Я не ведаю, калі, якія адносяцца да прамовы (так як інтэрфейсы клон), але мяне ? ясная **** ад прадаўцоў кітайскай версіі k-tag клон хто-то чуў пра гэта, або ? падман?
Я не ведаю, калі, якія адносяцца да прамовы (так як інтэрфейсы клон), але мяне ? ясная **** ад прадаўцоў кітайскай версіі k-tag клон хто-то чуў пра гэта, або ? падман?
не, не ? падман, але спачатку мы павінны ўбачыць рэальныя працы ў бліжэйшы час мы спадзяемся правесці тэст.
я знайшоў іншай інфармацыі на клон на дадзены момант гэта адзін блок? slave-модуль, які працуе з тым жа sw у allien
вы бачылі, як я, але перш я б сказаў, рабіць тэсты, то давайце паглядзім, калі хто-то прымае гэта, магчыма, паказвае яго вопыт.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я бачыў у дзеянні K-tag, і я павінен сказаць, што гэта добры прадукт, пяро ? значна павольней, чым коні, і ў двух выпадках я пашкодзіў ecu, і мне прыйшлося cestinarla,чаму вы не ведаеце.
калі ў вас есць час, не маглі б вы апісаць у спакоі ўсе тое, што ? поспеху, ваш вопыт у дачыненні да сколкава? многія па-сапраўднаму зразумець, у прыватнасці, што здарылася, вы выкарыстоўвалі блок харчавання экскурсійнае прафесійны для харчавання эбу, якія тыпы ecu былі пашкоджаны, вы самі папрасілі alientech, што вы ? адказалі, прабачце, усе гэтыя пытанні, але я таксама зацікаўлены ў K-tag? Добры дзень, у бліжэйшы час.![]()
Пісанне ? быў зроблены кім-то, што я ведаю, не я зрабіў гэта я жа я іх.На практыцы абодва былі med17 пасля запісу ў бот, але там была лямпа рухавіка гарыць і даваў няспраўнасці датчыка становішча размеркавальнага вала таксама ripristinandola нічога alientech ? была выкліканая неадкладна, але не сказалі нічога.Другі пасля праграмавання усе ок, толькі што вы не маглі б яшчэ перапісаць у boot таксама тут называецца alientech і не сказалі нічога, я спрабаваў таксама з маей певень і нічога (верагодна, была пашкоджана узлетна-пасадачнай паласы ў "boot").
Калі вы кажаце прашыўкі не ведаю-ва ўсякім выпадку, у мінулым годзе гэты перыяд, і ў ліпені,я trallascito сказаць, што мы зрабілі каля дзесяці святых пісанняў,таму я не хачу toglire нічога ў k-tag ? сапраўды, надзвычай прыгожая.
Я K TAG full , усе пратаколы і ўсе schedini і цяпер не праблема і ecu я дастаткова ... c'? заўседы есць першы раз, але калі вы будзеце прытрымлівацца крок за крокам усе яго інструкцыі ? сапраўды цяжка, што вы можаце памыляцца !!