць час, якія спыняюцца ў 70...паглядзець bp 165...
ke фінал-40 70 100...
і вы разлікі толькі час er 70 і 100...і тое ж самае для дасягнення...;) ps: дадай мяне на фб:)

tidus1985
01-05-2013, 10:02
тады мае часы прыходзяць да 80mm3, тэарэтычна ecu интерполирует затым адкрыў бы bissogno раз паўтарыць, тое, што я прашу ?: ecu дазваляе мне прыбыць ўжо ў 100mm3 з 450nm крутоўнага моманту, як у карце пераўтварэнні, ці я ў любым выпадку спыніўся ад limiotatori дызельнага паліва з драйвера?

mariodarkblue
01-05-2013, 10:15
тады мае часы прыходзяць да 80mm3, тэарэтычна ecu интерполирует затым адкрыў бы bissogno раз паўтарыць, тое, што я прашу ?: ecu дазваляе мне прыбыць ўжо ў 100mm3 з 450nm крутоўнага моманту, як у карце пераўтварэнні, ці я ў любым выпадку спыніўся ад limiotatori дызельнага паліва з драйвера?

калі вы спытаеце педаль 500nm момант...экю, варта, перш чым убачыць, ці есць у іх абмежаваныя, дзе-то...потым ідзе ў карту пераўтварэнні, і закон ke x 500nm служаць 100mm3...ідзе ў карту час...;)

tidus1985
01-05-2013, 10:26
ужо то ? праблема, я не зменены, няма абмежавальніка дызельнага паліва або пара, што гэта за драйвер, бо не ведаю іх, таму мой страх ? што гэтая аперацыя мне не спатрэбіцца, ammeno, што дастаткова змяніць абмежавальнік крутоўнага моманту ў драйверы, то есць "абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту"

mariodarkblue
01-05-2013, 10:36

tidus1985
01-05-2013, 10:48
be ? ват што я зрабіў да гэтага часу, то гэта разважанне таксама пакласці карту пераўтварэнні iq 150cv ? бескарысна, ці я памыляюся?

tidus1985
01-05-2013, 10:51
і aggoingo, што, такім чынам, у гэтым выпадку я не павінен нават пайсці на змяненне карты крутоўнага моманту і педалі, бо, змяніўшы час рост ужо дызель не рабіць, лістапад яшчэ, затым рэтушы часы, u поўсць rail і турбонаддувом, і, вядома, авансаў, не дакранаючыся карты крутоўнага моманту, што, паколькі павелічэнне часу на 80mm3, які лічыць, надаць ne inietto 100, але потым, улічваючы, што на карту пераўтварэнні прыбыцця да 76mm3 я павінен ўсталяваць гэта значэнне ў 80mm3, спадзеючыся, што гэта не есць нейкі абмежавальнік дызель вакол выставіцца пад 80mm3

mariodarkblue
01-05-2013, 10:59

tidus1985
01-05-2013, 12:03
то зроблены спробы з карту толькі з карты пераўтварэнні зменены з 150 к.с., зразумела, не мяняе нічога, прыведзены значэння да 100m3 ў карту, а ў фесе я выяўляе максімальную колькасць ўводзяць у памеры 86.70mm3, паказанаму на 350 нм максімальнага крутоўнага, а затым, як у арыгінальнай карце, цяпер у мяне загружаецца і добра, то есць я пакідаю тую, для якой я мяркую, што я мог бы прывесці ўсе карты, пара залатых, павялічваючы толькі тыя нагрузкі parzializzati, каб атрымаць адказ больш аператыўна і працаваць толькі на час і авансавых плацяжоў, ціску ў рампы obbiattivo 1650 і прачытана 1604, мая радасць, інжэктар 3, па крайняй меры, выпраўляе ў 3.4mm3, дам чыстую з дадаткам спецыяльнага спадзеючыся, што гэта проста бруд, на самай справе-то borbottio да мінімуму, гэта робіць, але вельмі мала, амаль не заўважаюць

мансардных
01-05-2013, 12:10
хлопцы, я прытрымліваюся л. рон хаббард, гэты пост ? таксама цікава

tidus1985
01-05-2013, 12:17
я рады, што ў гэтай дыскусіі не служанка, і толькі мне, і я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб сказаць, што гэта форум ? лепшыя па параўнанні з іншымі нашмат blastonati, дзе толькі некалькі дапамагаюць пачаткоўцам зразумець крыху больш.

да гэтага часу я выдаткаваў 400 € дызель, каб зрабіць розныя тэсты,

tidus1985
01-05-2013, 12:21
цяпер я гатовая карту, ідэнтычнай гэтай, але з картамі, уласцівых пара ўдвая, я хачу ўбачыць, калі на самай справе, змяніўшы толькі час, ціск турбо авансаў і u дробка rail сітуацыя не мяняецца, і другой частцы прадастаўлення на parxzializzato для карты крутоўнага моманту, калі не вы ? яшчэ абмежаванне фільтраў з драйвера, аказанне зменіць, таму што практычна я яму кажу, калі націскаю на 50% ты дай мне 20% крутоўнага моманту больш, па-ранейшаму пад абмежавальнік, але для значэнняў валуноў, я ўпэўнены, што не зменіцца нічога, то я маю на ўвазе, каб значэння вышэй 350 нм максімальнага крутоўнага, так ? пацвярджаецца тэс, што машына толькі для змены карты, педалі і крутоўны момант вышэй 350 нм максімальнага крутоўнага ? абмежаванай, калі вы не чапайце фільтры, як я ўжо казаў, першы пост, тут я не разумею, попыт больш, у разгоне 400nm на арыгінальнай карце запыту крутоўнага моманту ў паскарэнне, таму што vranno мірацца з запытамі 400nm ці машына ? у любым выпадку абмежаваная 350,

мансардных
01-05-2013, 12:24

tidus1985
01-05-2013, 12:38
Я маю веды дыскрэтнай запал engineering, ацэншчыка, электронны, для якіх дыспетчары ў шим-сігналаў і сігналаў мяне кабель добра, чым у пачатку мяне тб вельмі шмат, але па-ранейшаму вельмі прывязаны да драйвер

мансардных
01-05-2013, 12:43
тады ты нашмат больш? далей мяне ****llo электроннай сувязі, **** llo механік, я зрабіў практычна ўсе, дзякуючы сябру, які мае майстэрню і часта хаджу ў яго, каб навучыцца і ў абмен на яго дапамогу ў розных аперацыях

tidus1985
01-05-2013, 23:22
дык вось, я знайшоў гэтыя карты з damos ў edc16c39, што я ў рэшце рэшт знайшоў, хоць я не 120cv але 150:
1c1f86?
1c30aa ?
1c3772 масы паветра min запыце
1c3e66 ?
1c64c4 ?
1c7a64 ?
1ccfa6 ?
1cf3f0 абмежавальнік дызель значэння ў мм3
1cf329 абмежавальнік дызельнага паліва ў адпаведнасці з temp
1e3560 пераўтварэнні rail mampere
1e37e8 карты ў шэраг, абмяжоўваючыся дызель

некаторыя з іх крыху offste за sowfeare не проста ідэнтычна, хто-то можа сказаць мне, калі есць і іншыя абмежавальнікі дызель, каб скончыць працу карту lavorandp на абмежавальнік, не дакранаючыся часы inj? тады, калі б я мог зразумець, што карты, у якіх кропка ?, на жаль, я думаў, што damos было больш поўнае, а не ancano а многія рэчы

SandroMarciano
02-05-2013, 19:03
няма, damos ? поўны, але не можаце ўжыць яго на свой файл, вы павінны прымяніць яго на тое, што па каляровасці, што вы знайшлі "у камплекце" (*.HEX)

tidus1985
02-05-2013, 19:14
на самай справе я зрабіў так, і я знайшоў карты на маім файле, але я не знайшоў іншых абмежавальнікаў, акрамя гэтых

tidus1985
02-05-2013, 19:49
вось карта, час стандартаў, але breack point павялічылася да 100mm3, ж карту пераўтварэнні дызельнага паліва да 500 нм, перарабіў этапы прышчэпкі ад грыпу да 100mm3

уведзеныя абмежавальнікі, якія я знайшоў, цяпер ўбачу, калі гэтыя абмежавальнікі усяго праз fes, калі вы мне riferma менш 86mm3 дызельнага паліва азначае, што копія/дызель і абмежаваная на што-нешта іншае, бо карты пераўтварэнні дызель/пара час ад часу частка значэнняў у самыя перьми breack point розных крычы. я спрабую паведаміць экю прырашчэннем

tidus1985
02-05-2013, 21:27
перамогі!!!! з абмежавальнікамі крутоўнага моманту зменены iresco надаць 100mm3 дызель рэальных без змены ne карту часоў ne карту пераўтварэнні!! sis і арганізацыі, аказання больш лінейнай і магутнасці, я лічу, што з максімальнае ціск у магістралі rail 1714 года, у той час як у мяне усталяваны на max 1680, так што я б сказаў, што ecu робіць разлікі ў адзіночку, у мяне быў невялікі спад у 4-га марка на 3000 аб, я не ведаю, калі былі авансавыя плацяжы, у 3-га не адчуваю, можа быць, чаму ? больш кароткі, cmunuqe я вельмі задаволены вынікам, крыху менш бартавога кампутара на пункт "расходу".

карту ? тут для ўсіх тых, хто мае патрэбу ў аўтамабілі, на гэтыя абмежавальнікі, яны ж таксама для 150cv бачыў ад damos, апошняя карта, якую зрабіў я таксама прынес абмежавальнікі дыму ў 500 і выцягнуў радок прама, проста нават тыя, для інфармацыі, мне трэба руку, каб пераканацца, што авансавыя плацяжы могуць пайсці добра для 80mm3 і 100mm3, таму што я не хачу, што frenassero іх у 3000 абаротаў у хвіліну, трохі паскарэння, а затым, калі я стаўлю да дасканаласці, нават тых, хто ўтрымаў канчатковым рахунку, каб усе маглі яго вельмі добра выкарыстоўваць

мансардных
02-05-2013, 21:47
вялікі tidus! выдатны рэпартаж, sar? шмат каму спатрэбіцца, дзякуй з майго боку

SandroMarciano
02-05-2013, 22:53
1c1f86 што такое? вы заўважылі, што ўсе аўтамабілі групы fiat ? заўседы аднолькава і не прыносіць ўлады? добрае эмпірычнае правіла кажа, што калі змяненне не трэба, не назад!
1c30e8 яшчэ адно змяненне-у выпадку
1c37ba гл. вышэй
1c3ef0, а таксама

SandroMarciano
02-05-2013, 23:04
scuste я не скончыў пракруткі карты! 1d1fdc кут postiniezione (фартуна хочаце, што вы не маеце dpf)
1e383c і наступных brrrrrr вось чаму ціску не варта гэтай мэты... іншы, што разлікі!

p.s. што б абмежавальнік дыму? адзінае, што я бачу ? арыгінал!

Вочы, аднак, калі вы кладзеце такая карта, асабліва для тых, хто dpf, пу? апынуцца шкодным!!!

tidus1985
02-05-2013, 23:21
scuste я не скончыў пракруткі карты! 1d1fdc кут postiniezione (фартуна хочаце, што вы не маеце dpf)
1e383c і наступных brrrrrr вось чаму ціску не варта гэтай мэты... іншы, што разлікі!

p.s. што б абмежавальнік дыму? адзінае, што я бачу ? арыгінал!

Вочы, аднак, калі вы кладзеце такая карта, асабліва для тых, хто dpf, пу? апынуцца шкодным!!!

тады, дзякуй за справаздачы

то 1d1fdc я быў раней, быў прысуджаны загадзя preiniezione, вядома, пасля прагляду damos я чытаў тое, што я riportavi ты, але я забыўся пакласці яго назад на врі
1e383c я чытаў на damos з'яўляюцца абмежавальнікамі дызель, хоць шчыра на damos не былі riposrtato у адпаведнасці з якой правілы, якія абмяжоўваюць, калі дапамажыце мне зразумець, дзе яны працуюць

1c30e8
1c37ba

есць 2 карты абмежаванне па damos расходу паветра прачытана максімальная, я паклаў перш за ўсе 1200, а другі-1000, які быў 1200 у адпаведнасці з атри карты патоку паветра,
1c1f86 іншую карту, што я сказаў бы абмежавальнік, і думае, што трэнер вельмі знакамітай дакрануўся да яе гэтак жа, як паглядзець, я б нават заплаціў за гэта, на самой справе на damos не паведамілі, але не ведаючы, я пакінуў

карты дыму на qyesta карта па-ранейшаму не было рэтушаваць, я павінен адпраўляць канчатковы варыянт, але я ўсе яшчэ разлічваючы, у anticipio для 80mm3 і 100mm3, мне не хочацца іх inerpolare, могуць ужо ісці beme, як яны зроблены, іх, па-вашаму?

госпадзе, калі я памыляюся, і вялікі дзякуй за парады

tidus1985
02-05-2013, 23:38
вось агляд 2 з авансаў, на мой погляд, палепшаны і выпраўленне абсталявання, зробленыя вамі ў частцы абмежавальнікі расходу паветра, які я пакінуў, і абмежавальнік дыму moddati абодва

SandroMarciano
02-05-2013, 23:43
1e383dc не простыя абмежавальнікі, я быў няправы я, калі я казаў, што яны павінны былі зрабіць з rail, але damos ставіць іх пад "PFlt_EngPOpCalc: "operation state calculation of particulate filter"". Усе, што мае справу з dpf павінен заўседы заставацца арыгінальным, ? добрае правіла, каб не рабіць шкоды...
1c30e8 мяне, аказваецца, "1st regenerationmap for static basevalue" будзе мець справу з egr ў рэгенерацыі.
1c37ba "Map for engine speed and fuel quantity dependent coolant temperature correction at regeneration operation"

p.s. хто ? трэнер вядомы? Можна пісаць таксама праз pm!

p.p.s. авансавыя плацяжы будуць працаваць, у вас есць сістэмы ўпырску дызельнага паліва, што ? у стане забяспечыць колькасныя добра пі? высокія дызельнага паліва, а затым ін'екцыі доўжыцца вельмі мала...

tidus1985
03-05-2013, 00:05
выпраўленне абсталявання, выкананых, вось файл, я ўсталяваў карты педаль 2d, таму што, здавалася, не на 2d і зняў шыпы 4? на авансы

SandroMarciano
03-05-2013, 08:36
1c356c не трэба, і калі не chiudevi egr ад гістарэзіс таксама дало збой.

1c3ef0 не ? нічога.

карты лямбда cos? зрабілі б проста дым, калі б не было біта, што абмяжоўвае да мінімуму = 14,7...

1d28ec уважлівы, як табе ? засталася актыўнай!

я зараз паглядзеў час ўпырску, і па-мойму апошні слупок ? далека ад таго, 100мм^3/i. Каб мець што-то накшталт " павялічваецца на 25% ўвесь слупок да 100 мм^3/i.

duty cycle зменнай геаметрыі вы змянілі, нават, да рэгенерацыі. Перш чым змяняць рэчы, у выпадку, калі праверка на damos (бачыў, што гэтыя рухавікі мы!!!)

астатнія ? ок, але з дапамогай педалі вы можаце таксама запытаць да 500, затым sar? абмежавальнік дыму зафіксаваць вас у гэтай просьбе, калі вы не дастаткова паветра, але таксама і тое, павінен быць зменены адпаведным чынам (што значыць стаяць за яго не менш 13,5 у AFR)

tidus1985
03-05-2013, 08:58
Толькі я прыходжу з працы, падкажыце, дзякуй. Як fjnziona абмежавальнік дыму, адносіны steccbiometrico 14.7 ў, што лічба складае, як канверсія? 1? Думаеце, што карту 100mm2 я ўзяў з карты 170cv 2000. Значэння для астатніх часоў была або аналагічныя, а затым correggendole трохі, я думаў, там. Я зрабіў разлікі zulla карту часу, для кожнага значэння ? паведамлялася таксама час нас ставіць фарсункі адкрывацца каля 200us праўда? Я рэйку з предоста 1696 і вымяраецца 1730, ? нармальна? Цяпер я думаю, што я мог бы змясціць яго, нават на врі праглядаў запыты праз абмежавальнікі і nn падманваючы ecu

SandroMarciano
03-05-2013, 09:34
Толькі я прыходжу з працы, падкажыце, дзякуй. Як fjnziona абмежавальнік дыму, адносіны steccbiometrico 14.7 ў, што лічба складае, як канверсія? 1? Думаеце, што карту 100mm2 я ўзяў з карты 170cv 2000. Значэння для астатніх часоў была або аналагічныя, а затым correggendole трохі, я думаў, там. Я зрабіў разлікі zulla карту часу, для кожнага значэння ? паведамлялася таксама час нас ставіць фарсункі адкрывацца каля 200us праўда? Я рэйку з предоста 1696 і вымяраецца 1730, ? нармальна? Цяпер я думаю, што я мог бы змясціць яго, нават на врі праглядаў запыты праз абмежавальнікі і nn падманваючы ecu
яго stechio 14,7 = 1000.
На 2.0 фарсункі-й? вялікія, таму рахункі будуць завышаныя! іх у працэнтах, як я табе раіў! Rail, не ? нармальна, што як вымяраецца значэнне ідзе над мэтай, ecu не робіць гэтыя разлікі, павінен абавязкова прытрымлівацца таго, што вы задалі табе!!! Паспрабуйце паставіць яго на врі і паглядзець, калі такім чынам, варта сваей мэты, нават калі гэта і так? не так ? магчыма, што вы калі рэгулятар лопнуў!
У любым выпадку, паспрабуйце выкарыстоўваць ціск pi? высокі расход паліва больш, гэта значыць, зша 1680 на 90мм^3 і 1650 для 80-х, і cos? далей да raccordarti з арыгінальнай карце.

tidus1985
03-05-2013, 10:50
Ужо nn, я стаў пробай ў магістралі rail можа быць ? гэта таму, што

SandroMarciano
03-05-2013, 14:23
Ужо nn, я стаў пробай ў магістралі rail можа быць ? гэта таму, што

спачатку я паспрабаваў бы, як ен паводзіць сябе з врі, але вымяраецца, павінна быць наступная мэта... гэта ? факт!

tidus1985
03-05-2013, 15:24
Nn воск tabtissima розніца, якая вымяраецца 1730 запыце 1696, то цяпер я ад няспраўнасці рухавіка ecu ведаю, бачыць, што яна дрэнна напісана, што я зрабіў які-то іншы раз, як толькі я вяртаюся дадому, мае выпраўлення і налічэння

tidus1985
03-05-2013, 15:26
Прачытаў 30 бар, на 1696, сення выпраўляе карту і надбаўкі, цяпер мне дае адмова рухавіка, што вы бачыце, што ен sbaglito пісаць кантрольную, я зрабіў некалькі voltr

SandroMarciano
03-05-2013, 15:59
вы, аднак кошт ? пік, рахункі, пастаяннае ціск! калі вы ўпырсквае ў 1730bar на нейкае імгненне ? нармальны, не ? калі ў мінулым тое, што значэнне!

tidus1985
03-05-2013, 17:32
на імгненне вымяраецца sufes, розум стаіць на 1650

tidus1985
03-05-2013, 17:35
вось на зададзеным карту, зробленыя ўсе выпраўлення, прыведзеныя вамі, абмежавальнік газу, 900, пераробленая лесвіца rail, turbo і overboost да 100mm3, павялічаныя тэрміны 100mm3 25%, і 90 на 15%, павялічыць крутоўны момант, але адзін пытанне, але рэальнае значэнне педалі, рэальныя запыт з якой карты ? з 4? вось файлы

tidus1985
03-05-2013, 18:35
я contimua даць збой сістэмы кіравання mototre, з старая карта-не яго, не разумею, дзе я быў няправы, я нават перепроверил файл

tidus1985
03-05-2013, 18:56
p061b каліброўкі, я б не хацеў, каб breal занадта высокія, але на першую карту зрабіў іх не даў, памылка

tidus1985
03-05-2013, 22:40
вось і мы, у рэшце рэшт, атрымалася стварыць файл без памылак ecu, я docuto перарабіць файл**** і шчыра не разумею, яшчэ таму, што стары файл даваў памылка каліброўкі ecu, аднак цяпер месца карту, тым часам.

Вось тлумачэнне тое, што я зрабіў

Запыты на карты педаль да 500nm на карце ўзбагачэння, абмежавальнік крутоўнага моманту 500nm, адрэдагаваныя i break point:
Пераўтварэнні дызель крутоўны момант да 500nm
час ўпырску да 100mm3
авансавыя плацяжы да 100mm3
rail і абмежавальнік rail на аснове дызельнага паліва да 100mm3, патрабуе змяніць breakpoint карты rail пад рэгенерацыі, што да галоўнага не змяніць карту ў адваротным выпадку памылка

зменены максімум 2 абмежавальнікі дызельнага паліва ў залежнасці ад часу і агульны, які вы бачыце пасля розных карт, педаль
регул падачы, не дакранаючыся карты, педаль у адпаведнасці з абмежавальнікам максімальнага крутоўнага моманту для максімальнай магутнасці і карты дыму, каб адтачыць і дадаю па сваім гусце без неабходнасці парушыць карты педаль і карты часоў

так, ен паведамляе эбу, што, такім чынам, выкарыстоўвае сваю логіку, без imbrogliarla, і паверце мне, у cosnumo імгненнае зараз кажа праўду....на жаль :D

цяпер вам месца 2 фатаграфіі fiat ecu scan для тэст, які я зрабіў па радзе сандра адносна пікаў ціску ў рампы

http://img716.imageshack.us/img716/6565/68287653.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/716/68287653.jpg/)

тут вы можаце ўбачыць логі карту з break point rail арыгінальныя і максімальных ціскаў ад 1600 да 1680 ўжо 52mm3, пасля рэзкага адпушчэння педалі з закрыцця фарсунак карту rail будзе інтэрпаляцыяй і калі будзе запытана значэнне 1125 бар цяпер ? у канцы rail ен ужо 1800 бар, вядома ? піка, але ўжо занадта шмат, вы, верагодна, відавочна, не было на высокіх абарачэннях помпа, але фарсункі былі зачыненыя, а ціск, такім чынам, у той момант, калі вы ? ўстала, інтэрпаляцыя можа быць небяспечнай.

http://img832.imageshack.us/img832/9099/40692754.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/832/40692754.jpg/)

Вышэй, а вы бачыце, часопіс з картай rail ўзыходжанне праз break point да 100mm3 з 1680 бар, пачынаючы ад 80mm3 і астатнюю карту да арыгінала, як павінна быць і як гэта відавочна ? астатнія, у тым ліку час ўпырску, тут вы бачыце запыт максімальная 1670 бар ? значэнне да 1640 бар, рухаючыся ў stessom, як і раней паўстанце з рэзкіх, каб стварыць умовы папярэдніх, акрамя сказаць, што машына ідзе лепш, не тузае нічога, бярэ газ паступова, як гэта рабіў у арыгінале, але ? значна больш pornta і цягне, што ? прыгажосці, значна больш лінейна, што з змяненнем часу.

калі мне прыходзіць на розум яшчэ адзначаем

я дзякую ўсім, хто дапамагаў мне сапраўды дзякуй, хлопцы,

сандра, што вы кажаце, можа пайсці ў гэтую карту? можа быць, lafr ? занадта нізкая яшчэ?

я не крычы, бо ў цяперашні час вы можаце знайсці ў багацці на гэты пост :D

SandroMarciano
04-05-2013, 08:02
прабачце, у мяне няма часу, каб праверыць карту, каб? я магу вам сказаць з асабістага вопыту, што p061 ўзнікае, калі c'? няўзгодненасць паміж рознымі картамі, у прыватнасці, мне ўдавалася шляхам змены (дрэнна), табліцы пераўтварэнні пара / IQ.

Для rail я не разумею, што прымушае вас пік 1800 у рэліз? нават калі гэта і так? было кала-адразу ціск, гэта азначае, што помпа не атрымліваецца паслаць вам усе, што дызель, што і ціск, cos? высокае. Гэтая праблема выклікае пагаршэнне ранняга пракладкі з плунжеров.

tidus1985
04-05-2013, 08:51
У licco 1800 бар meo зрабіў карту rail moddata без вр закрануты, metgendo bp да 100 мм3, і пакінуўшы карту rail на врі да 64 мм3, то moddandol gradualmenge да 100 3 да 1680 бар максімальнае значэнне праблема знікае

SandroMarciano
04-05-2013, 19:06
ок, лепш, cos?, таму цяпер, як толькі стабілізуецца ціск з мэтай і вымяраецца супадаюць-й? ці няма?

tidus1985
04-05-2013, 19:59
вы 30-іна бар пад гэтай прачытанае ці крыху менш

Ужо
04-05-2013, 23:31
ветліва, я не разумею, гаворка тэрмінаў inj. я спадзяюся, што qualuno можа chiarirmi ідэі

Мы павінны надаць 100mm3\канцэнтратар, Для ўвядзення, гэта колькасць экю трэба ведаць, колькі часу павінен адкрыць інжэктар для пэўнага ціску dl rail. Калі мы мод break point такім чынам, што апошні перапынак супадаў з 100mm3 мы павінны ricalcolarci час. Ціск ў магістралі rail ведаем, але аб'ем iniettorie, мы павінны выцягнуць яе ад значэнняў, якія ўжо? мы ведаем і так? перапісаць апошнія colnne карты.

Наш сябар tidus не факт, cos? тым не менш, закон, які ўводзіць 100mm3 дызельнага паліва. Мне прыходзіць у галаву, што гэта скажэнні

Ужо
04-05-2013, 23:38
прабачце, але я зрабіў памылку. Шчыра кажучы, я не магу знайсці расходу інжэктара

tidus1985
05-05-2013, 00:03
Be no я зрабіў esattamentr так, я паўторна вылічаюцца temli з адносіны, прапорцыі іншыя часы крычы. Чытанне расходу дызельнага паліва на тэс чытаецца ў адпаведнасці з картай пераўтварэнні для значэння ўзяты на педаль і якія адносяцца да адной і той жа

SandroMarciano
05-05-2013, 11:15
прамовы працуе такім чынам, вы можаце спытаць, 100мм^3/i, але, як вы сказалі, трэба мець час ўпырску пералічаныя, каб зрабіць там? я іх ўносім у працэнтах так у працэнтах да значэнні на восі, так да калонцы ніжэй значэнні на восі, які толькі што змянілі.
Я не знаходжу лепшага спосабу, каб зрабіць гэта змена, нават, чаму? у гэтай табліцы ? "пабудаваны" FIAT абапіраючыся на эксперыментальныя дадзеныя.

tidus1985
05-05-2013, 11:51
Дакладна, як я зрабіў для cone параіў сандра. P. s. я павінен быў давесці да значэння парога lamda 1 850 паліў занадта шмат. Пытанне сандра. Розныя карты педаль якая ? што на самай справе выкарыстоўваецца?

Ужо
05-05-2013, 12:05
Дакладна, як я зрабіў для cone параіў сандра. P. s. я павінен быў давесці да значэння парога lamda 1 850 паліў занадта шмат. Пытанне сандра. Розныя карты педаль якая ? што на самай справе выкарыстоўваецца?

Былі карты парога лямбда, што вы проста салярка ўпырскваецца?

Вы зрабілі гэта выпадкова, што адразу пасля карты педаль вы апынецеся на іншую карту часоў inj?

tidus1985
05-05-2013, 12:27
Відавочна, што lr карты labda абмяжоўваюць, я бачыў іх intrmpi ін'екцый пасля абмежавальнікі, але ад damos nn якіх ніжэй запісу dpf

SandroMarciano
05-05-2013, 18:03
вы, значэнне, якое я выкарыстаў б, як ламбада ? менавіта 1. аднак таксама паспрабуйце надтачыць вось, калі я не памыляюся ? адкалібраваць да 1050mg.
Я хацеў пераканацца, што машына впрысните усе дызельнае паліва для ін'екцый для магутнасці, затым я пакідаю звычайна ў карты лямбда-функцыі, пакласці мяжа.

*Ужо, чым у папярэдніх гульнях серыі, калі ен кажа, што лямбда-абмежаванне азначае, вядома, што абмяжоўваюць вызваліўшы усе абмежавальнікі крутоўнага моманту і расход, я думаю, вы зразумелі, так ? добра, паведаміце аб такой неабходнасці для разумення чытачоў-й? пачатковец.

tidus1985
05-05-2013, 18:29
сандра 2 пытанні, скажам, скончыць на 100% на маю карту, я адчуў яшчэ адзін абмежавальнік дызель пасля карты педаль, можа indicarmelo? на damos-то я не бачыў, па-другое, да той тэмы, якая вам задаваў карты педаль, варта пакласці ўсе algli ж значэння, у тым ліку карту крутоўнага моманту падчас паскарэння або кожны працуе ў пэўных умовах, я не ведаю, які ведае, што на самай справе выкарыстоўваецца эбу,

tidus1985
05-05-2013, 19:23
дадам, што пісаў раней 1cbf98 ? іншы lim дызельнае паліва ў кіраванне да temnperatura вадкасці рухавіка, va in bad dad або ў любым выпадку, у нармальных умовах не абмяжоўвае?

SandroMarciano
05-05-2013, 20:53
карты для педалі, некаторыя працуюць у рэгенерацыі, іншымі, напрыклад, з manettino днк, каб убачыць, якая працуе, паспрабуйце пакласці адзін раз 100 нм крутоўнага моманту, так? вы зразумееце, які на самай справе кіруе!

Абмежавальнік адсутнічае ? *1CC034, але не павінен быць уключаны, па меншай меры, на тыя, што я змяніў, я не быў!

tidus1985
05-05-2013, 21:30
Ідэальны запускаю тэсты, і я бачу, што і асноўная мапа", абмежавальнік кантроль, як толькі я вяртаюся дадому. Што сказаць, сандра ты вельмі добры і па-сапраўднаму кампетэнтнага. Дзякуй!

tidus1985
05-05-2013, 22:50
? больш таго, абмежавальнік прынес мне адносна тэмп рухавіка бачыў, як я магу ведаць, што там ? актыўны?

tidus1985
05-05-2013, 23:20
вось і мы, то для бяспекі я зняў гэты абмежавальнік, і тады я зрабіў усе крывыя педалі аднолькавыя, з тымі ж брэйк-пойнт і той жа крывой, а я не памыляюся :D , я ўзяў у якасці эталона крывой крутоўнага моманту падчас паскарэння, што было, на мой погляд, больш падрабязнае, месца файла.

нармальны маршрут, не паліць нічога, калі ен тоне трохі робіць а ? нармальны, значна менш, чым раней, з дапамогай гэтай карты вы загружаеце 100mm3 рэальныя дызельнага паліва на 120cv, мы каля 160 рэзюмэ + або -, робім рахунак, што я пракатнае 152 рэзюмэ і 340nm пара трохі anticipin і крокам па часе, на 19%, тут у нас карта, дзе 100mm3 вы павялічыўшыся на 25% у параўнанні з 80mm3, ціску ў магістралі rail выслоўі 1680 бар толькі ад 80mm3 ўверх, такім чынам, не імкнемся нічога, нават помпа і фарсункі не награваюцца занадта і падзяку; усе фільтры дызель разблакавалі, паскаральнік карты ўсе аднолькавыя, для рэгулявання магутнасці massiam на гэтай карце есць 2 шляхі, адзін дзейнічаць на абмежавальнік крутоўнага моманту, іншы дзейнічаць на картах лямбда-зонды, пры павелічэнні значэння dimiuisce магутнасць, abbassandolo яна павялічвае, калі вы хочаце, каб адказ com?узрост,emte іншы педалі bisgona перарабляць карты прамежкавых педалі, для астатніх-так я з турба у максімальны пік 1.5 бара і стабільнай 1.4, 1.5 бар пасля 2500 абаротаў у хвіліну, фільтр ўсмоктвання, дынаміку airbox ram air і downpipe, для гэтага я павінен быў закрануць таксама overboost, таму што сумуе па частцы сціску я шыпы turbo высокія, калі вы впускных і выпускных арыгінальны вы можаце зрабіць врі.

спадзяюся, я сказаў усе, і гэты файл можа быць карысным.

Яшчэ раз дзякуй сандра за іншых хлопцаў, шмат дапамагае, як тут калі-небудзь іх атрымаў і я спадзяюся, што пра гэта так шмат за тое, што я магу зрабіць

джонатан
06-05-2013, 09:10
Дзякуй усім, для даведкі, у мяне ж машына і вашы выступы, мне вельмі дапамаглі, толькі, што, на жаль, я магу спампаваць карты і ўбачыць адрозненні

tidus1985
06-05-2013, 09:21
Мы дапаможам вам ад пошту сваю карту, тым часам, трэба паспрабаваць, толькі супаставіць ка ваш, паслаў карту і мы скажам табе, дзе ты памыляешся і дзе працаваць, l важна і aempre ўдзельнічаць і паспрабаваць

Дэні
06-05-2013, 10:48
Tidus, колькі раз вы напісалі карту на той жа ECU? З якой інструмент?

Coomunque, абмеркаванне вельмі важнай і канструктыўнай :) Брависсимо!

tidus1985
06-05-2013, 11:33
Kessv2 і magpro2 sw перапісана каля 110 voltr

Дэні
06-05-2013, 11:42
Сэрвіс афіцыйны, або клоны?

tidus1985
06-05-2013, 11:55
Kess v2 клон

tidus1985
06-05-2013, 11:56
Толькі 1 раз блакавання запісу некалькі дзен таму ў nn я не падлучаны да пк здымкі, выключыўшы і уключыўшы запальванне і перазапуску праграмавання

tidus1985
06-05-2013, 13:12
я хачу, каб адлюстравання на час ўпырску, то давайце разгледзім, 1000 бар, і мы бачым, час 10 -20 -40 -80 мм3
у нас есць:
10mm3 = 422us
20mm3 = 545us
40mm3 = 792us
80mm3 = 1277us

цяпер мне здаецца, што proprorzioni падыходзяць, бо ў тэорыі, калі я адкрыта інжэктар двайны dovrebe ўвайсці двойчы паліва, то мы выканаем гэты разлік, прымаючы ў якасці спасылкі 10mm3
Затым
10mm3 = 422 us
20mm3 = 844 us
40mm3 = 1688 us
80mm3 = 3376 us

я б сказаў, што мы проста

Цяпер, інжэктары ставяць што-то накшталт 300 us на aprisi, давайце паспрабуем выкарыстаць гэта правіла да 10mm3

10mm3 = 422us-300 us адкрыцця = 122 us
20mm3 = 244+300 = 544us
40mm3 = 488+250 = 738us
80mm3 = 976+300 = 1276us

я б сказаў, што вернецца значна больш, як прамовы, а затым, сказаўшы, што для 100mm3 я павінен дадаць 25% ? няправільна, але мне sotrarre значэнне 80mm3 300us, а затым вылічыць ад іх 25%, то riaggiugere 300 us

Я быў бы рады абмеркаваць гэтую справу, бо яны могуць рабіць памылкі, і не мала, кошт не вычисляя гэтыя рэчы

tidus1985
06-05-2013, 13:15
зробленыя разлікі на розных цісках аказваецца значэнне, хісткай паміж 230 і 300 us час, што працуе?інжэктар для адкрыцця шыпамі

Ужо
06-05-2013, 13:47
каб адкрыць шпільках, інжэктар выкарыстоўвае розніцу ціску паміж двума канец? тое ж самае,той жа ціск у магістралі rail. Pesno, што час працы залежыць таксама ад таго,

tidus1985
06-05-2013, 14:16
На самай справе вар'іруецца ад 220 да 300 us расце ў адпаведнасці з p-rail

tidus1985
06-05-2013, 20:54
тады, я зразумеў, для ўсей шкалы, якая выкарыстоўваецца час працы delo шпільках, павялічваецца з памяншэннем ціску, гэта таму, што ў адрозненне ад старой фарсункі інжэктара common rqail не павінна перамагчы ціск з rail, але вырабляецца яна, калі прыходзіць ціск на фарсункі распаўсюджваецца на 2 адсека, адзін над шыпамі, і адно пад, 2 пад ціскам адмяняюць, і іголка застаецца ў балансе зачынены сілай спружыны, калі мы даем каманду на саленоід уверсе, дзе c'? ціск ў магістралі rail ачышчае і ніжняя частка, дзе c'? заўседы ціск у магістралі rail з ціскам ж кіруе адкрыцця фарсунак, то + ціск = + хуткае адкрыцце

вось jpg ўкладанні са шкалой перароблена да 100mm3 ад 10mm3 мноства значэнняў, прыведзеных 3000 нізкіх presisone не справядлівыя, я на маей карце я іх ricorretti усе

таму для разліку apertuda ў 100mm3 формула ? ((T10-Ti)x10)+Ti, дзе T10 ? час працы ў 10mm3 і Вы ? час працы штыфт у ціску ў рампы выбар

затым робім класічныя прапорцыі 82mm3+25% у студзені), мы павялічылі час ўпырску на 31%, і мы б ўводзяць колькасць 106mm3 замест 100, так што на 6% больш, вядома, не памрэ, але калі вы хочаце, каб размясціць карту на ок, не думаю, што нязначная памылка

вось тут у табліцы, то есць для інжэктараў 120 і 150 к.с. 1.9 jtd jtdm, 1.6 2.0 і маюць распыляльнікі розныя, таму правілы не варта

http://img29.imageshack.us/img29/2503/tempigiustiiniezione.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/29/tempigiustiiniezione.jpg/)

Ужо
06-05-2013, 22:08
Дзякуй, у папярэдніх гульнях серыі. Добры. Я магу спытаць, калі ? вынікам вашых даследаванняў, я ў вас быў які-то крыніца?

tidus1985
06-05-2013, 22:53
плен маіх даследаванняў, павялічыўшыся на 25% па радзе карыстальніка форуму, я зразумеў, што карту, час не ішоў incremente лінейны, проста глядзець на яго ў 2d, каб убачыць, што там ? лініяй, а крывой, вы хочаце, што значэння не знаходзяцца ў step гэтак жа, але нават не спрабуе mettereli на крок, роўных кошту не вяртаецца, паспрабуйце exel ўвесці значэння ў oprdone у 10mm3 і складзіце графік, я я зрабіў, так што я сціснуў, затым, чытаючы паведамленне карыстальніка трохі больш на, што казаў аб часе адкрыцця del'інжэктар мне ? прыйшоў біток у галаву: ці не ? што ў карце ? cosniderato таксама час працы іголкі? вядома, яны зрабілі, каб мець карту менш у кіраванні, таму з маей felicta я знайшоў значэння, для якіх, выдаляючы іх часоў усе прапорцыі карты tronano, зроблены з ліста exel mo dif тота вярнуліся з створанай формулы, пасля некалькіх тэстаў для кожнага ціску, маючы сумлення пасля першых 4 step rail, якія павышаюць ціск, я павінен быў паспрабаваць значэнне ніжэй папярэдняга, і так я стварыў той поўны ліст, я рады падзяліцца з вамі

SandroMarciano
07-05-2013, 07:58
увага, не ? толькі вынікам затрымкі адкрыцця іголкі, але, па сутнасці, тыя ціску, страты ціску ўзрастаюць ў геаметрычнай прагрэсіі.

tidus1985
07-05-2013, 09:02
увага, не ? толькі вынікам затрымкі адкрыцця іголкі, але, па сутнасці, тыя ціску, страты ціску ўзрастаюць ў геаметрычнай прагрэсіі.

Вы кажаце на нізкіх цісках, таму што адбываецца ціск значэнне памяншаецца

SandroMarciano
07-05-2013, 10:27
так, адкрыцце іголкі павінны змяншацца з павелічэннем presisoni, замест таго, каб гаварыць пра час адкрыцця фарсунак ? pi? складана, так як аб'ем павінен павялічвацца лінейна з павелічэннем ціску, аднак страты нагрузкі ўзрастаюць ў геаметрычнай прагрэсіі, для якога ў нас няма прамой вызначыць крывую часу адкрыцця, але крывой, з тэндэнцыяй прагрэсіі.
Нават калі гэта гіпотэза мы больш чым упэўненыя, гранічныя значэння ціску, мы б, што пласт мяжа будзе развівацца, і вялікую частку паверхні ўпырску інжэктара дакладна, і гэта стварае з'явы molot небяспечныя. VAG, якія працуюць з ціскам 2000bar ламаюцца вельмі часта, тнвд, і я думаю, што звязана менавіта з гэтым з'явай, таму я думаю, што ў выпадку з fasciarci галаву рахункаў бескарысныя, таму што ей усе роўна ? вымярэнне эксперыментальнай асновай карту часу, нам не ўдаецца рэалізацыі.

tidus1985
07-05-2013, 10:47
Расследаванне мой разлік быў накіраваны на павелічэнне нагрузкі ў функцыі часу aperturra і не ў залежнасці ад ціску ў рампы, як вы кажаце, патрабуе добра іншых фізічных ведаў

SandroMarciano
07-05-2013, 10:58
не, ведаў не хапае, служаць таксама спецыяльным абсталяваннем для выяўлення эксперыментальных дадзеных.
Акрамя таго, сфера не ? лінейны нават замацаваная ціску ў рампы, на самай справе страты нагрузкі дадзенай зменнай таксама тут.

tidus1985
07-05-2013, 11:42
Таму я павінен presumerr, што нават карту часоў fiat, так і спрошчаная, не лічачы гэтых канстант piiche з формулай вяртаюцца ўсе значэння, дакладна сандра? Трываць працэнт прымальным памылка

SandroMarciano
07-05-2013, 18:09
? дзіўны cpsa, чаму? на гэтыя інжэктары, здаецца, працуе груба, але значна лепш, чым у маей сістэме, а не на jtd 115 для, напрыклад, дадзеныя цалкам супярэчлівыя!

tidus1985
07-05-2013, 18:31
ужо вельмі дзіўна на самай справе, што было б зразумець, калі б яны рабілі гэта для прастаты апраксімацыі, у якасці разліку, ці есць істотныя адрозненні на працу ў залежнасці ад ціску ў 2 тыпаў фарсунак

tidus1985
07-05-2013, 18:52
тут выпраўлення для разліку часу для 150 к.с., я facevdo есць усе, і я скарыстаўся магчымасцю, каб праверыць, t4empi я deversi, я мяркую, што фарсункі не будуць гэтак жа

http://img197.imageshack.us/img197/3954/tempi150.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/197/tempi150.jpg/)

mariodarkblue
08-05-2013, 14:56
прывітанне дарагі! прабачце, але я быў па-за...і я не магла не адказаць:D
а, абмежавальнік лямбда, то знаходзіцеся ў 1cd312
і 1de032 павінны быць switchoff лямбда...

mariodarkblue
08-05-2013, 14:57
няправільна абмежавальнік лямбда:D выбачайце:) 1cd55a

Ужо
08-05-2013, 15:45
прывітанне дарагі! прабачце, але я быў па-за...і я не магла не адказаць:D
а, абмежавальнік лямбда, то знаходзіцеся ў 1cd312
і 1de032 павінны быць switchoff лямбда...

Робім swichoff не c'? трэба закрануць абмежавальнікі дакладна?

motorsport
08-05-2013, 18:14
прыгожая абмеркаванне віншую сандра і l карыстальнік tidus!!

tidus1985
08-05-2013, 20:00
Робім swichoff не c'? трэба закрануць абмежавальнікі дакладна?

я бачыў два параметру, як каэфіцыент пераўтварэння вы выкарыстоўваеце? switch off ад таго, што я cipito дазваляе ecu чытанне параметраў пад afr (1000) у адваротным выпадку ? абмежаваны, чытаю значэнне 1CD312 у ulstimo крок карту лямбда-4500 абаротаў, у той час як для 1DE032 або дзесятковы лік 512

tidus1985
08-05-2013, 20:02
1cd55a гэта да 2000 тысяч, але я не ведаю, чытаць яго як значэнне, што вы паведаміце

mariodarkblue
08-05-2013, 20:40
Мы tidus...лямбда-off дазваляе выдаліць зонд, фізічна...іншыя, павінна быць мінімальнае значэнне, вышэй якога вы не сыдзеце, нават апусціўшы на карту...толькі, што пакуль я не знайшоў ільф акцер множання...

tidus1985
08-05-2013, 21:30
але вы знялі зонд есць правіла, толькі з карту пераўтварэнні дызель практычна і з абмежавальнікам крутоўнага моманту, выключаючы іншыя 3 абмежавальнікі дызель

mariodarkblue
08-05-2013, 21:36
але вы знялі зонд есць правіла, толькі з карту пераўтварэнні дызель практычна і з абмежавальнікам крутоўнага моманту, выключаючы іншыя 3 абмежавальнікі дызель

Думаю, так...але потым пойдзе ўніз? добра разумею, каэфіцыент пераўтварэння лямбда-мінімальная...

Ужо
08-05-2013, 21:53
Мы tidus...лямбда-off дазваляе выдаліць зонд, фізічна...іншыя, павінна быць мінімальнае значэнне, вышэй якога вы не сыдзеце, нават апусціўшы на карту...толькі, што пакуль я не знайшоў ільф акцер множання...

Па-твойму, робіць swichoff у лямбда-выраз, не c'? трэба змяніць карты? ці ўступае ў гульню ў якой-небудзь стратэгіі, што заўседы прымае пад увагу?

Ужо
08-05-2013, 21:55

чаму? трэба выключыць іншыя 3 абмежавальнікі? тыя, якія не прымаюць пад увагу лямбда

tidus1985
08-05-2013, 21:59
Вядома, але калі ўсе абмежаванні дызельнае паліва ад lbda яго абмежавання ад іншых частак, у адваротным выпадку занадта шмат дыму

Ужо
08-05-2013, 22:23
Было б нашмат больш? проста зрабіць абмежавальнікі, як ты і выключаць карты, лямбда, што па мне, мяне, я-p? складаныя

mariodarkblue
08-05-2013, 22:34

Ужо
08-05-2013, 22:41
ЯГО SWICH ? тое, што win ols называецца: Indicates the presence of DPF and Lambda sensor in the vehicle (1x1) і ўносіцца ў 0 справядліва

tidus1985
08-05-2013, 22:50
затым называецца, прасцей кажучы, каб разумець, добра рэгулюе дызельнага паліва ў залежнасці ад колькасці паветра, які счытвае датчык выдатку паветра

mariodarkblue
08-05-2013, 23:57
Тым часам..я вывучаю, нават для вас...той біт switch off...усе глядзелі ў 8 біт...
значэнні : 0, 1 і 2
0 няма датчыка, няма dpf
1 зонд няма dpf
2 зонда dpf

адключыўшы, ідзе адключаны датчык;)

tidus1985
09-05-2013, 07:23
Затым іх выдаленні dpf без іншага?

SandroMarciano
09-05-2013, 12:32
затым называецца, прасцей кажучы, каб разумець, добра рэгулюе дызельнага паліва ў залежнасці ад колькасці паветра, які счытвае датчык выдатку паветра

SandroMarciano
09-05-2013, 12:34
Затым іх выдаленні dpf без іншага?

У тэорыі так, на практыцы d? памылка...

mariodarkblue
09-05-2013, 13:27

сандра...і прабачце...там павінны быць карты пароў у залежнасці ад датчык выдатку паветра, і я не бачу...і то на mjt140hp карты, лямбда есць у роўнай ступені і зонд не c'?...

Ужо
09-05-2013, 14:14
Тым часам..я вывучаю, нават для вас...той біт switch off...усе глядзелі ў 8 біт...
значэнні : 0, 1 і 2
0 няма датчыка, няма dpf
1 зонд няма dpf
2 зонда dpf

адключыўшы, ідзе адключаны датчык;)

дзіўна! у мяне як зонд, які dpf, а гэта значэнне ? 1...

калі не scollego зонд?........

SandroMarciano
09-05-2013, 14:22
сандра...і прабачце...там павінны быць карты пароў у залежнасці ад датчык выдатку паветра, і я не бачу...і то на mjt140hp карты, лямбда есць у роўнай ступені і зонд не c'?...

чаму? верагодна, у тыя сферы, у паветры ? rilavata ад датчык выдатку паветра або map, выкарыстоўваючы, аднак, тых карты.

tidus1985
09-05-2013, 22:01
я, напрыклад, цяпер вельмі задаволеныя карту зрабіў, я працаваў трохі на карту педаль, каб зрабіць яе адэкватнай на мой стыль кіравання, адзінае, што мне не вярнуцца ? мінімум, халоднай ўводзіць нават 5 мм3, а на самай справе і выпраўленне абсталявання з'яўляюцца пратока 0.1 мм3 для кожнага цыліндру, калі ? гарачая ўводзіць 7-8mm3 ? прыбыцце ў 3.5mm3 карэкцыі на 3 цыліндр, я не ведаю, як ніколі, вы ведаеце мяне? я усталяваў карту пераўтварэнні да 350 нм максімальнага крутоўнага, як арыгінал, бо да benivano патрабаванні да нагрузкі 0 мм3 значна больш врі

SandroMarciano
09-05-2013, 22:49
3,5 мм^3 карэкцыі занадта шмат... вы павінны адчуваць машыну, што дрыжыць трохі...

tidus1985
09-05-2013, 23:46
як мінімум час вы на самой справе, але я не разумею, чаму ен робіць гэта толькі гарачай, - ад халоднай вады нічога і выпраўлення амаль нуль і ўкараняе 4mm3, ад гарачага ne ўкараняе 7.5/8mm3 то ? нармальна, што выпраўляе, c'? параметр ў ecu правіла, што мінімум у залежнасці ад тэмпературы паветра і вадкасці?

SandroMarciano
10-05-2013, 09:51
вы, як мінімум ? сістэмы з замкненым контурам, і залежыць ад тэмпературы, але інжэктар на пытанне, здаецца, starato...

tidus1985
10-05-2013, 10:58
Пытаюся, таму што холад-гэта добра? Мінімальны nn ? нерэгулярныя, vubra толькі трохі больш, але не так шмат, рух не праблема, ніколі не працаваў вышэй 1680 бар, я хачу паспрабаваць вярнуць карту на врі і убачыць, калі гэта добра, fredso выпраўленне максімальная ? 0.04

SandroMarciano
10-05-2013, 12:52
той факт, што маецца няспраўнасць, толькі да зададзенай тэмпературы пу? залежаць ад цеплавога пашырэння матэрыялаў, якія складаюць інжэктар або таксама ад электрычнага супраціву аднаго і таго ж.

tidus1985
10-05-2013, 13:03
напрыклад, цяпер, калі я вярнуўся з працы, план на 70 у гадзіну, з сістэмай круіз-кантролю, якія прайшлі для правінцый, не даў прыкметы, мінімальныя вібрацыі да мінімуму, нават трохі і тэмпература была, аднак, амаль 90?

SandroMarciano
10-05-2013, 13:33
аднак у 90-х? я тэмпературу вадкасці, тэмпературу фарсунак таксама залежыць ад колькасці ін'екцый, што робіць, і ад тэмпературы дызельнага паліва.

tidus1985
10-05-2013, 14:55
Ок, таму верагоднасць таго, што 100mm3 занадта шмат, як tinj овс мае фарсункі?

SandroMarciano
10-05-2013, 15:07
я inietto каля 100 (прибл.) з тымі, 115 і ціск у парадку 1500bar... я не думаю што гэта sciupino...

tidus1985
10-05-2013, 15:22
Мне і параілі прыбраць іх з алеем 2т або ачышчальнікі канкрэтных, цяпер мы provoprovo

мансардных
10-05-2013, 16:34
tidus я правяла лячэнне з прадуктам ачысткі і змазкі пышна ;-) я пасылаю info дакладныя ў адносінах да

Ужо
10-05-2013, 22:22
калі вы сапраўды жадаеце вынікаў, трэба запусціць рухавік, толькі з дадаткам які чысціць сродак. Есць sti дабаўкі, якія яны выкарыстоўваюць, ухіляючы непасрэдна дызельнае паліва і ўвод трубы мандат і назад непасрэдна ў дадатак, відавочна, клапоцячыся аб магчымых помпы падпампоўкі паліва і г.д....

cos? атрымаеце цудоўныя вынікі, працяглыя

мансардных
10-05-2013, 22:27
liqui moly таму што-то падобнае, але я ведаю хлопцаў, якія мелі праблемы з помпы і фарсунак, чаму? ? вельмі агрэсіўна і без элементаў, змазачных матэрыялаў, я выкарыстоўваю diesel kleen у powerservice і я ад бога, fumosit? памяншаецца як расход паліва і павысіць прадукцыйнасць

tidus1985
11-05-2013, 11:28
калі я пастаўлю blue дызель сітуацыі і розныя, фарсункі 1 і 3 + і - 2.5 градусаў фарсункі 3 і 4 0.8-0.7, не больш старыя, 3.5-3.8? толькі на інжэктар 3,

paolo159
11-05-2013, 11:34
tidus бачыў, намаганні, якія вы ўведзены ў ажыццявіць гэтую карту, і вашы першыя думкі раблю выснову, што ен прыйшоў прама прыгожая праца...шкада, што я не ўсе яшчэ спосаб праверыць, ці ўсе ўкладання, каб зразумець, як вы працавалі.
што вы скажаце мне, расход паліва ў параўнанні з врі?
атрымалася паменшыць пры павольным руху з пастаяннай і/або ў інтэрнэце

tidus1985
11-05-2013, 11:54
пры павольным руху пастаянна паляпшаюцца, у горадзе прыкладна роўныя, на шашы, я амаль 2 км больш на літр з круіз актыўны, карту, з якой вы мне дапамаглі ? вельмі падобны на гэты, як метад працы

mariodarkblue
11-05-2013, 12:06
Final fantasy x...xk? стараюся не есць p? у magigas?вы зрабілі тэст dell алей 4т?

tidus1985
11-05-2013, 12:21
прывітанне! марые!!! я купіў яго ўчора!! але я павінен пакласці не менш за 30 літраў gaslio, я проста пастаўлю іх заўтра, што я іду ад жонкі! ці ўзяў castrol 4t fullsint

msport (exil77grande)
11-05-2013, 13:35
хлопцы ветліва, не пойдзем за тэму дзякуй.

мансардных
11-05-2013, 13:56
pardon данііл rinetriamo адразу ў тэме

tidus1985
11-05-2013, 14:20
Scuate мая віна

tidus1985
21-05-2013, 22:13
абнаўленне: я зрабіў сына exel для разліку авансавых плацяжоў, акрамя тых, якія ўжо зроблены, і ў адпаведнасці ў адпаведнасці з картай, да 100mm3, фактычна не дакранаючыся дасягненняў мы знаходзім час ўпырску ў градусах за 100 us, якая ідзе больш за 10? вмт на шмат клетак, каб прывесці ўсе ў градусаў больш пасля вмт па параўнанні з 80-70-60mm3 але цану я штурхнуў з авансаў да 5?, бо некаторыя ін'екцыі, прыходзяць да esserwe даўжыней да 32? да 4500 абаротаў, і ў 29 да 4000 абаротаў. прыкладаю малюнак файл diove вы можаце бачыць злева ў першай табліцы, якая адлюстроўвае ціску ў магістралі rail, якія выкарыстоўваюцца ў адпаведнасці з лікам абарачэнняў і запыце дызель разлічваецца ад мяне ў адпаведнасці з картай ціску ў рампы, ? відавочна, набліжаецца па меркаваннях разліку, у адпаведнасці з прыкладзенай да да часу, адпаведныя кожнаму ціску ў рампы ў tot абаротаў у залежнасці ад попыту на дызельнае паліва, што зроблена мной, каб зразумець, колькі часу застаецца адкрытым інжэктар у той лік абаротаў і патрабаванай дызельнага паліва, затым трэцяя табліца паказвае разлік часу жыцця ін'екцыі (у градусах) можна было разлічыць авансавыя плацяжы, у чацвертай табліцы, з'яўляюцца авансавыя плацяжы, якія я пералічваецца, пятай табліцы ? часу, у градусах ўпырску пасля вмт з дапамогай загадзя разлічваецца на першай табліцы, увеўшы значэнне загадзя гэтую табліцу, мяняе свае значэння ў рэальным часе. можа быць занадта шмат, тыя 5 градусаў, або, верагодна, служаць таму, што 60mm3 дзе anticpi тыя ж, што і ў 70mm3, такім чынам, авансавыя плацяжы максімумаў ў табліцы врі я павялічыў попыт на дызельнае паліва амаль на 8'% ад 60 да 100mm3 па мне, там можа стаяць. прыкладаю табліцу, Апісаныя вышэй, і і экран карту з авансаў, названыя крокам, значэння на чырвоны на break point-гэта тыя, з break point нерухомасць, выдадзеныя на мод, бо ен ідзе aleggere тыя, ori, зыходныя значэння для 80 і 100-тыя, што на карту ori паказвае, як на 60-70 мм3.

SandroMarciano
21-05-2013, 22:22
як я пішу заўседы рана, калі ? неабходна перамыкаць нават масава, тады вы павінны ўбачыць, звыш вызначанай мяжы прадукцыйнасць падае, на мой jtd гэта значэнне я папярэдзіў, прыкладна ў 27? *4000rpm

tidus1985
21-05-2013, 22:26
што вы кажаце, сандра будуць небяспечныя? я хачу іх паспрабаваць, каб убачыць, калі сапраўды машына змяняе на аказанне лепш, я не павінен рабіць нічога не трэба

мансардных
21-05-2013, 22:28
tidus гэтыя прысмакі, асабліва карысныя капуста, вельмі добра

SandroMarciano
21-05-2013, 22:31
што вы кажаце, сандра будуць небяспечныя? я хачу іх паспрабаваць, каб убачыць, калі сапраўды машына змяняе на аказанне лепш, я не павінен рабіць нічога не трэба

вы бачылі авансавыя плацяжы з 159 2.0 170cv? праглядзіце іх, калі вы разумееце, і разумееце, што 27? есць балбатня... усе роўна іх не пачуеце ў павышэнне прадукцыйнасці, але і памяншэнне дыму і тэмпературы рухавіка, якія паднімаюцца значна менш.

tidus1985
21-05-2013, 22:34
няма я не бачыў, зараз шукаю, але як цягне іх авансаў 170? сапраўды выходзіць за рамкі нават 27?? затым вы кажаце мне, што ў любым выпадку я магу паспрабаваць іх без рызыкі гэтыя разлічваюцца ад мяне comunquen сандра?

SandroMarciano
21-05-2013, 22:40
я паварочваю ў цяперашні час з 26? *4000rpm... і 170 прыбываюць *40?, нават калі c'? абмежавальнік, які блакуе іх, да 33

tidus1985
21-05-2013, 22:44
ок, тады я іду ціха, затым мы кажам, гэта і базавай карты, у адпаведнасці з вопытам кіравання, калі неабходна ritocchero

tidus1985
22-05-2013, 19:49
я appllicato карту дасягненняў, іх я accortop што паліў як труба! тады я зразумеў, prex turbo, што ен упершыню пікі 1.55 усяго ў 1.3 бар і канферэнц-павольна, вось чаму я сліной таксама было ін'екцыі доўгі, які заканчваўся ў зліўны і які падае турбіна, у цяперашні час гэтыя дасягненняў не робіць і не паступае досыць паветра, і я паліць, зараз я выдаліў карту turbo прывада moddata, таму што я сліной таксама турба і дурань, па-твойму ? правільнае разважанне сандра?

Ужо
22-05-2013, 21:38
я appllicato карту дасягненняў, іх я accortop што паліў як труба! тады я зразумеў, prex turbo, што ен упершыню пікі 1.55 усяго ў 1.3 бар і канферэнц-павольна, вось чаму я сліной таксама было ін'екцыі доўгі, які заканчваўся ў зліўны і які падае турбіна, у цяперашні час гэтыя дасягненняў не робіць і не паступае досыць паветра, і я паліць, зараз я выдаліў карту turbo прывада moddata, таму што я сліной таксама турба і дурань, па-твойму ? правільнае разважанне сандра?

калі вы не пярэчыце, я адкажу я.
Гаворка, што калі впрысните пі? у вас есць аб'ем выхлапных газаў больш, таму для turbo паварочвае і штурхае pi? ? правільна. ? я не думаю, што тыя авансы, якія ўплываюць на ціск, не турба. На выступе дыму, а я думаю, што цяпер вы паліце па 2 прычынах. Або чаму? ціск турбо ? pi? нізкі бэн 0,2 бар або чаму? вы далі занадта рана.
Калі ricodi, калі дызеля былі старыя помпы вакуумныя ротарна-шрубавыя або анлайн, калі anticipavi занадта кручэння помпы, паліў...... табе высновы!

tidus1985
22-05-2013, 21:59
ок, мне-то добра, але тое, што гэта велізарная розніца на ўздым turbo? але па-сапраўднаму солі значна больш, паверсе, і я in bad dad толькі авансы, аднак lih або пералічаныя, цяпер я трымаю іх самых нізкіх у некаторых месцах

tidus1985
22-05-2013, 22:27
цяпер, здаецца, знайшлі кампраміс-добра, я не пайшоў за 4.5 градусаў, і я таксама працаваў у 3d, каб мець уяўленне аб linearita карты, на прымацаваны файл sx карту загадзя, арыгінал, справа то перароблена

SandroMarciano
23-05-2013, 07:17
першы аргумент, які вы зрабілі ? цалкам дакладна, чаму? сумесь паветра/паліва пашыраецца ў pi? у выхлапных газах менш авансаў, ? уласны метад, які вы выкарыстоўваеце, каб паслаць ціску турба пры ўсталеўцы pi? вялікі, і дым ? звязана менавіта з тым, што ў вас ціск pi? нізкі! памятаеце авансы, якія ты і выпраўце duty cycle зменнай геаметрыі.

tidus1985
23-05-2013, 07:45
Cio? трымаю авансы, вылічаным раней, якія прыбываюць у +5 градусаў наперад, і я адкрываю іп? l з сервоприводом карту overboost?

SandroMarciano
23-05-2013, 10:31
каб адкрыць плануецца спусціць або падняць працэнт vgt? Чаму? у рэальнасці? калі зачыніць лопасці павялічваецца хуткасць? патоку, і, такім чынам, ціск наддува падымаецца, і гэта прыводзіць да павелічэння долі ў vgt. А калі гартуй карту адкрыць іп? лопасці, а затым зменіце нахіл да патоку і, такім чынам, ціск павышаецца менш.

Ужо
23-05-2013, 13:12
першы аргумент, які вы зрабілі ? цалкам дакладна, чаму? сумесь паветра/паліва пашыраецца ў pi? у выхлапных газах менш авансаў, ? уласны метад, які вы выкарыстоўваеце, каб паслаць ціску турба пры ўсталеўцы pi? вялікі, і дым ? звязана менавіта з тым, што ў вас ціск pi? нізкі! памятаеце авансы, якія ты і выпраўце duty cycle зменнай геаметрыі.

вы ніколі не спыняйце вучыцца

tidus1985
23-05-2013, 17:48
вы, вядома, я меў на ўвазе, павялічце значэнне, каб закрыць геаметрыі ў налады нізкіх абарачэннях