Вынікі з 1 па 7 з 7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229

адлюстраванне машыне бензін\gpl

прывітанне, хлопцы,у мяне есць кліент з opel corsa бензін\gpl, што ен хацеў зрабіць карту... як вы сябе ведзяце вы з gpl?? збіраемся мяняць загадзя, бензін, mod таксама тое, гол? ці эбу gpl мае яго кіравання загадзя? вялікі дзякуй!!!

не, хлопцы?
    Апошні раз рэдагавалася magi1984; 02-07-2013 да 08:57

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    Добры дзень, як правіла, установак звадкаванага газу, не маюць карэктара загадзя , у рэальнасці? выкарыстоўваюць цалкам электронныя кіравання серыі для працы
    затым, можна было б ecu вызначае, інтэграванага з датчыкамі серыі , было б цяжкім і складаным і не ўніверсальны
    я зрабіў некаторыя выпрабаванні з сістэмай brc на школе , з карты загадзя паказвае, вы атрымаеце лепшыя вынікі , lpg, bucia + павольна і трэба + кісларод, таму , добра на наддувом + press turbo , праўда, што ў бензін, то вы не аптымізаваны... мы хацелі б двайны map .. вы знойдзеце мала ? можаце ўсталяваць яго на ecu , і ў любым выпадку для каліброўкі добра gpl , экскурсійнае ролік і stecchio як рэальнае адлюстраванне , gpl раўнасільна 102 ron

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    і калі бензін метан, як я паступаю??? проста толькі прадбачыць, каб пазбегнуць гэтых надакучлівых пустых якога скардзяцца кліенты???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    гэтых раздражняльных пустых прэтэнзій ад кліентаў часта ўзнікаюць рэгуляванне метану вельмі "цяга" выдатак паліва (lean).
    часта проста даць трохі больш? легка метану, tuttosi вырашае.
    ? у impiantista спг , каб убачыць, што ен эканоміць, ен мала, як правіла, з ціскам.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў sergiot Visualizza Messaggio
    гэтых раздражняльных пустых прэтэнзій ад кліентаў часта ўзнікаюць рэгуляванне метану вельмі "цяга" выдатак паліва (lean).
    часта проста даць трохі больш? легка метану, tuttosi вырашае.
    ? у impiantista спг , каб убачыць, што ен эканоміць, ен мала, як правіла, з ціскам.
    науглероживания занадта худы або занадта багатай ? дазволеная ад ecu рухавіка ТОЛЬКІ дзе l autoadattativit? не ? уключыць або ? вельмі эластычны (аўтамабілі да прыкладна met? 90-х гадоў)...з аўто-й? сучасныя не магчымыя гэтыя змены, чаму? выяўляе памылкі і malgestioni, часам нават у шкоду...? неабходна прытрымлівацца да дасканаласці тэндэнцыя карэктараў і запыце рухавік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    науглероживания занадта худы або занадта багатай ? дазволеная ад ecu рухавіка ТОЛЬКІ дзе l autoadattativit? не ? уключыць або ? вельмі эластычны (аўтамабілі да прыкладна met? 90-х гадоў)...з аўто-й? сучасныя не магчымыя гэтыя змены, чаму? выяўляе памылкі і malgestioni, часам нават у шкоду...? неабходна прытрымлівацца да дасканаласці тэндэнцыя карэктараў і запыце рухавік.
    увага цалкам перададзены, за выключэннем таго, што я бачыў, што metanisti робяць з гэтага строгія хуткасці? пастаянна і часта грэбуюць часткі accelerativa дзейнасці, дзе адпаведнасць паміж працы на бензіне і на газе ? трохі адрозніваецца.
    затым варта дадаць, што заводы паходжання газу менш пакутуюць гэтай праблемай.
    pi? не відавочна ? у сістэмах пасляпродажнага абслугоўвання і, магчыма, танныя дзе autoadattamenti лямбда не кіруе cos? добра.
    у адваротным выпадку мне цікава, чаму? я павінен умяшацца, часта на аўтамабілях метан або gpl, каб блакаваць адаптацыі, калі яны ўжо? факт пашкоджання.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    дзе ен часта з'яўляецца ? толькі таму, што? вы няправільна наладзіць карту газу, і, як правіла, адбываецца, чаму? мы выбіраем толькі некалькі сітуацый, нагрузкі "сапраўдным" і ніколі ўсе....і не ўлічвае карэктараў ў дакладнай парадку, пакідаючы занадта высокі ўмяшанне або адхіленне сігналу, што выклікае бесперапынныя руху нуля ідэальны, умоўны адзін autoadattativit

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •