Прагляд Поўнай Версіі : вывучэнне карта touareg 3.0 tdi edc16cp34 0281013686 1039s20440
Egt ў роўных iq павінны быць назад прапарцыйныя па AFR. Але, шчыра кажучы, я ніколі не бачыў навуковых тэстаў, якія гэта наглядна дэманструюць. І ўсё гэта варта да таго часу, пакуль застаецца ў зоне эфектыўнага compressor map.
затым у роўных iq, калі ён падняўся afr падае......
калі ён падае afr солі і, такім чынам, больш паветра = больш нізкіх тэмпературах.....
ок, але калі вярнуцца да думаць аб прадукцыйнасці я ведаў, што ў дызель, калі я прашу сілы мне павінен падысці да stechio;вось чаму мы робім разлік afr......
магчыма, памыляюся, аднак.......
Хлопцы, у крызіс на карт nm на iq.
Калі я хачу, каб даць больш дызельнага паліва цяпер я павінен дзейнічаць на гэтыя карты, правільна.....
Але для таго, каб зрабіць працу правільна, і вы не хочаце, каб змяніць рэжым працы акпп я іду, каб павялічыць значэння ў z-апошнія 2 калонкі ці трэба маштабаваць???
змена вр крутоўны момант з 630 да 700 і павялічвае апошні слупок у працэнтах больш, калі, я прапаную павялічыць на 12%
ок, дзякуй...............
Пасля вывучэння дапазна месцы мае высновы ахаха.....
Каб знайсці на колькі градусаў рухавіка супадаюць мае зша duration раблю:
Абаротаў x 6 x us / 1000000 = за ўсё градусаў у тым ліку і мой інжэктар застаецца адкрытым.
Тут я маштабаваць карту, авансы, і мне разлік новы слупок для 70.
Карта чыгуначнага:
Як bp прыбыццё ў 65,я хацеў бы змяняць, нават тут;не прапускаць больш 1600bar, як у крычы.
Але калі павелічэнне rail павінен паменшыць час або няма.....
формула з'яўляецца правільным, можаце спытаць :-))), я цябе не адыходзіць занадта з авансаў ад арыгінала.
Карту rail калі вы не ведаеце ў больш за 1600, што рэйсы ў гэта зрабіць?
Калі павялічыць у рампы, трэба паменшыць час, убачыць, што дзверы не знаходзіцца в прама прапарцыйнай залежнасці ад ціску, але тэарэтычна прапарцыйная radicequadrata
я патлумачыў дрэнна, калі кроках ад 1600 да 1700, вы павелічэнне працэнта 1.0625. Час іх трэба паменшыць у працэнтах ад radicequadrata ў 1.0625, такім чынам, 1.030776
у любым выпадку ёсць я зразумеў, нават развагі для rail і час.............дзякуй!!!!!!!
для карты загадзя ў маім файле я знайшоў некалькі,пачынаюцца all адрас 1d9ae дайце мне пацверджанне, што карты soi.......
цяпер я павінен зразумець, якія выкарыстоўваюцца ў, якія ўмовы........
калі вобласць з'яўляецца правільнай у маім файле ёсць больш чым 10 карт загадзя.
да карты all адрас 1d9a66 я знайшоў селектар у залежнасці ад тэмпературы h2o.
цяпер, параўноўваючы damos, што ён размясціў lsdlsd88 ў гэтай тэме і тое, што я выклаў, я мне здаецца, што мой дэйман з аснашчэння dpf, у той час як lsdlsd88 няма.
paragonanado два damos бачу, што карты загадзя ў файл, без dpf, спыняюцца ў 6, так што я мяркую, што іншыя ў функцыя рэгенерацыі.......
я страляць вялікія ці там павінна быць ахахах....
Шчыра магу сказаць, што матэматычную аперацыю, вы зрабілі oem і разлік прыросту ў працэнтах.....????
Я выкарыстоўваю розныя кіраўніцтва ў сеткі не прыйду на ваш вынік....
Ёсць...1700/1600 = 1.0625...
Затым квадратны корань.
Гэта зніжэнне на карту час гэта зрабіць у працэнтах???
вы ў працэнтах, ты выдатна зразумела. Для карты загадзя, я думаю, што за тымі, што вы знайшлі нас павінны быць тыя, з preignezione і без, але я не ўпэўнены
а, акрамя тых 6, што ты кажаш, ёсць і іншыя дзве групы з 6 карт з 1d9a6a да 1dafa6 (адрасы прыблізныя).
Значыць, усяго ў вас ёсць 3 групы з 6 карт, вежа павінна даць больш інфармацыі
ідэальна падыходзіць!!!!!!
у damos, што я, у блоку авансавых плацяжоў, якія я знайшоў ,як я песню апісанне я Я І(можа быць main/injection і пост/injection).....
для іншых адрасоў, сёння кантрольны.я знайшоў яшчэ адзін блок у пачатку файла, дзе ёсць усе карты, двайныя педалі,nm to iq,абмежавальнікі і г. д.....але, каб убачыць так што, падобна, што не выкарыстоўвае;я на дадзены момант я змяніў толькі карты 2 блакавання і змены ў часопісе не відаць......
для таго, каб пост ін'екцыі, магу растлумачыць у 2 словах, што толку ў нашай пошукавай???больш, што для таго, каб рэгенераваць......
вы кажаце, націсніце ache тыя????
я не ведаю, дапамагчы, магчыма, з'яўляюцца авансавыя плацяжы, калі ёсць месца ін'екцыі. Мы чакаем каго-то больш дасведчаны
ок, вы мне ўжо дапамаглі дастаткова, і я дзякую вас зноў!!!!!
учора ўвечары я падлічыў, аднак авансавыя плацяжы робіш новы слупок для 75......
я памятаю, як у старой студыі, што гэта добрая практыка, каб быць паміж 0 і 5° пасля вмт цябе атрымліваецца???
загрузіў поўную карту ў усе ці амаль усе.....нават калі карта soft я рады, значна больш дрэннага ў нізкай і найбольш поўнае ў верхняй.....
я да 72 мг на iq і 1250 паветра,лямбда-арыгінальныя, так што ў тэорыі я не забіваю dpf......
я заўважыў, у дыягностыкі vcds канал 008 ў мяне нм крутоўнага моманту; я бачу, што не сяду больш, чым 616 нм ў поле 03(абмежаванне крутоўнага моманту), нават калі наш абмежавальнік крутоўнага моманту прыходзіць адкалібраваць ў 650.
па-мойму гэта яшчэ нейкі абмежавальнік вакол.....франка, ты ведаеш, за 616nm???
месца некалькі адрасоў(у маёй карце) і пераклад damos, што я знайшоў з дапамогай форуму замежных спраў.....хто-небудзь ведае што-то????
павінны быць абмежавальнікі, але не ведаю, як тут дзейнічаць.....
1D5CA:змяніць тып паведамленні 3 перадачы (павінен быць камутатар на 5-й перадачы,гэта l я паставіў ад 1 да 0 да 8, а цяпер 5-й перадачы, мне здаецца, значна больш "поўнай",гэта адзінае, што я змяніў)
1D639C:мультыплекс info 0 рухавік mess 5 макс
1D6A98:??????? гэта ў 450
1D6A80/1D6A82: макс крутоўны момант задняга выгляду 500
1F4ECE:switch x абмежавальнік хуткасці
1F4F28: максімальная хуткасць цяпер складае 211 км/г
1F7B24: sv prex rail (цяпер 1600bar але прашу 1650, і мы атрымаем ужо)
прывітанне.............