Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 32

Абмеркаванне: Ford focus 1.6 Tdci no fap

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Msport ведаю, дзе ен дэ-fap-гэта тое, што я спытаць я....што праграмы выкарыстоўвалі boooo....nn маючы інтэрфейс для таго, каб пісаць звязаныя, разумееце? вас, уявіце, што я думаў, купіць у пер'і v 2, а затым скарыстацца вашай паслугай анлайн - ...і таму, што' ў мяне другі аўтамабіль аналагічнай defappare.....

Тое, што я бачу і mod, а затым зона зменена, так што дзіўна....добра, адрозніваюцца ад тых, якія калі-то...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-05-2013 ў 23:24

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    вось,я толькі што rguardato файл, які вы паслалі іх і effettiavamente і я, нарэшце, saperto добра фамільныя вочы і ўбачыў, што яны выдалены dpf, з bit switch, але не заўседы проста так, таму для мяне гэта не поўнае.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    msport не дрэнна паглядзець, калі вядома, файл врі ? роўна тое, што я паслаў вам, я для defap, толькі, што мой вынік, як я казала раней ? вельмі добра (без шпіен і без recovery

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Прывітанне msport я ясна некаторыя моманты.....у мяне есць mpps v3, што закон цалкам гэтыя ecu....праблема заключаецца на запісы (памылка запыце па-за дыяпазону) нават у 5 (mpps) ажыццяўляе запіс....спачатку я прачытаў з mpps...я правялі no fap з раз і зроблены мод (скажам, поўны)....nn potento выканаць запіс я павінен быў прачытаць файл врі з slave і ў той жа час я паслаў мой мод + nofap такім чынам, што іх я мог зрабіць "капіяваць" і " уставіць" мой мод у фармаце slave......Яны мне адказваюць, што калі-nn працуе на гэтых эбу і што б змяніў мой мод-файлы (я маю на ўвазе адлюстраванне).....дасылае мне файл mod (зрабіў з іх) у фармаце slave і пасля запісу я перачытаў файл з mpps.....вось чаму два файла, якія я адправіў nn шыфруюцца....мой мод файл быў нашмат больш поўным, чым тое, што яны зрабілі і што-то я не разумею іх defap зусім іншае, чым тое, што я зроблена з раз....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfiuccio Visualizza Messaggio
    Прывітанне msport я ясна некаторыя моманты.....у мяне есць mpps v3, што закон цалкам гэтыя ecu....праблема заключаецца на запісы (памылка запыце па-за дыяпазону) нават у 5 (mpps) ажыццяўляе запіс....спачатку я прачытаў з mpps...я правялі no fap з раз і зроблены мод (скажам, поўны)....nn potento выканаць запіс я павінен быў прачытаць файл врі з slave і ў той жа час я паслаў мой мод + nofap такім чынам, што іх я мог зрабіць "капіяваць" і " уставіць" мой мод у фармаце slave......Яны мне адказваюць, што калі-nn працуе на гэтых эбу і што б змяніў мой мод-файлы (я маю на ўвазе адлюстраванне).....дасылае мне файл mod (зрабіў з іх) у фармаце slave і пасля запісу я перачытаў файл з mpps.....вось чаму два файла, якія я адправіў nn шыфруюцца....мой мод файл быў нашмат больш поўным, чым тое, што яны зрабілі і што-то я не разумею іх defap зусім іншае, чым тое, што я зроблена з раз....
    ок, ты мяне выдаліў некаторыя сумневы, але застаецца пытанне,у файле mod, што вы адправілі ім, што яна павінна быць карта+defap дзе капуста і defap?
    паставіў і пры ўмове, што гэта зроблена з біт я не бачу, або, можа быць, будзе стомленасць і скакаць не ведае, illuminatemi вас,у любым выпадку, як ужо напісаў вышэй, будзем заўтра, што мы вырашаем праблемы і ўважлівы да прамовы абнаўлення, што за бздура.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Прывітанне ўсім....сення быў кантакт на дапамогу, і мне сказалі мяняць датчык дыферэнцыяльнага ціску....думаюць, што праблема ідзе іх....дзіўна, але калі і адключаецца, таму што закон наяўнасць датчыка? booo
    Я ўжо спрабаваў (нават калі выкарыстоўваецца знос) dpf, але індыкатар nn выключаецца....вядома nn ce вельмі давяраць....але ў любым выпадку, перш чым купіць новы кантакт мой сябар, які валодае той жа машыне.....будзем спадзявацца, што так.....вы terro' ў курсе.....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Прывітанне ўсім....сення быў кантакт на дапамогу, і мне сказалі мяняць датчык дыферэнцыяльнага ціску....думаюць, што праблема ідзе іх....дзіўна, але калі і адключаецца, таму што закон наяўнасць датчыка? booo
    Я ўжо спрабаваў (нават калі выкарыстоўваецца знос) dpf, але індыкатар nn выключаецца....вядома nn ce вельмі давяраць....але ў любым выпадку, перш чым купіць новы кантакт мой сябар, які валодае той жа машыне.....будзем спадзявацца, што так.....вы terro' ў курсе.....
    вачэй таксама праводкі
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Я лічу, што вырашыць праблему....сення раніцай я вярнуўся ў аўтамабіль майго сябра, і я паспрабаваў датчык dfp....выдаліў памылку і цяпер індыкатар не гарыць....у другой палове дня маяк " на некалькі км пацверджання....я terro' ў курсе....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Я лічу, што вырашыць праблему....сення раніцай я вярнуўся ў аўтамабіль майго сябра, і я паспрабаваў датчык dfp....выдаліў памылку і цяпер індыкатар не гарыць....у другой палове дня маяк " на некалькі км пацверджання....я terro' ў курсе....
    вас стральба вушы з самага пачатку я сказаў вам, у вас есць probla або на датчык або праводка
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Легендарны я чытаў, дзякуй, вашы дадзеныя (акрамя') на самой справе я ўзяў датчык dpf выкарыстоўваецца ў autodemolizione.....nn я хацеў бы купіць яго зноў, не будучы ўпэўнены, вы разумееце? усталеўваецца на машыны ж праблема.....так што ў аўто я думаў, што тут ен....вядома, nn ce вельмі давяраць у autodemolizione але што рабіць.....сення я зрабіў каля 50 км і ніякіх праблем....акрамя таго, што пасля вяртання я правеў дыягностыку і знайшоў памылку p2584 запыце кантрольная лямпа няспраўнасці модуля кіравання addetivo паліва....але індыкатар нагрузкі не гарыць....boooo
    Вас ведаеце, калі толькі вы можаце выключыць egr на гэты эбу?
    У любым выпадку я дзякую ўсіх, хто супрацоўнічаў....дзякуй

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •