паспрабуйце, паклаўшы turbo арыгінал або diminuiscilo трохі ці паніжае ціск, імпульс, нават калі не вам дастанецца abbassala трохі тыпу 5-6 %
паспрабуйце, паклаўшы turbo арыгінал або diminuiscilo трохі ці паніжае ціск, імпульс, нават калі не вам дастанецца abbassala трохі тыпу 5-6 %
часопісы *********** яны былі зроблены з арыгінальнай карце няма dpf няма egr, няма swirl..
так як ? аўтаматычна я abbasseri у pelino пара або ritarderei абаротаў у хвіліну, павелічэнне...
у мяне праблема аднаўлення аўтамабіля, роўна і ў гэта электрамагнітны клапан, які кіруе overboost.
Змянілася, і ўсе вырашыць
ок, дзякуй...
з вашай справаздачнасці turbo... я пайшоў капацца... і я бачыў, што ў мяне вялікі trasudo ад трубы ic....
можа быць, што я запэцканы.. прывад.. і не працуе як трэба??
я не магу бачыць яго.. я павінен глядзець з-пад.. прыкладаю між тым, 2 фота..
rispolvero гэтую тэму..
адлегласць 8000 км... і 4 месяцы ... і мне больш не было recovery... (..toccatina хихи) аўтамабіль цяпер няма egr не dpf і няма swirl... усе як карту, што фізічна...
гэта значыць.. ліст на egr... dpf.. у гараж.. і swirl зрэзаць..
па мне... праблема была менавіта ў карце на дадзены момант.... відаць, што не самае зрабіў жарты...
я спрабаваў загрузіць іншы... але я баюся.. пайдзіце яшчэ ў recovery...
калі б карту... што гэта можа быць???
Добры пытанне, на врі і мод!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
у врі і ў базе даных .. мод і на першай старонцы..
аднак на першай старонцы.. знаходзіцеся спасылка на банк дадзеных...
гэты мод.... даў recovery 100 км пасля загрузкі...
і заўседы ў рэліз ... гэта значыць, пасля таго, як кінула ў праводцы акселератара... (у тормаз рухавіка.. і ў аўтаматычным рэжыме), у ripredere ў праводцы акселератара я быў у recovery без індыкатараў...
Добры дзень, я inizieri зрабіць карту цалкам з нуля менавіта для таго, каб паспрабаваць палепшыць прыбытковасць і пазбегнуць recovery, калі праблема ? выклікана карту. Ва ўсякім выпадку, вы спрабавалі падлучыць самодіагностікі, каб убачыць, калі а, калі ен ідзе ў recovery, якія памылкі дае?