Зрабіце прапорцыю прымаючы пад увагу, што BSFC peggiorer?, таму зрабіце разлік, як калі вы вырашыце прыехаць у 195cv....
Ад гэтага працэнт ў частцы з абмежавальнікам крутоўнага моманту, затым перайсці ў раздзел Нм>>IQ, калі карту проста ок сенна? у приспособьте, калі я не памыляюся, вы павінны павялічваць x мець пару 420Nm, я fermerei яго значэнне max x зрабіць costanete 500/1000 абаротаў, і тады б апускацца да 4200 x мець 190cv....
Затым падыходзяць усе карты ўпырску, я думаю, акрамя апошняга (я па памяці, магу памыляцца)... усе зламаць і іх значэння
Затым зрабіце карту пароў, як у maf, якія ў map, што тыя, лямбда.... Карту пароў, як, што лямбда калі зачыніць рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў частка а не user? +, я вам рэкамендую паўтарыць увесь маштаб кропак супыну ў maf 2 карты, важна, што яны ідэнтычныя......
Затым приспособьте карту overboost.... (з высокіх колькасцях? дызель "спампаваць" натоўп, калі вы хочаце працягну сенна? піка). Карту памятаеце, што v? у адпаведнасці з аб і мг дызель>>> вельмі важна, x, каб пазбегнуць piccate з пашкоджанняў турбуе....
Prex turbo.... Па-мойму, вы павінны лізаць амаль 2600mbar абсалютныя.... але глядзіце самі.. не рухацца вельмі біт svbl........
Затым вы Робіце карты, педалі..... Не перашчыруйце ў значэннях (педаль ты заплаціў усе, x 100%.... Мы павінны быць на карце калі ? як 105л.з, які мае адмоўныя значэння ў, я, як правіла, іх перанос у пазітыўнае..... (асабістыя перавагі)
Затым праверце, карты перадаплаты.. паглядзець, як сон messe з break і паглядзець, калі ен працуе усю частку або часткі форуму ў крычы мае значэння, так x......
Затым паспрабуйце і ў рэшце рэшт зрабі свае карэктывы ў адпаведнасці з вашымі патрабаваннямі....
Добрая праца....