прывітанне ўсім, я заяўляю, што ў мяне ўжо есць kwp2000, але я павінен перапрызначыць 1.3 mjt лепш купіць пеўнік v2 клон або mpps 13 клон ???
я заяўляю, што я нават autocomper дыягназ
як я магу выдаліць dpf і egr???дзякуй, аўсе для цікавасці
прывітанне ўсім, я заяўляю, што ў мяне ўжо есць kwp2000, але я павінен перапрызначыць 1.3 mjt лепш купіць пеўнік v2 клон або mpps 13 клон ???
я заяўляю, што я нават autocomper дыягназ
як я магу выдаліць dpf і egr???дзякуй, аўсе для цікавасці
я вам рэкамендую певень v2 і выдаленне fap і egr, калі вы не ў стане зрабіць гэта ўручную, вы можаце купіць файл ад каго-тое, што робіць, ведае, як зрабіць ці паспрабаваць з раз
што значыць у чаргу??? я ўжо казаў, ecusafe вы думаеце, што potrbbe быць сапраўдны, я заяўляю, што ў маей майстэрні яны genius і праграмы dim спорт я ніколі не выкарыстоўваў асабіста mavisto шмат разоў
тое, што вы мне параіце рабіць??? узяць файл ўжо зменены ? у мяне есць яшчэ софт для гэтага?
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
ок, вельмі ясна, дзякуй, я чытаю файл, то месца
робі будзьце ўважлівыя тыпу eeprom мантуе ваш ecu..калі мантуе spansion адзіны спосаб, каб зрабіць яе ? у bdm...але інструмент павінен быць арыгінальным і да цяперашняга часу..у адваротным выпадку вы толькі месца сустрэчы дзяўчынка легка.....
калі мантажуе micro адрозніваецца ад spansion з mpps напрыклад, вы можаце проста напісаць яе...але звярніце ўвагу, файл павінен быць скарочаны, каб mpps 1 мб, калі няма..я мужчынскіх палавых органаў без цукру...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
у чаргу, значыць, праграмнага Забеспячэння, КАЛІ-SENSOR ДЭКАДАВАННЕ: http://www.professionalchiptuning.ne...ensor-decoding
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
для мяне купля прыбораў ідзе ў залежнасці ад таго, што нам трэба зрабіць...mpps кошт і дазваляе рабіць пэўныя рэчы, певень v2 мае іншую вартасць, і робіць значна больш рэчаў...усе заключаецца ў тым, што патрэбна нам...ясна певень з пункту гледжання надзейнасці і больш мбіт / з...