спробуйте відновлення оригінальних управління egr.
інші зміни не здаються мені такими, щоб робити відмінності, ні хорошого, ні поганого
спробуйте відновлення оригінальних управління egr.
інші зміни не здаються мені такими, щоб робити відмінності, ні хорошого, ні поганого
я намагався з допомогою елементів управління egr орі, що з інших карт, орі до 2000 оборотів.
дефект залишається завжди, навіть якщо знизилася
Карту 0EE4f2, що драйвер A905_970, ecm 2001 року називається: обмежувач тиску турбо, НЕ ? абсолютно вірно. Не знаю, що за карту, я ніколи не змінити. поверніть його орі і випробування.
також, по мені, ви повинні спробувати підняти обмежувач тиску турбо.також обмежувачі крутного моменту, ви можете підняти їх, ще трохи на високих
спробуйте оригінальний файл, якщо це добре у випадку, якщо покладіть egr оригінальне управління , з цього файлу, навіть якщо дуже низьким, як збільшення не повинно бути такої проблеми, постав оригінал і подивитися, як вона йде в справу йде добре відредагований файл зачіпає тільки ін'єкції і подивитися, як іде, якщо не йде, зробіть лог з допомогою vag
файл priginale не проблема, я зробила тест, так і з елементами управління egr, що без, я збільшив на 10% крива обмежувач, не ? нічого не змінили.
як я можу, я роблю в три випробування, дякую всім
для мене це був другий контроль egr, скидалося погано. потрібно було збільшити в кілька кривий, щоб помітити.