Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 40 11-20
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfiuccio Visualizza Messaggio
    радыятар ацяплення салона аўтамабіля????
    Эмануэле сцвярджае, што аўтамабіль дрэнна, холадна, і не мае уцечак холадагенту, што па цэнтру радыятара ацяплення?
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    паспрабуйце памяняць датчык тэмп вады. мяне адзін раз, мяне проста выводзіла з сябе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    холад атакуе дыягназ і паглядзець, што тэмпература рухавіка чытаць, нават мяне ? наконт таго, што ен кажа hftdelta

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    22
    калі вы можаце адчуваць сябе, калі вы ўставіць "стартар"?
    калі няма, як прапанаваў тэст, каб убачыць, што тэмпературы закона або матылек ? imbrattata і як мінімум не можа заставацца адкрытай дастаткова

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    добры дзень, колькі км машына ?? выпадкова ў вас яшчэ і газ ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    40
    Шпулькі праверылі, хоць, калі гарачая ідзе добра ... як ужо вам сказалі паглядзець датчык тэмп. Вадкасць. . Доказ справядліва для спакою? паглядзець сціску цыліндраў...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    32
    у рэгіене прыгожай дыягностыку на халодным рухавіку, я controllerei адразу высокае напружанне, кабелі, шпулькі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Тады, калі ен робіць гэта толькі ў халады, і машына частка 3-цыліндравы сара пракладкі галоўкі блока кіруе тым, які цыліндр nn ідзе і праверыць свечкі і компрессию

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Прывітанне,
    калі машына працуе дрэнна (холадна) у мяне праблемы запальвання ў цыліндрах 2 і 3 і 4...... свечак было замяніць іншы механік, разабраць, праверыць і знайсці ў добрым стане......тэмпература для датчыка я не кантралююцца, для? вы кажаце, што такі датчык можа выклікаць усе, я бардэль?

машына халодная паліць шмат, вядома, для боль у паліўнай, есць? што я магу дадаць, што да таго часу, пакуль машына не ? гарачай, і вы вырашыце пайсці, не добра, але, як правіла, не мае страт, удараў, гарыць з першай спробы і без намаганняў, але з каталізатарам ? пекла, становіцца святлівай.
    сення мы пойдзем далей.....я таксама заўважыў, што нізкі ціск бензіну, што гэта помпа?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    ..... між тым, абрыў правады на шпульцы....... давайце паглядзім, калі мы прыходзім да ne****!

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •