У дадатак да kess1, то іншы інтэрфейс, чытае і піша пра marelli IAW59?
У дадатак да kess1, то іншы інтэрфейс, чытае і піша пра marelli IAW59?
MPPS, KESS V2, Певень V53, і г.д... Але чым чытаць і пісаць, вы павінны быць упэўненыя, нават выправіць кантрольную суму запісе.
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
У якім сэнсе? Чаму? некаторыя інтэрфейсы не прызнаюць або ліквідаваў chechsum?
MPPS, напрыклад, не папраўляе.
M999
Пачакайце, я прапусціў імгненне! Да інтэрфейсаў, як правіла, есць, то мы павінны разгледзець і кантрольнай сумы, што ў прынцыпе было б код распазнання файла для эбу, ці не так? Той факт, што Mpps не папраўляе яго, у прынцыпе, што гэта значыць?
Калі я іду чытаць, абсталявання, чытае мне нават кантрольную суму для файла? Калі я мяняю файл врі і перапісаць у эбу я не павінен мець усе той жа кантрольная сума? Чаму я павінен яе выправіць? cio? што можа спатрэбіцца для таго, каб вы, якія трэба выправіць?
Дзякуй,
Pask
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Тады, калі мы лічым, што праграмнае забеспячэнне тыпу winols такога роду змены варта ўносіць у mpps?
Дакладнае legendaryslave. Таксама я заўседы правільна, хоць, ператвараючы элементы, якія не рабы... але я не давяраю, то есць pi? блок, 1 хвіліна часу, каб выправіць кантрольную суму!!
реван, некаторыя SW для працы на картах, будзем перабазавацца, я казаў інтэрфейсаў, што ў некаторых выпадках яны робяць гэта аўтаматычна пры запісе або няма. MPPS, бачыў, што робіць "сіці", не ўносіць якіх-небудзь змяненняў, проста запісвае ў карту cos? як яму ад.
M999
Гэта, такім чынам, азначае, што калі гэта не інтэрфейс, а я павінен клапаціцца я, напрыклад, у выкарыстанні праграмнае забеспячэнне, якое робіць гэта, ці не так? Адзінае абмежаванне-б гэта?