Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 43

Абмеркаванне: galletto v53 і windows 7

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di macinische90
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Таксама працуе, ствараючы XP з ВМ..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Добры дзень, вы ўпэўненыя, што працуе на virtual machine??????

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Мяне няма, але некалькі... Avr? ўстаноўка няправільна.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў macinische90 Visualizza Messaggio
    Мяне няма, але некалькі... Avr? ўстаноўка няправільна.
    Не, не вы налады няправільна ? няправільную інфармацыю, чаму? на V. M. tool не працуе......

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    тады я проста губляю час... так як на новым пк, пп працуе нават на win 7 64bit.. а ў нас няма, і антывірус а ў нас няма, і брандмаўэр, а ў нас няма, і нічога.. bohh
    на самай справе nn ідзе neache на vm я спрабую усімі спосабамі, але не ідзе.. у мяне дакладна не ў той праграме...
    ўнутры тэчкі ecusafe я:dp dd2 ,dpx _esx.dll,ecusafe setup 2.0.0.0, ecusafe2, пагрузчык,names_list2,read me,eula,sl_DD2,unins000,unins000

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў macinische90 Visualizza Messaggio
    тады я проста губляю час... так як на новым пк, пп працуе нават на win 7 64bit.. а ў нас няма, і антывірус а ў нас няма, і брандмаўэр, а ў нас няма, і нічога.. bohh
    на самай справе nn ідзе neache на vm я спрабую усімі спосабамі, але не ідзе.. у мяне дакладна не ў той праграме...
    ўнутры тэчкі ecusafe я:dp dd2 ,dpx _esx.dll,ecusafe setup 2.0.0.0, ecusafe2, пагрузчык,names_list2,read me,eula,sl_DD2,unins000,unins000
    мне здаецца, што тут мы кажам пра galletto v53 (як назва), што цэнтральны ecusafe!
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    прашу прабачэння, я памыліўся...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне v53 працуе ўжо? на win 7 32 і 64 біт......
    думаць, што я купіў V54, каб працаваць на win7 і пі? чытаючы ў вашых дыскусіях вы кажаце мне, што 54 ? нават горш 53.... як я магу зрабіць, каб прымусіць яго працаваць на win7 гэта V53 ?
    Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, Конрад, калі не памыляюся ўжо? мы пазнаеміліся, v53, перш чым пакласці яго ў эксплуатацыю, неабходна убачыць, перш чым hw мае, дзе гэта магчыма, замяніць дэталі і зрабіць усе тэсты да школы.......Затым, каб прымусіць яго працаваць на win 7 трэба выдаліць wibu.dll і вядомай вірус LPK.dll што ў многіх выпадках пашкоджвае ўсе rar на вашым кампутары, уключаючы сістэмныя файлы, што робіць няўстойлівым усе sw інструментаў і пк.....затым ен замяняе першую dll-2, якія патрабуюць актывацыі.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, Конрад, калі не памыляюся ўжо? мы пазнаеміліся, v53, перш чым пакласці яго ў эксплуатацыю, неабходна убачыць, перш чым hw мае, дзе гэта магчыма, замяніць дэталі і зрабіць усе тэсты да школы.......Затым, каб прымусіць яго працаваць на win 7 трэба выдаліць wibu.dll і вядомай вірус LPK.dll што ў многіх выпадках пашкоджвае ўсе rar на вашым кампутары, уключаючы сістэмныя файлы, што робіць няўстойлівым усе sw інструментаў і пк.....затым ен замяняе першую dll-2, якія патрабуюць актывацыі.......
    вы прывітанне ? праўда, мы пазнаеміліся, усе, bien?
    мой v53 ? адзін з пі? дрэнна тое , што есць, у кароткатэрміновай вас месца фота кампанентаў ( такія, як inleggibili і abrasi ) , можа быць, я ведаю, што сказаць, калі ? выпадкова ці не атрымліваем ...

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •