павінны быць тыя 2 зуба пілы да карту?
Uploaded with ImageShack.us
павінны быць тыя 2 зуба пілы да карту?
Uploaded with ImageShack.us
Апошні раз рэдагавалася ecuboost; 12-10-2012 ў 12:48
але ад гэтых breackpoint мы разумеем, толькі "меры"?
калі пу? дапамагчы, карту нм на iq ў драйвер ecm titanium, там, дзе маецца, называецца "Справа? паліва ўпырскваецца"
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Прабачце, на вешчуноў, на мой драйвер, не c'? гэтую запіс вы маглі б даць мне імя файла крычы дзе яго шукаць і глядзець крывой ?
кранае толькі тое, што ecm кажа вам, і не лім пара розных перадач, што тытан не крычы усе памыляецеся, усе зьмены толькі тое, што ў вас у драйверы, і пойдзеш моцны!!!!
lupak тут вы знойдзеце файлы для bmw 120d edc17, на ecm titanium c'? крывая на пытанне: НАЦІСНІЦЕ
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Дзякуй magi1984, я бачыў твае файлы і ў edc15c2 маей машыны я знайшоў крывой падобныя па адрасе 062078 адразу пасля карта egr, як вы думаеце, ці можа гэта быць ? толькі, што я не кіроўца і не бачу спасылкі восяў, якія не есць перад гэтай карце.
Карту ? 9x10.
Апошні раз рэдагавалася lupak; 14-10-2012 ў 16:16
націсніце гэтую карту ў лад, не ? наогул рызыкоўна(я маю на ўвазе тое, што я бачу, іншыя не аўтарызаваны),, а....але ў дадатак да гэтага вы павінны дакранацца адзін з адным..
змяніць карты звычайныя перайсці пакрыць разлікаў мацярынскай кампаніі(cio? час ўпырску, etc)
На жаль, я табе ўжо сказаў, што вам трэба ці вы convienbe рабіць.. выбар застаецца за вамі.
Добрае працяг, Крысціян.
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
я ведаю, што як карты ты ? лепш, каб? я хачу даведацца, калі я прадам карту вы не скончу нічога, лепш выдаткаваць тыя ж грошы ці для мяне, вядома, а я бачыў карты зробленыя за дадатковую плату ад прылады фарміравання онлайн-форуму, якія не выкарыстоўваюць ваш метад(які я думаю, што гэта заключаецца ў тым, каб зрабіць разлікі ў экю ж), так што калі яны прафесіяналы і робяць гэта cos? і ідуць добра на ўсіх, думаюць за мяне, што я пачынаю зараз, калі ў вас есць дух форуму, падавай нам прыклад, як калі б аўтамабіль у пытанні, або калі іншыя згодныя з вамі, мы плацім карце(не на маей машыне, мы прымаем выпадковую) і вывучаем усе разам