Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20

Абмеркаванне: Ціск турбо Audi A3

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Я не дакрануўся да геаметрыі
    І прэс-turbo я даў толькі 120 балаў
    Заўтра месца карту, што я зрабіў, і, калі вы ласкава дасце мне свае меркаванне або тлумачэнне, xch? я гэты пік да 2 бар.
    Што ў рэальнасці? я на манометр, але калі атака дыягназ Т*****І 4-я вызначае максімальны ціск 1.62
    Я не разумею, гэта неадпаведнасць паміж чытаннем датчык turbo і манометр, што я паставіў....

Citazione Першапачаткова Напісаў betrescudan Visualizza Messaggio
    і легка разлічыць ўпырску і паветра. суадносіны змешвання ? 14: 1
    TDI 2000cc ен 500cc у кожны поршань (cc паветра)---. 500/14 ? 35 ...то пу? працаваць з 35mg/strk паліва і турба-2 бар. калі mettemo двухмесны кандыцыянер, мы павінны падвоіць ін'екцыі амаль 70mg / strk.
    мы павінны паспрабаваць захаваць-й? паветра, паліва або ідэальнае спалучэнне
    Я ? дакладнай формулы суадносіны паветра і паліва, але не адносіны з ціску turbo...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 14-08-2014 да 11:33

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венецыя
    Паведамленні
    50
    розніца атмасфернага ціску, дзе вы жывяце...я думаю, я вярнуся да 0,8-0,9 бар

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    13
    Вочы іх bkd маюць турбіна прыгожы забітыя ўжо? яго грэе.. 100 ачкоў, як правіла, дастаткова прасунуць, каб добры мод..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Betrescudan Прабачце, Я дрэнна растлумачыў
    Я маю на ўвазе суадносіны сумесі паветра/паліва " (14:1) і ціску (дадаць у turbo .
    Або дзве рэчы, якія не звязаны паміж сабой, ціск турбо і сумесі a/c ?

Што вы маеце на ўвазе fil89 з тым, што яны турбіну прыгожая inbucata? Што ўжо? да мяжы.?
    Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    13
    На bkd мае турбіна змантаваная ў задняй частцы рухавіка, менавіта ад сцяны tagliafiamme і манаблок.
    Яго становішча не палягчае яго астуджэнне, і gi? некаторыя арыгінальныя гольф з рухавіком tranciavano слуп.
    Для гэтага ? рэкамендуецца не перашчыраваць з ціскам турбіны.. мы Кажам, што 100 пунктаў у турбіну і працуе на працягласці і дасягненняў, вы атрымаеце добрыя вынікі ад гэтага рухавіка, без esasperarlo.

Лічыцца нават, што калі вы кажаце, турбіны, легка дабрацца, можна? "смелых" з ціскам pi? высокія, і дзень, што ламаецца (я, напрыклад, машына мая) у 1 гадзіну і палова змены, і вы прымацаваныя.. Іх трэба разбіраць палову машыны, каб дабрацца туды.
    магчыма, чакаючы змены алею і робяць добрую cool down, вы можаце? "тыкаць" зніжэнне надзейнасці?.. ? вось, лепш не жадаць занадта шмат, хоць ен таксама мае ў двухмассовом махавік, як кропка. "delicatino".

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    ? заўседы прыемна падарожнічаць на форум!!
    Дзякуй за тлумачэнні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259

карту A3 8P 2.0 tdi 140 л.с.

месца карту, што я зрабіў, перш чым зрабіць ход
    дайце мне свае меркаванне?
    мне здаецца, што яны не закранулі геаметрыі
    адзінае, што мне думаць і' прэс-turbo.
    мне здаецца, правільнае месца, 30/40 пунктаў вышэй, чым трэба было, калі яны не закранулі іншыя значэнні нейкі абмежавальнік з драйвераў, якія могуць абмежаваць ціск (я маю на ўвазе пачаткоўцаў)
    дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венецыя
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў gianni1001 Visualizza Messaggio
    месца карту, што я зрабіў, перш чым зрабіць ход
    мне здаецца, што яны не закранулі геаметрыі
    адзінае, што мне думаць і' прэс-turbo.
    мне здаецца, правільнае месца, 30/40 пунктаў вышэй, чым трэба было, калі яны не закранулі іншыя значэнні нейкі абмежавальнік з драйвераў, якія могуць абмежаваць ціск (я маю на ўвазе пачаткоўцаў)
    дзякуй
    сябар мой,я думаю, што ўсе тыя, з якім ты казаў да гэтага часу атрымліваюць і тое ж паведамленне, калі я жадаю паглядзець на вашу карту
    Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
    Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.
    ca..ці і гэта?...і форум ******?....я хачу даведацца....я хачу быць карысным з чым-то....і я не магу....ХЕЙ АДМІН...у вас карыстальнікаў тут,ці вы бачыце, што pian-pianino усе сыходзяць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Выбачайце
    Калі ? мая віна, x маей нядбайнасці прашу прабачэння.
    Маючы бачыла яшчэ пост, я думаў, што вы маглі б зрабіць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    але чытаць правілы, вам будзе цяжка? для таго, каб спампаваць, трэба мець мінімум 80 паведамленняў у гэтым форуме робіць шмат, у горле банк дадзеных, і яшчэ, калі вы хочаце спампаваць вы павінны быць актыўным і ўнесці свой уклад у развіцце, як правіла, тыя, што плач гэта абмежаванне 80 паведамленняў-гэта хіт і запусціць

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •