Стар. 41 з 55 PrimaПерад ... 31394041424351 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 401 да 410 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    невялікае абнаўленне, часова адлучыць датчык Tacqua як і чакалася мінімум становіцца цалкам наладзіць таксама адлюстравана, што знікае preinezione прама цяпер, хто ведае, як дапамагчы?? тое ж самае ў холад, праз некаторы час уступае ў гульню preinezione, што sfalza мінімум
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Хлопцы, але 1 можа загадзя ў рэжым прамежкавы?? Ад 1500 да 3000 iq прыкладна 50 і 60 мм3 і, вядома, упадзе да 0.2 да 25 мм3 можа стварыць праблемы? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Хлопцы, але 1 можа загадзя ў рэжым прамежкавы?? Ад 1500 да 3000 iq прыкладна 50 і 60 мм3 і, вядома, упадзе да 0.2 да 25 мм3 можа стварыць праблемы? ?
    Няма, гэта не стварае ніякіх праблем, калі вы іх я зразумеў, што ен добра, вы бачыце, што вы можаце даць і больш? у некаторых кропках.
    Для таго мінімуму, які танцуе, вачэй, змяніць біт, мінімум, як мне здаецца, досыць тых, якія рэгулююць яго, больш нічога есць мноства выпраўленняў і розных рэчаў, якія адносяцца непасрэдна да мінімуму.
    Калі хочаце, можаце апусціць папярэдне ін'екцый, калі вы лічыце, маглі быць іх прычынай-небудзь адхіленняў?, togliendole машына fumer? белы халодны то паспрабуйце abbassarle з невялікімі крок, або, не дакранаючыся папярэдне вы можаце змяніць выпраўлення, гэтыя апошнія, у залежнасці ад тэмпературы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Я б задаць пытанне адносна 2.0 mjet 2 заўседы з edc16c39. Павінны прысутнічаць адзін ці больш? абмежавальнікі ў адпаведнасці з egt, выяўленых датчыкам на fap. Я знайшоў некалькі карт з bp, што можа быць тэмпература fap, гэтыя восі z і маюць значэнне 8192, што пасля 500 градусаў прыкладна пачынае падаць у sscaletta. Дзіўная рэч ? што мяне абмяжоўвае нават да 500 градусаў на маей джульеты, я лямбда-1.13 (толькі на першыя 2 карты лямбда?, тых, хто не 'ў працэсе рэгенерацыі') затым 16.5 каля Afr, і з 1212mg паветра на 4000 аб, я толькі 77mm3 што я ад afr больш за 18. Усе фільтры ў 90mm3.
    Хто-то ? ведаеце, гэтыя іншыя абмежавальнікі, у адпаведнасці з egt або іншыя абмежавальнікі, якія пачынаюць абмяжоўваць у асноўным за 3500?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я зразумеў, мне здаецца, што выдаленне, што можа адкласці ад 7.5 і 10, якія я врі ў маей 750 да 1000 абаротаў у хвіліну, здаецца, ідуць лепш, нават найменшага, калі месца карту яму даў бы погляд? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Проста я гляджу цяпер з пк без titanium.
    На нізкіх абаротах у любым выпадку ? дастаткова адкладаецца, у асноўным, для зніжэння nox, такім чынам, вы не занадта шмат праблемы, таксама даць 1.5 градусаў, у раене з невялікім iq. Вакол, на працягу больш за 6 месяцаў з авансаў аздобленыя ўсюды, і адзіная розніца ? больш reattivit? і выдатак менш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Тыпу ўжо 20mm3 напрыклад??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Тыпу ўжо 20mm3 напрыклад??
    Глядзіце мае былі аздобленыя ўсюды, і ўсюды я кажу, сапраўды ўсюды. Але іх не цябе страчу у выпадку, нават калі пакуль вы на крокам нізкіх коштах, не якія ў вас праблемы. Пасля 3000 абаротаў у хвіліну, іх не падняць з невялікім iq, сапраўды, калі вы жадаеце, вы можаце знізіць іх трохі на высокіх абарачэннях і вазьмі трохі тормаз рухавіка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Па-сапраўднаму неацэнныя рэкамендацыі, вы вялікі цяпер я ўспомніў пару разлікі і праект, і я пакажу вам,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Па-сапраўднаму неацэнныя рэкамендацыі, вы вялікі цяпер я ўспомніў пару разлікі і праект, і я пакажу вам,
    Усе, што я кажу ? на маім вопыце ў год і больш, выпрабаванні на маей машыне. Можа быць, тады я памыляюся, але цяпер, што я вывучаў ? заўседы быў правільны.
    Калі хто-то даваў, яго меркаванне было б цікава?.

Стар. 41 з 55 PrimaПерад ... 31394041424351 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •