-
паверце , мяне слухае, і ... больш падрабязна ваш зыходны файл , паглядзіце розніцу з файла SS і капіруеце тыя ж крокам на ваш зыходны файл
-
Ок Дарые, але тых, з крокам справядлівыя, што я прывеў? Якія інструменты выкарыстоўваць?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Каб ведаць, як выглядаюць рэальныя адрозненні, трэба мець двух зыходных файлаў. Адзін з Abarth Стандартны і адзін СС, а затым, параўноўваючы розныя карты паглядзець, чым крокам. Каб прачытаць свой аўтамабіль, калі не памыляюся, вы можаце выкарыстоўваць пеўнік V54, што робіць virtual read, а затым вы можаце запісаць яе.
-
Ок? каб атрымаць файл, вам трэба? чакаць 80 паведамленняў
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Калі ў вас есць абсталяванне, якое я паказаў вам вышэй, вы можаце прачытаць самастойна на ваш аўтамабіль, і калі ведаеш, што хто-то з сс рабіць тое ж самае. У адваротным выпадку вам трэба атрымаць 80 паведамленняў!
-
Ок, але арыентыровачна адрозненні ў карце есць толькі тыя, што пазначаны?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я зрабіў параўнанне паміж 2 файла abarth нармальны і ss Для драйверы ecm titanium змяняецца толькі лім пара мала, 5 %, 1 карту загадзя, 1 карта паліўнай і абмежавальнікі turbo 15% / 20%. гэта ? тое, што вы бачыце-драйвер, то я не ведаю, калі c'? яшчэ з драйвераў.
-
Параўнанне, якое вы зрабілі ? паміж 500 135 конскіх сіл і 500 160cv?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Гэта дакладна, я ўзяў 2 файла врі ў базе дадзеных цюй? на форуме!
-
Ок, але я магу потым скапіяваць файлы непасрэдна ў 160 л.с. ў маім ECU ?
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума