Привіт, хлопці, можете дізнатися, як ви робите, щоб закрити ecu після його відкриття, що покласти, щоб запечатати кришку. З Повагою Джанфранко.
Привіт, хлопці, можете дізнатися, як ви робите, щоб закрити ecu після його відкриття, що покласти, щоб запечатати кришку. З Повагою Джанфранко.
я поклав герметик чорний для прокладки в двигуні,то, стійкої до високих температур
В очищення перед закриттям
сірий dellaloctite і те ж, як і фарбування !!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
я користуюся силіконовою прокладкою wurth сіра."
Але чорної-то, щоб закрити торці чорної-то й добре, щоб потім відкрити його, потім sar? pi? простий , чи я помиляюся
Я рада простий бутиловим клеєм, для indenrci той, який використовується в панелях дверей, щоб зафіксувати лист polionda або схожі на рамі дверей. На острові вологий, не твердне ніколи, ви вирізали з меншою силою і без допомоги спеціальних інструментів (пу? навіть не тепло) ІМХО. Я ermetizzato акваріум, що містить масло dialettrico з ПК працює готель (експерименти неділя) і провів три роки, перш ніж smontassi!
Я починаю "чорна паста", коротше кажучи, силіконовою прокладкою високої температури двигуна. Герметизує відмінно, але я ніколи не намагався відкрити ебу, щоб зрозуміти, якщо це підприємець? легко або важко, ніж оригінальні силіконові.
Привіт всім, вибачте, якщо кажу дурість паста чорна і кисла і розорення ебу?