Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 31
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    У Правінцыі Мантуя
    Паведамленні
    20
    Прывітанне, мяне напад на гэтую тэму, каб апісаць маю сітуацыю.
    Аўто 150 jtdm 150cv q-tronic, набытая ў 0 км. і з першых км выяўляецца вібрацыя якому паміж 70 і 80 км/ч.....дылерскі мяне спалілі гарантыя 2 гады, дазволіўшы мне паверыць, ен няспраўнасць у EGR....але 2 тыдні я выдаліў EGR і DPF набывае вялікую здымкі і губляе ў расход :-) але праклятую вібрацыю-й? падкрэсліваецца халоднай ? засталіся. Фарсункі, як гарачая, халодная, трапляюць у дыяпазон карэкцыі +-30 прыкладна ўсе 4, я спрабаваў чысціць датчык ціску турба, які знаходзіцца побач з сістэмы рэцыркуляцыі ог але я яшчэ не вырашыў нічога.....таму сення я спрабаваў ачысціць датчык ціску ў рампы на месцы, флейта....і я павінен прызнаць, што сітуацыя ? палепшаная шмат. Пасля вымання яго мне ? выйшаў на дызельнае паліва ад флейты ? нармальна? Пасля ен перадаў аўтамабіль, не ? матч адразу...але пасля 2 тэстаў і ціснуць педаль газу ? нармальна? Цяпер працуе лепш.....таму я магу выказаць здагадку, што праблема заключаецца ў датчыку ціску ў рампы?

1000 дзякуй
    +
    +

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    У Правінцыі Мантуя
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў azzis77 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, мяне напад на гэтую тэму, каб апісаць маю сітуацыю.
    Аўто 150 jtdm 150cv q-tronic, набытая ў 0 км. і з першых км выяўляецца вібрацыя якому паміж 70 і 80 км/ч.....дылерскі мяне спалілі гарантыя 2 гады, дазволіўшы мне паверыць, ен няспраўнасць у EGR....але 2 тыдні я выдаліў EGR і DPF набывае вялікую здымкі і губляе ў расход :-) але праклятую вібрацыю-й? падкрэсліваецца халоднай ? засталіся. Фарсункі, як гарачая, халодная, трапляюць у дыяпазон карэкцыі +-30 прыкладна ўсе 4, я спрабаваў чысціць датчык ціску турба, які знаходзіцца побач з сістэмы рэцыркуляцыі ог але я яшчэ не вырашыў нічога.....таму сення я спрабаваў ачысціць датчык ціску ў рампы на месцы, флейта....і я павінен прызнаць, што сітуацыя ? палепшаная шмат. Пасля вымання яго мне ? выйшаў на дызельнае паліва ад флейты ? нармальна? Пасля ен перадаў аўтамабіль, не ? матч адразу...але пасля 2 тэстаў і ціснуць педаль газу ? нармальна? Цяпер працуе лепш.....таму я магу выказаць здагадку, што праблема заключаецца ў датчыку ціску ў рампы?

1000 дзякуй
    +
    +
    Прабачце за аўтамабілі ? есць 159...я ? бег, 0 :-)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    37
    вядома, што ? ці нармальна, што usce дызель, так што вы пакладзеце ў p? ...вы павінны riempiere схема ? autospurgante. У любым выпадку я цаню мужнасць, каб зняць і паглядзець на ўлоў, не ведаючы дакладна, як працуе гэты ўпырск

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    37
    Дэфекты, вы кажаце, што ? вібрацыя перыядычным, але для разумення ? у traballamento або ваганняў, чаму? мне слова вібрацыя, я думаю, эфект махавік пластовага або стыкаў, тыя, з боку скрынкі перадач(дэфект дастаткова добра вядома, аўтамайстэрні альфа рамэа), паколькі ен выяўляецца толькі пры пэўнай хуткасці?...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    У Правінцыі Мантуя
    Паведамленні
    20
    Дзякуй..нават за мужнасць :-) хихи. Cmq. Мяркуючы, што пасля чысткі праблема паменшылася...кажаце, што' ў ****llo муфты са боку скрынкі перадач або полуоси відаць, што:
    1'. Я падыходжу q-tronic
    2'. Калі вы predenta вібрацыя...semettevo ў N-нейтральным вібрацыя знікла.
    Дзякуй 1000 за вашу дапамогу....я звярнуўся за механікаў, якія шчыра цябе прымаюць, культура... :-(

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    У Правінцыі Мантуя
    Паведамленні
    20
    І не заўседы робіць так жа...халодны рухавік больш востра..на гарачым рухавіку, менш выяўленымі або часам нават не адчувае. Можа быць, потенциометр дросельнай засланкі? Ну.....cmq. і сення вечарам я выкарыстана і вібрацыя была практычна мінімальная.. .

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    таксама адбываецца абмен, адзін мой знаемы пасля шматлікіх аперацый яна вырашана з дапамогай інтэрвенцыі на тое, але я не змагла сказаць больш?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    У Правінцыі Мантуя
    Паведамленні
    20
    Я таксама зрабіў яшчэ адзін доказ таго, як consigliatomi ад pompista...... а на 75km/h і адчуваю вібрацыю, калі я пастаўлю ў абмен на "N" нейтральным вібрацыя знікае. І прыпісваць рухавік то? Скрынка перадач не мае праблем....ідзе выдатна!

1000 дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    50
    не ведаю, можа быць, дапаможа, але да майго кліента, што адбывалася што-то падобнае, што ен таксама individuava, як вібрацыя, але ў рэальнасці? былі клапаны завіхрэнні, якія завяршаліся, і sbloccavano.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    але ў diagniosi працэнт засмечвання, колькі каштуе? ужо іх можна зразумець, калі і засорен фільтр або няма

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •