Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678
Вынікі 71-72 72

Абмеркаванне: муфта для alfa 147

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    табе трэба націскной дыск, армаваныя, механізм выцягнуць, іх прадаюць на вядомых здзелак онлайн, атрымаць камплект счаплення і націскной дыск, армаваныя, павінны ісці, спадзеючыся, што калі счапленне таму правільнае счапленне на махавік ж не вибрируйте занадта шмат пара, у двухмассовом махавік ? вядомы ўспрымаць мала пар звыш 350 нм максімальнага крутоўнага

я прапаную крок у камплект monomassa з вышэйзгаданай счаплення, камплект coupe tirbo 20v ад 96 да 98 ? мантуецца на ўсей тэрыторыі гатэля і ў курсе рухавікі jtd/jtdm 8в alfa механізм выцягнуць, толькі замяніўшы балты мацавання махавік, знаходзіцеся махавік калі вы добра выкарыстоўваецца і муфта новая каштуе 250? разам з націскным дыскам, і трымае добра ей 400nm і 200cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    табе трэба націскной дыск, армаваныя, механізм выцягнуць, іх прадаюць на вядомых здзелак онлайн, атрымаць камплект счаплення і націскной дыск, армаваныя, павінны ісці, спадзеючыся, што калі счапленне таму правільнае счапленне на махавік ж не вибрируйте занадта шмат пара, у двухмассовом махавік ? вядомы ўспрымаць мала пар звыш 350 нм максімальнага крутоўнага

я прапаную крок у камплект monomassa з вышэйзгаданай счаплення, камплект coupe tirbo 20v ад 96 да 98 ? мантуецца на ўсей тэрыторыі гатэля і ў курсе рухавікі jtd/jtdm 8в alfa механізм выцягнуць, толькі замяніўшы балты мацавання махавік, знаходзіцеся махавік калі вы добра выкарыстоўваецца і муфта новая каштуе 250 еўра разам з націскным дыскам, і трымае добра ей 400nm і 200cv
    у мяне есць кліент з alfa 147 1.9 16v 150 л. с. з скрынкай перадач 6-ці ступеністая, у якіх яны ўстаноўлены махавік monomassa з без счаплення са ступіцах прывада, каб трымаць трымае, але ? вельмі шумна, і я быў бы мае намер зрабіць змяненне махавік coupe ведаць, калі вы можаце сабраць на гэты курс?
    КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ

Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •