Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 27 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    0
    Дакладнае інтэрфейсы дыягназу не робяць праграмавання, і наадварот.вам спатрэбяцца дзве інтэрфейсы дыягностыка і праграмаванне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    то! улічваючы, што вам патрабуецца інфармацыя + падрабязныя рады dartele.
    як вы кажаце, з elm, але таксама залежыць ад тыпу праграмнага забеспячэння, якое б вы выкарыстоўваць выканаць толькі дыягностыку ecu cio? усе, што тычыцца кіравання рухавіком, а не з autocom-х аўтамабіляў, якія раней у вас згаданы таксама можна дыягнаставаць:
    між тым, інтэлектуальнае кіраванне усімі блокамі кіравання + кіраванне рухавіком, кіраванне, abs, кіраванне, вытворчасць, кіраванне, кандыцыянер,сістэма кіравання каробкай перадач і ў выпадку аўтаматычнага кіравання, імабілайзер,кіравання бяспекі,кіравання шматфункцыянальныя, і, у рэшце рэшт, функцыя reset service, якія, вядома, з elm не вы нават марыць зрабіць,я быў вялікі аматар у elm, але толькі x група fiat, які па праўдзе сказаць, на мой погляд ? нават лепш, autocom,але x-car ад цябе цытуецца таксама калі вы carsoft international 6.5 або вышэй, прысвечаны bmw заўседы абмежаваны ты.
    спадзяюся, цяпер вы абодва + усе ясна.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    мммм... добры info giarras дзякуй.
    цяпер мяне не хвалюе, што знайсці autocom па нізкай цане...таму што шчыра з сканарамі, у мяне ў майстэрні, я зламаў кіне грошы..
    дарэчы, іх не я, калі я магу спытаць, але на сайце ў вас есць банк дадзеных тып ******** свабодны???
    ах прабачце, хлопцы, але я шмат разоў здараецца, асабліва з smart fortwo, што пры змене прывада счаплення або счапленне такое ж аўто без замены чым-небудзь іншым, у абмен на гэтыя "кашмір" ен і расліна, і не c'? на гэта сыходзіць, ні з кім з маіх сканар, для якога я павінен звярнуцца ў Мб, якія робяць працэдуру каліброўкі з іх сканер афіцэра, які, мне здаецца, гэта называецца-зорка...я хацеў спытаць, але autocom зможа зрабіць што-то накшталт не кідаць, ognivolta, што я, здараецца, 70 еўра + паўдня працы apresso у тыя "задзірлівы", "механічныя" mercedes(see vabb??? механічныя!!tz?!!)?? што, між іншым, я лічу, правільна, каб ведалі, выкарыстоўвайце добры інструмент....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 03-10-2012 ў 21:49

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    цюй? вы кажаце elm і autocom, xch? мы знаходзімся ў месцы, дзе вы кажаце, электронных блокаў кіравання ecu, а затым x каб зрабіць элементы кіравання параметрамі, якія ўплываюць x, каб карціна + поўны, але калі мы гаворым аб механічных майстэрнях, нават калі згаданыя дыягностыкі могуць ісці добра, вядома, я стаў бы давяраць на іншыя маркі, але я impegnerebbero ў эканамічны фактар, і, безумоўна, вы можаце дыягнаставаць амаль усе, і лепшы з спосабаў.

НАВІЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    65
    гэта s? што ? форум !
    дзякуй giarras, цяпер мне розніца ? вядома, ясна

autocom ? спасылку першую - але для асабістага выкарыстання ? нават добры выдатак

і што-нешта прамежкавае ?

у прыватнасці bmw, я выявіў, прадуктаў для дыягностыкі менавіта, што здаецца цікавым

напрыклад ? unicarscan, які пастаўляецца ў камплекце з sw выдзелены для bmw

хто-небудзь ведае ?
    калі ласка, праверце, што савет альтэрнатыва ?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-10-2012 ў 08:18

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў іскра Visualizza Messaggio
    гэта s? што ? форум !
    дзякуй giarras, цяпер мне розніца ? вядома, ясна

autocom ? спасылку першую - але для асабістага выкарыстання ? нават добры выдатак

і што-нешта прамежкавае ?

у прыватнасці bmw, я выявіў, прадуктаў для дыягностыкі менавіта, што здаецца цікавым

напрыклад ? unicarscan, які пастаўляецца ў камплекце з sw выдзелены для bmw

хто-небудзь ведае ?
    калі ласка, праверце, што савет альтэрнатыва ?
    пакінуць, страціць ? як мець elm вы робіце высілак і вазьміце autocom працуе выдатна.

НАВІЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    65
    ок giarras, атрымаў паведамленне
    тады c'? толькі адкрыць кашалек

я іду на пошук інфармацыі аб Autocom і вучыцца, як ? зрабіў

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    цюй? вы кажаце elm і autocom, xch? мы знаходзімся ў месцы, дзе вы кажаце, электронных блокаў кіравання ecu, а затым x каб зрабіць элементы кіравання параметрамі, якія ўплываюць x, каб карціна + поўны, але калі мы гаворым аб механічных майстэрнях, нават калі згаданыя дыягностыкі могуць ісці добра, вядома, я стаў бы давяраць на іншыя маркі, але я impegnerebbero ў эканамічны фактар, і, безумоўна, вы можаце дыягнаставаць амаль усе, і лепшы з спосабаў.
    практычна я разумею, што парады тым, хто ў гі? сканараў, звязаныя з вытворцы ў якасці абнаўлення, каб адпусціць дыягнастычныя інтэрфейсы тыпу elm або autocom??

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    практычна я разумею, што парады тым, хто ў гі? сканараў, звязаныя з вытворцы ў якасці абнаўлення, каб адпусціць дыягнастычныя інтэрфейсы тыпу elm або autocom??
    не, гэта не я сказаў, гэта, у самай справе, наш сябар, я параіў autocom,але паколькі ен шукаў альтэрнатыўныя цытаваў unicarscan мне ? здавалася правільным сказаць, што альтэрнатывы іншыя.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    але сказаў без хітрыкаў для мяне, што я парады??я brainbee st6000 і axone 2000, што, як добра вы будзеце ведаць, час ад часу выходзяць у курсе відавочных выдаткаў, калі я захачу замяніць дыягнастычны інтэрфейс з пк б добра ці не?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •