Старонка 10 з 35 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 91 да 100 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я магу прынесці мой вопыт на помпа тнвд механічныя з варыятарам загадзя, цэнтрабежны, што анціпа пачатку ўпырску пры павелічэнні абарачэнняў....гэтая сістэма не дазваляе каліброўку як сучасныя дызеля на электронныя, а затым, калі даю даволі р? дызель плюс, каб не мець высокую fumosita і тэмпературы egt, вельмі высокага загадзя, як фізічна, помпа ўпырску на некалькі градусаў толькі, што, будучы сістэмай, у сваю чаргу, мацуецца да мінімуму, адчуваю сябе рухавік збіваць у той час як пры высокіх частотах кручэння гэтага не адбываецца, і я атрымліваю, як хацеў, то есць менш fumosita і egt ў норме цяпер робіцца, і што з ecu жадаючы мы маглі б гуляць з авансаў, каб зрабіць рухавік, то, што мы хочам...праблема ўзнікае ў сярэдзіну іх і паспрабуйце і паспрабуйце яшчэ раз,можа быць, лепш на стэндзе,пакуль вынік не задавальняе? у гэтым, па мне, матэматыка cipu? дапамагчы, па меншай меры, не сысці з розуму, дастаўляючы фури дарозе з практычнымі памылкамі..дит? калі ў дадзены рухавік вытворцы пастанавіў, што для brucire малы дызель зойме маляняці загадзя, таму што мы не можам выкарыстоўваць p? яго працы calcolandoci у буйных лініях шашы ад percorerre?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    ? тое, што я хацеў зрабіць, звярніце ўвагу, перш чым... знайсці сувязь, каб мець базу, з якой, каб праверыць выхад змяніць.. але вы павінны ўлічваць, што з тваім метадам вырашыць праблему на аўтамабілі, якія маюць менш ускладненняў, я маю на ўвазе egr і некалькі ін'екцый з электронным кіраваннем, з турбонаддувом ці я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    а то, не ? сказаў, што прадбачыць памяншае egt на новыя рухавікі, чаму? таму падымацца ціск, у нумар...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    mannaggia да вас..я-не метафары так, каб!!!! ? для таго, каб даць зразумець..будуць дзіўныя, але ? лепшы спосаб вучыцца!!!
    Мы павінны зыходзіць з arbori дызельнага рухавіка, каб зразумець змена авансаў, але бачыў дакумент, які ? было апублікавана ? больш не мае патрэбу, таму што назад скакаць шмат крокаў.. гаворка зводзіцца да сутнасці ? што нас па "розныя элементы " у нас есць кропка, дзе пачынаецца гэта мерапрыемства згарання.. калі ты некалькі адзін з гэтых "элементы", авансавых пачаткам гарэння..
    давайце паглядзім, калі цяпер ? найбольш просты!!!
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    ? тое, што я хацеў зрабіць, звярніце ўвагу, перш чым... знайсці сувязь, каб мець базу, з якой, каб праверыць выхад змяніць.. але вы павінны ўлічваць, што з тваім метадам вырашыць праблему на аўтамабілі, якія маюць менш ускладненняў, я маю на ўвазе egr і некалькі ін'екцый з электронным кіраваннем, з турбонаддувом ці я памыляюся?
    няма вы не памыляецеся, часцей за ўсе гэтыя змены не з'яўляюцца прама на машыне, але на грузавік або трактар...больш на грузавыя аўтамабілі, у прыватнасці Scania ці Iveco....калі вы адчуваеце, што нейкі грузавік "bombardone" і "sfumacchia" p? мелі Fg або БА, хутчэй за ўсе, там я паклаў рукі, я на...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    mannaggia да вас..я-не метафары так, каб!!!! ? для таго, каб даць зразумець..будуць дзіўныя, але ? лепшы спосаб вучыцца!!!
    Мы павінны зыходзіць з arbori дызельнага рухавіка, каб зразумець змена авансаў, але бачыў дакумент, які ? было апублікавана ? больш не мае патрэбу, таму што назад скакаць шмат крокаў.. гаворка зводзіцца да сутнасці ? што нас па "розныя элементы " у нас есць кропка, дзе пачынаецца гэта мерапрыемства згарання.. калі ты некалькі адзін з гэтых "элементы", авансавых пачаткам гарэння..
    давайце паглядзім, калі цяпер ? найбольш просты!!!
    Прывітанне Метафорической!!...... вы можаце быць больш канкрэтным? што "элементы змена" вы маеце на ўвазе, у прыватнасці??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Так я і ведаў!!!! элементы змены з'яўляюцца тыя, на якіх smanetti ў карту!!!

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    seee......добрае nootte!! vaglioo не зменіцца, ніколі........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    у студзені я прыйшоў у апуліі стаяць трохі з сям'ей, і вас я разумею лепш!!!! жарт!!!!
    магічныя элементы ў першую чаргу turbo і затым ісці за іншымі..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    вы зніклі??? ? цяжка зразумець???

Старонка 10 з 35 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima

Запіс