Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima
Вынікі з 81 61-70

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    калі ў 5500 6000 абаротаў ціск будзе 1 0.8b, каб не сказаць 0.6 розніца паміж карту і іншае, як і???
    змяніўшы карту ori перайсці больш моцны, калі не зменіце механіка больш так не можаце дасягнуць на гэтай машыне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    112
    я на маім 500a (turbo 1446 , inj ГПД SS, тып датчыка ГПД SS) у 6000giri я ўсе яшчэ на 1,5бар ps каб трымаць, па крайняй меры, 1бар на turbo stock 500a ihi , вам неабходна ўсталяваць датчыкі ў ГПД SS, сумясціўшы ўсе гэта, і, выпраўляючы карту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    я ведаю, што міф 155 і 120cv мантуе жа блок кіравання, 500 abarth , калі хто-небудзь з вас яго ведае, я хацеў бы ведаць, як вы робіце, каб заставацца пастаяннай турбо на высокіх абарачэннях , мне сказалі, што есць крывых у 2d змяніць, што драйвер не ecm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    112

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    прывітанне Darioz90, st? раблю 500, як ваша ж hw і sw... я чытаў у врі з v53 у паслядоўны (відавочна, у virtual read) і мне файл з 896 мб , не ведаючы, як падзяліць яго я запампаваў тое, роўна з базы дадзеных форуму ? gi? выразаў чаму? ? ад 832 kb, скапіяваў инкременты essesse і цяпер не ведаю, як аднавіць яго вы, як вы гэта зрабілі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    я спадзяюся, што вы, можа быць карысная

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    вось кіраўніцтва, як гэта зрабіць
    1) адкрыйце sw ecm
    2) заходзім у інструментаў запіс
    3) пры выбары пераходаў
    4) затым абярыце " выразаць /уставіць " файл " - адчыняецца акно.
    5) націсніце " агляд", і загрузіць файл крычы ад 896kb
    6) выбраць пэўны карыстальнік выскокваюць з зяленай кропкай
    7) затым будуць паказаны ў запісе пачатку 000000 і ў канцы odffff
    вас, у рэшце рэшт хай так, але ў пачатку inpostate значэнне 010000, і захавайце файл з 832 kb, то
    распрацавалі яго з ecm, такім чынам, вы прызнаеце, і есць дар? патрэбны драйвер і захавайце мод.
    9). затым усе файлы з 896kb, што вы inpostato ў scermata вы робіце пачатку дайце 000000
    і ў канцы inpostate 00ffff і, пераканаўшыся, такім чынам, вы захаваеце файл у 64кб, што вы служы? каб вярнуць
    мод файл ад 832kb ў 896kb... цяпер я растлумачу,
    10) заўседы ў пункт інструменты, затым ідзіце ў сашчапіўшы два файла, адкрываецца экран і загружацца з файла 64 кб, якую вы захавалі, а затым файлы з 832kb, што avevato захоўваецца mod і sw вы dir? файл, які вы ствараеце ў даўжынь і памераў захаваць у роўнай ступені вас, скажаце вы ? файл ? стаў зноў 896kb, але мод, каб яго можна было перапісаць з hw ў ecu...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    добры дзень, усе зрабіў, і я змог толькі тое, што калі я спрабую пісаць мне кажа error checksum не знайшлі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    але, выбачайце, вы не выпраўляе аўтаматычна праграміст па запісу, cks? што вы карыстаецеся для напісання

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    бо я быў няправы, я... я іх счэпленыя наадварот.. пашанцавала, што v53 ? pi? разумны.. у любым выпадку, напісана выдатна, з новым крокам essesse, то гэта не што іншае, як абмежавальнікі месі завод, каб паменшыць магутнасць.. ціск турбо ? вельмі пі? пастаянна. Дзякуй Фабіа, вы былі вельмі добрыя...

Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •