Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Абмеркаванне: monster s4r 2001

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    16
    У дадатак да kess1, то іншы інтэрфейс, чытае і піша пра marelli IAW59?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    MPPS, KESS V2, Певень V53, і г.д... Але чым чытаць і пісаць, вы павінны быць упэўненыя, нават выправіць кантрольную суму запісе.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    16
    У якім сэнсе? Чаму? некаторыя інтэрфейсы не прызнаюць або ліквідаваў chechsum?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    MPPS, напрыклад, не папраўляе.

M999

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    16
    Пачакайце, я прапусціў імгненне! Да інтэрфейсаў, як правіла, есць, то мы павінны разгледзець і кантрольнай сумы, што ў прынцыпе было б код распазнання файла для эбу, ці не так? Той факт, што Mpps не папраўляе яго, у прынцыпе, што гэта значыць?

Калі я іду чытаць, абсталявання, чытае мне нават кантрольную суму для файла? Калі я мяняю файл врі і перапісаць у эбу я не павінен мець усе той жа кантрольная сума? Чаму я павінен яе выправіць? cio? што можа спатрэбіцца для таго, каб вы, якія трэба выправіць?

Дзякуй,
    Pask

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў рэва Visualizza Messaggio
    Пачакайце, я прапусціў імгненне! Да інтэрфейсаў, як правіла, есць, то мы павінны разгледзець і кантрольнай сумы, што ў прынцыпе было б код распазнання файла для эбу, ці не так? Той факт, што Mpps не папраўляе яго, у прынцыпе, што гэта значыць?

Калі я іду чытаць, абсталявання, чытае мне нават кантрольную суму для файла? Калі я мяняю файл врі і перапісаць у эбу я не павінен мець усе той жа кантрольная сума? Чаму я павінен яе выправіць? cio? што можа спатрэбіцца для таго, каб вы, якія трэба выправіць?

Дзякуй,
    Pask
    У cks і алгарытм кіравання Dell прынцыповасць у паслядоўнасць байт, змяніўшы поля сума, скажам, не якія з'яўляюцца іп? жа, а затым ідзе узнагароджаны новы вынік, але я ведаю, што на гэта кіраванне не трэба ricalcolarlo, хоць асабіста я заўседы рабіў з winols
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    16
    Тады, калі мы лічым, што праграмнае забеспячэнне тыпу winols такога роду змены варта ўносіць у mpps?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Дакладнае legendaryslave. Таксама я заўседы правільна, хоць, ператвараючы элементы, якія не рабы... але я не давяраю, то есць pi? блок, 1 хвіліна часу, каб выправіць кантрольную суму!!

реван, некаторыя SW для працы на картах, будзем перабазавацца, я казаў інтэрфейсаў, што ў некаторых выпадках яны робяць гэта аўтаматычна пры запісе або няма. MPPS, бачыў, што робіць "сіці", не ўносіць якіх-небудзь змяненняў, проста запісвае ў карту cos? як яму ад.

M999

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    16
    Гэта, такім чынам, азначае, што калі гэта не інтэрфейс, а я павінен клапаціцца я, напрыклад, у выкарыстанні праграмнае забеспячэнне, якое робіць гэта, ці не так? Адзінае абмежаванне-б гэта?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў рэва Visualizza Messaggio
    Гэта, такім чынам, азначае, што калі гэта не інтэрфейс, а я павінен клапаціцца я, напрыклад, у выкарыстанні праграмнае забеспячэнне, якое робіць гэта, ці не так? Адзінае абмежаванне-б гэта?

Дакладна
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •