Прагляд Поўнай Версіі : вывучэнне карта touareg 3.0 tdi edc16cp34 0281013686 1039s20440
прывітанне ўсім, я хацеў бы пачаць, каб вывучыць карту маю машыну для таго, каб зрабіць павелічэнне мяккі і выдаленне egr і dpf.
я чытаў мой блок кіравання, месца тут файл крычы і 2 мод, зробленыя раз і egr remover для egr off.
я вывучаў трохі вакол і на накіроўвалыя, якія я знайшоў для edc16 для сістэмы рэцыркуляцыі ог я павінен змяніць 2 з 5 панеттоне да карты egr.
на мой файл адкрыць з дапамогай і г. д. з кіроўцаў, txxx-495 знайсці мяне 4 карты, egr duty cycle, але, перш чым гэтыя карты не магу знайсці панеттоне ад рэдагавання.
карты, што ecm называецца egr, пачынаючы з адраса 1C4EAA.
я не хачу, каб каша гатовая вывучаем разам, што я хацеў бы зразумець, што я раблю.....
усім загадзя дзякуй!!!
я спрабаваў змяніць мой файл ўручную, вывучаючы файлы q7, што ў мяне было.
адзіныя, панеттоне, якія нагадваюць тыя даведкі, якія я вывучаў, гэтыя, якія я змяніў.
я зрабіў толькі 2-й і 5-й.
што скажаце???
можа быць, і г. д. мяне ў зман, калі пракруціць карту да адрас 1C683E пачынаюцца карты egr, і ад таго, наколькі я разумею, пасля гэтых карт ёсць карты гістарэзісу, якія ідуць прывесці да 0 так, каб закрыць электрычны клапан...
Вось практычны прыклад таго, як праграмнае забеспячэнне, free to play не дрэнна, цалкам сваю задачу...
у любым выпадку, прыводзіць да нуля
1C6C7E-1C6C8A
1C6CE4-1C6CF0
гэтыя EGR Hysteresis..
пры Дыягностыцы варта праверыць правільнасць закрыцця
Пра DPF на гэтай вы з Біт перамыкач, г. зн. 1 або 2 у адным біце, такім чынам, пазбегнуць рашэння free to play..
добры дзень, дзякуй за клопат.....
але магу растлумачыць, што я збіраюся змяніць у сваім жыцці??
першы з гэтых адрасоў ёсць сапраўдныя карты egr, што ў старых edc15 падымаліся значэння max;гэтыя карты гістарэзісу ў практыцы кіравання клапана???
не магу зразумець логіку значэння, што я іду, каб змяніць...
не паслаць да чорта, але я хацеў бы зразумець трохі.....усе раніцу, што вакол на форуме вывучаць.....
для dpf я вывучаў кіраўніцтва, што ёсць 1 або 2 біта, каб давесці да 0...
але мы робім адзін крок за адзін раз ад....
вось x: iq мг / цыкл
вось y: абароты рухавіка
вось z: масавага расходу паветра мг / цыкл
ад фота egr ў 640rpm і 3500 rmp не працуе, таму што ў карце ёсць ужо максімальнае значэнне (1200 мг)
калі я іду, напрыклад, у 1800rpm і 20 мг iq я значэнне maf ў 395mg.
цяпер мг, пакінуты для таго, каб дабрацца да 1200 павінен прайсці egr, так што я 805mg рэцыркуляцыі выхлапных газаў.
крыніцай дадзенага даследавання з'яўляецца файл знойдзены ў сеткі .....
Мне было цікава зразумець крыху больш аб картах edc16...
І я падзяліўся на форуме, вось і ўсе....
Cinqueturbo панеттоне ў сярэдзіне 2, што ты сказаў, не з'яўляецца яна таксама карту гістэрэзіс???
Я не стаўлю пад сумнеў вашыя змены, вядома,; я проста спрабую зразумець тое, што я раблю....
Мне было цікава зразумець крыху больш аб картах edc16...
І я падзяліўся на форуме, вось і ўсе....
Cinqueturbo панеттоне ў сярэдзіне 2, што ты сказаў, не з'яўляецца яна таксама карту гістэрэзіс???
Я не стаўлю пад сумнеў вашыя змены, вядома,; я проста спрабую зразумець тое, што я раблю....
Выкарыстоўвае толькі 1% магутнасці сеткі...
Пошук EGR Hysteresis на свой пошукавік і атрымаеш шмат адказаў
у любым выпадку Hysteresis у гэтым выпадку і паведамілі ў магніт сістэмы рэцыркуляцыі ОГ ж, што ты; скід "панеттоне калядны"
з абмежаванымі фізічнымі магчымасцямі адкрыццё...
Ок, а як ты можаш ведаць, колькі панеттоне панізіць???
Яны прывязваюцца да нумара карты egr, што ёсць у файле або няма??
Кожнай карце гістэрэзіс я зразумеў, што для першага значэння восі карты ў маім файле да панеттоне c іншы адрас, 00008, і іх пачынаюць значэнняў па восі гатовай на 8 адрасоў пачынаецца панеттоне затым пачынаюцца значэнняў дадзеных тым, што мы паніжаем....
Як я магу ведаць, колькі "панеттоне Калядны" ёсць, каб панізіць???
Я шукаў у Ека 0DAC & 0D7A і я знаходжу толькі 2 EGR Hysteresis
затым пакладзеце вопыту & Damos для згаданай вышэй edc16cp34..
Вялікія cinqueturbo!!!!
Так што з damos вы выпрабоўваеце, калі карты гістарэзіс egr ёсць і ў маім файле толькі 2.
Дзякуй вялікі, dell, дапамогу...
Паўтараю, я настаяў, трохі толькі таму, што не давяраю напісаць бд з маім абсталяваннем, я не хачу цягнуць уверх і ўніз ecu, каб зрабіць яе ў bdm.
Бачыць, калі я магу аднавіць damos....
я знайшоў damos .a2l для edc16cp34.
л я імпартаваў ў winols і ў параўнанні са мной.
менавіта для таго, каб шукаць гістарэзісу, што я павінен шукаць у апісанні карты напісана на нямецкай??
я спрабаваў "egr" ,"histeresys" але я не бачу нічога наконт нашых адрасоў.
таксама або у 2 у зоне гістарэзісу, нічога не знайшоў..
і дэйман ты павінен даць апісанне "гістарэзіс egr" ці мае іншае назва??
Праверце, што damos не як у германіі тады не ўсе шашкі з'яўляюцца добрымі, залежыць хто-то кажа, а бздура
Як я магу ўбачыць, калі шашкі-гэта нямецкі??
Мне здаецца, што апісанні damos, якія вы знойдзеце толькі ці на нямецкай або на англійскай....
Мне прыходзяць на розум заўсёды, мой стары прафесар...
"Не належыць ведаць рашэнне, але, ведаючы, як знайсці формулу, каб туды патрапіць"....
як называецца
Клапан Рэцыркуляцыі Выхлапных Газаў "Італьянскі
EGR-рэцыркуляцыі выхлапных газаў "Англійская"
AGR Вентылятара Abgasrückführung "Нямецкі"
пакуль тут ёсць я прыйшоў, я таксама....
я зрабіў гэта з перакладчыка, і я знайшоў сее-што на egr, але не на гістэрэзіс......
можа быць, я шукаю тое, што я не там, я не ведаю.......
Я думаю, што cinqueturbo, ты ўжо даў адказ, што спрабуе дае адрас на карце адкрыць кн і дэйман кажа ў аўтаматычны імя карты..... Зваротны шлях.
.калі ты не ад вашага damos не мае гэтай карце.....проста!
Ок....дзякуй!!!!
Вы хочаце, каб паспрабаваць.....
Такім чынам, у сетцы будуць некалькі damos таро....
C гэта метад, для таго каб даведацца на рэйс, калі damos з'яўляецца правільным для гэтай сям'і ecu??
учора ўвечары я завадатараў поўны чытанне ў bdm, каб праверыць, што файлы 2 паказанні былі роўныя,вынік:
флэш-роўна
мікра роўная
e2p з розніцы
як ніколі??
я перарабіў у трэці і чацвёрты раз чытання толькі e2p вынік:
паміж другім і трэцім чытанні розніцы
паміж трэцяй і чацвёртай чытання ніякай розніцы(паміж трэцяй і чацвёртай я не адключаны, а затым ripiazzato іголкі, спружыны на счапленне bdm).....
Вы павінны спачатку спытаць сябе, што на самай справе змяшчае eprom, і вы таксама будзеце мець адказ...
Што я ведаю, у e2p есць дадзеныя иммо,коды, ключы,коды фарсунак,num.шасі.....
Што я ведаю, у e2p есць дадзеныя иммо,коды, ключы,коды фарсунак,num.шасі.....
Вы правільна...
і Км шляху? хвілін працы, памяць няспраўнасцяў, Гістарычнага ў сістэме анты-часціц, Прыстасаванні, розныя на выхлапныя газы з сістэмы рэцыркуляцыі ОГ, Гістарычны на n° праграмавання, і г. д. і г.д.
так што я думаю, што гэта ўвесь час мяняецца..
Будуць тады адрозненняў у хвілін працы,таму што ecu ад першага чытання больш не быў усталяваны на аўтамабіль.
Яму было дадзена толькі на харчаванне кожнага чытання ў bdm.
Мяне крыху насцярожыла розніца ў файл, думаючы, што там што-то пашкоджаным, і бывай рэзервовага капіявання ў выпадку непрыемнасцяў.....
Дзякуй за інфармацыю
&Quot;панеттоне на каляды" у сярэдзіне на 2 карты гістарэзіс egr,з вэб-крыніц,павінна быць карта гістэрэзіс рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў падчас рэгенерацыі dpf, правільна??
cinqueturbo ты, што ты і дэйман правільна ці можаце вы даць мне пацверджанне таго, што я думаю....
таму што, калі пазней я павінен зрабіць, dpf off, то я павінен таксама апусціць іх.....
cinqueturbo ты, што ты і дэйман правільна ці можаце вы даць мне пацверджанне таго, што я думаю....
таму што, калі пазней я павінен зрабіць, dpf off, то я павінен таксама апусціць іх.....
Біт-Перамыкач з 2 біт кроках да еўра-4
ок, з 2 біт выключаю, dpf, так што гэта другі торт не трэба чапаць??
паглядзець у 2d заўсёды 3 карты гістарэзісу......
хлопцы, ніхто не......я проста хачу зразумець, што я раблю на маей машыне.....
ок, з 2 біт выключаю, dpf, так што гэта другі торт не трэба чапаць??
паглядзець у 2d заўсёды 3 карты гістарэзісу......
калі ты dpf off, калі-небудзь выкарыстоўваць карты egr, якія актывуюцца ПАДЧАС РЭГЕНЕРАЦЫІ DPF?
^^
добра, давай так што другі торт для прывада рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў падчас рэгенерацыі, дзякуй за інфо....
на дадзены момант я ўсё яшчэ не купілі трубы для выдалення dpf...вакол меркаванні падзяліліся ў зрабіць карту, egr off, dpf яшчэ не ўсталяваны.
ёсць тыя, хто кажа, што падчас рэгенерацыі egr заўседы зачынены,але калі мой 2-й панеттоне-гэта гістэрэзіс рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў падчас рэгенерацыі, то egr працуе???
тут, што скажаце? я магу здымаць з карты, egr off, dpf актыўны??
я знайшоў толькі адзін радок у шаснаццатковае dpf off, на мой файл. я спрабаваў гэта як у розныя даведнікі ў туры: 00 00 01 ДА 7F 80 FF 00 01
біт, што я прынёс у нуль-гэта ўсе адрасы 1D15E0.
не, мне не знайсці другога, як ён казаў, cinqueturbo....
памылку шукаць ці гэта нармальна???
для мяне проста 1, паспрабаваць нічога не варта, улічваючы, што гэта ваш аўтамабіль.
магчыма, вам прыйдзецца адключыць зонды, калі вы, выходзіць U0301
Прывітанне, дзякуй, дапамогі перш за ўсё....
Я павінен ўзяць трубы з захопамі на ўсе датчыкі, так што застаюцца далучанымі можа даць мне той жа памылка??
паспрабуйце пакінуць, калі ён выйдзе на сувязь, відавочна, што калі труба мае адтуліны трэба пакінуць ўкруціць :P
вы ведаеце, так як гэта можа даць памылку? зонды ідуць ад маштабу, ці іншае??
у выпадку, калі вы павінны адлучыць электрічным ідуць адключыце ўсе і 3 і адкуль??цікава, чаму я раблю ўсе працы ад мяне, і я не мост,не хачу быць закапаным не атрымалася патрапіць туды, куды падлучаныя датчыкі......
але біт (што б потым байт) ты прынёс у 0 з адлюстраваннем да 16 біт?
я не знайшоў інфа па нагоды лічыльніка, але ты мае рацыю наконт "подлы", у тым сэнсе, што я памятаю, што рабіў, але былі Audi, мабыць, на VW (Touareg, Phaeton, Crafter), часта здараецца, што вы пригвоздите з бд, і што нават перапісаць flash ў bdm з'едзеш, таму што есць хоча, калекцыі, флэш, mpc, eeprom працуе.
у гэты момант ты правільна робіш, што зрабіць гэта ў bdm!
Таму, што dpf у мяне няма спосабу даведацца, калі вы здымаеце "чыстай" ці не.
Ок....як толькі мне прыходзіць kess v2 замовіў сёння,я бачу, рабіць іншыя эксперыменты....
Па крайняй меры, спрабую пісаць бд.....
я праверыў з damos....
2 карты turbo бачу, што першы мае больш нізкія значэння залежнасці, але і дэйман мне таксама апісанне.....у залежнасці ад таго, што яны працуюць???
пасля 2 карты турба у мяне ёсць абмежавальнік у залежнасці ад prex банкамат і пасля таго, як я 6 карты абмежаванняў падчас рэгенерацыі..
з турба тых часоў, пакуль вы можаце націснуць на ўсе бяспека...0,200 мбар...???
табе пашанцавала, што я 2, а не 16, як на siemens :P
я звычайна не хаджу за 150, устаноўлена, з часопіса, што яны сапраўды 150 і не можа быць 350 (эбу не скардзіцца).
P. s. калі ты перастанеш з БД потым не кажы, што не быў апавешчаны аб паршывай гэтага пратаколу XD
добра для турба....
але некалькі пастоў таму ты казаў, што гэтыя ecu рабіў з kess......???
я не знайшоў інфа па нагоды лічыльніка, але ты мае рацыю наконт "подлы", у тым сэнсе, што я памятаю, што рабіў, але былі Audi, мабыць, на VW (Touareg, Phaeton, Crafter), часта здараецца, што вы пригвоздите з бд, і што нават перапісаць flash ў bdm з'едзеш, таму што есць хоча, калекцыі, флэш, mpc, eeprom працуе.
у гэты момант ты правільна робіш, што зрабіць гэта ў bdm!
я ўсё роўна ўсе файлы.
ўспышка,мікрафон,eeprom вы зрабілі рэзервовага капіявання ў bdm
З гэтымі файламі павінен быць ок???
Я спрабаваў зрабіць чытанне распиновка з пеўня, але не чытае нават....
З kess распиновка больш ціхі??
я загрузіў карту з +5% на апошнія 2 калонкі з нью-мексіка to iq,карта turbo 2 з крокам l апошні слупок ад 1750 да 4200 50 балаў(я хацеў даць трохі, каб убачыць, як ён паводзіў сябе),абмежавальнік turbo ідэальна.
я задаволены тым, як ідзе аўтамабіль, і, нарэшце, ад часопіса я бачыў адзін раз 75 iq!!!!!!
прыкладаю.....
турба я, аднак, заўважыў, што ён пікаў 1,550 бар, але абмежавальнік у 2,4......???? трэба знайсці карты, vnt???
яшчэ раз дзякуй lsdlsd88 без яго я б не дайшоў да сюды.....