Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 66

Обговорення: Я не можу читати edc15p

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Останній aggiornameto, V53 пробував на гольф 101cv edc15p 29f400bt прочитала його і не написав, деякий час тому я закінчив читання однієї Точки 1,3 70cv mjd6 прочитав правильно 448kb передбачені? я не пробував це, в люті, щоб спробувати я сподіваюся, що зможу зрозуміти, якщо проблема з edc15 ? обладнання або програмне забезпечення, в той час comincer? зміни також v53, кварц від 16мгц 2-pin не скажу важеля немає.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав kingsnake Visualizza Messaggio
    Вам здається, що я один, що пише vanvera і для іп? тільки, щоб знімати лічильник? Якщо я cos? голодний інформації, я написав 20 повідомлень в день. Я терпіти не можу дітей, які пишуть з K, і вас, адмін і модератори повинні запросити людей, написати по-Італійськи.
    З повагою
    я повторюю моє запрошення уникнути подібних коментарів,по-перше, не знаєш користувач angelosp а я,по-друге якщо вам не подобається, як він пише, не читати його коментарі і, по-третє, я повторю ваші думки і недоречно, тому дайте нам різання або я змушений вжити заходів,для того, 20 повідомлень в день, але ви також можете написати 80 в хвилину, але це не применшує того факту, що ми перевіряємо і ставимо лічильник на 0, якщо потім продовжити banniamo безпосередньо,для інших якщо вирішити те, що ми повинні зробити нас адмін і модератори, ми цього і не ти при зміні вже існуючих на вашому форумі від admin сказати, що richiamerai тих, хто пише з k тут ми думаємо про речі більш серйозні.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Повідомлення
    30
    Також я cello півень v 84 не хоче читати edc15p в школі,не робить його також даних ecu...або змінено з rezistenze всіх типів і hef для kline але мене-нибудь.по даними поточної прошивки і всередині.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Продовжувати? читати їх з mpps і зняти запобіжник... C'? мало, щоб зробити, як я зрозумів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Підтверджую з терморегулятори може читати і писати використовує те, півень 53 навіть якщо у вас є попередня версія і перейти тихий

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Повідомлення
    30
    з цієї edc15p до школи, що або я півень v50 3 led законом порядку,півень v50 1 сід читає ок, півень v53 законом порядку,півень v84 тому sollo вигляд, що читає, і зупиняється в 28, але назад одно, навіть якщо я не даю 12 вольт в ecu...relee почуваються в 2 рази

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Здрастуйте, sumi я не розумів, що робить v84, що означає робить вигляд? У результаті вдається прочитати, чи ні ? У fw84 не ? завжди 3-led?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Повідомлення
    30
    у v84 як його називають і завжди v48-51 з 3 led.Il мій v84 не робить навіть ecu id зупиняється на 28%, але, як на мене, не власний тест, щоб з'єднатися з ecu, тому що якщо не зробити 12 вольт туристичне завжди зупиняється на 28%, і ця річ не logica.Ma, можливо, і sollo мій з v84, що назад, так і тому, що не робить даних ecu, навіть на ecu fiat edc15c7...на цю ecu edc15c7, або прийняв eprom і чи можу я писати закон з qualsiesi програміст в школу(це теж ecu доказів)Sollo це не йде,нічого не робити, скільки часу, або втратив я робив раніше його у відро.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    я також згоден з тим, що вони називають v50 не ? інший, що fw48...ви розумієте, списку авто, які тому а ? дуже дивна річ, я не використовую fgtech але я знаю людей, які з fw 48 не міг читати цю edc15p потім вирішити, використовуючи терморегулятори, що ми в нью-півень, який, повинно бути 53

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Повідомлення
    30
    Це і терморегулятори для R/W edc15p

bosch edc15p.jpg

Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми