якая розніца паміж ce bdm і boot mode?? дзякуй, хлопцы.....
якая розніца паміж ce bdm і boot mode?? дзякуй, хлопцы.....
усе ок, напісана ў bdm ....апусцелі fap....ў дыягназе няма памылак ...на дадзены момант мне здаецца, што гэта добра.....
прывітанне,
я ў такой жа сітуацыі.
Я edc16c39 CAN і, калі я спрабавала пісаць з mpps12 я ? блакаваны блок кіравання (дарэчы, не я, паставіўшы мод файл, а проста файл Ori чытаў некаторы час таму).
Цяпер я мець файл ori-ложак у паслядоўны з mpps (2mb). У дзень мне прыходзіць BDM. і я разумею, што канцэпцыя аднавіць файл.
Cio? чытаю бягучы дамп пашкоджаны ў bdm і працаздольныя файлы ori-ложак з mpps, а затым перапісаць усе з Bdm. Ужо тут есць.
Але, як я магу аднавіць частку flash mapperovinato ад mpps?
Рабіў розныя даследаванні, я зразумела, што гэта пу? рабіць з ECM... капіяванне і ўстаўка частак у... cio? я бяру карты, якія я бачу ў файле ВРІ(2mb) ложак з mpps(прыкладна апошнія 25% файла) і сення ў флэш-файл пашкоджаны ложак з bdm??
я кажу, добра??
калі ласка, папраўце мяне, калі я кажу занадта шмат caxxate...
дзякуй
дакладна + або - так, вядома, вы павінны разумець, здзіўлены ўчастак якая.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Невялікі дапамогі аб??
Дзякуй
калі чытанне і запіс пошты, файлы, і ў выпадку мы дапаможам вам аднавіць яго
Дзякуй frantik3,
Сення мне ? прыбыў bdm100 клон. Перш чым працаваць на маім эбу я хацеў зрабіць які-небудзь тэст на эбу раз'ем ад машыны, аварый не было(альфа 159).
Эбу ? ж, што і я на маей машыне гэта адбываецца? edc16c39. Я усталяваў, і, выкарыстоўваючы шаблон, і ўсе злучэння чытаю ecu з магчымасцю поўнага рэзервовага капіявання.
Я зрабіў толькі для чытання:
- 29BL (? flash? думаю, так, чаму? экспартуем з файла 2 мб)
- Serial E2prom (што такое?? вызначэнне?)
Але не хапае менавіта чытання "MPC5XX Flash" (? micro, так?) як ніколі не чытаецца мікра? што трэба для чытання мікра cio? ? у якасці опцыі?
дзякуй