я магу прынесці мой вопыт на помпа тнвд механічныя з варыятарам загадзя, цэнтрабежны, што анціпа пачатку ўпырску пры павелічэнні абарачэнняў....гэтая сістэма не дазваляе каліброўку як сучасныя дызеля на электронныя, а затым, калі даю даволі р? дызель плюс, каб не мець высокую fumosita і тэмпературы egt, вельмі высокага загадзя, як фізічна, помпа ўпырску на некалькі градусаў толькі, што, будучы сістэмай, у сваю чаргу, мацуецца да мінімуму, адчуваю сябе рухавік збіваць у той час як пры высокіх частотах кручэння гэтага не адбываецца, і я атрымліваю, як хацеў, то есць менш fumosita і egt ў норме цяпер робіцца, і што з ecu жадаючы мы маглі б гуляць з авансаў, каб зрабіць рухавік, то, што мы хочам...праблема ўзнікае ў сярэдзіну іх і паспрабуйце і паспрабуйце яшчэ раз,можа быць, лепш на стэндзе,пакуль вынік не задавальняе? у гэтым, па мне, матэматыка cipu? дапамагчы, па меншай меры, не сысці з розуму, дастаўляючы фури дарозе з практычнымі памылкамі..дит? калі ў дадзены рухавік вытворцы пастанавіў, што для brucire малы дызель зойме маляняці загадзя, таму што мы не можам выкарыстоўваць p? яго працы calcolandoci у буйных лініях шашы ад percorerre?