ви говорите, наприклад, розділити 70mm3 для 20? градусів вперед, практично ми 70/20=3,5mm3 стані?тобто кожні 3,5mm3 дизельного палива слід збільшити ступінь передоплату? on, я думаю, ви зменшите все це простий розрахунок початкової...
ви говорите, наприклад, розділити 70mm3 для 20? градусів вперед, практично ми 70/20=3,5mm3 стані?тобто кожні 3,5mm3 дизельного палива слід збільшити ступінь передоплату? on, я думаю, ви зменшите все це простий розрахунок початкової...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Привіт cicciogsr, тут я повністю згоден з вами!!!
Цю фразу я не добре, трапляється... ви Хочете сказати, що запалення ? у середньому затримується близько десяти градусів alliniezione? Але у яких умовах? Параметри ви використовували для розрахунку?![]()
наприклад, щоб позбутися від 10 мм^3-й? в теорії, вам потрібно приблизно 2,5 градусів пі? заздалегідь..розрахунок v? зробив для всіх оборотів, в якому ви змінюєте..
? тільки теоретичне, щоб зрозуміти взаємозв'язок між витратою і заздалегідь
але пропорції або castronerie різне??? авансові платежі починаючи з mod політики і, як сказав у минулому, треба знати, як доторкнутися до них.. якщо торкнеться авансові платежі повинні знати, що він іде назустріч..? було опубліковано також документ цінних свідчить, що все, що я кажу..
на жаль, останнім часом я не можу слідувати тим на форумі..але можу дати швидке читання до того, що ви пишете.
У світі божевільних нормальний-це з розуму
ок, як ви могли б зробити оцінку заздалегідь, щоб inettare замість 70 mmq 80 mmq? раніше я говорив про зв'язок між iq і заздалегідь, щоб зрозуміти, як вони пов'язані в карті орі... я знаю, що може бути метод мало ефективний? d? основна ідея даних, які ви читаєте в карту... потім втручаються інші чинники, відповідно до яких випливає, що зростання не може? йти добре, і, отже, необхідно відкалібрувати на основі вимірювань, щоб зрозуміти, чи є приріст ? ефективний ... я завжди був думки, не торкаючись до них ? я також написав...
хлопці? якщо ви продовжуєте залишатися завжди на це неясне tread " стане біблії і одночасно не пояснити? як, де і за яким критерієм змінити аванси....
мови, що f? ciccio, то кореляції між палю ? випередження впорскування дизельного палива, щоб повернутися у визначений термін, я вважаю, це дуже pertitente але без зазначення конкретних випадку, і говорити про більш чи менш...
ergo не прийде ніколи, нікуди...
Востаннє редагувалось манро; в 03-12-2012 23:40
я намагався дати вам уявлення про те, як знайти метод доцільно змінити, тільки зв'язуючи дві величини...
враховуючи, що ви не хочете робити ні одне випробування для мене, ми можемо chiuedere тут
очевидно, всі знають ,як це зробити, крім мене, змінити цей параметр....