Калі ў вас есць fap напалову забітыя з маей карты ачысціць яго спакойна.. Паспрабаваць другі прыклад .. І паглядзець, калі ідзе лепш!!!
Калі ў вас есць fap напалову забітыя з маей карты ачысціць яго спакойна.. Паспрабаваць другі прыклад .. І паглядзець, калі ідзе лепш!!!
я не FAP
? праўда.. Мяне ты ўжо? сказаў.. Паспрабуйце другой карце, напрыклад, і паглядзець, як ідзе..
перш чым пісаць мне ? былі сумневы, я напісаў свой блок кіравання 5 прачытаных, я ведаю, што c'? лічыльнік пісання, але не c'? рызыка, што есць мяжа? c'? так скідаецца? у выніку карту я бачу шэраг біт, не звязаныя з сістэмай кіравання рухавіком ? у cks або qst колькасць пісанняў?
відавочна, што лічыльнік пісання прасоўвання...
мы кажам, што да 1000 раз праблем быць не павінна...
аднак у некаторых выпадках ? поспех, які ен пашкодзіў, але я стаў traquillo... ? адно выдаленае.
для скідаецца вы павінны мець прыборы, афіцыйны, альбо трэба адкрыць ecu і ведаць, куды ісці і чапаць.
перайсці спакойна!!!
Вы спрабавалі карту?
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
не, яшчэ не, у мяне не было часу напісаць яго
ок.. miraccomando, каб не трымаць нагу на сцеплении.. у адваротным выпадку сродкі адразу.
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
на самай справе, так што я пішу, я імкнуся, каб даць вам навіны і пастаўлю!!! гадзіны.