Але ў 70cv і падобны на 90?
ці тралили файл 70cv і не знойдзены..
Але ў 70cv і падобны на 90?
ці тралили файл 70cv і не знойдзены..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
авансы 69.jpg
Авансавыя плацяжы не з'яўляюцца, наадварот, паспрабуйце зразумець, што c'? у восях. Другі ? тое абаротаў...
Пяць, у 70-х ? вельмі падобны, вось табе экран. Увагу?. У 69, карту ? у 16 біт, і ідзе moddata у 16 біт!
Спыніліся авансы main...хто-небудзь ведае, дасягненняў прад-і пост-inj?
Umh, я проста хачу, каб іх вывучаць, аб гаворкі дым, а Джэймс (jack).
Іншы, таксама шмат у чым залежыць ад таго, як будзе пакладзена лямбда. У цяперашні час я спрабаваў авансы opel corsad 90 л. с. у маей, што аказваецца-й? штурхнуў, і я прадбачыў p? на высокіх з высокім iq...?, злучыць усе да і пасля ін'екцыі, было б не дрэнна...
дэні, колькі градусаў падымаешся авансы? я напрыклад, я natato, што, падымаючы на самыя высокія ў пярэдніх машына вядзе сябе больш гатовы высокіх абарачэннях, калі ўстаяце на нізкіх аўтамабіль стукае ці паліць, але заўседы застаецца адтуліна ад 1800 да 2200 абаротаў, калі я яшчэ і педаль на нізкіх invecie, што моцна паляпшае адтуліну, але, здаецца, не зрабіць да высокім
На 1.3 90 л. с. калі вы не ідзяце больш 55mm3 стацыянарныя вы можаце таксама пакінуць фонду, аднак, улічваючы, што ? вельмі ранняя вр авансаў ? у 55mm3.
dom86, як вы паднялі, што біў? Вы зрабілі іх у 8бит праўда?