Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 71

Абмеркаванне: погляд карту альфа GT 1.9

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392

погляд карту альфа GT 1.9

прывітанне я хацеў бы, погляд на гэтую карту, зробленыя мной, для аўтамабіля, на пытанне, файл ori знайсці яго ў базе дадзеных, але я надаю занадта
    праблема і невялікі вакуум у здымкі ад 1500
    вы заўважыце, карту паведамлена з лім IQ разблакавалі, тэрміны акцыі і ціску stock
    чакаю дапамогі
    Дзякуй усім
    Альфа Mia.rar
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Ніхто? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    прывітанне, мне патлумачылі б логіку гэтых мод? таму што вы закранулі такім чынам, авансавыя плацяжы? таксама педаль і абмежавальнік крутоўнага моманту, і даволі дзіўна.. я я зрабіў бы інакш тлумачыць, так што, магчыма, я пазнаю іншы метад

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Логіка і карту паведамлена...авансавыя плацяжы былі разлічаны і выпрабаваныя некалькі разоў на машыне....крутоўны момант limiter і было зроблена, каб не караць групы, махавік счаплення, але мець падаўся ўверх....тое ж самае, педаль пакінуў мага больш падобна на арыгінал, па звычцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў voglioimparare Visualizza Messaggio
    прывітанне, мне патлумачылі б логіку гэтых мод? таму што вы закранулі такім чынам, авансавыя плацяжы? таксама педаль і абмежавальнік крутоўнага моманту, і даволі дзіўна.. я я зрабіў бы інакш тлумачыць, так што, магчыма, я пазнаю іншы метад
    Вы, як бы вы дзейнічалі, напрыклад? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Хто-то, што я ад рукі? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    прывітанне я хацеў бы, погляд на гэтую карту, зробленыя мной, для аўтамабіля, на пытанне, файл ori знайсці яго ў базе дадзеных, але я надаю занадта
    праблема і невялікі вакуум у здымкі ад 1500
    вы заўважыце, карту паведамлена з лім IQ разблакавалі, тэрміны акцыі і ціску stock
    чакаю дапамогі
    Дзякуй усім
    Альфа Mia.rar
    Добры дзень, не маглі б вы растлумачыць мне, што карту ? гэта ? На мой погляд, не ? закрануў нічога, пачынаючы з абмежавальнікам iq зроблены дрэнна, не кажучы ўжо аб кіраванні rail, не ? былі закрануты затым крычы разам з абмежавальнікамі, ціск турбо, так што не avr? нават 0.1 бара піка-пі? не кажучы ўжо пра дэ-абмежавальнік крутоўнага моманту кіруецца дрэнна, у той modo........... Не прыміце гэтыя мае словы як крытыку, а як асабістае меркаванне, і я думаю, што трэба паўтарыць "з нуля", захоўваючы палітыку і логіка, усе кіраванне параметрамі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Добры дзень, не маглі б вы растлумачыць мне, што карту ? гэта ? На мой погляд, не ? закрануў нічога, пачынаючы з абмежавальнікам iq зроблены дрэнна, не кажучы ўжо аб кіраванні rail, не ? былі закрануты затым крычы разам з абмежавальнікамі, ціск турбо, так што не avr? нават 0.1 бара піка-пі? не кажучы ўжо пра дэ-абмежавальнік крутоўнага моманту кіруецца дрэнна, у той modo........... Не прыміце гэтыя мае словы як крытыку, а як асабістае меркаванне, і я думаю, што трэба паўтарыць "з нуля", захоўваючы палітыку і логіка, усе кіраванне параметрамі.
    Выбачайце ціск у чыгуначныя магістралі не чапала добраахвотна, маючы ўсталеўваю толькі 80 мм3 максімальныя мяне ўсяго 1600 бар, а не ce правіла, на чыгуначных ce тых, хто змяняе, а хто не, авансавыя плацяжы разлічваюцца для 80mm3 у крутоўны момант limiter і было зроблена адмыслова так, каб не караць група махавік счаплення на аўтамабіль у парадку і праблема, што ен пусты ад 1500 да 1750 ў астатнім я задаволены....я дзякую цябе за меркаванне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я пацвярджаю, 1.6 бар піка і 1.5 пастаяннай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    іншае пытанне ў дачыненні да limiter iq, паколькі ў мяне зменены 3, які вы кажаце тое, у адпаведнасці з умовамі транспартнага сродку, то, у залежнасці ад тэмпературы вады, або тое, што баланс помпа rail??

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •