паспрабуйце памяняць датчык тэмп вады. мяне адзін раз, мяне проста выводзіла з сябе
холад атакуе дыягназ і паглядзець, што тэмпература рухавіка чытаць, нават мяне ? наконт таго, што ен кажа hftdelta
калі вы можаце адчуваць сябе, калі вы ўставіць "стартар"?
калі няма, як прапанаваў тэст, каб убачыць, што тэмпературы закона або матылек ? imbrattata і як мінімум не можа заставацца адкрытай дастаткова
добры дзень, колькі км машына ?? выпадкова ў вас яшчэ і газ ?
Шпулькі праверылі, хоць, калі гарачая ідзе добра ... як ужо вам сказалі паглядзець датчык тэмп. Вадкасць. . Доказ справядліва для спакою? паглядзець сціску цыліндраў...
у рэгіене прыгожай дыягностыку на халодным рухавіку, я controllerei адразу высокае напружанне, кабелі, шпулькі
Тады, калі ен робіць гэта толькі ў халады, і машына частка 3-цыліндравы сара пракладкі галоўкі блока кіруе тым, які цыліндр nn ідзе і праверыць свечкі і компрессию
Прывітанне,
калі машына працуе дрэнна (холадна) у мяне праблемы запальвання ў цыліндрах 2 і 3 і 4...... свечак было замяніць іншы механік, разабраць, праверыць і знайсці ў добрым стане......тэмпература для датчыка я не кантралююцца, для? вы кажаце, што такі датчык можа выклікаць усе, я бардэль?
машына халодная паліць шмат, вядома, для боль у паліўнай, есць? што я магу дадаць, што да таго часу, пакуль машына не ? гарачай, і вы вырашыце пайсці, не добра, але, як правіла, не мае страт, удараў, гарыць з першай спробы і без намаганняў, але з каталізатарам ? пекла, становіцца святлівай.
сення мы пойдзем далей.....я таксама заўважыў, што нізкі ціск бензіну, што гэта помпа?
Дзякуй
..... між тым, абрыў правады на шпульцы....... давайце паглядзім, калі мы прыходзім да ne****!