Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 30 11-20
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я, напэўна, у мяне есць адаптар usb, паслядоўны порт, які ставіцца да вас, чаму? у адрозненне ад звычайных адаптараў, якія імітуюць com, гэты ? уласны порт rs232 рэальнай. пасля ўстаноўкі на ПК, працуе як com-порт арыгінальнай мацярынскай платы.
    я выкарыстоўваю, каб абнавіць некаторыя тэстар, што звычайныя перахаднікі usb-serial не ідуць, чаму? патрэбен рэальны com для абнаўлення.
    я не буду ісці за тое, што спрабуе заслужыць, але так як я заплаціў каля 150euro калі хочаш табе магу прадаць, мне не хочацца prestarla і адправіць яе ў чисс? у якім рэгіене італіі.
    магчыма, мы абмяркуем у лічку.
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    але com'? зрабіў?

чаму? я вельмі кампактным, што я купіў разам з ECU megasquirt: вытворца сказаў мне, што гэта адзін з нямногіх правільна імітаваць com-порт для сувязі з эбу.

? я бачу, што заўседы заснаваны на чыпе ftdi

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    інтэрфейс ? выраблены motorscan, код ? sl10005
    на жаль, я не знаходжу ні адной фатаграфіі ў інтэрнэце, каб прымусіць вас убачыць, com'?.
    нават на сайце motorscan я
    іх прадаюць разам з тэстар.
    я два і пазбавіцца ад перахадніка мне не важыць ніколькі, наадварот...
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    58
    Паведамленні
    89
    ты змог прымусіць яе працаваць?? Глядзіце, што ен выдатна працуе нават з эмулятарам com-порт, толькі тое, што вам трэба зрабіць, правільны парадак, як я зрабіў-й? есць інтэрфейс, нават пару сяброў і выдатна працуе, добра працуе, і вынікайце інструкцыям у лісце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    няма лаче...

ты, што схему вы выкарыстоўвалі? і што ў праграме?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў matech Visualizza Messaggio
    Я пабудаваў інтэрфейс схемы, як правіла, можна знайсці ў сеткі, прыкладаецца да праграм F1.exe і F1 V2.
    прывітанне, я хачу паспрабаваць пабудаваць адзін я , дзе я магу знайсці схема і праграмы, пра які вы кажаце ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    у мяне было таксама, я тыя ж праблемы з com-порта я sbttuto l галавой усе сцены майстэрні , аднак праблемы, і порт у мяне acer trvelmate ноўтбук з com-порта і не працуе, я спрабаваў усе налады, адзінае, што працуе, а' або стацыянарных пк або dell d630 што тычыцца майго вопыту на гэтыя машыны ўпэўнены на 1000 x 1000 іншых не ведаю, дзверы павінна быць фізічнай, а не эмулируется.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    dim дэкодэр ? інструмент RIMARCHIATO ад кампаніі dimtronic
    у рэальнасці? іх не вырабляюць.інструмент на самай справе ? у VULPES, то іх там appiccicano лэйбл dim дэкодэр і кажуць, што ? іх прадукт.
    верагодна ? гандлевае пагадненне, узялі з кампаніяй, якая вырабляе vulpes
    аднак, калі я магу даць вам савет, пакіньце іх страціць, чаму? я не кампанія сур'езная.
    я правяраў гэта асабіста на маей скуры, і мае кліенты
    Вы ведаеце, выпадкова, калі ўдасца аднавіць ecu, блакіраваных cdc marelli або падобныя?
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    2
    Усім прывітанне. Наогул у гэты пост, таму што ў мяне такая ж праблема, стары я. Выкарыстанне usb-адаптар і праграма f1. Я заўседы атрымліваю памылку initialize failed. Я магу вырашыць, калі ўсталяваць якой-небудзь параметр асабліва на адаптар? Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    12
    Калі пу? не быць вам у дапамогу, я scodificato адзін IAW 16F, чым Cinquecento Sporting з файлам clock, я напісаў на EPROM, якая ўсталеўваецца замест карты, затым павярнуць ключ, знешні выгляд, што індыкатар " code згасае, а потым рамонт, EPROM, карту.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •